🔴روایتی از یک سرتیپ انقلابی که بعد از شهادت، تنزلدرجه داده شد
✍️محمدصادق شهبازی| مروری بر کتاب «موسای عزیز»- خبرگزاری کتاب ایران:
«موسای عزیز» روایتی از حال و زندگی یک نیروی نظامی در زمان قبل از انقلاب، انقلاب و جنگ است. برخلاف اینکه ما عادت کردهایم، صرفاً در نهادهای انقلابی دنبال حرکت و تجربه انقلابی بگردیم، این کتاب در درون نهادهایی مثل ارتش و شهربانی، تحول انقلابی مردم را نشان داده است.
کتاب هم نظام ارباب-رعیتی و ظلمهایش را بازخوانی کرده و هم فرآیند رشد انسان انقلابی را در چالش با ظلمهای درون آن نظام و نظام شاهنشاهی بازخوانی کرده است. از درگیری با ظلم فرزند ارباب تا درگیری با معلمهای کتکزن، تا ایستادگی مقابل خرافاتی مثل «شاه سایه خداست»: «خدا هم مشروب می خوره؟! خدا هم اهل کارهای خلافه و مردم رو شکنجه می کنه؟! خدا ظلم میکنه؟!» (ص41)
روایت تعقیبوگریز یک نیروی نظامی، مبارزه مخفیانه، آگاه کردن دیگران، آگاهی به قرآن، نهجالبلاغه و حدیث ضمن برترین نیروی نظامی بودن، تلاش برای دررفتن از تراشیدن اجباری ریش و... در کتاب مشهود است.
جالب اینکه این روایت خانوادگی بودن مبارزه و همراهی زن و فرزند و حتی تشویق به حضور زن در صحنه را نشان میهد و روایتهای خاص از نقشآفرینی زنها مثل 17 شهریور دارد: «چه شیرزنهایی! بچههاشون رو بغل گرفته بودن و به ما مردها میگفتن ما جلوی جمعیت راه میریم شاید رژیم خجالت بکشه.» (ص47) یا نشان میهد...
🔹بیشتر:
ibna.ir/fa/note/341523
💢سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 200هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
✅ @Raheyarpub
🔴پرونده ویژه روزنامه ایران درباره کتاب «هدیهای باشد برای تو»
💢هدیهای که امام خمینی(ره) پس فرستاد | گفتگو با محمد قاسمزاده؛ نویسنده کتاب:
irannewspaper.ir/8228/11/50233
✍️جنگ چهرهای زنانه دارد| مروری بر کتاب «هدیهای باشد برای تو»- معصومه فاطمی:
irannewspaper.ir/8228/11/50234
🛑 کتاب «هدیهای باشد برای تو»؛ خاطراتی است از پشتیبانی مردم کاشان از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
در جبههها جدا از رزمندگانی که از آنها شنیدهایم و خواندهایم، بسیاری دیگر بودند که گاهی از نامشان و نقش تأثیرگذارشان غافل ماندهایم. پیرزنها و پیرمردهای غیوری که نامشان در هیچ جای دفتر جنگ به چشم نمیآید. جوانهایی که بیادعا و بیشهرت، واجبات جبهه را راستوریس میکردند. کارزاری که این زنان و مردان میداندارش بودند، «پشت جبهه» نام داشت؛ اما هماهمیت با خط مقدم، راهبردی و ضروری بود.
فرماندهان و سرلشکران این سپاه همین مردم کوچه و بازار بودند که از تعهد خواهر و برادری، با غیرت پدرانه و مهر مادری بار جبهه را بر دوش کشیدند. اما آنقدر مجاهدتشان در نظر خودشان ناقابل بود که بهندرت شرح آن را در ذهن داشتند و حتی عکسی برای آلبومشان ثبت نکرده بودند. محمد قاسمزاده در کتاب «هدیهای باشد برای تو» به شرح این فداکاریها و رشادتها میپردازد.
💢سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 200هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴پرونده ویژه روزنامه ایران درباره کتاب «هدیهای باشد برای تو» 💢هدیهای که امام خمینی(ره) پس فرستاد
🔴هدیهای که امام خمینی(ره) پس فرستاد
♦️بخشی از گفتگوی روزنامه ایران با محمد قاسمزاده؛ نویسنده کتاب «هدیهای باشد برای تو»:
صاحبان واقعی این کتاب را مردم این شهر میدانم. بدون هیچ اغراقی حتی معتقدم اگر این نوشته آبرویی هم کسب کرده به جهت ایثارگریهایی است که مردم این بخش از کشورمان در سالهای جنگ تحمیلی از خود نشان دادهاند.
برای یافتن پاسخ این پرسش کافی است مروری بر وقایع سالهای دفاع مقدس داشته باشید تا ببینید سه شهر در رابطه با حمایتهای مردمی جایگاه خاصی دارند؛ یکی شهر دزفول به سبب مقاومتهایی که ساکنان آن نشان دادند و مدال مقاومت گرفتند. دوم اهالی شهر نجفآباد هستند؛ به دلیل شهدای بیشماری که تقدیم این آب و خاک کرده و بابتش مدال شهادت هم کسب کردند و دیگر کاشانیها که مدال ایثار گرفتند چراکه با هر چه در توان داشتند جهت حمایت از خط مقدم، آن هم در تمام هشت سال کوشیدند. کاشانیها به اذعان خود فرماندهان جنگ بیشترین حمایت و باکیفیتترین پشتیبانی را انجام دادند.
به اقرار مسئولان قرارگاه خاتمالانبیاء و حتی به گفته شهید حاجاحمدآقای کاظمی و شهید صیاد شیرازی، قویترین پشتیبانی را از جبهه در سالهای جنگ انجام دادهاند. به همین واسطه این سؤال در ذهنمان پررنگ شد که منشأ این تأیید و درخشندگی از کجا آمده است! پرسشی که ماحصل آن تألیف و انتشار کتاب «هدیهای باشد برای تو» شد.
نقش زنان در دوران دفاع مقدس آنقدر پررنگ و مهم بوده است که برای تحقیق و نوشتن درباره آنان لازم نیست خود نویسنده یا محقق زن باشد؛ درست مانند رزمندههایی که جان خود را فدا کردند و با اینکه چند دهه از اتمام جنگ گذشته است اما نویسندگان بسیاری فارغ از اینکه جنسیتشان چیست دربارهشان نوشته و هنوز هم مینویسند. درباره کتاب من هم اینچنین است. البته در کتاب «هدیهای باشد برای تو» بهرغم آنکه زنان نقش پررنگی دارند اما خاطرات فرد بهخصوصی را مرور نکردهام. نگاهی که در این کتاب داشتهام متوجه توده مردم بوده است؛ با این حال نمیتوانم منکر شوم وقتی در اینباره تحقیق کردم متوجه شدم دوسوم پشتیبانی کاشانیها از جبهههای جنگ تحمیلی از سوی زنان بوده است. درباره شهرهای دیگر هم سهم زنان بیشتر بوده، همانطور که در کتاب هم آمده است پتوها و لباسهای خونی رزمندهها را بار کامیون کرده و به کاشان میآوردند. زنان که با خبر میشدند داوطلبانه دست به کار شده و نان و غذا میپختند. لباس میدوختند و به جبهه میفرستادند.
وقتی بحث پیشنهاد این موضوع به میان آمد و برای پرسوجویی دربارهاش به حسینیه هنر کاشان رفتم، در نگاه نخست حس کردم با یکسری عدد و رقم طرف هستم. اینکه فلان تعداد کامیون و کمک مردمی روانه خط مقدم شده و... اما وقتی وارد شدم به یک اعتقادات و خلوصی رسیدم که به قول کوچهبازاریها زمین خوردم. به پیرزنها و پیرمردهایی رسیدم که نام آنان در هیچ کجای دفتر جنگ ثبت نشده است اما بیشک بخشی از موفقیت دفاع مقدس را مدیونشان هستیم. شاید عامه مردم خط مقدم را به مراتب مهمتر از پشتیبانی آن بدانند اما مسأله این است که حتی در علوم جنگی هم پشت جبهه به اندازه خط مقدم اهمیت دارد؛ آنچنان که معتقدند 9 نفر باید پشتیبانی کنند تا یک نفر بجنگد...
