🎤 رئیسجمهور در جلسه هیات دولت:
💳 تبعیض در پرداخت حقوق و قراردادهای کاری مختلف در سازمانها و ادارات دولتی غیرقابل قبول است.
✅ یکی از جلوههای مهم اجرای عدالت در دولت سیزدهم نظام عادلانه پرداخت است و باید همه دستگاهها تلاش کنند تا تبعیضی وجود نداشته باشد.
📗 بودجه ۱۴۰۱ برای رشد اقتصادی ۸ درصدی پیشبینی و برنامهریزی شده و تفاوت بودجه امسال با سنوات قبل در این است که دیگر استانداران برای بودجه و اعتبار به مسئولین مرکز کشور مراجعه نمیکنند و به هر استان اعتباری داده شده تا سهم خود را در راستای تحقق رشد ۸ درصدی ایفا کند.
📈 رشد اقتصادی بدون حضور همه دستگاهها و اعطای سهم به هر یک از آنها اتفاق نمیافتد، لذا بر این اساس برای ایجاد رشد ۸ درصدی همه دستگاهها، استانها و استانداران باید نقش جدی ایفا کنند.
▫️ همه مسئولیت داریم تا متناسب با انتظارات مردم با تلاش شبانهروزی، دغدغهها و نگرانی انها را برطرف نموده و اعتماد عمومی را جلب کنیم و لازمه این کار استفاده از نیروهای انقلابی و کار جهادی است.
⚠️ راهبرد دشمن ایجاد یأس و ناامیدی در بین مردم است.
🔺️ آنان از اینکه فضای امیدواری در کشور ایجاد شده ناراحت و عصبانی هستند و با طرح ادعاهای غیرواقع به دنبال ایجاد یأس در بین آحاد مردم هستند.
✍ وزرا و مسئولان اجرایی به خبرسازی و ادعاهای کذب، بلافاصله پاسخ دهند و اجازه ندهند ذهنیت منفی در جامعه بوجود آید.
🔸️ مسئولین ضمن اینکه مراقب هستند وارد حاشیههای کاذب نشوند باید به افکار عمومی اهمیت قائل شوند و به شبهات، پاسخ مستند و مستدل بدهند.
🗓 یکشنبه | شانزدهم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
▫️ در ادامه نشستهای تخصصی با نخبگان؛ رئیسجمهور با جمعی از اقتصاددانان دیدار و پیرامون مهمترین موضوعات اقتصادی بحث و تبادل نظر شد.
🎤 حجتالاسلام و المسلمین رئیسی:
📉 وضعیت اقتصادی که دولت تحویل گرفته را شما به خوبی میدانید و بسیاری از مردم آثار آن را در سفره و جیب خود احساس میکنند اما شما اقتصاددانان دلایل آن را هم میدانید.
اکنون این سوالات مطرح است:
۱. چرا شاخصهای کلان اقتصاد کشور مطلوب نیست؟
۲. چرا تورمی که قرار بود تک رقمی شود اتفاق نیفتاده است؟
۳. چرا دهها میلیارد دلار یارانه پنهانی که دولت پرداخت میکند،مردم آثار مطلوب آن را در زندگی خود نمیبینند؟
۴. چرا با وجود هزاران هزار میلیارد تومان مصارف دولت در ۸ سال گذشته، رشد اقتصادی کمتر از یک درصد داشتهایم؟
🏷 طبق نظر اقتصادانان در درون و بیرون دولت تغییر شرایط اقتصادی کشور امکانپذیر است. این آمادگی در دولت وجود دارد که با نظر کارشناسی، مطالعه و درایت این تغییر ایجاد شود.
📋 ما در آستانه آماده کردن مهمترین سند مالی کشور یعنی بودجه سال ۱۴۰۱ هستیم. باید بودجه با نگاه عدالت محور و برگرفته از آمایش سرزمینی باشد تا بتوان عادلانه تقسیم امکانات کرد.
💳 با توجه به اینکه بودجه ۱۴۰۰ با کسری بودجه بسته شد، این کسری برای دولت بار مالی ایجاد کرده است.
📗 باید نسخههای اقتصادی که قرار است برای مشکلات کشور نوشته شود باعث رکود نشود. باید بررسی شود که چه کنیم هم رونق داشته باشیم و هم تورم نداشته باشیم.از دولت توقع است که شرایط را تغییر دهد و مردم بخوبی میدانند که این کار یک شبه اتفاق نمیافتد.
⚙ توجه به تولید از اولویتهای اصلی دولت است و دولت،راهکار برونرفت از مشکلات اقتصادی را رونق تولید میداند و عمیقاً به دنبال تحقق تأکید رهبر معظم انقلاب در زمینه رفع موانع تولید و پشتیبانی از تولید است.
✅ ثبات قیمتها و مدیریت تورم جزء محورهای اصلی مورد تأکید دولت است به نحوی که از افزایش قیمتها جلوگیری کرده و با حفظ ارزش پول ملی، اقتصاد را برای تولیدکننده و صاحبان کسب و کار و عموم مردم قابل پیشبینی کند، چرا که اگر اقتصاد قابل پیشبینی نباشد،اداره امور برای همه دشوار خواهد بود.
📎 دخالت دولت را در بازار و اقتصاد مفید نمیدانیم و معتقدیم دولت به جای دخالت در بازار باید نقش نظارت،حمایت و هدایت داشته باشد.
🏷 مالیات از کارکردهای مختلفی برخوردار است و به نوعی نقش تنظیمگری را در اقتصاد دارد. برای حمایت از فعالیتهای تولیدی، میتوان در زمینه مالیات مساعدتهایی انجام داد و در مقابل برای از بین بردن جاذبه فعالیتهای غیرمولد، مالیات بیشتری از این نوع فعالیتها اخذ کرد.
💵در خصوص مناسب نبودن شیوه فعلی پرداخت یارانه ارزی همه اتفاقنظر دارند لکن معتقدم که باید در زمینه ارز ترجیحی کاملاً مدبرانه و حسابشده عمل شود.
🗓 سهشنبه | هجدهم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
💳 یکی از جاهایی که مورد توجه خیل عظیمی از مردم برای اجرای عدالت است، نظام پرداخت حقوقبگیران و کارکنان دولت است.
▫️ پرداخت حقوق به افراد از محل خزانه نباید محرمانه تلقی شود و برابر مقررات قانونی پرداختها در سامانه مربوطه ثبت شود.
✅ تحقق عدالت در نظام پرداخت حقوق و دستمزد صرفاً مشمول حقوقبگیران دولت نیست و تمام کارگزاران حکومت اسلامی که حقوق آنان از محل خزانه پرداخت میشَود باید براساس چارچوبی مبتنی بر عدالت حقوق دریافت کنند.
📈 همه وزارتخانهها و دستگاههای دولتی در زمینه کنترل تورم مسئولیت دارند.
📎 پس از مدیریت شیوع کرونا که به شکل مطلوبی پیگیری شده است، مهمترین وظیفه همه ما در دولت مهار تورم و کنترل قیمتهاست.
📉 بنده مهمترین وظیفه دولت را نظارت بر قیمت کالاهی اساسی و مهار تورم میدانم و همه همکارانم در دولت باید همین احساس را داشته باشند.
📋 [با اشاره به گزارش وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه جلسه شورای عالی فضایی بیش از ۱۰ سال است که تشکیل نشده]: بنده آمادگی دارم جلسات تمام شوراهای عالی را در اسرع وقت و به شکل منظم برگزار کنم منوط به اینکه این جلسات دستور کار کارشناسی شده داشته و برگزاری جلسه منجر به خروجی مفیدی از جلسات بشود.
📺 [با تشکر از اقدامات وزارت جهاد کشاورزی برای خرید خرما و محصول سیب صنعتی از تولیدکنندگان این محصولات در کشور]: همه دستگاهها درباره آن بخش از اقدامات خود که امیدآفرین است، به شکل شایسته و مؤثر اطلاعرسانی کنند.
🎤 جلسه هیات دولت
🗓 چهارشنبه | نوزدهم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🏷 دولت یکی از مهمترین مسئولیتهای خود را کاهش و رفع دغدغه مردم در زمینه کمآبی میداند و در دو سطح کوتاه مدت و بلندمدت اقدامات و برنامههایی برای رفع آن تدارک دیده است.
✍ به رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری مأموریت دادم مطالعات علمی در زمینه احیای زایندهرود را آغاز کنند.
📎 کمیته و کارگروه فعالی برای رسیدگی به این مسأله تشکیل خواهد شد تا احیای زایندهرود و رفع مشکل مربوط به آن مثل فرونشست زمین در مناطق مرکزی کشور به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفته و یک طرح علمی و عملیاتی برای رفع آن تهیه شود.
🌳 هرگونه توسعه در کشور فرع بر حفظ محیط زیست خواهد بود و موضوع آلایندگی حتماً باید مورد رسیدگی دقیق قرار گیرد.
▫️ متأسفانه نظام پیچیده اداری کشور باعث ایجاد تردید در سرمایهگذاران میشود.
✅ بهترین راهکار برای رفع موانع کسب و کار این است که موضوع به شکل مصداقی مطرح شده و مشکلات برطرف شوند.
📋 بودجه سال ۱۴۰۱ به شکلی در حال تنظیم است که کسری بودجه نداشته باشیم تا تورم مهار شده و در نتیجه فشارهای اقتصادی کاهش یابد.
📒 قانون جدید حمایت از خانواده را اجرا خواهیم کرد.
▫️ رنج مردم، رنج ماست و بنده هیچ شبی را فارغ از دغدغه گزارشهایی که در طول روز دریافت میکنم، نگذراندهام.
🎤 دیدار نمایندگان استانهای اصفهان، سمنان و قم در مجلس شورای اسلامی
🗓 پنجشنبه | بیستم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
▫️ به طور طبیعی همه جوامع کم و بیش مبتلا به آسیبهای اجتماعی هستند، اما این آسیبها حتی در سطح محدود به هیچ وجه زیبنده نظام اسلامی نیستند.
✅ آسیبدیدگان اجتماعی بخشی از عائله و خانواده مملکت هستند و باید از مبتلایان به آسیبهای اجتماعی حمایت و به فکر درمان آنها بود.
📋 باید علل شیوع آسیبهای اجتماعی و گرفتار شدن افراد به این آسیبها را با راهکارهای علمی و آکادمیک بررسی و رفع نمود.
🔹️ نگاه تمامی دستگاهها باید معطوف به نجات آسیبدیدگان اجتماعی باشد و آسیبهای اجتماعی را به مثابه ویروسی ببینیم که اگر مانند ویروس کرونا با آن مقابله نشود، به دیگران سرایت کرده و مشکل ایجاد میکند.
⬅️ در برابر آسیبهای اجتماعی نیاز به اقدام هماهنگ و همافزا داریم و باید مشارکت مردم و سازمانهای مردم نهاد را نیز جذب نمود.
🤝 عمیقاً به جذب مشارکت مردم اعتقاد دارم. اگر در مقابله با کرونا تدبیر رهبری در به میدان آوردن مردم نبود، امروز وضعیت مناسبی در این زمینه نداشتیم و لذا دولت باید با ایفای نقش حمایتی، هدایتی و نظارتی، ظرفیت نهادهای مختلف و مردم را در عرصه مقابله با آسیبهای اجتماعی به شکل همافزا به میدان بیاورد.
📒 همه نهادها باید گزارش عملکرد خود از اجرای تکالیف قانونی در مقابله و درمان آسیبهای اجتماعی را ارائه کنند. آمار ارائه شده در گزارش عملکرد نهادهای مختلف حاکی از موفقیت در عمل به تکالیف قانونی آنهاست، اما وقتی به وضعیت جامعه نگاه میکنیم چیز دیگری میبینیم و این نگرانکننده است.
📎 عملکرد دستگاههای مختلف در زمینه اجرای تکالیف قانونی در برابر آسیبهای اجتماعی باید رصد شود.
⚠️ اگر دستگاهی به تکالیف خود عمل نکرده باید علت آن مشخص شود و شورای اجتماعی کشور، موظف است عملکرد دستگاهها را در این زمینه ارزیابی کند.
🔰 شورای اجتماعی کشور وظیفه دارد، پس از ارزیابی عملکرد دستگاهها، برای جبران کمکاریها زمان تعیین کند تا همه دستگاهها بدانند که عمل به تکالیف قانونی در عرصه مقابله با آسیبهای اجتماعی ضمانت اجرا دارد.
✅ انجام کار خوب از همه پسندیده است و از دولت، دستگاههای دولتی و کارکنان دولت و در کل هر دستگاه و نهادی که به حکومت و نظام اسلامی مرتبط و متصل است، پسندیدهتر؛ لذا عملکرد کارکنان این بخشها باید در نگاه مردم بهترین و پسندیدهترین باشد و کارکنان دستگاههای حاکمیتی نباید نسبت به بایدها و نبایدها چه در عرصه شخصی و چه اداری بیتوجه و بیتفاوت باشند.
📝 در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور باید موضوع رفع آسیبهای اجتماعی و صیانت از جامعه در برابر این آسیبها را به شکل جدی مد نظر قرار داد و یکی از محورهای تنظیم این برنامه باید کاهش رفع این آسیبها باشد.
💠 امیدوار هستیم تا با تقویت فرهنگ دینی و سبک زندگی ایرانی–اسلامی و رفع مسائل و مشکلات اقتصادی، شاهد کاهش هر چه بیشتر آسیبهای اجتماعی باشیم.
🎤 اولین نشست شورای اجتماعی کشور در دولت سیزدهم
🗓 پنجشنبه | بیستم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
33.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازدید از مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب سروش و آسایشگاه خیریه کهریزک
📎 رئیسجمهور صبح امروز (جمعه) با حضور در مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب های اجتماعی سروش در حاشیه شهرستان ری با مددجویان و مدیران این مرکز به گفتوگو نشست و از نزدیک در جریان مشکلات آنان قرار گرفت.
🎤 حجتالاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به اینکه من قلبا ناراحت میشوم که شما جوانان را اینجا میبینم، گفت: همت همه مدیران و مربیان اینجا هم بازگشت شما به جمع خانواده و ترک اعتیاد است، شما هم تصمیم بگیرید که دیگر سراغ مواد مخدر نروید و کاری انجام ندهید که مجددا به این مراکز بیایید.
▫️ رئیسجمهور همچنین با حضور در آسایشگاه خیریه کهریزک، از نزدیک با مددجویان، پزشکان ومدیران این مرکز گفتوگو کرد. در جریان این بازدید مدیر، پزشکان و مددکاران مجتمع کهریزک توضیحات لازم درخصوص فعالیتها و اقدامات درمانی و حمایتی خود بیان کردند و مددجویان حاضر در آن نیز، از نزدیک مسائل و مشکلات خود را با رئیس جمهور مطرح کردند.
🗓 جمعه | بیست و یکم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
✍ دستور فوری رئیس جمهور مبنی بر امدادرسانی به آسیبدیدگان زلزله استان هرمزگان
🔹️ حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز هیئت دولت و پس از اطلاع از وقوع زلزله در برخی استانهای جنوبی کشور از تمام دستگاههای مسئول استان هرمزگان و همچنین در صورت نیاز استانهای همجوار و نیز وزارتخانههای مسئول خواست در اسرع وقت و با اولویت امدادرسانی، رسیدگی به وضعیت منطقه را پیگیری و به کمک مردم مناطق زلزلهزده بشتابند.
⬅️ رئیس جمهور همچنین از معاون اول خود خواست در سریعترین زمان ممکن با حضور در محل وقوع زلزله از نزدیک مسائل و مشکلات ناشی از آن را بررسی کند تا مردم احساس آرامش و امنیت داشته باشند و اطمینان پیدا کنند که امدادرسانی به موقع و به خوبی انجام میشود.
🗓 یکشنبه | بیست و سوم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
📎 همه دستگاههایی که به نوعی اجازه تعیین قیمت دارند، باید این اختیار و اجازه خود را با نظارت کامل ستاد تنظیم بازار اعمال کنند.
🔹️ تعیین قیمتها باید با هماهنگی ستاد تنظیم بازار به شکلی انجام شود که از ایجاد شوک در قیمتها جلوگیری کند.
🚘 درخصوص تعیین قیمت خودرو نیز موضوع باید تحت مدیریت ستاد تنظیم بازار پیگیری شود.
💠 از همه دستگاهها بویژه دستگاههای نظارتی میخواهم تا با بانک مرکزی و وزارتخانههای مسئول در زمینه تنظیم بازار و جلوگیری از ایجاد اخلال و شوک در قیمت ها همکاری کنند.
✅ [ با تشکر از وزیر نیرو برای حضور در استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری به منظور پیگیری مشکلات کمآبی]: رویه این دولت این است که با حضور در میدان مشکلات مردم را شناسایی و حل و فصل کند و باور داریم که خدا به این رویه برکت میدهد.
🔰 وزرای نفت و کشور با همکاری استانداران و صداوسیما موضوع اصلاح الگوی مصرف گاز را به طور جدی دنبال کنند و معاون اول رئیسجمهور نیز طبق رویه سالهای گذشته بخشنامه خاموش کردن تأسیسات حرارتی ادارات در روزهای تعطیل را سریعتر ابلاغ کند.
📝 وزیر امور اقتصادی و دارایی اقدامات دولت در زمینه حل مشکل انبارهای اموال تملیکی، از ابتدای ورود دولت به این موضوع را به طور دقیق اطلاعرسانی کند.
📖 [با تبریک روز کتابخوانی و با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی]: امیدوارم با پیگیری معاون اول و همکاری رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشکل اهالی علم، فرهنگ و رسانه در زمینه کمبود کاغذ به زودی برطرف شود.
🎤 جلسه هیات دولت
🗓 یکشنبه | بیست و سوم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
☎️ روسای جمهور ایران و روسیه در گفتوگوی تلفنی با اشاره به مواضع و همگرایی مشترک دو کشور در موضوعات دوجانبه، منطقهای و بینالمللی بر لزوم نهایی کردن سند جامع همکاری بلندمدت تأکید کردند.
رئیس جمهوری اسلامی ایران:
🔹️ [با قدردانی از تماس تلفنی آقای «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه]: اراده جمهوری اسلامی ایران توسعه روابط تجاری و اقتصادی با روسیه است.
📝 آمادگی داریم سند جامع همکاریهای بلندمدت دو کشور را نهایی کنیم تا روند ارتقاء هر چه بیشتر روابط و همکاریهای دو کشور با سرعت، اجرایی شود.
📎 مقابله با یکجانبهگرایی و تحکیم چندجانبهگرایی از جمله وجوه مشترک دو کشور است.
🔹️ همکاریهای مشترک دو کشور در مسایل منطقهای ضروری است و تداوم حضور بیگانگان در سوریه را بر خلاف خواست ملت و دولت سوریه و غیرقانونی میدانیم چرا که ثبات و امنیت این کشور را تهدید میکند.
⚠️ حضور داعش در افغانستان را برای منطقه و این کشور خطرناک میدانیم که باید در مقابل خطرات این توطئه هوشیار باشیم.
✅ جمهوری اسلامی ایران خواهان استقرار دولت فراگیر با حضور همه اقوام و گروههای سیاسی افغانستان است و معتقدیم تشکیل چنین دولتی می تواند امنیت این کشور را تضمین کند.
🔰 جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات کاملاً جدی است و به همین میزان در تامین حقوق ملتمان مبنی بر لغو تحریم ها هم جدیت داریم.
💠 از مساعدت رئیسجمهور و دولت روسیه در زمینه عضویت ایران در پیمان همکاری شانگهای و نیز در رابطه با تأمین واکسن کرونا قدردانی میکنم.
آقای «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه:
✅ مسکو از پیشنهادات تهران در تدوین سند جدید همکاری بلندمدت دو کشور حمایت میکند و مصمم هستیم هر چه سریعتر نهایی و اجرایی شود.
🔹️ شاهد گرایشات مثبتی برای ارتقاء روز افزون سطح همکاریهای دو جانبه، منطقهای و بینالملل هستیم و بیتردید روند توسعه همکاریها شتاب خواهد گرفت.
🔰 با تلاش مشترک توانستیم استقلال سوریه را حفظ کرده و کانون تروریستها در این کشور را منهدم کنیم.
🏷 [با حمایت از حقوق ملت ایران در موضوع هستهای]: امیدوارم در مذاکرات آینده، طرفها، اراده سیاسی کافی برای خروج از شرایط فعلی را داشته باشند.
💉 روسیه مصمم است همکاری در زمینه مقابله با کرونا و ارسال محمولههای واکسن به ایران را همچنان ادامه دهد.
🗓 سهشنبه | بیست و پنجم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
📎 ماموریت مهم دولت، اداره کشور، ناامید کردن دشمن و رونق بخشیدن به سفرههای مردم است.
✅ راهبرد دولت سیزدهم، خدمت به مردم و اجرای مأموریتی بزرگتر بهنام اجرای عدالت است. اگر عدالت مخدوش شود همه باید حساس شویم.
🏠 [با تقدیر از معاون اول رئیسجمهور، استاندار هرمزگان و سایر مسئولان و دستگاهها برای رسیدگی سریع به زلزلهزدگان هرمزگان]: بازسازی منازل بخش روستایی و شهری آسیبدیده از زلزله با سرعت دنبال شود.
📋 وزرای نفت و نیرو هر چه سریعتر آییننامه مربوط به محاسبه هزینه انرژی مشترکان پرمصرف را نهایی و ارائه کنند.
📒 با توجه به گذشت سه ماه از آغاز به کار دولت، از دستگاههای مختلف میخواهم تا گزارش عملکرد سه ماهه خود را به مردم ارائه دهند.
💠 [با اشاره به بررسی صلاحیت وزیر آموزش و پرورش در مجلس شورای اسلامی در روز گذشته]: دولت وظیفه دارد وزیر پیشنهادی را به مجلس معرفی کند و مجلس نیز اختیار و وظیفه بررسی صلاحیت او را دارد. تصمیم مجلس هر چه باشد برای دولت محترم است. مهم حفظ وحدت و انسجام قواست چرا که برای ما، اصل تقویت همدلی بین مسئولان و خدمتگزاری به مردم است.
🔹️ نباید به حواشی که ایجاد میشود توجه کرد. بنای دولت همکاری، همدلی و هماهنگی با قوای دیگر و همه نهادهای نظام جمهوری اسلامی با هدف حل سریعتر مشکلات است و اجازه نخواهیم داد جای متن و حاشیه عوض شود.
🔰 در جلسه امروز هیات دولت، استاندار هرمزگان گزارشی از وضع زلزلهزدگان و امدادرسانی بیان کرد.
🎤 جلسه هیات دولت
🗓 چهارشنبه | بیست و ششم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🔰 رئیسجمهور و هیئت همراه در دهمین سفر استانی خود وارد استان زنجان شدند.
حجتالاسلام و المسلمین رئیسی:
💠 امیدوارم نسبت به اینکه در این سفر بخشی از کمبودها و مشکلاتی که از قبل مورد بررسی قرار گرفته است، برطرف شود.
📝 در شورای اداری استان و در جلساتی که در خدمت مدیران محترم استان، نماینده محترم مقام معظم رهبری در استان و استاندار و نمایندگان محترم مجلس، عزیزان مدیر و خدمتگزاران استان خواهیم بود، انشاءالله تصمیمات خوبی گرفته میشود که برخی از آنها هم حتما جزو مصوبات سفر خواهد بود.
📎 سازوکاری برای پیگیری مصوبات سفر تا حصول نتیجه قطعی طراحی شده است.
🔹️ استان زنجان ظرفیتهای بسیاری در عرصههای کشاورزی، صنعتی و معدن دارد و هرچند به برکت انقلاب اسلامی کارهای زیادی انجام شده اما نسبت به کارهایی که باید انجام شود، فاصله داریم.
🗓 پنجشنبه | بیست و هفتم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازدید از محل انباشت کیک روی زنجان؛
فواید ثروت ناشی از استحصال پسماند روی باید نصیب مردم زنجان شود
🔰 حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در ادامه برنامههای سفر به استان زنجان از سایت دپوی کیک روی زنجان بازدید کرد و ضمن اشاره به اقدامات و پیگیریهایی که در زمان ریاست خود بر قوه قضائیه برای حل مشکل دپوی کیک روی انجام داده بود، گفت: منافع این پسماندها برای مردم است و به موجب حکم قانون به مردم زنجان واگذار شده است.
🏷 استان زنجان با تولید ۸۰ درصد شمش روی کشور، اولین و بزرگترین تولیدکننده شمش روی در خاورمیانه بوده و عمده محصول صادراتی استان شمش روی است. روزانه ۲ هزار تُن پسماند روی در شهرک صنعتی تخصصی روی زنجان تولید میشود و این پسماندها بیش از ۱۵ سال بود که در محوطه شهرک، انبار میشد. ساماندهی پسماند های باطله آلوده شهرک روی در استان یک مطالبه بیست ساله بود که علاوه بر نگرانی و دغدغههایی که به لحاظ آسیب و خطرات مرتبط بر محیط زیست و سلامت مردم داشت، موجب اختلاف بین دولت و بخش خصوصی در تملک این کیکها شده بود. انتقال این مواد به خارج شهر و دفع اصولی و بهداشتی آن نیز مدتها به عنوان مطالبه عمومی مردم این استان مطرح میشد تا اینکه در جریان سفر شهریور ماه سال ۱۳۹۸ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی به عنوان رییس قوه قضائیه به استان زنجان این موضوع به صورت جدی مطرح و با دستور رییس وقت دستگاه قضا، تعیین تکلیف پسماند روی در دستور کار قرار گرفت.
🗓 پنجشنبه | بیست و هفتم آبانماه ۱۴۰۰
@raisi_org