*سلام* 🦋
صبح دوشنبه تون پر از طراوت و پاکی
🌷خدای مهربانم
امروز
دستانم را در دستانت می گذارم
و تو را سپاس می گویم
🌴برای تمام داده ها و نداده هایت
كه اگر داده اي
همه از لطف و عطوفتت
بوده و اگر نداده اى، همه
🌷از حکمت و معرفتت
به فضل تو امیدوارم🌴
🌷 *یا قاضی الحاجات* 🌷
@rahi_besoye_noor
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
کارگاه انصاف_1.mp3
9.74M
#کارگاه_انصاف ۱
▪️انصاف ، سختترین اما مهمترین کمال، از کمالات انسانی است!
نه به راحتی به دست میآید،
و نه بدون آن، رسیدن به یک باطن سالم، ممکن میشود!
✘زیرا عاملی در درون انسان، دائماً در برابر این کمال، مقاومت میکند ... ‼️
#استاد_شجاعی 🎤
@Ostad_Shojae
🌙⃟🌸یادآوری قرائت دسته جمعی🌸⃟🌙
📿 *صلوات خاصه حضرت زهرا (س)* 📿
به مدت *چهل روز*
🌷# *روز بیست و نهم*🌷
🤲همه با هم جهت🤲
*سلامتی منجی و*
*تعجیل در فرج ایشان*
و *سلامتی رهبر عزیز*
و *دفع بلایا و فتنه ها*
و *عبور از انتخابات ۱۴۰۰*
*به خیر و سلامتی*
💝 همدل باشيم.💝
@rahi_besoye_noor
°❀°🌸°❀°🌸°❀°🌸°❀°
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
*گرامیداشت حماسه مردم غیور*
*آمل در ۶ بهمن ۶۰*
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
°❀°🌸°❀°🌸°❀°🌸°❀°
🔴 *حماسه از منظر ولایت*
♦️امام خمینی (ره) در مورد این حماسه تاریخی فرمودند «من از شهرستان آمل و مردم فداکار آن تشکر می کنم. دیدید مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند.»
♦️ هم چنین مقام معظم رهبری در مورد ششم بهمن می فرمایند: «نباید اجازه داد که این خاطره های پرشکوه، این حوادث بی نظیر و تعیین کننده تاریخ انقلاب، در ذهن ها کم رنگ شود. نسل جوان ما باید این خاطره ها را درست بشناسد، بتواند آن ها را تحلیل کند و آن ها را چراغ راه آینده پرماجرای خود و هدف بلند خود قرار بدهد. *«شهر هزار سنگر»* این تعبیر کمی است؟ حرف کوچکی است؟ قضیه ششم بهمن آنقدر اهمیت داشت که امام بزرگوار ما آن را در وصیتنامه تاریخی خود هم مندرج کردند، آن را یادگار گذاشتند؛ یعنی فراموش نشود. حالا چرا فراموش نشود؟ برای این که حوادث تاریخی، هم درس است، هم عبرت است. قضایای جاری بر یک ملت، قضایائی است که در برهه های مختلف غالباً تکرار می شود».
🔴 *مقابله با انقلاب*
♦️پیروزی انقلاب اسلامی آغاز یک راه جدید برای ملت ایران بود که قرن ها زیر یوغ استعمار و استبداد به سر برده بودند و هرازگاهی به رهبری روحانیت قیام هایی در گوشه ای از این سرزمین اتفاق می افتاد، اما با دخالت استعمار این قیام ها سرکوب می شد.
♦️وقوع انقلاب اسلامی که ناشی از آگاهی و عزم ملت ایران برای تعیین سرنوشت خود بود و با رهبری امام خمینی (ره) به سرانجام رسید، دشمنان و ایادی داخلی آن ها را نگران کرد، زیرا تنها وقوع یک انقلاب مطرح نبود، تفکر ضد استکباری این انقلاب برای دشمن نگران کننده بود، لذا از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تلاش برای سرنگونی این نظام نوپا از سوی جریان های منحرفی چون منافقین و کمونیست ها صورت گرفت.
🔴 *حساسیت حادثه*
♦️در این میان حادثه ۶ بهمن سال ۶۰ اتفاق مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی بود که با درایت مردم آمل به سرانجام رسید، در روز ۶ بهمن منافقین و کمونیستها تلاش کردند با تسخیر شهر و تثبیت مواضع خود، سایر شهرهای شمالی ایران را محاصره و تسخیر کنند و با حمایت شوروی این بخش ها را از ایران جدا کنند.