🔻بیشتر:
irannewspaper.ir/8228/11/50233
💢سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 200هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🔴نقدوبررسی تولیدات حوزه خانواده و کودکونوجوان انتشارات راهیار(خانه همبازی)
💢با حضور:
🔸طیبه خدابخشی؛ نویسنده و روانشناس
🔸محبوبه اسماعیلزاده؛ پژوهشگر تربیتی
🔸مریم حنطهزاده؛ منتقد
🔸مریم حلاج؛ معاون مجموعه تربیتی «خانه همبازی»
🔸زینبالسادات حسینی؛ مسئول بخش بازی «خانه همبازی»
🔷سهشنبه 20 تیر | ساعت 14
🔶خبرگزاری مهر(خ نجاتالهی، کوچه رضا مقدسی، پلاک ۱۸)
🛑موسسه تربیتی خانه همبازی به عنوان واحد خانوادهوکودک حسینیه هنر با دغدغه جاری کردن گفتمان انقلابی در خانوادهها و به بروز و ظهور رساندن رفتارهای مبتنی بر این تفکر در عرصه عملی از سال ۱۳۹۶ شروع به کار کرده است.
استفاده از ابزارهایی مثل قصه، بازی، تجربهنگاری و... با ارائه شیوه های عملی به خانوادهها و معرفی الگویی در دسترس برای همه جنبههای زندگی بزرگسالان و کمک به مسئلۀ تربیت کودک به عنوان جامعهسازانآینده، بسیار کارساز و مؤثر است، به همین جهت، خانه همبازی، بهصورت تخصصی به این حوزهها وارد شده است.
بخشی از تولیدات این مجموعه در قالب کتاب و توسط انتشارات «راه یار»(بخش نشر حسینیه هنر) عرضه میشوند.
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
💢خاطرات مردم محله علیقلیآقای اصفهان از دوران کشفحجاب رضاخانی
✍️پونه فضائلی|معرفی کتاب «ننگسالی»-روزنامه جامجم:
وقتی در اسفند۱۳۰۶برای اولین بار خانواده رضاخان میرپنج که حالا او را رضاشاه پهلوی مینامیدند بدون حجاب کامل به زیارت حضرت معصومه(س) رفتند،کسی فکرش را هم نمیکرد این ماجرا چه سر درازی پیدا خواهد کرد
بهتدریج ابتدا اجبار پوشیدن لباس متحدالشکل برای مردان تصویب شد و متعاقب آن،ممنوعیت پوشیدن لباسهای بلند مردانه مانند عبا،قبا،لباده،سرداری و... سفر رضاشاه به مملکت همسایه که حالا به ترکیه شهرت داشت،تیر خلاصی بود که بر بدنه فرهنگ پوشش ایرانیان بهویژه زنان فرود آمد.
اجبار در ترک حجاب و استفاده از لباسهای فرنگی قانون شد و لاجرم مخالفکننده با قانون مجازات میشد.۲۱تیرماه ۱۳۱۴ اعتراض مردم مشهد به فرامینی که مخالف دیانت و تاریخ ایران و ایرانی بود،در مسجد گوهرشاد به خاک و خون کشیده شد تا دیگر کسی جرات مخالفت با فرمان شاه را نداشته باشد.زنان با حجاب در همهجا تحت تعقیب و آزار قرار گرفتند و برخی جان خود را بر سر ایمان و عقیدهشان از دست دادند.
«ننگسالی» خاطرات مردم محله علیقلیآقای اصفهان از آن دوران است که فائزه درهگزنی آنها را جمعآوری و تدوین کرده است.این اثر که در زمره تاریخ شفاهی بهشمار میآید،حاصل یک پژوهش جمعی و شامل سه بخش است با نامهای پردهنشین،شاهنشین و خاکنشین.بخش اول به موضوع کشف حجاب،بخش دوم به منع برپا کردن مراسم عزاداری و دیگر مناسبات مذهبی و بخش سوم به قحطی و بیماری طی آن سالها پرداخته است
🔻بیشتر:
jamejamdaily.ir/Newspaper/item/188873
✅ @Raheyarpub
🔴«خانهای برای همه» رونمایی میشود
💢با حضور:
🔻خانم مرضیه ذاکری؛ محقق و نویسنده کتاب
🔺دکتر مرضیه حیدری؛ پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت
🔻دکتر فضهسادات حسینی؛ فعال مطالعات زنان
🔺خانم بنتالهدی قابوستیان؛ مجریکارشناس
🔷چهارشنبه 21تیر | ساعت 15
🔶خانه کتاب و ادبیات ایران(خیابان انقلاب، بعد از خ فلسطین، نرسیده به خ مظفر جنوبی، پلاک۱۰۸۰)
➕پخش زنده:
aparat.com/khaneketab/live
💢کتاب «خانهای برای همه»؛ روایتی است از زندگی خانم «منصوره مقدسیان»، از زنان فعال اجتماعی و تربیتی در مشهد.
منصوره مقدسیان در ظاهر کار خاصی نمیکند، اما ظرافتهای درک او از دیگران، باعث شده ظرفیت آدمها را خوب بشناسد و متناسب با هر کدام جوری دستگیری کند. اینها به این معنی نیست که کار او نمونهای بینقص است و مو لای درز کارش نمیرود؛ اینها به این معناست که چقدر وقتی مادری بخواهد مادری کند، میتواند رهبری اجتماعی بکند و پیوندهای اجتماعی را تقویت کند و چقدر از این دست مادرها دوروبرمان داریم.
این آدمها نمونههای خوبی هستند که سر دست بگیریمشان و وقتی میخواهیم از سبک زندگی سخن بگوییم، برای عینیشدن صحبتهایمان و برای نشاندادن شدنیبودن این سبک از زندگی معرفیشان کنیم. کتاب حاضر حاصل روایت فرزندان، نوهها، شاگردان، آشنایان و همسایههای منصوره مقدسیان است.
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
21.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نویسندگانومحققان انتشارات «راهیار» در برنامه صبحگاهی شبکه یک سیما
🔻خانم ملیحه بخشینژاد؛ پژوهشگر تاریخ شفاهی و مسئول بخش مطالعات زنان «خانه همبازی» حسینیه هنر(خانواده، کودکونوجوان، سبک زندگی)
🔻خانم مریم مرادی کوهباد؛ محقق کتاب «زنان جبهه جنوبی»؛ روایت پشتیبانی جنگ زنان اهواز
♦️سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 200هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴نقدوبررسی تولیدات حوزه خانواده و کودکونوجوان انتشارات راهیار(خانه همبازی) 💢با حضور: 🔸طیبه خدابخ
⭕️الان: نقدوبررسی تولیدات حوزه خانواده و کودکونوجوان انتشارات راهیار(خانه همبازی)
💢با حضور:
🔸طیبه خدابخشی؛ نویسنده و روانشناس
🔸محبوبه اسماعیلزاده؛ پژوهشگر تربیتی
🔸مریم حنطهزاده؛ منتقد
🔸مریم حلاج؛ معاون مجموعه تربیتی «خانه همبازی»
🔸زینبالسادات حسینی؛ مسئول بخش بازی «خانه همبازی»
🔶خبرگزاری مهر(خ نجاتالهی، کوچه رضا مقدسی، پلاک ۱۸)
🛑موسسه تربیتی خانه همبازی به عنوان واحد خانوادهوکودک حسینیه هنر با دغدغه جاری کردن گفتمان انقلابی در خانوادهها و به بروز و ظهور رساندن رفتارهای مبتنی بر این تفکر در عرصه عملی از سال ۱۳۹۶ شروع به کار کرده است.
استفاده از ابزارهایی مثل قصه، بازی، تجربهنگاری و... با ارائه شیوه های عملی به خانوادهها و معرفی الگویی در دسترس برای همه جنبههای زندگی بزرگسالان و کمک به مسئلۀ تربیت کودک به عنوان جامعهسازانآینده، بسیار کارساز و مؤثر است، به همین جهت، خانه همبازی، بهصورت تخصصی به این حوزهها وارد شده است.
بخشی از تولیدات این مجموعه در قالب کتاب و توسط انتشارات «راه یار»(بخش نشر حسینیه هنر) عرضه میشوند.
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴«چهل قُلپ کار» منتشر شد 💢چهل داستان از نوجوانان و اولین درآمد زندگیشان 🔻سن که زیاد میشود دیگر نم
🔴۴۰کاسب نوجوان!
✍️فاطمه شایانپویا|نگاهی کوتاه بر «چهل قُلُپ کار»-روزنامه جامجم:
وقتی ۴۰راوی زن و مرد، از تجربه کسب درآمد خود در نوجوانی میگویند و یک نویسنده خوشذوق، رنگ و لعاب داستانی به خاطراتشان میدهد و با قلمی روان، مناسب مخاطب نوجوان به رشته تحریر درمیآورد.
فرقی هم نمیکند این مخاطب دختر باشد یا پسر؛ شهری باشد یا روستایی؛ از اهالی مجازستان باشد یا دنیای حقیقی. با سرتیترهای جذاب و خلاقانه و تصویرگریهای متنوع، جلد روایتهای داستانی کتاب شده و قلم شیرین و حجم کوتاه آن، خستهاش نمیکند.کتاب، نثر بسیار سادهای دارد و به نظر میآید که مناسب دوره دوم دبستان و دوره اول دبیرستان باشد.نوجوانهایی که این روزها، شاید انگیزه و شوروشوق کمتری به کسب درآمد حس میکنند اما ته دل تمامشان، لذت کسب این قسم تجربیات چراغ میزند. حالا این کتاب آمده و به سادهترین نحو ممکن، از فراز و نشیبها و تجربیات واقعی ۴۰ نفر از همسن و سالانشان گفته است. و برای هر تجربه شروع، پایان و متن داستانی تعریف کرده است.
آقای مهدی پیرهادی، نویسنده اثر، رسالت خود را در رساندن این تجربیات واقعی و شیرین به مخاطب خود، به درستی انجام داده است.
jamejamdaily.ir/Newspaper/item/188883
♦️سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 200هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
💢هفت سال مقاومت مردمی در مقابل کشفحجاب رضاخانی
🛑چگونه به اسم ترقی و تمدن، دیکتاتوری رضاخانی حاکم شد؟
✍️محمدصادق شهبازی| مروری بر کتاب «به خون کشیده شد خیابان»-خبرگزاری کتاب ایران:
«به خون کشیده شد خیابان: خاطرات مقاومت مردم خراسان در برابر کشف حجاب رضاخانی» یکی از عناوین تازه منتشرشده انتشارات راه یار که خاطرات بازماندگان قیام گوهرشاد را روایت میکند. همهچیز در اسم کتاب پیداست. کتاب روایت میکند از چگونگی پیشبردن کشفحجاب اجباری در ابتدای قرن پیش. کتاب با روایتهای دستاول راویان یا فرزندان و نزدیکان آنها از رنجی که بر مردم ایران پیش میرود، راویانی که عمدتاً پدران و مادران شهدا هستند...
غیر از علاقهمندان به تاریخ معاصر، خواندن این کتاب برای فعالان فرهنگی و اجتماعی و سیاسی ضروری و حتی مردم عادی درسآموز است. این کتاب به فهم رویای غربگراها برای آینده ایران و ایران منهای جمهوری اسلامی کمک میکند که چگونه به اسم ترقی، دیکتاتوری در کشور حاکم شد. آن هم در شرایطی که در کشور ما با تبلیغات و اغتشاش، تلاش برای بازسازی آن پروژه در قالبی مدرنتر وجود دارد؛ بازخوانی دوباره روندهای جریان غربگرا ضروری است. خواننده میبیند چگونه بیحجاب و بیعفت کردن نسلی از ایرانیان نه با خواست خودشان که با زور و اجبار صورت گرفته است. ایرانیها برای مقابله با آن، چه رنجهایی متقبل شدهاند و چگونه زیربار آن نرفتند...
🔻بیشتر:
ibna.ir/fa/note/341824
✅ @Raheyarpub
🔴سالهای سیاه رضاخانی به روایت مردم
🔺«ماکسیم بر بام»؛ قیام مسجد گوهرشاد به روایت بازماندگان و شاهدان عینی
🔻«به خون کشیده شد خیابان»؛ خاطرات مقاومت مردم خراسان در برابر کشفحجاب رضاخانی
🔺«ننگ سالی»؛خاطرات مردم محله علیقلیآقای اصفهان از دوران کشف حجاب، ممنوعیت روضه و قحطی
🔷سیاست کشف حجاب از آن دسته سیاستهای استبدادی تاریخ معاصر ایران بود که ریشه در استعمار داشت.استعمار از ابتدا در تمام شئون زندگی مردم دخالت میکرد و پس از دهها سال مواجه مستقیم با مردم ایران، تصمیم گرفته بود خودش را در سایۀ قدرت و تبلیغات،الگویی برای توسعۀ جهان اسلام معرفی کند و بازوی اجرایی رسیدن به چنین الگویی را هم در ایران مستقر کرده بود: رضاخان. همان رضاخانی که پیش از شاهی به خاطر مهارتش در استفاده از سلاح مسلسلِ ماکسیم به «رضا ماکسیم» شهرت داشت.
قدرت رضاشاه و همفکرانش که تثبیت شد برنامههای فرهنگی استعمار علیه هویت دینی و ملی ایران تبدیل به قانون و لازمالاجرا شد. علما و مردم نیز به اشکال مختلف بهدنبال مبارزه با سیاستهای ضددینی بودند. رضاشاه که قبل از پادشاهی تنها سابقه نظامی داشت، در پاسخ به خواست عمومی جامعه،مردم متحصن در مسجد گوهرشاد را با مسلسل به گلوله بست.صدای رگبار مسلسلها و اللهاکبر مردم در همه محلات مشهد شنیده شد. کافی است پای صحبت کهنسالان مشهدی بنشینید،هنوز هم صدای کامیونهای حمل پیکرشهدا را میشنوند،هنوز هم از بزرگترهایشان به یاد دارند که کشته و مجروح را با هم در گودال خشتمالها دفن کردند...
امروز 21 تیرماه،سالروز قیام خونین مسجد گوهرشاد است...
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
هدایت شده از انتشارات راه یار
🔴«خانهای برای همه» رونمایی میشود
💢با حضور:
🔻خانم مرضیه ذاکری؛ محقق و نویسنده کتاب
🔺دکتر مرضیه حیدری؛ پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت
🔻دکتر فضهسادات حسینی؛ فعال مطالعات زنان
🔺خانم بنتالهدی قابوستیان؛ مجریکارشناس
🔷چهارشنبه 21تیر | ساعت 15
🔶خانه کتاب و ادبیات ایران(خیابان انقلاب، بعد از خ فلسطین، نرسیده به خ مظفر جنوبی، پلاک۱۰۸۰)
➕پخش زنده:
aparat.com/khaneketab/live
💢کتاب «خانهای برای همه»؛ روایتی است از زندگی خانم «منصوره مقدسیان»، از زنان فعال اجتماعی و تربیتی در مشهد.
منصوره مقدسیان در ظاهر کار خاصی نمیکند، اما ظرافتهای درک او از دیگران، باعث شده ظرفیت آدمها را خوب بشناسد و متناسب با هر کدام جوری دستگیری کند. اینها به این معنی نیست که کار او نمونهای بینقص است و مو لای درز کارش نمیرود؛ اینها به این معناست که چقدر وقتی مادری بخواهد مادری کند، میتواند رهبری اجتماعی بکند و پیوندهای اجتماعی را تقویت کند و چقدر از این دست مادرها دوروبرمان داریم.
این آدمها نمونههای خوبی هستند که سر دست بگیریمشان و وقتی میخواهیم از سبک زندگی سخن بگوییم، برای عینیشدن صحبتهایمان و برای نشاندادن شدنیبودن این سبک از زندگی معرفیشان کنیم. کتاب حاضر حاصل روایت فرزندان، نوهها، شاگردان، آشنایان و همسایههای منصوره مقدسیان است.
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub