فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فائزه هاشمی: متن برجام را نخواندم اما از آن دفاع می کنم
@Rasad_tahlil
⭕️نظر برخی نمایندگان مجلس در مورد کمپین #رایت_را_بگو
🔺میرزایی نماینده ايلام: من حتی زمانی که نمایندگان برای طرح این موضوع امضاء جمع میکردند نیز مخالفت خود را اعلام کردم و در روز رای گیری نیز به طرح شفافیت آرای نمایندگان رای منفی دادم
🔹سید قاسم جاسمی، نماینده کرمانشاه: بصورت کلی موافق این طرح بوده و هستم اما باید برای اعلام آراء دسته بندی قائل شد
🔹حسن سلیمانی نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ کنگاور، صحنه، هرسین: موافق این طرح بوده، هستم و خواهم بود زیرا مردم باید از آراء نمایندگان خود مطلع باشند
🔺حشمت الله فلاحت پیشه،نماینده حوزه انتخابیه اسلام آباد غرب، دالاهو، گهواره و حمیل: خدا را شاکرم که این طرح را امضاء نکردم، زیرا این طرح تنها بازی تعدادی از نمایندگان بود!
🔺احمد صفری،نماینده کرمانشاه: از امضاء کنندگان طرح بودم اما از صمیم دل موافق این طرح نیستم زیرا در مواردی نمی توان رای را شفاف اعلام کرد
🔺عبدالرضا مصری، نماینده کرمانشاه: با بخش هایی از این طرح موافقم اما طرح شفافیت آراء اولویت کنونی جامعه نیست
🔹سیدمحمد باقرعبادی نماینده مردم بیرجند،درمیان،خوسف : بنده موافق طرح بودم
@Rasad_tahlil
⭕️ رهبری برای FATF به مجلس و دولت اختیار دادند/FATF فیفای بانکهاست
👤حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
🔹بعد از چندبار رد و بدل شدن نامه با دفتر مقام معظم رهبری در رابطه با FATFنهایتا ایشان اعلام کردند که خود دولت و مجلس تصمیم بگیرند یعنی این اختیار را به مجلس ودولت دادند.
🔹 اینکه برخی نماینده ها و بعضی افراد میخواهند دوباره موضوع را به زمین دفتر مقام معظم رهبری بیندازند ظلم به خود رهبری است .
🔹به هر حال FATF دردنیای امروز فیفای بانکهاست
🔹 ما از هر گونه مانع تراشی که ممکن است در راه تعاملات بانکی وخارجی کشور ایجاد شود جلوگیری خواهیم کرد.
@Rasad_tahlil
⭕️ بدهی بانکها عامل اصلی رشد نقدینگی
👤مسعود نیلی ، دستیار سابق ویژه اقتصادی رئیسجمهور
🔹 حجم نقدینگی در دورههای چهار ساله به شدت رشد کرده و همواره چند برابر شدن نقدینگی در دامنه ۲٫۴ تا ۲٫۹ درصد در جریان بوده است به نحوی که سالانه متوسط رشد نقدینگی ۲۷ درصد بوده است.
🔹خالص دارایی بانک مرکزی، بدهی دولت به بانک مرکزی و بدهی بانکها به بانک مرکزی عوامل تشکیلدهنده پایه پولی هستند که هر یک میتوانند آثار تورمی خود را بر جای بگذارند به این معنا که رفتار خالص دارایی خارجی بانک مرکزی منعکس کننده کسری تراز عملیاتی بودجه دولت است و افزایش بدهی دولت و بانکها به بانک مرکزی نیز ناترازی بودجه و نظام بانکی را نشان میدهد.
🔹بررسیها نشان میدهد که بدهی دولت به بانک مرکزی عنصر مهم در پایه پولی کشور است.
🔹بدهی بانکها به بانک مرکزی با شیبی فراتر از سایر متغیرها در حال افزایش است به نحوی که در سال ۹۶ نسبت به سال ۸۱ بدهی بانکها به بانک مرکزی ۵۶ برابر، نقدینگی ۳۶ برابر و پایه پولی ۱۸ برابر شده است.
🔸اگر افزایش حجم نقدینگی خطر اصلی اقتصاد ایران است باید عناصر فزاینده پایه پولی را اصلاح کرده و بدهی بانکها به بانک مرکزی را به هیچ عنوان افزایش ندهیم.
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️وحد یامین پور: تبلیغات رسمی شهرداری تهران علیه چادر
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت ⭕️وحد یامین پور: تبلیغات رسمی شهرداری تهران علیه چادر @Rasad_tahlil
⭕️ چند نکته در مورد تبلیغ شهرداری تهران
✍ وحید یامین پور، فعال رسانهای
🔹شهرداری تهران با علامت ضربدر روی رنگ سیاه از زنان خواسته با رنگ های نارنجی و قرمز و سبز، شهر را زیباتر کنند.
▪️چند نکته:
1⃣ مگر زنها عناصر زیباسازی شهری هستند که شهرداری از آنها چنین درخواستی کرده؟! این نگاه ابزار انگارانه توهین به زن و زنانگی نیست؟
2⃣ حتی اگر بگوییم شهرداری میتواند رنگهای مورد علاقه خودش را تبلیغ کند، چه دلیلی دارد که رنگ سیاه چادر را مورد اهانت قرار دهد؟ چرا باید به حق انتخاب زنان چادری توهین کنیم؟
3⃣ هرکسی حق دارد مطابق سلیقه رنگ لباسش را انتخاب کند ولی آیا اگر شهرداری از چادر خوشش نمیآید حق دارد به عنوان یک نهاد عمومی نظام جمهوری اسلامی علیه آن تبلیغات کند؟!
4⃣ آیا علامت ضربدر روی رنگ سیاه در آستانه سیاه پوش شدن شهر در ایام محرم، معنای دیگری هم دارد؟! 🤔/ کانال ایتای وحید یامین پور
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ سیدمحمدعلی ابطحی، معاون پارلمانی دولت اصلاحات:
🔹در سخت ترین شرایط اقتصادی و در اوج بحران بیکاری و کارزار بی امان رسانه ای، دولت نه وزیر اقتصاد دارد و نه وزیر کار و نه سخنگو
🔹دولت کسی را معرفی نکرده. مجلس هم که برای تجدید قوا مرخصی هستند.
🔹فقط جهت اطلاع عرض کردم که مطمئن باشید همه مشغول کار جهادی هستند.
🔹عجله کار شیطان است .
@Rasad_tahlil
⭕️ نظارت استصوابی یکی از موانع رأی نمایندگان به یک فوریت طرح شفافیت آرا بود
👤 قاسم میرزایی نیکو؛ عضو فراکسیون امید در مجلس
🔹(با اشاره به رای منفی نمایندگان به یک فوریت طرح شفافیت آرا) رای نمایندگان به طرح شفافیت آرا نشان میدهد که هیچ کس به دنبال شفافیت نیست.
🔹آقای فتحی و من به همراه تعداد دیگری از نمایندگان طرح شفافیت آرای نمایندگان را استارت زدیم اما بعد از این موضوع برخی دیدند که عقب افتادند و برای مصرف داخلی مجموعه استانهایشان طرح مشابه را امضا کردند چون مردم در استانهایشان خواستار شفافیت آرای نمایندگان بودند و میخواستند که این طرح را امضا کنند. این تقابل انجام شد و تعداد امضاها به 160 رسید.
🔹برخی از امضا کنندگان طرح شفافیت آرای نمایندگان در جلسه بررسی این یک فوریت طرح به این نتیجه رسیدند که نظارت استصوابی ممکن است دو تا رایی را که نمایندگان می دهند مورد توجه قرار دهد و بنابراین جا زدند.
🔹از رای نمایندگان به طرح شفافیت آرا متاسفم.
▪️گفتنی است یک فوریت طرح شفافیت آرای نمایندگان با 160 امضا اعلام وصول شد اما در جلسه علنی مجلس تنها 59 رای کسب کرد و بدین ترتیب یک فوریت آن به تصویب نمایندگان نرسید./ اعتمادآنلاین
@Rasad_tahlil
⭕️ مطهری: با شفافیت آراء نمایندگان موافق نیستم زیرا جامعه امروز ما هنوز رشد لازم را در این زمینه پیدا نکرده است
👤 علی مطهری، نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی:
🔹رد یک فوریت طرح شفاف سازی آراء نمایندگان مجلس این سوال را در میان برخی افرادی که جلسات مجلس را دنبال میکنند پدید آورده است که چگونه طرحی که بیش از 200 نفر از نمایندگان در رسانهها از آن حمایت کردند فوریت آن رای نیاورد؟ پاسخ این است که اولا رای نیاوردن فوریت یک طرح به معنی مخالفت مجلس با آن طرح نیست و ممکن است بعد از آنکه به صورت عادی در کمیسیون مربوط بررسی و گزارش آن به صحن آمد، تصویب شود. ثانیا بهتر بود نمایندگان مخالف این طرح مخالفت خود را در رسانهها اعلام میکردند تا این توقع در جامعه ایجاد نشود.
🔹اما این روزها از اینجانب نیز نظرم را درباره این طرح سوال میکنند. در پاسخ میگویم من با شفافیت حضور و غیابها و سفرهای نمایندگان و مانند اینها موافقم اما با شفافیت آراء آنها موافق نیستم زیرا جامعه امروز ما هنوز رشد لازم را در این زمینه پیدا نکرده است. اگر آراء نمایندگان به طرحها و لوایح اعلام عمومی شود، نماینده در حوزه انتخابیه خود مورد آزار و اذیت گروههای فشار قرار میگیرد یا به موجب نظارت استصوابی حق او در انتخابات بعدی ضایع میشود. به همین جهت ممکن است در محذور واقع شود و رای واقعی خود را اعمال نکند، در حالیکه نماینده باید در ابراز رای خود آزاد باشد. لذا اینجانب این طرح را امضاء نکردم و به فوریت آن هم رای ندادم./ ایسنا
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⌛️رصد دوشنبه (19شهریور، 29ذی الحجه، 10سپتامبر): 1288؛ انتقال "محمدعلی میرزا" پادشاه مخلوع قاجار به
📸 تصویری دیده نشده از جوانی آیت الله طالقانی (ردیف اول، نفر دوم از راست)/ کانال تاریخدون
@Rasad_tahlil