💢انقلاب فقط در تهران و قم نبود/ به ازای تک تک افراد نهضت، ماجرا برای روایت داریم
🔸سامان سپهوند، محقق و نویسنده کتاب #میان_لشکر_هجران:
🔹تاریخنگاری انقلاب اسلامی و افراد مرتبط با آن در پایتخت و نهایتاً شهرهایی مانند قم و مشهد خلاصه شده است. در حالی که ویژگی نهضت امام خمینی(ره) این بود که توانسته بود همه مردم را در نهضت وارد کند و همه سعی میکردند در حد وسع خود نقشی داشته باشند. به ازای هر یک از این افراد، روایتها، اتفاقات و ماجراهایی وجود دارد که در مبارزه با حکومت شاهنشاهی رقم خورده است.
🔹 با این آسیبشناسی، تاریخنگاری انقلاب اسلامی را شروع کردیم و به دلیل شناختی که از این حوزه داشتیم، احساس کردیم باید این موضوع را در سطح استانها و شهرستانها و نقاط ناشناخته و دورافتاده از مرکز گسترش دهیم و از دلایل اصلی انتخاب #آیتالله_صادقی_قهاره برای این مسأله، همین موضوع بود که امیدوارم توانسته باشیم بخشی از این خلأ را پر کنیم.
💢گفتگوی تفصیلی خبرگزاری فارس با #سامان_سپهوند، محقق و نویسنده کتاب #میان_لشکر_هجران:
fna.ir/dfhhp6
🔺خرید اینترنتی کتاب:
b2n.ir/076527
🔺خرید پیامکی:
ارسال نام کتاب به 09199038270
✅ @raheyarpub
💢به هر نیتی که با کتاب «آرزوهای دستساز» مواجه شوید؛ بهره میبرید
✍️محمدصادق شهبازی
b2n.ir/266244
🔸 #درباره_کتاب:
🔹«آرزوهای دستساز» اولین اثر از مجموعه تاریخ شفاهی پیشرفت است که به ماجرای شکلگیری یک شرکت دانشبنیان توسط چند دانشجوی پرتلاش میپردازد.
🔹این کتاب، روایتی داستانی از شکلگیری شرکتی دانشبنیان در حوزه فناوریهای الکترونیکی و کامپیوتری است که مسیر پر فراز و فرودی را برای رسیدن به موفقیت و اثبات توانمندی خود طی میکند.
🔹کتاب «آرزوهای دستساز» را میتوان شروع فصل جدیدی از تاریخنگاری انقلاب اسلامی در قالب تاریخ شفاهی پیشرفت دانست و از جهت محتوایی نیز مصداق امید و انگیزه، تلاش و استقامت، عزت و میهن دوستی، خودکفایی و اعتماد به جوانان است.
🔸خرید اینترنتی کتاب:
b2n.ir/748701
b2n.ir/164704
🔸خرید پیامکی:
ارسال نام کتاب به 09199038270
✅ @raheyarpub
💢امپراتور ژاپن به آقای رفسنجانی چه گفت
🔖مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی تعریف میکردند: "زمانی که به ژاپن رفته بودم، جلسهای نیز با امپراتور وقت ژاپن داشتم. پس از بحث و گفتگو درباره برخی مسائل دوجانبه، امپراتور به من گفت: علیرغم اینکه ما تحولات انقلاب شما را دنبال میکنیم، ولی برای برخی از سؤالات خود پاسخ روشنی نداریم!
اول اینکه ما مدتی است روی سازمانی در کشور شما به نام #جهاد_سازندگی مطالعه میکنیم! چطور این نهاد توانسته در مدت کوتاهی، مردم مناطق محروم را باخود همراه کند و بسیاری از آن مناطق را توسعه بدهد؟!
دوم اینکه[...]
بعد آقای هاشمی گفتند:"من در آن جلسه برای هیچکدام از آن سؤالها پاسخ مشخصی نداشتم"!(کتاب #رسم_جهاد/مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی /ص۱۳)
🎐این روزها نیز بنا به اعلام سازمان بهداشت جهانی، ایران رتبه دوم در میزان درمان ویروس کرونا را دارد.
وزیر بهداشت هم اعلام کرده #برای_اولین_بار_در_جهان با مشارکت بسیج مردمی ۳۰۰هزار اکیپ را برای تشخیص و مهار ویروس کرونا در تک تک منازل میفرستند.
