فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ « پدرم حیدر مادرم زهرا » | محمدحسین پویانفر
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🛑🛑 کارتون رسانه عربی سایت رهبر انقلاب درباره وضعیت سعودی در مساله یمن!
🔹 در این لوح، از بیانات رهبر انقلاب درباره سوء استفادهی آمریکا از سعودی به عنوان «گاوه شیرده» و بیانات اخیر پیرامون وضعیت سعودی در یمن و نصحیتی برای خروج سریعتر آنها از این وضعیت، استفاده شده است.
🔹 رهبر انقلاب: این افتخاری نیست برای یک کشور مسلمان که رئیسجمهور آمریکا علناً بگوید «ما نگاه میکنیم به گاو شیرده»! رئیسجمهور مریکا این حرف را گفت؛ گفت ما به سعودیها به چشم گاو شیرده نگاه میکنیم! برای یک دولت، برای یک ملّت، ذلّت از این بالاتر؟ پولش را بگیرند، بعد بهعنوان گاو شیرده او را خطاب بکنند، به او توهین بکنند. (۱۳۹۷/۰۱/۲۵)
🔹 در مسئلهی یمن بنده یک حرف نصحیتآمیزی به آقایان سعودی دارم که این واقعاً از روی نصیحت و خیرخواهی است: چرا جنگی را که یقین دارید در آن پیروز نمیشوید ادامه میدهید؟ اصلاً احتمال پیروزی سعودیها در جنگ یمن هست؟ احتمالش هم نیست. خب جنگی که در آن احتمال پیروزی وجود ندارد، چرا ادامه پیدا میکند؟ یک راهی پیدا کنید خودتان را از این جنگ خارج کنید. (۱۴۰۱/۰۱/۲۳)
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔻پاسخ به منطقِ حجتالاسلام علویتهرانی:
سازگاری میانِ «اصالت فرهنگ» و «اولویّت اقتصاد»
__
[۱]. آیتالله خامنهای معتقد است که فرهنگ نسبت به سیاست و اقتصاد، امر «اصیل/ زیربنایی/ بنیادی» است، و روشن است امری که اصیل است، «ترجیح» و «فضیلت» دارد و باید «ابتدا» و «بیش از هر چیز»، به آن پرداخت.
[۲]. با این حال، ممکن است در برخی مواقع، سیاست یا اقتصاد نسبت به فرهنگ، امر «اولویّتدار/ مقدّم/ فوری» باشند.
[۳]. اولویّتدار بودنِ سیاست یا اقتصاد، تعارضی با اصیلبودنِ فرهنگ ندارد؛ زیرا همواره «اولویّت» به معنی «اصالت» نیست و هرچه که اولویّت دارد، اصیل نیست، امّا هرچه که اصیل است، اولویّت دارد.
[۴]. از طرف دیگر، اولویّتدار بودنِ سیاست یا اقتصاد، معطوف به «شرایط خاص»، و ازاینرو، «موقعیّتی/ موقتی/ زمانمند» است، نه همیشگی. پس «قاعدۀ نظری»، اصالت فرهنگ است، امّا گاه در «عمل» و در متن «بسترهای عینی»، ناچار میشویم که ابتدا به سیاست یا اقتصاد بپردازیم.
[۵]. با وجود این، باز هم آیتالله خامنهای، فرهنگ را به حاشیه سوق نمیدهد و میگوید «اقتصاد» و «فرهنگ» و «علم»، سه مسألۀ اساسی ما هستند، و این یعنی فرهنگ همچنان «صدرنشین/ عمده/ تعیینکننده» است.
[۶]. شاید اشکال شود اگر فرهنگ، امر اصیل است و یکی از معانی اصالت فرهنگ، این است که از لحاظ «علّیّت/ فاعلیّت/ اثرگذاری»، فرهنگ میتواند دگرگونیزا باشد، پس حتّی در شرایط خاصِ اقتصادی نیز باید از قابلیّت فرهنگ استفاده کرد و آن را ترجیح داد، نه اقتصاد را. پاسخ این است که تغییر فرهنگی، «دیربازده/ دیریاب/ بلندمدّت» است، امّا نیازهای های اقتصادی، «فوری/ روزمرّه/ حیاتی»:
آدمی، اوّل حریص نان بُود
زانکه قوت و نان، ستون جان بُود
سوی کسب و سوی غصب و صد حیَل
جان نهاده بر کف از حرص و اَمَل
(مثنوی معنوی، دفتر چهارم، بیتهای 1189-1190).
