هدایت شده از محمدحسین پویانفر
AUD-20200617-WA0128.mp3
4.3M
" به تو از دور سلام "
🎙 #محمد_حسین_پويانفر
@mhpooyanfarir
هدایت شده از محمدحسین پویانفر
50.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طريق_الحسين
مستند مرز #میرجاوه زوار پاكستاني اربعين١٣٩٨
از آن روز ، بعداز ديدن اين شيعيان خالص به اين فكر
ميكنـــم كه حضـرت امام (ره) ٣٠ روز قبــل از ايـنـكه چشمانشون رو بــر اين دنيــا ببندنــد در نامه اي بــه مسئولين جمهوري اسلامي گـوش زدكردند مسئوليت اصــلي ايـــن انقلاب زمينــه سازي حكومت جهانــي حضرت صــاحــب (عج) است اما چــه كردند و چــه ميكنند راســت وچـپ ،گراها و ناگراها و چه ظرفيت هاي بزرگـي براي #مكتب_تشيع در ايــن بازي هــاي سياسي داره با بي توجهي از بين ميره دست دلسوزان روميبوسم وازخداميخواهم ماروجزوغافلين قرارندهد
راستي براي ظهور چه كرديم و چه ميكنيم؟
#محمد_حسين_پويانفر
@mhpooyanfarir
࿐❅᪥•﷽•᪥❅࿐
🏴امام صادق عليه السلام:
آسمان چهل روز بر حسين عليه السلام، خون گريه كرد
بَكَتِ السَّماءُ عَلَى الحُسَين أربَعينَ يَوما بالدَّم
📚مناقب آل أبى طالب جلد3 صفحه212📚
◼️ سالروز #اربعین شهادت امام حسین علیه السلام و یاران با وفای ایشان بر شما تسلیت باد
أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
#تضرع
#اربعین
💎بنده به دعای برخاسته از دل پاک و صاف جوانان و افراد پرهیزگار برای دفع بلاهای بزرگ بسیار امیدوارم، چرا که توسل به درگاه خداوند و طلب شفاعت از نبی مکرم اسلام و ائمه بزرگوار میتواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند. دعای هفتم صحیفه سجادیه دعای بسیار خوب و خوشمضمونی است که میتوان با این الفاظ زیبا و با توجه به معانی آن با پروردگار سخن گفت.(✨حضرت امام خامنه ای مدظله العالی✨)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@rahejavedan
☀️بسم الله الرحمن الرحیم☀️
#اربعین
#رجعت
✨...تازه این اول قصه است حکایت باقیست
✨ما همه زنده برآنیم که #رجعت باقیست
✨رفته ساقی که قدح پر کند و برگردد
✨عرش را غرق تحیر کند و برگردد
✨دیر یازود ولی می رسد از راه آخر
✨یک نفر عین علی میرسد از راه آخر
✨می نویسم که شب تار سحر میگردد
✨یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد
🍃سید حمیدرضا برقعی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@rahejavedan
✨ بسم الله الرحمن الرحیم✨
☀️یا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکَارِهِ، وَ یَا مَنْ یَفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ، وَ یَا مَنْ یُلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَى رَوْحِ الْفَرَجِ. ذَلَّتْ لِقُدْرَتِکَ الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِکَ الْأَسْبَابُ، وَ جَرَى بِقُدرَتِکَ الْقَضَاءُ، وَ مَضَتْ عَلَى إِرَادَتِکَ الْأَشْیَاءُ. فَهِیَ بِمَشِیَّتِکَ دُونَ قَوْلِکَ مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِکَ دُونَ نَهْیِکَ مُنْزَجِرَةٌ. أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِی الْمُلِمَّاتِ، لَا یَنْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ، وَ لَا یَنْکَشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا کَشَفْتَ وَ قَدْ نَزَلَ بِی یَا رَبِّ مَا قَدْ تَکَأَّدَنِی ثِقْلُهُ، وَ أَلَمَّ بِی مَا قَدْ بَهَظَنِی حَمْلُهُ. وَ بِقُدْرَتِکَ أَوْرَدْتَهُ عَلَیَّ وَ بِسُلْطَانِکَ وَجَّهْتَهُ إِلَیَّ. فَلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ، وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ، وَ لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ، وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ، وَ لَا مُیَسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ، وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ. فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِی یَا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِکَ، وَ اکْسِرْ عَنِّی سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِکَ، وَ أَنِلْنِی حُسْنَ النَّظَرِ فِیمَا شَکَوْتُ، وَ أَذِقْنِی حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِیمَا سَأَلْتُ، وَ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِیئاً، وَ اجْعَلْ لِی مِنْ عِنْدِکَ مَخْرَجاً وَحِیّاً. وَ لَا تَشْغَلْنِی بِالِاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِکَ، وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِکَ. فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بِی یَا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَیَّ هَمّاً، وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَى کَشْفِ مَا مُنِیتُ بِهِ، وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِیهِ، فَافْعَلْ بِی ذَلِکَ وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْکَ، یَا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِیمِ.☀️
برگرفته از سایت:https://www.javanonline.ir/
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@rahejavedan
☀️بسم الله الرحمن الرحیم☀️
#کلید_واژه_ها
#آزادی 1
#بازی_با_غذا
#کتاب_ما_درون_را_بنگریم
#استاد_خانم_جاوید
💎....موقعی که فرزندتان در کنار شما راه میرود گاهاً دست او را به آرامی و گرمی در دستتان بگیرید و با او صحبت نمایید. هم در حضور دیگران و هم در مهمانیها با بچه ها هم مصافحه کنید.
#آزادی
‼️محدود کردن کودکان به بهانهٔ اینکه چیزی می شکند یا خانه به هم می ریزد و.. صحیح نیست. والدین باید #وسایل_خراب_شدنی و #شکستنیها را از دسترس و جلوی دید کودک خارج کنند تا دائم نگران نباشند و نیاز نباشد کودک را منع کنند حتی اگر جای تلویزیون امن نیست آنرا ایمن کنند( تلویزیون را به دیوار وصل کنند یا جلوی میزتلویزیون مانعی بگذارند یا میز تلویزیون را موقتاً عوض کنند مثلا آنرا روی میز مطالعه یا میز غذایی که استفاده نمی شود بگذارند) و اگر این کار را نکردند و کودک تلویزیون را هُل داد حق دعوا کردن کودک را ندارند!
کودک برای کنجکاوی و کشف وسایل و لمس ظروف و... باید آزاد باشد هر چند در خانه دیگران، کودک باید محدود باشد و والدین همیشه هر جا می روند برای اینکه کودک از محدودیت های محیط زندگی و محیط کار دیگران، اذیت نشود حتما تعدادی اسباب بازی متنوع مانند پازل ها و چند عدد گردوی شسته شدهٔ درشت که به حلق کودک نرود و.. برای کودک همراه داشته باشند. هرگز به وسایل تزیینی خانه دیگران دست نزنند و در عوضِ سرگرم شدن با میزبان و مهمانهای دیگر و یا کمک کردن به میزبان، هوای کودک خود را دلشته باشند تا به قول معروف خرابکاری نکند و میزبان از حضورش مضطرب نباشد. مادر می تواند کودکش را بغل بگیرد یا دست وی را بگیرد و در مورد تابلوها و وسایل تزیینی برای کودک توضیح دهد رنگهایشان را بگوید و.. این چنین هم کودکش سرگرم شده، هم وقتش را با کودکش خوش بوده، هم میزبان نرنجیده و برچسب مادری بی دقت و بی مبالات زده نشده، هم کودک حس می کند خانهٔ خودشان بهتر است چون آزادتر است و این یعنی محدودیت هایی که در خانهٔ خودتان ایجاد می کنید باید کم و منطقی باشد. کودک آزاد نیست دست به وسایل دیگران بزند، آزاد نیست به #وسایل_خطرناک دست بزند، آزاد نیست با توپ یا با دست به سر و صورت دیگران بزند...
👈🏻👈🏻در این موارد والدین خیلی جدی، اما بدونِ عصبانیت با الفاظی محبت آمیز مانند: نه فدات بشم، نباید به این دست بزنی داغه، برای ما نیست، درست نیست این کارو کنی نوازشش کن نزن، مانع کودک شوند.
اما در غیر موارد خطرناک و نا مؤدبانه، آزادی دادن به کودکان زیر هفت سال پیام محبت را منتقل میکند. به همین دلیل دین کامل اسلام توصیه فرموده که بچه های زیر هفت سال را مدبرانه آزاد بگذارید. کودکان اشخاصی که به آنها آزادی میدهند را بیشتر دوست دارند.
تمایل به آزادی نیاز بچه است. بچه هایی که آزاد نباشند و دائماً با بکن و نکنهای والدین مواجه شوند بعد از هفت سال احتمالاً لجباز و عقده ای و افسرده و خسته دل و گوشه گیر و مخفی کار، و نسبت به والدین کینهای بار خواهند آمد و دوست دارند دیگران را اذیت کنند و به قول معروف کرم بریزند!
‼️آزادی نیاز بچه هاست و مهیا کردن زمینه آزادی وظیفه است نه لطف.
• تربیت کودکان آزادی ندیده بسیار مشکل خواهد بود.
• اگر مانع آزادی معقول بچهها نشوید 70 الی 80 درصد تنشها و اصطکاک های بین والدین وکودکان کاهش مییابد.
ادامه در پیام بعد...
@rahejavedan
#کلید_واژه_ها
#آزادی 2
#بازی_با_غذا
#کتاب_ما_درون_را_بنگریم
#استاد_خانم_جاوید
💎والدین نا آگاه و دانی و عصبی را تصور کنید:
کشیدن خودکار روی دست و پا، مادر داد میزند: میخواهیم برویم مهمانی چقدر زشته!!
خاک بازی و لباس کودک خاکی میشود، مادر داد میزند: لباست آلوده میشود و مریض میشوی!!
با غذا بازی میکند غذا روی زمین و لباس کودک میریزد، مادر داد میزند: اسراف میشه و لباست لکه میگیرد!!
بازی با ظروف آشپزخانه: به هم ریختن قفسهها، مادر داد میزند: برو با ظرفهای اسباب بازی خودت بازی کن و آشپزخانه را به هم نریز!!
هندوانه خوردن: آب هندوانه روی لباس و چانه کودک میریزد، مادر داد میزند: لباست سفیده و لکه میگیره، ببینن دوستام میگن چه بچه ای!!
خط خطی کردن دیوار و گذاشتن اثر روی دیوار و لذت بردن کودک، مادر داد می زند: دیوار را تازه رنگ کردیم آبرویمان میرود و خونه کثیف به نظر میرسه!!
ریخت و پاش لباسها و اسباب بازیها و لذت وکیف کردن کودک که همه جا اسباب بازی هایش در دسترس است و فریاد مادر: چقدر شلخته ای زود جمع کن!!
کودک دستش را در لیوان آب فرو می برد آب از لیوان بیرون می ریزد مادر سر می رسد و فرعونوار داد می زند: ریخت روی فرش،فرش بو می افتد...
شما بگویید کودک چه حسی پیدا می کند؟ آیا در دل نمی گوید کاش این مادر هرگز سر نرسیده بود..
❌این رفتارها احتمالاً نتایج زیر را به دنبال دارد:
• مخفی کار شدن و عدم احساس امنیت کودک کنار والدین و سایر مسائل روانی.
• تبدیل شدن مادر به مادری نامحبوب و غول صفت که نباشد بهتر است.
• بچه به سمت بازیهای بی دردسر مثل تلویزیون و رایانه و تبلت و.. میرود.
• در ایام نوجوانی و جوانی هم شخصی ناشاد و کم انگیزه بوده و رفتارهای صحیح با والدین نخواهد داشت.
ادامه درپیام بعد...
@rahejavedan
#کلید_واژه_ها
#آزادی 3
#بازی_با_غذا
#کتاب_ما_درون_را_بنگریم
#استاد_خانم_جاوید
💎نکته: یکی از عوامل سوءتغذیه بچه ها این است که والدین مانع میشوند که کودک با غذا بازی کند. با یک دستمال بعد از هر لقمه روی لب او را پاک کردن و یا استفاده از جملاتی مانند بخور دیگه، نریز، مواظب باش و... احساس خوبی را در کودک شما ایجاد نمیکند بر طعم غذا چطور غذا خوردن و بازی و لذت بردن از وقت غذا مهم است. یک لقمه میخورند و 5 لقمه بازی میکنند. پس از مدتی مایلند زودتر غذا را بخورند و سراغ یک بازی متناسب دیگر بروند یا گاهاً بعد از آزادیهای 7سالگی در مواجهه با غذا، تمایل به پختن غذا مییابند. سیب زمینی پوست بکنند و سرخ کنند، البته ممکن است زود خسته شوند و نیمه تمام بگذارند، بر آنها خرده نگیرید.
نکته: گریه کودکان زیر2-3 سال تا حدی طبیعی میباشد. اگر والدین روش ارتباطشان با فرزند برطبق اصول اسلامی بوده باشد آشفته نخواهند شد. در این صورت حتی نیازی نیست که آنها را از گریه کردن منع کنید البته لطیف و مهربان با آنها مواجه شوید و آنها را در آغوش بگیرید و نوازش کنید تا در آغوش شما گریه خود را تمام کنند. اما بعد از 3 الی 4 سالگی یکی از دلایل اصلی گریه، مانع شدن مادر برای آزادی معقول کودک است. بیش از 70-80% دستورات در طول روز بیجا و بیمورد است و باعث ایجاد اصطکاک و تنش بین والدین و فرزند میشود. اگر والدین اصول تربیتی اسلام که آزادی زیر 7 سال همراه احترام و امنیت بخشی به کودکان میباشد را رعایت کنند گریه کودکان در طول روز بسیار کاهش مییابد. بکن نکن، نریزه، مواظب باش، ساکت باش، اذیت نکن، دست نزن، بخور دیگه و... این جملات استفاده نشوند.
‼️گاهاً کودک مایل است راه برود و غذا بخورد یا بعد از اینکه قاشق غذا را میل کرد به مادر نگاهی میاندازد خورش را روی پلو خالی میکند بعد هم آن را در لیوان آب و مقداری هم سالاد در داخل آن میریزد و... از مخلوط کردن غذا لذت میبرد اگر مادر لبخند بزند با خیالی آسوده ادامه میدهد و تخلیه انرژی میکند و روحش فراخ میشود و بهجت مییابد اما اگر مادر اخم کند و مانع شود جیغ میزند و...👈🏻👈🏻 معمولاً کودکان دو و نیم تا سه سال این چنین با غذا بازی میکنند و از4 سالگی به بعد بازی آنها تمیزتر میشود مثلاً پلو را صاف میکنند و با قاشق روی آن را خط کشی میکنند حدود نیم ساعت تا 40 دقیقه غذا خوردن آنها طول میکشد. برای بچه ها علاوه
زیر هفت سال کودکان نیاز اساسی و مبرم به آزادی دارند. والدین محترم! واقعاً قصد قربت کنید و به نیت عبادت خالصانه، به کودکان آزادی دهید و آزار و شلوغی آنها را تحمل کنید. مطمئن باشید این رفتار صبورانه شما و درک کودکان عبادتی است برتر از نماز شب خواندن. اگر بچه ها قبل از 7 سال پادشاهی کنند و سرکوفت نبینند و محترمانه به آنها محبت شود و با نادانی آنها، همچون وزیر مدبری که با پادشاه نادان، مدبرانه قضایا را حل و فصل میکند و در عین حال پادشاه را دعوا نمیکند و با احترام او را منصرف میکند رفتار شود، پس از 7 سال از نظر روحی آماده ولایت پذیری از والدین محبوب و مقبولشان را دارند و در برابر دستورات معقول آنها موضع نمیگیرند. آنها احساس نیاز به کارهای زیر 7 سال نمیکنند و تمایل به مسئولیت پذیرفتن پیدا میکنند، به شرط اینکه با تلویزیون و رایانه تنبل نشده باشند.
آزادی زیر هفت سال نیازیست که اگر ارضاء شود، پس از مدت زمانی جای خود را به مسئولیت پذیری خواهد داد، برخلاف بعضی تمایلات که اگر آزاد باشند ویرانگر و سرکش خواهند شد.
یامهدی💐
@rahejavedan
☀️بسم الله الرحمن الرحیم☀️
#کلید_واژه_ها
#آزادی
#کار_نادرست
#اعمال_خطرساز
#حرف_زشت
#حق_الناس
#آسیب_شناسی
#اصلاح_ارتباط_با_فرزند
#زیر_هفت_سال
#کتاب_ما_درون_را_بنگریم
#استاد_خانم_جاوید
🌷👈🏻والدین محترم، برای اینکه به کودک بفهمانید دوستش دارید محیط را برای آزادی و بازی او آماده سازید و سپس اورا آزاد بگذارید، اما به #خط_قرمزهای_آزادی توجه داشته باشید. خط قرمز برای آزادی کودکان کار خطرناک و کار یا حرف زشت و حق الناس میباشد.
❌آسیب شناسی آزادی:
در پی آزادی دو دسته نگرانی ممکن است ایجاد شود: 1- مربوط به خود بچه 2- مربوط به دیگران (مردم- فرزند اول- پدر)
نگرانیهای مربوط به خود بچه: در این مورد به دو نکته توجه فرمایید:
1- اگر نگران هستید که کودک نظم نیاموزد بدانید که رکن یادگرفتن نظم گزارههای تصویری است، خودتان منظم باشید. او به تدریج با دیدن نظم شما، به منظم بودن گرایش مییابد وگرنه با تذکر فرزند منظم نمیشود.
2- کارهای خطرناک و زشت که این امور با تدبیر والدین به حداقل میرسد.
الف) کار خطرناک: دیدن فیلمهای #خطرناک یا #اعمال_خطرناک اطرافیان زمینه ساز کارهای خطرناک است. اگر کودک مشغول انجام کار خطرساز بود، مثلاً بازی با چاقو یا پریز برق یا ظرف شکستنی برای انصراف کودک از آن با حالتی مضطرب و نگران یا با داد زدن و فریاد کردن برخورد نکنید. به کودک نگویید بگذار کنار، یا اگر این کار زشت را نکنی فلان چیز را به تو میدهم و... وگرنه کودک در مییابد که از این امور میتواند برای فشار به شما استفاده نماید، بلکه بدون حساس کردن کودک از روش زیر استفاده کنید (اگر خطر فوری است بلافاصله بدون فوت وقت، خطر را دور کنید، اما اگر خطر فوری نیست مراحل زیر را طی کنید):
•💎قانون تبدیل: با توجه به شناختی که از او دارید کاری که برایش جذاب است را پیشنهاد دهید. یعنی برای آن کار خطرناک رقیبی مناسب بیابید و با مشغول شدن خود به آن بازی، او را ترغیب کنید.
•💎تعویض کردن: دادن میوه و هر چیزی که کودک آن را دوست دارد: مانند سیب زمینی سرخ کرده، حلوا و... "بدون اینکه بگویید چاقو را کنار بگذار تا به تو میوه بدهم".
•💎تعویض با پرهیز دادن: ضمن اینکه چیز مورد علاقهای را به او میدهید اگر حاضر نشد وسیله خطرساز را تحویل دهد آنگاه به او بگویید خطرناک است.
•💎جدیت بدون دعوا: به طور جدی به او بگویید: بدیدش به من!
•💎تندی و خشونت: با احتیاط اما مقتدرانه از او بگیرید.
•💎عطوفت پس از خشونت: بلافاصله بعد از دفع خطر محبت کنید. شکلک دربیاورید و او را در آغوش بگیرید تا اثر تندی و خشونت شما از بین برود.
‼️❌نکته: داد زدن مادر و اخم کردن او برای #کودک_زیر_سه_سال خیلی سنگین است، بنابراین بلافاصله بعد از تندی، عطوفت بورزید ⁉️تا کودک بپذیرد که مادر عصبانی نبوده و برای رفع خطر خشونت به خرج داده است.
نکته مهم: بترسید که کودکان زیر هفت سال تندی و خشونتهای زیادی را تجربه کنند و زمان بدخلقی شما طولانیتر از چند ثانیه باشد.
‼️توجه: گاهاً اصل کار، خطرناک نیست اما برای محیط خانه خطرساز میشود، مانند بازی با چوب. پس کودک را به پارک، صحرا، باغ و... ببرید. او بتواند چوب بازی کند و هیجان خود را خالی نماید.
ب) کار یا حرف زشت: کودک نباید به حرف زشت عادت کند. ابتدا نمیداند حرف زشت یعنی چه؟ فقط متوجه میشود که این حرفیست که بزرگترها وقتی عصبانیاند به کار میبرند، پس فکر میکند وقتی عصبانی هست باید این حرف را بزند، اما پس از عادت وقتی متوجه معنای آن هم شد دیگر ترک آن سخت است. در مورد کار زشت هم زیر سه سال و نیم مفهوم کار زشت اصلاً برای کودک جا افتاده نیست....
یامهدی💐
@rahejavedan