هدایت شده از رهپویان سلامت
مجری CNN مایکل اسمرکُنیش با استناد به یک بررسی معتبر از موسسهی تحقیقات پزشکی «کاکرین»( Cochrane) که در ماه ژانویه در مورد 78 مطالعه علمی با کیفیت بالا با بیش از 610000 شرکتکننده، منتشر شد، اشاره کرد که ماسکها در واقع هیچ تاثیری ندارند. نویسنده اصلی، اپیدمیولوژیست دانشگاه آکسفورد، تام جفرسون، در زمان انتشار نتایج تحقیقات به صراحت گفت:
🔹"هیچ مدرکی وجود ندارد که ماسکها تاثیری{در ایجاد ایمنی}داشته باشند. تمام!"
🔹طبق این مطالعهی جامع که با آخرین متد آزمایشگاهی و با جامعه آماری بسیار بزرگ صورت گرفت، نه ماسک زدن(از هر نوع آن حتی ماسک جراحی) و نه شستن و ضدعفونی کردن دستها هیچ تاثیری بر کاهش انتقال ویروس و پاتوژنهای عامل بیماری ندارد.
🔬تام جفرسون، محقق اصلی مطالعهی کاکرین، در واکنش به تلاش دوبارهی فائوچی برای دادن اطلاعات غلط در سی ان ان، به روزنامهنگار مستقل، ماریان دماسی، گفت:👇🏻
😳... یعنی فائوچی نمیداند که البسه و ماسکهای جراحی{هم} نمیتوانند ویروسها را متوقف کنند، زیرا ویروسها بسیار کوچک هستند و از منافذ رد می شوند!؟
🌐https://www.cochrane.org/
🌐mshrgh.ir/1524387
#ویروس
#ماسک
#بیماری
@rahpouyan_salamat
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻افشای فساد ۱۴ میلیون سکه ای که از جیب زائران خانه خدا، به جیب بانک ریخته شد !
خودتان ببینید و قضاوت کنید.
#انجمن_پولطلای_ایران
🔖کانال موسسه متا
هدایت شده از عبدالهادی
مقابله با نمک طبیعی در کشور بر اساس استدلالهای بی پایه و اساس!
در مطلب بعدی بیشتر بخوانید👇
https://eitaa.com/abdolhadi_ir/4035
@Abdolhadi_ir
هدایت شده از عبدالهادی
در مورد نمک طبیعی مقابله عجیبی در کشور وجود دارد.
استدلال مخالفان اینست که سالها مردم از نمک طبیعی استفاده میکردند و با یددار کردن نمک بیماریهای تیروئیدی در ایران کاهش پیدا کرده و حتی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان هم شده است.
سخنان دکتر عزیزی را اینجا بخوانید
http://isna.ir/xd3sVm
محور این استدلال و ادعا بر اساس مطالعات کمیته کشوری مبارزه با عوارض ناشي از كمبود يد بوده که در سراسر کشور انجام گرفته است
میتوانید از اینجا تاریخچه مختصر آن را ببینید
https://endocrine.ac.ir/assets/admin/upload/power/1381567248203.pdf
نمک یددار طبق استاندارد باید حاوی 40ppm ید باشد که این میزان در نمک های طبیعی نیز وجود دارد.
سوال اینجاست که در مطالعات انجام شده در مورد کمبود ید جامعه هدف قبلا چه نمکی مصرف میکردند؟
متاسفانه این نکته در هیچ کدام از مطالعات مربوط به کمبود ید مدنظر قرار نگرفته است.
آیا از نمک صنعتی بدون ید استفاده میکردند؟ آیا در فرایند تصفیه نمک اتفاقی رخ میداده که باعث از بین رفتن ید داخل نمک شده است؟
http://www.environmentalhealth.ir/%D9%86%D9%85%DA%A9-%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D9%85
مطالعات مقایسه ای انجام پذیرفته بین نمک یددار و نمک دریایی بعد از تصفیه بوده است که قاعدتا این نتایج برای نمکهای طبیعی تصفیه نشده قابل استفاده نیست.
https://www.sid.ir/paper/34048/fa
با دستورالعمل اضافه کردن ید به نمک طعام در مراحل تصفیه اساسا صورت مسئله پاک شده است.
و متاسفانه این اضافه شدن ید به نمک احتمال بروز بیماری های خودایمنی از جمله کم کاری تیروئید هاشیموتو را در کشور ما افزایش داده است.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25050783
مشکل اصلی در حقیقت فرایند تصفیه کردن نمک است که در آن ید به طور کامل از بین میرود و باید برای آن تدبیری اندیشید لازم به ذکر است که بخشنامههای ممانعت از دسترسی مردم به نمک طبیعی آن هم بدون دلیل مستدل خلاف شرع مقدس اسلام و از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است.
https://makarem.ir/compilation/reader.aspx?mid=95795&catid=6544
@Abdolhadi_ir
📡📲 قیمت جدید بستههای اینترنت
افزایش ۳۴٪ تعرفه اینترنت(فیلتر شده) در سالروز حماسه ۹دی و در آستانه انتخابات را به همه کسانی که به دنبال #افزایش_نارضایتی و #کاهش_مشارکت مردم میباشند تبریک عرض میکنیم😊
دروغ های قبلی 👈🏻 #سرعت و #میزان_مصرف و ... اینترنت
منتظر #گران شدن اجناسی که اینترنتی خرید می کردید هم باشید.😂👌🏻
#سند_توسعه_پایدار ۲۰۳۰
#اینترنت_5G
@rahpouyan_salamat