🔻تبریک حسن روحانی به منتخب مردم
🔹حسن روحانی: من به رئیس جمهور بعدی تبریک میگویم. منتخب مردم مشخص شده ولی چون هنوز اعلام نشده من تبریک رسمی را به تاخیر میاندازم.
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روحانی: به منتخب مردم تبریک می گویم
رئيس جمهور:
🔹به منتخب مردم تبریک میگویم؛ اما چون هنوز رسما اعلام نشده تبریک رسمی را به تاخیر میاندازم.
🔹مشخص شده که چه کسی رای کافی را آورده است و تا ۴۵ روز دیگر کار را به دست خواهد گرفت.
✅ @Rajanews
🔻قاضی زاده هاشمی به رییسی تبریک گفت
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری:
🔹بنده به سهم خود این حضور حماسی و اقتدار آفرین را به رهبر معظم انقلاب اسلامی که با بیانات هدایتگر خود در آستانه انتخابات، راه را بر همگان آشکار کرد تبریک و تهنیت عرض میکنم و ضمن حمایت از رأی مردم، به برگزیده ملت، حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی تبریک عرض میکنم و از خداوند متعال برای ایشان توفیق خدمت روز افزون به ملت بزرگ ایران را خواستارم.
✅ @Rajanews
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ادعای عجیب روحانی پس از کمبود واکسن در کشور: دولت تمام کارها در مورد واکسن را انجام داده، کار دولت بعد فقط تزریق است!
رئیس جمهور:
🔹در آینده نه چندان دور می توانیم واکسن صادر کنیم.
🔹عید ما را ویروس انگلیسی خراب کرد.
✅ @Rajanews
🚨آمار اولیه شمارش آراء انتخابات ریاست جمهوری
رئیس ستاد انتخابات کشور:
🔹تعرفه مصرفی تا کنون: ۲۸.۶۰۰.۰۰۰
🔹سیدابراهیم رئیسی: ۱۷.۸۰۰.۰۰۰
🔹 رضایی: ۳.۳۰۰.۰۰۰
🔹همتی: ۲.۴۰۰.۰۰۰
🔹قاضی زاده هاشمی: ۱.۰۰۰.۰۰۰
✅ @Rajanews
📸 درصد آرای اخذ شده توسط کاندیداهای مختلف با شمارش حدود ۹۰ درصد آرا/ رئیسی با اختلاف در صدر
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیدابراهیم رئیسی پیروز انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شد
رییس ستاد انتخابات کشور:
🔹با توجه به شمارش آرا تا این لحظه، ریاست جمهوری سید ابراهیم رئیسی قطعی است و انتخابات به مرحله دوم نخواهد رفت.
✅ @Rajanews
هدایت شده از عصر پیشرفت
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 کلیپ ویژه | کنون نوبت ماست عهدی بخوان
#برای_مردم
دولت مردمی؛ ایران قوی 🇮🇷
🔆 @BaraayeMardom
🚨 روحانی به دیدار رییس جمهور منتخب رفت
🔹روحانی برای تبریک پیروزی آقای رییسی در انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری در محل حوزه ریاست قوه قضاییه حضور یافت.
🔹در این دیدار دو طرف درباره مسایلی از جمله مشارکت پرشور مردم در انتخابات و تاثیر آن بر اقتدار هر چه بیشتر نظام جمهوری اسلامی گفتگو کردند.
✅ @Rajanews
🔻سیدابراهیم رئیسی هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران شد
🔰 مردم زیر میز اشراف و لیبرالها زدند
🚨 بازگشت گفتمان سوم تیر به صاحبان اصلی/ اجماع ملی حول محور آرمانهای انقلابی
🔹سیدابراهیم رئیسی محبوبترین سیاستمدار در سی سال گذشته است که مردم ایران او را به عنوان رئیس جمهور خود انتخاب کردهاند. چرا که در همه نظرسنجیهای پیش از انتخابات به عنوان سیاستمداری که بالاترین محبوبیت را دارد توسط مردم معرفی میشد. او در آخرین نظرسنجیها با کسب حدود 75درصد محبوبیت، در نخستین جایگاه سیاستمداران محبوب ایران قرار گرفت.
⬅️ در رجانیوز بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/348717
✅ @Rajanews
🔻 از «جامعۀ سرخورده»، رأی گرفتیم؛ چشمهای نگرانِ جامعه به «رئیسی» دوخته شد!
مهدی جمشیدی:
🔹۱- بیش از هر چیز، باید نفسی آسوده بکشیم که به «پایانِ دولتِ اعتدالگرا» نزدیک میشویم و این دولت با همۀ «مصیبت»ها و «سختیها»یی که بر جامعه تحمیل کرد، در حال فرو افتادن است. هیچ «رفتنی»، این اندازه به کام تلخِ جامعه، «شیرین» نیست؛ مردمان «خسته» و «درهمشکسته»ای که خیری از این دولت ندیدند، بلکه معیشتشان از چاله به چاه افتاد و بر حجم دردها و دغدغههایشان افزوده شد. دولت «ناکامیها»! دولت «تلخیها»! دولت «نتوانستنها»! دولت «بیگانه با مردم»! و ... . پایان اینچنین دولتی، خودش مبارک و مایۀ دلخوشی است.
🔹۲- ما از جامعهای رأی گرفتیم که «در خود فرو رفته» بود و «اعتمادِ سیاسی»اش را از دست داده بود؛ جامعهای که دلش از «دردهای معیشتی»، انباشته بود و «فریاد»ش در گلو شکسته بود. این جامعه، نسبتی میان «زندگی روزمرۀ خود» و «صندوقهای رأی» احساس نمیکرد و «انزوا» و «کنارهگیری» را برگزیده بود. جامعهای پریشان و ناخشنود از «بیعملیها» و «بدعملیها»ی حسن روحانی که نفسهایش به شماره افتاده بود و رمق و توانی برای مشارکت سیاسی نداشت. روحانی، امر اجتماعی به لبۀ پرتگاهِ «سقوط» و «انهدام» سوق داد و سرمایههای مردمیِ فراوانی را به تاراج برد. ما در برابر چنین جامعۀ «افسرده» و «سرخورده»ای قرار داشتیم. باید از جامعه میخواستیم که بار دیگر، «اعتماد» کند و پا به میدان «بازی» بگذارد، امّا این خواسته، بسیار دشوار بود؛ جامعه، چشمی به معیشت امروزش داشت و چشمی به افق فردایش، و در گردابی از محاسبههای متناقض و سنجشهای متداخل، گرفتار شده بود. ما از جامعهای که روحانی با سیاستهایش آن را «ویران» کرده بود، رأی گرفتیم و بهاینترتیب، «آغازی دوباره» شکل گرفت.
🔹۳- جامعه، نیازمند «بازسازی خویش» است؛ باید در «عمل» مشاهده کند که رئیسی چگونه در «چهار سال آینده»، پا به میدان میگذارد و «مشکلات مزمن» را میزداید و «زخمهای کهنه» را علاج میکند. پس از آن است که به خود میآید و به عرصۀ «مشارکت سیاسی» - آنگونه که شایسته و چشمگیر است - باز میگردد. باید «مجال» و «فرصت» داد که جامعه، «حاصل انتخاب خویش» را ببیند و طعم گوارای نتایج و برکات آن را بچشد تا دوباره، «اعتماد»ش شکل بگیرد و از «گذشتۀ تلخ»، عبور کند. «ضربهها» و «لطمهها»یی که جامعه از دولت تکنوکراتها خورده است، کم نیستند؛ جامعه با «تن مجروح» و «دل خونین»، راهِ صندوقهای رأی را برگزید و انتخاب کرد، درحالیکه میتوانست زخمها و نارضایتیهای خویش را بهانه کند و قهر سیاسی را رقم بزند. جامعهای با چنین حال و وضعی، همین که بر هیجانهای منفیِ خویش، غلبه کرده و آمده، درخور ستایش است. مشارکت کنونی، «مقدّمه» و «پیشدرآمد»ی خواهد بود بر مشارکت جدّی و انبوه در چهار سال آینده. جامعه، تا «اینجا» پیش آمده و دست دوستی به رئیسی داده است. اینک نوبت اوست که «قدمهای بلند» به سوی جامعه بردارد و در کوتاهمدّت، نشان دهد که «تداوم گذشته» نیست، بلکه افقی روشن و پُرامید را رقم خواهد زد. اینک جامعه، چشم دوخته تا بنگرد که رئیسی چه میکند؛ همهچیز به عمل و اقدام او وابسته است و این اوست میتواند «حال جامعه» را خوب کند.
🔹۴- امروز حتّی «خطای کوچک» نیز در حکم «خطای بزرگ» است؛ «یک لغزش»، به اعتماد سیاسیِ مردم، زهر مینوشاند و شکافها و ناخشنودیها را تشدید میکند. بیش از همیشه، نیازمند «دقتهای مینیاتوری» و «حسّاسیّتهای باریکاندیشانه» هستیم و نباید به خود، اجازۀ «اشتباهکردن» بدهیم. این فرصت، «تاریخی» است و بهسادگی به دست نیامده است؛ هزینههای گزاف پرداختیم تا به این مقصد رسیدیم. تکرار تجربۀ سقوط احمدینژاد، خطرناکترین و مهلکترین اتّفاقی است که ممکن است رخ بدهد. قافله، در حال عبور از «گردنه» است و محتاج اهتمام و اعتنای فراوان. باید به خویش تلقین کنیم که «حقّ خطا» نداریم. دوران «آزمون و خطا» به پایان رسیده است و باید از «چرخههای باطل» خارج شد و هیچ تجربۀ تلخی را «دوباره» و «چندباره» تکرار نکرد. «انقلاب» در اختیار «انقلابیها» قرار گرفته و از «اسارت»، رها شده است و میتواند «پرواز» کند. قفس، شکسته شده و آسمان، در انتظار صعودِ فاتحانۀ جبهۀ انقلاب است. آری، تاریخ، «لحظهها»یی دارد که کار سالها را میکنند، و اینک در چنین «لحظهها»یی قرار داریم:
این راهِ بینهایت، گر دور و گر دراز است
از فضلِ بینهایت، بر ما دو گام گردان
(دیوان شمس، غزل شمارۀ ۲۰۳۳)
✅ @Rajanews