🚩کرونا در فارس همچنان قربانی میگیرد
🔹️معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز: در شبانه روز گذشته نفر از ۱۳ هم استانیها بر اثر ابتلا به کروناویروس فوت کردند.
🔹️دکتر عبدالرسول همتی: متاسفانه سیزده نفر در استان در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست دادند که با این موارد جدید، آمار جانباختگان استان به دلیل ابتلا به کرونا ویروس در فارس به ۵۷۷ نفر رسیده است.
🔹️در استان فارس از ابتدای شیوع کروناویروس تا کنون، بیش از ۲۲۳ هزار نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت دار تهیه شده است که از این تعداد، ۳۵ هزار و ۲۳۵ مورد مثبت شناسایی شده است.
🔹️این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را ۴۱ هزار و ۷۰۳ نفر اعلام کرد.
🔹️هم اکنون ۸۶۸ بیمار مشکوک و علامت دار در بخشهای عمومی بستری هستند که از این تعداد، ۱۰۸ بیمار مبتلا به کووید۱۹ نیز به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای سطح استان بستری هستند.
@shiraze_ir
⭕️ کتابهای موفقیت، قانونهایی برای تنزل معنویت
🔹فروکاستن معنای خوشبختی به برخورداری از حداکثر ثروت، رفاه و لذتجویی، عملاً معنویت و حس معنویتخواهی ذاتی بشر را تحتالشعاع قرار میدهد. حال آنکه، تجربه سالها حاکمیت نظام مادیگرایانه در غرب و بحران معنوی حاصل از آن ثابت نموده که این نگرش در نهایت به شکست منتهی شده و فطرت معنویتخواه بشر در غایت خود به ذات احدی و آرامش در پناه معبودی قدرتمند نیاز دارد. رشد و گسترش فرقهها و #عرفانوارههای_کاذب طی سالهای اخیر -به ویژه در غرب- و گرایش طیف وسیعی از افراد به این جریانهای پوشالی، شاهدی بر حقیقت فوق است. بشر تمدنزده امروز، خسته از اسارت در بندهای زندگی ماشینی، در جستجوی اندک آرامشی، بیمهابا به هر دستاویزی چنگ میزند؛ یا خود را در لذات مادی غرق میسازد و یا سرخورده از مادیات، به جریانهای عرفاننما پناه میآورد که هر دوی آنها غایتی جز بیهویتی و بحران #معنوی ندارند.
🔳 برایانتریسی و دیگر فعالان این عرصه (با در نظر گرفتن منافع خود) هیچگاه از پا ننشسته و همچنان به فعالیتهای خود ادامه میدهند و تنها اشکال و قالبهای ارائه محتوا، تغییر میکنند. باید با اتخاذ نگاهی انتقادی و موشکافانه به آثار تولیدشده در این حوزه، از شکل بهظاهر موجه و علمی آنها عبور کرده و با تحلیل باطن و پیامهای نهفته در پس این کتب، مراقب خوراک فکری خود باشیم. هرچند غنای معرفتی و معنوی موجود در دین مبین #اسلام، بسیار فراتر از آن است که با چنین دیدگاههایی صدمه ببیند اما ضعف معرفتی و اعتقادی برخی افراد، آنها را در برابر این قبیل هجمههای خاموش، آسیبپذیر میسازد.
@feraghvaadyan
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕جایگاه دین در قانون اساسی جدید روسیه
✅ کمونیستها بیش از ۱۵ هزار مسجد و هزاران #کلیسا و عبادتگاه را که نام خداوند بر سر درب آن بود، نابود کردند و خداجویان و پیروان ادیان ابراهیمی را به مرگ و زندانهای طولانی مدت محکوم میکردند. اما این تفکر در نهایت به بن بست رسید و حالا پس از حدود ۳۰ سال از فروپاشی نظام کمونیستی، باور به #خداوند بار دیگر به قانون اساسی جدید روسیه بازگشت.
@feraghvaadyan
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸غدیر؛ وصل شدن به خداوند🔸
وصل شدن به خدا چگونه است؟ مثالی میزنم. شبکۀ تولید برق، هفتاد هزار ولت است. توان چراغهای معمولی 220 ولت است که باید از چندین ترانس بگذرد تا به شبکۀ هفتاد هزار ولتی برسد. وقتی این برق تنزل کرد تا به 220 ولت رسید، آن موقع میتوانی لامپ روشن کنی و میگویی این چراغ، وصل است. چون وصل است نور میدهد. این اتصال اگر از یک جایی قطع شد، چراغ هست اما روشن نمیشود و نور نمیدهد!
«ولایت» مثل برق است. «نماز»، مثل چراغ است. خدا از ما نور میخواهد. شبکۀ ولایت در نماز که چراغ است، ایجاد نور میکند. شبکه ولایت در روزه که مثلا یخچال است، ایجاد خنکی میکند. شبکه ولایت در حج، ایجاد حرکت میکند. شبکه ولایت در زکات، ایجاد اقتصاد میکند. اما میگویی شبکه ولایت است که کار میکند. نماز، روزه، حج، جهاد و... ابزارند مثل ابزارهای الکتریکی! اما آن چیزی که ابزارهای الکتریکی را فایدهدار میکند، شبکه برق است.
در غدیر آمدند ترانس جدیدی نصب کردند و گفتند تاکنون از ترانس پیغمبر صلی الله مستقیماً برق میگرفتید؛ ماموریت ایشان پایان یافت. از این پس از طریق ترانس علی علیهالسلام، به ولایت الله وصل شوید.این کار را کردند که نماز، روح و معنا داشته باشد، حیات داشته باشد و محبتآفرین باشد.
در سقیفه آمدند اصل نماز را قبول کردند، حج، روزه، جهاد و زکات را قبول کردند اما ولایت و شبکه اتصال را حذف کردند! نتیجه این قطع اتصال، عدم پذیرش و عدم کارایی حج و جهاد و نمازشان شد که مصیبتهای فراوانی برای اسلام درست کرد و درست میکند!
از روزی که شبکۀ ولایت قطع شد مصیبت وارد اسلام شد. نگاه کن عالم را؟ از روز هجده ذیحجه تا بیستوهشت صفر مجموعاً هفتاد روز میشود! در این هفتاد روز چه اتفاقی افتاد. ولایت قطع شد. بعد از رحلت و قطع ولایت تا به حال که هزار و اندی سال میگذرد چه اتفاقی افتاد؟ هفتاد روز سقوط، با هزار سال جبران نمیشود! شما تا حالا برای احیای ولایت سیصد هزار شهید دادهاید. بیش از دو برابر آن جانباز دادهاید. اینهمه شکنجه و مجاهدتهای فراوان، اینهمه کشتههای شب و روز در عراق و سوریه و لبنان و پاکستان و افغانستان! اینهمه مجاهدت هم نتوانستهاست آن هفتاد روز را جبران کند!
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸غدیر؛ وصل شدن به خداوند🔸
وصل شدن به خدا چگونه است؟ مثالی میزنم. شبکۀ تولید برق، هفتاد هزار ولت است. توان چراغهای معمولی 220 ولت است که باید از چندین ترانس بگذرد تا به شبکۀ هفتاد هزار ولتی برسد. وقتی این برق تنزل کرد تا به 220 ولت رسید، آن موقع میتوانی لامپ روشن کنی و میگویی این چراغ، وصل است. چون وصل است نور میدهد. این اتصال اگر از یک جایی قطع شد،
🔹🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
ایتا
سروش👇
👉 sapp.ir/raheamin
👉@raheamin
⚜⚜⚜⚜
خبر فوری - اخبار فوری و لحظه ای | در لحظه با خبر شوید
📲شما هم به جمع ما بپیوندید
*کانال بصیرتی راه امین*
sapp.ir/raheamin
─═हई🍂🧡🍂ईह═─
@raheamin ایتا
⚜⚜⚜⚜
✅کانال بصیرتی راه امین
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💢 رواج ابتذال و انحرافات جنسی در دئیسمها
⭕️سوءاستفاده از جاذبهی جنسی یکی از شیوههای جذب و اثرگذاری در بیشتر #معنویتهای_نوپدید است. قبحزدایی از انحرافات جنسی ،مناسک برهنه و جنسی در برخی عرفانها موجب شده نفوذ معنویتهای نوین بیشتر شود و به طبع آن ناهنجاریهای جنسی نیز افزایش یابد. سبکهای موسیقی جدید از دهه ۱۹۶۰ به بعد به پیشرفت این امر کمک بسیاری کرده است.
🔦 خود موسیقی و همچنین، حواشی اجرای صحنه و برگزاری کنسرتها به نوعی است که برهنگی، التقاط زن و مرد حرکتهای جنسی را بسط میدهد. تفکر دئیسم که براین باور است که عقل انسان می تواند بدون توسّل یا تکیه به الهام، وحی و تعهد به مذهب، به وجود خداوند آگاهی و اذعان داشته باشدد ر ایجاد و گسترش این وضع نقش جدی داشته که از طریق القای #شریعت و اعلام بینیازی و استقلال از دین وحیانی راه را هموار کرده است؛ در معنویت دئیستی برای «معنوی بودن» لازم نیست متعهد به عوامل و نواهی الهی باشید و روابط نامشروع جنسی مانعی برای «خوب بودن» انسان تلقی نمیشود. از این رو ابتذال و انحرافات جنسی در این تفکر مخالفتی با معنویت ندارد.
@feraghvaadyan
sapp.ir/raheamin
🔴 #لبيك_يا_خامنه_اي ترند سوم جهان در توییتر
🔹بعد از آنكه روز گذشته در كارزار توئيترى «لبيك يا خامنه اي» كليدواژه #لبيك_يا_خامنه_اي ترند نخست توئيتر فارسى شد، با رقم خوردن آمار جالب توجه «۴۰ هزار محتوا در هر ساعت» و ادامه انتشار مطالب متنوع درباره رهبرانقلاب و جايگاه ولايت فقيه و تاكيد بر ادامه راه غدير، اين كليدواژه «ترندسوم» توئيتر جهانى شد.
sapp.ir/raheamin
🔹اين درحالى است كه شبكه توئيتر مانند آنچه درتجربه هاى قبلىِ ترندينگ مفاهيم اسلامى انقلابى عمل كرده، با معرفى كليدواژه هاى انحرافى پرشمار، به مقابله با كليدواژه اصلى اقدام كرد كه عملا موجب حذف هزاران پست ذيل كليدواژه اصلى شد.
sapp.ir/raheamin
با مشارکت ده ها هزار کاربر از اقصا نقاط جهان و انتشار بیش از ۵۰۰ هزار محتوا، كمپين «لبيك يا خامنه اي» تا شامگاه شنبه روز عيدغدير ادامه دارد.
#هفته_ولایت
🔷🔷 آداب عید غدیر در روایات
👈 برپایی جشن و عید
شایسته است که مردم آن روز را عید بگیریند و جشنی برگزار نمایند. البته با توجه به شرایط موجود جشن ها در بین اعضای خانواده درجه یک و نهایتا چند نفره باشد.
👈 تبریک و شادباش
تبریک به یکدیگر و اشاره به محبت امیرالمومنین با گفتن:
💥💥 الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین و الائمه المعصومین علیهم السلام
👈 دید و بازدید
👈 صدقه دادن
👈 انجام کارهای شایسته روز عید (هدیه دادن ، شادی کردن ، لباس نو پوشیدن )
🌸🌹🌷🌺🌼
🔸جمعههای انتظار/ آخرین وارث غدیر
🔹قائممقام بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج): مردمانی که در روز عید غدیر با علی (ع) پیمان میبندند بهزودی عهدشان را شکسته و مظلومیت امامان شیعه آغاز میشود. در صحرای غدیر خم بالغبر یکصد هزار نفر یا علی گفتند و هنوز چند ماه نگذشته بود که پس از وفات رسول گرامی اسلام (ص) بهاندازه انگشتان دودست با علی (ع) نماندند.
🖇مشروح خبر:
🔗 http://fna.ir/eywxoz
📲خبرگزاری فارس استان فارس
▫️https://t.me/farsnaonline
▫️eitaa.com/farsnaonline
▫️Sapp.ir/farsnaonline
▫️instagram.com/farsnaonline
sapp.ir/raheamin
رسول خدا صلی الله عليه و آله (در روز غدير) فرمودند:
🔹اى مسلمانان! حاضران به غايبان برسانند: كسى را كه به من ايمان آورده و مرا تصديق كرده است، به ولايت على (ع) سفارش مى كنم، آگاه باشيد ولايت على(ع)، ولايت من است و ولايت من، ولايت خداى من است. اين عهد و پيمانى بود از طرف پروردگارم كه فرمانم داد تا به شما برسانم. (بحارالانوار ۳۷: ۱۴۱، ح ۳۵)