⭕️کدام احزاب آمریکا موافق جنگ با ایران هستند؟
🔹پس از انفجار دو نفتکش در تنگه هرمز و انتساب مسئولیت این عمل به ایران و پیش از سرنگونی پهباد آمریکایی بدون سرنشین در صبح پنجشنبه توسط ایران در تنگه هرمز، مرکز تحقیقاتی YouGov یک نظرسنجی از احزاب و گروههای مختلف جامعه در خصوص حمایت آنها از اقدام نظامی آمریکا علیه ایران انجام داده است.
🔹نتایج این نظرسنجی نشان داد، ۴۷ درصد از بزرگسالان آمریکا با اقدام نظامی علیه ایران (کاملا/تا حدودی) موافق و ۳۱ درصد بزرگسالان با این مسئله (کاملا/ تا حدودی) مخالف بودند.
🔹۷۷ درصد از جمهوریخواهان با اقدام نظامی علیه ایران (کاملا/تا حدودی) موافقت نشان دادند.
🔹در مقایسه، ۳۱ درصد از دموکراتها با این مسئله موافق بودند./اقتصاد آنلاین
@Rasad_tahlil
⭕️ ابعاد فقر در خانوارهای پایتختنشین/۴۶ درصد کارگران تهرانی بیمه تامین اجتماعی ندارند، ۲۰ درصد مردم مسکن مناسب ندارند و ۱۰ درصد هم سوءتغذیه دارند.
📰دنیای اقتصاد نوشت:
🔹 مطالعات انجام شده درخصوص ابعاد فقر خانوارهای ساکن تهران نشان میدهد: از میان خانوارهایی که زنان سرپرست آنها هستند ۳۰ درصد و خانوارهای دارای سرپرست مرد 13.6 درصد دچار فقر هستند.
🔹 11 درصد مردم تهران فقر درآمدی دارند و 15.5 درصد هم دچار فقر چند بعدی هستند. ۳۰ درصد فقرای تهران، زنان سرپرست خانوار و ۵۶ درصد مردم تهران دارای سرپرست بیسواد هستند.
🔹 43 درصد خانوارهای فقیر مسکن ملکی ندارند، ۵۳ درصد سرپرست بیکار دارند و ۴۸ درصد هیچ فرد شاغلی در خانواده ندارند.
🔹 3 دهم درصد پایتختنشینان به حمام دسترسی ندارند، ۴۶ درصد کارگران تهرانی بیمه تامین اجتماعی ندارند، ۲۰ درصد مردم مسکن مناسب ندارند و ۱۰ درصد هم سوءتغذیه دارند.
🔹فقط ۲۳ درصد از جمعیت تهران در محلههای توسعهیافته زندگی میکنند که در پنج منطقه حائز بیشترین رتبه توسعهیافتگی به ترتیب شامل مناطق شش، سه، یک، دو و هفت ساکن هستند.
🔹 در مقابل، ۶۰ درصد مناطق تهران دارای کمترین سطح رفاه و توسعه هستند. در مقابل این جمعیت اندک که تعدادشان حدود ۲ میلیون نفر است، بیش از ۶ میلیون نفر از ساکنان پایتخت، در محدوده نیمهبرخوردار یا دارای کمترین سطح توسعهیافتگی شهری، سکونت دارند.
@Rasad_tahlil
⭕️به زودی همه صنعت خودروی ما ارزش آهن قراضه خواهد داشت
👤 فرشاد مؤمنی، اقتصاددان
🔹زمانی که تحولات بنیادی در صنعت خودروسازی بیفتد ارزش ظرفیتهای تولیدی قبلی در حد آهن قراضه خواهد بود. پیشبینی کرده بودم اینها پوست خربزهای برای ایران تدارک دیدهاند که تحت عنوان تکنولوژی ماشین آلاتی که بعداً باید دور بیندازند و به درد کسی نمیخورد بر ما منّت بگذارند و پولهای درشت از ما بگیرند و تحویل دهند.
🔹روند موجود صنعت خودرو مشکوک هست
🔹 تا چند سال دیگر اگر این تکنولوژی هایی که ما در این صنعت خریداری کرده ایم را مجانی به کسی بدهند هیچ کس خریدار آن نیست
🔹 آخرین گزارش وزارت صنعت میگوید در حالی که نزدیک به 40 واحد خودروسازی موجود با ظرفیت کمتر از 40 درصد کار میکنند، چیزی بیش از دو برابر واحدهای موجود مجوز راه اندازی واحدهای جدید ارائه شده است.
🔹بسیار متأسفم هستیم که نهادهای نظارتی در این زمینه به طرز غیر عادی ای عقب افتاده و منفعل عمل میکنند.
🔹 زمانی که کشور تا این حد تنگنا دارد امتیازات و رانتهایی که برای راه اندازی واحدهای مونتاژی مشکوک خودرو داده میشود، چه چیزی در پشت پرده وجود دارد؟ / جماران
@Rasad_tahlil
⭕️ این آمریکاست که ایران را تحریک میکند/اگر آمریکا و ایران وارد جنگ شوند،جنگ جهانی رخ میدهد.
👤ماهاتیر محمد، نخست وزیر مالزی
🔹آمریکا همه اقدامهای تحریک کننده را انجام میدهد.
🔹اگر آمریکا و ایران وارد جنگ شوند،جنگ جهانی رخ میدهد.
🔹تحریمهای علیه ایران، تحریم علیه مالزی نیز هست.
🔹نمیتوانیم با یک شریک تجاری خوب داد و ستد کنیم.
🔹این نوع بازی اعمال تحریمها، قلدری است.
🔹ترامپ یک دوره دیگر انتخاب شود کل دنیا آسیب میبیند/ فارس
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سه نکته مهم فیلم چرنوبیل از دید ابطحی
✍️محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر دولت اصلاحات
🔹مینی سریال چرنوبیل را دیدم.سریالی که در دنیا خیلی دیده شده است.در مورد حادثه وحشتناک انفجار نیروگاه هسته ای شهر چرنوبیل در روسیه در سال هزار و نهصد و هشتاد و شش
▫️سه نکته مهم داشت:
1️⃣یکی خطای انسانی که ناشی از غرور و بی توجهی نهادینه شده در اتحاد جماهیر شوروی بود
2️⃣و دیگری میل شدید رهبران شوروی به شنیدن دروغ و اینکه همه چیز خوب پیش رفته و نباید بشنوند که سیستم فرسوده بوده.
دونفر دانشمند فیزیکدان هم که می خواهند واقعیت را بیان کنند، به مجازاتهای سنگین متهم می شوند.
3️⃣وسوم اینکه علیرغم همه این فشارعلیه فیزیکدانان گورباچف مجبور می شود که به خواسته آنها تن دهد و سیستم نیروگاه ها را تصحیح کنند.
🔹برای اهالی سیاست بیشتر دیدنی است.
@Rasad_tahlil
⭕️به دنبال تحریم بیشتر ایران هستیم /ایران بسیار هوشمند بود که هواپیمای سرنشیندار ما را ساقط نکرد
👤ترامپ رئیس جمهور آمریکا
🔹به دنبال تحریم بیشتر ایران برای جلوگیری از دستیابی به سلاح هستهای هستیم.
🔹اقدام نظامی علیه ایران همچنان گزینهای است که وجود دارد
🔹امیدوارم نظام ایران از هوشمندی کافی برای رعایت منافع ملتش بهرهمند باشد.
🔹همه میگفتند من جنگطلب هستم، حالا میگویند صلحطلب هستم.
🔹بیاید دوباره ایران به ایران عظمت ببخشیم
🔹ایران بسیار هوشمند بود که هواپیمای سرنشیندار ما را ساقط نکرد. ما از این اقدام آنها قدردانی میکنیم.
🔹 در کمپ دیوید راجع به ایران رایزنی میکنم.
🔹 ایران به سلاح هستهای دست پیدا نخواهد کرد.زمانی که آنها این موضوع را قبول کنند به کشور ثروتمندی تبدیل خواهند شد. آنها بسیار خوشحال خواهد شد و من بهترین دوست آنها خواهم بود.امیدوارم این اتفاق بیفتد.
@Rasad_tahlil
⌛️رصد یکشنبه (2تیر، 19شوال، 23ژوئن):
1287؛ به توپ بستن مجلس شورای ملی به فرمان محمدعلی شاه قاجار
1306؛ تصویب طرح اجباری شدن كلاه شاپو برای مردان در مجلس شورای ملی
1390؛ درگذشت "ابوالعینین شعیشع" رئیس انجمن قراء مصر
265ق؛ درگذشت "يعقوب ليث صفاري" فرمانروا و بنيانگذار سلسله ي صفاريان
693ق؛ انتشار پول كاغذی در ايران توسط "گيخاتو" فرمانروای مغول
@Rasad_tahlil
📊 #شاخص | نشانه های افول غول تورم/ تورم نقطه به نقطه پس از 14 ماه نزولی شد
🔹براساس گزارش مرکز آمار، تورم 12 ماهه کل کشور در پایان خرداد امسال به 37.6 درصد رسیده است که نسبت به میزان گزارش شده در ماه قبل حدود 3.5 درصد رشد دارد. منظور از تورم 12 ماهه، تغییرات متوسط قیمت ها در 12 ماهه اخیر نسبت به 12 ماهه قبل از آن است اما تورم نقطه به نقطه خرداد (خرداد 98 نسبت به خرداد 97)، بعد از 14 ماه رشد متوالی، برای اولین بار در خرداد کاهش یافت. این شاخص تورمی در خرداد به 50.4 درصد رسید. این در حالی است که در اردیبهشت تورم نقطه به نقطه52.1 درصد بوده است. آخرین بار در فروردین 97 تورم نقطه به نقطه کاهش یافته بود و بعد از آن بی وقفه رشد کرد.
🔹تورم ماهانه، نیز دیگر شاخص تورمی است که تغییرات قیمت ها در هر ماه نسبت به ماه قبل را نشان می دهد. بر این اساس شاخص قیمت ها در خرداد نسبت به اردیبهشت فقط 0.8 درصد رشد کرده است. این رقم کمترین تورم ماهانه از اردیبهشت 96 تاکنون است.
🔹گفتنی است تورم نقطه به نقطه و ماهانه به نوعی نقش پیش نگرِ تورم سالانه را بازی می کنند به این ترتیب که کاهشی شدن این نرخ ها، نشانه کاهشی شدن نرخ تورم سالانه در ماه های آینده است./ خراسان
#اقتصادی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ سعداله زارعی، استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی:
🔹درتحلیل آمریکاییهاآمده بودکه ایران،درصورتیکه درحمله نظامی آمریکاآسیب انسانی ندیده وخسارت عمده نبیند،برای اجتناب از جنگ پاسخ نخواهددادومامیتوانیم ازآن بعنوان اهرم فشاربرای باورپذیری گفتمان"جنگمذاکره"استفاده کرده وکفه مذاکره گرایان ایرانی رادرمقابل مقاومتگرایان سنگین کنیم.
🌐 #امور_خارجه | 🛡 #دفاع | #مذاکره
@Rasad_tahlil
⭕️ پایان رشد جمعیت جهان تا آخر قرن
🔹سازمان ملل متحد در جدیدترین گزارش خود از وضعیت جمعیت جهان اعلام کرد که تعداد ساکنان کرهزمین تا سال ۲۰۵۰ میلادی به 9.7 میلیارد نفر بالغ خواهد شد اما نرخ رشد جمعیت تا آن زمان رو به کاهش میگذارد تا جایی که تا پایان قرن جاری رشد جمعیت جهان تقریبا متوقف میشود.
🔹در این گزارش پیشبینی شده که بیشترین افزایش جمعیت از هماکنون تا سال ۲۰۵۰ در هندوستان مشاهده شود. بدین ترتیب هندوستان تا حدود سال ۲۰۲۷ با پیشی گرفتن از چین، به پرجمعیتترین کشور جهان تبدیل خواهد شد.
🔹 کشورهایی که بیشترین افزایش جمعیت را طی این دوره خواهند داشت به ترتیب عبارتند از: هندوستان، نیجریه، پاکستان، کنگو، اتیوپی، تانزانیا، اندونزی، مصر و آمریکا. در مجموع انتظار میرود جمعیت آفریقای زیرصحرا تا سال ۲۰۵۰ دو برابر شود.
🔹 با وجود این اما نرخ باروری در جهان رو به کاهش است. بر این اساس تا سال ۲۰۵۰ یک نفر از هر ۶ نفر در سن بالای ۶۵ بهسر خواهد برد، رقم کنونی یک نفر در هر ۱۱ نفر است./ دنیای اقتصاد
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ حسین دهباشی، تاریخ پژوه و مستندساز:
🔹اما حالا که شبی گذشته و احساساتمان قدری فرونشسته، میبینی که ایران اصلا کارخوبی نکرد که گلوبال هاوک آمریکایی را ساقط نمود وراستاش ماهم بدکاری کردیم باحمایت عجولانه از آن عملیات! درستاش این بود که پایگاه پروازی پهپادمتجاوز وپایتخت کشور میزبان را با بارانی از موشک شخم میزدیم!
🔹سحرگاه ۲۰اسفند ۱۳۶۳، ایران یکی از چند موشکی را که به زحمت خریده بود را به بغداد پرتاب و ساختمان مرکزی بانک رافدین را از طبقه پانزدهم دونیم کرد! برخلاف نظر خیلیها که آنروز غمگین شدند که وقتی صدام صدهابرابر ما موشک دارد، سر لج و انتقام میافتد، حمله به مناطق مسکونی ایران قطع شد!
🌐 #امور_خارجه | 🛡 #دفاع
@Rasad_tahlil
⭕️ دستگیری اعضای باند نفوذی در وزارت نفت
👤 حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهینشهر در مجلس:
🔹اخیرا نهادهای امنیتی یک باند نفوذی را دستگیر کردند که با نفوذ در میان تعدادی از مدیران وزارت نفت در جهت تکمیل پازل دشمن اقدام میکردند.
🔹در راس این باند خانمی قرار داشت که با نفوذ بین 16 نفر از مدیران مهم و تاثیرگذار وزارت نفت توانسته بود تصمیمات مهمی را در وزارت نفت مسکوت بگذارد و ضربه کاری را در این جنگ اقتصادی به کشور وارد کند.
🔹این خانم همانطور که گفته شد با 16 نفر از مقامات تاثیرگذار وزارت نفت ارتباط داشته است که این مقامات با همراهی این خانم تصمیمات غلطی را در جهت خواستههای دشمن و برعلیه منافع ملی کشور اتخاذ میکردند./ فارس
🛢 #نفت
@Rasad_tahlil
⌛️رصد دوشنبه (3تیر، 20شوال، 24ژوئن):
1286؛ تحصن مشروطه طلبان به رهبری "شیخ فضل اللَّه نوری" در حرم عبدالعظیم
1287؛ برقراری حكومت نظامی در تهران به دنبال به توپ بستن مجلس شورای ملی
1287؛ قتل "میرزا جهانگیرخان شیرازی" مدیر روزنامه صور اسرافیل به دستور محمدعلی شاه
1287؛ قتل "ملك المتكلمین" خطیب و روشنفكر مشروطه خواه توسط عوامل محمد علی شاه
1287؛ پایان مرحله اول مشروطیت و آغاز استبداد صغیر در دوران مشروطه
817ق؛ وفات "محمدبن يعقوب فيروزآبادی شيرازی" عالم بزرگ اهل سنت
1812م؛ آغاز حمله بزرگ "ناپلئون بُناپارت" پادشاه فرانسه به روسیه تزاری
1989م؛ مرگ ميشل "عفلق" نظريهپرداز سياسي عرب و پايهگذار حزب بعث
@Rasad_tahlil
⭕️ برخی واکنش های توییتری به انتخاب مجتبی ذوالنوری به ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس
👤 سید محمد علی ابطحی، رئیس دفتر رئیس جمهور دولت اصلاحات:
🔹آقای ذوالنوری نماینده ای که همیشه سمبل تند روی سیاسی بوده، رییس کمیسون امنیت ملی مجلس شده. انتخاب خطرناکی است.کسی که در مجلس برجام آتش می زد، نمی تواند مصالح کشور را از راه های دیپلماتیک دنبال کند.
🔹این انتخاب به نفع منافع ملی نبود.
🔹شرایط سخت ما درایت نیاز دارد نه شعار افراطی
👤 سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم:
🔹با توجه به عملکرد بسیار ضعیف اصلاحطلبان در ۶ سال اخیر، کلید کنار زدن این جماعت از مدیریتها در انتخاب هیئت رئیسه مجلس زده شد و نیروهای انقلاب در نایب رئیسی دوم مجلس، ریاست کمیسیون امنیت، آموزش و فرهنگی جایگزین شدند که این روند با انتخاب احسن مردم در دوم اسفند تکمیل می شود.
👤 رضا حاتمی وفا، فعال توییتری:
🔹تنها نتیجهای که این سال آخری حضور ذوالنور تو کمیسیون پر سر و صدای سیاست خارجی مجلس داره اینه که نشون بده مجلس دست اصولگراهاست و دیگه وقتشه مردم به اصلاحطلبا رای بدن!
