🔴اگر ایران سوریه می شد...| ساره فقط چهار سالش بود
🔻یکی از کتابهای مستندی که نشان میدهد، سوریه چگونه به حال و روز امروز جنگزده خود تبدیل شد، کتاب «اینجا سوریه است» نوشته زهره یزدانپناه قرهتپه است که خرداد سال ۱۴۰۰ توسط انتشارات راهیار منتشر شد. مولف کتاب پیشرو که اولین زن ایرانی نویسنده، پژوهشگر و مستندساز است که برای نگارش کتاب، عازم کشور سوریه شد و برای نگارش آن، چندمرتبه به استانها و شهرهای مختلف سوریه سفر کرد. روایتهای کتاب پیشرو به ترتیب زمانی، به طور جداگانه و در دو بخش مرتب شدهاند. بخش اول، خاطرات سفر سال ۲۰۱۷، مصادف با پاییز و زمستان ۱۳۹۶ و بخش دوم، وقایع سال ۲۰۱۸ مصادف با تابستان ۱۳۹۷ است که به نگارش درآمده است.
🔻یکی از بهانههای مرور اینکتاب در اینروزها، شعار جعلی و دروغین «زن، زندگی، آزادی» است که تا امروز عدهای را فریب داده است. کتاب «اینجا سوریه است» درباره زنان است و بد نیست با تورق آن ببینیم اگر اغتشاشگران بهعنوان پیادهنظام صهیونیسم جهانی موفق به هرج و مرج بیشتر شده و جاده تجزیه ایران را برای اسرائیل و آمریکا باز میکردند، ایران بنا بود تبدیل به چه جایی شود!
🔹در ادامه دو روایت از روایتهای اینکتاب را میخوانیم؛
mehrnews.com/news/5621237
♦️سفارش با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴«راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🔷پرونده ویژه قفسه کتاب روزنامه جامجم درباره انتشارات «راه یار»
🔹یاسر عسگری؛ مدیر انتشارات:
🔻یکی از اتفاقات مهمی که دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب(حسینیه هنر) توانست انجام بدهد تزریق خون تازه و گشودن افقهای جدید و رویکردهای تازه در حوزه تاریخ شفاهی و مستندسازی است. با تشکیل واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات و راهاندازی ۱۵دفتر شهرستانی، سرمایهگذاری و آموزش و تربیت محققان و پژوهشگران شهرستانی، اتفاقات بزرگی در آینده خواهد افتاد.
🔺 مجموعه دفتر مطالعات در پروژههای ضربتی مانند ایام تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی و فعالیت گروههای جهادی در مبارزه با ویروس کرونا، تجربیات خوبی کسب کرد و در هر دو مورد، پنج شش عنوان کتاب ـ به صورت ضربتی ـ منتشر کرد و به لطف الهی و استمرار و استقامت دوستان، ما ثمرات این خون تازه و میدان دادن به استعدادهای تازه نفس را در آینده بیشتر خواهیم دید...
🔺الان حدود ۹۰درصد فعالیتهای انتشارات راه یار، نشر آثار در زمینه خاطرات شفاهی و تجربهنگاری فعالان حوزههای مختلف است؛ فعالان پیشرفت و اقتدار، جهادسازندگی، جهاد دانشگاهی، مربیان تربیتی، نهضت سوادآموزی، شرکتهای دانشبنیان، صنعت و پیشرفت، هنر انقلاب، مساجد انقلاب و... با توجه به کارهایی که منتشر شده و کارهایی که در دست تدوین داریم، میتوانیم ادعا بکنیم که انتشارات راه یار، ناشر فرهنگ و اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی است...
🔹ادامه:
jamejamdaily.ir/?nid=6344&pid=4&type=4
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴اگر ایران سوریه می شد...| ساره فقط چهار سالش بود 🔻یکی از کتابهای مستندی که نشان میدهد، سوریه چگو
🔴ساره فقط چهار سالش بود
♦️روز عید فطر بود؛ سال ۲۰۱۵. برای همین، من و ساره و سعده، سهتایی به خانه پدرم رفته بودیم. آنموقع ساره چهارساله و سعده هم هفتساله بودند. خانه پدرم نزدیک بود، برای همین زود برگشتیم. مادر همسرم میخواست برای عیددیدنی به خانه خواهرش برود. ساره به مادربزرگش گفت: «من هم میخواهم با شما بیایم.» مادربزرگش گفت: «نه خانم، من میخواهم خودم تنها بروم. فردا تو با مادرت برو.» این را گفت و رفت. ساره و سعده هم به طبقه بالای خانه خودمان رفتند. بعد سهتایی به بالکن رفتیم. بسته چیپس را باز کردیم و نشستیم به خوردن...