قبل از این، در نهضت واکسیناسیون، درختکاری، خدمترسانی به سیل و زلزله زدگان از نیروهای جهادی و بسیج مردمی استفاده شده بود؛ ودر همه موفقیت خیره کننده بود. مثل: ریشه کنی فلج اطفال در ایران، ترمیم خرابیها (که در مقایسه با خرابی های مثل طوفان کاترینا و نمونه های اروپائی معلوم میشود، حرکت جهادی چه کرده است)
❓اما سؤال مهم اینکه: چه فرقی بین "کار جهادی" و "مدیریت جهادی" هست؟!
🔅در نقل اول دقت کردید؟ امپراتور ژاپن -که تحولات انقلاب را دنبال میکند- با وجود وجدان کاری بالای ژاپنیها، دنبال چه چیزی در سازمان جهاد میگردد؟! آن چیست که آقای هاشمی پاسخش را نمیداند؟!
🔅امپراتور دنبال کشف "مدیریت جهادی" بود نه صرفا "نیروی جهادی"!
مدیریت جهادی، مقابل "مدیریت بروکراتیک" و اداری گذشته و کنونی است. نیروی جهادی، مقابل "نیروی با تایم و مٲموریت اداری" و غیرچابک است. لذا ممکن است رئیسجمهوری یا وزیر و مدیری، جهادی و بدون وقت اداری و بیمزایای مرسوم اداری کار کنند؛ اما مدیریتشان بروکراتیک باشد!(دقت کنید)
سازمان جهاد، مدیریت جهادی داشت نه صرف نیروی جهادی! "از پایین به بالا"، "شورایی"، "منطقه ای" و... بود که توانست چشم امپراتور ژاپن -کشوری که مثَل برای پرکاری شده- را بگیرد(۱).
🔅جالب اینکه بین ناتوانی پاسخ آقای هاشمی -زبدهترین سیاست دار ایرانی- و آنچه آن سالها در ایران جاری بود نسبت مستقیم بود!
فنسالاری(تکنوکراسی)، بروکراسی خاص خود را احیا کرده بود.(۲) سازمان جهاد هم، اداری و وزارتخانه شده بود! حالا ما در سودای ژاپن اسلامی بودیم!
هنوز نیروی جهادی پیدا میشد، اما ناگزیر بود اهداف انقلابی و جهادی خود را از طریق سیستم فرسوده اداری با شاخصهی از بالا به پایین و "عدم درک نزدیک از میدان"، "ناتوان از درک تفاوتهای منطقهای"، "متجزی در مٲموریتها"(=یک اداره جزیی از کار را انجام وبقیه به اداره ای دیگر محول است تا بهموقع بکند یا نکند!)و... انجام دهد.
⬅️ آنچه در ریشه کنی فلج اطفال و ان شاءالله ریشه کنی ویروس کرونا اتفاق می افتد، تازه استفاده از نیروی جهادی است.
اگر نخبگانمان به "سازمان جهادی" متفطن(هوشیار) شدند، نظام ادارهای احیا خواهند کرد که توقع دنیای جدید از انقلاب اسلامی ایران بود.
ژاپن میخواست روش انقلابی ما را بیاموزد، اما ما به ژاپن مسلمان عازم شدیم!
.........................................
۱.دراین باره کتاب #رسم_جهاد یا اقلا این لینک را ملاحظه کنید.
sobhe-no.ir/newspaper/596/14/23773
۲.ر.ک:تکنوکراسی و اقتصاد نئولیبرال/شهریار زرشناس
📝حجتالاسلام محسن قنبریان
@m_ghanbarian
✅ @raheyarpub
💢«همیشه فرمانده» به چاپ دوم رسید|مینیمالهایی از زندگی و زمانه سردار
🔹 #درباره_کتاب :
🔺#همیشه_فرمانده به قلم #محمود_شمآبادی، زندگی و زمانه #شهید_محمد_فرومندی را به صورت خاطرات مینیمال همراه با تصاویری ناب از این شهید روایت کرده است.
