🔴مردهای چادری!
♦️تیمسار ایمانی، رئیس شهربانی که فکر نمیکرد زنها توانسته باشند در مسیری طولانی راهپیمایی کنند، با این ذهنیت که لابد زن نبودهاند و مردهایی چادر به سر در خیابان تظاهرات کردهاند، آمد که دست آنها را رو کند.
♦️کاظم مادرشاهیان: «از کلانتری یک راست ما را با اتوبوس بردند به شهربانی. من با رئیس کلانتری عقب اتوبوس نشسته بودم. دو سه تا پاسبان هم فکر کنم جلو یا عقب اتوبوس نشسته بودند. آنجا ما را بردند پشت شهربانی که الان بیمارستان است. در پشت شهربانی پیادهمان کردند و بردند داخل یک اتاق که در طبقه همکف بود.
♦️رئیس شهربانی, تیمسار ایمانی و سه تا از معاونهایش آمدند ماها را ببینند، ماها چطور زنهایی هستیم که چادر سرمان کردهایم! گمان میکرد مردها چادر پوشیدهاند و به خیابان آمدهاند! هر سه تا معاونش با من رفیق بودند و من را میشناختند. یکیشان که معاون امنیتی شهربانی بود، یک معاونش هم سرهنگ منصورزاده و دیگری برادر دکتر دلآسایی بود.»
♦️تیمسار ایمانی وقتیزن های دستگیرشده را دید، برای اینکه اشتباهش را بپوشاند، شروع کرد به تحقیر و تمسخر خانمهای جوان محجبه.
♦️کاظم مادرشاهیان: «به دخترها گفت شما چادر سرتان کردید به خاطر اینکه ما شما را نشناسیم. شما همان دخترهایی هستید که میروید پسربازی میکنید توی دانشگاه. چنین جملهای گفت، دقیقش یادم نیست.
همین موقع، خواهرزاده آقای شریعتی کارتش را درآورد و با کمال شهامت گفت: «آنها همان قوموخویشهای خودتان هستند که این کارهاند! این کارت شناسایی من است. همیشه همین شکلی هستم.» دیگر تیمسار ایمانی چیزی نگفت. ما را بردند طبقه بالا برای بازجویی اطلاعات شهربانی. خانمها را هم بردند به اتاق دیگری.»
📚 کتاب «روز آزادی زن»؛ تاریخ شفاهی قیام 17دی بانوان مشهدی
💠سفارش:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @Raheyarpub
🔴«آرزوهای دستساز» در «طاقچه» بخوانید
🔹این کتاب، روایتی است داستانی از شکلگیری شرکتی دانشبنیان در حوزه فناوریهای الکترونیکی و رایانهای.
🔹«آرزوهای دستساز» روایتِ پیشرفت و تجربه زیستهای از فعالیت دانشجویانی است که به خودباوری رسیدهاند. تعدادی دانشجو که برخلاف فضای رخوت انگیز و نامطلوب برخی دانشگاهها، میتوانند اهداف و آرمانهای خودشان را دنبال کنند و به موفقیت برسند...
📚بخشی از کتاب:
♦️هیچوقت احساس تحریم از آن طرف نکردیم. مشکل اصلی ما، تحریمهای داخلی بود که دمار از روزگارمان درمیآورد. با تحریمهای داخلی چه باید میکردیم؟
رانت و زدوبند و فساد و پارتیبازی و تنبلی و بیخیالی و بیاعتمادی را چطور باید دور میزدیم. از گمرک و اداره مالیات بگیر تا کارفرما و آن کسی که مناقصه برگزار میکرد؛ اینها بیشتر از آمریکا و اروپا ما را تحریم میکردند.
♦️بارها پیش آمده بود با وجود تمام تحریمهای خارجی، جنسی را در عرض حداکثر دو هفته از اروپا میآوردیم پشت گمرکمان؛ اما بدون هیچ دلیل مشخصی، سه چهار ماه در گمرک گیر میکرد و ترخیص نمیشد.
🔹در طاقچه بخوانید:
b2n.ir/arezd
✅ @raheyarpub
🔴«از دامن مادر» منتشر شد|طلبهای که پای کار تمام میدانها بود
fna.ir/f1tr3s
♦️«از دامن مادر»؛ روایتهایی است از دامن مادر تا معراج شهادت سید مهدی اسلامیخواه، طلبهای مبارز و خستگیناپذیر که به فرموده قرآن کریم، از شمار «و من یخرج من بیته مهاجراً الی الله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره علی الله» بود و برای تحصیل و تبليغ، فرسخها و مدتها از خانهاش دور میشد.
♦️آشنایی با افرادی چون سیدعلی اندرزگو، در نگاه و مشی سیاسی سید مهدی تأثیر فراوانی گذاشت. شب و روزش در تبوتاب انقلاب میگذشت.
فشار ساواکیها گرچه او را از جوار حضرت معصومه(س) دور کرد، اما نتوانست خوی مبارزه با ظلم و طاغوت را از جانش جدا کند.
♦️آمدن امام خمینی(ره) آغاز دوره جدیدی از فعالیتهای سیدمهدی بود. او چه در ارتش، چه در جهاد و چه در حوزه علمیه، تأثیر زیادی روی اطرافیانش، به ویژه جوانها گذاشت. پای کار تمام میدانها بود و رفتارش مصداق عینی حدیث «کونوا دعاة النّاس بغیر السنتکم».
♦️شهید سیدمهدی اسلامیخواه چهاردهم آذر 1360 در بستان، بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
تحقیقوتدوین: محمد حکمآبادی
184صفحه
20هزار تومان
💠سفارش با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴 حاج قاسم در میان مردم | خاطرات مردمی درباره شهادت حاج قاسم منتشر شد
💠چهار کتاب تازهمنتشر شده انتشارات «راه یار» درباره شهید حاج قاسم و ابومهدی المهندس:
♦️«سردار سربدارها»؛ خاطرات مردم سبزوار از ایام شهادت #حاج_قاسم سلیمانی
♦️«بر شانههای کارون»؛ خاطرات مردم اهواز از ایام شهادت #حاج_قاسم سلیمانی
♦️«حافظ دلها»؛خاطرات مردم شیراز از ایام شهادت #حاج_قاسم سلیمانی
♦️«یزله در دجله»؛ خاطرات مردم عراق از ایام شهادت #حاج_قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس
⭕️سفارش کتابها با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
02537746490
✅ @Raheyarpub
.
💠 وه از این مست که با مردم هُشیار چه کرد
💠 رونمایی از کتاب "یزله بر دجله"
مروری بر خاطرات مردم عراق در تشییع حاج قاسم
💠 با حضور نویسندگان کتاب
و
💠 پخش مستند #قائد_الحشد
💠 دوشنبه پانزدهم دی ماه نود و نُه
پخش مستند ساعت: ۱۴:۰۰
رونمایی کتاب: ۱۵:۳۰
برای تماشای مستند و حضور در رونمایی کتاب، وارد لینک #سها_روم شوید::
https://dialog.sohasima.ir/ch/soharoom
✅ @Raheyarpub
💠آیین رونمایی از کتب
برشانه های کارون
یزله بر دجله
⏱ سه شنبه ساعت۱۴:۳۰
📌 گلزار شهدای اهواز
@resanebidari
✅ @Raheyarpub
💠 همراه با جشنواره مردمی فیلم عمار
🔴 سینما مردم؛ 13000 تومان با تخفیف 20%، 10400تومان
🔴 ده قاب، ده قهرمان؛ 20000تومان با تخفیف 20%، 16000تومان
🔴 تولد یک جنبشواره؛ 13000تومان با تخفیف 20%، 10400تومان
💢 تهیه کتاب:
🌐 Vaketab.ir
🔶 02537746490
💠 یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار از 11 دی ماه شروع شده و تا 19 دی ادامه دارد. آثار این جشنواره را به طور آنلاین از طریق Ammaryar.ir میتوانید تماشا کنید.
✅ @Raheyarpub
⭕️دنبال دخترت نگرد
♦️چند ماه پس از واقعه خونین #قیام_گوهرشاد در 21تیر 1314 و کشتار بیرحمانه مردم معترض به سیاستهای تغییر اجباری لباس و زمینهسازی ممنوعیت حجاب توسط رضاخان، 17دی همان سال نیز قانون #کشف_حجاب اعلام رسمی شد و به مدت هفت سال(تا زمان لغو این قانون)، بسیاری از بانوان که نمیخواستند بدون حجاب خارج شوند، در خانهها ماندند و عدهای فقط شبها رفتوآمد میکردند. برخی هم ترک دیار کردند. البته عدهای از بانوان هم بودند که در این دوران، برای حفظ حجاب خود به شهادت رسیدند.
♦️ #روز_آزادی_زن عنوان کتابی است که قیام 17دی 1356 زنان مشهدی در اعتراض به سیاستهای حکومت پهلوی علیه حجاب و دامن زدن به بیبندوباری را روایت میکند.
سمیه ذوقی، ملیحه بخشینژاد و ندا ترکمنچه، محققان این کتاب به سراغ بانوان و بازماندگان این قیام فراموش شده رفته و ماجرای «آزادی زن» در دوران پهلوی را روایت کردهاند...
🔷 ادامه این گزارش را در روزنامه «صبح نو» بخوانید:
sobhe-no.ir/newspaper/971/12/39492
⭕️سفارش با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
02537746490
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ⭕️ماجرای «روز آزادی زن» در شهر امام رضا(ع)
💠به روایت نویسنده کتاب؛ سمیه ذوقی
⭕️ #درباره_کتاب:
کتاب 184صفحهای #روز_آزادی_زن درباره قیام بانوان مشهدی در 17 دی 1356 بود که کار تحقیق و تدوین آن برعهده ملیحه بخشینژاد، سمیه ذوقی و ندا ترکمنچه بوده است.
♦️رهبر انقلاب سال 1386 در بیاناتی درباره این واقعه فرمودند «در دیماه 1356، روز هفدهم دیماه در مشهد، یک اجتماع عظیمی، تظاهراتی از زنان مسلمان با شعار «حفظ حجاب» راه افتاد؛ ما آن وقت در تبعید بودیم، خبر آن را شنیدیم که زنان مؤمن و مسلمان و شجاع، چنین حرکتی را به راه انداختند.»
⭕️سفارش با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
02537746490
✅ @Raheyarpub
🔴«یَزله بر دجله» در اصفهان رونمایی شد
tasnimnews.com/fa/news/1399/10/17/2427426
♦️کتاب «یَزله بر دجله»؛ خاطرات مردم عراق از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، با حضور فعالان فرهنگی شهر اصفهان و تدوینگران کتاب، خانمها نرگس لقمانیان و فاطمه ملکی در سرای هنر و اندیشه این شهر رونمایی شد.
💠«یزله بر دجله»؛ خاطرات و روایتهایی از مردم عراق درباره شهادت حاج قاسم و ابومهدی المهندس است.
مصاحبه: جعفر الهایی
تدوین: نرگس لقمانیان و فاطمه ملکی
192صفحه
24هزار تومان
⭕️سفارش با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
02537746490
✅ @Raheyarpub
🔴تنها عکس قیام بانوان مشهدی(17دی 1356)| به روایت کتاب «روز آزادی زن»
🔶 از مقدمه کتاب:
🔷«هر سال هفدهم دی، میدان مجسمۀ مشهد شاهد جشن کشف حجاب بو؛. زنان و مردان موافقِ این سیاست در این روز به منظور تجلیل از اقدام رضاخان، گرد هم میآمدند و دستهگلهایی به پای مجسمۀ او میریختند؛ 17 دی ماه 1356 شمسی هم مثل هر سال، همه چیز برای تجلیل از رضاخان آماده بود و زمستان سرد و ساکت شهر، خیال رژیم را از هر مزاحمی آسوده کرده بود، غافل از آنکه بانوان با حجاب مشهدی در این روز آماده برافروختن شعله تظاهراتی بودند، تا آزادی کامل مردان و زنان ایران از استبداد پهلوی فرو ننشست.»
🔷مقام معظم رهبری سال 1386 در بیاناتی درباره این راهپیمایی فرمودند «در دیماه 1356، روز هفدهم دیماه در مشهد، یک اجتماع عظیمی، تظاهراتی از زنان مسلمان با شعار «حفظ حجاب» راه افتاد؛ ما آن وقت در تبعید بودیم، خبر آن را شنیدیم که زنان مؤمن و مسلمان و شجاع، چنین حرکتی را به راه انداختند».
⭕️سفارش با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
02537746490
✅ @Raheyarpub
🔴«لذت سادگی» منتشر شد| خاطراتی از اکرانکنندگان جشنواره مردمی فیلم عمار
➕ با ضمیمه تحلیلی از «سعید مستغاثی»؛ نویسنده و منتقد سینما
🔶«لذت سادگی»؛ روایتها و خاطرههای ۷۵نفر از اکرانکنندگان مردمی فیلمهای جشنواره در دورههای اول تا ششم است.
🔶روایت این اکرانکنندگان در کنار یکدیگر، گویای ماجرایی است که در اکرانهای مردمی عمار جریانیافته و این قابلیت را دارد که منبعی برای پژوهشگران حوزه فرهنگ و رسانه و الهامبخش ایدههایی جذاب برای فعالان فرهنگی و اکرانکنندگان تازه نفس عمار باشد.
🔶با وجود تنوع این افراد در سن، جنس، شغل، تحصیلات، مکان، امکانات و گستره جغرافیایی ویژگیهای مشترکی در بین آنها وجود دارد: تقریبا هیچکدام عشق سینما نیستند. انگیزهای که آنها را پای این کار آورده، دغدغههای فرهنگی برخاسته از احساس تکلیف است. با همان امکانات در دسترس شروع به کار میکنند و....
به کوشش: بهرام سلیمانزاد، رسول احمدی و علی عربی
232صفحه
27هزار تومان
⭕️سفارش با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
02537746490
✅ @Raheyarpub
🔴«سلیمانیها» رونمایی شد
♦️همزمان با سالگرد حمله به عین الاسد، مراسم رونمایی از کتاب «سلیمانیها»؛ روایتهایی از بازتاب شهادت #حاج_قاسم سلیمانی و #ابومهدی المهندس در زندگی مردم با حضور خانواده شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم و با سخنرانی وحید جلیلی در حسینیه هنر مشهد برگزار شد.
⭕️سفارش کتاب:
02537746490
✅ @Raheyarpub
🔴رونمایی از کتاب «مسجد رهبر» در مراسم افتتاحیه کتابشهر بهارستان
mehrnews.com/xTwBM
♦️مراسم افتتاحیه فروشگاه کتابشهر بهارستان و رونمایی از کتاب «مسجد رهبر» عصر دیروز با حضور استاد عباس سلیمینمین(مورخ و از شاگردان رهبر انقلاب در مسجد کرامت مشهد)، مرتضی انصاریزاده نویسنده کتاب و جمعی از اهالی فرهنگ و رسانه برگزار شد.
🔶 کتاب «مسجد رهبر»، گزارشی است از شکلگیری و فعالیتهای «مسجد کرامت» مشهد، در نزدیکی حرم مطهر امام رضا(ع). این مسجد را که بعدها امام جماعتش، #رهبر انقلاب اسلامی شد، میتوان از جهات گوناگون نمونهای ممتاز از الگوی #فعالیت_مسجدی معرفی کرد...
♦️بخش قابلتوجهی از این کتاب که پژوهش آن از سال 1389 شروع شده بود به فعالیتها و سخنرانیهای آیتالله سیدعلی خامنهای در دهه ۵۰، در مشهد به ویژه #مسجد_کرامت اختصاص دارد که برای #اولین_بار منتشر میشود.
⭕️سفارش آنلاین با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @Raheyarpub