ازاینرو باید در قدم نخست، دشواریهای معیشتِ روزمرّۀ مردم را علاج کرد و از «وضع اضطراری» خارج شد. البتّه باید تأکید کرد که این توصیه، به «وضع اضطراری»، اختصاص دارد، وگرنه بیشترِ طرحهای اصلاح اجتماعی را باید بهصورت «همزمان/ توأمان/ متقارن» و «ترکیبی/ چندلایهای/ موازی» در پیش گرفت و دچار تکبعدینگری نشد؛ چراکه جهان اجتماعی، هویّت «شبکهای/ تودرتو/ پیچیده» دارد و از منطقِ «خطّی/ یکنواخت/ زنجیرهای»، تبعیّت نمیکند.
[۷]. ازآنجاکه اکنون، اوّلاً در شرایط معیشتیِ «اضطراری» و «بسیار ناگوار» قرار نداریم، و ثانیاً تهدیدزایی و چالشآفرینیِ شبکههای اجتماعیِ بیگانه نیز منحصر به قلمرو «فرهنگ» نیست، بلکه «تمام شئون و ساحات زندگیِ فردی و اجتماعیِ» ما را به مخاطره افکنده است، بدونشک باید به تعبیر رهبر انقلاب، اهتمام به مدیریّت فضای مجازی، جزو «اولویّتهای کوتاهمدّت» در مجلس باشد.
[۸]. همچنین اینکه تصوّر کنیم چنانچه معیشت مردم سامان یابد، دشواریهای فرهنگی و آسیبهای اجتماعی، «خودبهخود» برطرف خواهند شد، رویکردی است که از «اصالت اقتصاد» برمیخیزد، درحالیکه این امر، تنها بخش کوچکی از واقعیّتهای جهان اجتماعی را توضیح نظری میدهد و از عهدۀ تبیین بسیاری دیگر، عاجز است. اینکه در تمدّن غربی با وجود «بهرهمندیهای اقتصادی فراوان»، شاهد «افول و انحطاط فرهنگی» هستیم، دلالت بر همین معنا دارد. و یا اگر چالشهای فرهنگی در «شهر»، بیش از «روستا» است و در شهر نیز «مناطق بالانشین و مرفه» نسبت به «مناطق فرودست و فقیر»، بیشتر به انحرافهای فرهنگی مبتلا هستند، نافی ادّعای یادشده است.
✍مهدی جمشیدی
👆👆متن بالا در پاسخ به انتقاد حجتالاسلام علویتهرانی از طرحهایی مثل صیانت نوشته شده است که ایشان گفته اند:
مسئله مملکت نان است نه اینترنت و اگر نمیتوانی مشکل مردم را حل کنی، مردم را عصبانی نکن
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️صحبت های پیمان روشن ضمیر از زندان
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔺️حذف محسن رضایی و صولت مرتضوی از ترکیب کمیسیون اقتصادی دولت
🔹معاون اول رئیس جمهور مصوبه مربوط به حذف معاونان اجرایی و اقتصادی رئیس جمهور از ترکیب کمیسیون اقتصاد دولت را ابلاغ کرد.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
40.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اقدام زیبای سازمان تبلیغات اسلامی در برگزاری نمایشگاه #مسجد_جامعه_پرداز
▫️در این فیلم سعی شده، چکیده ای از آنچه در نمایشگاه مسجد جامعه پرداز که به همت بنیاد هدایت زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی در نمایشگاه امسال قرآن تهران رقم خورده برای شما روایت شود.
▫️با دیدن این پنج دقیقه با خلاصه ای از محتوای ارائه شده در این نمایشگاه آشنا خواهید شد.
▫️بازدید حضوری از نمایشگاه قرآن تهران را فراموش نکنید
#مسجد_جامعه_پرداز #نمایشگاه_قرآن #بنیاد_هدایت #گفتمان_امامت #ماه_رمضان #مسجدمحوری #نمایشگاه_مسجد_جامعه_پرداز
نشر حداکثری
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
1_1564933372.mp3
6.5M
🔴توضیحات عباس موزون مجری و تهیه کننده برنامه «زندگی پس از زندگی» به مخالفان و منتقدان برنامه
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناسان عرب:
📍وقتی ایران تاسیسات نفتی عربستان را هدف قرار داد از نوع واکنش امریکا میشد فهمید که نگرش ایالات متحده نسبت به منطقه تغییر کرده است/ایرانیها در مدت اخیر هم چندین بار پایگاه های آمریکا در منطقه را هدف قرار دادند اما جوابی به آنها داده نشد...
🔻باج های سنگینی از جانب عربستان به آمریکا داده شده، 450 میلیارد دلار قرارداد با دولت ترامپ بسته شد و حالا خبر تقدیم 2 میلیارد دلار به داماد ترامپ منتشر شده است/حاکمان سعودی اموال مردم را دور میریزند و هر شخصی بخواهد نسبت به این پرداختها اعتراض کند سرکوب میشود....
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔴 بازماندگان
متاسفانه هنوز تعداد زیادی از مدیران ارشد دولت قبل بر سرکار هستند!
اما چند نفر از آنان هستند که حتی خودشان هم هنوز باور نمی کنند در دولت آقای رئیسی ابقاء یا بکارگیری شده اند !!
مثل آقایان:
🔹علی شمخانی(دبیر شورای عالی امنیت ملی)
🔹سید ابوالحسن فیروزآبادی(دبیر شورای عالی فضای مجازی)
🔹سید سعیدرضا عاملی (دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی)
🔹کاظم جلالی (سفیر ایران در روسیه )
🔹محمد اسلامی (رئیس سازمان انرژی اتمی که در دولت دوم روحانی وزیر راه و شهرسازی بود)
🔹و ...
🔺اگر کمی و کاستی و تصمیماتی عجیب و اتفاقاتی غریب در بعضی بخش های دولت آقای رئیسی مشاهده کردید ، تعجب نکنید ...
✍"قاسم اکبری"
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
بیایید برای هاشمی رفسنجانی دعا کنیم!
یکی از افرادی که در شبهای قدر و مواقف استجابت دعا وسوسه میشوم برایش دعا کنم و حتی فاتحهای بخوانم، مرحوم هاشمی رفسنجانی ست!
واقعا تلاش و ممارست آن مرحوم در ثبت خاطرات روزانه به قدری ستودنیست که گاهی فکر میکنم ارزشش را دارد اگر 364 روز سال بد و بیراه بارش میکنیم، لااقل یکبار هم دعایش کنیم.
البته آن کتب خاطرات به جهات مختلف میتواند مورد توجه و قدردانی و حائز اهمیت باشد اما برای شخص بنده بیش از هرچیز از این جهت خواندنی است که به نظرم بهترین و مهمترین سند شناخت و آشنایی با «اشرافیت انقلابی»ست.
شرح میدهم:
من هر وقت بخشهایی از کتابهای خاطرات آن مرحوم را میخوانم با خودم میپرسم چرا یک روحانی باید رویش بشود این را که در روز تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده، بنویسد و بعد چاپ کند؟ ببینید! اینکه در تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده را کار ندارم ها، اینکه این را نوشته و چاپ کرده را میگویم!
یا مثلا چرا باید بنویسد و منتشر کند که برای پسرش در حول و حوش بیست سالگی، سفارش کرده تا عضو هیئت مدیره کشتیرانی شود؟ یا از این قبیل موارد که در کتب خاطراتش پر است.
یعنی خود آن کارها که بد است و اشرافیست و تبعیضآمیز است و پارتی بازیست و... به درک، خود این ثبت و انتشار واقعا عجیب است.
در واقع این مسئله بیش از اینکه از سر تعهد به تاریخ و آیندگان و شفافیت و گردش آزاد اطلاعات و این قبیل خزعبلات باشد، ناشی از یک اعتماد بنفس اشرافیست که تو نه تنها به خودت حق میدهی چنین غلطهایی بکنی بلکه حتی انقدر آن را حق میدانی که هیچ ابایی نداری آن را جار بزنی و برای همیشه تاریخ در مقابل دیدگان بقیه قرار دهی.
