eitaa logo
محفل رهروان شهدا
29 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
6.2هزار ویدیو
408 فایل
جهت ارتباط با ادمین کانال https://eitaa.com/Ya_fattemeh_zahra سلام وعرض ادب خدمت شما بزرگواران درصورت داشتن سوال عقیدتی وسیاسی به آیدی ادمین زیر👇مراجعه کنید @shams348
مشاهده در ایتا
دانلود
📝 از انتخابات آمریکا چه خبر ؟ وضعیت رقابت ترامپ و بایدن چگونه است ؟ ▪️در مجموع نتایج نظرسنجی ها، بایدن با اختلافی در حدود 7 درصد از ترامپ پیش هست. هم چنین در مجموع نتایج نظرسنجی ها در ایالت های رقابتی ، بصورت کلی بایدن با اختلاف رای اندک بعضاً کمتر از 4 درصد برتری نسبی دارد. اما واقعیت های دیگری وجود دارد : 1⃣ روند رو به کاهش فاصله ترامپ و بایدن در نظرسنجی ها . 2⃣ عدم لحاظ شدن آرای مرددها و خجالتی ها در نتایج نظرسنجی ها 3⃣ بهبود نسبی آمارهای اقتصادی نظیر نرخ بیکاری که به خاطر بحران کرونا بشدت افزایش یافته بود. 4⃣ پیروزی ترامپ در جنگ روایت پیرامون اعتراضات آمریکا که با انگاره سازی از اینکه حاصل روی کار آمدن دموکرات ها ناامنی و هرج و مرج است 5⃣ مناظرات انتخاباتی که طبق پیش بینی ها، ترامپ پیروز آنها خواهد شد و آرای مردد را از آن خود کند . 6⃣ برنامه ریزی ترامپ برای رونمایی و توزیع واکسن کرونا در روزهای منتهی به انتخابات. 🔻در نتیجه : اگر روندهای موجود همینگونه باشد ، دور از انتظار نخواهد بود ترامپ مجدداً رییس جمهور آمریکا شود . ✍️کانال روشنا @roshana_ir
خبر تحلیلی1:هنر استقامت در برابر هنر تحریم‌ها!
«ریچارد نفیو» مسئول تیم طراحی تحریم‌ها علیه ایران در کتاب «هنر تحریم‌ها» برنامه عملیاتی آمریکا برای اعمال تحریم‌ها علیه ایران را با هدف افزایش حداکثری تأثیر و موفقیت آنها شرح می‌دهد. تئوری تحریم از نظر نفیو روی دو مفهوم می‌چرخد: احساس درد و کاهش استقامت؛ هرچقدر احساس درد بیشتر و زوال استقامت بیشتر باشد، تحریم‌ها موفق‌تر هستند و بالعکس. او می‌گوید: «ما در خصوص اجازه‌ واردات فناوری‌های مخابراتی و حوزه‌های مربوط به ICT در مورد ایران سخت نمی‌گرفتیم. چرا؟ به جهت اینکه هر چقدر این دسته از رسانه‌ها بیشتر در دسترس مردم ایران باشد، مردم بیشتر احساس می‌کنند مشکلی وجود دارد. مثلاً فرض کنید در جایی از کشور محصولی کمیاب شد و صفی برای آن تشکیل شد، اگر مردم دسترسی پیدا کنند تا بتوانند ظرف چند دقیقه و چند ساعت آن تصاویر را به همدیگر ارسال کنند، احساس درد درباره اینکه تحریم‌ها مؤثر خواهد بود، بیشتر است»! نکته تحلیلی: هنر استقامت را می‌توان راه مقابله با تحریم‌ها دانست که باید سبب کاهش درد و افزایش استقامت مردم شود. تجربه دفاع مقدس نمونه‌ای موفق از راهبرد هنر استقامت است؛ چرا که توانست با پیروزی‌های میدانی، درد حاصل از جنگ نظامی دشمن را تسکین دهد و استقامت را نهادینه کند. در جنگ اقتصادی دشمن، خلاقیت و استقامت نظامی جای خود را به خلاقیت در حوزه اقتصاد می‌دهد. جمهوری اسلامی ایران توانست در اوج تحریم‌ها خط انتقال آب را از خلیج‌فارس و دریای عمان به فلات مرکزی ایران اجرا کند، به گونه‌ای که صنایع شهر سیرجان طعم آب شیرین شده دریا را بچشند. فروش نفت و میعانات گازی بنا به گزارش رویترز افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است. «سمیر مدنی» یکی از مؤسسان شرکت «تنکرترکرز» با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران می‌گوید: «ما شاهد روزانه صادرات 5/1 میلیون بشکه نفت خام و میعانات گازی در ماه جاری میلادی بوده‌ایم. این رشد در یک سال و نیم گذشته بی‌سابقه بوده است.» موارد فوق تنها دو نمونه از تلاش‌های موفقیت‌آمیز دولت و ملت ایران در مقابله با تحریم‌هاست که با تکیه بر راهبرد استقامت در جنگ اقتصادی تحقق یافته است. امروز بر همگان مشخص است، آنچه سرنوشت جنگ تحریمی را مشخص خواهد کرد، «هنر استقامت» در ابعاد مختلف آن و به‌کارگیری روش‌های خلاقانه است که در گام آخر می‌تواند نفع دیپلماتیک را برای کشور ما رقم بزند.
خبرتحلیلی2: آدرس غلط!
جمهوری اسلامی ایران سال‌هاست که تحت شدیدترین تحریم‌ها قرار گرفته است. دولت روحانی نیز در سال 1392 با شعار غلبه بر تحریم‌ها وارد پاستور شد. گزاره خبری: رئیس‌جمهور کشورمان روز شنبه (5 شهریور ماه) گفت: «اینکه وضعیت اقتصاد و معیشت مردم گره خورده است، اینکه گرانی است و دلار به ۳۰ هزار تومان رسیده و قیمت اقلام روز به روز تغییر می‌کند، مقصرش دولت آمریکاست و اگر مردم لعن و نفرین دارند به آدرس واشنگتن‌دی‌سی، کاخ سفید بفرستند.» گزاره تحلیلی: به اعتراف خود آمریکایی‌ها تحریم ایران برای کاخ سفید بسیار دشوار و حتی گاهاً ناممکن است. برای نمونه ریچارد نفیو، معمار تحریم‌های حداکثری علیه کشورمان معتقد است: «صنایع (پتروشیمی) تحریم شده اکولوژی تجاری خاصی دارند که تحریم کردن را عملاً ناممکن می‌کند... جغرافیای پر همسایه ایران و امکان استفاده از طرف سوم تجاری برای صادرات مجدد به هر نقطه دنیا و نسل تحریم شده که تحریمی ابتدایی از جنس درون سرزمینی آمریکا آن هم تحریم غیر مالی است، همه عواملی هستند که تحریم‌ها را عملاً منحل و ناکارآمد می‌کند.» با این حال، دولتمردان کشورمان بارها ناکارآمدی‌ها و ضعف‌های مدیریتی داخلی را به حساب تحریم‌ها نوشته‌اند. واقعیت آن است که مشکلات کنونی را گردن آمریکا انداختن دوای درد اقتصاد کشور نبوده و نیست. این نوع موضع‌گیری‌ها تنها کاخ سفید را در تشدید تحریم‌های بیشتر و کارا بودن تحریم‌ها مصمم‌تر می‌کند. آن چیزی که آمریکا به دنبال آن بوده و هست و دهه‌ها برای آن برنامه‌ریزی و هزینه کرده، تأثیرگذار نشان دادن تحریم‌های اعمال شده بر کشورمان و باورپذیر کردن نتوانستن و موفق نشدن بدون برداشته شدن تحریم‌ها، در ذهن مردم و مسئولان بوده است. با مشاهده برخی موضع‌گیری‌های مسئولان طی سال‌های اخیر به نظر می‌رسد، متأسفانه دشمن در جنگ رسانه‌ای خود علیه برخی از مسئولان موفق بوده است.
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ تصویری/ 🔵 موضوع: پیغام فتح| مقابله ایران با ارتش اینترنشنال ❌ در شروع جنگ تحمیلی ارتش عراق 2750 تانک و 340 هواپیما داشت، ولی وقتی جنگ تمام شد 4 هزار تانک و 600 هواپیما داشت و تبدیل به ششمین نیروی هوایی بزرگ جهان
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ تصویری/ 🔵 موضوع: پیغام فتح| مقابله ایران با ارتش اینترنشنال ❌ در شروع جنگ تحمیلی ارتش عراق 2750 تانک و 340 هواپیما داشت، ولی وقتی جنگ تمام شد 4 هزار تانک و 600 هواپیما داشت و تبدیل به ششمین نیروی هوایی بزرگ جهان شده بود.
خبر تحلیلی1:درس‌هاي دفاع مقدس
دفاع مقدس، گنجينه ارزشمندي است که مرور مستمر آن نه تنها موجب تکرار و کسالت نخواهد بود، بلکه با هر بار بازخواني، جلوه ديگري عيان کرده و منشأ هدايت و راهنمايي انقلابيون و توده‌هاي ملت خواهد شد. مروري بر آنچه در دهه اول انقلاب گذشت و در ماجراي دفاع مقدس تعين يافت، حاوي درس‌ها و عبرت‌هاي ارزشمندي است که امروز نيز در آغاز راه دهه پنجم انقلاب اسلامي مي‌تواند راهگشاي نسلي باشد که تحقق بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي در گرو عزم و اراده آنهاست. 1ـ درس اول آنکه در همه شرايط دشمن وجود دارد و گريزي از آن نيست. شايد راهکارها و ترفندهاي دشمن تغيير يافته باشد، اما دشمن از دشمني خود کوتاه نيامده و ضديت و عداوت با جبهه حق همچنان پابرجاست. 2ـ از حوادث روزهاي سخت دفاع مقدس مي‌آموزيم که فراموش نکنيم در سخت‌ترين شرايط و با بيشترين کمبودهاي مادي، اگر ايمان به خدا، شجاعت و اراده‌هاي بلند و مقاومت و ايستادگي باشد، مي‌توان در برابر دشمن ايستاد. به واقع آنچه در معرکه نبرد با دشمن بيش از امکانات مادي و تجهيزات مدرن تعيين‌کننده است، عوامل انساني و غيرمادي است. 3ـ دفاع مقدس به ما آموخت که فتنه‌گران داخلي همواره زمينه‌ساز تجاوز بيگانگان و دشمنان خارجي هستند. در حقيقت ترفندهاي بيگانگان بدون هموارسازي ايادي داخلي آنها آغاز نمي‌شود و جان نمي‌گيرد! تجاوز عراق به ايران، بدون اقدامات منافقانه ليبرال‌ها و جريان‌هاي نفاق کليد نمي‌خورد. امروز نيز دشمن بدون مقدمه‌سازي‌هاي ايادي داخلي خود نخواهد توانست خللي در مسير انقلاب ايجاد کند. 4ـ درس بزرگ نسل اول انقلاب در دوران دفاع آن است که همواره مي‌توان با تدبير و هوشياري، بزرگ‌ترين تهديدات را به فرصت تبديل و از آن عليه دشمن استفاده کرد. تجاوز به خاک کشور اگر چه در نگاه اول تهديدي عليه نظام اسلامي به حساب مي‌آمد، اما همين تهديد در بستر تدبير ملت و مسئولان نظام اسلامي به فرصتي براي شکوفايي استعدادها و توانايي‌ها تبدیل شد. 5ـ بزرگ درس دفاع هشت ساله، آشکار کردن اين مسئله بود که بايد به جوانان اعتماد کرد و کارهاي بزرگ را به آنان سپرد! در بستر همين اعتماد بود که جوانان ميدان‌دار عرصه نبرد شدند و در حالي که مستشاران کارکشته نظامي از عدم تحقق بسياري از عمليات‌هاي نظامي سخن مي‌گفتند، حماسه‌هاي بزرگي چون ثامن‌الائمه، فتح‌المبين، بيت‌المقدس، خيبر، والفجر 8 و کربلاي 5 را خلق کردند. امروز نيز به چنين اعتمادي نيازمنديم.
خبر تحلیلی2: پیشنهاد استعفا!
روزنامه «اعتماد» به بهانه گشودن راهي براي حل مشكلات کشور، روز شنبه پیشنهاد کناره‌گیری رئیس‌جمهور را تیتر یک خود کرد. بعد از آن در توئيتر فارسي هشتگ «استعفاي روحاني» داغ شد. گزاره‌های خبری: 1ـ عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب می‌گوید: «طي ده ماه گذشته هيچ مشكلي حل نشده كه بر مشكلات اضافه هم شده است. در اين ده ماه كدام چشم‌اندازي تيره بود كه تيره‌تر نشده است. بنابراين عاقلانه نيست كه اين وضع ادامه يابد. بهتر است كه مدني رفتار شود و براي 10 ماه باقي‌مانده شخص ديگري عهده‌دار حل اين مشكل شود. حداقل به خاطر مردم و كشور كاري بايد كرد. اگر براي حل مشكلات و گراني آدرس كاخ سفيد داده مي‌شود، در اين صورت كسي كه قادر به گفت‌وگو با آن نيست بايد كنار برود و راه را باز كند تا ديگران اقدام كنند. 2ـ عبدالله رمضان‌زاده، سخنگوی دولت اصلاحات نیز در واکنش به یادداشت عبدی و توصیه او به روحانی برای کناره‌گیری از قدرت می‌نویسد: «به نظرم پیشنهاد خوبی است برای رهایی از سردرگمی و مشخص شدن مسئولیت‌ها.» گزاره‌های تحلیلی: در خصوص پیشنهاد استعفا دو نکته قابل تأمل وجود دارد؛ 1ـ اصلاح‌طلبان که برای به قدرت رسیدن روحانی به اتفاق جامه دریدند و البته با نشستن بر مناصب اجرایی سهم خود را به صورت کامل دریافت کردند، امروز با طرح چنین مسائلی می‌خواهند خود را منتقد دولت نشان داده و از پاسخگویی به افکار عمومی شانه خالی کنند. محمدعلی ابطحی از فعالان شاخص اصلاح‌طلبی، حقیقت ماجرای درخواست استعفای روحانی را اینگونه تحلیل می‌کند که: «‌شعار استعفای روحانی بیشتر ایذایی است برای جناح مقابل». 2ـ در ماه‌های گذشته با سیاست‌های پیچیده غربی‌ها، نخست وزیر عراق و لبنان مجبور به استعفا شدند. آیا مشکلات این کشورها حل شد؟ آیا استعفا یا کناره‌گیری رئیس‌جمهور، آن هم در ماه‌های پایانی خدمت، اقتصاد کشور را تحت تأثیر خود قرار نمی‌دهد و معیشت مردم را دوچندان دچار مشکل نمی‌کند یا این تحلیل را به دشمن نمی‌دهد که فشارهای خود و تبلیغات سوء رسانه‌ای را دوچندان کند؟... 3ـ پیشنهاد استعفای رئیس‌جمهور در روزهایی که دولت ماه‌های آخر حکمرانی خود را سپری می‌کند، هیچ مشکلی از مشکلات مردم را حل نمی‌کند و طرح این موضوع صرفاً هدفی سیاسی دارد تا اینکه دلسوزی برای مردم باشد. انتظار این است که چهره‌های جریان اصلاحات به جای کیسه دوختن برای منافع آینده قدرت و نگرانی از برزخ کاهش مقبولیت مردمی جریان متبوع‌شان، هم محاسبه‌گر و هم یاری‌رسان دولت در روزهای پایانی باشند و هم خود را پاسخگو و مسئول ملت بر سر آنچه طی هفت سال گذشته افتاده بدانند؛ چرا که بی‌شک دولت روحانی محصول جریان اصلاحات بوده و هست.
احکام فقه سیاسی:سوال؟؟منظور از توریه چیست؟