⭕️ چرا «شهید فرهنگ» ؟
🔻یاسر عسگری؛ محقق و نگارنده کتاب «شهید فرهنگ» در گفتگو با خبرگزاری میزان:
شهدای فرهنگی و هنرمند کم نداریم اما این #شهید_آوینی شخصیتی خاص و متمایز داشت و همین باعث شد نام کتاب را شهید فرهنگ بگذارم. شاید بتوان گفت که شهید آوینی تنها شهید فرهنگی بود که توانست در سه دهه اخیر گفتمانی جدید برای فرهنگ و هنر در کشور به ارمغان بیاورد...
شهید آوینی در کنار فعالیتهای خود فردی متعهد و متشرع بود، اهل ریا و نفاق نبود، صریح و رک بود و این ویژگی مهم را از عملکرد این شهید بزرگوار میتوان دریافت، اقدامات متعدد و تعلق خاطر وی به #جهاد_سازندگی و گروههای جهادی نشان میدهد که این شهید بزرگوار صرفا شخصیتی اهل حرف و نظر نیست و به حوزه عمل هم توجه دارد. توجه به ابعاد نظری و اندیشهای و عملگرایی او که در بخشی از خاطرات کتاب «شهید فرهنگ» به آنها اشاره شده، جذاب و خواندنی و برای مخاطبان، فعالان و مدیران فرهنگی و فکری ما راهگشا و الگوست...
🔻بیشتر:
سفارش آنلاین کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️هفته دفاع مقدس و 12 کتاب پیشنهادی انتشارات «راه یار»
1. تو شهید نمیشوی؛ روایتهایی از حیات جاودانه شهید مدافع حرم محمودرضا بیضائی| احمدرضا بیضائی| چاپ بیستم
2. ابوعلی کجاست؛ خاطرات خودگفته شهید مدافع حرم مرتضی عطایی| نوید نوروزی| چاپ هفدهم
3. شهدا برای چه افقی جنگیدند؛ جنگی که بود جنگی که هست| وحید جلیلی| چاپ چهارم
4. از دشت لیلی تا جزیره مجنون؛ خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس | محمدسرور رجایی
5. عاشقانه ها ؛ ناگفتههایی از شهدای مدافع حرم خطاب به همسران و فرزندانشان| پژمان عرب
و...
🔴این کتابها را میتوانید با #تخفیف25درصد سفارش دهید:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
💠انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
⭕️غبارزدایی از ذهن فراموشکار ایرانی
♦️نگاهی به کتاب «سکه تقدیر»؛ تحلیلی بر سریال «روزی روزگاری» نوشته نعمتالله سعیدی
✍️سورنا جوکار:
... در آغاز مطالعه با هر سطر و صفحهای که پیش رفتم، تصوراتم نسبت به این کتاب و آنچه در انتظار خود میپنداشتم دچار تغییر شد. چرا که به نظر میآمد موضوع کتاب به هیچعنوان، ارتباطی با سریال #روزی_روزگاری ندارد. شاید اغراقآمیز به نظر برسد، اما در اواسط مطالعه گاهی به جلد کتاب مراجعه میکردم تا نباشد که با بیتوجهی دچار برداشت اشتباهی شده و تصوری غلط برای خودم ساخته باشم. و پس از آنکه مجددا از نام و موضوع کتاب اطمینان حاصل میکردم باز مطالعه را ادامه میدادم. چنین است که در نتیجه لازم میدانم به مخاطبان احتمالی این سطور عرض کنم اگر به قصد بررسی فنی و منتقدانه سریال روزی روزگاری، قصد مطالعه کتاب سکه تقدیر را دارید، کمک چندانی به شما نخواهد شد؛ چراکه این کتاب دغدغه دیگری دارد. اما #نعمت_الله_سعیدی در این کتاب به دنبال چیست و از چه حرف میزند؟
نعمتالله سعیدی انسانی متدین، انقلابی و دغدغهمند به نظر میرسد و شاید بتوان ایشان را پدر و پیشتاز همهچیزدانانی مانند علیاکبر رائفیپور و حسنعباسی دانست... اما برای آنکه چندان هم بدبین نباشیم باید گفت جناب سعیدی با اخلاف و دنبالهروهای خود تفاوتی بزرگ دارد. زیرا اگر دیگران دنبال مصادیق میروند، #نعمت_الله_سعیدی راه سرچشمه را پیش گرفته. اگر یکی مثل من از هنر اسلامی حرف میزند، سعیدی از اسلام میگوید. اگر ما از آثار صنع دم بزنیم او از صانع میگوید.
... هرگز نمیتوان برداشتهای شخصی خود را که بر مبنای ذهنیات قبلی ماست، قطعیات ذهنی دیگران دانسته و معتقد باشیم که قطعا تمام آنچه ما میگوییم نعل به نعل همان است که هنگام ساخت در ذهن کارگردان و نویسنده بوده و ما به تمامی و درستی، مقصود او را دریافتهایم. و این اتفاقی است که در معدود مواردی که جناب نویسنده در مورد سریال #روزی_روزگاری صحبت میکند رخ داده. چنان که هنگام مطالعه کتاب تصور میشود یا نویسنده سکه تقدیر #امرالله_احمدجو بوده یا کارگردان روزی روزگاری، نعمتالله سعیدی.
... در روزگار معاصر و البته در جامعه ترسو و خود کمبینِ امروزین ما، تقریباً جگر شیر میخواهد بتوانیم به تراوشات و تولیدات جهان غرب بگوییم بالای چشمت ابرویی هم موجود است. آن هم نه از ترس غربیها بلکه از خوف #روشنفکران داخلی. روشنفکرانی که معلوم نیست چرا برای هر ناچیزی که ایرانی و البته اسلامی نباشد تا کمر خم میشوند و حتی حاضر نیستند درباره واقعیت و حقیقت آن لحظهای تأمل کنند. باری در این شرایط است که ارزش کار کسی مانند نعمتالله سعیدی مشخص میشود که تلاش دارد با قبول دشواریهای راه، با مثالهایی از فرهنگ خودمان به ذهن فراموشکار ایرانی یادآوری کند آنچه از خانه همسایه به مشام میرسد بوی کباب نیست...
♦️متن کامل یادداشت:
mehrnews.com/xSJHc
🔴سفارش آنلاین کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️یادگاری با بمب عراقی!
♦️از سوی جهاد سازندگی اراک به منطقۀ عملیاتی #فکه اعزام شده بودیم. هواپیماهای عراقی گاهی میآمدند و منطقه را #بمباران میکردند. در یکی از عملیاتهای هوایی عراقیها، بمبی در نزدیک قرارگاه ما افتاد و منفجر نشد.
از چپ به راست، نفر اول خودم هستم. نفر دوم و سوم از اعضای کمیته بهداشت و درمان که نامشان یادم نیست. نفر چهارم، دکتر محمدرضا جوکار مسئول کمیتۀ بهداشت و درمان جهاد. این عکس یادگاری با همان بمب منفجر ناشدۀ عراقی است./ فکه زمستان 1362 (راوی: شهید دکتر سیدمحمدعلیشاه موسوی گردیزی)
📚 کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون»؛ خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس
🔻 #یک_عکس_یک_روایت
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف25درصد:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️از خاطرات سربازان گمنام امام خمینی تا «عاشقانهها»ی ناگفته شهدا
♦️گزارش خبرگزاری فارس از 12کتاب پیشنهادی انتشارات «راهیار» بهمناسبت هفته #دفاع_مقدس
اینجا بخوانید:
fna.ir/ezkxzj
🔴این کتابها را میتوانید با #تخفیف 25درصد سفارش دهید:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
💠انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
⭕️«فرعون اعظم» جهاد سازندگی
♦️نیروهای جهاد در ادارهها میگشتند و هرجا ماشین کهنهای میدیدند، بُکسل میکردند و تا تعمیرگاه میرساندند. بعد از تعمیر و شستوشو، ماشین را به هر روشی که امکان داشت روشن میکردند. ماشینقراضهها جزء اموال جهاد شد...
♦️اولین ماشین نویی که به جهاد دادند، یک پیکان بود که یکی از مسئولان مرکز برداشت و به همین خاطر دیگر برایش حیثیتی نمانده بود. همه میگفتند این ماشین برای محرومان است. او در مرکز، ماشین برای چه میخواهد؟
...آن شخص دیگر خودش هم روی آمدن به جهاد را نداشت، چون فرعون اعظم شده و آبرویش رفته بود. بهانه آورده بودند که چون این شخص مسئول است، ماشین را در اختیارش قرار دادیم... ولی بچهها میگفتند بهترین ماشینها باید در محرومترین جاها باشد؛ ...یا اینکه میگفتند بهترین مهندس باید برود جایی که از همهجا خرابتر است.
📚 کتاب «رسم جهاد»؛ تجربههای کار جمعی به روایت مرحوم حسینعلی عظیمی
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف25درصد :
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
⭕️هفته دفاع مقدس و 12 کتاب پیشنهادی انتشارات «راه یار» 1. تو شهید نمیشوی؛ روایتهایی از حیات جاودا
🔴سربازان گمنام امام خمینی در جنگ چه کردند؟
♦️«از دشت لیلی تا جزیره مجنون» خاطراتی از رزمندگان افغانستانی #دفاع_مقدس که حاصل 14سال پژوهش است. وجه مشترک تمامی این خاطرات، ارادت رزمندگان #افغانستانی به امام خمینی(ره) و همدلی با ایرانیان رزمندگانی که نماینده ملتی بودند که پیروزی انقلاب، شعله امید را در دلشان روشن کرد. این کتاب روایتگر خاطرات سربازانی است که بینام و بیادعا کنار همزبانان خود ایستادهاند...
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
⭕️ دوستت دارم زندگیام...
♦️تجدید چاپ «عاشقانهها»ی #مدافعان_حرم در کمتر از 10روز
🔻چاپ دوم کتاب «عاشقانهها»؛ با عنوان کامل «عاشقانههایی از شهدای مدافع حرم» که به کوشش پژمان عرب، گردآوری و تدوین شده است، کمتر از 10روز پس از انتشار و با استقبال مخاطبان راهی بازار نشر شد.
این کتاب، شامل برشهایی از وصیتنامههای تعدادی از شهدای #مدافع_حرم خطاب به همسران و فرزندانشان است.
🔻برشی از کتاب:
شهید هادی جعفری، از شهدای مدافع حرم آمل خطاب به همسرش:
همسر عزیزم فاطمه جان، زبان کوچک و گنه کار من از وصف تو ناتوان، از بیان خوبیهای بیکرانت عاجز و از گفتن مهربانیهایت قاصر است که بتواند تشکربیمقدار کند. حلال کن شوهر بیمقدارت را.
فاطمه عزيزم، دوستت دارم، داشتم و خواهم داشت. چیزی که شاید هیچ وقت درک نکنی؛ چون رفتارم با گلی مثل تو خوب نبود. از تو راضی هستم و امیدوارم در قیامت هم اگر دوست داشتی، همنشینت باشم. غصه نخور و به زندگیات ادامه بده. از طرف من خودمختاری که هرطور دوست داری زندگی کنی. دوستت دارم زندگیام...
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
📚 آیین رونمایی کتاب «نانسالهایجنگ»
▫️با حضور "محمود شمآبادی" نویسنده کتاب
⏰ سهشنبه یکم مهر،ساعت ۹
🕌 حسینیه قدیم روستای #صدخرو
@hoseinieh_honar_sabzevar
✅ @Raheyarpub
⭕️بزودی...
♦️«یک دونه نون صد دونه نون»؛ کتابی کودکانه برای دفاع مقدس
🔻کتاب #یک_دونه_نون_صد_دونه_نون که تدوین آن توسط مجموعه تربیتی خانه «همبازی» صورت گرفته است، #بزودی و در هفته #دفاع_مقدس توسط انتشارات «راه یار» روانه بازار نشر میشود.
🔻این کتاب به عنوان اولین تجربه خانه «همبازی» در حوزه #ادبیات_کودک، برشی از تاریخ جنگ و دفاع مقدس است که با زبانی کودکانه روایت میشود و به مشارکت و حضور کودکان در کارها و فعالیتهای #پشتیبانی_جنگ با محوریت پخت و تأمین نان جبههها میپردازد.
🔻همچنین در این #کتاب_تعاملی که میتوان آن را جزو اولینها در موضوع خودش دانست، #کودکان به عنوان مخاطبان اصلی، علاوه بر شعر خواندن، میتوانند قلم به دست بگیرند و به تصاویر بیرنگ کتاب، جان ببخشند و با بسته خلاقانه همراه آن، در کنار راهنمایی و همراهی والدین خود به تولید محتوا و بازیهای مرتبط با کتاب اقدام کنند.
🔻زبان روان و صمیمی، بیان مفاهیم انقلابی به صورت غیرمستقیم و مناسب برای مخاطبان #کودک و #نوجوان از دیگر ویژگیهای کتاب «یک دونه نون صد دونه نون» است که طی روزهای آتی منتشر میشود.
⭕️اطلاع و سفارش :
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴روایتهایی غریب اما جذاب از دهه شصت
✍️مریم حنطهزاده:
🔻«همه اولین تجربهمان است»؛ این پاسخی است که مسئول ستاد انتخاباتی تبریز به (صدیقه) صارمی دبیرستانی میدهد، در حالیکه میخواهد او را بهعنوان بازرس کل صندوقهای تبریز انتخاب بکند.
و این اولینِ تجربهها، سرآغاز همه اتفاقات بزرگی است که با همت جوانان مؤمن و انقلابی، در ابتدای انقلاب و سالهای پُرفشار دفاع مقدس رخ داد. تغییرات شگرفی که در نسبت میان دین، مردم و حکومت رخ داد، فرصت و امکان نقشآفرینیهای متفاوت و تاریخسازی را برای آحاد ملت ایران، بهویژه زنان و جوانان فراهم ساخت که تصویر ساده و بیپیرایهای از آنها را میتوان در کتاب «دختر تبریز» دید...
قلم خانم هدی مهدیزاد(نویسنده)، خاطرات را خیلی روان و شیرین و وفادارانه ثبت کرده است اما جذابیت و غریب بودن موضوعات مربوط به فعالیتها در نهضت سوادآموزی، #جهادسازندگی و مربیگری پرورشی، برای خوانندگان امروز، بسیار بیشتر از آن چیزی است که در این کتاب با آن مواجه میشویم.
بخوانید:
sobhe-no.ir/newspaper/1021/12/41651
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️ رونمایی کتاب «نان سالهای جنگ»» در روستای #صدخرو
🔸حجت الاسلام علیزاده امامجمعه شهرستان داورزن در این مراسم با اشاره به صحبتهای اخیر مقام معظم رهبری در خصوص پشتیبانی زنان در پشت جبههها و ضرورت پرداختن به ادبیات #دفاع_مقدس از نویسنده کتاب و مجموعه حسینه هنر سبزوار تقدیر و تشکر کرد.
🔸در این مراسم که در حسینیه قدیم صدخرو برگزار شد مردم خونگرم روستای #صدخرو و مسئولان شهرستان داورزن حضور داشتند.
🔸کتاب «نان سالهای جنگ» مجموعه خاطراتی از زنان روستای صدخرو سبزوار در #پشتیبانی_دفاع_مقدس است که به همت واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی سبزوار گردآوری و تدوین شده است.
🔸تحقیق و پژوهش این کتاب در اسفند 1394 توسط محمد اصغرزاده انجام شده و در سال 1398به قلم محمود شم آبادی به نگارش در آمده است. چاپ اول این کتاب از سوی انتشارات راهیار وابسه به دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با تیراژ دو هزار جلد منتشر شده است و بزودی چاپ دوم آن منتشر میشود.
✏️بخشهایی از کتاب:
بچههای #جهادسازندگی به شوهرم گفته بودند برای جبهه نان میخواهند. وقتی به من گفت باور نکردم. بعضیها با تعجب میپرسیدند مگر نان خانه جبهه را جواب میدهد. با این حال همسایهها را جمع کردیم و دستبهکار شدیم. از اذان صبح تا اذان مغرب کارمان همین بود. زمان عملیات یک وانت آرد خانه ما خالی میشد. زنان روستا میآمدند نوبتی پای تنور بودند. روزی سه کیسه آرد برای جبهه خمیر میکردیم. اوایل پخت نان مخصوص عملیاتها بود. کمکم همه وقتی شد.
****
با زنهای روستا دور هم جمع شدیم و اولین تظاهرات زنانه روستا به راه افتاد. هیچ مردی بین ما نبود. کمی گذشت که چشمم خورد به شوهرم که به من خیره شده بود. در دلم گفتم برسم خانه دعوایم میکند اما وقتی برگشتم هیچ حرفی نزد. چند روز بعد که رفته بود تهران، وقتی برگشت برایم یک جفت گوشواره خرید بود. گفت هدیهای برای حضورم در تظاهرات است.
🔴سفارش کتاب با #تخفیف25درصد :
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub