📸 #عکس_نوشت | بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردمی عید سعید غدیرخم
1403.04.05
#انتخاب_جمهور
#حماسه_جمهور
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
@rahnamamazandaran
⭕️رکورد احیای بنگاههای از کار افتاده در دولت خدمت
🔹در دولت شهید ابراهیم رئیسی، بسیاری از واحدهای صنعتی و تولیدی دچار بحران رکود و در آستانه ورشکستگی احیا شدند. واحدهای صنعتی که هیچ امیدی به برگشت آنها به چرخه اقتصادی نبود، با حمایتهایی که شهید جمهور انجام داد، توانستند چراغ کارخانههای خود را روشن کنند. رویکرد حمایتی و پشتیبانی که شهید ابراهیم رئیسی داشت، باعث شد که تولیدکنندگان دوباره به سیاستهای دولت خوش بین شوند. دولت سیزدهم سعی کرد سایه چتر یاری خود را زیادتر کند تا تولیدکنندگان بیشتری تشویق به فعالیت دوباره شوند.
🔸به جرأت میتوان گفت که اگر رئیس جمهور دولت سیزدهم به درجه رفیع شهادت نائل نمیشدند، با توجه به آمار تولید دستههای مختلف کالایی در کشور، شرایط جهش بزرگ در عرصه تولید برای کشور در سالجاری فراهم میشد. چراکه طی ماههای فروردین و اردیبهشت سالجاری با وجود تعطیلات نوروز، در حوزه صادرات و تولید دستاوردهای خوبی جامهعمل پوشید. براساس آمار گمرک، صادرات غیرنفتی ایران به کشورهای همسایه در دو ماهه نخست امسال حدود ۲۵ درصد در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش داشت. همچنین میزان صادرات غیرنفتی کشور در دو ماهه امسال با افزایش ۳.۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ۸ میلیارد دلار رسید. میزان وزنی صادرات غیرنفتی هم در دو ماهه امسال ۲۳.۵ میلیون تن بود که از افزایش ۸.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برخوردار شد
@rahnamamazandaran
⭕️روح نهضت ملی، بر تن بازار مسکن
🔹بر اساس جدیدترین آمار رسمی از رشد اقتصادی، نرخ رشد بخش ساختمان از منفی ۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۱ به مثبت ۳.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ رسیده است. اجرای قانون جهش تولید مسکن و افزایش تولید و ساخت مسکن بر اساس نهضت ملی مسکن، عامل رشد اقتصادی بخش مسکن است که کارشناسان اقتصادی آن را مهمترین عامل رشد این بخش میدانند. رکود ساخت مسکن در ۱۰ سال قبل، رشد این بخش را منفی کرده بود.
🔸جزئیات برنامههای بخش مسکن در دولت سیزدهم نشان میدهد، این برنامهها نسبت به اهداف آن در حال تحقق است و دولت سیزدهم تولید و ساخت مسکن را از حالت رکود خارج کرده است. در زیر به چند مولفه مهم این برنامه اشاره میشود.
@rahnamamazandaran
⭕️مهار خاموشیها توسط دولت شهید جمهور
🔹حقیقت مهم این است که پیش از روی کارآمدن دولت شهید رئیسی، مردم به دلیل ناترازی برق و عدم افزایش ظرفیت تولید در دولت گذشته، خاموشیهای طولانیمدت و بدون برنامه را تجربه میکردند، اما با آغاز به کار دولت سیزدهم و تلاش برای تامین برق پایدار، از بروز خاموشیها جلوگیری شد و در سه سال گذشته در تابستان قطعی برق نداشتیم.
🔸تابستان ۱۴۰۰ و سالهای قبل از آن بروز خاموشیهای گسترده و قطع طولانی مدت برق در روز سبب نارضایتی مردم و بخش صنعت شده بود و مردم هر روز منتظر بودند تا خاموشیها فعالیت آنها را متوقف کند. این خاموشیها ناشی از ناترازی در تولید و مصرف بود و سرمایهگذاری لازم برای توسعه ظرفیت تولید برق صورت نگرفته بود.
🔹ناترازی حاصل عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی دو دولت قبل شکل گرفته بود که از سال ۱۳۹۶ آغاز و در سال ۱۴۰۰ این ناترازیها تبدیل به قطعی برق به ویژه در بخش خانگی شد؛ به طوری که در تابستان ۱۴۰۰ از ۲۹ اردیبهشت تا پایان شهریورماه به صورت گسترده و بدون برنامه خاموشیها را داشتیم.
🔸تابستان ۱۴۰۰ روزهای سخت و تلخ خاموشیها باعث نارضایتی مردم شده بود و روزانه دو یا سه نوبت قطعی برق در بخش خانگی رخ میداد؛ در بخش تولید و صنعت نیز، میزان خاموشیها بسیار بیشتر از بخش خانگی بود، با این حال از ابتدای خرداد تا ۱۵ مهر سال ۱۴۰۰ که دوره گرم سال محسوب میشود تقریباً ۴۸ میلیارد کیلووات مصرف برق خانگی بوده است.
@rahnamamazandaran
⭕️برملا شدن دروغ های بزرگ صهیونیستها در النصیرات
🔹رژیم صهیونیستی در جریان بمباران اردوگاه النصیرات باعث رسوایی و بر ملا شدن دو دروغگویی بزرگ خود شد:
1️⃣دروغ کنترل غزه: با وجود سپریشدن هشت ماه از جنگ غزه، اما بمباران اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه نشان میدهد که هنوز صهیونیستها نتوانستهاند در مناطق اشغالی مرکز غزه نیز کنترل کاملی داشته باشند و همزمان با اشغال مناطق مرکزی غزه، بمباران این مناطق ادامه دارد. بمباران اردوگاه النصیرات به بهانه بمباران نیروهای مقاومت فلسطین در مرکز غزه انجام شده است، بنابراین وجود اعضای مقاومت فلسطین در مرکز غزه ثابت میکند که صهیونیستها حتی در شرایط اشغالگری نیز قادر به کنترل کامل مناطق تحت اشغال خود نیستند. این همان مسئلهای است که نشان میدهد باریکه غزه برای صهیونیستها غیرقابل کنترل خواهد بود.
2️⃣دروغ حذف اعضای مقاومت فلسطین: از سوی دیگر و به گفته تلویزیون الجزیره ارتش رژیم صهیونیستی در اعلام هویت شهدای فلسطینی بمباران النصیرات دروغ گفته و برخی افرادی که تل آویو مدعی حذف آنان در النصیرات شده، چند سال پیش فوت کرده بودند. این منابع بیان کردند که یکی از افرادی که ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شهادت او در جنایت النصیرات شده، چند سال پیش فوت شده و فردی دیگر نیز ۱۸ سال است که در خارج سکونت دارد و شخص سوم هم یک روز قبل از این جنایت به شهادت رسیده بود. الجزیره به نقل از این منابع عنوان کرد که لیست اسامی اعلام شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی دقیق نیست و برخی تصاویر منتشر شده اشتباه است، از جمله تصویر فردی که یک روز قبل از این جنایت به شهادت رسیده بود.
⭕️وقتی همه بیایند، مقتدریم
🔹جدا از اینکه طرفدار کدام نامزد هستید، جدا از اینکه کدام برنامه را برای آینه کشور مفید میدانید، جدا از رقابتهای انتخاباتی بر سر نامها و کارنامهها همه یک وظیفه مشترک داریم؛ دعوت همه به پای صندوق رأی. وظیفه کامل کردن حماسه بدرقه شهید رئیسی عزیز با شکل دادن به انتخابات پرشور و حداکثری.
🔸از طرفی، یکی از خطوط مقدم تقابل با دشمن، انتخابات است. دشمنی که با همه تلاش خود سعی در سرد کردن فضای سیاسی ایران و ایجاد یأس و نا امیدی در میان مردم دارد. این حربه دشمن باید پاسخ خود را با حضور مردمی در انتخابات بگیرد.
🔹اینکه کدام نامزد پیروز میشود، قطعا مهم است اما مهمتر این است که پیروز انتخابات با اقتدار راهی پاستور شود و بتواند با پشتوانه مردمی اقدام کند! پیروزی کم رمق در انتخابات و با مشارکت پایین نمیتواند برای دولت تولید قدرت کند و هر قدر هم که منتخب کارآزموده باشد در نهایت نمیتواند بدون پشتوانه مردمی به اهداف از پیش اعلام شدهاش دست یابد
@rahnamamazandaran
⭕️بارهای بر زمین مانده فرهنگ و دولت چهاردهم
🔹فرهنگ عمومی در مظاهر مختلف فرهنگی در دو سال اخیر با چالشهای مهمی روبرو بوده است؛ رسانههای نوین جایگزین ابزارهای قدیمی شده است و باورهای مردم دچار تغییرات گستردهای شده است. چالشهای فرهنگی در جامعه ایرانی از یک سو تحت تاثیر آنچه شبیخون فرهنگی دشمن نامیده میشود، قرار گرفته و از سوی دیگر، تحت تاثیر سیاستهای معوج و ناهماهنگ فرهنگی هر بار به یک سویی کشیده میشود. با این مقدمه، به نظر میرسد که دولت چهاردهم حالا کار سختی در حوزه فرهنگی پیشروی خود دارد. از عمق راهبردی مسائل فرهنگی گرفته تا مسائل روبنایی و ظاهری فرهنگی همه باید مورد توجه دولت آینده قرار بگیرد.
🔸فرهنگ عمومی دارای نشانههای مختلفی است که شاکله اعتقادی، اخلاقی و عملی را نشان میدهد و میتواند از طریق ابزارهای مختلف، این نشانهها به سمت تعالی یا تنزل پیش برود. در سالهای اخیر، بررسی ابزارهای مختلف فرهنگی در کشور، نشان میدهد حرکت جامعه به سمت تعالی با کندی پیش رفته، و همین مسئله از جمله موضوعاتی است که میتواند در دولت آینده به عنوان یک اولویت مطرح شود.
@rahnamamazandaran