7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کنیم زندگی شیرینی داشته باشیم.
سلوک آیت الله العظمی بهجت با خانواده
@rahibesoyehkhoda
#خانواده
مناسب برای همسران محترم
عواقب شوم زخم زبان زدن!
در مهارتهای ارتباطی وقتی شخصی میداند که چگونه صحبت کند، از زخم زبان استفاده نمیکند و پیامدهای گفتار خود را در نظر میگیرد. انسانهای عصبی که آستانه تحمل کمتری دارند، عموما متهم به این مساله هستند که زخم و نیش زبان بیشتری دارند.
جوابهای سربالا و سرزنشآمیز دلیل بر پرعقده بودن و عصبیت پاسخ دهنده است و ناشی از آن است که وی شیوه برقراری ارتباط را نمیداند. واکنشهای کلامی که با تعمق و منطقی و بدون حب و بغض باشد. قطعا ارتباط بهتری را رقم میزند و موجب پایداری زندگی میشود.
امام باقر علیه السلام: إِنَّ هذَا اللِّسانَ مِفتاحُ کُلِّ خَیرٍ و َشَرٍّ فَیَنبَغى لِلمُومِنِ أَن یَختِمَ عَلى لِسانِهِ کَما یَختِمُ عَلى ذَهَبِهِ وَ فِضَّتِهِ؛ براستى که این زبان کلید همه خوبیها و بدیهاست پس سزاوار است که مومن بر زبان خود مهر زند، همان گونه که بر (کیسه) طلا و نقره خود مُهر مى زند.
(تحف العقول، ص 298)
استاد صمدی آملی
هو ✍..در منطق اهل علم و ولایت ، انسان به نور تعریف شده است واین نور از دو چیز پدید می آید :
یکی دانش
، و دیگر کردار شایسته.
گویا همه چیز باید از زوج باشد ، چه رستنی ، چه حیوانی و چه غیر آنها ، حتی نور برق که از دو سیم مثبت و منفی است ، حتی در نظام عالم کرات را باید با یکدیگر همین حالت باشد، چنان که ملای رومی گوید:
آسمان مرد و زمین زن در خرد
آنچه آن انداخت این می پرورد
@rahibesoyehkhoda
🍂🍃🍂🍃🍂🍃
وَ قَالَ ( عليه السلام ) أَزْرَي بِنَفْسِهِ مَنِاسْتَشْعَرَ الطَّمَعَ وَ رَضِيَ بِالذُّلِّ مَنْ كَشَفَ عَنْ ضُرِّهِ وَ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ مَنْ أَمَّرَ عَلَيْهَا لِسَانَهُو
و فرمود: آن كه طمع را شعار خود گرداند خود را خردنماياند،و آن كه راز سختي خويش بر هر كس گشود، خويشتن راخوار نمود.
آن كه زبانش را بر خود فرمانروا ساخت خود را از بهابينداخت.
@rahibesoyehkhoda
#حدیث_روز