eitaa logo
🌹رهروان مهدویت🌹
502 دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.4هزار ویدیو
129 فایل
اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
۲۷ 🔸ع-علائم ظهور ➖به پديده های پيشين، همزمان و پس از ظهور و مرتبط با آن، علائم ظهور می گويند. و عبارت است از آن دسته از رخداد ها که طبق پيش بينی معصومين رخ خواهد داد. که بر دو نوع هستند: (که حتما اتفاق خواهند افتاد) و (که مشروط به اموری است که در صورت تحقق آنها، پديد می آيد). 🔅 امام صادق علیه السلام فرمودند: « پيش از قيام قائم، 5 علامت (نشانه) حتمی هست که عبارتند از: يمانی، سفيانی، صدای آسمانی، کشته شدن نفس زکيه، فرو رفتن زمين در منطقه بيداء.» (کمال الدين، باب57) 🔸ع- علی بن محمد شنری ➖ وی چهارمين و آخرين حضرت مهدی در دوران غيبت صغری بود.
۲۸ 🔸غ-غیبت غيبت در لغت به معنی ناپديد شدن از ديدگان است. يعنی حاضر است ولی ظاهر نيست. (قبلا بوده و الان نيست). در استفاده از روايات، سه ديدگاه درباره چگونگی غيبت قابل ارائه است: 1-پنهانی جسم (ناپيدايی) 2-پنهانی عنوان (ناشناسی) 3-پنهانی جسم و عنوان به تناسب شرايط 🔹 فلسفه غيبت امام زمان: 1-حفظ جان حضرت. 2-آزمايش انسان ها. 3-آزادگی از بيعتِ ديگران. 4-تأديب (ادب کردن) انسان ها. (برای اختصار، از آوردن روايات مربوط به هر کدام، پرهيز شده است) 🔹انواع غيبت: غيبت صغری و کبری
۲۹ 🔸غ-غیبت صغری برخی اين دوران غيبت حضرت را از بدو ولادت امام زمان و برخی از شهادت امام حسن عسکری ميدانند. در واقع نوعی آماده سازی براي غيبت طولانی بود. غيبت صغری با ويژگی های خاص خود، دورانی لازم و ضروری بود. 🔹 برخی از اين ويژگی ها: 1- محدود بودن به زمان معيّن 2- پنهان نبودن حضرت از همگان 3- ارتباط با مردم توسط افراد خاص 🔸 غ- غيبت کبری  با پايان يافتن دوران غيبت صغری و درگذشت چهارمين و آخرين نائب خاص حضرت، غيبت کبری آغاز شد که تا امروز ادامه داشته. 🔹 ويژگی های اين دوران عبارتند از: 1- طولانی بودن 2- نامشخص بودن پايان آن 3- قطع ارتباط ظاهری با مردم 4- عام بودن نيابت در اين دوران 5- فراگير شدن حاکميتِ ستم در زمين 6- شدت يافتن آزمايش های الهی
۳۰ 🔸ف- فرید از لقب های حضرت مهدی است. در لغت به معنای "تک" است. 🔹 امیر المومنین علی علیه السلام فرمودند: صاحب این امر، شرید (آواره) و طرید (رانده) و فرید (تک) و وحید (تنها) است. 📚 (کمال الدین ج۱ باب۲۶)   🔸ف- فوتوریسم یعنی اعتقاد به دوره آخرالزمان و انتظار ظهور منجی غیبی و مصلح جهانی. یکی از مسائلی است که در بحث های تئولوژیک تمام مذاهب آسمانی، درباره آن بحث و گفتگو شده است. 🔸ق- قائم از القاب حضرت مهدی است. با مراجعه به روایات می فهمیم هیچ لقبی به اندازه قائم، برای ایشان مورد استفاده قرار نگرفته است. گویا از آنجا که قیام آنحضرت درخشان ترین فصل زندگی شان است، ائمه به این لقب و صفت ایشان را می خواندند.
۳۱ 🔸ک- کمال الدین و تمام النعمه  کتابی بسیار خوب درباره مهدویت که به امام زمان و توسط شیخ صدوق نگارش شده است. 🔸 ک- کیسانیه  از نخستین گروه های منحرف در مهدویت است. (برای مطالعه بیشتر به کتاب فرهنگنامه مهدویت نوشته خدامراد سلیمیان رجوع شود) 🔸 ل- لوح حضرت زهرا  از روایت های مهم درباره امام مهدی علیه السلام و یارانش می باشد. در بین روایاتی که از معصومین درباره حضرت مهدی رسیده، حدیث لوح حضرت زهرا از جایگاه والایی برخوردار است.
۳۲ 🔸م- مادر حضرت مهدی 💢 در کانون خانواده ی امام عسکری علیه السلام ، آن بانوی گرامی را با نامهای مختلفی از قبیل نرجس، سوسن، صقیل، حدیثه، حکیمه، ملیکه، ریحانه و خمط صدا میزدند. از دیدگاه یکی از پژوهشگران، سبب تعدد نامهای مادر حضرت مهدی، علاقه و محبت فراوان علاقه فراوان امام عسکری علیه السلام به او بوده چرا که نامهای گل ها و شکوفه ها را بر وی نهاده بودند. 🔸 م- محمد بن عثمان بن سعید عمری 💢 حضرت مهدی علیه السلام در دوران غیبت صغری بود. برخی ویژگی های این نایب حضرت عبارتند از: ۱-وی فرزند نخستین نایب حضرت بود و از موقعیت نیابت بطور کامل آگاهی داشت. ۲-همانند پدرش از سوی دو امام به نیابت امام زمان نصب شده بود. ۳-در مقایسه با دیگر نایبان، زمان بیشتری نایب حضرت بود. ۴-وی مرجع در مسایل فقهی و اجتماعی و… برای شیعیان بود. ۵-از وظایف او مبارزه با مدعیان دروغین بود.
۳۳ 🔸م- مدعیان بابیت  دروغگویانِ مدعی بابِ مهدی بودن هستند. مدعی رابطه با حضرت بودند. 🔹عواملی که باعث میشد خود را رابط بین مردم و امام معرفی کنند عبارتند از: ۱- سستی ایمان. ۲- طمع در اموال امام. ۳- رسیدن به شهرت. ۴- انگیزه های سیاسی. 🔸 م- مرجع تقلید 💢 مراجع تقلید نایبان عام حضرت مهدی در دوران غیبت هستند. عقل، دستور می دهد که فرد ناآگاه، از دانشمندی آگاه و دانا راهنمایی بجوید و از او تقلید کند. 🔸 م- مرکز حکومت امام زمان  مرکز آن، مسجد کوفه می باشد.  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خواص عاشورایی: یزید بن زیاد بن مُهاصِر کِندی 🔹 يزيد بن زياد بن مُهاصِر كِنْدى، تیرانداز دلاوری بود. هنگامى كه فرستاده ابن زياد، براى حُر پيام آورد كه بر امام ع سختگيرى كند، ضمن برخوردى تند به او گفت: "پروردگارت را نافرمانى كردى و براى خود، ننگ و آتش را كسب كردى". 🔻 وى روز عاشورا پس از وداع با امام ع به میدان رفت. پس از جنگی دلیرانه، اسبش به وسیله دشمن پی شد. او کنار امام زانو زد و دشمن را هدف تیر قرار داد. امام ع برای وی چنین دعا کرد: "خداوندا تیرش را به هدف بنشان و پاداش وی را بهشت قرار ده!". ▫️ پس از پرتاب صد تیری که به همراه داشت برخاست و گفت: جز پنج تیر خطا نرفت. سپس به دل سپاه دشمن زد و پس از نبردی جانانه به شهادت رسید.
1003_50153171991211.mp3
2.25M
چقدر نام تو زیباست...♥️ حسین ... حسین... حسین 🎤 کربلایی 🏴 (ع)🖤 ‌ 🖤@shirintarinzekr 🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔞 هشدار صحنه‌های به‌شدت دلخراش! 🔹کودکان غزه در خواب بودند که زیر بمباران صهیونیست‌ها، زنده‌زنده سوختند!