⚖ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در دیدار با قضات و کارکنان قضایی استان گیلان:
🔹️ قضات ضمن بررسی با حوصله پروندهها، باید سعی خود را بکنند که در نهایت عدالت رای را صادر کنند.
🔸️ در دستگاه قضایی باید مقتدرانه و مدبرانه عمل کرد و با مردم مهربان بود زیرا تابی و بی حوصلگی موجب اختلال در امر قضاوت است.
🔻 مردم از دستگاه قضایی انتظار رای ناعادلانه ندارند.
⚠️ همان گرفتاریهایی که مردم دارند به خودی خود کافی است و دیگر نیروهای عدلیه نباید بر گرفتاریهای مردم مراجعه کننده به واحدهای قضایی بیفزایند.
🔹️ لازمه اقتدار «بداخلاقی» نیست و میشود هم اقتدار داشت و هم اخلاقمدارانه حرکت کرد.
▫️ باید مراقب بود حتی یک نفر هم که از دور دست آمده و زبان حقوقی و پول وکیل گرفتن ندارد، ناراضی از عدلیه خارج نشود.
🔸️ تسلط و اشراف قاضی بر مسائل مختلف به سبب آنکه پروندهها در بسیاری از مواقع چندساحتی و چندوجهی هستند، بسیار مهم است.
🔻 قضات باید از مشاورههای به روز در زمینههای مختلف استفاده کنند. به دنبال آن هستیم که دادگاهها در جهت هر چه تخصصیتر شدن حرکت کنند.
⚠️ نیروهای قضایی در سراسر کشور نباید دست به حبسشان سریع باشد و تا آنجایی که امکان دارد نباید مجرمان را به حبس فرستاد.
🔹️ در مجازاتها، بجز در مورد افراد شرور و سارقینی که دل مردم را میلرزانند، تا حد توان میشود با سیاست حبسزدایی اقدام کرد.
⛔ به هیچ وجه اجازه خدشهدار شدن امنیت اجتماعی تحت هر عنوان و با هر انگیزهای را نمیدهیم.
🚫 [ با اشاره به وکیل شدن برخی قضات پس از پایان دوره قضاوت]: برخی رفت و آمدها به دفاتر وکلا سوال برانگیز است. احتیاط در این است که اینگونه رفت و آمدها بسیار کنترل شده باشد. باید از هرگونه ارتباطات نامناسب جلوگیری و نباید اجازه داد این آسیب به شان قضاوت وارد شود.
۱۳۹۹/۱۱/۱۶
@raisi_org
⚖ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضائیه:
▫️ چنانچه اقدامات امنیتی، انتظامی و قضایی در زمان خود انجام نگیرد، اثرگذاری لازم و مطلوب را نخواهد داشت؛ از همین رو همکاران ما در دستگاه قضایی باید در مقوله زمان شناسی و انجام به موقع امور اهتمام داشته باشند.
🔹️ نباید حکم فرد زندانی را با خانواده او یکی دانست و باید تا آنجا که امکان دارد از آلام و رنجهای خانوادههای زندانیان کم کرد و در حوزههای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی به آنها توجه کرد.
🔸️ اگر مصوبات سفرهای استانی اعم از «پروندهها» و «مباحث اقتصادی و تولیدی» پیگیری و اجرا نشوند، مردم ناامید خواهند شد. بخشهای بازرسی قوه قضائیه در راستای نظارت بر اجرای مصوبههای سفرهای استانی باید پیگیریهای مجدانهای داشته باشند.
⚠️ در فرآیند واگذاری باید ملائت و توانایی بخش خصوصی مورد توجه قرار گیرد.
🔻 در حال حاضر در برخی از مناطق کشور چند مورد نگران کننده از واگذاریهای بدون ضابطه و رها شده وجود دارد که حتما باید پیگیری شوند.
🔹️ واگذاریهای بنگاههای دولتی نباید همراه با توقف تولید و تعدیل نیروی کار باشد.
📝 با توجه به اشکالات ساختاری در فرآیند واگذاری بنگاههای دولتی، رفع این مشکلات از ناحیه دولت و مجلس ضرورت دارد.
✅ تمام سطوح سازمانی و اداری در کشور در دستگاههای مختلف اعم از دادیاران، بخشداران، ماموران شهرداری، کارگزاران دولتی، بازپرسها و قضات، مدیران و صاحب منصبان و به طور کلی همه اشخاص نقش آفرین در نظام اداری کشور باید توجه به افزایش اعتماد مردم به کارآمدی نظام و مواجهه کریمانه با مراجعان را سرلوحه اقدامات و برنامههای خود قرار دهند.
۱۳۹۹/۱۱/۲۰
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه امشب (۲۰ بهمن) در نشست خبری پیش از عزیمت به عراق در فرودگاه مهرآباد:
🔹️ سفر بنا به دعوت آقای «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی عراق انجام میشود و مقصد ما بغداد همراه با زیارت حرمین امامین جوادین خواهد بود.
🔸️ دیدار با رئیس شورای عالی قضایی عراق، رئیس جمهور، نخست وزیر و سایر مقامات این کشور و همچنین دیدارهای مردمی از جمله برنامههای سفر به عراق خواهند بود.
🔻 عراق کشور دوست و همسایه جمهوری اسلامی ایران است که مناسبات دو کشور در حوزههای مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، موجب شده است که ایران در میان تمام کشورها، بیشترین و عمیقترین ارتباطات فرهنگی را با عراق داشته باشد.
⬅️ بیش از ۱۴۰۰ کیلومتر مرز مشترک دو کشور، ترددها و تبادلات مرزی، تجارت و همچنین مسئله زائران و زیارت میان ایران و عراق، هرکدام روابط حقوقی و قضایی خاص خود را ایجاب میکند.
📝 مسئله زندانیان ایرانی در عراق و زندانیان عراقی در ایران از جمله موارد مورد بحث این سفر خواهند بود.
✍ مباحث مطروحه در جلسات سفر عراق، به صورت مدون به امضای طرفین میرسد و تفاهمنامههایی میان دو کشور منعقد خواهد شد که اجرایی شدن این تفاهم نامه ها حتما موجب تسهیل و بهتر شدن روابط دو کشور خواهد شد.
🔻 پیگیری ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی، شهید ابومهدی و همراهان آنها، یکی از برنامههای مهم سفر به عراق خواهد بود.
۱۳۹۹/۱۱/۲۰
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه که در صدر یک هیات بلند پایه قضایی به دعوت فائق زیدان رئیس شورای عالی قضایی عراق به این کشور سفر کرده است، با استقبال رسمی مقامات عالی قضایی عراق وارد فرودگاه بغداد شد.
🔻 دیدار با رئیس شورای عالی قضایی، رئیس جمهور، نخست وزیر و مسئولین دیگر کشور عراق، ارتقای مناسبات حقوقی و قضایی دو کشور و پیگیری پرونده ترور ناجوانمردانه شهید قاسم سلیمانی و همراهان ایشان بخشی از برنامههای سفر رئیس قوه قضائیه به بغداد است.
۱۳۹۹/۱۱/۲۰
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم :
🔹️ تصمیمات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی باید با نگاه پیشگیرانه و کاهش آسیبها و ناهنجاری ها همراه باشد.
🔸️ هدف از برگزاری جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم هماهنگی دستگاهها و نهادهای مختلف در این زمینه است.
⚠️ برای نظام اسلامی ما که بیش از ۴۰ سال از آن میگذرد و هم در نگاه جهانیان توفیقات بسیاری داشته و هم افق روشنی را پیش روی خود میبیند، زیبنده نیست که نرخ جرایم در آن بالا باشد.
🔻 هر اندازه معنویت و اخلاق در جامعه افزایش پیدا کند، آمار جرم و جنایت کاهش مییابد.
▫️ مقوله فساد اداری عاملی برای نگرانی مردم، مدیران و دلسوزان کشور شده است.
📝 با توجه به اصلاح قانون ارتقا سلامت اداری در مجلس شورای اسلامی و ابلاغ آن از سوی رئیس جمهور، اگر همه ابعاد این قانون اجرایی شود، گامی بزرگ در جهت ارتقا سلامت نظام اداری برداشته خواهد شد.
⛔ مردم نمیپذیرند که یک فساد مشابه برای چند بار در جامعه تکرار شود؛ باید ریشههای مفاسد خشکانده شوند.
🚫 هیچکس نباید در کشور اجازه نقض قانون را به خود بدهد.
✅ در موضوع قانون هوای پاک، این یک قانون مصوب بود که بخشی از دستگاهها به وظایف خود عمل کردند و بخشی دیگر دچار ترک فعل شدند. نتیجه این ترک فعل ها همین میشود که در هر سال ما شاهد وضعیت تکراری سالهای قبل هستیم.
👈 در این جلسه، آقای «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سفر اخیر رئیس قوه قضائیه به کشور عراق این سفر را موفقیتآمیز عنوان کرد و ضمن تقدیر از تدوین طرح «تعیین ساز و کار و نحوه مشارکت قوای سه گانه در پیشگیری از فساد اقتصادی و اداری» از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، شفافیت را از اصلیترین راههای پیشگیری از وقوع جرم در کشور دانست و پیشنهاد کرد که در هر جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم، یکی از راهبردهای ۱۲ گانه این طرح بررسی شود.
۱۳۹۹/۱۱/۲۸
@raisi_org
مسئولان کهگیلویه و بویراحمد پیگیری کارهای مناطق زلزله زده را در اولویت قرار دهند
💠 رئیس قوه قضائیه در ادامه سفرهای استانی خود، صبح امروز (شنبه ۲ اسفند) وارد کهگیلویه و بویراحمد شد و مورد استقبال رسمی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، رئیس کل دادگستری و مقامات استانی کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.
ححتالاسلام و المسلمین رئیسی:
🔹️ سفر امروز به استان کهگیلویه و بویراحمد پیرو حضور یک ماه قبل هیات ٢٥ نفره قوه قضائیه در این استان انجام میشود.
🔸️ هیات قضایی ۲۵ نفره در ماه گذشته وضعیت و عملکرد دستگاههاى مربوط به دستگاه قضا و وضعیت و شرایط استان را بررسی کرده و گزارش آن را ارائه دادند.
🔻 در نشست نهایی شورای قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد مشکلات قضایی این استان بررسی خواهد شد و هرچه از مشکلات که در استان کهگیلویه و بویراحمد قابل پیگیری باشد، همینجا برای رفع آنها تصمیمگیری میکنیم و آنچه مربوط به مرکز است در مرکز پیگیری خواهد شد.
⬅️ زلزله منطقه سیسخت همه را نگران کرد که الحمدلله شاهد اقداماتی در حوزه امدادرسانی به زلزلهزدگان هستیم.
✅ درخواست ما هم از آقاى استاندار و هم مدیران که درگیر خدمت رسانى به زلزله زدگان هستند این است که حضور در مناطق زلزله زده و پیگیرى کار زلزله زدگان را اولویت دهند چراکه خدمت به آنها امروز اولویت دارد.
۱۳۹۹/۱۲/۲
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه در دیدار با اقشار مختلف مردم استان کهگیلویه و بویراحمد:
💠 دستگاه قضایی وظیفه نظارت و قضاوت را به صورت خستگی ناپذیر تا حصول نتیجه بر عهده دارد.
🔹️ تجربه نشان داده استانها نباید برای پیشبرد کارهایشان چندان منتظر تصمیم گیری از سوی مرکز باشند.
🔸️ راه اندازی و احیاء کارخانههای تعطیل و نیمه تعطیل باید در اولویت اقدامات استانهای کشور باشد.
⚠️ تعطیلی کارخانه قند یاسوج به مدت ۵ سال ناحق و نارواست.
🔻 اشتغال ۳۰۰ نفره این کارخانه بیش از ۴۰ هکتاری، میتوانست در صورت راه اندازی صنایع جانبی به بیش از هزار نفر برسد. راه اندازی کارخانه قند یاسوج، هم می تواند اشتغالزایی قابل توجهی داشته باشد و هم در راستای جهش تولید در کشور موثر واقع شود.
🚫 بسیاری از جلوههای مفاسد ناشی از تبعیض و دور شدن از عدالت است و مبارزه با فقر، فساد و تبعیض باید سرلوحه اقدامات باشد.
🔹️گامهای موثری در کشور برای نزدیک شدن به عدالت برداشته شده است که این گامها لازم بوده اند اما کافی نه؛ همه خدمتگزاران نظام اسلامی باید در جهت هرچه نزدیکتر شدن حوزه فعالیت خود به عدالت و دور شدن از آسیبها تلاش کنند؛ چرا که این موضوع میتواند مردم را روز به روز امیدوارتر و سرمایه اجتماعی را افزونتر کند. اگر سرمایه اجتماعی افزایش یابد امید هم افزایش پیدا خواهد کرد.
۱۳۹۹/۱۲/۲
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد:
🔹️ [ با اشاره به آسیب دیدگی برخی بناها در مناطق زلزله زده سی سخت ]: در این بازدید هم دیدیم ساختمانها و بناهایی که مقاوم و ایمن ساخته شده بودند دچار مشکل نشده بودند؛ اما آن دسته از بناهایی که ایمنی کافی در ساخت و ساز آنها رعایت نشده بود، آسیب دیده بودند.
🔸️ شهرداری ها، استانداریها، دهیاریها توجه داشته باشند که ساختمان و سازهای نباید بدون اصول مهندسی ساخته شود و در این زمینه سازمان نظام مهندسی وظیفه قانونی دارد.
▫️ صدها خانه در جریان زلزله سی سخت دچار آسیب شدند که حدود ۴۰۰ عدد از این خانهها باید آواربرداری شوند.
⚠️ [ با اشاره به ترک فعلهای صورت گرفته که منجر به آسیبهای پس از زلزله شده است ]: مسئولین بدانند که اگر ترک فعلی را انجام دهند و در اثر این ترک فعل، حتی چند سال بعد خسارتی به مردم وارد شود، مسئول ترک فعل کننده باید پاسخگو باشد.
🔹️ مردم زلزله زده سی سخت شهادت میدادند که استاندار کهگیلویه و بویراحمد از اولین ساعات وقوع زلزله در منطقه حاضر بود و وظایف خود را انجام میداد؛ البته مردم در خصوص عدالت در توزیع امکانات گلایههایی داشتند که امیدواریم این گلایهها روز به روز کمتر شود.
🔸️ هلال احمر و بسیج نیز در خدمت رسانی به زلزله زدگان اهتمام زیادی از خود نشان دادهاند،.
▫️ تسریع در کمک رسانی به زلزله زدگان، استقرار موقت زلزله زدگان و در آینده ساخت واحدهای مسکونی زلزله زدگان از سوی بنیاد مسکن ضروری است.
📝 [ با اشاره به وصول شکایات مردمی در جریان سفر به کهگیلویه و بویراحمد ]: از دادگستری و استانداری کهگیلویه و بویراحمد میخواهیم که به تک تک این موارد و نامهها، با عنایت رسیدگی کنند تا احساس ناامیدی به مردم دست ندهد.
۱۳۹۹/۱۲/۲
@raisi_org
⚖ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در نشست شورای عالی قوه قضائیه با شورای قضایی استانها:
🔻 یکی از آفات امر قضا آمیخته کردن قضاوت با هواهای نفسانی است و قضات ما باید به پرهیز از این مسئله توجه ویژه داشته باشند.
🔹️ همه همکاران مرتبط با مجموعه قضا باید به کرامت انسانی توجه ویژه داشته باشند.
▫️ یکی از مسائل مهم در حفظ کرامت انسانی ارباب رجوع به دستگاه عدلیه شنیدن سخنان کسانی است که برای دادخواهی و احقاق حق به قاضی مراجعه میکنند.
🔸️ مراجعه قاضی به کارشنان و متخصص و مشاوره با افراد آگاه و صاحب تجربه، خلاف استقلال قضایی نیست بله در صدور رأی متقن تأثیر بسزایی دارد.
⚠️ نقض آراء بدوی در مراحل عالی نشان از اشکال شکلی و محتوایی در روند دادرسی دارد و باید به حداقل برسد.
📚 پایش و غربالگری زندانیان ضروری است و قاضی هر روز باید اسم افرادی که در حبس قرار دارند بصورت مستمر مرور کند و ببیند که آیا این افراد همچنان مستحق حبس هستند یا امکان آزادی آنها وجود دارد.
🔹️ آمار موجود نشان میدهد که زمان رسیدگی به پروندهها در دادگاهها مناسبتر شده اما باز هم باید در این رابطه گامهای جدیتر برداشته شود.
🔸️ نسبت به کاهش ورودی پروندهها به دادگستریها هم توفیقات خوبی حاصل شده که قابل تقدیر است اما نباید به این میزان قانع شویم و باید تلاشهایمان را مضاعف کنیم.
🔻 نظارت بر کار ضابطین قضایی مورد تأکید ما است و به ضابطین حتماً باید آموزش داده شود و بر کارشان نیز نظارت شود و گزارشات آنها بررسی و نواقص به ضابطین گوشزد شود.
✅ آن دسته از دعاوی مالی و خانوادگی که در شورای حل اختلاف و دادگاهها با مصالحه قابل حل و فصل هستند باید از همین طریق به نتیجه برسند.
⛔ نظارت مستمر بر تداوم عملکرد خوب همکاران قضایی ضروری است و مدیران و همچنین مسئولان بخشهای حفاظتی و نظارتی قوه قضائیه اگر مشاهده کردند فردی به هر دلیل دچار آسیب شده و یا یک خناس قصد نفوذ در همکاران قضایی و ایجاد انحراف و خلل در روند دادرسی عادلانه دارد با اقدام به موقع و هشدار لازم از این امر جلوگیری کند.
⛔ نباید اجازه داد سلامت امروز قضات کشور با اقدام نسنجیده یک همکار قضایی خدشه دار شود زیرا وقتی یک نفر بخواهد در مجموعه عظیم قضایی یک حرکت ناسالم انجام دهد ولله کار هزاران قاضی و کارمند که بخاطر سلامت نفس، آبرومندانه و به سختی زندگی میکنند و از کوچکترین شبهه پرهیز دارند زیرسوال میرود.
۱۳۹۹/۱۲/۱۱
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه در ادامه سفرهای استانی خود، وارد آذربایجان غربی شد و مورد استقبال رسمی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، رئیس کل دادگستری و مقامات این استان قرار گرفت.
حجتالاسلام و المسلمین رئیسی:
📝 هیات قضایی ۲۷ نفرهای وضعیت و عملکرد دستگاههاى مربوط به دستگاه قضا و وضعیت و شرایط استان را بررسی کرده و گزارش آن را ارائه دادهاند.
🔻 بر مبنای اصول بهداشتی، برنامهریزیهایی برای برگزاری نشست با مسئولان استانی و دادگستری و سازمانهای تابعه آن در آذربایجان غربی صورت گرفته است.
🔹️ در جلسه نهایی که در استان با حضور نماینده مقام معظم رهبری و استاندار و سایر مسئولان آذربایجان غربی برگزار خواهد شد، مشکلات احصا شده طرح و نسبت به رفع آن دسته از مشکلات که در استان قابل حل است تصمیمات مقتضی اتخاذ و پیگیری سایر مسائل در مرکز دنبال خواهد شد.
۱۳۹۹/۱۲/۱۴
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه در دیدار با نخبگان استان آذربایجان غربی:
🔻 سازمانها و ادارات ما باید جلوه کارآمدی و گرهگشایی از زندگی مردم باشند و چنانچه این سازمانها خود گرفتار فساد شوند، در کار مردم گره خواهند انداخت و بدین ترتیب برای آنها مشکل مضاعف ایجاد میشود.
⚠️ وجود فساد در بخشهای اقتصادی، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران را مردّد و دلسرد میکند.
🔻 امنیت اقتصادی مرهون مبارزه با فساد اقتصادی است.
🚫 به هیچ عنوان بانکی اجازه ندارد پس از تملک یک واحد تولیدی، موجبات تعطیلی آن را فراهم آورد و ما با جدیت موضوع کارخانههایی را که پس از تملک از سوی بانکها تعطیل شدهاند دنبال میکنیم.
🔹️ ما به عنوان سرباز نظام، مصمم هستیم که با فساد در هرکجا که باشد مبارزه کنیم و اجازه ندهیم فساد در هیچ کجای نظام اداری لانه کند.
▫️ پرچم مبارزه با فساد در دستان رهبر معظم انقلاب اسلامی است و ما به عنوان سربازان ایشان و سربازان این نظام، مبارزه مجدانه با فساد را دنبال می کنیم.
۱۳۹۹/۱۲/۱۴
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای توسعه امنیت پایدار غرب و شمال غرب با حضور استانداران، مسئولان بلندپایه امنیتی استانهای آذربایجان غربی، ایلام، کردستان و کرمانشاه:
🔹️ تحقق امنیت پایدار در گرو تمهید شرایط و مقدماتی است که سرفصل آن از بین بردن زمینه ها و بسترهای ناامنی است.
🔸️ ارتقاء وضعیت معیشتی و اقتصادی مرزنشینان یکی از راهکارهای اصلی برای از بین بردن زمینهها و بسترهای ناامنی است.
💠 طرحی که به عنوان جایگزین بازارچههای مرزی بود بنا بر گزارشات مسئولان استانهای مرزی و مسئول محترم قرارگاه حمزه، توفیق نداشته است؛ لذا باید با انجام کار کارشناسی همه جانبه، موانع ایجاد بازارچههای مرزی رفع شده و مرزنشینان برای انجام تبادلات مرزی ساماندهی شوند.
📝 پس از سفر استانی به کرمانشاه بنا بر این شد که مسئولان استان کرمانشاه طرحی را در زمینه ساماندهی پیلهوری ارائه کنند که ما این طرح را به دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ارائه دادهایم و تصویب آن را پیگیری خواهیم کرد.
⚙ مجتمع فولاد ارومیه ظرفیت اشتغالزایی برای قریب به ۳ هزار نفر را دارد و با وجود تجهیز ۸۵ درصدی امکانات، به دلیل وجود مشکلاتی وارد مدار تولید نشده است؛ باید این قبیل مشکلات تولیدی در استانهای غربی کشور سریعا رفع شود تا به رونق و توسعه اقتصادی کشور و نیل به امنیت پایدار در این مناطق کمک کند.
۱۳۹۹/۱۲/۱۴
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه در دیدار با قضات و کارکنان قضایی آذربایجان غربی:
⚠️ اگر کوچکترین تنزلی در عدالت و تقوای قضات وجود داشته باشد، آن قاضی از مقام قضاوت منعزل است.
🔹️ گاهی تفاوت نظریات کارشناسی در پروندههای حقوقی بسیار سوال برانگیز است.
🔸️ کارشناسان دادگستری باید توجه کنند که نظریات آنها زمینه ساز داوری و قضاوت قضات است؛ لذا باید در ارائه نظرات کارشناسی خود، نهایت دقت، مطالعه و تشخیص را به کار برند.
🔻 موضوع شناسی تخصصی در کنار حکم شناسی از ضروریات کار قضاوت است و این امر با توجه به تخصصی شدن و پیچیدگی برخی موضوعات از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. بر همین اساس، قضات باید در آموزش و تشخیص موضوع روزآمد باشند.
📈 در اقدامات قضایی نباید فقط به اعداد و ارقام توجه کنیم؛ بلکه باید شاخص های دیگری برای سنجش عملکرد نیروهای قضا و بهره وری آنها را مدنظر قرار دهیم.
🚫 همه دادیاران، بازپرسها و روسای دادگاهها توجه کنند که صدور حکم بازداشت را بر مبنای ادّله متقن و قطعی انجام دهند.
⛔ هرگونه خدشه ای در دلایل ناظر بر بازداشت یک فرد به هیچ وجه قابل قبول نیست.
🔹️ فارغ از موضوع تضمین قانونی برای جبران خسارت مادی فرد بازداشت شده، بُعد معنوی قضیه و خسارت وارده به آبرو و روحیه فرد بازداشت شده نیز مدنظر است.
📺 ارائه آموزش مسائل حقوقی به مردم از طریق رسانهها به ویژه رسانه ملی ضروری است.
✍ قوه قضائیه علاوه بر نظارت و صدور حکم، وظیفه تبیینی و آموزشی نیز بر عهده دارد و قضات مکلف هستند برای طرفین دعوا و محکومین و خانواده آنها موضوع حکم را تبیین کنند.
♦️ [ با اشاره به مشاهده برخی انحرافات در اقدامات صورت گرفته از سوی وکلا ]: وکیلی که از باطل دفاع می کند، باید بداند هر آنچه در قبال این دفاع دریافت کرده، اکل مال به باطل بوده است.
۱۳۹۹/۱۲/۱۴
@raisi_org
خودروهای دپو شده در انبارها سریع تعیین تکلیف گردد
وضعیت انبارهای کالاهای مصادره شده نگران کننده است
نباید کالایی ۱۰ سال در انبار بماند و پس از خراب شدن به بیرون از انبار منتقل شود
صدور آرا و تعیین تکلیف اموال نباید طولانی شود
⚖ رئیس قوه قضائیه در دیدار با اعضای سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی:
🔹️ در طول سالیان گذشته اشکالات ساختاری نحوه برخورد با اموال مصادره شده موجب شده بود که برخی افراد با سوابقی درخشان، بعد از مدتی دچار آسیب شده و حیثیت، آبرو و سوابق آنها مورد تردید و سؤال قرار بگیرد.
🔸️ قانونگذار برای آنکه سازمان اموال تمیکی تشکیلاتی با عملکردی مناسب باشد، مجمعی را با حضور وزرا و عالیترین مقامات اجرایی کشور، هیئت مدیره، مدیرعامل، ناظرین و حسابرس برای آن پیشبینی و سازوکاری برای ارتباط این سازمان با قوه قضائیه برای نظارت مستمر بر عملکرد آن طراحی کرده است.
⬅️ رفع مشکلات کالاهای موجود در انبارها کاملاً از دست نیروهای سازمان اموال تملیکی برمی آید.
📚 صدور آرا و تعیین تکلیف اموال مصادره شده نباید مشول مرور زمان شوند.
💠 نمایندگان دستگاه قضا در مجمع سازمان اموال تملیکی باید دو سویه اقدام کنند و از یکسو وظیفه نظارتی و بازرسی خود را انجام دهند و از طرف دیگر موانع قوه قضاییه در رابطه با عملکرد سازمان اموال تملیکی را از سر راه این مجموعه بردارند.
🔻 فردی که کالایی از او تحت عنوان قاچاق اخذ شده تا در سیر تملیک و واگذاری قرار بگیرد، از ابعاد مختلف به موضوع نگاه می کند تا ببیند چگونه با آن کالا یا کالاهایی که در اختیار او بوده برخورد میشود و تفاوتی هم ندارد که آن کالا ماشین یا موبایل بوده؛ بلکه آن فرد نظارهگر است و دل از مالی که در اختیارش بوده نمیکند.
⚠️ عدم نگهداری صحیح و متعاقب آن تباه شدن کالا در انبار، عدم اقدام به موقع و کارشناسی صحیح نسبت به کالا و همچنین عدم واگذاری و استفاده درست از کالای ضبطشده، هم پیش روی فردی که کالایی تحت عنوان قاچاق از او اخذ شده و هم پیش روی همگان قرار دارد.
📱 نباید موبایل مردم که باید دست یک مصرفکننده باشد، به انبار منتقل شده و از بین رفته و پس از خراب شدن به بیرون از انبار منتقل شود.
📝 تشخیص، شناسایی و اولویت بندی مشکلات، ارائه راهکارهای رفع مشکلات و همچنین پیگیری سریع اجرای راهکارها از سرفصل هایی است که باید در دستور کار سازمان اموال تملیکی قرار داشته باشند.
۱۳۹۹/۱۲/۱۷
@raisi_org
⚖ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضائیه:
🔹️ آنچه امروز ما در جامعه، سفرهای استانی، گزارشهای خبری و به واسطه ارتباط با مردم و نخبگان و دغدغه مندان مشاهده میکنیم حاکی از این است که امروز هم تولیدکننده، هم توزیع کننده هم مصرف کننده ناراحت هستند.
🔻 مسئولان و دولتمردان وظیفه دارند در شب عید با رفع دغدغههای جامعه، دسترسی مردم به کالاهای مورد نظرشان را تسهیل کنند.
⚠️ نباید وضعیت به گونه ای باشد که دلالان عرصه را برای مردم، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان تنگ کنند.
▫️ قوه قضائیه آماده است که در تمام شهرهای کشور به دولت و بخشهای مسئول در جهت دستیابی به مدیریت بهتر زنجیره تولید، تامین و مصرف کمک کند.
⛔ در موضوع زندان احتیاط، بر زندان نکردن افراد است. اگر بی دلیل کسی به زندان فرستاده شود، هم خلاف شرع هم خلاف قانون و هم خلاف حیثیت افراد بوده و دلخوریهای اجتماعی ایجاد میکند.
🔸️ موضوع زندان امری عادی نیست، چطور میتوان از فردی که نباید به زندان می رفت اما با تشخیص غلط و یا قصور و تقصیر زندانی شده است و از خانواده او دلجویی کرد؟
📝 تاکید ما بر اجرای پرقدرت «دستورالعمل ساماندهی زندانیان» در کشور برای جلوگیری از این گونه اتفاقات است.
👈 مهمترین اظهارات مسئولان قضایی:
⬅️ دادستان کل کشور: نظارت و بازرسی در خصوص بازداشتهای غیر ضروری و یا با دلیل اندک از ناحیه بازپرس یا دادیار و داستان و معرفی افراد متخلف به دادسرای انتظامی
⬅️ رئیس سازمان زندانها: کاهش ۱۹ درصدی محکومان زندانی صرفا مالی و کاهش ۱۴ درصدی ورود به زندان در مقایسه با سال گذشته و انجام ۵۵ هزار مورد بازدید توسط قضات از زندانها در سال جاری
⬅️ رییس سازمان بازرسی کل کشور: ارسال ۴ گزارش هشدار به رئیس جمهور و ۲ گزارش هشدار به وزیر جهاد کشاورزی درباره بازار مرغ از سال گذشته
⬅️ دادستان تهران: تشکیل پرونده اخلالگران در بازار نهادههای دامی توسط دادستانی تهران؛ بازداشت ۱۳ دلال و محتکر نهادههای دامی و تشکیل تیم بازرسی مشترک با مدیریت دادستانی تهران و حضور نمایندگانی از دستگاههای ذی ربط تشکیل به منظور نظارت و بازرسی و حضور میدانی
۱۳۹۹/۱۲/۱۸
@raisi_org
باید حساسیتها نسبت به تخلفات در حوزه اراضی و حریم راهها بیشتر شود
⚖ رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیتالمال:
🔹️ ۳۰۰ شعبه در دادسراها و ۷۰۰ شعبه در دادگاهها به امر رسیدگی به پروندههای مرتبط با زمینخواری و تجاوز به اراضی ملی و منابع طبیعی اختصاص یافته است.
❓ تا چه زمان قرار است مردم در رسانهها مشاهده کنند که ساخت و سازهای غیرمجاز افراد متجری بعد از شش ماه یا بیشتر یا کمتر تخریب شود؟
❓[ با طرح این سئوال که چرا در ابتدای شکلگیری تخلف با آن برخورد نمیشود]: از همان اول و از همان زمانی که آجر روی آجر گذاشته میشود و در ابتدای شکلگیری تخلف، باید با آن برخورد شود.
❗ در حوزه مدیریت اراضی و مقابله با زمین خواری بعضا شاهد منفعلانه عمل کردن مسئولان هستیم گفت: در بازدیدی که از یک بلندی از منطقه دماوند داشتیم، فردی میگفت از آنجایی که تخلف در این منطقه زیاد است، امکان برخورد وجود ندارد؛ آیا این منطق قابل قبول است؟!
🔸️ باید مسئولان مربوطه برخورد با تخلف را صورت دهند و عدم اعلام تخلف به منزله ترک فعل و ترک مسئولیت قانونی است و طبیعتا عواقب و عوارض خود را دارد که باید دنبال شود.
👈 چاره اساسی در زمینه مقابله با تعدی به اراضی و ساخت و سازهای غیرمجاز را، حاکمیت قانون و قانونمدار کردن همه بخشها و افراد است.
🔻 چاههای غیرمجاز یکی از مسایل و مشکلات جدی کشور است و شاید به میزان چاه مجاز در کشور، چاه غیر مجاز وجود دارد.
▫️ این مسئله هم به بسترهای زیرزمینی ضربه میزند و هم مشکلات جدی ایجاد میکند لذا این را باید مورد پیگیری قرار داد.
✅ حتما مردم باید از منابع طبیعی استفاده کنند؛ اما این موضوع باید قانونمند و چارچوب دار باشد.
⛔ در بستر رودخانه ساخت و ساز ممنوع است و در سیل های اخیر یکی از مشکلات بسترهای رودخانههای مورد تصرف قرار گرفته و بناهای غیرمجاز در بستر رودخانهها بود.
🚫 اگر دادگاهها حکم به رفع تصرف و خلع ید دادند، حتما نباید هیچ درختی قطع شود، چون برخیها برداشتهای متفاوتی از قانون دارند؛ قطع اشجار به هیچ عنوان نباید صورت گیرد چراکه به فضا لطمه میزند.
📚 در دادگستریها صدها پرونده در مورد تخلفات تعاونیها وجود دارد.
✍ رعایت قانون از جانب تعاونیها مسئله مهمی است و وزارت تعاون موضوع نظارت بر آنها را مورد توجه قرار دهد.
⚠️ اگر نظارت نشود ما شاهد تخلفاتی که قبلا اشخاصی حقیقی انجام دادند، تحت پوشش تعاونیها خواهیم بود.
۱۳۹۹/۱۲/۱۹
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه در بیست و چهارمین سفر استانی خود به همراه هیئت عالی قضایی وارد ساری مرکز استان مازندران شد.
حجتالاسلام و المسلمین رئیسی:
🔹️ بسیار علاقه داشتیم در جریان این سفر امکان حضور در اجتماعات عظیم مردمی فراهم شود اما به دلیل شرایط کرونایی این توفیق میسر نیست.
📝 نتیجه بررسیهای هیئت ۳۰ نفره اعزامی پیرامون شرایط و وضعیت استان مازندران در جلسه شورای قضایی با حضور مسئولان استانی مورد رسیدگی و تصمیم گیری قرار خواهد گرفت.
🔻 همچنین در سایر جلسات از جمله جلسه شورای اداری با حضور مسئولان پرتلاش استان به میزانی که امکان دارد مسائل استان را مورد پیگیری قرار خواهیم داد.
▫️امیدواریم در جریان سفر به مازندران از مشکلات مردم این استان گرهگشایی شود.
۱۳۹۹/۱۲/۲۴
@raisi_org
⚖ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی جلسه شورای عالی قوه قضائیه:
🔹️ حرکت تحولی دستگاه قضا مستلزم حضور و همکاری همه اجزای نظام قضایی است که بعد از ابلاغ سند گامهای ارزندهای برای اجرای آن برداشتهاند.
📚 رسیدگی به پروندههای معوقه بواسطه حرکت جهادی همکاران قضایی آنهم در شرایط کرونایی، اقدام قابل تقدیری است که نمیتوان آنرا نادیده گرفت و به عنوان مثال در استان مازندران که روز گذشته به آن سفر داشتیم، بیش از ۹۰ درصد پروندههای معوقه با همت مضاعف همکاران ما به سرانجام رسیده است.
🔻 در گذشته در دیوانعالی کشور، دیوان عدالت اداری و معاونت قضایی انباشت پروندهها مواجه بودیم و آمار بخشهای مختلف رضایت بخش نبود اما با حرکت جهادی همکاران ما شرایط به نحوی رقم خورده که این پروندهها رو به پایان هستند.
🔸️ در رسیدگی به پروندههای معوقه همواره بر رسیدگی عادلانه و اتقان آراء در اجرای حق و عدالت تأکید داشتهایم و توجه به کمیت نباید موجب غفلت از کیفیت کار شود.
🔻 با اجرای طرح غربالگری و پایش زندانیان در شش ماه دوم سال جاری وضعیت بیش از ۲۰ هزار زندانی روشن شده است.
▫️ موضوع اشتغالزایی در زندان و توجه به وضعیت اقتصادی خانوادههای زندانیان جزو رئوس برنامههای ما میباشد که این توجه به اشتغال موجب گردید اشتغال در زندان از ۱۵ و ۲۰ درصد به ۵۰ درصد رسیده و در برخی استانها حتی بیش از این رقم بوده است.
🔹️ با پیگیری برنامه تحول در حوزه ثبت و کاداستر در سال ۹۹، اقداماتی که در این زمینه صورت گرفت، تا ۱۰ برابر اقدامات گذشته بوده است.
🔸️ امیدواریم برنامه طراحی شده در حوزه حدنگاری طبق آنچه در یک فرآیند دو ساله پیش بینی شده، تا پایان سال ۱۴۰۰ به سامان برسد.
📱 بخش زیادی از کار تحول در دستگاه قضایی مربوط به حوزه فناوری و ایجاد سامانههاست.
▫️ در ۶ ماه اخیر هفتهای یک بار شاهد افتتاح سامانههای جدید الکترونیکی بودهایم که دسترسی مردم و اصحاب دعوا به سیستم قضایی و روند حق خواهی و عدالت را تسهیل میکند.
🔍 بر اساس طرح تحول قضایی نظارتها نیز از «نظارتهای گذشتهنگر» به نظارت در حین کار و پس از آن تبدیل شده است و این روند به روز شدن و برخط شدن نظارت از سوی همه دستگاهها باید با جدیت پیگیری شود.
⚠️ مدیریت توزیع صحیح کالا در شب عید از مهمترین مسائلی است که باید مسئولان دولتی و آنها که در خط مقدم این کار هستند مورد توجه قرار دهند.
🔻 نظارت بر نظام توزیع باید جدیتر شود تا مردم نگران تهیه کالاهای مورد نیاز شب عید نباشند.
۱۳۹۹/۱۲/۲۵
@raisi_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال نومبارک🌹
۱۴۰۰/۱/۱
@raisi_org
خروج غیرقانونی کالا از کشور در پوشش ترانزیت، مصداق قاچاق سازمان یافته است
تعلل در ایجاد ظرفیت اشتغالزایی پنج هزار نفری در منطقه قابل اغماض نیست
⚖ رئیس قوه قضائیه با سفر به شهرستان تایباد خراسان رضوی در این منطقه ویژه اقتصادی در مرز ایران و افغانستان حاضر شد و ضمن بازدید از منطقه در جریان مسائل و مشکلات گذرگاه مرزی دوغارون قرار گرفت.
🔹️ بازدید از پایگاه مرزبانی منطقه، حضور در گمرک دوغارون و شرکت در جلسه شورای تامین و دیدار با فعالان اقتصادی ایرانی و افغانستانی و شنیدن مشکلات و معضلات حقوقی و قضایی آنها از دیگر برنامه های سفر حجتالاسلام و المسلمین رئیسی به شهرستان تایباد بود.
🔸️ رئیس قوه قضائیه در ابتدای ورود، به پاسگاه مرزی منطقه رفت و با تبریک سال نو به مرزبانان، آنان را دلاورمردانی دانست که نقش اصلی را در تامین امنیت ایجاد میکنند.
⚙ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی همچنین در جمع مسئولین محلی و منطقه و استاندار خراسان رضوی در شورای تامین تایباد تاکید کرد: تولید کنندگان و صادرکنندگان نباید گرفتار پیچ و خمهای اداری شوند و با کنترل دقیق و قانونمند در ترخیص کالا باید سرعت داده شود.
✅ رئیس قوه قضائیه با اشاره به احیا و بازگشت به چرخه تولید ۱۰۰۲ کارخانه و واحد تولیدی طی سال گذشته با اقدام قضایی و کمک و همراهی دولت و دستگاههای متولی امر تاکید کرد در سال جدید باید موانع صادرات و مراودات اقتصادی در همه نقاط استراتژیک مرزی یک به یک برطرف شود و شاهد قفل شکنی از برخی موانع گشایش اقتصادی در این مناطق مهم باشیم.
⚠️ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در بخش دیگری از اظهارات خود به ترانزیت کالا بصورت مستقیم از کشور به افغانستان اشاره کرد و گفت: گمرک و مرزبانی باید دقت کنند باپوشش ترانزیت کالا، قاچاق کالا صورت نگیرد اگر این کار انجام شود این قاچاق سازمان یافته است و باید جلوی آنرا گرفت و در سالی که مزین به نام تولید ، پشتیبانی ها و مانع زدایی هاست نباید قاچاق کالا مانع تولید باشد و باید به آن حساس بود.
▫️ رئیس قوه قضائیه به عقب ماندگی ۱۰ ساله اجرای مصوبه منطقه ویژه اقتصادی دوغارون اشاره کرد و افزود: با توجه به اقدامات خوب اخیر استانداری در این منطقه و ظرفیت اشتغالزایی پنج هزار نفری تعلل در راه اندازی هر چه سریعتر ان با توجه به تاخیر قبلی جایز و قابل اغماض نیست.
تاکید بر ترخیص و تعیین تکلیف ماشینهای توقیفی در پارکینگهای گمرکات، لزوم به کارگیری دیپلماسی اقتصادی و تلاش برای تسهیل کار مردم از دیکر نکات مطروحه توسط رئیس دستگاه قضا بود.
۱۴۰۰/۱/۱
@raisi_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚖ رئیس قوه قضائیه صبح امروز چهارشنبه ۴ فروردین به صورت از پیش اعلام نشده از مجتمع قضایی بعثت در جنوب تهران بازدید کرد.
◽ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در این بازدید علاوه بر گفتگو با کارکنان مجتمع قضایی بعثت به درخواستهای برخی مراجعه کنندگان به این واحد قضایی پاسخ داد و دستورات لازم را جهت رسیدگی به پروندههای آنان صادر کرد.
۱۴۰۰/۱/۴
@raisi_org
⚖ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در اولین جلسه شورای عالی قوه قضاییه در سال ۱۴۰۰:
▫️ نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان «سال تولید؛ پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» ناشی از اهمیت تولید برای کشور است.
🔺️ هم قوه مقننه و هم دستگاههای اجرایی وظایف سنگینی در جهت حمایت از تولید و رفع موانع آن دارند و نقش قوه قضائیه نیز، هم در بخش نظارت و هم در حوزه قضایی بسیار مهم و اثرگذار است.
💠 تلاشها و اقدامات همکاران دستگاه قضا در سراسر کشور برای حمایت از تولید و تولیدگران در سال گذشته که منجر به فعال شدن بیش از هزار کارگاه و واحد تولیدی شد، نشانه حساسیت و جدیت دستگاه قضایی در حمایت از نظام تولید است و این روند تداوم خواهد داشت.
❗ در کشور چند قانون برای حمایت از تولید تصویب شده اما همه آنها به طور تمام و کمال اجرا نمیشوند که «قانون حمایت از فضای کسب و کار» و «قانون حمایت از تولید و فعال کردن واحدهای اقتصادی» از جمله آنهاست.
🔻 باید علل و عوامل عدم اجرای قوانین مربوط به حمایت از تولید بررسی شوند تا با رفع موانع اجرای آنها، همه بخشها در جهت حمایت از تولید و تولیدکننده حرکت کنند.
✍ بلاتکلیفی پروندههای قضایی بخش تولید مانع رونق تولید میشود؛ همکاران قضایی به این پروندهها در هر مرحله و هر بخش قضایی که هستند، فوراً و خارج از نوبت رسیدگی کنند.
📱 راه اندازی ۲۵ سرویس استعلام الکترونیک، راه اندازی دستیار هوشمند قضات و توسعه دسترسی های برخط مردم و قضات و اقداماتی از این دست موجب تسهیل دسترسی مردم به عدالت خواهد بود و لازم است مردم در جریان راه اندازی این امکانات جدید قرار گیرند تا بتوانند از آنها استفاده کنند.
🔸️ رقابتی شدن بازار خدمات حقوقی و قضایی از جمله وکالت، سردفتری و کارشناسی دادگستری و شکسته شدن انحصار در این بخشها و رقابتی شدن این خدمات، به سود جامعه است.
⚠️ نباید اینگونه مشاغل انحصاری شوند بلکه باید جوانهای واجد شرایط قانونی بتوانند وارد بازار کار شوند.
🔹️ از همکاران دستگاه قضا که در ایام تعطیلات نوروزی با کار و تلاش مضاعف برای ارتقاء امنیت تلاش کردند تقدیر و تشکر میکنم.
۱۴۰۰/۱/۸
@raisi_org
✍ در آستانه سالروز ولادت حضرت ولیعصر (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) و سالروز جمهوری اسلامی ایران انجام شد؛
موافقت با عفو و تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
🔹 در آستانه سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت حجتبنالحسن العسکری و ۱۲ فروردین سالروز جمهوری اسلامی ایران، حضرت آیتالله خامنهای با عفو یا تخفیف مجازات یک هزار و ۸۴۹ تن از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.
🔹 حجتالاسلام والمسلمین رئیسی رئیس قوه قضائیه به مناسبت فرارسیدن این ایام فرخنده، در نامهای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که از سوی کمیسیون مرکزی عفو و بخشودگی قوه قضائیه واجد شرایط لازم تشخیص داده شدهاند، ارائه کرد و این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ از اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد موافقت حضرت آیتالله خامنهای قرار گرفت.
۱۴۰۰/۱/۸
@raisi_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 صف بستهاند در طلبت بیقرارها...
نیمه شعبان روزنه امید در دلهای همه عدالتخواهان و مستضعفان عالم است که از ظلم و بی عدالتی رنج میبرند.
جامعه دور از فساد، تبعیض، ظلم و الحاد با ظهور منجی شکل میگیرد و اعتقاد به مهدویت چنین جامعه ای را نوید میدهد.
نظام جمهوری اسلامی پرچمدار اجرای عدالت، مبارزه با فساد و اجرای حدود الهی است و میخواهد زمینه ساز ظهور منجی باشد.
انتظار مردم این است که جامعه ما کمترین فاصله را با جامعه مهدوی داشته باشد و همه دست اندرکاران این نظام مقدس که به برکت خون شهدا برپا شده، باید تلاش کنند نظام را به تراز نظام علوی و مهدی برسانند.
عمل صالح، گره گشایی از کار مردم ، داوری و قضاوت عادلانه، گسترش عدالت اجتماعی و رفاه از ارکان سیره مهدوی است.
#سید_ابراهیم_رئیسی
۱۴۰۰/۱/۸
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه، صبح امروز (سهشنبه ۱۰ فروردین) در بیست و پنجمین سفر استانی خود در صدر هیئت عالی قضایی وارد لرستان شد.
حجتالاسلام و المسلمین رئیسی:
📝 بررسی مسائل و وضعیت قضایی استان لرستان از سوی هیئت ۲۲ نفره قضایی طی هفتههای گذشته صورت گرفته است.
✍ در جلسه شورای قضایی لرستان که در استان با حضور نماینده مقام معظم رهبری و استاندار و سایر مسئولان برگزار خواهد شد، مشکلات احصا شده طرح و نسبت به رفع آن دسته از مشکلات که در استان قابل حل است تصمیمات مقتضی اتخاذ و پیگیری سایر مسائل در مرکز دنبال خواهد شد.
🔹️ امیدواریم این سفر در راستای ماموریت اصلی دستگاه قضا که همان اجرای عدالت است موثر واقع شود.
۱۴۰۰/۱/۱۰
@raisi_org