از این جهت است که عرض میکنم کتب خاطرات هاشمی مهمترین سند آشنایی با چیزی است به نام اشرافیت انقلابی. چیزی که در آن شما به صرف دخیل بودن در انقلاب و مدیر بودن در جمهوری اسلامی کاملا حق داری متفاوت زندگی کنی. اشرافیتی که به شما حق میدهد حالا که داری امور رعیت را تدبیر میکنی، بیش از آنها از امکانات برخوردار باشی. حالا که روزی پانزده شانزده ساعت از این جلسه به آن جلسه به فکر آب و نان رعیت هستی، حق داری هشت ساعت بقیه را در خانه لوکس بالای شهرت استراحت کنی. حالا که روز و شب برای امورات این مردم وقت گذاشتی، حق داری دو تا سفر تفریحی کیش و خارج و... بروی. حالا که داری فکر میکنی چطور برای آینده تولههای رعیت شغل و مسکن بسازی، حق داری بچه خودت را مدرسه گرانقیمت بفرستی و پیش پیش برایش شغل کنار بگذاری. حالا که داری از تمام توانت برای جا انداختن استفاده از کالای ایرانی که سودش در جیب خود رعیت میرود و برای خود او شغل ایجاد میشود، استفاده میکنی، حق داری خودت کالای خارجی با کیفیت استفاده کنی. حالا که داری تلاش میکنی روشهای نوینی مثل قرعه کشی فروش خودرو برای کاهش قیمت بازار و کارخانه ابداع میکنی، حق داری خودروی ایمن خارجی سوار شوی. و حق داری خانه تخفیفی از دم قسط بگیری، و حق داری به اسم خیریه چند هزار متر زمین بگیری، و حق داری...
دعوای این روزها و همه روزهای پس از انقلاب سر همین است. طبقهای از مدیران ایجاد شده که فکر میکنند چون دارند خدمت میکنند (خدمت میکنند؟!) حق دارند بیشتر برخوردار باشند، حق دارند بهتر بخورند، بهتر بگردند، بهتر بپوشند، بهتر سوار شوند، بهتر تربیت شوند، بهتر آموزش ببینند و...
چون اگر آنها خانه و سفر و تفریح خوبی داشته باشند و خوب استراحت کنند و ماشین خوبی داشته باشند و ایمن بمانند و دغدغه مدرسه وتربیت بچه نداشته باشند و وقت ذهنشان باز باشد و... بیشتر میتوانند به رعیت خدمت کنند و سودش در جیب همان رعیتی میرود که از قضا این روزها یک کم پررو شده است و دارد جفتک میاندازد و سبک زندگی اینها را با آرمانهای انقلاب و مدل حکومت داری امیرالمومنین و حرفهای امام و رهبری مقایسه میکند.
ما دچار چنین طبقهای شدهایم. و خدا نگذرد از هاشمی رفسنجانی که پایهگذار چنین منش ومرامی بود و این را تئوریزه و توجیه کرد.
حالا اینکه آن فاتحه و طلب رحمت اول متن این لعن و نفرین را میشورد یا برعکس، نمیدانم! اما هرچه هست مطمئنم اگر نبود شجاعت و جسارت (والبته شاید تا حدی وقاحت!) هاشمی رفسنجانی در ثبت این خاطرات، ما این روزها به این راحتی نمیتوانستیم از پس نفاق و ظاهرسازی این طبقه مدیران اصولگرا و اصلاحطلب به این شناخت دقیق برسیم.
✍نوشتههای محمدرضا شهبازی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
سلام و درود
با عرض قبولی طاعات و عبادات، و ضمن التماس دعای خیر از شما خوبان در آخرین شب قدر،
امکان ثبت نام زیارت نیابتی حرم حضرت علی(ع) و امام حسین(ع) ویژه این شب با فضلیت توسط خادمان شما برقرارشد.
جهت ثبت نام از لینک زیر اقدام نمایید:
https://atabat.org/fa/forms/4
کمیته فرهنگی آموزشی اربعین
ستاد بازسازی عتبات عالیات
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🌙 رهبر انقلاب: از هنگام غروب آفتاب شب بیست وسوم، سلام الهی شروع میشود، تا اذان صبح.
🔹این چند ساعت، سلام و امن الهی و خیمه رحمت خداست. شب عجیبی است؛ هزارماه زندگی انسان، چقدر میتواند برکات بوجود آورد؛ این شب، بهتر از هزارماه است. این، را قدر بدانید...
🔺عزیزان من! لحظه جان دادن، ما وارد عالم دیگری میشویم. برای آنروز، خود را آماده کنیم. ۷۵/۱۱/۱۲
🌷 #شب_قدر
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تیر خلاص جانشین رئیس پلیس راهور کل کشور بر پیکر ایرانخودرو و سایپا که تاکنون سابقه نداشته است!
🔹ایرانخودرو و سایپا اگر تعطیل شوند، ما با واردات خودرو حقوق تمام کارکنان آن را می دهیم و تعطیلی این دو شرکت به نفع کشور است!
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 مگر در شب قدر چه اتفاقی میافتد که عبادت چنین ارزش وصفناپذیری پیدا میکند؟
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔰دعاےروزبیستوسوم #ماه_مبارک_رمضان🤲
اللَّهُمَّ اغْسِلْنِي فِيهِ مِنَ الذُّنُوبِ
وَ طَهِّرْنِي فِيهِ مِنَ الْعُيُوبِ
وَ امْتَحِنْ قَلْبِي فِيهِ بِتَقْوَى الْقُلُوبِ
يَا مُقِيلَ عَثَرَاتِ الْمُذْنِبِينَ
خدای من...
در اين روز
- از گناهانم شستشویم ده
- از عیبهایم پاکم کن
- و دلم را به پرهیزکاری دلها بیازمای
" ای نادیده گیرنده لغزشهای اهل گناه "💫
🌙#ماه_رمضان
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔰 مرحله جدید زندگی
رهبر معظم انقلاب:
🔹 در حقیقت از شب قدر، انسان مؤمن روزهدار، سال نوی را آغاز میکند. در شب قدر تقدیر او در دوران سال برای او از سوی کاتبان الهی نوشته میشود. انسان وارد یک سال نو، مرحلهی نو و در واقع یک حیات نو و ولادت نو میشود. در راهی به حرکت در میآید، با ذخیرهی تقوا این راه را طی میکند.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
⭕ امروز، سالروز شکست تاریخی عملیات نیروهای ویژه ایالات متحده در حمله به ایران، به بهانه آزادسازی ایران(!) و در پوشش رهاسازیِ جاسوسان آمریکایست که آنرا پنجه عقاب Operation Eagle Claw نامیدند.
شنهای بیابان مامور نگهبانی، حفاظت و حراست از ملتی بودند که برای سرنگونی طاغوت و مبارزه با ظلم جهانی قیام کردند، لذا پنجه کرکسِ مهاجم، در وقت غفلت ظاهری ملت، درهم شکسته شد تا برای عصر حاضر، نمونهای از معجزات و نصرت الهی، و ایمان به مسیر باشد.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
⬛ انالله وانا الیه راجعون ⬛
امام محله و روحانی مخلص و فعال شهرستان زرند ، حجت الاسلام شیخ حسین ضیاالدینی در *روز شهادت مولی متقیان علی علیه السلام در بین دو نماز ظهر و عصر* _در خانه خدا با دهان روزه در حال مناجات با خدا_ دعوت حق را لبیک گفت 😭
◼️ضمن تسلیت به خانواده ایشان و جامعه روحانیت استان *کرمان* از خداوند برای ایشان همنشینی با اهلبیت ع را خواستاریم🙏🏻
همچنین از مسؤلان بهداشت و درمان کشور خواستاریم، نسبت به اینگونه خبرهای فوت ناگهانی و سکته ها که أخیرا حتی در جوانان زیاد شده، حساس باشند و علت را بررسی نمایند و به مردم نیز اطلاع رسانی نمایند که این مرگها اثر
#واک_ نش کدام #سم در کدام #سن است؟
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
🔴گروه هکری هکرهای منجی اعلام کرد برای #روز_قدس خبرهایی برای صهیونیستها داره و وعده حمله گسترده سایبری رو داده و گفته زندگی شمارو سخت تر میکنیم
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕امام خمینی (ره): شنها مامور خدا بودند
🔻 امام خمینی(ره): نباید بیدار بشوند آنهایی که توجه به معنویات ندارند و به این غیب ایمان نیاوردهاند؟ نباید بیدار بشوند؟ کی این هلیکوپترهای آقای کارتر را که میخواستند به ایران بیایند ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شنها ساقط کردند.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
یادداشت: ۶۵ تاریخ نگارش: 4 اردیبهشت ۱۴۰۱
🔴«مدیرانی که برداشتِ دقیقی از افکارِ بلندِ امامخامنهای ندارند.»
🔰 علی رغم گذشت ۳۳ سال از زعامت و رهبری رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه ای ؛ هنوز شاهد غربتِ افکارِ بلند معظم له در بین مدیران نظام اسلامی هستیم ؛ مدیرانی که با بررسی عملکرد شان میتوان به عدمِ فهمِ درست آنان از افکارِ بلند رهبر انقلاب پیبرد.در ادامه به صورت مختصر و تیتروار تنها به چند مورد اشاره خواهیم کرد.
1️⃣ «جلوگیری از خام فروشی نفت »
✅امام خامنه ای در طول زعامت و رهبری خود بارها بر ضرورت عدم خام فروشی نفت تاکید داشتهاند معظم له در در دیدار جمعی از کارگران و معلمان در سال 1373 چنین فرمودند: «آرزوی واقعی من - که البته ممکن است به این زودیها قابل تحقّق نباشد - این است که ما درِ چاههای نفت را ببندیم و اقتصاد خود را براساس کالاها و محصولات غیر نفتی بنیاد نهیم.» https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2711 و در مقطعی دیگر در سال 1399 در سخنرانی تلویزیونی چنین بیان نمودند:«البتّه منظورم از نفت، نفت خام است وَالّا با نفتی که ارزش افزوده در داخل پیدا کند و محصولاتش صادر بشود، بنده هیچ مخالفتی ندارم. آنچه بنده روی آن تکیه میکنم، صادرات نفت خام است.»
◾️ 27 سال از تأکید رهبر انقلاب در خصوص جلوگیری از خام فروشی نفت می گذرد ؛ هفت دوره ریاست جمهوری و هفت دوره مجلس شورای اسلامی پشت سر گذاشته شده است ولی هنوز خام فروشی نفت توسط مدیران ارشد قوه مجریه در جریان است و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با افتخار اعلام میکند که با روی کار آمدن دولت سیزدهم ۴۰ درصد صادرات نفت خام ایران افزایش پیدا نموده ؛افتخار یک مدیر دولتی به افزایش خام فروشی نفت نشان می دهد اصولاً چنین مدیرانی فهمِ دقیقی از افکارِ بلندِ رهبر انقلاب اسلامی ندارند.
2️⃣ «مدیریت فضای مجازی»
✅ امام خامنهای بارها در طول زعامت و رهبری خود بر مدیریت فضای مجازی و همچنین شکل گیری شبکه ملی اطلاعات تاکید داشته و دارند و در همین راستا و با توجه به اهمیت مدیریت فضای مجازی در سال ۱۳۹۰ دستور تشکیل شورای عالی مجازی را صادر نمودند https://www.leader.ir/fa/content/9213 و متاسفانه همچنان که شاهد بودیم رئیسجمهور دولت اصلاحات در ۸ سال حاکمیت بر قوه مجریه حتی حاضر به شرکت در جلسات شورای عالی فضای مجازی نمی گردید و همین امر باعث شد مجدداً رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای تشکیل مجلس یازدهم در تیر ماه 1399 بر امر مدیریت فضای مجازی تأکید نمایند و خطاب به نمایندگان چنین فرمودند :«در مقولهی مسائل اجتماعی و غیره ...
مسئلهی مدیریّت فضای مجازی جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید [به آن توجّه بشود] و امثال اینها مسائل کلیدیای
وجود دارد.» https://www.mehrnews.com/news/5174427
✅رهبر انقلاب اسلامی با توجه به اهمیت فضای مجازی در شهریور 1399 در ارتباط تصویری با مدیران آموزش و پرورش چنین فرمودند: «بایستی مراقبت کنید تا آموزش مجازی موجب نشود که جوانها وارد فضای بی بند و بار و رهای اینترنت بشوند و سرشان گرم بشود به یک چیزهای دیگری که هم از لحاظ اخلاقی، هم از لحاظ اعتقادی خطرهای بزرگی برای اینها دارد.» ولی پس از گذشت نزدیک به 20 ماه از تذکر رهبر انقلاب به مجلسیان و در سایه انفعال مجلس ؛ مجدداً رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان در 19 اسفند 1400 در تذکری به رئیس جمهور چنین بیان نمودند :«اگر چه فضای مجازی مشکلاتی دارد ــ که انشاءالله جناب آقای رئیسی و دوستانشان باید همّت کنند و هر چه زودتر باید این مشکلات برطرف بشود ــ»
◾️پس از سخنان رهبر انقلاب و تذکر معظم له به رئیس جمهور شاهد اقدام تأسف بار آقای رشیدی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی بودیم ؛ این نماینده در توئیت خود با افتخار اعلام نمود :«مسئولیت از روی دوش مجلس برداشته شد.ان شاء الله دولت دغدغه های مردم را برطرف نماید» باید به این نماینده چنین گفت: امثال شما اصولاً برای چه کاری در مجلس حضور پیدا کرده اید و نَفس حضور شما در مجلس برای چه بوده است⁉️ آیا جز این بوده است که باری را از روی دوشِ نظام بر داشته و در راستای اجرایی نمودن تذکر رهبر انقلاب اقدام موثری بعمل آورید. (قسمت دوم👇👇👇)