♦️در این زمینه منافقین با کمونیست ها یک صدا شدند تا در برابر جمهوری اسلامی بایستند و نظام نوپای اسلامی را با چالشی بزرگ روبه رو سازند، آن ها تلاش می کردند تا با مبارزه در نقاط شمالی کشور به نوعی تلاش رزمندگان اسلام در جبهه ها را تحت الشعاع قرار دهند، منافقین در کردستان نیز آشوب ایجاد کرده بودند و در واقع این توطئه دشمن در آمل برای غافل شدن جمهوری اسلامی از کردستان نیز بود.
🔴 *خیال خام*
♦️منافقینی که در آمل دست به سلاح بردند، تصور می کردند در ظرف چند روز می توانند شمال کشور را از ایران جدا کنند و مردم را با خود همراه سازند، این ایده ناشیانه در سال ۶۷ نیز به اجرا درآمد، در روزهایی که منافقین با کمک صدام می خواستند با یک حمله برق آسا تهران را تسخیر کنند، اما در عملیات مرصاد شکست تاریخی متحمل شدند.
منافقین در سخنان خود اعلام می کردند که ما برای رهایی مردم ایران قیام کرده ایم و باید مردم به قیام ما بپیوندند.
🔴 *قیام مردم*
♦️اما در روز ۶ بهمن نبرد مسلحانه ای در شهر شکل گرفت که مردم آمل پیشتاز این مبارزه بر علیه منافقین بودند، در روزهایی که به دلیل جنگ تحمیلی جمع زیادی از مردم آمل در جبهه ها حضور داشتند، فرزندان آن ها و زنان آملی مقابل منافقین ایستادند و در یک نبرد نابرابر با اهدای ۴۰ شهید اجازه ندادند، این فتنه منافقین به نتیجه برسد.
♦️این مقاومت مردمی در شهر آمل موجب شد تا منافقین در معادلات خود تجدید نظر کنند، منافقین همیشه تصور می کردند در هر شهری که عملیات مسلحانه انجام دهند مردم به آن ها می
پیوندند، اما مردم شهر آمل نشان دادند که نه تنها مردم این شهر بلکه سایر ملت ایران هیچگاه پذیرای منافقینی که دستشان به خون فرزندان این ملت آغشته است، نخواهند بود و با قدرت در برابر هرگونه فتنه گری دشمنان ایستادگی می کنند.
@kheymegahevelayat
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💠 امام خامنه ای:
*قضیهی ششم بهمن آنقدر اهمیت داشت که امام بزرگوار ما آن را در وصیتنامهی تاریخی خود هم مندرج کردند، آن را یادگار گذاشتند؛ یعنی فراموش نشود. حالا چرا فراموش نشود؟ برای اینکه حوادث تاریخی، هم درس است، هم عبرت است. قضایای جاری بر یک ملت، قضایائی است که در برهههای مختلف غالبا تکرار میشود. امروز بیست و هشت سال از آن زمان میگذرد، اما راه جمهوری اسلامی که عوض نشده است؛ دشمنان جمهوری اسلامی هم عوض نشدند. پس آنچه که آنجا اتفاق افتاد، میتواند برای امروز و برای آینده تا هر وقتی که
ملت ایران به حول و قوهی الهی دلبستهی این اصول و این انقلابند، عبرت باشد، درس باشد؛ لذا نباید فراموش بشود.*
۹۲/۱۱/۶
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💠 علامه حسن زاده آملی :
*من ششم بهمن سال ۶۰ آمل را مانند ۲۲ بهمن سال ۵۷ دیدم آفرین بر شمائی که فقط با سلاح ایمان در مقابل آنان قیام کردید چنانکه به آنان مهلت ندادید که در دارالمومنین شهرستان آمل نفس تازه کنند عده ای از آنان را به کیفرشان رسانده و عده ای را دستگیر و خلع سلاح کردید شما بی سلاح و آنان با سلاح شما در پناه خدای عزوجل و آنان در پناه جنگل شما از این مشت محکمی که چون پتک پولادین بر دهن مهاجمان زدید خدا و پیغمبر را از خود خشنود کردید.*
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سالگرد حماسه غرورآفرین مردم فداکار شهرستان هزار سنگر آمل در حماسه عاشورایی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ که با تقدیم ۴۰ شهید، وفاداری خود را به امام و انقلاب را در عمل ثابت نمودند؛همواره گرامی باد.🌷
راهی به سوی نور
┄─┅─✵💟✵──┅─┄
*همراه با یار مهربان*
┄─┅─✵💟✵──┅─┄
📚 معرفی کتاب
══✼ *تولد در توکیو*✼══
*"تولد در توکیو"*، روایت یک تحول تدریجی است. روایت بسیار جذاب و تأثیرگذار دختری که ناز و نعمت زندگی در توکیو را برای رسیدن به حقیقت رها می کند و تن به سفر می دهد.
قصه ای که شاید خیلی هایمان باورش نکنیم، اما راست و درست است.
خانم هوشینو، در این کتاب خاطرات این زندگی و تحول را برای حامد علی بیگی روایت کرده و انتشارات عهدمانا، آن را منتشر کرده است.
بریده کتاب:
با هانیکو توی دانشگاه آشنا شدم. دختری لاکچری و افاده ای بود که چشم همه👀 دنبالش بود.
او به کسی توجه نمی کرد و طوری توی دانشگاه راه می رفت که آنجا انگار ملک شخصی پدرش است. حس می کردم چقدر خوشبخت است.🤗
آن هم در روزهایی که من دچار افسردگی و دلمردگی بودم. مطمئن بودم من هم اگر مثل او لباس بپوشم حس بهتری پیدا میکنم. ساعتش را که دیگر نگو…😴
👚معمولا لباس های آستین کوتاه می پوشید که درخشش ساعتش چشم همه را خیره کند.
💸 این شد که افتادم به خرید لباس های مارک و معروف. اولش حتی مغازه هاشان را بلد نبودم…
@rahi_besoye_noor
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛
#صریحانه
چرا انرژی هسته ای مهم است و چرا باید اینقدر برایش هزینه بدهیم؟
#استاد_حسین_امیدیان
https://aparat.com/v/hY4Ky
#خاکریز_بصیرت
🇮🇷 @Omidiaan_hossein
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
┄┄┅━⊹🌸⊹━┅┄┄
*سبک زندگی مؤثرتراز آگاهی وایمان*
ازسری بیانات معنوی استادپناهیان
┄┄┅━⊹ک🌸⊹━┅┄┄
*بسم الله الرحمن الرحیم*
📌چرا روی سبکزندگیات تعصب نداری؟!
📌چرا رفتار دیگران را تقلید میکنی؟! یککمی خودت باش!
🔹اگر خیلی از اوقات، مقام عمل کمتر از علم تلقی میشود، برای این است که «اثر رفتار، دیر ظاهر میشود» اما در عوض، اثرش قطعی است!
🔹عمل و رفتار، اثرش را زود نشان نمیدهد و این یک حُسن است، زیرا انسان را صبور بار میآورد و رشد میدهد
🔹هنوز همۀ درسهای حوزه «ترمی،واحدی» نشده؛ اگر همه «ترمی،واحدی» بشود دیگر به سختی میتوان انتظار پرورش «مجتهد» داشت!
🔹چرا اجازه میدهیم غذاهای ما را عوض کنند؟ چرا باید از سبک غذاخوردن و لباسپوشیدن دیگران تقلید کنیم؟ چرا اینجاها تعصّب نداریم؟! یککمی خودت باش! چرا به موسیقیِ کشور خودت که متناسب با فرهنگ و خاک توست، تعصّب نداری؟
🔹چرا هر موسیقیای را گوش میکنی؟ چرا موسیقیای که برای یک فرهنگ و یک سرزمین دیگر است، به خوردِ خودت میدهی؟!
____________
#علیرضا_پناهیان
⭕️ اگر خیلی از اوقات، مقام عمل و رفتار کمتر از علم و آگاهی تلقی میشود، بهخاطر این است که «اثر رفتار، دیر ظاهر میشود» اما در عوض، اثرش قطعی است. مثال واضحش «ورزش» است؛ کسی که تازه ورزشکردن را آغاز کرده، هر روز نباید عضلات خودش را اندازهگیری کند تا ببیند چند سانت تغییر کرده است؟ باید ورزش را ادامه بدهد تا کمکم به نتیجه برسد.
⭕️ اینکه عمل، اثرش را زود نشان نمیدهد، معمولاً یک عیب یا «امتیاز منفی» برای عمل تلقی میشود، ولی انصافاً این عیب نیست بلکه حسن است. عمل این امتیاز مثبت را دارد که شما را صبور بار میآورد و رشد میدهد. یکی از نقایص فرهنگی و فکری جامعۀ ما این است که وقتی به عمل بها ندادیم و برای کنترل عمل برنامهریزی نکردیم، کلاً آدمهای بیحوصله و عجولی میشویم و کلاً دوست داریم از همهچیز، زود نتیجه بگیریم.