🔻ساره مشغول بازی شد. سعده هم لبه بالکن نشست. با کنجکاوی داشت پایین را نگاه میکرد. به سعده گفتم: «بیا پیش من روی صندلی بنشین.» همان موقع بمباران شروع شد. یکی از بمبها به طبقه اول خانهمان اصابت کرد. یکآن پاهای سعده و دستهای من مجروح شدند. ساره هم همانموقع سر جایش افتاد. سر و تمام بدنش پر ترکش شده بود و عین فواره ازش خون میرفت. ساعت چهار بعدازظهر بود. ساره قد کوتاهی داشت و ریزه بود. آن روز هم لباس سبزی تنش کرده بود. دو ساعت قبل از آن، عمه ساره با موبایلش از او عکس گرفته بود؛ در طبقه دوم، یعنی در همان محل زخمیشدنش.
🔻توی بیمارستان، همه به من میگفتند ساره را دارند عمل میکنند. سعده خیلی ترسیده بود. همهاش گریه میکرد و درباره ساره میپرسید. دکترها بعضی از ترکشهایش را از بدن من و سعده درآوردند، اما چندتایی را که توی استخوان مانده بود نمیتوانستند در بیاورند. چون امکانات هم نبود، همانروز پانسمان کردند و از بیمارستان مرخص شدیم...
🔻هوا تاریک بود که دیگر به خانه برگشتیم. دیدم در باز است و همه همسایهها و خانواده توی خانه نشستهاند و گریه میکنند. باز هم میگفتند ساره شهید نشده، تا اینکه حلیمه، عمه همسرم آمد جلو و خبر شهادت را داد. میگفتند بین راه شهید شد و اصلا زنده به بیمارستان نرسیده بود. ساره فقط چهار سالش بود. هرچه گریه میکردم، اما باز انگار ته دلم سوز داشت.
🔻دوسال بعد از شهادت ساره، نبله آزاد شد. شب قبلش خیلی برای پیروزی سربازها دعا کردیم. صبح که از خواب بیدار شدیم، شنیدیم سربازها و نیروهای رزمنده دارند وارد نبل و الزهرا میشوند. من و سعده جلوی در خانه برنج میپاشیدیم جلوی پایشان. سربازها و رزمندههای سوری، ایرانی، افغانستانی، همه با خوشحالی وارد نبل میشدند و ما انگشتانمان را به علامت پیروزی نشانشان میدادیم. همهمان خیلی خوشحال بودیم...
📚 اینجا سوریه است؛ صدای زنان راوی جنگ| زهره یزدانپناه
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
هدایت شده از انتشارات راه یار
🔴«سلام بچهها» رونمایی میشود
♦️تاریخ شفاهی شکلگیری و گسترش مجله سلام بچهها
♦️با حضور:
🔹مهدی خوجهگی؛ محقق و نویسنده کتاب
🔹محمد حمزهزاده؛ مدیر سابق بنیاد ملی کتاب
🔹سید سعید هاشمی؛ از راویان کتاب و سردبیر مجله سلام بچهها
🔹علی جانباز؛ مدیر حوزه هنری کودکانونوجوان
🔹میثم رشیدی مهرآبادی؛ مجریکارشناس
🔻چهارشنبه ۱۱ آبان | ساعت 14:30
🔻خانه کتاب و ادبیات ایران-سالن عاشوری(خیابان انقلاب، بین فلسطین و برادران مظفر جنوبی،شماره ۱۰۸۰، طبقه منفی یک)
🔷پخش زنده:
aparat.com/khaneketab/live
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴«محمدسرور» منتشر شد| زندگینامه خودگفته «آوینی افغانستان» با مقدمه محمدکاظم کاظمی 💠از مقدمه محمدکاظ
🔴ایده خونشریکی «محمدسرور»
💠گزارش روزنامه فرهیختگان درباره کتاب تازه منتشرشده «محمدسرور»:
♦️مرحوم محمدسرور رجایی با طرح ایده «خونشریکی» وجه جدیدی از اشتراکات فرهنگی میان دو ملت ایران و افغانستان را پیش چشم مردم دو ملت گشود. اگر پیش از این، تأکیدات عمدتا روی مفاخر فرهنگی و تاریخ مشترک بود، او در گامی جدید، به معرفی شهدایی پرداخت که برای حفاظت از دو ملت، در خاک همسایه جنگیدند و در گمنامی به شهادت رسیدند. شهدایی مانند احسان پارسی که در نیمروز افغانستان، منطقهای هممرز با سیستانوبلوچستان، به شهادت رسیده بود.
🔻رجایی در زندگینامه خود از دوران کودکی خود در افغانستان میگوید. هرچند نوشتهها به صورت گذرا از وقایع میگذرند و اشارهوار به موضوعات مختلف میپردازند، اما از همین متن کوتاه میتوان همسایه شرقی را بیشتر شناخت. درباره افغانستان آنچه بیشتر منتشر شده، روایتهای تاریخی خشک است، اینکه فلان حاکم آمد و فلان حکومت رفت... کمتر اثری است که در قالب تاریخ شفاهی و از زبان مردم، وقایع افغانستان را به تصویر بکشد. از این منظر کتاب «محمد سرور» تلاشی ستودنی است...
🔻کتاب «محمدسرور» داستان مختصری است از زندگی مردی که در روز استقلال افغانستان متولد شد و انگار این تقارن، در سرنوشت او نیز بیتأثیر نبود. او همواره برای استقلال و موفقیت کشورش جنگید، نوشت و خسته نشد و به قول محمدکاظم کاظمی، زیستی با برکت داشت. جای او همواره در میان کسانی که دل در گرو ایران فرهنگی دادهاند، خالی است...
🔷بیشتر:
farhikhtegandaily.com/news/75284
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴 12خبیثی که حاج قاسم را عاصی کردند!
🔷شهید «قاسم سلیمانی» به منطقه «الحاضر» آمده بود؛ رفتیم دیدنش. با حاج قاسم سلام علیک کردم، حاجی پرسید:
بچه کجایی؟
_ مشهد.
_ کِی اومدید؟ با کی اومدید؟
_ حاج آقا! احتمالاً شما ما رو میشناسید. من یکی از همون دوازده نفری هستم که برای سوریه آمدن خیلی تقلا کردیم و نامه زدیم.
_ همون دوازده نفر خبیث؟! (اولین بار حاجی این اسم را روی ما گذاشت) اون دوازده نفر خبیث شما هستید؟ شماها من رو بیچاره کردید. چه مارمولکهایی هستید شما، تلفن اون آدمها رو از کجا پیدا میکردید؟ کسانی به خاطر شما به من زنگ میزدند که من اگر میخواستم ببینمشون یک هفته طول میکشید با دفترشون هماهنگ کنم! بعد به موبایل من زنگ می زدند که آقا برای چی این دوازده نفر رو نمیفرستی سوریه؟ دیگه از مسئولین کسی نبود که زنگ نزده باشه. فقط آقا به من زنگ نزدند! واقعاً خبیث هستید که هر کسی رو دیدید زیرآب ما رو زدید!
حالا خدا رو شکر همه چیز تمام شده و ما اینجا هستیم.
دمتون گرم ولی شما پدر من رو درآوردید!
وقتی پیش بچهها برگشتم سریع گفتم: «حاج قاسم ما رو میشناسه. به ما میگه: آن دوازده نفر خبیث!» همگی با این حرف حاج قاسم حال کردیم. لاتی داشت برایمان!
🔸 farsnews.ir/news/14010809000493
📚 چخ چًخیها؛ خاطراتی از نشاط و شوخطبعی در زندگی و جهاد شهدای مدافع حرم مشهدی | ناصر جوادی
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴خانه دار مبارز» نقدوبررسی میشود 💢 با حضور استاد محمد خسروی راد ♦️«خانهدار مبارز» به قلم مرضیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴«خانهدار» نقدوبررسی شد
♦️اولین جلسه از سلسله جلسات «نقد ماه» حسینیه هنر مشهد با محوریت کتاب «خانهدار مبارز» با حضور محمد خسرویراد؛ منتقد و مرضیه ذاکری؛ نویسنده کتاب و جمعی از محققان و علاقمندان تاریخ شفاهی برگزار شد.
🔷«خانهدار مبارز» به قلم مرضیه ذاکری، خاطرات شفاهی سیدهاقدس حسینیان، از بانوان مبارز انقلاب اسلامی در مشهد مقدس را روایت میکند.
🔶مشروح؛ بهزودی
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴«سلام بچهها» رونمایی میشود ♦️تاریخ شفاهی شکلگیری و گسترش مجله سلام بچهها ♦️با حضور: 🔹مهدی خوجه
🔴«سلام بچهها» رونمایی شد
♦️آیین رونمایی کتاب «سلام بچهها» با حضور مهدی خوجهگی؛ محقق و نویسنده کتاب، محمد حمزهزاده؛ مدیر سابق بنیاد ملی کتاب، علی رمضانی؛ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، سیدعلی کاشفی خوانساری؛ نویسنده و سردبیر اسبق سروش نوجوان، علی جانباز؛ مدیر حوزه هنری کودکانونوجوان، لایقی؛ شاعر و مدیر سابق بنیاد شعر و ادبیات فارسی، امین بابازاده، احسان رضایی؛ نویسنده و منتقد ادبی، حمید محمدی محمدی؛ دبیر سرویس فرهنگی خبرگزاری فارس و میثم رشیدی مهرآبادی؛ مجریکارشناس، به میزبانی خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.
💠 «سلام بچهها»، یکی از مجلات مهم سالهای پس از انقلاب اسلامی در ادبیات کودکونوجوان است که مدت کوتاهی پس از انتشار به یکی از نشریات موفق و شناختهشده در کشور تبدیل شد.
در این کتاب که حاصل مصاحبه با دستاندرکاران این نشریه است، تجربۀ نشریۀ کودکونوجوان «سلام بچهها» زمینههای شکلگیری و علتهای اوجگیری آن بررسی و روایت شده است.
🔶گزارش تصویری: ibna.ir/fa/gallery/328114/3
🔶مشروح؛ بهزودی
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴«روز آزادی زن» در «همشهری»
newspaper.hamshahrionline.ir/id/175395
♦️«هر سال، هفدهم دی، میدان مجسمۀ مشهد شاهد جشن کشف حجاب بود. زنان و مردان موافقِ این سیاست در این روز به منظور تجلیل از اقدام رضاخان، گرد هم میآمدند و دستهگلهایی به پای مجسمۀ او میریختند؛ 17دی ماه 1356 شمسی هم مثل هر سال، همه چیز برای تجلیل از رضاخان آماده بود و زمستان سرد و ساکت شهر، خیال رژیم را از هر مزاحمی آسوده کرده بود، غافل از آنکه بانوان با حجاب مشهدی در این روز آماده برافروختن شعله تظاهراتی بودند که تا آزادی کامل مردان و زنان ایران از استبداد پهلوی فرو ننشست.»
🔻رهبر انقلاب سال 1386 در بیاناتی درباره این واقعه فرمودند «در دیماه 1356، روز هفدهم دیماه در مشهد، یک اجتماع عظیمی، تظاهراتی از زنان مسلمان با شعار «حفظ حجاب» راه افتاد؛ ما آن وقت در تبعید بودیم، خبر آن را شنیدیم که زنان مؤمن و مسلمان و شجاع، چنین حرکتی را به راه انداختند.»
🔺کتاب «روز آزادی زن»، قیام بانوان مشهدی در 17دی 1356 را از زبان بازماندگان و شاهدان عینی آن واقعه روایت میکند.
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴برای ۱۳ آبان| داستانبازیهایی درباره انقلاب برای دانشآموزان...
در کتاب «انقلاب ما» چه موضوعات تاریخی تبدیل به داستان و بازی شدهاند؟
۱. کاپیتولاسیون
۲. فضای منحط فرهنگی دوران پهلوی
۳. ماجرای ۱۹ دی ۱۳۵۶ قم و چهلم شهدا در شهرهای مختلف
۴. اعتصاب کارکنان شرکت نفت در اعلام همبستگی با امام
۵. فرار شاه و عدم پذیرش او توسط آمریکا
۶. تشکیل حکومت اسلامی در دوران غیبت
۷. طوفان شن و نصرت الهی
۸. تغییر محاسبات ذهنی مردم و ایجاد ناامیدی
۹. باشگاه تحریمیها؛ استفاده از موضوع تحریم
۱۰. نفوذ داخلی
۱۱. پیشرفتهای علمی ایران بعد از انقلاب
نویسندگان: ناهید کریمی، زینبالسادات حسینی، حمیده حسینا، نرگس کاهانی
طراحی بازی: سمیه محمدی مقدم، زینبالسادات حسینی
گرافیک: سیدحامد الحسینی
160صفحه
50هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
basalam.com/raheyar
@hambazi_tv
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴«سلام بچهها» رونمایی شد ♦️آیین رونمایی کتاب «سلام بچهها» با حضور مهدی خوجهگی؛ محقق و نویسنده کت
🔴«سلام بچهها» رونمایی شد
🔷محمد حمزهزاده؛ مدیر سابق بنیاد ملی کتاب:
🔸وقتی اسم «سلام بچهها» آمد من به احترام بزرگانی که این نشریه را راه انداختند، از جناب آقای حسنزاده آملی، مظفر سالاری، آقای پوروهاب، آقای ملامحمدی و آقای سیدسعید هاشمی، میایستم. برای من، تلاش این بزرگواران و آن ارادهای که داشتند که بتوانند نشریهای را در قالب شهرستانی و با حس و روحیه شهرستانی از جهت تامینکنندگان متقاعد کنند، تلاش خیلی محترم و معتبری است.
🔸نشریات کودک در دورهای باشگاههای تولید محتوا و پرورش نیروی انسانی، حداقل در بخش ادبیات کودک که به نوعی زاده انقلاب است، بودهاند. بعد از انقلاب، ما چیزی با عنوان ادبیات کودک داریم که با کثرت در در تولید کنندهها و محتوا و میزان اثرگذاری بالا، در آن، نیروی انسانیای که پرورش پیدا کرد، توانست بعدها به عنوان نویسنده وارد حوزه کتاب شود و نشر کودک نوجوان را روانتر کند، پایگاه این نویسندگان، همین نشریات کودک بودند، یعنی بعید میدانم و یادم نمی آید که مثلا کسی گفته باشد من نویسنده کودکان هستم و هیچ نسبتی با این نشریات کودک نداشتم.
🔷علی رمضانی؛ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران:
🔸اگر ما امروز در مساله تربیت نویسندگان و به طور خاص تربیت نویسندگان حوزه کودک اشکالاتی میبینیم - نه اینکه تربیت به شکل دیگری شود؛ بلکه نسل به آن فراوانی اوایل نمیشود و تجربه نمیاندوزد - به خاطر این است که ما دامنه را از بین بردهایم؛ دامنه یعنی نشریات کودک و نوجوان تا نویسندگان برسند به قله نویسندگی و انتشار اثر مستقل.
♦️گزارش کامل:
tn.ai/2798405
#بخش_اول
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امریکا، امریکا ننگ به نیرنگ تو
♦️این سرود، محصول شرایط خاصی است که در یکی دو سال اول پیروزی انقلاب بر کشور حاکم بود. آن روزها، مهمترین موضوعی که همه در کشور دنبالش میکردند، قضیۀ گروگانهای لانۀ جاسوسی آمریکا بود. آمریکا اوایل سال 1359 اعلام کرد که با ایران قطع رابطه میکند و وقتی این خبر منتشر شد، پیام شورانگیزی از جانب حضرت امام(ره) صادر شد که نشاندهندۀ استقبال ایشان از قطع رابطۀ آمریکا با ایران بود. با این برخوردِ مقتدرانۀ امام، انگیزههای ضدآمریکایی در طیفهای مختلف مردم به اوج رسید.
🔹آنطور که بعداً از دوستان شنیدم، در همان ایام، آقای «احمدعلی راغب»، آقای «حمید سبزواری» و چند نفر دیگر از هنرمندان، به مناسبت ساخت سرود «شهید مطهری» خدمت امام میرسند و مورد قدردانی ایشان قرار میگیرند. آن روز و بعد از اتمام ملاقات با امام(ره)، «سید احمدآقا» ایده و پیشنهادی مبنی بر استفاده از قالب سرود و موسیقی در جهت افشای جنایات آمریکا به اعتبار مواضع امام به این دوستان میدهند و اینها هم استقبال کرده و بنای ساخت سرود را میگذارند. آقای سبزواری میرود سراغ سرودن شعر و بعد هم آقای راغب ملودی را مینویسد. «سید محمد میرزمانی» هم که در آن زمان جوان بااستعداد و فعالی بود، ملودی را تنظیم میکند.
📚 کتاب «متولد بهمن»؛ خاطرات اسفندیار قرهباغی، خواننده قطعات و سرودهای جاودانه انقلاب| روحالله رشیدی
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «فراریها» با حضور خانواده شهدای ایرانی و افغانستانی مدافع حرم در مشهد رونمایی شد
📖فراری ها؛ مجموعه خاطراتی است از مبارزه و تلاش مدافعان حرم برای حضور در جنگ جهانی سوریه
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬜️بیان فضایل و مناقب حضرت معصومه(س) از زبان مقام معظم رهبری
🔹فیلم کمتر دیده شده و قدیمی از تشریف رهبرمعظم انقلاب به آستان مقدسه حضرت معصومه(سلام الله علیها)
🔸 سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه (س) تسلیت
▫️انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، تجربه و اندیشه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴 12خبیثی که حاج قاسم را عاصی کردند! 🔷شهید «قاسم سلیمانی» به منطقه «الحاضر» آمده بود؛ رفتیم دیدنش.
🔴دعوای مشتی سه مدافع حرم وسط خیابان
🔷به محض اینکه ۲نفر در خیابان یقه یکدیگر را میگیرند،کلی آدم برای تماشا دورشان جمع میشوند؛کاری که علاوه بر ازدحام جمعیت و ترافیک، ۲طرف دعوا را هم تهییج میکند. ما که اصلاً از این کار خوشمان نمیآمد، تصمیم گرفته بودیم نقشهای پیاده کنیم که درس عبرتی برای چنین آدمهایی باشد.
روش کارمان این طور بود که من و یکی از بچهها سوار ماشین میشدیم و فلکه احمدآباد را دور میزدیم. آن وقت شهید جواد محمدی سوار بر موتور، جلوی ماشینمان میپیچید و خودش را روی زمین میانداخت و داد و بیداد میکرد: آی! من را زدند، داغانم کردند،دستم شکست، پایم له شد!
من و دوست دیگرمان هم از ماشین پیاده میشدیم و داد میزدیم که مقصر خودت بودی که بیهوا جلوی ما پیچیدی. یکی او میگفت و ۲ تا ما؛ کمکم درگیری لفظی را درگیری فیزیکی تبدیل میکردیم و دعوای ساختگی راه میانداختیم. حسابی همدیگر را میزدیم تا مردم دورمان جمع شوند. مردمی که انگار صبح تا شب منتظر دعوا بودند! همین که میدیدیم دورمان شلوغ شده، جواد من را صدا میکرد و میگفت:عظیم! من هم میگفتم:جانم جوادجان!
ـ به نظرت خوب جمع شدن یا هنوز کم هستند؟
ـ کافیه به نظرم!
ـ یعنی میگویی سوار بشویم و برویم؟!
ـ بله!دیگر برویم.
بعد با خنده لباسمان را میتکاندیم و با هم روبوسی میکردیم. جواد سوار موتورش میشد و ما هم میرفتیم. مردمی که برای تماشای دعوا جمع شده بودند، از رودستی که خورده بودند،شاکی میشدند و فحشمان میدادند.
📚 چخ چًخیها؛خاطراتی از نشاط و شوخطبعی در زندگی و جهاد شهدای مدافع حرم مشهدی
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
هدایت شده از انتشارات راه یار
🔴به مناسبت پنجمین سالگرد شروع فعالیت انتشارات «راه یار»
♦️تا 15آبان ماه، با 20درصد تخفیف و ارسال رایگان، میتوانید کتابهای «راه یار» را سفارش دهید
🔷حداقل سفارش: 100هزار تومان
⭕️سفارش آنلاین:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
02142795454
✅ @Raheyarpub
🔴 «بچههای مسجد بلال» رونمایی میشود
♦️تجربه پایگاه بسیج مسجد بلال مشهد در سرگذشتپژوهی شهدا
🔷با حضور:
🔻نوید ظریف کریمی؛ محقق و نویسنده کتاب
🔻سعید سعادتی؛ معاون راهبردی قرارگاه قرب
🔻دکتر بهزاد عمرانزاده ؛ مدیر پژوهشکده شهید صدر
🔻سیدعلی رضوی؛ مجریکارشناس
🔹سهشنبه 17 آبان | ساعت 15:30
🔸مسجد امام سجاد علیهالسلام(واقع در تقاطع خیابان فخر رازی و خیابان جمهوری اسلامی)
♦️در این کتاب تلاش شده است تا زمانه و زمینه پایگاه بسیج مسجد بلال مشهد با محوریت مناسبات بین مسجد، محله، شرایط کلان کشور مورد بررسی قرار گیرد. در فصل انتهایی کتاب هم بر تجربه شهیدپژوهی پایگاه بسیج که در اوایل دهه 1390 انجام شده است تمرکز کردهایم...کتاب «بچههای مسجد بلال» اولین تلاش برای آغاز یک نهضت در این حوزه است.
✅ @Raheyarpub
🔴 روزگاری که حجاب و روضه جرم بود
✍️علیالله سلیمی- روزنامه همشهری؛
♦️حجاب بهعنوان یکی از نمادهای جامعه اسلامی همواره مطرح بوده و هست و در این میان، در برخی از دورههای تاریخی فراز و فرودهایی را هم تجربه کرده است؛ ازجمله در تیرماه 1314که واقعه مسجد گوهرشاد اتفاق افتاد و مردم عملا با ماجرای کشف حجاب توسط رضاخان مخالفت کردند و بسیاری از افرادی که در مسجد گوهرشاد تحصن کرده بودند، جان خود را از دست دادند.
🔻بعد از آن واقعه، پیامد این اتفاق در شهرها و روستاهای مختلف کشور خود را نشان داد و مأموران حکومت عملاً به کشف حجاب بانوان مسلمان ایرانی پرداختند و متعاقب آن، برخی آیینهای مذهبی ازجمله روضهخوانی هم با محدودیتهایی مواجه شد. در زمینه این موضوع تاریخی تحقیقات و پژوهشهای متعددی انجام شده که یکی از آنها، از سوی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی صورت گرفته و طی آن، خاطرات مردم محله علیقلیآقای اصفهان از دوران کشف حجاب، ممنوعیت روضه و قحطی جمعآوری و در قالب کتاب«ننگسالی» به قلم فائزه درهگزنی از سوی انتشارات راهیار چاپ و منتشر شده است...
💠بیشتر بخوانید:
newspaper.hamshahrionline.ir/id/176241
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴روایتهایی از عزتشاهی مشهد در «پرده دوم»
✍️روزنامه فرهیختگان:
♦️کتاب «پرده دوم» خاطرات شفاهی محمدرضا شرکتتوتونچی که تحقیق آن برعهده نوید ظریفکریمی و محمد باقری بوده، توسط انتشارات راهیار منتشر و راهی بازار نشر شده است. این کتاب روایتها و خاطرات محمدرضا شرکتتوتونچی معروف به رضا توکلی از فعالان و مبارزان انقلاب اسلامی مشهد متولد سال ۱۳۲۴ است.
توتونچی که او را «عزتشاهی مشهد» هم میدانند، از مبارزان و زندانیان سیاسی دوران پهلوی است که در تهران و مشهد فعالیتهای انقلابی داشته و دو بار نیز در دوران طاغوت به زندان افتاده است.
این کتاب شامل 17 جلسه مصاحبه با توتونچی، خانواده، دوستان و همبندیهای انقلابی وی بوده است و به بررسی جزئیات زندگی و خاطراتشان پرداخته شده است. همچنین بررسی منابع مختلف تاریخی ازجمله تاریخ اجتماعی، سیاسی و جغرافیای تاریخی مشهد و گاها تهران در این کتاب انجام شده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«نمیدانم چطور شد که من و برادرم عباس پایمان به انجمن حجتیه کشیده شد و در جلسات انجمن شرکت کردیم. آن سالها آقای صالحی نماینده انجمن مشهد بود. جلسهای را که ما شرکت میکردیم خود او اداره میکرد.
شرکتکنندگان آن جلسه باید هرنوبت کنفرانس میدادند... انجمن حجتیه صبحهای جمعه جلسه داشت، از طرفی بهاییها هم جلسهشان همان روز بود. اعضای انجمن با علم به این موضوع، بعد از تمام شدن جلسه میرفتند نزدیک خانهای که بهاییها جلسه تشکیل میدادند و موقع بیرون آمدن، به آنها توهین یا سنگپرانی میکردند...
💠بیشتر:
farhikhtegandaily.com/news/75459
✅ @Raheyarpub
🔴تقدیر از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «چخچخیها» در مدرسه علی ابن ابیطالب(ع)؛ روستای فارمد مشهد مقدس
🔹در حاشیه این مراسم، جشن امضای کتاب نیز با حضور ناصر جوادی؛ نویسنده کتاب برگزار شد.
💠 «چَخچَخیها»؛ خاطراتی است از بازیگوشیهای نوجوانی، شوخطبعیها، موقعیتهای طنز روزهای فعالیت در بسیج و آموزشهای نظامی، رندیها و اتفاقات جالب دربارۀ تلاش و تحمل سختیهای تعدادی از مدافعان حرم برای رفتن به سوریه و نهایتاً خاطرات جنگ با داعش در سوریه که بذلهگویی و موقعیت طنز و بازیگوشی و رندی را با هم دارد.
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴«سلام بچهها» رونمایی شد 🔷محمد حمزهزاده؛ مدیر سابق بنیاد ملی کتاب: 🔸وقتی اسم «سلام بچهها» آمد من
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گزارش خبرگزاری صداوسیما از آیین رونمایی کتاب «سلام بچهها»
♦️آیین رونمایی کتاب «سلام بچهها» با حضور مهدی خوجهگی؛ محقق و نویسنده کتاب، محمد حمزهزاده؛ مدیر سابق بنیاد ملی کتاب، علی رمضانی؛ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، سیدعلی کاشفی خوانساری؛ نویسنده و سردبیر اسبق سروش نوجوان، علی جانباز؛ مدیر حوزه هنری کودکانونوجوان، احسان رضایی؛ نویسنده و منتقد ادبی، حمید محمدی محمدی؛ دبیر سرویس فرهنگی خبرگزاری فارس و میثم رشیدی مهرآبادی؛ مجریکارشناس، به میزبانی خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.
💠 «سلام بچهها»، یکی از مجلات مهم سالهای پس از انقلاب اسلامی در ادبیات کودکونوجوان است که مدت کوتاهی پس از انتشار به یکی از نشریات موفق و شناختهشده در کشور تبدیل شد.
در این کتاب که حاصل مصاحبه با دستاندرکاران این نشریه است، تجربۀ نشریۀ کودکونوجوان «سلام بچهها» زمینههای شکلگیری و علتهای اوجگیری آن بررسی و روایت شده است.
🔶گزارش تصویری: ibna.ir/fa/gallery/328114/3
🔶مشروح؛ tn.ai/2798405
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
⭕️ «مادر ایران»؛ نقدوبررسی میشود
💠خاطرات شفاهی عصمت احمدیان؛ مادر شهیدان اسماعیل و ابراهیم فرجوانی
🎞 ارتباط تصویری با نویسنده کتاب خانم نورالهدی ماه پری
🔸چهارشنبه؛ ١٨ آبان ماه| ساعت: ١٧:٣٠
🔸حسینیه هنر سبزوار(خیابان بیهق، بیهق 18،بن بست محمدتقی فقاهتی)
@hhonarkh
🔷کتاب «مادر ایران» به قلم نورالهدی ماهپری، روایتی داستانی از زندگی پرفراز و نشیب عصمت احمدیان، مادر شهیدان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی است
🔹 خانم احمدیان که ازجمله بانوان فعال در ستاد پشتیبانی دفاع مقدس اهواز بود، پس از جنگ، بهصورت جدی وارد فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی میشود، بهطوریکه او امروز یکی از بانوان تأثیرگذار و الگو در اهواز است و همچنان در 75سالگی، علاوه بر امور خیریه، با پیگیریهای فراوان، به دنبال کارآفرینی و ایجاد شغل برای مردم است.
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴پوستر سیامین دوره هفته کتاب رونمایی شد
انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، تجربه و اندیشه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🔴 «بچههای مسجد بلال» رونمایی شد
♦️آیین رونمایی کتاب «بچههای مسجد بلال»؛ تجربه پایگاه بسیج مسجد بلال مشهد در سرگذشتپژوهی شهدا عصر امروز با حضور نوید ظریف کریمی؛ محقق و نویسنده کتاب، سعید سعادتی؛ معاون راهبردی قرارگاه قرب، دکتر بهزاد عمرانزاده؛ مدیر پژوهشکده شهید صدر، امین بابازاده؛ فعال فرهنگی و مستندساز و سیدعلی رضوی؛ مجریکارشناس در مسجد امام سجاد علیهالسلام-تهران- برگزار شد.
🔷در این کتاب تلاش شده است تا زمانه و زمینه پایگاه بسیج مسجد بلال مشهد با محوریت مناسبات بین مسجد، محله، شرایط کلان کشور مورد بررسی قرار گیرد. در فصل انتهایی کتاب هم بر تجربه شهیدپژوهی پایگاه بسیج که در اوایل دهه 1390 انجام شده است تمرکز کردهایم...کتاب «بچههای مسجد بلال» اولین تلاش برای آغاز یک نهضت در این حوزه است.
🔶مشروح؛ بهزودی
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴از ناباوری تا خودباوری در ناباروری
✍️دکتر میثم لطیفی؛ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور:
♦️کتاب «داستان رویان»؛ داستان مدیریتی از جنس رشد بدون سقف است. او سقفی برای کارهای آموزشی و پژوهشی و درمانی قائل نیست و این سقف را برای همکارانش هم برداشته است. با دست خالی وارد میدان شده و از کمبودها هراسی ندارد. اگر لازم باشد در سرمای زمستان، برای تهیه گازوئیل موتورخانه مؤسسه رویان، پیت ۲۰ لیتری را در کوچههای سربالاییِ برفیِ زعفرانیه به دست میگیرد تا گرمای مؤسسه، به سردی نکشد. او به گرمای خانههایِ بیفرزند میاندیشد و این همت بلندش منجر به تولد «سیمین» در سال ۱۳۷۱، اولین کودک ایرانی برای خانوادهای نابارور میشود و شنیدن گریه این کودک چقدر شیرین است برای مادر و پدر سیمین و برای بچههای مؤسسه رویان و دکتر کاظمی آشتیانی. این در حالی است که راهاندازی و افتتاح رویان کمتر از یک سال قبل و در خرداد ۱۳۷۰ بوده است.
🔻وقتی داوطلبی ایران را برای برگزاری کنگره خاورمیانهای نازایی طرح میکند و مسخره شدنش را میشنود و تحقیر خارجیها را به خاطر حجاب اسلامی زن مسلمان میشنود، تمام غیرتش را جمع میکند و طرحی نو در میاندازد. به جای کنگره، اولین جشنواره بینالمللی را در سال ۱۳۷۹ راه میاندازد. راهکاری که منجر به مرجعیت علمی و تبادل دانش و عرضه دستاوردهای بدیع دانشمند ایرانی در عرصه بینالمللی میشود. راهکاری که فقط به ذهن دیوانگانِ قوم میرسد به قول خودش....
🔶متن کامل:
mehrnews.com/xYNNZ
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub