🔴«همیشه فرمانده»؛ مینیمالهایی از زندگی و زمانه سردار شهید
🔻شهید محمد فرومندی با پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. فرماندهی سپاه سبزوار در سال ۶۰، فرماندهی تیپ امام صادق(ع) و قائممقامی لشکر ۵ نصر خراسان از مسئولیتهای مهم وی بوده است.
این شهید در مدت ﺣﻀﻮر در ﺟﺒﻬﻪ در ﻋﻤﻠﻴﺎتهای ﺧﻴﺒﺮ، ﺑﺪر، ﻓﺎو، واﻟﻔﺠﺮﻫﺎی ﻏﺮورآﻓﺮﻳﻦ و آزادی ﻣﻬﺮان حضور داشت و سرانجام در ۲۰ دی سال ۱۳۶۵ در عملیات ﻛﺮﺑﻼی ۵، در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺷﻠﻤﭽﻪ ﺑﺮ اﺛﺮ اﺻﺎﺑﺖ ﺗﺮﻛﺶ ﺑﻪ شهادت رسید.
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴شهدا اینقدرها نازنین نبودند!
🔻مروری بر کتاب «شهدا برای چه افقی جنگیدند»؛
♦️این کتاب 80صفحهای، مجموعهای از سخنرانیها، گفتگوها و یادداشتهای #وحید_جلیلی، در روزنامهها و نشریات مختلف است که در 9 بخش، گردآوری و تدوین شده است.
جلیلی در «شهدا برای چه افقی جنگیدند؟» به بیان آسیبهای موجود پیرامون روایتهایی که توسط افراد به ظاهر انقلابی از «جنگ»، «شهدا» و #دفاع_مقدس وجود دارد، میپردازد.
🔻در بخشی از کتاب میخوانیم:
▫️تا آنجا كه یادم میآید، #شهدا اینقدرها هم كه حالا میگویند نازنین نبودند. همیشه هم لبخند روی لبشان نبود. آنقدر مست خدا نبودند كه فقر و فساد و تبعیض از یادشان برود و آنچنان از خوف خدا غش نكرده بودند كه هیچ خوفی بر دل هیچ كس نیندازند.
تا آنجا كه یادم هست... باور كنید به خدا این قدر دوستداشتنی بودن هم خوب نیست... باور كنید به خدا امام حسین (ع) هم اینقدر دوستداشتنی نبود...
▫️ ... وضعیت جامعه طوری شده كه فرهنگ شهادت كاملاً با تجمّلگرایی جمعشدنی است... میبینی شهرام جزایری هم كمك میكند.
...فعالیتهای فرهنگیای که مفسدان و ظالمان در جامعه از آن حمایت میکردند. هرچه قالتاقترند، بیشتر طرفدار حركتهای فرهنگیاند! چرا؟ چون میداند كه این حركت فرهنگی، حركت فرهنگی واقعی نیست. حركت فرهنگی دینی نیست. دینی كه جهتگیریاش «لِیَقُومَ النّاسُ بِالْقِسْط» باشد، نیست...
🔻بیشتر:
fna.ir/f01odn
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️سند برادری و خونشریکی
🔻کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» کتاب احترامبرانگیزی است. هم به سبب موضوعش و هم به سبب شیوهی نگارش آن. خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس موضوع اصلی این کتاب ۵۲۸ صفحهای است.
🔻کتابی که محمدسرور رجایی در مقدمه اینگونه معرفیاش کرده:
«این اثر حاصل چهارده سال پژوهش است؛ سالهایی که تلخیها و شیرینیهای بسیاری برایم داشته است. از برکت همین گفتوگوها تقریبا با تمام محورهای عملیاتی آشنا شدهام. میدانم که زاغهی شهید رستمپور کجاست و چگونه با رشادت مبارزان هموطنم و با اهدا کردن چند شهید دوباره احیا شده است. میدانم که آقای عزیزجعفری اگرچه امروز به دنبال آهنقراضه، کوچههای جنوب تهران درمینوردد؛ روزگاری در فتح حاجعمران، آرپیجیزن قهاری بوده است
این کتاب میخواهد روایتگری کند تا همه بدانند دو ملت ایران و افغانستان یگانه هستند. هم خونشریکاند و هم غمشریک.»
📙متن کامل این یادداشت به همراه بریدههایی از کتاب:
diaran.ir/aiw1
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴از روایت فعالیتهای مردم در پشت جبههها غفلت کردیم
♦️محمد اصغرزاده؛ نویسنده کتاب «دلهرههای آخرین خاکریز» در گفتگو با روزنامه قدس:
میگویند وقتی یک نفر میجنگند، 9 نفر پشت سر او در حال انجام امور پشتیبانی هستند، در تاریخ شفاهی ما و ثبت #وقایع_جنگ، آن یک نفر مورد توجه بوده، ولی آن 9 نفر نادیده گرفته شدهاند.
باید 10-15سال آینده را به تاریخ شفاهی جنگ یعنی خط مقدم و بهخصوص پشت خط درگیری، اختصاص بدهیم و قدر فرصتها را بدانیم. سوژههای خیلی خوبی در پشت جبهه هنوز کار نشدهاند. بسیاری از سوژههای مردمی ما هنوز بکر و دستنخورده هستند. گاهی فکر میکنیم فعالیت مردم فقط از جنس حضور در خط مقدم بوده در صورتی که در طیف وسیعی از فعالیتهای هنری، فرهنگی، پشتیبانی و پرستاری و... درگیر بودهاند و باید راوی همه این فعالیتها باشیم...
🔴سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴زنانی که نان نداشتند، اما «نان سالهای جنگ» را میپختند
♦️ کتاب «نان سالهای جنگ» روایتی است مستند از تلاش هشتساله زنان یک روستا برای تأمین نان مورد نیاز جبههها.
🔻محمود شمآبادی؛ نویسنده کتاب در گفتگو با خبرگزاری تسنیم:
ما مانند روستای صدخرو چندین روستا در استانهای مختلف داریم که زنانشان به کار پشتیبانی از جبههها میپرداختند، مانند روستای «خانوک» در کرمان که آنها هم به کار پخت نان میپرداختند
اینها روستاهایی هستند که طعم محرومیت را چشیده بودند اما وقتی انقلاب پیروز میشود و جنگ رخ میدهد، وارد میدان میشوند و از انجام هیچ نوع کاری دریغ ندارند. این مردم رنجکشیده وقتی میبینند که امام و انقلاب و مسئولانی که فعالیت داشتند، از جنس خودشان هستند جنگ را از خودشان میدانند.
تاریخ ما مردمی است تا وقتی این تاریخ مردمی را روایت نکنیم و مردم ندانند که چه نقش قهرمانانهای در جنگ داشتند و دارند، روایت دشمن را میپذیرند. خانمهایی مانند خیرالنساء صدخروی قهرمانان گمنام جنگ هستند اینها گنجهایی هستند که متأسفانه داریم آنها را از دست میدهیم
▫️بیشتر:
yun.ir/df31r7
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️«پرچمدار کوچک من» تجدیدچاپ شد| مادرانهای برای تربیت حسینی کودکان
♦️ چاپ پنجم کتاب «پرچمدار کوچک من»؛ تجربههای خلاقانه مادران در تربیت حسینی کودکان که ویرایش جدید آن، اوایل محرم منتشر شده بود، راهی بازار نشر شد.
♦️ایناثر را میتوان جزو اولین کتابها در تجربهنگاری سبک زندگی ایرانی-اسلامی دانست که تلاشهایی #مادرانه را روایت میکند که در موقعیتهای متفاوت، به دنبال هدفی مشترک بودهاند؛ تعامل با کودک و پیوند دادن فرزندانشان به سیدالشهدا(ع). در این کتاب، ۶۶خاطره از ابتکارات و #تجربیات_خلاقانه_مادران ایرانی و غیرایرانی در کنار تصویرسازیهای مرتبط در جهت تربیت حسینی کودکان آمده است
♦️با توجه به اینکه در ایام #کرونا فرصت در خانه بودن بیشتر است باید از این فضا استفاده کرد و #هر_خانه به #یک_هیئت تبدیل شود. بنابراین برای اینکه خواننده کتاب، در کنار مطالعه تجربهها و تأملات مرتبط با تربیت حسینی پیشنهاداتی هم برای راهاندازی هیئت کوچک خانوادگی بیان شده است
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف20درصد :
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
✴️ «شاه چمداندا گئتدی» در راه انتشار
این کتاب تنها نمونهای است مختصر از سرودها، ترانهها و حتی شعارهای انقلابی مردم آذربایجان که گاه زبانی بسیار جدی دارد؛ زبانی که در عین سادگی و بی تکلفی بسیار عمیق و تأملبرانگیز است، گاه آمیخته با طنزی ملایم است و در مواردی هم از گرایش به هزل پرهیز نکرده است و این طنز و هزل بنا بر تعریف بزرگان حوزۀ شوخطبعی و طنز به مقدار ملح در طعام است.
این جنس از ادبیات غالباً پدیدآورندگان مشخصی ندارند و خالقین اینگونه آثار از فرهیختگان تا افراد کمسواد و حتی بیسواد را شامل میشوند.
عمار احمدی کار پژوهش و تدوین کتاب #شاه_چمداندا_گئتدی را بر عهده داشته است.
#بزودی
انتشارات «راهیار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیتالله خامنهای: از صدای شما خوشم آمده!
🔻 «محمد میرزاوندی» یکی از مفاخر هنری مهجور مانده ماست که ترانهها و قطعات حماسی او در دوران جنگ، یکی از شناسنامههای هنری این مقطع است. «دایه دایه وقت جنگه» میرزاوندی، یکی از این نمادها و آواهای ماندگار دوران #دفاع_مقدس است.
🔻کتاب «تا نفس دارم میجنگم»؛ خاطرات دوران کودکی، نوجوانی و فعالیتهای هنری محمد میرزاوندی در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را روایت میکند.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴همه چیز غرقه در خون شد!
🔻شما از جایی در وزارت معارف کار را شروع کنید و به بقیه هم کاری نداشته باشید... حتی به علیاکبر داور... . من بیآنکه فکری کرده باشم گفتم: «اعليحضرتا... کار را باید از موطنم #شیراز شروع کنم.»
🔻رضاشاه تبسمی کرد و گفت: «از همان روز که علیاکبر داور شما را به من معرفی کرد و حزب رادیکال راه افتاد، قرار بود جای همه آن مزخرفها را در بدنه دولت و حاکمیت شاهنشاه بگیرید فهمیدم آدم لايق هستید...»
🔻... اما در شیراز چه خبر بود؟ #جشن_نسوان راه انداختیم. در يك مدرسه دخترانه... برخی بانوان از پیش انتخاب و طراحی شده و دقیق به جشن آورده شدند. به عموم مستخدمين آنجا هم اعلام کردیم که جشنی برگزار خواهیم کرد و یکسره میبایست دفعتا و در هنگام حضور چادر از سر بردارید و کار را یکسره کنید و اینچنین شد...
غافل از اینکه مشهد و علمای آنجا مخالفت خواهند کرد... و شد آنچه نباید میشد و مشهد در #گوهرشاد خلاصه شد و همه چیز یکپارچه غرقه در خون شد!»
📚کتاب «گمشدگی»؛ روایتی داستانی براساس زندگی علیاصغر جکمت، وزیر معارف پهلوی و از بانیان #کشف_حجاب رضاخانی
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله خامنهای از «حکمت»های کشف حجاب رضاخانی میگوید
🔹«... شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضاشاه- مثلاً #علیاصغر_حکمت - در قضیه کشف حجاب نقش استعماری ایفا کردند، رضاشاه تفنگ دستش بوده و اینها فکرمیساختند و به او جهتگیری میدادند که تفنگ را کجا به کار ببرد... چهرههای اینها باید شناخته شود.»
🔻از 17دی 1314 و بعد از تصویب قانون #کشف_حجاب به مدت هفت سال یعنی تا زمان رفتن #رضاخان، بسیاری از زنان مسلمان ایرانی برای حفظ حجاب خود مجبور شدند در خانهها بمانند و عدهای نیز در اثر بیحرمتیها و تعرض مأموران پهلوی، #شهید شدند.
📚کتاب «گمشدگی»؛ روایتی داستانی براساس زندگی و فعالیتهای #علیاصغر_حکمت، وزیر معارف دوره پهلوی اول و از بانیان واقعه کشف حجاب رضاخانی است.
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
⭕️ محمدعزیز جعفری، یکی از شخصیتهای کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» نوشته محمد سرور رجایی؛
🔻رزمندهای که در روزهای جنگ، #تانکهای بعثی را با گلولههای آرپیجی تبدیل به آهن قراضه میکرد، اما امروز روزگار را با خرید و فروش ضایعات آهنآلات میگذراند.
✅ @Raheyarpub
🔴گریه امانم نمیدهد
🔻الآن که دارم این وصیتنامه را مینویسم خیلی دلتنگ شدم و گریه امانم نمیدهد، بنده لایق شهادت نیستم، اما اگر خداوند متعال به این کمترین عنایتی بکند و مرگ ما را شهادت در راهش رقم بزند، آن را مدیون تو هستم.
شهید محمد بلباسی
📚 «عاشقانهها»؛ دفتر دوم(عاشقانههایی از شهدای #مدافع_حرم)
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
📸 یک عکس؛ یک روایت
♦️ این تصویر، مربوط است به مونتاژ قطعات نمونۀ نهایی #سرعتسنج خودرویی برای نصب در ماشین. تیم جوان سازنده این #اختراع، در سال 1387 رتبه اول جشنواره جوان #خوارزمی را برای این دستاورد کسب کردند و امروز این وسیله توسط #پلیس راهنماییورانندگی استفاده میشود.
📚ماجرای این چند جوان در کتاب «آرزوهای دستساز» به قلم میلاد حبیبی و به شکلی داستانی روایت شده است. دوربین ثبت تخلّفات راهنمایی و رانندگی یکی از معروفترین اختراعات این چند جوان است.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴 پرفروشترینهای انتشارات «راهیار» در تابستان99
1. به اضافه مردم
2. رسم جهاد
3. پرچمدار کوچک من
4. در مکتب مصطفی
5. آرزوهای دستساز
🔴سفارش آنلاین کتابها:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🎥 آیتالله خامنهای از «حکمت»های کشف حجاب رضاخانی میگوید 🔹«... شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضاشاه
🔴نویسندهای که ستون فرهنگ رضاخانی بود
fna.ir/f040w3
♦️مشخصه اول دوران رضاشاه، غربگرایی است که با تجددگرایی دوره #مشروطه آغاز شده بود و در دوران رضاشاه باستانگرایی نیز بر آن افزوده شد. البته نباید از این نکته غافل شد که باستانگرایی این دوره ریشه در شرقشناسی مشکوک غربی داشت که با معنای هویت ملی فاصله داشت. برخی پژوهشگران تاریخی بر این باورند که کارگزاران هر سه جریان لُژ بیداری #فراماسونری بودند.
از دیگر عواملی که پژوهشگران بر آن پای میفشارند، سیستم آموزشی است که در اختیار علیاصغر حکمت بود
♦️حکمت با روی کار آمدن محمدعلی فروغی در شهریور ۱۳۱۲ ابتدا سرپرستی وزارت معارف و بعد پست وزارت را به دست آورد
♦️علیاصغر حکمت تا آنجا پیش رفت که وزارت معارف پیشگام سیاستهای رضاخان در کشف حجاب در سال ۱۳۱۴ شد. با مسئولیت او مراسم ۱۷ دی همان سال در دانشسرای عالی تهران با حضور رضاشاه و زنان بیحجاب برگزار و آغاز #کشف_حجاب اعلام شد
🔻کتاب «گمشدگی»؛ روایتی است داستانی براساس زندگی و فعالیتهای #علیاصغر_حکمت، وزیر معارف رضاخان و بانیان اصلی واقعه کشف حجاب
🔻سفارش کتاب با تخفیف25درصد:
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴صندوقچهای از دستنیافتنیها
🔻نگاهی به کتاب «آپاراتچی» در دوران #کرونایی سینما
✍️ زینب آزاد
🔻ماجرا از تحقیقی درباره تأثیرگذارترین فیلم در بین نوجوانان از طریق مصاحبههایی با مربیان پرورشی در تبریز آغاز شد که در آن همگی اتفاق نظر روی یک فیلم داشتند و اطلاعی از نام کارگردان یا نویسنده اثر نداشتند. نکته قابل توجه این بود که این اثر بینام و نشان در کنار آثاری همچون «بلمی به سوی ساحل» و #محمد_رسولالله قرار گرفته بود...
🔻در روستای «قرهآغاج» تبریز به دنیا آمده بود.فرزند ارشد خانواده بود و پدرش از پیشه قالیبافی کسب درآمد میکرد و با نان حلال شکم 8بچه قد و نیمقد را سیر میکرد. مادرش «جهره» داشت که همان چرخ نخریسی است. در کنار تربیت دختران و پسرانش، کمکخرج خانواده بود... با وردستی یک نقاش، کار را شروع کرد تا به استادکاری رسید.علاقهاش به عکاسی مسیر زندگیاش را تغییر داد و ماحصل این زندگی پر فراز و نشیب مستندساز و عکاس تبریزی در کتاب کمحجم «آپاراتچی» گردآوری شده...
🔻متن کامل در روزنامه وطن امروز:
vatanemrooz.ir/newspaper/page/3046/8/225431/0
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴«شاه چمداندا گئتدی» منتشر شد| طنزهای انقلابی مردم آذربایجان
♦️این کتاب تنها نمونهای است مختصر از سرودها، ترانهها و حتی شعارهای انقلابی مردم #آذربایجان که گاه زبانی بسیار جدی دارد؛ زبانی که در عین سادگی و بی تکلفی بسیار عمیق و تأملبرانگیز است، گاه آمیخته با طنزی ملایم است و در مواردی هم از گرایش به هزل پرهیز نکرده است و این #طنز و #هزل بنا بر تعریف بزرگان حوزۀ شوخطبعی و طنز به مقدار «ملح در طعام» است.
♦️این جنس از ادبیات غالباً پدیدآورندگان مشخصی ندارند و خالقین اینگونه آثار از فرهیختگان تا افراد کمسواد و حتی بیسواد را شامل میشوند.
♦️عمار احمدی کار پژوهش و تدوین کتاب «شاه چمداندا گئتدی» را بر عهده داشته است.
mshrgh.ir/1129474
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
bookroom.ir/book/84043
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «نان سالهای جنگ» را بخوانید تا بفهمید یک زن چقدر میتواند موثر باشد!
🔻حجتالاسلام هادی حسینپور:
▪️بعضی خانمها بر اثر تبلیغات دشمن دچار کمبینی شدهاند! فکر میکنند زن بودن ارزش نیست.
▪️کتاب «نان سالهای جنگ» را بخوانید تا بفهمید یک زن چقدر میتواند موثر باشد!
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
📸 یک عکس؛ یک روایت
♦️حسن آقا توی مغازهاش، یک #دوربین فیلمبرداری سوپر هشت داشت.
بعد از چند وقت که پولی گیرم آمد، رفتم مغازهاش و از او خواستم که دوربین را بدهد به من. گفت کار کردن با آن سخت است؛ تو نمیتوانی.
اصرار کردم، گفتم من پولش را میدهم. شما بدهید، خودم فکری میکنم.
📚 از کتاب «آپاراتچی»؛ خاطرات شفاهی #جلیل_طائفی اسدی
🔻 جلیل طائفی، بدون داشتن سواد خواندن و نوشتن، دوربین دست گرفته و در دهه شصت، فیلمهایی مانند «از جان گذشتگان»، «نوری در تاریکی»، «حسرت آزادی» و... ساخته و این فیلمها را شهر به شهر،روستا به روستا، #مسجد به مسجد و #مدرسه به مدرسه برده و برای مردم به نمایش گذاشته است.
«آقاجلیل» تمام این کارها را با پول شخصی انجام داده و علاوه بر کارگردانی فیلمهای انقلابی، #نقاشی ساختمان و عکاسی هم انجام میداده تا بتواند خرج خود و خانوادهاش را در بیاورد.
🔴سفارش آنلاین کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«به اضافۀ مردم» به کدام پرسشهای ما جواب میدهد؟
♦️کتاب «به اضافه مردم» به استناد تجربیات ارزنده تاریخ انقلاب اسلامی، در ۱۰ فصل به بررسی ۱۰ قاعده اساسی در #کار_فرهنگی و تشکیلاتی پرداخته و در هر فصل، مثالهایی هم که از خاطرات و تجربههای عینی افراد جهت کاربردی شدن این قواعد آورده شده است.
با نگاه به راهکارها و پیشنهادهای ارائه شده در این کتاب؛ میتوان آن را از کتابهای کاربردی مهم برای عموم #فعالان_فرهنگی و مردمی عنوان کرد.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️من زندگی با شما را دوست دارم
♦️بخشی از وصیتنامه #شهید_رضا_حاجیزاده در کتاب «عاشقانهها»؛
همسر مهربان و صبورم!
میدانم که بعداز رفتن من تمام سختیهای این زندگی بر دوش توست، من برای شهادت نمیروم، من جوانی و زندگی با شما را دوست دارم و میخواهم با شما باشم، ولی...
شهید رضا حاجیزاده (۱۳۹۵-۱۳۶۶) عضو گردان تکاوری سپاه و از شهدای لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا بود که همراه با ۱۲ تن از یارانش در روز ۱۷ اردیبهشتماه سال ۱۳۹۵ در #خانطومان سوریه به شهادت رسید؛ پیکر این شهید به همراه تعدادی دیگر از شهدای #مدافع_حرم به تازگی در منطقه خانطومان شناسایی و پس از بازگشت به کشور تشییع شد.
📚 «عاشقانهها»؛ دفتر دوم(عاشقانههایی از شهدای #مدافع_حرم)
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴«ساده رنگ»؛ چاپ دومی شد| هنر انقلاب به روایت «آقای گرافیست»
🔻کتاب «ساده رنگ»؛ خاطرات فرهنگی و هنری «مجید دلدوزی» از گرافیستهای انقلابی سالهای مبارزه و دهه شصت را به قلم غلامرضا قلیزاده روایت میکند.
🔻دلدوزی، زندگی پُرفرازونشیبی داشته و از سالهای سربازی در ارتش شاهنشاهی تا نهضت سوادآموزی و آموزش و پرورش و از فعالیت فرهنگی و هنری در #سپاه تا همکاری در فعالیتهای فرهنگی #حزبالله لبنان، همواره کار کرده و بیآنکه دانشکدۀ هنر ببیند، کوشیده و بهعنوان یک گرافیست فعال و خلّاق، بالیده و به امروز رسیده است.
🔻خاطرات این هنرمند انقلابی، پس از دهها ساعت مصاحبه، در کتاب «ساده رنگ» گردآوری و روایت شده است. تصویری که در این اثر، از زندگی مجید دلدوزی ارائه میشود، علاوه بر اینکه گویای حیات فکری و هنری یک هنرمند است، انعکاسدهنده بخش مهمی از تاریخ #هنر_انقلاب نیز است.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
🔻نسخه الکترونیک:
b2n.ir/sdrn
✅ @Raheyarpub
تو شهید نمی شوی.mp3
4.22M
🎧بشنوید| معرفی کتاب «تو شهید نمیشوی» در رادیو جوان
♦️احمدرضا بیضایی در گفتگو با برنامه «با من ورق بزن» رادیو جوان از قصه نگارش کتاب «تو شهید نمیشوی» میگوید
📚این کتاب؛ روایتهایی است از حیات جاودانه شهید #مدافع_حرم محمودرضا بیضایی به قلم برادرش
🔴سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴«نان سالهای جنگ» با ویرایش جدید پخته شد
#چاپ_دوم
🔻«نان سالهای جنگ»؛ اولین کتاب از مجموعه تاریخ شفاهی #پشتیبانی_جنگ انتشارات راه یار است که طی آن، خاطرات زنان روستای «صَدخَرو» سبزوار در پشتیبانی دفاع مقدس روایت میشود.
زنانی که به مثابه گردانی در جنگ بودند و فرماندهشان هم #خیرالنساء و دخترش مریم بودند. علاوه بر #صدخرو، هزاران روستای دیگر هست که کمتر به آنها پرداخته شده است؛ روستاهایی که به مدد #جهاد_سازندگی پایشان به پشتیبانی جنگ باز شد.
🔻امام خمینی(ره) در سخنی که مقدمه کتاب آمده، درباره عظمت کار این زنان گفته است: «وقتی که در تلویزیون میبینم این بانوان محترم را که اشتغال دارند به همراهی کردن و پشتیبانی کردن از #لشکر و قوای مسلح،ارزشی برای آنها در دلم احساس میکنم که برای کسی دیگر نمیتوانم آنطور ارزش قائل شوم.
آنها یک کارهایی که میکنند که دنبالش توقع اینکه یک مقام یا یک پستی را اشغال کنند، با یک چیزی از مردم خواهش کنند؛ هیچ این مسائل نیست، بلکه #سربازان گمنامی هستند که در جبههها باید گفت مشغول جهاد هستند.»
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
🔻نسخه الکترونیک:
b2n.ir/nsjn
✅ @Raheyarpub
♦️دخترِ بابا، سلام
🔻بخشی از وصیتنامه #شهید_محمد_بلباسی در کتاب عاشقانهها
فاطمه جونم! دخترِ بابا، سلام. اگر دوست داری باز هم همدیگه رو ببینیم باید ظاهرت مثل باطنت اسلامی و قرآنی باشد؛ مانند مادرت محجّبه و عفیف باش، در مقابل سختیها صبور باش.
حسن جون! مهدی جون! سلام.
حالا بعد از بابا، مرد خونه شما هستید. مواظب مادر و خواهرتون باشید که احساس تنهایی نکنند...
🔹شهید محمد بلباسی (۱۳۹۵ـ ۱۳۵۸) مسئول اردویی سپاه کربلای مازندران بود و در مناطق #محروم کشور اردوهای #جهادی برگزار میکرد.
ایشان در اردیبهشتماه ۱۳۹۵ در منطقهٔ #خانطومان به شهادت رسیدند. پیکر این شهید به همراه تعدادی دیگر از شهدای #مدافع_حرم به تازگی در منطقه خانطومان شناسایی و پس از باگشت به کشور تشییع شد.
📚 «عاشقانهها »؛ دفتر دوم(عاشقانههایی از شهدای #مدافع_حرم )
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub