#حدیث
○امام صادق(ع):
نَحنُ الَّذينَ فَرضَ اللّهُ طاعَتَنا ، لا يَسَعُ النّاسَ إلّا مَعرِفَتُنا ، ولا يُعذَرُ النّاسُ بِجَهالَتِنا ... ومَن لَم يَعرِفنا ولم يُنكِرنا كانَ ضالّاً حَتّى يَرجِعَ إلَى الهُدَى الَّذِي افتَرَضَ اللّهُ عَلَيهِ مِن طاعَتِنَا الواجِبَةِ ، فَإِن يَمُت عَلى ضَلالَتِهِ يَفعَلُ اللّهُ بِهِ ما يَشاءُ
ماييم كسانى كه خداوند ، فرمانبرى از آنها را واجب كرده است . مردم را نرسد ، مگر شناختن ما و مردم در نشناختن ما معذور نيستند ... ماست و خداوند بر او واجب نموده ، باز گردد و اگر بر گم راهىِ خويش بميرد ، خداوند با او هر چه خواهد ، مى كند .
📚الكافي : ج ١ ص ١٨٧ ح ١١
https://eitaa.com/rahrovanss
📌 فضیلت نماز روز یکشنبه ماه ذی القعده
✏️ #رسول_خدا صلّي الله عليه و آله فرمودند:
✨هركه آن را بجا آورد، #توبه اش پذيرفته حق تعالی، و گناهش آمرزيده مي شود، و طلبكاران او در #قيامت از وي راضي گردند، و با #ايمان از دنيا برود، و ايمانش از او گرفته نشود، و قبرش وسيع و نوراني گردد، و پدر و مادرش از او راضي شوند، و آمرزش حق نصيب پدر و مادر و فرزندان او گردد، و روزي او توسعه يابد، و فرشته مرگ در وقت مردن با او مدارا كند ، و جانش را به آساني بستاند...
📚 برای اطلاع از کیفیت نماز، به مفاتیح الجنان مراجعه شود.
https://eitaa.com/rahrovanss
#جوان_بنی_اسرائیلی
جوانی در بنی اسرائیل زندگی میکرد او به عبادت مشغول بود، روزها را به روزه و شب ها را به نماز و طاعت، تا بیست سال کارش همین بود تاکه یک روز فریب خورد و کم کم از خدا دور شـد و #عبادت را تبدیـل بـه معصیت و گناه کرد و از جمله گنه کاران شد
او در گناه بیست سـال باقی ماند یک روز آمد جلو آئینه خود را ببیند، نگاه کرد دید موهایش سفید شـده و گناه اورا غافل کـرده. از معصیتهای خود بدش آمـد و از کرده های خود سخت پشیمان گردید. با اشک چشمش گفت خداوندا بیست سال #معصیت وگناه کـردم اگر برگردم آیا قبولم می کنی
صدائی را شنید که می فرمود اجبتنا فاحببنـاک ترکتنا فتـرکناک و عصـیتنا فامهلناک وان رجعت الینا قبلنا. تا آن وقتی که مـا را دوست داشتی مـا هم تو رادوست داشتیم. ترک ما کردی ما هم تو را ترک کردیـم ، معصیت کردی تو را #مهلت دادیم . پس اگر برگردی به جانب ما، تو را قبول میکنیم. این مرحمت ها از خـداوند نسبت به همه گـنه کاران بوده و هست... الهی العفو
https://eitaa.com/rahrovanss
✅تلنگر
✍️پسری مادرش را بعد از درگذشت پدرش، به خانه سالمندان برد و هر لحظه از او عیادت می کرد. یکبار از خانه سالمندان تماسی دریافت کرد که مادرش درحال جان دادن است پس باشتاب رفت تا قبل از اینکه مادرش از دنیا برود، او را ببیند.
از مادرش پرسید: مادر چه می خواهی برایت انجام دهم؟ مادر گفت: از تو می خواهم که برای خانه سالمندان پنکه بگذاری چون آنها پنکه ندارند و در یخچال غذاهای خوب بگذاری، چه شبها که بدون غذا خوابیدم. فرزند باتعجب گفت: داری جان می دهی و از من اینها را درخواست می کنی؟ و قبلا به من گلایه نکردی.
💕مادر پاسخ داد: بله فرزندم من با این گرما و گرسنگی خو گرفتم وعادت کردم ولی می ترسم تو وقتی فرزندانت در پیری تورا به اینجا می آورند، به گرما و گرسنگی عادت نکنی
https://eitaa.com/rahrovanss
✏️📘✏️📕✏️
#متن_شرح_زیارت_جامعه_کبیره
⬅️قسمت سوم
🔆 «وَ مُخْتَلَفُ الْمَلَائِكَةِ ..»
👈یعنی شما ✨ #اهل_بیت✨ محل اختلاف ملائکه هستید، اختلاف یعنی رفت و آمد. من یکبار دوبار خانه ی یک نفر بروم نمیگویند این رفت و آمد👣 دارد، رفت و آمد یعنی #پی_در_پی بودن، مکرر بودن. پس اهل بیت💐 مکرر مکرر محل رفت و آمد #ملائکه هستند.
👌 #تدبیر امور توسط فرشتگان به اذن خدای متعال است ولی در مرحله ی پایین تر به اذن🍃 #ولی است.
📙در کتاب ″تفسیر نور الثقلین، ج5، ص638″ از امام #کاظم (ع) است که میفرمایند؛ هیچ فرشته ای نیست که دنبال کاری برود🕊 مگر اینکه اول خدمت امام می رسد، به او عرضه می دارد که من #مأمور این کار هستم🗞 و از جانب خدا همه فرشتگان مأمورند به #حضور صاحب الامر برسند (یعنی امام زمان هر زمانی) و با 🌀اذن ایشان دنبال کار خودشان بروند.
📗روایتی است از #امیرالمومنین (ع) در کتاب ″بحار، ج27، ص36″ که می فرمایند؛ 🌟قسم به خدایی که آسمان را بی ستون برافراشته است هر کدام از #ملائکه بخواهند به قدر یک 🍃نفس از جای خودشان تکان بخورند تا اذن من (یعنی امام زمان آن زمان⏳) نباشد توانای بر حرکت نخواهند بود.
🔸امام #علی (ع) توضیح میدهد؛
این مقام منحصر به من نیست پس از من فرزندم #حسن✨ (ع) متصدی این امر است و بعد از او #حسین✨ (ع) و نُه فرزند از فرزندان او که نهمین آنها قائم است. که همان #امام_عصر (عج) است.
🎤استاد احسان عبادی
https://eitaa.com/rahrovanss
🔰 #حدیث_زندگی
✍️ قالَ رَسُولُ اللّٰه(صلّی اللّه علیه و آله): « سَیدُ الأعمالِ ثَلاثُ خِصالٍ عِظامٍ: انصافُک النّاسَ مِن نَفسِک وَ مُواساتُک الأخَ فِی اللّهِ عَزَّ وَجَلَّ وَ ذِکرُک اللّهَ تَبارَک وَتَعالی عَلی کلّ حالٍ».
❁ پیامبر(صلی الله علیه و آله) فرمودند:
برترین اعمال سه چیز است؛
✪با مردم به انصاف رفتار کنی،
✪با برادران ایمانی به مواسات رفتار کنی،
✪در همه حال به یاد خدا باشی.
📚 بحارالانوار، ج 77، ص 44
🆔https://eitaa.com/rahrovanss
●➼┅═❧═┅┅───┄
🔰 #حدیث_زندگی
✍️ قالَ أَمیرَالمُؤمِنیٖنَ (علیْهِ السَّلامُ) : « الرِّزْقُ رِزْقَانِ: طَالِبٌ، وَ مَطْلُوبٌ. فَمَنْ طَلَبَ الدُّنْيَا طَلَبَهُ الْمَوْتُ، حَتَّى يُخْرِجَهُ عَنْهَا؛ وَ مَنْ طَلَبَ الْآخِرَةَ طَلَبَتْهُ الدُّنْيَا، حَتَّى يَسْتَوْفِيَ رِزْقَهُ مِنْهَا».
❁ امام علی(عليه السلام) فرموند :
【امام عليه السلام فرمود: روزى بر دو گونه است: يكى آنكه به دنبال انسان مى آيد و ديگر آنكه انسان به دنبال آن مى رود.
كسى كه دنيا را بطلبد، مرگ، او را مى طلبد تا او را از دنيا خارج كند (و به تمام خواسته هايش نخواهد رسيد) و كسى كه طالب آخرت باشد دنيا در طلب او برمى آيد تا وى روزى اش را به طور كامل از دنيا برگيرد.】
📚 نهج البلاغه ، حکمت ۴۳۱
🆔https://eitaa.com/rahrovanss@DorehamiAsemani
●➼┅═❧═┅┅───┄
#نسیم_نیایش
🏵 پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم ) کلید برکت!
اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ، وَ نَجِيبِكَ مِنْ خَلْقِكَ، وَ صَفِيِّكَ مِنْ عِبَادِكَ، إِمَامِ الرَّحْمَةِ، وَ قَائِدِ الْخَيْرِ، وَ مِفْتَاحِ الْبَرَكَةِ.
خدایا بر محمد درود فرست که امین وحى تو است، و برگزیده آفریدگان و خالص از بندگان تو. پیشواى رحمت است و کاروانسالار خیر و کلید برکت.
#صحیفه_سجادیه
دعا بر محمد و آل محمد - دعای دوم
●➼┅═❧═┅┅───┄
🌹 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) :
✅ لقمان چنین به فرزندش وصّیت کرد:
همانا خداوند بنده را در سه حالت ، روزی عطا کرده است.
پس در حالت چهارم نیز روزی خواهد داد.
🔶واما حالت اول:
زمانی بود که او در شکم مادر بود و خدا او را در آن قرارگاه ، از گرما و سرما حفظ کرد و به او روزیِ کافی داد.
🔷حالت دوم:
وقتی که او را از شکم مادر خارج کردو از شیر مادر به او روزی داد و او را کفایت کردو پرورش داد ؛ بدون اینکه او تاب و توانی داشته باشد.
🔶حالت سوم:
او را از شیر مادر باز داشت و روزی او را در کسب و کار پدر و مادرش قرار داد.
دلهای آنان را با او مهربان ساخت بطوری که نمیتوانستند جز این کنند و او را بر خود مقدّم ساختند.
🔴حالت چهارم:
تا اینکه بزرگ و عاقل شدو وقتی کارِ زندگی برایش سخت شد، درباره ی پروردگارش گمانهای بد کرد و حقوق الهی (زکات و خمس) را در اموالش انکار کردو در خرج کردن بر خود و خانواده اش سخت گرفت.
🔴این از ترس کم شدن روزی و بخاطر نداشتن یقین به اینکه خدا در دنیا و آخرت به او روزی خواهد داد، صورت گرفت.
✅فرزندم؛ این چه بد بنده ای است!!!!!
📚الخصال شیخ صدوق ص۱۷۶
https://eitaa.com/rahrovanss