eitaa logo
رهنما کرمان 1400
275 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
2.3هزار ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️پیدا و پنهان سیاست منطقه ای اردوغان در زنگزور 🔹پس از درگیری های نظامی آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره باغ و تاحدودی شکست ارمنستان و همچنین سفر اخیر رجب طیب اردوغان به نخجوان و حواشی تجهیز و ارسال سلاح سنگین از باکو به نخجوان و اکنون سقوط جمهوری خودخوانده آرتساخ در محدوده جغرافیایی قره باغ، شنیده شد که در خبرها آمده پس از مخالفت ارمنستان با کریدور زنگزور، اردوغان رئیس جمهور ترکیه از جایگزینی خاک ایران بجای کریدور زنگزور ارمنستان سخن به میان آورده است و حتی موافقت تلویحی ایران را نیز رسانه ای نمود. 🔸با این وجود این موضع مکارانه و مزورانه اردوغان در سیاست منطقه ای چند نکته را در حوزه جنگ های شناختی به ذهن متبادر می کند تا اهداف پشت پرده این سناریو را آشکار نماید: 1️⃣چنین مواضعی به درد اختلاف افکنی بچه گانه، میان ایران و ارمنستان می خورد که از جمله سناریوهای محتمل ترکیه، آذربایجان و رژیم صهیونیستی است. 2️⃣انتشار رسانه ای اخبار قبول فرضی چنین پیشنهادی از سوی ایران، می تواند موجب بی اعتمادی و تخریب چهره منطقه ای ایران و سرخوردگی و تضعیف اراده مقاومت در افکار عمومی و جریان مردمی متمایل به ایران در ارمنستان شود. 3️⃣این موضع، پیام غیرمستقیم و تحریک آمیزی است از سوی ترکیه به دولت و ملت ارمنستان که اگر دیر بجنبید، ایران سهم شما از سود کلان ترانزیت و فرصت آرمانی مشارکت در تحقق هاب انرژی منطقه و امکان همکاری آینده در تجارت جهانی را می رباید. لذا ترکیه انتظار دارد با چنین رویکردی حس رقابت و از دست ندادن فرصت ها در ارمنستان شکست خورده در جنگ قره باغ، تحریک شود و تا حدودی به موافقت اولیه با کریدور مزبور بیاندیشد.
⭕️پیامبرِ رحمت و مهربانی 🔹17 ربیع‌‌الاول سالروز میلاد باسعادت و فرخنده آخرین فرستاده خداوند و پیامبر رحمت و مهربانی، حضرت محمد مصطفی (ص) و فرزند برومندش، بنیانگذار مذهب جعفری حضرت امام جعفر صادق (ع) است. عید پربرکت میلاد پیامبر اسلام (ص)، بهانه و فرصتی است تا همه دلدادگان و شیفتگان آن نور الهی، یکبار دیگر سیره عملی او را در ارتباط با خانواده و جامعه مرور کنند. 🔸اخلاق و مهرورزی، گم‌شده امروز جامعه بشری است؛ همان گوهر ناب و گران‌بهایی که نبی خاتم حضرت محمد (ص)، برای تکمیل و تعالی آن مبعوث شده است. 🔹نبی مکرّم اسلام (ص) به عنوان کامل ترین اسوه راستین بشریّت، نسبت به تمام مردم بسیار صمیمی و مهربان بود. آن بزرگوار با داشتن این خصلت ستودنی توانست در طول 23 سال دل های بسیاری را شیفته مکتب خویش کند و از منجلاب ضلالت به صراط مستقیم هدایت نماید. قرآن کریم در این زمینه می فرماید: «ما تو را جز رحمتی برای جهانیان نفرستادیم.»
‌⭕️کم‌کاری در «ادبیات پایداری» ویژه نوجوانان 🔹بیش از سه دهه از اتمام جنگ تحمیلی و روزهای حماسی و پرافتخار و البته روزهای پُر از تلخی و شادی ملت ایران در دفاع مقدس گذشته است. در این سال‌هایی که گذشته است، نسل هایی به دنیا آمدند و بزرگ شدند که روزهای جنگ را ندیدند و شاید به جز آنچه که از بزرگترهای خود شنیده‌‌اند و در کتاب ها خوانده‌اند، تصوری از دفاع مقدس نداشته‌اند و ندارند. 🔸دفاع مقدسی که برگی غرورآفرین در تاریخ کشور ماست، نه فقط از آن جهت که با دست خالی جلوی تمام دنیا ایستادیم و از حیثیت و عزتمان دفاع کردیم و پیروز میدان شدیم،‌ بلکه از آن جهت که همگی در برابر دشمنی که تا بن دندان مسلح بود ایثارگرانه متحد شدیم و همین اتحاد بود که هویت مردان و زنان ما را در تاریخ ثبت کرد. 🔹اما اگر قرار باشد که این اتحاد و رشادت ها بازگو نشود، بدون شک ضربه بزرگی به هویت ملی مان خواهد خورد که جبران‌ناپذیر است؛ گویی که انگار هیچ دفاع و مقاومتی در برابر تهاجم جبهه متحد دشمنان نکردیم! 🔸تمامی تاریخ یک مملکت را نمی‌توان نسل به نسل و از زبان حاضران آن دوره تاریخی ضبط و ثبت کرد، بلکه برای ثبت و ضبط آن نیاز به زبان هنر و فرهنگ است. به خصوص برای نوجوانان امروز و نسل های بعد که هر روز فاصله‌شان با دوران دفاع مقدس بیشتر و بیشتر می‌شود.
⭕️الواح تخت جمشید و ارزش‌های تاریخی آن 🔹کاوش‌های تاریخی در آثار باستانی همواره مورد توجه باستان‌شناسان و مورخین تاریخی بوده است؛ بر همین اساس در سال 1311 با همکاری موسسه شرق شناسی و دانشگاه شیکاگو آمریکا، کاوش‌های تاریخی در منطقه تخت جمشید انجام می‌شود و در نتیجه این کاوش‌ها، حدود 30 هزار لوح گلی به خط عیلامی و میخی یافته می‌شود. 🔸قدمت آثار یافت شده به حدود 500 سال پیش از میلاد مسیح (حدود 2500 سال قبل) باز می‌گشت و از این منظر، هم ارزش تاریخی داشت و هم ارزش مطالعاتی. با درخواست دانشگاه شیکاگو برای بازخوانی خطوط این الواح و انجام مطالعات تاریخی، مقرر می‌شود تا این لوح‌ها از سال 1313 برای مدت سه سال به صورت امانت در اختیار این دانشگاه قرار بگیرد اما این رفتن لوح‌ها به دانشگاه شیکاگو بازگشتی نداشت تا اینکه در نهایت با رای دیوان عالی آمریکا، قرار شد تا پس از قریب 80 سال این لوح‌ها به کشور بازگردد. بخشی از آنها در مهرماه 1398 به کشور بازگشت و بخش بزرگتری هم در سفر اخیر رئیس جمهور به نیویورک تحویل مقامات ایرانی شد. 🔹این الواح، به لحاظ ارزش مادی، قابل قیمت‌گذاری نیستند؛ اما به لحاظ ارزش معنوی و تاریخی بسیار حائز اهمیت هستند؛ بخش مهمی از اطلاعات مربوط به تمدن تاریخی ایران باستان در دل این الواح تاریخی گنجانده شده است و این الواح منبع مهمی برای شناخت و دستیابی به اطلاعات مربوط به این دوران محسوب می‌شود.
⭕️همه دردسرهای یک گیمر ایرانی 🔹سال‌های پایانی دهه 90 میلادی، دسترسی عمومی به اینترنت پرسرعت موجب رواج پدیده‌ای جذاب تحت عنوان بازی‌های آنلاین شد. اتصال کنسول‌های بازی به اینترنت و مجهز شدن به قابلیت‌های روز فناوری هم به کمک این پدیده آمد و در فاصله سال‌های 1996 تا آستانه قرن 2000 انواع بازی‌های آنلاین تولید و منتشر شد؛ اما استقبال از بازی‌های آنلاین محدود به همین کنسول‌های بازی و سیستم‌های کامپیوتری نماند. 🔸شاید سال‌های آغازین معرفی سیستم‌عامل اندروید غیر قابل باور می‌نمود که این پلتفرم در سال‌های نه چندان دور به یکی از رایج‌ترین و محبوب‌ترین پلتفرم‌های بازی تبدیل شود و حتی با کنسول‌های بازی رقابت کند اما پیشرفت فناوری از پلتفرم‌های جدید مانند گوشی‌های تلفن همراه به عنوان بستر جدید بازی‌های اینترنتی فراهم ساخت و اکنون که گوشی‌های هوشمند جزو لاینفک زندگی‌بخش عظیمی از افراد جامعه را تشکیل می‌دهد، به سادگی می‌توان مشاهده کرد اکثریت آدم‌ها که خیلی‌هایشان هم اصلاً «گیمر» نیستند، حداقل چند بازی روی گوشی‌های خود نصب کرده‌اند.
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قسمت دوم/ رو در رو با دکتر مهدی خورسند ایران در نظم نوین اقتصادی دنیا چه جایگاهی دارد؟
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خط معیار 🔹بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره معیار و ملاک همراهی با پیامبر (ص) و جدی بودن در مقابله با دشمن 🔸حواسمان باید جمع باشد، بدانیم چه ‌کار میکنیم، بدانیم چه میگوییم؛ حرفی که میزنیم در جهت نقشه‌ی دشمن نباشد، جدول دشمن را کامل نکند.
⭕️پاسخ به چند سوال مهم درباره پدیده مهاجرین افغانستانی 🔹مدتی است به شکل عجیبی، مجددا موضوع اتباع افغانستانی با رویکرد «افغان‌هراسی» در فضای شبکه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌ها اوج گرفته و از زوایای مختلف بدان پرداخته می‌شود. 🔸بررسی‌ها نشان می‌دهد؛ در نقطه مقابل هم چنانچه پیش‌بینی می‌شد، همین فضا در حال شکل‌گیری در میان افکار عمومی افغانستانی‌ها است. 🔹سوالی که در این خصوص وجود دارد این است که چه اتفاقی افتاده که یک‌باره فضای مجازی مملو از اخبار و گزارش‌های هدفمند در مورد مهاجرین افغانستانی شده و چرا بیش از «اشتراکات» دو ملت بر «اختلافات» تاکید می شود؟ ✔️با این توضیحات، دستِ‌کم چند سوال مهم پیرامون این موضوع مطرح است که افکار عمومی نیاز دارد پاسخ دقیقی درباره آنها بشنود: 1️⃣ اینکه؛ آیا موج مهاجرت اتباع افغانستانی به ایران مبتنی بر ضوابط قانونی و تحت نظارت است و اگر نیست دلایل آن چیست؟ 2️⃣ینکه؛ آیا مهاجرت افغان‌ها برای کشوری با خصوصیات ایران، تهدید است یا فرصت، ابعاد آن چیست و آیا باید در این خصوص نگران بود یا خیر؟ 3️⃣ اینکه؛ فضاسازی‌های نوبه‌ای و موج‌سواری رسانه‌ها و شبکه‌های معاند در موضوع مهاجرین افغانستانی چرا و با چه هدفی صورت می‌گیرد؟ 4️⃣ اینکه؛ آیا حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر این پدیده اشراف دارد یا چنانچه برخی ادعا می‌کنند کار از دست در رفته است؟ 🔸در یک جمع‌بندی کلی، باید اطمینان داشت که مسئولین مربوطه و دستگاه‌های تصمیم‌گیر در این حوزه، ضمن اشراف بر همه ابعاد مسئله، نسبت به موضوع، حساسیت ویژه داشته و برخلاف ادعاهایی که این روزها در شبکه‌های اجتماعی و البته برخی رسانه‌ها مطرح و همچنین فضاسازی‌هایی که با هدف افغان‌هراسی انجام می‌شود، ابعاد مختلف این پدیده را تحت اشراف دارند و در مسیر مدیریت بهینه آن گام بر می‌دارند.
⭕️بجای حاشیه سازی برای دخترمان دعا کنید 🔹پدر و مادر دختر نوجوانی که روز یکشنبه در مترو تهران بیهوش شد در گفت‌وگو با ایرنا تاکید کردند حاشیه سازان بجای حاشیه‌سازی برای دخترمان دعا کنند. 🔸همه فیلم‌های مترو را دیدیم، حادثه پیش آمده یک اتفاق بود از مردم می‌خواهیم بجای حاشیه سازی برای دخترمان دعا کنند. 🔹مادر دانش آموز بستری شده در خصوص جزئیات حادثه برای فرزندش در خط چهار مترو میدان شهدا: دخترم با دوستانش برای رفتن به مدرسه در مترو شهدا قرار گذاشته بود که پس از ورود به قطار دچار افت فشار شد که پس از به هم خوردن تعادلش سر وی با لبه قطار برخورد می کند. 🔸دخترم توسط دوستانش به بیرون منتقل می‌شود و بلافاصله با عوامل اورژانس تماس گرفته و دقایقی بعد آرمیتا به بیمارستان منتقل می‌شود. 🔹از زحمات کادر درمان برای رسیدگی به وضعیت فرزندم تشکر می‌کنم آنها همکاری خوبی داشته‌اند. از مردم می‌خواهم برای شفای دخترم دعا کنند. 🔸مادر این دختر نوجوان در مورد موج سواری رسانه‌های معاند و سواستفاده برخی فرصت طلب از حادثه پیش آمده گفت: تصاویر و فیلم‌های مترو را دیدم و ادعاهای مطرح شده توسط آنها صحت ندارد. 🔹پدر دانش آموز بستری شده: دخترم صبح با دو نفر از دوستانش سوار مترو می‌شوند که ناگهان بیهوش می‌شود که وی را به بیرون قطار آورده می‌شود و پس از تماس با اورژانس به بیمارستان منتقل می‌شود. 🔸همه فیلم‌ها را بررسی کردیم و برای ما ثابت شده که این رخداد یک حادثه بوده است. دخترم بیمار نبود و هیچ دارویی مصرف نمی‌کرد. 🔹ساعت ۷ صبح روز یکشنبه نهم مهر ماه یک دختر دانش آموز ۱۶ ساله در خط ۴ مترو میدان شهدا وارد قطار شده که به دلیل افت فشار بیهوش شد. این نوجوان در حال حاضر در یکی از بیمارستان‌های تهران تحت درمان است