هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴جزئیات عملیات ترور شهید محسن فخریزاده
♦️درباره جزئیات عملیات ترور شهید محسن فخریزاده کسب اطلاع کرد که این عملیات ترور ساعت ۱۴:۳۰ امروز انجام شده است.
♦️در این اقدام تروریستی، ابتدا یک دستگاه خودرو نیسان در میدان خلیج فارس آبسرد در حین عبور خودرو دانشمند هستهای کشورمان خود را منفجر میکند و سپس عامل بعدی اقدام به تیر اندازی رگباری کرده که در پی آن یکی از محافظان شهید فخریزاده ۴ تیر خورده و آقای محسن فخریزاده نیز در پی انفجار و اصابت تیر، پس از انتقال با بالگرد به بیمارستان شهید شد.
♦️در تصاویر بالا عکسی از نیسان آبی منفجر شده نیز مشاهده میشود.
🌍 @ebratha_ir
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
#مشاوره
#اصلاح_ارتباط_با_فرزند
#نماز
#هفت_سال_دوم
🌸🍃🌸🍃🌸
#سؤال
استاد عزیز سلام . ممنون میشوم بفرمایید چه کنم تا دختر نوجوانم رای نماز راغبتر باشد، به خصوص نماز صبح و کلا بیشتر گوش به حرف دهد خصوصا بازی با تبلت که وقتش را بسیار می گیرد.
🌸✨🌸🌸✨🌸
#پاسخ_استاد_خانم_جاوید
سلام خوب خدا. در احادیث داریم که بچه ها رو از هفت سالگی، به نماز عادت بدید. کودکان حرفشنوی دارند و پرانرژی هستند و مایلند کارایی شبیه والدین انجام بدهند
برای همین با یه دویدن و خندیدن به سمت وضو گرفتن میاند
سجاده پهن کردن و نماز خواندن...
اگه عادت کنه موقع تکلیف دیگه براش سخت نیست
والدین ما
متاسفانه بچه ها رو در هفت سالگی برای نماز هر زمان دلشون بخواد میخونن و مادر نماز رو لازم نمیبینه اینکه در نوجوانی
برای بچه های امروزی که بچه های پاتلوزیون و رایانه بزرگ شده اند خیلی نماز سخته، ضمن اینکه آنقدر سرگرمی و بازی رایانه ای دارند که وقت خالی ندارند.
اگه
نوجوان شما مثل اغلب نوجوانان جامعه، اینچنین هست که خیلی سخته.
برای همین
نماز صبح رو لااقل ده بیست دقیقه وقت بگذارید نوازشش کنید تا بیدار بشه و بخونه
ناهارهای جذاب بپزید که شوقشون به شما و خروج از فضای مجازی بیشتر بشه
قبل ناهار
سجاده شونو پهن کنید تا نماز بخونن با شوق
که مامانی بیا نمازمونو بخونیم تا ناهار آماده بشه بعد ناهار برو سراغ کارات
پس زیاد تذکر ندید اونم تذکراتی که برای او هم آزاردهنده هست.
بی نظمی هم که برای نوجوانهای امروز، جزء لاینفک دوره نوجوانی هست البته برای امروزیها
چون
بچه هایی که به بازی رایانه ای و بعضی برنامه های کودک خو میگیرند
خیلی از لزومات زندگی، براشون بی معنی و تکراری و وقت هدر دادن میشه
حس میکنن چه لزومی داره برای اتاقم سختی بکشم من که همینجوری راحتم
نوجوانها
در بازیهای رایانه ای
با یه انگشت تکون دادن، خیلی کارا میکنن حتی برنده میشن و حتی اگه در بازی زخمی بشن و مورد حمله قرار بگیرن با یه اخم و حرکت انگشت عکس العمل نشون میدن
برای همین زندگی واقعی که
زحمت داره براشون مطلوب نیست و نماز و وضو و کارای خونه، براشون خیلی سخت جلوه میکنه.
تذکر ندید گاه خودتون وقتی هست مرتب کنید
گاه بی تفاوت بشید گاهی باهاشون بازی کنید و خودتون مشتاق یادگرفتن بازیشون نشون بدید و گاه مباحثه و اگاهی دادن و قطعه فیلمها و پیامهای خوب فرستادن.
برای نوجوان امروز، دستور دادن و تهدید کردن و توقع داشتن و... جوابگو نیست. برای خودتون هم برنامه داشته باشید تا وقتتون آنقدر پر باشه که
خیلی در کارهای نوجوان ریز نشوید.
#نوجوان
eitaa.com/rahejavedan
https://ble.im/rahejavedan
▪️▪️▪️▪️
با سلام و عرض ادب
گروه راه جاودان شهادت دانشمند والامقام و مجاهد مخلص انقلاب و امام و رهبری دکتر شهید محسن فخری زاده را محضر همه شما بزرگواران تسلیت عرض می نماید.
@rahejavedan
هدایت شده از بیداری طلاب
پیام رهبر انقلاب درپی ترور دانشمند هستهای و دفاعی شهید محسن فخریزاده
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پی ترور دانشمند هستهای و دفاعی شهید، دکتر محسن فخریزاده پیامی صادر کردند.
متن پیام به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
دانشمند برجسته و ممتاز هستهئی و دفاعی کشور جناب آقای محسن فخریزاده به دست مزدوران جنایتکار و شقاوتپیشه به شهادت رسید. این عنصر علمی کمنظیر جان عزیز و گرانبها را به خاطر تلاشهای علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست. دو موضوع مهم را همهی دستاندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همهی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت. اینجانب به خاندان مکرم او و به جامعهی علمی کشور و به همکاران و شاگردان او در بخشهای گوناگون، شهادت او را تبریک و فقدان او را تسلیت میگویم و علو درجات او را از خداوند مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۸ آذرماه ۹۹
♨️ @khabarehowzeh
♨️اخبار داغ روحانیت
هدایت شده از راه جاودان
🌸✨🌸✨🌸✨🌸
#سوره_مبارکه_قارعه
‼️تلاوت مداوم این سوره مؤمنان را از فتنه های پی در پی آخرالزمان نجات میدهد...
eitaa.com/rahejavedan
https://ble.im/rahejavedan
✨✨✨✨✨✨
حی علی خیر العمل🌺
#درس_نامه
🌸🌸🌸
#اصلاح_ارتباط_با_خدا
#کتاب_ما_درون_را_بنگریم
#استاد_خانم_جاوید
eitaa.com/rahejavedan
https://ble.im/rahejavedan
#والدین_مؤمن
#کتاب_ما_درون_را_بنگریم
#استاد_خانم_جاوید
#پیام_اول
ابتدا به تعریف مؤمن توجه کنید: شخصی مؤمن است که در سایه ایمان به خالق توانا، همه عالم هستی، از جمله همسر و فرزندان از وجودش احساس ایمنی دارند، مهربان و امنیت بخش است.
نکته: والدین مؤمن توجه دارند که پدری و مادری، مالکیت نیست. آنها به فرزندان خود به چشم مال خودم است هرطور دلم میخواهد با او رفتار میکنم نگاه نمیکنند، آنها فرزندان را امانت الهی میدانند که تلاش میکنند آنطور که مالک حقیقی میخواهد از این امانات مراقبت نمایند.
چنین والدینی در پرتو شناخت خوب از اسلام، تحت تأثیر تعالیم به ظاهر روانشناسی غرب قرار نمیگیرند که در بین حرفهای متفاوت روانشناسان غربی گیج و مبهوت شوند، بلکه با اطمینان خاطر به فرزندان خود در زیر هفت سال آزادی میدهند، برخوردشان با کودک همانند برخورد وزیری دانا و فهمیده با پادشاهی نادان است. برخورد خشمگین، عصبی، فرعونوار، تسلط آمیز، قهرآمیز یا اعمال قانونهای خشک و نظمهای کاذب نخواهند داشت. با طفل بیپناه خود، همچون یک مجرم برخورد نمیکنند که او را به خاطر بینظمیهای ظاهری مجازات کنند. با فرزندشان که ادامه وجود خودشان است مدارا میکنند، محبت و احترام خود را بیش از همه خرج کودک خود مینمایند تا کودک در کنار آنها احساس امنیّت داشته باشد و تشنه محبّت نماند. در هفت سال دوم فرزند خود را با توضیح و استدلال و تجزیه و تحلیل کردن مسائل آشنا میکنند. گاهاً سؤالهای او را به بحث میگذارند نه اینکه سریعاً به او پاسخ دهند. خودشان مسائلی را طرح میکنند و دنبال چرایی هستند مثلاً: از فرزند خود میپرسند: چرا نماز میخوانی؟ چرا موهای خود را میپوشانی؟ و... تا فرزندشان از ابتدا سطحینگر بار نیاید. فرزندانی که در 7 سال اول پر از احساس محبّت، امنیت و ارزشمندی بار آمدهاند و خیالشان از محبت پدر و مادر راحت است در 7 سال دوم ضمن دریافت محبّت و احترام ، از راهنمایی والدین آگاه خود نیز بهرهمند میشوند و با دستورهای ضروری و لازم الاجرای والدین روبهرو میشوند و اطاعت از آنها را میآموزند چرا که باور کرده اند پدر و مادر دوستشان دارد که چنین دستوری داده است قطعا دستورش عالمانه است.
نکته : اگر والدین در هفت سال اول با بی رحمی و داد و فریاد مانع بعضی کارهای مورد پسند کودک شده باشند در هفت سال دوم هم راهنمایی آنها را چنین تفسیر میکنند که پدر و مادرم به خاطر خودشان این را از من میخواهند بنابر این ناخودآگاه مقاومت میکنند اما اگر فرزندان در هفت سال اول از نوع رفتار و گفتار و ملایمت والدین دوستی خالصانه آنها را باور کرده باشند چنین فرزندانی مطیع و نظم پذیر خواهند شد و در ارتباط این والدین و فرزندانشان مباحثه و استدلال جایگزین کل کل کردن و یکی به دوکردن خواهد بود. اینچنین فرزندانی مایلند از والدین محبوب خود الگو بگیرند و به بیراهه نرفته وآماده میشوند برای 7 سال سوم که مشاورانی خوب برای والدین خود باشند.
@rahejavedan