🔺شهید فرومندی با پیروزی انقلاب به عضویت سپاه پاسداران درآمد. فرماندهی سپاه سبزوار در سال 60، فرماندهی تیپ امام صادق(ع) و قائممقامی لشکر 5 نصر خراسان از مسئولیتهای مهم وی بوده است. این شهید در مدت ﺣﻀﻮر در ﺟﺒﻬﻪ در ﻋﻤﻠﻴﺎتهای ﺧﻴﺒﺮ، ﺑﺪر، ﻓﺎو، واﻟﻔﺠﺮﻫﺎی ﻏﺮورآﻓﺮﻳﻦ و آزادی ﻣﻬﺮان ﺣﻀﻮر داﺷﺖ و سرانجام در 20 دی سال 1365 در عملیات ﻛﺮﺑﻼی 5، در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺷﻠﻤﭽﻪ ﺑﺮ اﺛﺮ اﺻﺎﺑﺖ ﺗﺮﻛﺶ ﺑﻪ شهادت رسید.
🔺این کتاب در 60صفحه و به صورت تمام رنگی، در چاپ اول با شمارگان 3000نسخه منتشر شده بود که پس از استقبال خوب مخاطبان، چاپ دوم این کتاب نیز با تیراژ 5000جلد عرضه شده است.
🔹#کمی_بیشتر درباره «همیشه فرمانده»:
fna.ir/dfk20t
✅ @raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #در_مکتب_مصطفی به چاپ ششم رسید
▫️ #استوری
🔺«در مکتب مصطفی» به قلم #جمال_یزدانی جستارى علمى درباره سیره تربیتى شهید مدافع حرم #مصطفى_صدرزاده، بهعنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی است.
🔹خرید اینترنتی کتاب:
b2n.ir/813182
b2n.ir/331760
🔺خرید پیامکی:
ارسال [در مکتب مصطفی] به 09199038270
✅ @raheyarpub
💢اگر «روزی روزگاری» رو ندیدید، حتماً ببینید. بعد «سکه تقدیر» رو بخونید
🔶خانم فاطمه سلیمانی ازندریانی که از رماننویسهای خوب کشورمان هستند، در نوشتهای کوتاه در صفحه اینستاگرامشان، نظرشان را درباره کتاب #سکه_تقدیر نوشته #نعمتالله_سعیدی بیان کردند:
🔺«یکی از عادتهام اینه که اگه فیلم یا سریالی رو دوست نداشته باشم حتی یک دقیقهاش رو هم نمیتونم تحمل کنم. وَ وای از روزی که از یه #فیلم خوشم بیاد. شاید بیش از ده بار ببینمش. از لحاظ #فرم و #محتوی همیشه اعتقاد داشتم که سریال #دوران_سرکشی بهترین سریال تلویزیون بود و همچنان هست. ولی فقط یک بار دیدمش و دفعاتی که تکرارش رو نشون دادن جسته و گریخته بر حسب اتفاق دیدم. ولی #روزی_روزگاری رو هزااار بار هم که ببینم سیر نمیشم. حالا که این #کتاب رو خوندم میبینم که رتبهی اول متعلقه به #روزی_روزگاری. نه حتی مثلاً #مختارنامه یا #ولایت_عشق و...
این سریال آنقدر خوبه که بشه یه کتاب دربارهاش نوشت و همراهش کلی مبانی #فلسفه و #روانشناسی و... مطرح کرد.
اگر این #سریال رو ندیدید حتماً ببینید. بعد این کتاب رو بخونید. اگر هم دیدید دوباره ببینید.
تو این روزهای بحرانزده به شدت از خوندن #سکه_تقدیر لذت بردم. یکی از بهترین کتابهایی که خوندم. البته دوست داشتم بیشتر به خود سریال بپردازه تا مبانی فلسفی. ولی در کل خیلی خوب بود...»
b2n.ir/446723
🔷 خرید اینترنتی «سکه تقدیر»:
b2n.ir/076527
➕شما هم نظرتان را درباره کتابهای ما با هشتگ #انتشارات_راه_یار و منشن @raheyarpub بیان کنید.
✅ @raheyarpub
💢 برو از حضرت زینب(س) تشکر کن!
📚 #نوبت_کتابخوانی؛ انقلاب نقشها
🔸 #درباره_کتاب:
🔻«محمد مُلتجی»، از هنرمندان عرصه تئاتر در سالهای انقلاب و دفاع مقدس بوده و در کتاب #انقلاب_نقشها، خاطرات او از کودکی تا اوایل دهه ۱۳۷۰ روایت شده است.
🔻ملتجی، نمونهای از فرزندان انقلاب اسلامی است که شاید بهترین توصیف درباره فعالیتها و تلاشهای آنها این تعبیر سید مرتضی آوینی باشد که: «فرزندان انقلاب در برابر عرصههای تجربه نشده.» نسلی که در مسجد و پای منبر رشد یافتهاند و به ناگاه خود را در مواجهه با هنرهای نوینی میبینند که پیشینه تاریخی چندانی از آنها در ذهن ندارند. ملتجی، خودش گفته است: «انقلاب بود که توقعمان را از خودمان برد بالا و دنیای دیگری را پیش چشممان گشود.»
🔻تحقیق: حسن سلطانی و مرتضی انصاریزاده | تدوین: مرتضی انصاریزاده
🔹خرید اینترنتی کتاب:
b2n.ir/878129
b2n.ir/156728
🔺خرید پیامکی:
ارسال نام کتاب به 09199038270
✅ @raheyarpub
💢تصورش را بکنید: کسی بدون داشتن سواد خواندن و نوشتن دوربین دست بگیرد،فیلم بسازد و آن را شهر به شهر،روستا به روستا، #مسجد به مسجد و #مدرسه به مدرسه برده و برای بینندگان به نمایش بگذارد؛
🔻کسی که برای نوشتن فیلمنامه و آنچه در ذهنش میگذشته مجبور بوده شخص باسوادی را کنار خود بنشاند و به او بگوید تا داستان فیلم و دیالوگهایش را بنویسد؛
کار با دوربین و تدوین را هم بدون هیچگونه آموزش و کلاس و درسی یاد بگیرد و فیلم را از صفر تا صد خودش بسازد.
🔻فیلمهایی که در اکثر مدارس،مساجد و روستاهای استان آذربایجان شرقی پخش شده و بینندگان از آن خاطرات خوشی دارند.
🔸اینها خاطرات آقای #جلیل_طائفی است. کسی که تمام این کارها را با پول شخصی انجام داده و علاوه بر کارگردانی فیلمهای انقلابی، #نقاشی ساختمان و عکاسی هم انجام میداده تا بتواند خرج خود و خانوادهاش را در بیاورد.
این روزها اگر بواسطه کرونا خانهنشین شدهاید، خاطرات این مرد بزرگ را میتوانید در کتاب #آپاراتچی #روح_الله_رشیدی بخوانید.
🔹خرید اینترنتی کتاب:
b2n.ir/993432
b2n.ir/512232
🔹خرید پیامکی:
ارسال نام کتاب به 09199038270
📚 #روزهای_کرونایی_را_خواندنی_کنید
✅ @Raheyarpub
💢«آرزوهای دستساز» داستانی از فراز و فرودهای یک شرکت دانشبنیان
🔷 #میلاد_حبیبی نویسنده کتاب #آرزوهای_دستساز در گفتوگو با خبرگزاری #فارس:
🔺در طول 40سال انقلاب اسلامی، درحوزههای مختلف علمی، پیشرفتهای متعدد داشتهایم که متأسفانه به این پیشرفتها و ماجراها و اتفاقاتی که رقم خورده تا ما به این دستاوردها برسیم، روایت نشده و باعث وقوع #تاریخ_شویی شده است.
🔺برخوردهای آماری و رسانهای، نمیتواند مردم را با خود همراه کند و به همین خاطر، مردم به تعطیلی صنایع مهم که #پیشران تمام صنایع کشور است، واکنشی نشان نمیدهند.
🔺«آرزوهای دستساز»، روایتی 10ساله از فعالیتهای شرکت دانشبنیان #پویافنآوران_کوثر از سال 85 تا سال 95 است که سرانجام موفق به تولید دوربینی خاص با عنوان « #کارابین» میشوند که بهصورت متعدد توسط نیروی انتظامی و دستگاههای مختلف استفاده میشود. علاوه بر این، الان در30 حوزه دیگر هم فعالیت دارند.
🔺برای خودم هم عجیب بود و فکرش را نمیکردم چنین استقبالی از چنین سوژهای و کتابی شود و این نشان میدهد مخاطب، تشنه خواندن و شنیدن اینگونه روایتهاست.
❇️ متن کامل این گفتوگو:
fna.ir/dfk9vw
🔵در این روزهای #کرونایی که شرکتهای #دانش_بنیان هم پای کار مبارزه با این بیماری آمدند، «آرزوهای دستساز» که به سرگذشت یکی از این شرکتهای دانشبنیان پرداخته است، پیشنهاد خوبی برای مطالعه میتواند باشد؛ بهخصوص که این کتاب در اولین سال انتشارش با استقبال خوبی هم همراه بوده است.
🔹خرید اینترنتی کتاب:
b2n.ir/748701
b2n.ir/164704
🔹خرید پیامکی:
ارسال نام کتاب به 09199038270
✅ @raheyarpub
💢روزهای کرونایی را #با_کتاب خواندنی کنید
📚تمام کتابهای انتشارات «راهیار» را از 24اسفند الی 28 اسفند با تخفیف ویژه تهیه کنید:
🌐 AmmarYar.ir
🔶 #کدتخفیف: raheyarpub
♦️ارسال کتابها به صورت پستی بوده و هزینه سفارشهای بیشتر از 80هزار تومان #رایگان است
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
💢تصورش را بکنید: کسی بدون داشتن سواد خواندن و نوشتن دوربین دست بگیرد،فیلم بسازد و آن را شهر به شهر،ر
💢مردمیترین سینما
♦️یادداشت احسان سالمی درباره کتاب #آپاراتچی در روزنامه وطن امروز(شماره امروز):
🔷اگر اهل مطالعه هستید، حتما برای شما هم پیش آمده با کتابهایی روبهرو شوید که در نگاه اول آثاری بهظاهر ساده به شمار میآمدند اما مطالعه چند صفحهای از آنها شما را آنقدر غرق در خود کرده که باعث شده کتاب را یکنفس تا انتها بخوانید. «آپاراتچی» قطعا در شمار این کتابها قرار میگیرد؛
🔹اثری که دربردارنده خاطرات شفاهی #جلیل_اسدیطایفی از مسیر فعالیتهایش و تبدیل شدنش به یک فیلمساز تجربی است. آقا جلیل کتاب «آپاراتچی» به معنای واقعی کلمه یک انسان با اعتماد به نفس است. همین اعتماد به نفس بالاست که باعث شده او با وجود آنکه در ظاهر کمترین شانس را برای تبدیل شدن به یک فیلمساز حرفهای داشته اما با داشتن همین ویژگی و البته پشتکاری رشکبرانگیز، به مرور خود را به جمع فیلمسازان ایرانی برساند.
🔹«آپاراتچی» با آن متن ساده و روانی که دارد میتواند الگویی برای معرفی یک «کار خودجوش فرهنگی» یا به تعبیر بهتر «آتش به اختیار فرهنگی» باشد؛ آدمهایی که به جای تسلیم در برابر ناامیدی و اسارت در دامن بروکراسیهای اداری یا قواعد مرسوم در زمینه ارتباط مخاطب با خالق اثر هنری، سعی کردند بیواسطه سراغ مخاطبان خود بروند و اثرشان را به آنها عرضه کنند؛ اتفاقی که علاوه بر ایجاد فرصت ارائه اثر، شرایط ارتباط مستقیم و گفتوگوهای رودررو را هم برای مخاطبان و هنرمندان فراهم میکند.
🔸متن کامل این یادداشت در:
b2n.ir/657006
🔶 «آپاراتچی» با #تخفیف_ویژه این روزها، میتوانید از اینجا تهیه کنید:
b2n.ir/reheyarpub
✅ @raheyarpub
💢فاجعه حلبچه به روایت «آقای کاف میم»
🔶...چشممان که به جنازههای مردم بیگناه افتاد، مسخ شدیم و مثل آدمهای گیجومنگ فقط راه میرفتیم. حتی دستمان به دوربین هم نمیرفت...
🔶...دیگر طاقتمان تمام شده بود و گوشهای نشستیم، بیست دقیقهای فقط گریه کردیم. آنقدر روز اول شوک به ما وارد شد که بالکُل فراموش کردیم اینجا برای فیلمبرداری آمدهایم.
🔶روز دوم، تازه دوزاریمان افتاد که ما برای چه کاری اینجا هستیم. عرفانیان در فیلمبرادری کمکم میکرد. زارع هم عکس میگرفت... اولین تصویر را از جنازه بچهای گرفتم که هنوز شیشه شیر گوشه دهنش بود. شیشه شیرش را برداشتم و گوشهای گذاشتم. ناخودآگاه دستم را به یکی از چشمهایم زدم. چشمم سوزش عجیبی پیدا کرد. هرچه شستم افاقهای نکرد و مشکل چشمم برطرف نشد...
🔷 متن کامل این برش کتاب را در اینجا بخوانید:
fna.ir/dflcll
🔶 #آقای_کاف_میم را با #تخفیف_ویژه این روزها، میتوانید از عماریار تهیه کنید:
b2n.ir/reheyarpub
✅ @raheyarpub