🔰 دو الگوی مدیریتی پیشروی پزشکیان
👤 #محمد_ایمانی
🔸جمهوری اسلامی در حالی در این ۴۵ سال، ۱۴ انتخابات ریاست جمهوری برگزار کرده، که از یکسو قدرتهای جهانی مصمم بودند کار او را ظرف سه تا شش ماه تمام کنند، و از سوی دیگر برخی تنگنظران سیاسی داخلی بدشان نمیآمد که اگر بتوانند، انتخابات را به تعطیلی بکشانند، یا از رونق بیندازند...
🔸آقای پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات گفت:
🔻«قدردان وسعت نظر و گرهگشایی مقام معظم رهبری هستم که عرصه را بر مشارکت و رقابت و سلامت نقش آفرینی بیشتر شهروندان و جریانهای سیاسی گشودند» و «اینکه رایها درست خوانده شد به لطف مقام معظم رهبری بود. این هدایتی بود که رهبری داشتند، اگر به خاطر ایشان نبود، فکر نکنم اسم ما از این صندوقها بیرون میآمد».
در این که رهبری، پاسدار رای مردم و سلامت انتخابات هستند، تردیدی نیست. اما کم لطفی است که تلقی یا تلقین شود متولیان انتخابات، امانتدار نیستند. دغدغه آقای پزشکیان، یک ما به ازای واقعی دارد و آن کسانی مانند خاتمی و موسوی و برخی افراطیون مدعی اصلاحات هستند که سال ۱۳۸۸، هماهنگ با نقشه آمریکا، انگلیس و اسرائیل، سر به آشوب گذاشتند.
🔸ملت و دولت ما، نه سر سوزنی به غرب بدهکاری دارند و نه به کسانی که میخواهند کشور را بدهکار دشمنان کنند. هیچ توجیهی ندارد که نان خود را سر سفره دولتهای غربی بگذاریم و با گردن کج منتظر باشیم تا آنها به ما بگویند چه بکنیم و چه نکنیم. این فریبی بود که دولت برجام را به بیراهه کشاند.
🔸دو الگوی مدیریتی بیشتر، پیش روی رئیسجمهور و دولت جدید نیست و به ناچار باید در یکی از این دو مسیر قدم بردارند:
🔻رویکردی که باور داشت دوران مدیریت، فرصتی محدود و مغتنم برای خدمت به مردم و آرامش بخشیدن به کشور است و نه بردن اختلافات سیاسی به میان مردم و مایوس و عصبانی کردن آنها، و رویکرد دیگری که بنیان مدیریت را بر پشت هم اندازی، مسئولیت ناپذیری، فرافکنی، بهانهتراشی، پمپاژ دعواهای سیاسی به جامعه، دو قطبیسازی و استهلاک ظرفیتها گذاشته بود.
🔸رویکردی که در طول این چند دهه معتقد بود باید در داخل و خارج تولید قدرت کرد (خودکفایی بنزین، تولید سوخت ۲۰ درصد، احیای صادرات نفت بدون برجام، واردات واکسن، خودکفایی گندم، افزایش ظرفیتهای نیروگاهی، ساخت پالایشگاهها، توسعه شبکههای آب و گاز و حملونقل و ترانزیت و تجارت خارجی، و تولید قدرتمندترین تسلیحات) تا دشمنان یقین کنند حربههایشان کُند شده و بنابراین در مقابل اقتدار ملت ایران کوتاه بیایند؛ و رویکردی که میگفت منابع اقتدار و پیشرفت را واگذار کنیم و رشد اقتصادی عاریتی بخریم و اگر تاثیر معامله در کوتاهمدت تمام شد، منابع قدرت باقی مانده را واگذار کنیم!
🔸مشکلات، متعدد است و تورم همچنان مردم را آزار میدهد. اما مهم این است که کشور در مسیر رشد اقتصادی، مستقل از اخم و لبخند دشمنان ملت ایران قرار گرفته و اگر این مسیر بیاعتنا به تهدید و تطمیع، یا آدرسهای گمراهکننده جریان نفوذ تداوم پیدا کند، میتواند ظرف یکی دو سال، کام مردم را شیرین کند. شرط موفقیت این است که باغ در حال آباد شدن و علف هرززدایی، دوباره دستخوش رهزنان عقل و تدبیر نشود.
https://kayhan.ir/001Dq5
eitaa.com/raheamin/52161
🔰از دولت عبرت تا دولت الگو
🔸اعتماد بیش از اندازه دولت روحانی به طرف امریکایی و عدم اتخاذ تدابیر مناسب در مذاکره با غرب، خسارت بزرگی را برای کشور به بار آورده بود. در شرایطی که ایران به تمام تعهدات خود در توافق برجام عمل کرده بود، امریکا به صورت یکطرفه از این توافق خارج شد و در حالی که انتظار میرفت با تغییر دولت در ایالات متحده، سیاستهای این کشور دچار تغییر شود، بایدن هم مسیر ترامپ را در پیش گرفت.
🔸جملگی این مسائل باعث شد تا در دیدار پایانی اعضای کابینه دولت دوازدهم با حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب از تجربیات به دست آمده در دولت حسن روحانی بهعنوان تجربهای برای آیندگان تعبیر کنند:
🔺«یک تجربه بسیار مهم در این دوران عبارت است از بیاعتمادی به غرب که آیندگان باید از آن استفاده کنند.»
🔺«مطلقاً نباید برنامههای داخلی را به همراهی غرب منوط کرد زیرا حتماً شکست خواهد خورد.»
🔺«هر جا که کارها را منوط به غرب و مذاکره با آن و امریکا کردید ناموفق بودید و هر جا که بدون اعتماد به غرب، حرکت و از آنها قطع امید کردید، موفق بودید و پیش رفتید.»
🔸با توجه به این تجربهها، شهید آیتالله رئیسی دولت سیزدهم را تشکیل داد؛ دولتی که پیش از هر چیز، به دنبال تقویت توانمندیهای داخلی بود.
🔸در حوزه سیاست خارجی نیز دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم افزایش تعامل و در برخی موارد از سرگیری ارتباط با کشورهای همسایه و مستقل از غرب را با محوریت دیپلماسی عزتمندانه در دستور کار خود قرار داد.
🔸رهبر انقلاب اسلامی نیز در دیدار اخیر اعضای دولت سیزدهم، رعایت همزمان تعامل و عزتمندی را از جمله خصوصیات برجسته شهید رئیسی دانستند و تأکید کردند: رئیسی به اصل ارتباط عقیده داشت و اهل تعامل بود اما از موضع عزت، نه آنچنان تند و دورکننده بحث میکرد که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست پایین میگرفت و امتیاز میداد.
🔸حضرت آیتالله خامنهای تلاش بیوقفه برای حل مشکلات تودههای مردم، اعتقاد عمیق به تواناییهای داخلی، صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی، خستگیناپذیری، مأیوس نشدن، رعایت تعامل و عزتمندی در سیاست خارجی، اهتمام به اجرای طرحهای بزرگ، تواضع و بردباری و معنویت و ذکر و توسل را از ویژگیهای برجسته فردی و کاری شهید رئیسی خواندند و تأکید کردند:
🔺رئیسی عزیز به عنوان یک الگو نشان داد میتوان به عنوان رئیسجمهور یک کشور از مجموعه این خصوصیات فکری، قلبی و عملی برخوردار بود و آن را در عمل دنبال کرد.
eitaa.com/raheamin/52162
🔰 آمارسازی مدعیان اصلاحات برای سانسور خدمات دولت سیزدهم در حوزه برق
🔸مدعیان اصلاحات که این روزها پشت سر رئیسجمهور منتخب جمع شدهاند، با ارائه آمارهای غلط، در پی تخطئه دستاوردهای دولت سیزدهم و بازگرداندن کشور به بیبرقی دوران روحانی در دولت پزشکیان هستند.
🔸«جواد امام» از حامیان مسعود پزشکیان؛ رئیسجمهور منتخب با هشدار به دولت چهاردهم، مدعی شده است: رود کارون شامل پنج سد است. کارون ۴، کارون ۳، شهید عباسپور، مسجدسلیمان و گتوند که توسط دو شرکت آب و نیرو، و آب و برق خوزستان مدیریت میشوند. عمده انرژی برقابی کشور از این رودخانه تأمین میشود که معادل هشت هزار مگاوات است.
🔻او افزود: در حال حاضر با خروج بیضابطه آب سدها بهطرز عجیبی روزانه ۱۲۳ هزار و ۹۷۷ مگاوات ساعت انرژی برق تولید میشود و بهسرعت تراز سدها پایین میآید. با روند فعلی حداکثر تا ۲۰ روز آینده در ماه خرماپزان (مرداد) و در روزهای تحلیف رئیسجمهور جدید، سدهای کارون ۴ و کارون ۳ به تراز حداقل خواهد رسید و سه هزار مگاوات از مدار خارج خواهد شد.
🔸خبرآنلاین هم از قول یک فعال سیاسی که ضمنا کارشناس انرژی هم هست (!) نوشت که «در دولت سیزدهم و در حوزه انرژی بیش از ۱۴ مورد ترک فعل اساسی بیتوجهی به قوانین برنامه وجود داشته است که منجر به خسارات شده است.»
🔸گفتنی است، یکی از عادات دیرینه اصلاحطلبان که اغلب تئوری باف هستند و کار اجرائی نکردهاند استرس دادن به مردم در موضوعات مختلف و سپس قطع مایحتاج مردم همچون آب، برق، گاز و... است که در دولت روحانی تجربه شد. در واقع، استرس ناشی از بیتجربگی خود را به مردم تحمیل میکنند و بعد هم مشکل ایجاد میکنند و بعد هم میگویند نمیگذارند.
🔸این در حالی است وزارت نیروی دولت سیزدهم در حالی کار را به دست گرفت که ۱۵ هزار مگاوات ناترازی برق، به ارث برده بود اما با وجود افزایش بیسابقه دما و کم بارشیهای بیسابقه (که بعضا به خشکسالی تبدیل شد) بدون نق زدن از کم آبی و ناترازی برق، با آرامش مشکلات را با مردم در میان گذاشت و بار اصلی کار را هم بر دوش خود گرفت.
🔸وزارت نیرو در دولت سیزدهم، با روشهای تشویق و پاداش به مردم، افزایش ۹ هزار مگاوات به ظرفیت و بهکارگیری بهینه و با مدیریت ظرفیت موجود، جابهجایی ساعت کار ادارات، انجام طرحهای آبرسانی در خوزستان، همدان، سنندج، شهرکرد، سیستان و انتقال آب دریا و... امور آب و برق مردم و صنایع را بدون خاموشی و بیآبی مدیریت کرده است. فقط یک قلم رفع آلودگی آب تهران بر اثر ریزش کوه در زمان کوتاه، یک رکورد جهانی است که بعید است تئوریبافان، توان اجرای ذرهای از آن را داشته باشند.
🔸بر اساس به روزترین آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران و بر خلاف آمارسازی مدعیان اصلاحات، سدهای زنجیره کارون هم اکنون با ذخیره ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعبی ۸۶ درصد پرشدگی دارند. سد دز نیز به تنهائی با ذخیره دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب ۹۳ درصد پرشدگی را به ثبت رسانده است. از سوی دیگر پس از مدتها سد کرخه نیز با ذخیره دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون متر مکعب به پرشدگی ۵۶ درصدی رسیده است.
🔸لازم به ذکر است که دولت شهید رئیسی موفق شده در کنار تأمین برق خانگی، برق صنایع را هم بیش از سالهای گذشته فراهم کند. براساس برنامهریزی صورت گرفته توسط وزارت نیرو، در فصل گرم سال گذشته نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۰ میزان برق تحویلی به صنایع بزرگ ۲۵ درصد افزایش یافت. بررسیها نشان میدهد در ماه گذشته نیز برق تحویلی به اکثر صنایع بزرگ افزایشی بوده است.
https://kayhan.ir/001DpM
eitaa.com/raheamin/52163
🏴 در کربلا چه گذشت...
سوم محرم الحرام | نامه امام علیه السلام به بزرگان کوفه
🔸در این روز امام حسین علیه السّلام برای بزرگان کوفه نامه ای نوشتند و آن را به قیس بن مسهّر صیداوی دادند که به کوفه برساند.
🔻وقایع نگار روزانه محرم
eitaa.com/raheamin/52164
🏴 در کربلا چه گذشت...
▪️یک محرم الحرام | دیدار امام حسین علیه السلام با عبیدالله حر جعفی در نزدیکی کربلا و دعوت از او برای یاری حضرت
🔺وقایع نگار روزانه محرم
🔍 ادامه را بخوانید:⇩↯⇩
eitaa.com/raheamin/52062
https://virasty.com/raheamin/1720342407109718682
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 ورود ۱۰۱ هواپیمای جدید به کشور در #دولت_سیزدهم
🍃🌹🍃
🔹رئیس هواپیمایی: در مدت فعالیت دولت سیزدهم ۱۰۱ فروند هواپیما و هلیکوپتر وارد کشور شد که ۵۵ فروند عملیاتی شده است.
🔸امروز ۲۸ شرکت هواپیمایی خارجی به کشورمان پرواز دارند و در حوزۀ حمل باری با ۵ قاره جهان کار میکنیم.
#ماه_محرم | #محرم
🆔 eitaa.com/raheamin/52166
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 ورود ۱۰۱ هواپیمای جدید به کشور در #دولت_سیزدهم
🍃🌹🍃
🔹رئیس هواپیمایی: در مدت فعالیت دولت سیزدهم ۱۰۱ فروند هواپیما و هلیکوپتر وارد کشور شد که ۵۵ فروند عملیاتی شده است.
🔸امروز ۲۸ شرکت هواپیمایی خارجی به کشورمان پرواز دارند و در حوزۀ حمل باری با ۵ قاره جهان کار میکنیم.
#ماه_محرم | #محرم
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb