✅👈 دوران سخت امام سجاد علیه السلام
💠 نداشتن امنیّت
به امام سجاد علیه السلام گفته شد: چطور صبح کردید؟ حضرت فرمود: به خاطر انتساب ما به پیامبر اکرم امنیّت نداریم، در حالی که تمام مسلمانان به خاطر پیامبر اکرم در امنیّت هستند. (بحار الأنوار، ج ۷۵ ص ۱۵۹)
💠 ارتداد مردم
امام صادق علیه السلام فرمود: مردم پس از شهادت امام حسین علیه السلام از ولایت مرتد شدند و برگشتند، مگر سه نفر: ابو خالد کابلی، یحیی بن امّ الطویل و جُبیر. و سپس مردم ملحق شدند و زیاد گشتند. (الإختصاص، ص ۶۴)
💠 مثل بنی اسرائیل
امام صادق علیه السلام فرمود: منهال بن عمرو، امام سجاد علیه السلام را ملاقات کرد و از ایشان پرسيد: چگونه صبح كردید ای پسر رسول خدا؟ حضرت فرمود: صبح كردیم در میان قوم خود مثل بنى اسرائيل كه در دست فرعونيان اسير بودند؛ مردان ما را میكشتند و زنان و دختران ما را زنده میگذارند. كسى كه بعد از پيامبر، بهترين مردم است (أمیرالمومنین علیه السلام) بر منبرها لعن مىشود. دشمنان ما از مال و منزلت اجتماعی برخوردار میشوند، دوستان ما مورد تحقیر واقع می شوند و حق شان ضایع می شود. (تفسير القمی، ج ۲ ص ۱۳۴)
💠 امامت مخفیانه
مسعودی (مورّخ مشهور): على بن الحسین علیه السلام امامت را مخفیانه و با تقیّه شدید و در زمان سخت عهدهدار گردید. (اثبات الوصیه، ص ۱۶۸)
💠 چهل سال گریه
از امام جعفر صادق عليه السلام روايت شده: حضرت امام سجاد عليه السلام چهل سال در حالى كه روزها روزه بود و شبها عبادت میکرد، بر مصیبت امام حسين گريه كرد. هنگامى كه وقت افطار فرا میرسيد غلام ایشان خوراكى و آشاميدنى آن حضرت را حاضر میكرد و در مقابل آن بزرگوار مىنهاد و میگفت: اى مولاى من افطار كن. حضرت سجاد میفرمود: پسر پيامبر خدا گرسنه و با لب تشنه شهيد شد! آن بزرگوار همچنان اين سخنان را میگفت و گريه میكرد، تا اينكه غذاى آن حضرت بوسيله اشك چشمش تر میشد و آب آشاميدنى آن حضرت با اشك چشمش مخلوط میگرديد. حضرت سجاد عليه السلام هميشه اين حال را داشت تا اینکه شهید شدند. (بحار الأنوار، ج ۴۵ ص ۱۴۹)
💠 غریب مکّه و مدینه
ابوعمر نهدی میگوید از امام سجاد علیه السلام شنیدم که میفرمود: نه در مکّه و نه در مدینه بیست نفر مرد که ما را دوست داشته باشند، وجود ندارد. (بحارالانوار ج ۳۴ ص ۲۹۷)
💠 گریه های ناتمام
روزی خدمتگزار امام سجاد علیه السلام عرض کرد: آیا غم و اندوه شما تمامی ندارد؟! حضرت فرمود وای بر تو، یعقوب پیامبر که تنها یکی از دوازده پسرش ناپدید شده بود، در فراق فرزند خویش آنقدر گریست که چشمانش نابینا شد، در حالی که پسرش زنده بود و کاملاً از یافتن او نا امید نگشته بود. ولی من ناظر کشته شدن پدرم، برادرم، عمویم و هفده نفر از بستگانم بودم که پیکرهایشان در اطرافم نقش زمین شده بود پس چگونه ممکن است غم و اندوه من پایان یابد؟! (کامل الزیارات، ص ۱٠۷)
💠 تعطیلی واجبات دین
به گفته برخی از دانشمندان بنی هاشم در زمان امام سجاد عليه السلام نمیدانستند چگونه نماز بخوانند و چگونه حجّ به جا آورند. وقتی که وضع واجبی مثل نماز که از ارکان اسلام است و هر مسلمانی در شبانه روز باید پنج بار آن را به جا آورد در میان بنی هاشم که می بایست در این زمینه ها از همه داناتر و آگاهتر باشند چنین باشد می توان حدس زد که میزان آگاهی دینی در مردم دیگر شهرها و مناطق و شناخت توده مردم مسلمان در مورد سایر برنامه های اسلام تا چه حد بوده است؟! (سیره پیشوایان، ص ۲۶۸)
﷽
📍 قیام امامحسین(ع) برای عمل به احکام الهی بود ❗️
📌همان خطبه ای که حضرت خواندند و این تعبیر معروف که دارد: «أَ لَاتَرَوْنَ أَنَّ الْحَقَّ لَایُعْمَلُ بِهِ وَ أَنَّ الْبَاطِلَ لَایُنْتَهَى عَنْهُ»، نگاه کنید، می فهمید که امام حسین (ع) به طور کلّی، جنبه های عملی را پیش می کشد و بحث مسائل اعتقادی مطرح نیست. از این عبارت، «أَنَّ الْحَقَّ لَا یُعْمَلُ بِهِ»؛ معلوم می شود که واجبات، عمل نمیشود، «وَ أَنَّ الْبَاطِلَ لَا یُنْتَهَى عَنْهُ»1️⃣؛ محرّمات نیز انجام می پذیرد، یا زمانی که حضرت از مدینه می خواهد حرکت کند، برای برادرش محمّدبن حنفیّه وصیّت نامه می نویسد و آن را به او می دهد. حضرت در آن وصیّت این طور می نویسد: «أُرِیدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ أَنْهَى عَنِ الْمُنْکَرَ»2️⃣؛ می خواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم. واضح است که امر معروف و نهی منکر، مربوط به اعتقادات نیست و برای فروع دین است. گذشته از این، کسی در آن موقع، جنبه های اعتقادی را هدف گیری نکرده بود. مگر یزید می گفت: خدا دروغ است؟ قیامت دروغ است؟ اصلاً و ابداً از این حرف ها نمی زد. حتّی برای ظاهرسازی می رفت و امام جماعت می ایستاد. با اعتقادات، مخالفت نمی کرد. در سطح جامعه، به عنوان منکر خدا، قیامت، مبدأ و معاد شناخته نمی شد. آنچه در آن زمان مطرح بود، جنبه های عملی بود. هدف و انگیزۀ امام حسین(ع) از قیام هم، بحث عملی بود؛ یعنی حضرت می خواست در مقابل ضربه زدن به روحیۀ تعبّد و تنسّک جامعه اسلامی نسبت به احکام الهی بایستد. هدف قیام به طور کلّی، این بود. نسبت به جميع احکام بود.
1️⃣بحارالأنوار، ج 75، ص 116
2️⃣ بحارالأنوار، ج44، ص 229
〰〰〰〰〰
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
زپلک بر هم میزدی کربوبلا میشد مرور
مقتلى کاملتر از چشمت دراین عالم نبود
#شهادٺامامسجـادعلیهالسلام
#تنهـاوارثغربتکربلا
#تسلیٺباد
بسم الله الرحمن الرحیم
زمان مناسب نوشتن ادعیه و خواندن نماز و بستن حرز و شروع چله عبادی:
جمعه 29 تیر 1403
به افق تهران:
شروع: ساعت 14:41
پایان: ساعت 15:37
به افق شهرستانها:
شروع: 2 و نیم ساعت بعد از اذان ظهر به افق شهرتان
پایان: 3 ساعت و 25 دقیقه بعد از اذان ظهر به افق شهرتان
اللهم فبارک لمولای صاحب الزمان🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
ساعت مناسب انعقاد نطفه:
جمعه 29 تیر
شروع: یکساعت و 10 دقیقه بعد از اذان ظهر به افق شهرتان به مدت یکساعت و 7 دقیقه
اللهم اعطنا اولاد سالم و صالح🤲🏻
(قبل از هر انعقاد نطفه ای یه نماز ایات برای دفع کلیه نحوسات و انرژی منفی اسمان و زمین بخونید)
تا «زندهای»...!
ا༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀ا
🎙آیت الله سید موسی زرآبادی قدس سره:
اگر «ح» را جلوی «س ی ن» بیاوریم میشود: «حسین» و این اسم مبارک «اسم اعظم» است.
مرحوم آقای میرزایی به نقل از استادان خود سید مرتضی حاج سیدجوادی و شیخ علی اصغر شکرنابی رحمة الله علیهما گفته:
ظاهرا «ح» در «حیّ» و «س ی ن» در سوره «یاسین» آیه اوّل سوره «یاسین» مورد نظر است.
📚علوم اسراری، ص ٢۵.
🎙یکی از علاقهمندان آیتالله محمدعلی شاه آبادی ره:
... برای نجات گرفتاری ما از عذاب در عالَم خواب، شما یک قدری فکر کردید و فرمودید:
به آنها بگو من ذکری اعظم از ذکر «یا حسین» سراغ ندارم.
برگشتم و به آنها گفتم. همین که جمعیت شنیدند، همه با هم «یا حسین» کشیدند و از غل و زنجیر و گرفتاری نجات پیدا کردند. در همین حال، از وحشت از خواب بیدار شدم». مرحوم پدر به آن شخص فرمودند:
هیچ بُعدی ندارد که یکی از اسامی اعظم پروردگار، «یا حسین» باشد.
📚حدیث نصر، ص ١٩٣.
🎙آیتالله مرعشی نجفی ره:
خواب دیدم، یک عده از علما مثل میرزای شیرازی و امثال اینها در قسمت بالا سر حضرت سیدالشهدا، قرآن را روی رحل ها گذاشته و «یاسین» می خوانند. گفتم این ها برای چیست؟ گفت:
ما هفته ای یک بار از عالم برزخ اینجا می آییم و برای حضرت سید الشهدا «یاسین» می خوانیم و مقاممان زیاد میشود.
گفتم من که در دنیا هستم چه عملی انجام دهم؟ گفت:
«تا مادامی که زنده هستی، امام حسین علیه السلام را رها نکن»!
📚گل محمدی، ص ۵١.
💐به نیابت از ارواح دلسوختگان و عزاداران سیدالشهدا سلام الله علیه به پیشگاه حضرتشان صلواتی هدیه بفرمائید.
بسم الله الرحمن الرحیم
ساعت مناسب برای شروع کار جدید:
یکشنبه 31 تیر
به افق تهران:
شروع: ساعت 13:03
پایان: ساعت 15:03
به افق شهرستانها:
شروع: 52 دقیقه بعد از اذان ظهر به افق شهرتان
پایان: 2 ساعت و 52 دقیقه بعد از اذان ظهر به افق شهرتان
اللهم فبارک لمولای صاحب الزمان🌹
⭕️ یکی از عوامل و علائم جن زدگی
تصور غالب مردم این است که حتما جن زدهها چهره عجیب و غریب دارند، وحشتناکند، تشنج میکنند، عربده میزنند و امثالهم؛ ولی لزوما اینطور نیست، بلکه گاهی افرادی را مشاهده میکنیم که در ظاهر بسیار وارسته و اهل آداب اجتماعی و متظاهر به ادب و فرهنگ هستند، و مشکل جسمی هم ندارند. اما یک ویژگی دارند که شاید بسیاری از ما به آن توجه نداریم و آن هم "توهین به مقدسات" است.
افرادی که اهل دین ستیزی و مبارزه با دین و مقدسات هستند، دچار نوعی جن زدگی میباشند که شیطان بر آنان مسلط شده و از آنان برای اهداف خود استفاده میکند. بلکه این نوع جن زدگی از بدترین انواع جن زدگی است.
غالب این افراد حاصل شراکت شیطان در نطفه هستند، که از همان آغاز شیطان روی آنان سرمایه گذاری کرده.
لذا توهین به مقدسات چه در عمل چه در گفتار، هم نشانه جن زدگی است و هم از عوامل آن به شمار میرود؛ اگر چنین افرادی را مشاهده کردید، شک نکنید که شیاطین (جنیان) با آنان ارتباط دارند، چه خودشان بدانند چه ندانند.
به مناسبت ذکر این مطلب، به این نمونه توجه کنید:
بَلاذُری از عالمان سنی مذهب قرن سوم، به سندش نقل کرده:
«شخصی به قبر مطهر امام حسین علیه السلام جسارت کرد و جذامی شد و بَرَص گرفت و جن زده شد، و این در نسل او باقی ماند.»
📚 أنساب الأشراف، ج ٣ ص ٢٢٨
پیشتر هم بیان شد که شیاطین از اهانت به مقدسات و دینستیزی خشنود میشوند و فاعل و قائل چنین مسئلهای را هم جذب خود میکنند و هم خود را به او نزدیک مینمایند. به مرور بر او مسلط شده و به کفر میکشانند و در نتیجه یا او را دعوت به خودکشی کرده، یا زمینه زندگی و مرگ ننگینی را برایشان مهیا میکنند.
هوالحی
ورود ماه به برج و صورت فلکی قوس (کمان)
...
خوردهام تیرِ فلک، باده بده تا سرمست
عُقده در بندِ کَمرتَرکشِ جوزا فکنم
جرعهٔ جام بر این تختِ روان افشانم
غُلغُلِ چنگ در این گنبدِ مینا فکنم
حافظا تکیه بر ایّام چو سهو است و خطا
من چرا عِشرتِ امروز به فردا فکنم
...
تیر فلک منظور صورت فلکی قوس یا کمان است
﷽
✨وَ نُنَزِّلُ مِنَ ٱلقُرءَانِ مَا هُوَ شِفَآءࣱ وَرَحمَة لِّلمُؤمِنِينَ✨
در خانه، جماعتی پیِ معجزهها
بر طاقچه، قرآنِ فراموش شده
﷽
📍 ضدّ استقامت و پایداری تلوّن است؛ یعنی رنگ عوض کردن ❗️
📌من روایت دیگری را از پیغمبر اکرم(ص) می خوانم که سفیان بن عبدالله ثقفی نقل می کند: «قُلتُ: یَا رَسُولَ اللَّهِ! أخبِرنِی بِأَمرٍ أَعتَصِمُ بِهِ»؛ می گوید: به پیامبراکرم(ص) عرض کردم: به من چیزی بگویید که من به آن پناه ببرم. «فَقَالَ(ص): قُلْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقِم!» 1️⃣؛ حضرت فرمودند: بگو معبودی جز الله تعالی نیست. سپس بر این مطلب استقامت کن!
پیغمبر اکرم(ص) در این روایت، اوّل و آخر همه چیز را به او گفتند. فرمودند: حق را تشخیص بده و پای آن بایست!اینکه حق را تشخیص دهی و راه رسیدن به آن را هم بشناسی، کافی نیست؛ بلکه خدا تا پایان کار را هم برایت مشخص کرده است. او کتاب الهی را نازل کرده و راه وصول به حق را نیز به تو یاد داده است. خدا می گوید: آیا واقعاً دین مرا می خواهی؟ دین من در کتاب من است؛ همۀ راه و روش های مورد قبول من، در این کتاب بیان شده است؛ پس در اجرای فرامین آن پایداری کن! در مقابل پایداری، «تلوّن» است؛ تلوّن به معنای گوناگون شدن و رنگ عوض کردن است. انسانی که در یک مقطع زمانی حق را تشخیص داده، راه آن را نیز فهمیده، حرکت هم کرده ولی استقامت به خرج نداده، گرفتار «تلوّن» شده است. چنین کسی قطعاً به مقصد نمی رسد و هلاکت و نابودی را در پیش رو دارد.
1️⃣شرح نهج البلاغه لابن ابی الحدید، ج 10، ص 27
〰〰〰〰〰
حضرت فاطمه(سلام الله علیها):
در روز جمعه ساعتی هست که هرکس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند،دعایش مستجاب می شود و آن زمانی است که نیمی از خورشید غروب کرده باشد.
معانی الاخبار.ص۳۹۹
🔆توسعه رزق و روزى
عالم جليل و زاهد مسلم حاج آقاى شيخ عبد الجواد حائرى مازندرانى فرمود روزى كسى آمد خدمت خلد مكان شيخ الطايفه زين العابدين مازندرانى قدّس اللّه سره العالى شكايت از تنگى معاش خود كردهچ شيخ به او فرمود برو حرم حضرت اباعبداللّه علیه السلام زيارت عاشورا بخوان رزق و روزى به توخواهد رسيداگرنرسيد بيا نزد من ، من خواهم داد.
آن بنده خدا رفت بعد از زمانى آمد خدمت آقا، آقا فرمود چه كاركردى ؟ گفت در حرم مشغول خواندن زيارت عاشورا بودم كسى آمد و وجهى به من داد و در توسعه قرارگرفتم .
📚تذكرة الزائرين ناقل زيارت عاشورا و آثار شگفت : ۱۹.
#زیارت_عاشورا
از مرحوم شیخ جعفر مجتهدی نقل شده که حضرت ولی عصر (ارواحنافداه) فرموده اند:
هر كس با این دو بیت شعر متوسل به عمویم قمر منیر بنی هاشم حضرت عباس (علیهالسلام) بشود ان شاءالله حاجتش برآورده خواهد شد...
یادم ز وفای اشجع الناس آید
وز چشم ترم سوده الماس آید
آید به جهان اگر حسین دگری
هیهات برادری چو عباس آید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️سرنوشت یزید ملعون چه شد؟
▪️چند روایت درباره مرگ یزید بن معاویه، مسبب واقعه اسفناک کربلا، وجود دارد که آنها را در کلیپ #زوم_بینهایت مرور کردیم.