👤 علیرضا خوشبخت، عضو حزب اتحاد ملت:
🔹ذوالنور در رقابت با فلاحت پیشه از نمایندگان نزدیک به لاریجانی، رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شد. اختلاف یک رای بود و این یک رای سال قبل به فلاحت پیشه رسیده بود. فراکسیون لاریجانی هیچ وقت چفت و بست سیاسی محکمی نداشته و با تغییر فضا احتمالا چرخش به سمت تندروها در بدنه آن شروع شده.
#مجلس | #سیاسی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
🔹رسانهها از صحت حمله سایبری ادعایی به ایران پرسیدند. باید بگویم که مدتهاست ما با تروریسم سایبری -مثل استاکسنت- و یکجانبهگرایی-مثل تحریمها- مواجهیم. نه یک حمله، بلکه در سال گذشته ۳۳میلیون حمله را با سپر دژفا خنثی کردیم. حمله موفقی از آنها صورت نگرفته، هرچند تلاشهای زیادی میکنند
🌐 #امور_خارجه | 🌐 #فضای_مجازی | #ارتباطات
@Rasad_tahlil
⭕️ از آبگوشت تا انهدام پهپاد آمریکایی
✍️ ابراهیم رضایی
🔹پس از دفاع عزتمندانه سپاه از مرزهای هوایی کشور و متعاقب آن عقبنشینی (بخوانید ناتوانی) آمریکاییها از حمله به ایران و نیز سخنان دیشب ترامپ مبنی بر تشکر از ایران بخاطر ساقط نکردن هواپیمای آمریکایی، به یاد این جمله دکتر ظریف وزیر امور خارجه در آذر 93 افتادم که صراحتاً گفت: «آمریکا میتواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ایران را از کار بیاندازد»!
🔹احتمالاً آقای ظریف سوءنیتی از بیان آن جمله نداشته اما آنچه خطرناک بوده و هست، وجود تفکری است که آمریکا را با این عینک میبیند و در ذهن خود از دولت ظالم و ترسوی واشنگتن یک هیولای بینظیر ساخته است. این تفکر وقتی بر سر میز مذاکره حاضر میشود، حاصلش جز برجام و خسارت محض چیزی نخواهد بود. این تفکر –فارغ از منادیانش- انحرافی و علت اصلی مشکلات کشور است. خطرناکتر اینکه آن اندیشه، تصمیمگیر است و سایه سنگینی بر ساحت فرهنگ و سیاست و اقتصاد و جامعه دارد، تفکری که توان ایرانی را در حد آبگوشت و قورمهسبزی میپندارد و معتقد است از فرق سر تا نوک پا باید فرنگی شویم.
🔹شاید آقای ظریف که هنوز هم وزیر خارجه ماست، از حرف آن روز خود پشیمان و برگشته باشد و حالا در میدان عمل پی به قدرت واقعی ایران برده باشد، [...] اما مهمتر از تجربهای که ظریف –به بهای گزاف- اندوخته، مسئله تفکر حاکم بر جریان غربگرای داخل کشور است که کماکان راه حل مشکلات را در خارج جستجو میکند./ صفحه اینستاگرامی ابراهیم رضایی
🌐 #امور_خارجه | #سیاسی
@Rasad_tahlil
⭕️ ارز ٤٢٠٠ در بسياري كالاهاي مشمول تورم را زياد مي كند
✍️ مجید شاکری، اقتصاددان
🔹برغم تصور رييس جمهور، ارز ٤٢٠٠ در بسياري كالاهاي مشمول تورم را زياد مي كند نه كم.علت،عدم تطابق ارز نفتي ايران با ارز مناسب واردات اين كالاهاست. فرايند تبديل ارز نفتي به ارز مناسب براي واردات اين كالاهاي خاص، چنان زمان بر و هزينه بر است كه واردات با ارز نيمايي ارزانتر مي شود!
🔹ضعف ارز ٤٢٠٠ صرفا روش توزيع كالا نيست كه با بهبود آن مسئله حل شود. تا آبان ١٣٩٧ كه مشكل كيفيت ارز رخ ننموده بود ، با همين سيستم توزيع موجود ميانگين نرخ كالاي مشمول خود را با ارز ٦٣٠٠ هماهنگ كرده كه مجموعا قابل دفاع بود. پرونده هاي گوشت و كاغذ در اين زمينه حاوي درس هاي مهمي است.
🔹ارز ٤٢٠٠ حتي در اوج توفيق خود( تابستان ٩٧) هم باطنا شكست خورده بود. اثر منفى آن بر توليد كالاهايي مثل دانه روغنى و گوشت گرم و برنج درجه دو انكار ناپذير است. به همين دليل به محض بروز مشكل در كيفيت ارز، براي جبران مشكل ظرفيت توليد داخلي يا درگير قاچاق صادرات بود يا در دسترس نبود.
🔹اين كه به كالاهايي با سهم داخلي متفاوت، نيازمند به جنس هاي متفاوت ارز و با سهم متفاوت از سبد خانوار، يك ارز ميخكوب شده با يك نرخ واحد ٤٢٠٠ با منشا يكسان تخصيص دهيد واقع بينانه نيست. روش بهينه ،برنامه جدا براي هر كالاست كه گاه شايد در موارد استثنايي شامل تخصيص موقت ارز خاص باشد./ حساب توییتری مجید شاکری
#اقتصادی
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 هزینه استخراج یک بیت کوین معادل مصرف برق سالانه 24 واحد مسکونی!/ فارس
⚡️ #نیرو | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️ کشف حجاب در ایران از خارج از کشور هدایت میشود/ 90 درصد جامعه به اصل حجاب به عنوان صیانت از ارزشها اعتقاد دارند
👤 ایوب سلیمانی، جانشین فرمانده ناجا:
🔹پلیس به کشف حجاب به عنوان پدیده اجتماعی نگاه نمیکند و به این نتیجه رسیده که از خارج از کشور این موضوع هدایت میشود. مطابق قانون، کشف حجاب جرم محسوب شده و پلیس موظف به برخورد با بی حجابی چه در خودرو و چه در معابر عمومی است.
🔹۹۰ درصد جامعه به اصل حجاب به عنوان صیانت از ارزشها اعتقاد دارند و آن را میپذیرند؛ ما با این تعداد مشکل نداریم، آنان حق دارند از مسئولان نظام در این رابطه مطالبه کنند و ما بایستی زمینه زندگی سالم برای آنان فراهم کنیم.
🔹معتقدیم آن اقلیتی که براساس قانون کشور مرتکب جرم میشوند همانند قاچاق مواد مخدر، قتل، احتکار ارزاق عمومی و… بنا به مطالبه مردم از پلیس بایستی با این گونه مجرمان برخورد شود./ ایسنا
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ علی چشمی، استادیار گروه اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد:
🔹این چه روش تصمیمگیری است! هیأت وزیران تصویب کرد:
🔹شرکتهای_دولتی مکلفند حداکثر سه هزارم بودجه هزینهای خود را برای اطلاعرسانی و تبلیغ دستاوردهایشان هزینه کنند. ایسنا
🔹بودجه هزینه ای این شرکتها 990 هزار میلیارد تومانه. یعنی می توانند حدود 3 هزار میلیارد تومن خرج تبلیغات کنن!!!
#دولت | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️ خطای ذهنی ترامپ در تحلیل نفت
🔹دونالد ترامپ در آخرین اظهارات خود مدعی شده که اهمیت امنیت تنگه هرمز برای آمریکا کاهش یافته است. او گفته که از باز بودن تنگه هرمز کشورهایی چون چین، ژاپن و اندونزی منفعت بیشتری کسب میکنند.
🔹بررسیهای آماری بخشی از اظهارات ترامپ را تایید میکند. این کشور در سال گذشته میلادی به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان بدل شده است.
🔹اما آنچه او به آن اشاره نمیکند، میزان روزانه مصرف این کشور است؛ در واقع «میزان مصرف» پاشنه آشیل تحلیل ترامپ است. آمریکا با وجود اینکه در سالهای اخیر بخش مهمی از نیاز خود به نفت را از تولید داخلی تامین میکند، همچنان بزرگترین مصرفکننده نفت جهان محسوب میشود.
🔹بنابراین اقتصاد این کشور همچنان به طلای سیاه وابسته است و در برابر نوسانات قیمت نفت آسیبپذیر. علاوه بر این، تهدید خاورمیانه به معنای افزایش هزینه خانوارهای آمریکایی است که در مجموع روزانه بیش از 1.5 میلیارد لیتر بنزین مصرف میکنند. از این رو آینده سیاسی ترامپ نیز نمیتواند مستقل از امنیت تنگه هرمز و خاورمیانه باشد./ دنیای اقتصاد
🌐 #بین_الملل | 🛢 #نفت
@Rasad_tahlil