⭕️ «به اضافه مردم»؛ الکترونیکی شد!
♦️ نسخه الکترونیکی کتاب «به اضافه مردم»؛ ده اصل اساسی در #کار_فرهنگی به همراه 30 عنوان دیگر از کتابهای انتشارات «راه یار» را میتوانید از طریق سایت و برنامه کتابخوان «طاقچه» تهیه و مطالعه کنید:
b2n.ir/rhyr
✅ @Raheyarpub
⭕️معرفی و عرضه کتاب «پرچمدار کوچک من» در هیئت میثاق با شهدا(دانشگاه امام علی(ع)
♦️یکی از دغدغههای اصلی مادران در #تربیت دینی و آشنایی بچهها با اهل بیت(ع)؛ پاسخ دادن به پرسشهای کودکانه ولی مهمِ فرزندان و همچنین چگونگی تعریف واقعه #عاشورا، آشنایی با اهداف #عاشورا و انس ایشان با فضای عزاداریهای دوماهه سراسری است. این کتاب، در واقع، پاسخگویی به پرسشهایی از همین دست است.
«پرچمدار کوچک من» که میتوان آن را جزو اولین کتابها در حوزه تجربهنگاری سبک زندگی ایرانی-اسلامی عنوان کرد، تلاشهایی #مادرانه را روایت میکند که در موقعیتهای متفاوت، به دنبال یک هدف مشترک بودهاند: تعامل با کودک و پیوند دادن فرزندانشان به سیدالشهدا(ع)...
این کتاب؛ شامل تجربههای خلاق #مادران در باب #تربیت_حسینی_کودکان به همراه یادداشتهایی از کارشناسان تربیتی و ایدههای برگزاری #هیئت_کودکانه در خانه است.
مطالعه این کتاب به تمام مادرانی که دغدغه تربیت صحیح فرزندان خود را دارند توصیه میشود.
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف20درصد:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️ «همسایۀ انقلاب؛ یادنامۀ شاعر مردمی انقلاب، میرزاعلی زیرک» به زودی منتشر میشود.
▫️انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، تجربه و اندیشه انقلاب اسلامی
➕ @Raheyarpub
⭕️عشق یعنی تا همیشه مکتبی
✍️احسان سالمی؛
♦️ «پرچمدار کوچک من» با تاکید بر جایگاه و نقش حیاتی خانواده آغاز میشود و شاهد مثال این اهمیت را هم جایگاه خانواده در قیام سیدالشهدا(ع) معرفی میکند.
روایتهای کر شده در این کتاب، از تجربیات #مادران ایرانی(و غیرایرانی) نکات جالبی برای #تربیت_حسینی_کودکان دارد؛ نکاتی که مبتنی بر آموزش قدم به قدم کودکان و انس دادن آنها با فرهنگ حسینی و عشق امام حسین(ع) و اهلبیت ایشان است.
♦️«پرچمدار کوچک من» اثری #کاربردی است و این نکته را میتوان در خط به خط کتاب دید. نشانه اول این موضوع این است که کتاب بر مبنای تجربیات مادران نوشته شده است و اساسا چه چیزی بیشتر از تجربیات مادرانه میتواند برای سایر مادران و دغدغههای #تربیتی آنها به کار آید؟ نکته دیگری که گزاره کاربردی بودن کتاب را تایید و تثبیت میکند، معرفی کاردستیهایی ساده اما مبتکرانه برای همراهی مادران با فرزندانشان در ساخت آنهاست؛ ابتکاراتی که میتواند تجربههای زیستی کودکان در زمینه #محرم و ارتباط با فرهنگ #عاشورا و عزاداری امام حسین(ع) را ارتقا دهد.
🔶متن این یادداشت در روزنامه وطن امروز:
plink.ir/9NX7Q
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف20درصد:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️نشست نقد و بررسی کتاب «سکه تقدیر»
♦️با حضور:
▫️ دکتر محمدصادق کوشکی
▫️ نعمتالله سعیدی(نویسنده کتاب)
▫️ میثم رشیدی(مجریکارشناس)
🔻 چهارشنبه؛ 12شهریور؛ ساعت 15
🔻 کتابفروشی بهنشر (خ انقلاب، مقابل درب اصلی دانشگاه تهران، پلاک ۱۲۴۴)
🔷پخش زنده نشست از اینستاگرام:
instagram.com/behnashr_teh
✅ @Raheyarpub
⭕️«گمشدگی» پیدا شد | حکمت»های کشف حجاب رضاخانی به روایت مصطفی جمشیدی
♦️کتاب داستانی «گمشدگی» به نویسندگی #مصطفی_جمشیدی روایتی داستانی براساس زندگی و فعالیتهای #علی_اصغر_حکمت، وزیر معارف دوره پهلوی اول، از بانیان و مؤثران واقعه #کشف_حجاب رضاخانی است.
♦️بخشی از کتاب: «شما از جایی در وزارت معارف کار را شروع کنید و به بقیه هم کاری نداشته باشید... . من بیآنکه فکری کرده باشم گفتم: «اعلیحضرتا... کار را باید از موطنم شیراز شروع کنم.»
... اما در شیراز چه خبر بود؟ جشن نسوان راه انداختیم. در یک مدرسه دخترانه... برخی بانوان از پیش انتخاب و طراحی شده و دقیق به جشن آورده شدند. به عموم مستخدمین آنجا هم اعلام کردیم که جشنی برگزار خواهیم کرد و یکسره میبایست دفعتا و در هنگام حضور چادر از سر بردارید و کار را یکسره کنید و اینچنین شد... غافل از اینکه مشهد و علمای آنجا مخالفت خواهند کرد... و شد آنچه نباید میشد و مشهد در گوهرشاد خلاصه شد و همه چیز یکپارچه غرقه در خون شد!»
💠بیشتر: mshrgh.ir/1113252
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف20درصد:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
bookroom.ir/book/82028
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «سکه تقدیر» و پایان تردیدهای آقای کارگردان!
#درباره_کتاب:
🔺آثاری مثل #روزی_روزگاری را میتوان از نظر کارکرد مثل شاهنامه فردوسی یا رباعیات خیام و غزلیات حافظ دانست. همانطور که شاهنامه زبان فارسی را حفظ کرد. سریالهایی مثل «روزی روزگاری» نیز میتوانند فرهنگ ایرانی را حفظ کنند.
«روزی روزگاری» مجموعهای تلویزیونی به کارگردانی و نویسندگی #امرالله_احمدجو ساخته سال 71-1370 است که از تلویزیون پخش شده و داستان آن، درباره راهزنی معروف به نام مرادبیگ است که مرحوم خسرو شکیبایی نقش آن را ایفا میکند.
#نعمت_الله_سعیدی پس از گذشت سه دهه از پخش این سریال در کتاب 184صفحهای «سکه تقدیر» براساس مبانی زیباییشناسی سینمای دینی به نقد و تحلیل «روزی روزگاری» از زوایای مختلف پرداخته است.
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف25درصد:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub