🔴تفاوتهایی که بعضی آدمها را ممتاز میکند
🔻چه در ایامی که در دفتر پشتیبانی جنگ جهاد شیراز بودم و چه در جبهه، دیده و شنیده بودم که بچههای جنگ با بقیه تفاوت دارند؛ ولی این یکی خیلی متفاوت بود.
🔻معاون مقری که خودش کامیون سرویس میکند و خودش هم پشت فرمان مینشیند و شخصاً به رزمندههای خطوط مقدم آبرسانی میکند؛ اما باید میفهمیدم چرا لباسهایش اینقدر کهنه بودند. ما که این همه پیراهن و پتو و خوراکی از مردم جمع میکردیم و به جبهه میفرستادیم، پس چرا معاون مقر پشتیبانیمان لباس سالمی نداشت که بپوشد.
🔻کمی شاکی شدم و دوباره به دفتر مقر رفتم. خودم را معرفی کردم و گفتم: «انباردار اینجا کیست؟»
- در خدمتیم برادر، امرتان را بفرمایید.
- پیراهن دارید؟
- نامۀ درخواستتان را بگذارید اینجا، آقای دشتی که آمدند دستور بدهند، برایتان میفرستیم.
یکی از بچهها که مرا در محوطه با او دیده بود گفت: «شما که الان داشتی با او صحبت میکردی، خب نامهات را هم میدادی امضا میکرد.»
🔻فهمیدم موضوع، کمبود لباس نیست. موضوع همان تفاوتهایی بود که بعضی آدمها را ممتاز میکند. گفتم: «عجلهای نیست. بعداً خدمت میرسم».
📚 «آقا صادق»؛ روایتی از زندگی جهادگر شهید سیدمحمدصادق دشتی
➕سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
📸 یک عکس؛ یک روایت
♦️فیلمبرداری فیلم کوتاه «تجلّی ایثار» با موضوع پشتیانی مردمی از دفاع مقدس| کتاب «آقای کاف میم» خاطرات شفاهی حسن کمالیان
🔻کمالیان از مستندسازان و عکاسان دفاع مقدس است. ابتدای انقلاب با عضویت در واحد سمعی بصری حزب جمهوری اسلامی، عکاسی را شروع میکند و از جمله کارهایش در سال ۵۸، رفتن به روستاهای دور و نزدیک استان خراسان و پخش فیلم برای مردم بوده است. کمالیان از سال ۵۹ عضو واحد تبلیغات سپاه شده و بهعنوان #عکاس، #فیلمبردار و #بیسیمچی به مناطق #جنگی اعزام میشود. او در سالهای جنگ چند مستند و مجموعه تلویزیونی در مورد وقایع مرتبط با دفاع مقدس ساخته است.
🔻کمالیان بعد از دفاع مقدس نیز به فعالیتهایش در قالب تلهتئاتر، مستند و فیلم کوتاه و بلند در مجموعههایی چون صداوسیما و #روایت_فتح ادامه میدهد.
🔻«آقای کاف میم»، روایت فعالیتها و خاطرات شفاهی حسن کمالیان است.
♦️فیلم کوتاه «تجلی ایثار»، اولین اثر کمالیان با دوربین 35میلیمتری بود که در سینماها به نمایش درآمد.
تحقیق و تدوین: رضا پاکسیما
264صفحه
30هزار تومان
➕سفارش آنلاین(با تخفیف):
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
🔴مروری بر یک کتاب|چرا آوینی سراغ سردارها نمیرفت
fna.ir/f0p8p1
♦️گزارش خبرگزاری فارس درباره کتاب «ده قاب، ده قهرمان»
🔻این کتاب، مروری است بر مستندهای برگزیده بخش «ملت قهرمان» جشنواره مردمی فیلم عمار که یازدهمین دوره آن دی ماه سال جاری برگزار میشود. «ده قاب، ده قهرمان»، همانگونه از عنوانش هم پیداست در 10فصل به بررسی 10مستند برگزیده جشنواره پرداخته.
▫️بخشی از کتاب:
🔻سوژه در تعریف مستندسازهای امروز، یعنی کسی که استثناست؛ کسی که خاص است و اتفاقاً در بنبست قرار دارد. بنابراین در سوژه به آدم خاصی میرسند که تکثیرشدنی نیست...
🔻مستندسازی در ایران به وجه استثناییاش نظر میکند؛ چراکه قرار نیست الگوسازی بشود. قرار است توسری بزنند. قرار است از بالا به مخاطب نگاه کنند...
🔻...شاید فرق آوینی با دیگران است که سراغ فلان سردار نمیرفت، بلکه با ماستفروش مصاحبه میکرد. ماندگاری آثار آوینی بهسبب همین نگاه است...
🔻ما از اول بهدلیل استثناییبودن سوژه بهسمتش نمیرویم، بلکه برای آینده و استفادهای که برای آینده دارد بهسراغش میرویم...
➕سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
🔴پانزدهمین گپوگفت مجازی(لایو) انتشارات راهیار
▪️رضا پاکسیما؛ نویسنده کتاب «آقای کاف میم»
▪️مجید عسگری؛ مجریکارشناس(کتابفروش/فعال فرهنگی)
♦️سهشنبه 20 آبان | ساعت 21
♦️ پخش از صفحه اینستاگرام:
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/rezapaksima
#هنرمندان_انقلاب
✅ @raheyarpub
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴«مأموریت خدا»؛ بزودی...
🔻محمدسرور رجایی؛ شاعر و نویسنده افغانستانی با حضور در برنامه تلویزیونی «کتاب باز» از پایان نگارش کتاب جدیدش خبر داد. این کتاب توسط انتشارات «راه یار» منتشر خواهد شد.
🔻پیش از این، دو کتاب «در آغوش قلبها»؛ خاطرات و اشعار مردم افغانستان درباره امام خمینی(ره) و «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس، به قلم محمدسرور رجایی چاپ شده است.
⭕️ انتشارات «راهیار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
🔴منافق نبود!
🔻شاعر سپیدگرا و نیمایی در شرایط مساوی به مراتب از شاعر کلاسیک عقبتر است. مخاطب در هنگام مواجه شدن با یک غزل سنتی گویی وارد خانقاه شده و آماده است که «ذکر» بشنود و به حالت خلسه برود.
🔻به این ترتیب شعر نیمایی و سپید فقط به ذهنیت شاعر وابسته است که بیقاعده و پریشان نشود. از طرف دیگر چون محدودیت آن کمتر است مخاطب احساس می کند که شاعر احتمالاً راحتتر میتوانسته حرف بزند. این مسأله باعث میشود که شدت شگفتی و میزان حیرت مخاطب کمتر شود و به تبع آن، ذهن او کمتر و دیرتر به حالت خلسه و سکوت اشراقیگونه تن در دهد.
🔻... تفاوت غزل سنتی با شعر سپید و نیمایی، تفاوتِ مثلاً طریقت تصوف است با هیپنوتیزم و مدیتیشن...
این تغییر ظاهری فقط نشانهای بود از تبدّل باطنی که اتفاقاً از این جهت که میخواست ظاهر را با باطن همسان کند، مسألهای است در حد خود پسندیده و مخلصانه و مورد تقدیر. به عبارتی دیگر، شاعر نیمایی و سپیدسرا این حُسن را داشت که اگر کافر بود، منافق نبود!
📚برشی از کتاب «عفریته و افلاطون»؛ نوشته نعمتالله سعیدی
➕سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جای كتاب را هيچ چيز نمیگيرد
♦️با سفارش غیرحضوری؛ کتابهای انتشارات «راه یار» را میتوانید با #تخفیف25درصد تهیه کنید
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
instagram.com/raheyarpub
⭕️ 24 آبان؛ بزرگداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار
✅ @raheyarpub
🔴 یک کتاب کاملاً زنانه
javanonline.ir/fa/news/1027043
✍️زینب آزاد؛
♦️شما با یک کتاب کاملاً زنانه مواجهید! و شک نکنید که از خواندنش پشیمان نخواهید شد. کتابی که به بیان خاطرات زنان روستایی پرداخته است. در «ریشهها» از کودکیشان میگویند. با «مشت و خون» از کشف حجاب اجباری و قحطی، روایتهای دردناکی را بیان میکنند. از انقلاب و امام در «جنگ و جهاد» میگویند. به اینجا که میرسند شعف و غرور است که در میان کلماتشان به عمق جان مینشیند و پس از آن چادر همت به کمر میبندند و «نان سالهای جنگ» را در تنور خانههایشان میپزند
♦️جنگی که سلاح زنانش «میل، قلاب و کاموا» است دیگر چهره زنانه ندارد اصلاً جنگ برایشان مفهوم ترسآوری نداشت «در انتظار» عزیزان رزمندهشان خونِ دل خوردند و با ذکر و دعا عزیزانشان را راهی میکردند... سلامتیشان را ضمیمه نانهایشان میکردند و «نذر جبهه» را با دست خالی و دلی پُر مهر ادا میساختند...
♦️کتاب «نان سالهای جنگ» حاصل 24ساعت مصاحبه با زنان روستای صدخرو است که توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده. بخوانید و خاطراتشان را مزهمزه کنید
➕سفارش:
b2n.ir/raheyar
✅ @raheyarpub
📸 یک عکس؛ یک روایت
♦️اجرا در مناطق عملیاتی جنوب| کتاب «جنگ جنگ تا پیروزی»
▫️بالا: برای حضور در مراسم تشییع جنازۀ شهدا رفتیم روستای باغگل ایذه. بعد از تشییع جنازۀ شهید، رفتیم توی حیاط خانهای هم برنامه اجرا کردیم. بچهها روی دیوارها و پشتبام خانههای دوروبر جمع شده بودند. بهدلیل محدودیت جا، گروه موزیک در یک ردیف کنار هم ایستاده بودند.
▫️پایین: کف حیاط را موکت کرده و بزرگترها فشرده نشسته بودند. این عکس از طرف طبّالها گرفته شده و گروه سرود هم دیده میشوند.
💠 دهه شصت؛ در اوج التهابات جنگ تحمیلی، گروههای سرود دانشآموزی درخشانترین دوران خود را رقم زدند. گروه سرود امور تربیتی خرمآباد، یکی از معروفترین و فعالترین این گروهها است که در سالهای فعالیت خود اجراهای مختلفی در جای جای ایران و مناطق جنگی داشته.
♦️«جنگ جنگ تا پیروزی» کتابی است که خاطرات گروه سرود امور تربیتی خرم آباد را روایت کرده. در بخشی از این کتاب، به زندگی و فعالیتهای مرحوم استاد عیسی سپهونی، مربی این گروه نیز پرداخته شده است.
♦️«جنگ جنگ تا پیروزی» عنوان یکی از معروفترین آثار گروه سرود امور تربیتی خرمآباد در سالهای دفاع مقدس است
➕سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
🔴جنگ جنگ تا پیروزی؛ روایتی خاطرهانگیز از دهه شصت
♦️شانزدهمین گپوگفت مجازی(لایو) انتشارات راهیار؛ کتاب «جنگ جنگ تا پیروزی»؛خاطرات گروه سرود امور تربیتی خرمآباد
▪️سامان سپهوند؛ نویسنده کتاب
▪️مجید عسگری؛ مجریکارشناس(کتابفروش/فعال فرهنگی)
♦️سهشنبه 27 آبان | ساعت 22
♦️ پخش از صفحه اینستاگرام:
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/saman.sepahvand.66
📚درباره کتاب:
♦️«جنگ جنگ تا پیروزی» کتابی است که خاطرات گروه سرود امور تربیتی خرم آباد را روایت کرده. این گروه یکی از معروفترین و فعالترین گروههای سرود دهه شصت بوده که اجراهای مختلفی در جایجای ایران و مناطق جنگی داشته است. در بخشی از کتاب نیز به زندگی و فعالیتهای مرحوم استاد عیسی سپهونی مربی این گروه پرداخته شده است.
♦️«جنگ جنگ تا پیروزی» عنوان یکی از معروفترین آثار این گروه سرود در سالهای دفاع مقدس است
✅ @raheyarpub
21.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥«آقای کتاب» کیست و ماجرای 60سال کتابفروشی چیست؟
🔻کتابفروشها در انقلاب اسلامی یکی از محورهای مبارزه فکری و فرهنگی از طریق نشر آگاهی اسلامی بودند. برخی از آنها به زندان افتادند و مورد بازجویی ساواک قرار گرفتهاند. با این حال، هنوز کتابی در توضیح شبکه پیچیده توزیع کتابهای انقلابی و رساله امام منتشر نشده است.
🔻حاج علی یزدانخواه؛ پدر شهید و کتابفروش قدیمی شهر کاشان است.
یزدانخواه کتابفروشی را که از سال ۱۳۴۲ آغاز کرد، با وجود افتوخیزهای بسیار بازار کتاب با گذشت نزدیک به 60سال هنوز با همان اصول اولیهاش در این زمینه فعالیت میکند.
ایستادگی او بر سر قانونهای نانوشتهاش تنها حاصل تفکر انقلابی و مذهبی اوست. مطلبی که باعث شهرتش شده سابقهاش در کتابفروشی نیست بلکه عملکرد او در طول این سالهاست.
🔻آقای یزدانخواه قبل از انقلاب، بهترین راه برای روشنگری مردم را در کتابفروشی یافت و با تمام توانش آن را انجام داد. انقلاب اسلامی که پیروز شد گفت: «من مسئولیتم را انجام دادم.»
🔻حاج علی یزدانخواه پس از سپری شدن سالها که سَر و صورتش را در کتابفروشی سفید کرده است با کتاب یکی شده و قصه زندگیاش در «آقای کتاب» ثبت و روایت شده است.
➕سفارش کتاب با #تخفیف25درصد:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
🔴 «ابوعلی کجاست؟» ؛ برگزیده هجدهمین دوره کتاب سال دفاع مقدس در بخش «مدافعان حرم»
defapress.ir/fa/news/426751
♦️ این کتاب، خاطرات خودگفته شهید مرتضی عطایی از روزهای مبارزه و مقابله با تروریستهای تکفیری و مزدوران استکبار است.
♦️ شهید عطایی یا همان «ابوعلی»، یکی از شهدای #مدافع_حرم مشهدی است که قصه جالبی دارد. او برای اینکه بتواند به جمع مدافعان حرم اضافه شود، خود را بهعنوان یکی از اهالی #افغانستان جا میزند و در کنار دلاوران تیپ پرافتخار #فاطمیون، عازم نبرد با تروریستهای دستپرورده استکبار میشود.
♦️ «ابوعلی»؛ 21 شهریور 1395 در لاذقیه #سوریه و در جریان مقابله با تروریستها به شهادت رسید.
ابوعلی کجاست
گفتگو: محمدمهدی رحیمی
تدوین: نوید نوروزی
144صفحه
قیمت: 13هزار تومان
♦️این کتاب را با #تخفیف20درصد میتوانید سفارش دهید:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub