🖍به گزارش نوید شاهد کرمانشاه، شهید« غلامرضا قربانی مطلق» سال 1332 در محله امیر اتابک تهران دیده به جهان گشود.
🔺در فروردین 1358، پس از یک دوره فشرده آموزشی در محل کاخ سعد آباد، غلامرضا به سپاه منطقه 6 واقع در خیابان خردمند اعزام شد. در همان جا بود که با هر دو همرزم جدا نشدنی خود آشنا شد «احمد متوسلیان» و «محمد توسلی» و از آن پس تا اعزام به کردستان در بانه، بوکان و سنندج و سرانجام در پاوه دوشادوش یکدیگر به ستیز با ضد انقلاب پرداختند.
🗓 صبح روز چهارم اردیبهشت ماه 1359 که غلامرضا و علی شهبازی مقابل مقر سپاه مشغول صحبت بودند سفیر خمپاره 120 و پس از آن صدای مهیب چند انفجار شهر را به لرزه درآورد و هر دو را به خون خویش شناور ساخت.
🏮غلامرضا اکنون در بهشت زهرا قطعه 24، ردیف 31
🌹سالروز شهادت (فرمانده سپاه فاوه)
#شهید_غلامرضا_قربانی_مطلق
یادشهداباصلوات
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفرَجَهُمْ
اللهمعجللولیکالفرج
✱════ღ 🌺 ღ════✱
❇️ علت مهم آشوب دلها
علامه طباطبایی(ره): گردش زبان، دل را به گردش آورد؛ اگر زبان به ذکر خدا مترنم گردد، دل نیز در حرم خدا حرکت میکند و اگر زبان به گناه حرکت کند، دل نیز در این مرتع شیطان جولان میکند. یک علت مهم آشوب دلها همانا تکثیر در کلامهاست.
به روایت علامه حضرت رسول (صلیالله علیه و آله) فرمودند: اگر نبود تشویش و اضطراب در قلوب و زیاده سخن گفتن شما، قطعاً میدیدید آنچه را من میبینم و میشنیدید آنچه را من میشنوم.
📚تفسیر المیزان، ج ۵
✍️ علامه طباطبایی
#پای_درس_بزرگان
@ya_lasaratelhossain
❇️اضطرابِ خاطر، مانع رشد است.
با پراکندگی خاطر نمی توان به جایی رسید؛ نفس باید مطمئن و آرمیده باشد؛ در مقابل آن نفس مضطربه است.
نفس حتی در کارهای تحصیل معارف هم اگر مضطرب باشد به جایی نمیرسد؛ حتی اگر عبادات و دستورالعملها آنچنان زیاد شود که انسان دستخوش اضطراب گردد بجایی نمیرسد؛ مثلاً یک دستور برای بعد از نماز مغرب، یک دستور بعد از عشاء، قرآن چقدر، سحر چطور ، دیر نرسم و وقت دارد میگذرد و... با این وضعیت که انسان دچار اضطراب است؛ بجایی نمی رسد.
«ره چنان رو که رهروان رفتند »
شما درس بخوانید ، بحث هم داشته باشید؛ ولی خودتان را فراموش نفرمایید؛ سعی کنید از ملت ابراهیم خلیل باشید که
« اِنّ صلاتی و نسکی و محیای و مماتی لله رب العالمین »
انسان بدون این بذر افشانیها شکوفا نمیشود.
باید درس و بحث لِلّه باشد و مراقبت هم داشته باشیم و به هر اندازه که به امامان معصوم نزدیک شویم؛ به همان اندازه به قرآن و حقیقت عالم نزدیک شدهایم.
📚نمط_نهم ص۵۷
✍علامه حسن زاده آملی(ره)
#پای_درس_بزرگان
@ya_lasaratelhossain
🌹بسم رب الشهداء و الصدیقین🌹
📣تاریخ اهل بیت (ع)
🌼حضرت سکینه (سلامالله علیها)🌼
2⃣3⃣
➖➖➖➖➖
✅نام:آمنه
✅لقب: سکینه
✅نام پدر:امام حسین(ع)
✅نام مادر:رباب دختر امرء القیس بن عدی
✅محل ولادت:مدینه
✅تاریخ ولادت: سال ۴۷ قمری
✅تاریخ وفات:پنجم ربیع الاول ۱۱۷
قمری
✅محل دفن:سوریه
➖➖➖➖➖➖
✍🏻قسمتی از زندگینامه:
🔹حضرت سکینه (س) در طول زندگی خویش، حوادث و تحولات گوناگون سیاسی و اجتماعی، از جمله واقعه عظیم عاشورا را به چشم دید و به عنوان یکی از بازماندگان خاندان امامت، پیام رسان اهداف و احکام والای اسلام به شمار میآمد.
🔹ایشان با برگزاری محافل و مجالس علمی و ادبی و نیز تبیین معارف بلند دینی در قالب اشعار نغز و فصیح و کم نظیر خویش، خدمت بسیار ارزشمندی به عالم اسلام نمود و الگوی بسیار خوبی برای همه بانوان جهان گردید
▪️حضرت سکینه(س)،دختر امام حسین (ع) را از باهوش ترین، زیباترین، خوش اخلاق ترین، باتقواترین و بزرگ زنان زمانه خویش دانسته اند.
🔸حضرت سكينه(س)، بانویی عفيفه، باوقار، بخشنده، شاعر، فصيح، بليغ، خوش ذوق و آشنا در نزد اهل ادب و اشعاری در رثای امام حسین (ع) سروده است.
👈🏻حضرت سکینه علیهاالسلام آن چنان به پوشش و حجاب اهمیت میداد که وقتی از منزل خارج میشد، حتی دربان خانه اش نمیدانست که خانم بیرون رفته یا کنیزی از منزل خارج شده است.
✍🏻امام باقر(ع) نیز در این باره میفرماید: "هر گاه حضرت سکینه علیهاالسلام میخواست از راهی عبور کند، جوانان بنی هاشم مسیر راه را محافظت میکردند تا کسی چشمش به جمال و قامت او نیفتد".
⚔پس از جریان عاشورا و در سفر اسارت نیز، آن حضرت همیشه در اندیشه رعایت حجاب و اجرای رسالت دینی خویش بود.
❗️بر اساس گزارشهای موجود در مقاتل، حضرت سکینه در واقعه کربلا حضور داشته است.بنابر نقل این منابع،در روز عاشورا، امام حسین(ع) برای آخرین وداع،از میدان جنگ به سوی اهل بیت خود بازگشت و با آنان وداع کرد سپس نزد دختر خود سکینه رفت که در گوشهای نشسته و میگریست.
👈🏻امام حسین(ع)او را به صبوری دعوت کرد و در آغوش کشید،اشک از چشمان او پاک کرد
🔹علاقه و محبت امام حسین علیه السلام به سکینه امام حسین علیه السلام علاقه بسیار زیادی به دخترش سکینه علیهاالسلام داشت،به طوری که این محبت و دوستی را در قالب شعری به این مضمون ابراز مینمود:
"خانهای را دوست دارم که سکینه و رباب من در آن خانه باشند.من آنها را خیلی دوست دارم و تمام اموال خود را صرف آسایش آنها میکنم. کسی حق ندارد مرا در این دوستی سرزنش کند، خواه در حیات یا در ممات من".
⚠️زمانی كه دشمن،او و ديگر زنان را به قتلگاه برد تا از كنار كشتگان عبور دهد،وی ناگهان بر پيكر خونين پدر افتاد و او را به آغوش گرفت و طوری گريست كه دوست و دشمن گريان شدند.
👈🏻عمر بن سعد دستور داد با زور و تهديد دختر امام حسين(ع) را از بدن پدر جدا کرده و همراه بقيه مصيبت ديدگان به اسارت برند.
▪️حضرت سكينه می گويد:"زمانی که پيكر پدرم را در آغوش گرفتم، از گلوی بريده اش اين ندا را شنيدم كه می گفت:"شيعتي ما ان شربتم ماء عذبٍ فاذكروني او سمعتم بغريبٍ او شهيدٍ فاندبوني»؛ «شيعيان من! هر زمان كه آب گوارايی نوشيديد، مرا به ياد آوريد و اگر سرگذشت غريب و شهيدی را شنيديد،بر من بگرييد!».
☑️حضرت سکینه پس از اسارت به همراه کاروان اسرا به مدینه بازگشت.
ایشان پس از واقعه عاشورا به همراه عمه بزرگوارش حضرت زینب (س)، از کودکان و اسیران مراقبت کرد و با گفتار و کردار صبورانه ی خویش، اهداف و آرمان های عالی قیام پدر را به بهترین شکل در میان مردم بازگو کرد.
✅ازدواج و فرزندان حضرت سکینه:
✍🏻حضرت سکینه علیهاالسلام در زمان پدرش با پسرعمویش عبداللّه اکبر فرزند امام حسن علیه السلام ازدواج کرد که وی در واقعه عاشورا به شهادت رسید.
👈🏻پس از او، با مصعب بن زبیر والی بصره ازدواج کرد و برادرش امام سجاد علیه السلام عقدشان را جاری ساخت. مصعب، مهریه او را بیش از هزار درهم قرار داد.
👈🏻پس از کشته شدن مصعب توسط عبدالملک بن مروان، عدهای از مردم کوفه به خواستگاری حضرت سکینه برای عبدالملک رفتند که بامخالفت شدید ایشان مواجه شدند.
✍🏻بنا به روایتی، آن حضرت دو فرزند، یکی پسر و دیگری دختر داشت که در کودکی از دنیا رفتند.
✍🏻حضرت سکینه علیهاالسلام پس از حدود هفتاد سال عمر سراسر پرافتخار و عظمت، سرانجام در ظهر روز پنجشنبه، پنجم ربیع الاول سال ۱۱۷ ق، در مدینه جان به جانان سپرد.
✍🏻پس از رحلت آن حضرت، خالد بن عبدالملک، حاکم مدینه، با عده زیادی از مردم در محل حضور یافت و ابتدا براساس رسم آن زمان، بر پیکر پاک آن حضرت نماز خواند و سپس مردم دسته دسته بر او نماز خواندند.
🆔 @Tarikh_Anbiya
حوادث و سرداران 5 اردیبهشت 🌍دستور كارتر به پنتاگون جهت آمادگی برای دست زدن به عملیاتی جهت آزادسازی گروگانها و شکست کودتای طبس بوسیله توفان شن که لطفی الهی بود1359ش
🌹سالروز شهادت سردار محمد منتظرالقائم فرمانده سپاه یزد در اثر کودتای نظامی آمریکا در واقعه طبس.1359ش. وشکست این کودتا به لطف وامداد الهی
🌹سردار عبدالرسول گندمکار باقری فرمانده یگان بازسازی جنگ افزار مرکز پشتیبانی جنوب 1378 از آبادان
🌹شهادت سردار محمدرضا تورجیزاده فرمانده گردان یا زهرا لشکر ۱۴ امام حسین (ع) اصفهان
🌹شهادت سردار رضا داروئیان فرمانده گروهان سوم گردان سیدالشهدا (ع) لشکر ۳۱ عاشورا آذربایجان شرقی
🌹 سردار سیدعلی اصغر آل نبی از خراسان شمالی