⭕️ اگر آنطور که باید و شاید، به رفتار، بها میدادیم آنوقت این باور برایمان جا میافتاد که «در این دنیا، کلاً همهچیز طول میکشد و همهچیز با تدریج و تأنی انجام میشود» اگر این تدریج و تأنی را نپذیری، نمیتوانی درست زندگی کنی! در روایات، فرمودهاند که اگر خواستی از یک رفتار خوب، اثر بگیری باید حداقل یکسال آن را ادامه بدهی! (مَنْ عَمِلَ عَمَلًا مِنْ أَعْمَالِ الْخَيْرِ فَلْيَدُمْ عَلَيْهِ سَنَةً وَ لَا يَقْطَعْهُ دُونَهَا؛ دعائم الاسلام/1/214)
⭕️ امام باقر(ع) میفرمود: من دوست دارم کاری را که میخواهم انجام بدهم، ادامه بدهم. اگر شب بنا بوده انجامش بدهم و انجام ندادم، روز قضایش را بهجا میآورم و بالعکس (اصول ستهعشر/237) از آقای بهجت پرسیدند: چهکار کنیم به نماز شب مداومت پیدا کنیم؟ فرمود: هرشب نتوانستی بخوانی، روز بعد، قضایش را بهجا بیاور!
⭕️ در ادامه روایت میفرماید: محبوبترین کارها، عملِ مداوم است...اگر خواستی نفست را به یک عمل عادت بدهی، یک سال آن را ادامه بده (اصول ستهعشر/237) کمکم بحث ما دارد به مفهوم سبک زندگی نزدیک میشود، یعنی سراغ رفتارهایی میرویم که استمرار دارند و معنای سبک زندگی در اینجا خودش را نشان میدهد.
⭕️ هرکاری را انسان بخواهد انجام بدهد، معمولاً طول میکشد تا به نتیجه برسد. قبلاً در دوران دبستان به بچهها میگفتند «لوبیا بکارید» اینکه بچهها با کاشت یک محصول آشنا شوند خوب است، اما کاش در مدسه به بچهها بگویند، یک درخت میوه هم بکارید! اگر یک دانشآموز مثلاً چهار سال تحمل کرد تا درختش رشد کند، اصلاً خودش هم بزرگ میشود، و به یک بلوغی میرسد.
⭕️ یکی از ابعاد رشد شخصیت انسان و یکی از ابعاد رشد انسان-حتی در زمینههای ذهنی و فکری- همین صبر است. آدم بیصبر، نمیتواند از نظر فکری رشد کند!
⭕️ درسخواندن هم باید مداوم و قطرهای باشد تا مطلب برای انسان جا بیفتد. وقتی دانشآموز، دانشجو یا طلبه، در شب امتحان حجم بالایی از درس را میخوانَد، در واقع علم و خلاقیت خودش را نابود میکند. طلبههای گرامی هم متأسفانه به این سیستمِ ترمی واحدی و امتحاندادن، ملحق شدهاند. وقتی امتحان دادی، یعنی آن درس را تمامش کردی و دور ریختی! ذهن انسان بعد از امتحان، اکثرِ آن داراییها را دور میریزد.
ادامه مطلب در پست بعد
@Panahian_text
کتاب خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها/ مرحوم حاج آقا مجتبی تهرانی ره
🌿بخش سوم: روی سخن با حاضران
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
وَ اُمَناءُ الله عَلی انفُسِکُم وَ بُلَغاوُهُ الَی الاُمَمِ
شماباید نسبت به خودتان امین های خدا و رسانندگانی از ناحیه خداوند به امت ها باشید،
یعنی خداشما را امین خود قرار داده و این اشاره به آن است که به خودتان خیانت نکنید و برخلاف آنچه می دانید عمل ننمائید.
🌿وَ زَعَمتُم حَقّاََ لَکُم؟
و آیا شما گمان می کنید که این مقام ها حق ما بود؟
آیااین مقام سزاوار شما بود؟! آیا شما مستحقّ این بودید که برای بشریت تابلو و علامتی باشید ؟ یعنی آیا شما که بر خلاف آنچه می دانستید عمل کردید، امین هستید؟ شما مسیر تاریخ بشر را تغییر دادید.
حضرت از اینجا شروع به اعتراض می کنند، اشاره به اینکه شما لایق این مقام یعنی امامت و خلافت نیستید، چون هم به خود و هم به امت ها خیانت کردید ، رعایت امانت الهی را به جا نیاوردید و مسیر دین خدا را پس از رحلت پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم منحرف ساختید، لذا شایستگی این مقام را ندارید! دلیل این امر را حضرت بعد بیان می فرمایند:
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
https://eitaa.com/sharhekhotbefadak