⭕️ محمدعزیز جعفری، یکی از شخصیتهای کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» نوشته محمد سرور رجایی؛
🔻رزمندهای که در روزهای جنگ، #تانکهای بعثی را با گلولههای آرپیجی تبدیل به آهن قراضه میکرد، اما امروز روزگار را با خرید و فروش ضایعات آهنآلات میگذراند.
✅ @Raheyarpub
🔴گریه امانم نمیدهد
🔻الآن که دارم این وصیتنامه را مینویسم خیلی دلتنگ شدم و گریه امانم نمیدهد، بنده لایق شهادت نیستم، اما اگر خداوند متعال به این کمترین عنایتی بکند و مرگ ما را شهادت در راهش رقم بزند، آن را مدیون تو هستم.
شهید محمد بلباسی
📚 «عاشقانهها»؛ دفتر دوم(عاشقانههایی از شهدای #مدافع_حرم)
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
📸 یک عکس؛ یک روایت
♦️ این تصویر، مربوط است به مونتاژ قطعات نمونۀ نهایی #سرعتسنج خودرویی برای نصب در ماشین. تیم جوان سازنده این #اختراع، در سال 1387 رتبه اول جشنواره جوان #خوارزمی را برای این دستاورد کسب کردند و امروز این وسیله توسط #پلیس راهنماییورانندگی استفاده میشود.
📚ماجرای این چند جوان در کتاب «آرزوهای دستساز» به قلم میلاد حبیبی و به شکلی داستانی روایت شده است. دوربین ثبت تخلّفات راهنمایی و رانندگی یکی از معروفترین اختراعات این چند جوان است.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴 پرفروشترینهای انتشارات «راهیار» در تابستان99
1. به اضافه مردم
2. رسم جهاد
3. پرچمدار کوچک من
4. در مکتب مصطفی
5. آرزوهای دستساز
🔴سفارش آنلاین کتابها:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🎥 آیتالله خامنهای از «حکمت»های کشف حجاب رضاخانی میگوید 🔹«... شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضاشاه
🔴نویسندهای که ستون فرهنگ رضاخانی بود
fna.ir/f040w3
♦️مشخصه اول دوران رضاشاه، غربگرایی است که با تجددگرایی دوره #مشروطه آغاز شده بود و در دوران رضاشاه باستانگرایی نیز بر آن افزوده شد. البته نباید از این نکته غافل شد که باستانگرایی این دوره ریشه در شرقشناسی مشکوک غربی داشت که با معنای هویت ملی فاصله داشت. برخی پژوهشگران تاریخی بر این باورند که کارگزاران هر سه جریان لُژ بیداری #فراماسونری بودند.
از دیگر عواملی که پژوهشگران بر آن پای میفشارند، سیستم آموزشی است که در اختیار علیاصغر حکمت بود
♦️حکمت با روی کار آمدن محمدعلی فروغی در شهریور ۱۳۱۲ ابتدا سرپرستی وزارت معارف و بعد پست وزارت را به دست آورد
♦️علیاصغر حکمت تا آنجا پیش رفت که وزارت معارف پیشگام سیاستهای رضاخان در کشف حجاب در سال ۱۳۱۴ شد. با مسئولیت او مراسم ۱۷ دی همان سال در دانشسرای عالی تهران با حضور رضاشاه و زنان بیحجاب برگزار و آغاز #کشف_حجاب اعلام شد
🔻کتاب «گمشدگی»؛ روایتی است داستانی براساس زندگی و فعالیتهای #علیاصغر_حکمت، وزیر معارف رضاخان و بانیان اصلی واقعه کشف حجاب
🔻سفارش کتاب با تخفیف25درصد:
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴صندوقچهای از دستنیافتنیها
🔻نگاهی به کتاب «آپاراتچی» در دوران #کرونایی سینما
✍️ زینب آزاد
🔻ماجرا از تحقیقی درباره تأثیرگذارترین فیلم در بین نوجوانان از طریق مصاحبههایی با مربیان پرورشی در تبریز آغاز شد که در آن همگی اتفاق نظر روی یک فیلم داشتند و اطلاعی از نام کارگردان یا نویسنده اثر نداشتند. نکته قابل توجه این بود که این اثر بینام و نشان در کنار آثاری همچون «بلمی به سوی ساحل» و #محمد_رسولالله قرار گرفته بود...
🔻در روستای «قرهآغاج» تبریز به دنیا آمده بود.فرزند ارشد خانواده بود و پدرش از پیشه قالیبافی کسب درآمد میکرد و با نان حلال شکم 8بچه قد و نیمقد را سیر میکرد. مادرش «جهره» داشت که همان چرخ نخریسی است. در کنار تربیت دختران و پسرانش، کمکخرج خانواده بود... با وردستی یک نقاش، کار را شروع کرد تا به استادکاری رسید.علاقهاش به عکاسی مسیر زندگیاش را تغییر داد و ماحصل این زندگی پر فراز و نشیب مستندساز و عکاس تبریزی در کتاب کمحجم «آپاراتچی» گردآوری شده...
🔻متن کامل در روزنامه وطن امروز:
vatanemrooz.ir/newspaper/page/3046/8/225431/0
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴«شاه چمداندا گئتدی» منتشر شد| طنزهای انقلابی مردم آذربایجان
♦️این کتاب تنها نمونهای است مختصر از سرودها، ترانهها و حتی شعارهای انقلابی مردم #آذربایجان که گاه زبانی بسیار جدی دارد؛ زبانی که در عین سادگی و بی تکلفی بسیار عمیق و تأملبرانگیز است، گاه آمیخته با طنزی ملایم است و در مواردی هم از گرایش به هزل پرهیز نکرده است و این #طنز و #هزل بنا بر تعریف بزرگان حوزۀ شوخطبعی و طنز به مقدار «ملح در طعام» است.
♦️این جنس از ادبیات غالباً پدیدآورندگان مشخصی ندارند و خالقین اینگونه آثار از فرهیختگان تا افراد کمسواد و حتی بیسواد را شامل میشوند.
♦️عمار احمدی کار پژوهش و تدوین کتاب «شاه چمداندا گئتدی» را بر عهده داشته است.
mshrgh.ir/1129474
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
bookroom.ir/book/84043
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «نان سالهای جنگ» را بخوانید تا بفهمید یک زن چقدر میتواند موثر باشد!
🔻حجتالاسلام هادی حسینپور:
▪️بعضی خانمها بر اثر تبلیغات دشمن دچار کمبینی شدهاند! فکر میکنند زن بودن ارزش نیست.
▪️کتاب «نان سالهای جنگ» را بخوانید تا بفهمید یک زن چقدر میتواند موثر باشد!
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
📸 یک عکس؛ یک روایت
♦️حسن آقا توی مغازهاش، یک #دوربین فیلمبرداری سوپر هشت داشت.
بعد از چند وقت که پولی گیرم آمد، رفتم مغازهاش و از او خواستم که دوربین را بدهد به من. گفت کار کردن با آن سخت است؛ تو نمیتوانی.
اصرار کردم، گفتم من پولش را میدهم. شما بدهید، خودم فکری میکنم.
📚 از کتاب «آپاراتچی»؛ خاطرات شفاهی #جلیل_طائفی اسدی
🔻 جلیل طائفی، بدون داشتن سواد خواندن و نوشتن، دوربین دست گرفته و در دهه شصت، فیلمهایی مانند «از جان گذشتگان»، «نوری در تاریکی»، «حسرت آزادی» و... ساخته و این فیلمها را شهر به شهر،روستا به روستا، #مسجد به مسجد و #مدرسه به مدرسه برده و برای مردم به نمایش گذاشته است.
«آقاجلیل» تمام این کارها را با پول شخصی انجام داده و علاوه بر کارگردانی فیلمهای انقلابی، #نقاشی ساختمان و عکاسی هم انجام میداده تا بتواند خرج خود و خانوادهاش را در بیاورد.
🔴سفارش آنلاین کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«به اضافۀ مردم» به کدام پرسشهای ما جواب میدهد؟
♦️کتاب «به اضافه مردم» به استناد تجربیات ارزنده تاریخ انقلاب اسلامی، در ۱۰ فصل به بررسی ۱۰ قاعده اساسی در #کار_فرهنگی و تشکیلاتی پرداخته و در هر فصل، مثالهایی هم که از خاطرات و تجربههای عینی افراد جهت کاربردی شدن این قواعد آورده شده است.
با نگاه به راهکارها و پیشنهادهای ارائه شده در این کتاب؛ میتوان آن را از کتابهای کاربردی مهم برای عموم #فعالان_فرهنگی و مردمی عنوان کرد.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️من زندگی با شما را دوست دارم
♦️بخشی از وصیتنامه #شهید_رضا_حاجیزاده در کتاب «عاشقانهها»؛
همسر مهربان و صبورم!
میدانم که بعداز رفتن من تمام سختیهای این زندگی بر دوش توست، من برای شهادت نمیروم، من جوانی و زندگی با شما را دوست دارم و میخواهم با شما باشم، ولی...
شهید رضا حاجیزاده (۱۳۹۵-۱۳۶۶) عضو گردان تکاوری سپاه و از شهدای لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا بود که همراه با ۱۲ تن از یارانش در روز ۱۷ اردیبهشتماه سال ۱۳۹۵ در #خانطومان سوریه به شهادت رسید؛ پیکر این شهید به همراه تعدادی دیگر از شهدای #مدافع_حرم به تازگی در منطقه خانطومان شناسایی و پس از بازگشت به کشور تشییع شد.
📚 «عاشقانهها»؛ دفتر دوم(عاشقانههایی از شهدای #مدافع_حرم)
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴«ساده رنگ»؛ چاپ دومی شد| هنر انقلاب به روایت «آقای گرافیست»
🔻کتاب «ساده رنگ»؛ خاطرات فرهنگی و هنری «مجید دلدوزی» از گرافیستهای انقلابی سالهای مبارزه و دهه شصت را به قلم غلامرضا قلیزاده روایت میکند.
🔻دلدوزی، زندگی پُرفرازونشیبی داشته و از سالهای سربازی در ارتش شاهنشاهی تا نهضت سوادآموزی و آموزش و پرورش و از فعالیت فرهنگی و هنری در #سپاه تا همکاری در فعالیتهای فرهنگی #حزبالله لبنان، همواره کار کرده و بیآنکه دانشکدۀ هنر ببیند، کوشیده و بهعنوان یک گرافیست فعال و خلّاق، بالیده و به امروز رسیده است.
🔻خاطرات این هنرمند انقلابی، پس از دهها ساعت مصاحبه، در کتاب «ساده رنگ» گردآوری و روایت شده است. تصویری که در این اثر، از زندگی مجید دلدوزی ارائه میشود، علاوه بر اینکه گویای حیات فکری و هنری یک هنرمند است، انعکاسدهنده بخش مهمی از تاریخ #هنر_انقلاب نیز است.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
🔻نسخه الکترونیک:
b2n.ir/sdrn
✅ @Raheyarpub
تو شهید نمی شوی.mp3
4.22M
🎧بشنوید| معرفی کتاب «تو شهید نمیشوی» در رادیو جوان
♦️احمدرضا بیضایی در گفتگو با برنامه «با من ورق بزن» رادیو جوان از قصه نگارش کتاب «تو شهید نمیشوی» میگوید
📚این کتاب؛ روایتهایی است از حیات جاودانه شهید #مدافع_حرم محمودرضا بیضایی به قلم برادرش
🔴سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴«نان سالهای جنگ» با ویرایش جدید پخته شد
#چاپ_دوم
🔻«نان سالهای جنگ»؛ اولین کتاب از مجموعه تاریخ شفاهی #پشتیبانی_جنگ انتشارات راه یار است که طی آن، خاطرات زنان روستای «صَدخَرو» سبزوار در پشتیبانی دفاع مقدس روایت میشود.
زنانی که به مثابه گردانی در جنگ بودند و فرماندهشان هم #خیرالنساء و دخترش مریم بودند. علاوه بر #صدخرو، هزاران روستای دیگر هست که کمتر به آنها پرداخته شده است؛ روستاهایی که به مدد #جهاد_سازندگی پایشان به پشتیبانی جنگ باز شد.
🔻امام خمینی(ره) در سخنی که مقدمه کتاب آمده، درباره عظمت کار این زنان گفته است: «وقتی که در تلویزیون میبینم این بانوان محترم را که اشتغال دارند به همراهی کردن و پشتیبانی کردن از #لشکر و قوای مسلح،ارزشی برای آنها در دلم احساس میکنم که برای کسی دیگر نمیتوانم آنطور ارزش قائل شوم.
آنها یک کارهایی که میکنند که دنبالش توقع اینکه یک مقام یا یک پستی را اشغال کنند، با یک چیزی از مردم خواهش کنند؛ هیچ این مسائل نیست، بلکه #سربازان گمنامی هستند که در جبههها باید گفت مشغول جهاد هستند.»
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
🔻نسخه الکترونیک:
b2n.ir/nsjn
✅ @Raheyarpub
♦️دخترِ بابا، سلام
🔻بخشی از وصیتنامه #شهید_محمد_بلباسی در کتاب عاشقانهها
فاطمه جونم! دخترِ بابا، سلام. اگر دوست داری باز هم همدیگه رو ببینیم باید ظاهرت مثل باطنت اسلامی و قرآنی باشد؛ مانند مادرت محجّبه و عفیف باش، در مقابل سختیها صبور باش.
حسن جون! مهدی جون! سلام.
حالا بعد از بابا، مرد خونه شما هستید. مواظب مادر و خواهرتون باشید که احساس تنهایی نکنند...
🔹شهید محمد بلباسی (۱۳۹۵ـ ۱۳۵۸) مسئول اردویی سپاه کربلای مازندران بود و در مناطق #محروم کشور اردوهای #جهادی برگزار میکرد.
ایشان در اردیبهشتماه ۱۳۹۵ در منطقهٔ #خانطومان به شهادت رسیدند. پیکر این شهید به همراه تعدادی دیگر از شهدای #مدافع_حرم به تازگی در منطقه خانطومان شناسایی و پس از باگشت به کشور تشییع شد.
📚 «عاشقانهها »؛ دفتر دوم(عاشقانههایی از شهدای #مدافع_حرم )
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴هزارتوی تاریخ در دل داستان
🔻نگاهی به «گمشدگی»؛ کتاب تازه مصطفی جمشیدی
✍️فاطمه سلیمانی ازندریانی؛
در نقد آثار تاریخی همیشه این سؤال مطرح میشود که مرز بین #واقعیت و #تخیل چگونه مشخص میشود؟... نویسنده تا چه اندازه باید به رویدادهای تاریخی وفادار باشد؟
... ورود تخیل و داستان فرعی و مرز این دو با هم همیشه محل مناقشه بوده است. به همین دلیل شاید بشود گفت که نوشتن داستان تاریخی بسیار سختتر از نوشتن داستان معاصر است
کتاب «گمشدگی» اثر #مصطفی_جمشیدی یکی از همین کتابهای تاریخی آمیخته با تخیل است. داستانی مربوط به دوره رضاخانی. راوی ماجرا مردی است به نام #علیاصغر_حکمت؛ مردی که در تصمیمات مهم رضاخان از جمله #کشف_حجاب و تأسیس دانشگاه نقش مهمی داشته...
زبان داستان تا حدود زیادی به زبان فارسی معیار نزدیک است. زبانی که معمولاً نویسندگان برای روایت داستانهای تاریخی از آن استفاده میکنند. این سبک نوشتن به باورپذیری داستان کمک زیادی میکند
راوی یک راوی پریشانگو است و زاویهی دید؛ زاویهی دید سیال ذهن... اما چرا نویسنده از این سبک برای روایت داستانش استفاده کرده است؟ راوی چرا به پریشانگویی افتاده؟ این سؤالی است که مخاطب پاسخاش را در دل داستان کشف میکند.
🔹متن کامل: b2n.ir/goms
🔻سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴 آقا صادق
🔻روایتی از زندگی جهادگر شهید سیدمحمدصادق دشتی
تحقیق و تدوین: محمدرضا حسینی
تعداد صفحه: 184
سال نشر: 1399
نوبت چاپ: اول
قیمت: 20/000 تومان
♦️ انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
هدایت شده از انتشارات راه یار
🔴 «در مکتب مصطفی» اعتراضی است به سانسور مدافعان حرم در جامعه علمی
🔹 #جمال_یزدانی نویسنده کتاب #در_مکتب_مصطفی در گفتوگو با خبرگزاری #تسنیم:
🔺الگوهای تربیتی دهه60 در طول زمان تداوم پیدا کرده و میتوان ادعا کرد که این الگوها در شهدای #مدافع_حرم عمیقتر هم شده است.
🔺من یک ارتباط 10-12ساله با کتب و اندیشمندان علوم تربیتی دارم و با توجه به همینها میگویم که در علوم تربیتی رسمی و ادبیات علمی، تقریباً میشود گفت که سبک تربیتی شهید #مصطفی_صدرزاده، جایگاهی ندارد. چهار، پنج دهه است که این سبک تربیتی در کشور ما کار کرده و اثرات گستردهای در انقلاب، دفاع مقدس و در فتنه داشته است اما شما میبینید هیچ اثری از این سبک، در ادبیات رسمی علوم تربیتی وجود ندارد.
🔺همین موارد باعث میشود که ادعا بکنم #در_مکتب_مصطفی در حوزه مدافعان حرم، شاید اولین کار علمی به معنای آکادمیک در عرصه #علوم_تربیتی است. این کتاب اعتراضی است به جامعه علمی که تجربیات زیسته خودمان را #سانسور میکند.
🔹 متن کامل این گفتوگو:
tn.ai/2209164
🔹خرید اینترنتی کتاب:
b2n.ir/813182
b2n.ir/331760
🔹خرید پیامکی:
ارسال نام کتاب به 09199038270
✅ @raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴 «در مکتب مصطفی» اعتراضی است به سانسور مدافعان حرم در جامعه علمی 🔹 #جمال_یزدانی نویسنده کتاب #در_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«در مکتب مصطفی»؛ یک کتاب گام دومی
📚کتاب #در_مکتب_مصطفی جستارى علمى درباره سیره تربیتى شهید مدافع حرم #مصطفى_صدرزاده، بهعنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی است.
🔻امروز(اول آبان)؛ سالروز شهادت شهید #مدافع_حرم مصطفی صدرزاده است.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
🔴جمهوریخواهی فرهنگی
🔻جشنواره عمار، اگر موفقیتی داشته، به این دلیل بوده که توانسته در برابر اراده معطوف به اشرافیت ظاهرالصلاح در حوزه فرهنگ، «فرمول»هایی برای مشارکت مردم به دست بدهد. توانسته کاری کند که تعداد بیشتری از مردم در رسانه سینما #روایت شوند و تعداد بیشتری هم این روایتها ببینند.
🔻اشرافیت فرهنگیای که همواره در مصادر مدیریتی و شورایی عرصه فرهنگ حضور داشته و برای پیشبرد خواستههای ظاهرالصلاح خود، حتی به #قانون_اساسی هم اعتنایی ندارد، یک واقعیت است.
در برابر چنین ارادهای وجود یک #جشنواره_عمار، بهمثابه یک جنبش جمهوریخواهی فرهنگی، یک نیاز مبرم است.
📚تولد یک جنبشواره ؛ تحلیلی بر جشنواره مردمی فیلم عمار نوشته دکتر مجتبی نامخواه
▫️فراخوان یازدهمین دوره این جشنواره نیز به تازگی منتشر اعلام شده است:
Ammarfilm.ir
➕سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
📸 یک عکس؛ یک روایت
♦️سبزوار، نمازخانه جهاد، اسفند 1360، اکران فیلم برای اعضای امور شوراهای روستایی، نفر اول ایستاده از سمت راست(شهید محمدرضا شمسآبادی)
🔻«جهاد سازندگی» در طول فعالیت خود در دهه شصت، به یک نهاد مردمی و به تعبیری یک دولت روستایی و مردمی تبدیل شده بود. بخش عمدهای از عمران و آبادانی روستاها، حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی روستائیان در آن دوران، بهدست نیروهای #جهاد_سازندگی صورت میگرفت.
از این حیث پرداختن به جهاد سازندگی اهمیت دارد و سردار محمدرضا شمسآبادی، یکی از شهدایی است که در این محیط رشد کرده و در همین محیط هم به شهادت رسیده است.
🔻کتاب «دلهرههای آخرین خاکریز»، زندگینامه این جهادگر شهید است که پس از 120ساعت مصاحبه به رشته تحریر درامده است. تنوع فعالیتهای این شهید به حدی است که خاطرات او غالب کمیتههای جهاد و فعالیتهای مختلف جهاد را در بر میگیرد.
تحقیق و ندوین: محمد اصغرزاده
238صفحه
25هزار تومان
➕سفارش آنلاین(با تخفیف):
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
♦️صبحها پوشک بچّم را عوض میکنم...
🔻برشی از کتاب شهید علم(دفتر دوم)؛ نخبه #شهید_داریوش_رضایینژاد در آینه خاطرات
➕سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
▫️در کنار این کتاب 147صفحهای؛ میتوانید مستند 30دقیقهای فرزند کبیر کوه را هم درباره شهید رضایینژاد در سایت عماریار ببینید.
✅ @raheyarpub
♦️کتابی که هماکنون در دست دارید، یادداشتها و گفتگوهایی در مورد ده فیلم مستند است؛مستندهایی که هرکدام در مورد یک شخصیت خاص ساخته شده است، آدمهایی که بیشک هر کدامشان عالَمی هستند برای خودشان
و نخستین ویژگی خاصشان هم این است که جوری زندگی نکردهاند که بخواهند خیلی خاص باشند!
♦️ آدمهایی که قبل از اینکه نگران و درگیر این باشند چطور دیده میشوند، چطور لباس بپوشند که به چشم بیایند و... زندگی عادی خودشان را کردهاند. آدمهایی که قاعدتاً چطور دیدن برایشان به مراتب مهمتر است از چطور دیده شدن. و چه حکایتها دارد این دیدن یا دیده شدن...
♦️چرا؟ چون خدا را باور کردهاند. اینکه آدم قبول داشته باشد رب و رسول و رستاخیزی هست خیلی فرق دارد با باور کردنشان. آدمی که باور میکند خدایی هست، کمترین نتیجهاش این است که میداند او سبحانه و تعالی «هوالبصير» است.
♦️...چنین خدایی آدم را ببیند کسی چه نیازی دارد به توجه و جلب نظر دیگران؟! اخلاص یعنی همین! خالص شدن و خلاص شدن...
📚از مقدمه کتاب «ده قاب، ده قهرمان»؛ مروری بر مستندهای برگزیده بخش «ملت قهرمان» جشنواره مردمی فیلم عمار
➕سفارش:
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
🔴«به اضافه مردم» را در «طاقچه» بخوانید
b2n.ir/bzmm
♦️کتاب «به اضافه مردم» تلاش کرده است به استناد تجربیات ارزنده تاریخ انقلاب اسلامی برخی اصول و قواعد کار فرهنگی را مرور کند. این اصول دهگانه اگر چه از هم جدا هستند، اما عملاً در دل هم قرار دارند. هر اصل به طریقی به اصل دیگر مرتبط است، بنابراین نگاه نقطه ای و جزئی به آن، چندان مفید نخواهد بود.
♦️این کتاب، علیرغم رویکرد انتقادیاش، نگاهی رو به جلو و عدالتخواهانه دارد و با نگاه به راهکارها و پیشنهادهای ارائه شده در کتاب، میتوان آن را جزو یکی از کتابهای ضروری و مهم برای عموم فعالان فرهنگی و مردمی عنوان کرد.
📚بخشی از کتاب:
مردمی بودن یعنی چه؟ تلقی عمومی ما از این مفهوم آن است كه اگر گروهی از مردم در برنامههای ما شركت كنند و مخاطب ما شوند، همین یعنی مردمی بودن! در این صورت مردم را «سیاهیلشکر»ی میبینیم كه تنها به درد پر کردن مجالس و سالنهای ما میخورند!
جمهوریت یعنی رجوع منظم و مداوم به آرای مردم و مشاركت دادن آنان در «اداره جامعه» و و این معنا، با سیاهی لشگر بودن و تماشاگر شدن زمین تا آسمان فرق میکند.
🔹در طاقچه بخوانید:
b2n.ir/bzmm
🔹نسخه فیزیکی:
basalam.com/raheyar
b2n.ir/raheyar
✅ @raheyarpub
🔴«آقا صادق» منتشر شد| جهادگری که میخواست «گمنام» بجنگد و بمیرد
fna.ir/f0nqop
♦️کتاب «آقا صادق» روایتی است از زندگی جهادگر شهید سیدمحمدصادق دشتی.
♦️صادق از دوران نوجوانی به گروه مخالفان رژيم شاهنشاهی پيوست. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، براي محروميتزدايی از سيستان و بلوچستان راهي آن دیار شد. اسفند سال 1360 در قالب گروه جهاد سازندگی شيراز به آبادان رفت تا آن طور که در وصیتنامهاش گفته «در دريای بيکران ایثار، گمنام بجنگد و گمنام بمیرد».
♦️علیرغم حضور کوتاهش در واحد مهندسیرزمی جهاد به دلیل لياقت و توانايیهايش، فرمانده مقر پشتيبانی #جهاد_سازندگی شد.
فرماندهای که مانند بسيجی معمولی لباس میپوشيد، رفتار میکرد، بيل و کلنگ و فرقون دست میگرفت و نگهبانی میداد. تا اينکه در 23 مهر سال 1364پس از ساختن سکوی تانک زیر دید و تیر مستقیم دشمن، بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
🔻پیش از این هم کتابهای «دلهرههای آخرین خاکریز» و «رسم جهاد» در رده جهاد سازندگی توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده بود.
آقا صادقتحقیق و تدوین: محمدرضا حسینی
184صفحه
20هزار تومان
➕سفارش آنلاین:
basalam.com/raheyar
b2n.ir/raheyar
✅ @raheyarpub