⭕️ کمتر از ۵۰ سال آینده آب تمام میشود
👤 عیسی کلانتری؛ رییس سازمان حفاظت محیط زیست
🔹(در واکنش به برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه نفت تا ۴۰ سال آینده و آب تا ۵۰ سال دیگر در ایران تمام میشود) وضعیت آب کشور از آنچه که گفته میشود، بسیار بدتر است.
🔹با توجه به تغییر اقلیم و کاهش بارشها مطمئنا ما با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد. براساس آمارها بارندگی در سال گذشته ۲۵ درصد کاهش پیدا کرده است و به زیر ۲۰۰ میلیمتر مکعب رسیده است.
🔹اگرچه میانگین بارش کاهش پیدا کرده و با تغییرات اقلیم مواجه هستیم، اما متاسفانه در مقابل مصرف آب روز به روز بیشتر میشود. آب مانند نفت نیست که با توجه به نیاز مصرف شود و به اندازه نیاز و فروش بازار برداشت شود.
🔹آب از حد نیاز ما کمتر است، اما نفت بیشتر از حد نیاز ماست، اگر بیشتر هم تولید شود، بازار از ما خریداری نمیکند، از همین رو برداشت و استخراج نفت براساس نیاز است، چرا که نمیتوانیم آن را بفروشیم و بازار خرید وجود ندارند.
🔹بازار تقاضای نفت میزان عرضه آن را به تعادل میرساند. متاسفانه در خصوص آب اینگونه نیست و هرچه داشته باشیم میخواهیم مصرف کنیم و نیاز ما بیشتر از آبی است که وجود دارد.
🔹من معتقدم دکتر کردوانی بسیار بسیار خوشبینانه درباره اتمام آب تا ۵۰ سال آینده صحبت کرده است و ما خیلی زودتر از این زمان با بیآبی مواجه میشویم./ ایلنا
@Rasad_tahlil
⭕️ دولتمردان از جیب بیت المال حامی پروری می کنند/ با بسته هایی که تا امروز ارائه شده مشکلات اقتصادی قابل حل نیست
👤 محمدباقر قالیباف؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔹با جدیت زمان انتخابات می گویم که مشکلات امروز کشور قابل حل است.
🔹اکثر دولتها با کسری بودجه مواجه هستند و این کسری بودجه را از کجا تأمین میکنند؟ از شبکه نظام بانکی و این شبکه نیز با خلق شبه پول نقدینگی را افزایش میدهد و در دولتهای یازدهم و دوازدهم اعداد و ارقام اثبات میکند که نقدینگی سه برابر افزایش پیدا کرده است لذا ابتدا باید به فکر مهار نقدینگی بود. در کنار این سیاست گذاری برای مدیریت نقدینگی باید به فکر اقشار آسیب پذیر بود.
🔺اگر یادتان باشد بنده در زمان انتخابات گفتم، برخی اقشار جامعه که بیش از حد دچار مشکلات اقتصادی هستند و جمعیتی حدود 15 تا 20 میلیون نفر را تشکیل میدهند، تحت پوشش قرار داده و یارانه آنها را نیز حدود 3 برابر خواهم کرد و آن زمان همه گفتند که این نقدینگی را از کجا خواهی آورد؟ اما بعد از انتخابات دیدید که این کار را کردند، اما متقابلا باید یارانه دهکهای بالا را قطع میکردند، اما علیرغم تصویب قانون در مجلس این اقدام را انجام ندادند و متاسفانه از جیب بیتالمال حامیپروری می کنند.
🔹دولت نرخ ارز را برای انتخابات سال 96 به صورت مصنوعی تثبیت کرده بود.
🔹با اطمینان میگویم که کنترل رشد نقدینگی در کشور قابل اجرا بوده و میتوان آن را مدیریت و هدایت کرد، اما من چنین ارادهای نمیبینم! قیمتگذاری دستوری برای نرخ ارز در منطق اقتصاد اشتباه است و از طرفی اگر نرخ ارز بالا برود، فشار غیرقابل تحملی به جامعه وارد خواهد آمد و قیمتها خود را با نرخ ارز تنظیم خواهند کرد؛ لذا حتما باید این موضوع با تدبیر و درایت حل شود و بنده معتقدم با بستههایی که تاکنون ارائه شده مشکلات عدیده اقتصادی کشور حل نخواهد شد.
🔹چهرههایی که به شهرداریها وارد میشوند، به طور حتم سیاسی هستند، اما اگر در شهرداری به کار سیاسی بپردازند اشتباه است. شما ببینید که در شهرداری چقدر از اردوگاه اصلاحطلب در دوران مدیریت بنده در ردههای معاون شهردار تا شهردار مناطق حضور داشتند.
🔺بعد از دوران بنده چه اتفاقی افتاد و حتی رفتند و با دوستان خودشان که با من کار میکردند، برخورد کردند که شما به ما خیانت کردهاید که با قالیباف کار میکردید!
🔹هیچوقت نگفتم که با فشار کنار رفتهام و تنها گفتم هرکس قالیباف را بشناسد، میداند که با فشار کنار نمیرود اما گفتم که احساس وظیفه کردم تا این کار را انجام دهم، چرا که اصولگرایان همواره میگویند که ما از عدم وحدت آسیب دیدیم و تعدد در عرصه انتخابات باعث عدم موفقیت ما شد، بنده هم گفتم که وحدت لازم است اما کافی نیست و با این اقدامم نشان دادم که تنها با وحدت مشکلات حل نمیشود، البته جمع دوستان و بزرگان اصولگرا وقتی میگفتند که یکی باید کنار برود به من نگاه میکردند./ باشگاه خبرنگاران جوان
@Rasad_tahlil
⌛️رصد پنجشنبه (18مرداد، 26ذی القعده، 9آگوست):
1332؛ "كرمیت روزولت"، مجدداً با شاه ملاقات كرد. در این ملاقات توافق شد كه شاه هنگام كودتا در ایران نباشد
1362؛ براثر بمبارانهای شیمیایی "پیرانشهر" توسط هواپیماهای ارتش بعث عراق، 120 نفر شهید یا مجروح شدند
1366؛ آغاز عملیات ایذایی فتح 9 در منطقه خورمال در استان سلیمانیه عراق
1945م؛ بمباران هستهای شهر "ناكازاكی" در ژاپن توسط ايالات متحده امريكا
2008م؛ مرگ محمود درويش؛ شاعر مبارز فلسطينی
@Rasad_tahlil
⭕️مشکل اصلی تحریم های داخلی است/تحریم هایی که تولید کننده ، مردم ، دولت و ...اعمال می کنند!
👤حجت عبدالملکی، استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق(ع)
🔹همه مشکلات ما از تحریمها هست ولی نه تحریمهای خارجی، تحریمهای خارجی تنها 20 درصد مشکل را ایجاد کرده و 80 درصد مشکلات در اثر تحریمهای داخلی است و اگر تحریمهای داخلی حل شود خود به خود تحریمهای خارجی هم برطرف خواهد شد.
🔹قصد اقتصادمقاومتی این است که تحریمهای داخلی را از بین ببرد و اگر تحریمهای داخلی بروند خارجیها خودشان تحریمهایشان را برخواهند داشت زیرا در غیر اینصورت خسارت خواهند دید.
▪️بخشی از این تحریمها از طرف بخشی از تولیدکنندگان به مردم تحمیل میشود، تولیدکنندگانی که احتکار میکنند، یا افزایش قیمت ناعادلانه دارند و یا اجناس بیکیفیت تولید میکنند در حالی که میتوانند با کیفیت بالاتری آن را تولید کنند.
▪️بخشی از تحریمهای داخلی هم توسط برخی از مردم تحمیل میشود، آن مردمی که کالای با کیفیت ایرانی نمیخرند، آنهایی که به دنبال برند هستند و کیفیت کالای داخلی را نادیده میگیرند.
▪️بخشی از تحریمهای داخلی هم توسط دولت به مردم تحمیل میشود، هر دولتی که با واردات بیرویه باعث آسیب به تولید داخلی میشود یا با هر اقدامی به تولیدات ایرانی ضربه میزند.
▪️بخش دیگری از تحریمهای داخلی هم توسط برخی از مدیران به مردم تحمیل میشود، از سوی مدیران فاسدی که 5 تا 7 درصد مدیران را تشکیل میدهند، یا مدیرانی که فرزندان خود را تربیت اقتصادی نمیکنند!
▪️بخشی از تحریمهای داخلی هم به دلیل مسائل سیاسی به مردم تحمیل میشود، برخی احزاب و گروههای سیاسی برای تخریب هم اقداماتی را در حوزه اقتصاد انجام میدهند. جریان فتنه هم یکی از بزرگترین تحریمهای داخلی را ایجاد کرد.
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
🔹حسین دهباشی(مستند ساز): لجن مالی در مجلس/ اگر حساب و کتابی در کار بود اکثرشان امشب باید زندان بودند.
@Rasad_tahlil
📸 نتیجه استیضاح وزیران در دولتهای بعد از جنگ چه بود؟ /اعتماد
🔹نکته جالب رکورد آخوندی وزیر مسکن در استیضاح است که همگی را به سلامت گذرانده
@Rasad_tahlil
⭕️نبرد مافیا بین قاضی زاده و ربیعی/ قاضی زاده برد!
✍️زهرا طباخی، داروساز
🔹شاید خوشبین ترین سیاست پیشگان ایرانی هم باور نمی کردند مافیای 5 ساله قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت؛ بتواند از پس قدرت سیستماتیک و ریشه دار ربیعی، وزیر رفاه بربیاد. چه شد که ربیعی افتاد و قاضی زاده ماند؟
🔹جدی ترین دعوای چند سال اخیر ربیعی/قاضی زاده بر سر طرح تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به زیرمجموعه وزارت بهداشت بود. بواسطه این انحصارطلبی، تنها نهاد ناظر بر میزان «مصرف» و «هزینه کرد» بودجه در حوزه درمان از چرخه حذف خواهد شد.
🔹وزارت بهداشت بابت طرح تحول بیش از 30هزار میلیارد بدهی انباشته دارد و عملا کل ساختار را ورشکسته کرده است. قاضی زاده 3 راهکار پیشنهاد داده:
▪️تجمیع بیمه ها و بلعیدن زیرساخت تامین اجتماعی و بودجه وزارت رفاه
▪️خصوصی سازی وزارت بهداشت
▪️ادامه افزایش تعرفه ها و حمله به جیب مردم
🔹قاضی زاده پیوند ناگسستنی با شرکتهای چندملیتی حوزه دارو و تجهیزات دارد و ذیل طرح تحول به قدر 80 میلیون نفر به آنها انحصار و ارز رسانده است. طبقه پزشکان را فربه کرده و دست کم 200 شرکت وارداتچی واسطه را به زیرسازه قدرت خود افزوده است. قول داده شرکت های بیمه را هم شریک مافیا کند.
🔹 بزرگترین مدعای او و تیمش در اصرار بر شعار «خصوصیسازی» زیرساختهای عمومی، بحران بیپولی و شعار «کیفیسازی خدمات» است. سوال این است که چند درصد از مردم هم اکنون مشتری خدمات گران، بدون نظارت و تجاری بخش خصوصی هستند و اصولا سود این جریان همچون طرح تحول به جیب چه کسانی می رود؟
🔹 طبق اصل 44 و اسناد بالادستی 2 حوزه حاکمیتی "آموزش و پرورش" و "بهداشت و درمان" از خصوصیسازی منع شدهاند چراکه نگاه بازاری و سودجویانه به آنها خسارتبار است و مهندسی جامعه طبقاتی را با ارائه بسته های حداقلی به فقرا تضمین میکند. این مافیا به زودی سرطانی میشود؛ به هوش باشیم
@Rasad_tahlil
⭕️پاسخ صادقی به العبادی/ شما 1100 میلیارد دلار به ما بدهکارید
👤حیدر العبادی، نخست وزیر عراق گفته بود
🔹ما مخالف تحریم ایران هستیم اما ممکن است به آن پایبند باشیم زیرا کشورهای بزرگتر از ما پایبند هستند، اگر پایبند نباشیم شکست خواهیم خورد.
🔹من از تحریمها راضی نیستم اما این مساله به این معنا نیست که من خدمتی را ارائه دهم و یا خودم را اذیت کنم، من به عنوان نخست وزیر عراق نمیتوانم موضعی اتخاذ کنم که به ضرر شهروندانم باشد.
👤محمود صادقی نماینده تهران
🔸دولت عراق بابت جنگ تحميلی ۱۱۰۰ میلیارد دلار به ايران بدهكار است
🔸نخستوزیر عراق بهجای جبران، با تحریمها علیه مردم ایران همراهی میکند!
@Rasad_tahlil
📮#اینستا_گشت
🔹واکنش صفحه شخصی پور ابراهیمی به اتهامی که ربیعی به وی وارد کرد.
🔹ربیعی گفته بود، اگر آقای کهنوجی را که معرفی کرده بودید میگذاشتم مدیرعامل مس مشکل شما حل می شد؟
@Rasad_tahlil
📸نیویورک تایمز: ایران می تواند تنگه هرمز را ببندد.
@Rasad_tahlil
⭕️ دشمن اصلی ایران، مردم امروز آن هستند/ طبق استاندارد زیست محیطی باید 80 درصد صنایع ایران تعطیل شود
👤کلانتری، رئیس سازمان محیط زیست
🔹 از نظر قوانین محیط زیستی عسلویه باید همین امروز تعطیل شود. اگر بخواهیم استانداردهای بینالمللی در حوزه محیط زیست را رعایت کنیم میبایست ۸۰ درصد از صنایع کشور تعطیل شوند/ایرنا
🔹فکر کردیم آزادی و قدرت کشور در خودکفایی گندم است و راه غلط را پیمودیم و با حمله به مراتع، خاک و مراتع را نابود کردیم
🔹سالیانه بیش از 12 تن در هر هکتار فرسایش خاک داریم که ربطی به آمریکا و اسرائیل ندارد، بلکه تقاص سیاستهای غلط 4 دهه گذشته را میدهیم
🔹بدترین امانتدار طی 7 هزار سال قدمت این مملکت ما بودیم که چیزی برای نسلهای بعد باقی نگذاشتیم
🔹از 50 سال پیش به مردم گفته شد که 132 میلیارد مترمکعب آب داریم و مردم بر همین اساس مصرف کردند. زمانی هم آقای چیتچیان این عدد را شکافت و گفت 88 میلیارد متر مکعب آب موجود است.
🔹دشمن کشور ما مردم امروز ماست/ هنگامی که همه چیز را با پول و اقتصاد تعویض میکنیم، مردم دشمن اصلی کشورمان میشوند و هیچ چیز برای نسلهای آتی باقی نمیماند
@Rasad_tahlil
⭕️ فرمانده مرزبانی کشور: افزایش 5 برابری درگیریهای مرزی نسبت به سال گذشته/ کاهش تلفات و شهادت نیروهای مرزبانی با به کارگیری آخرین تاکتیکهای عملیاتی و رزمی
👤 قاسم رضایی، فرمانده مرزباني ناجا:
🔹در حال حاضر بيش از 90 درصد از مرزهاي کشور آن هم با شرایط خاص اقلیمی و جغرافیایی، توسط مرزبانان غیور و سلحشور مرزبانی ناجا با قدرت و قوت مديريت مي شود.
🔹با تعاملات خوبی که بین مرزبانی و سایر ارگانهای نیروهای مسلح در مرزها برقرار است، مرزهای کشور از امنیت بسیار خوبی برخوردار بوده که وجود این امنیت پایدار؛ لطف خداوند و تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بوده است.
🔹با تلاشهای شبانه روزی مرزبانان در اجرای تاکتیکهای عملیاتی و رزمی برای مقابله با اشرار، گروهکهای تروریستی و معاندین، کاهش تلفات و شهادت نيروهاي مرزباني در درگيرهاي مرزي در مرزهاي شرقي و غربي را داشتیم.
🔹قاچاق و ترددهاي مرزي باعث درگيري در مرزها شده و درگيرهاي امسال در بخش شرارت هاي مرزي نسبت به سال قبل 5 برابر افزايش يافته است.
🔹در بازدیدی که از پایانه مرزی، گمرک بازرگان و پست کنترلهای مرزی مرزبانی در بازرگان داشتم، بحمدلله با همت همکاران و همرزمانم برای جلوگیری از قاچاق و ترددهای غیرمجاز مرزی، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته که جای قدردانی دارد./ پایگاه خبری پلیس
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ سید عزت الله ضرغامی: اگر اتفاقات یکشنبه سیاه مجلس(بهمن۹۱)پیگیری شفاف می شد،شاهد رویداد مشابه آن در مرداد۹۷نبودیم.
ضمناً نمی دانم چرا نمی توانم در سلامت رفتار و پاکدستی دکتر پزشکیان هم شک کنم.
اگر مجلس پیشدستی نکند و درهر دو مورد اقدام شفاف نکند،مردم این بار به استیضاح خود مجلس رأی قاطع خواهند داد.
@Rasad_tahlil
⭕️ حمید رسایی: از وقتی اين موضع غلط العبادی منتشر شده، دقيقا کسانی جیغ بنفش میکشند و جمهوری اسلامی را بخاطر سياست حمایتی از مسلمانان عراق ملامت میکنند که خود به نوع دیگری حرف العبادی را در داخل میزدند! قطعا سیاست یکدلی و دفاع دولتها و ملتها مظلوم از یکدیگر در برابر ظلم مستکبرین، راه حل پایان این ظلمهاست./ کانال ایتای حمید رسایی
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ۹ میلیارد دلار ارز دولتی گم شده یا نشده؟/ فارس
@Rasad_tahlil
⌛️رصد جمعه (19مرداد، 27ذی القعده، 10آگوست):
1294؛ نیروهای نظامی انگلیس "بوشهر"، را به اشغال خود درآوردند
1348؛ مرگ "محمود جم" سناتور و نخست وزیر پهلوی و از عوامل اصلی کودتای 1299 رضاخان میرپنج
1373؛ دولت آرژانتین، ایران را به دست داشتن در انفجار مركز انجمن دوستی آرژانتین و اسرائیل "آمیا" متهم كرد
1390؛ درگذشت بابک معصومی ، بازیکن و کاپیتان پیشین تیم ملی فوتسال
804ق؛ تصرف بغداد توسط "تيمور گوركاني" و قتل هزاران نفر از مردم
1792م؛ عزل "لويي شانزدهم" پادشاه فرانسه از سلطنت در جريان انقلاب كبير فرانسه
1793م؛ افتتاح موزه بزرگ "لووْر" فرانسه در پاریس
1920م؛ تجزیه امپراتوری عثمانی در پی شكست در جنگ جهانی اول و نیرنگ استعمار
@Rasad_tahlil
⭕️ اشرافی گری از فحشا، اعتیاد و طلاق هم بدتر است/ حرم امام رضا (ع) در اوج اشرافیت است/ مسجد باید آن قدر ساده باشد که حتی دزد بیاید چیزی در آن بگذارد
👤 اردشیر(علی) انتظاری؛ استاد جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبایی
🔹اشرافیت با مصرف گرایی تفاوت دارد. در اشرافی گری خود مصرف مهم نیست و منزلت آن و تظاهر است که اهمیت دارد. اشرافیت در همه گروه های اجتماعی به نوعی وجود دارد. هر کس تا حد توان خود اشرافی زندگی می کند، اما گاهی آن قدر نیست که به چشم بیاید. یعنی وقتی توانایی خرید برندی را نداریم به سراغ برند کم اهمیت تر می رویم.
🔹برخی از این مسایل تاریخی اند و فراتر از ساختارند. در برخی دوره های تاریخی ما هر کس بیشتر غارت می کرد و آن را به نمایش می گذاشت نشانه برتری بود. این فرهنگ غارت گری هنوز در ما وجود دارد
🔺مشکل اینجاست که روی این موضوع اصلاً کار نکرده ایم. چند پایان نامه و مقاله درباره غارت گری فرهنگی نگاشته شده است؟ گاهی حتی می بینیم که مردم فرهنگ غارت گری را تحسین می کنند. این که کسی پست ها و مناسبی را میان خویشاوندان خود تقسیم کند هم نوعی از غارت گری است.
🔹ما زیاد از اسلام صحبت می کنیم اما آن چیزی که عملاً در جامعه می بینیم نظریات هستند. پس تا ما اسلام را به نظریه تبدیل نکنیم، فایده ای ندارد.
🔹انسان حریص است و تولید را برای خود انجام می دهد. اما در نگاه اسلامی چون انسان حق طلب و خداجو هست می تواند برای خدا تولید کند. این است که در فرهنگ مان مسأله وقف را می بینید. توسعه آمد و خیلی از سنت های ما را به هم ریخت از جمله همین سنت وقف.
🔹توسعه بر اساس لیبرالیسم و نئولیبرالیسم نوشته شده و در آن سود افراد محور است. مثلاً فرض کنید اگر به حساب بانکی شما سودی تعلق نگیرد، شما پول تان را در بانک نمی گذارید. وقتی ما وقف را در قالب نظریه برای جامعه امروزی تعریف نکنیم، عملاً در مقابل نظریات رایج منفعل می شویم.
🔹توسعه به دلیل عدم تناسب با جامعه ما وضعیتی بیمارگون برای اقتصاد ما به وجود آورده و هر چه از لحاظ اقتصادی رشد کنیم این بیماری وحشتناک تر می شود.
🔹ما الان یک نظریه اقتصادی درباره توسعه همراه با عدالت نداریم. الگوی توسعه وارداتی قطعاً به اختلاف طبقاتی و اشرافی گری منجر می شود.
🔹برای مبارزه با اشرافیت باید به ریشه ها بپردازیم. امام خمینی (ره) در اوج سادگی بود اما حرم امام را در حال حاضر ببینید. حتی حرم امام رضا (ع) در اوج اشرافیت است و اشرافیت در آن موج می زند و حرم را از آن چیزی که باید باشد انداخته ایم.
🔺گنبد طلا در گذشته هم بود اما در مجموع یک سادگی ای در حرم وجود داشت. مساجد ما را با مساجد اهل سنت مقایسه کنید. چرا درب مساجد را قفل می کنیم؟ چون آن قدر سیستم ها و چیزهای گران قیمت در آن وجود دارد که می ترسیم دزد ببرد. مسجد باید آن قدر ساده باشد که حتی دزد بیاید چیزی در آن بگذارد.
🔹هسته مرکزی دین را رها کرده ایم و تنها مناسک را نگاه داشته ایم. هسته مرکزی دین ایثار و فداکاری است. اولین پایان نامه ای که بنده راهنمایی کردم درباره فرهنگ کار در کتاب های دبیرستانی بود. کم ترین ارزش های فرهنگ کار در کتاب دین و زندگی بود و بالاترین در کتاب زبان انگلیسی. از نوع دین داری ما اشرافیت در می آید. هر سال رقم های زیادی صرف واردات خودرو های لوکس می کنیم که با این پول ها می شود میلیون ها شغل ایجاد کرد.
🔹چرا افراد خودروی لوکس سوار می شوند؟ چون وقتی می بینند که برخی روحانیون که ادعای زهد هم دارند خودروی لوکس سوار می شوند می گویند چرا ما استفاده نکنیم؟
🔹اشرافی گری از فحشا، اعتیاد و طلاق هم بدتر است و برای جامعه بسیار مخرب استو نظم اجتماعی را بر هم می زند. ما باید در دین داری مان تردید کنیم. رمان «ملت عشق» را بخوانید؛ خیلی جالب است و کمک می کند که بفهمیم که چه مشکلی در دین داری ما وجود دارد که ممکن است مهم ترین مفاسد از همین دین داری ما بیرون بیاید.
🔹ما تقسیم قوا را با کپی برداری از غرب انجام داده ایم و این غلط است.
🔹خبرنگاران باید اشرافیت ها و مفاسد را بر ملا کنند./ مهر
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب: ویدیوی احمدینژاد درباره ضرورت استعفای روحانی رادیدم.تاسف خوردم؛اگر دردوره سیاهش کسی میتوانست چنین سخنی راعلیهش بزند وبه روزسیاه نشانده نشود،احتمالا الان وضع خوبی داشتیم.استخوان احمدینژاد درگلوی آقایان،محصول رفتارغیراصولی ونابخردانه است.مبارکشان.مجبورندتحمل کنند هر چند درددارد.
@Rasad_tahlil
⌛️رصد شنبه (20مرداد، 28ذی القعده، 11آگوست):
1357؛ راهپیمایی ضد رژیم مردم شیراز به مناسبت برگزاری "جشن هنر" در این شهر
1359؛ انتخاب شهید "محمدعلی رجایی" به عنوان نخست وزیر جمهوری اسلامی ایران
1361ق؛ رحلت فقيه بزرگ شيعه "آقاضياءالدين عراقي" استاد بزرگ حوزه علميه نجف
1529م؛ تأسیس رسمی مذهب "پروتستان" توسط "مارتین لوتر"
@Rasad_tahlil
⭕️تورم تا پایان سال به 40 درصد می رسد/خلق پول دلار 7 هزار تومانی را به 70 هزار توامن می رساند
👤علیرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر
🔹در سالهای اخیر رواج پول الکترونیک، بانکداری الکترونیک و خدمات الکترونیک موجب شده چرخه جدیدی به نام «پول پرقدرت» یا «خلق پول پرقدرت»، پیدا شود.
🔹 بخش اعظمی از بحران اخیر ارزی و در پی آن افزایش قیمتها ناشی از ظهور و خلق پول پرقدرت است، آقای همتی، رئیس جدید بانک مرکزی هم چند شب پیش، در این مورد صحبت کرد و به بانکها نسب به پیامدهای خلق پول پرقدرت هشدار داد.
🔹حدس ما این است که رسیدن حجم نقدینگی به ۱۵۸۲ هزار میلیارد تومان تا پایان خرداد ماه سال ۱۳۹۷، که بانک مرکزی گزارش آن را ارائه کرده، ناشی از خلق پول پرقدرت توسط بانکها باشد.
🔹ما انتظار تورم سهمگین را از همین حالا داریم. گزارشهای خردادماه سال جاری نشان داد که تورم در خرداد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، بیش از دو برابر افزایش یافته است.
🔹 با ادامه این وضعیت تورم نقطه به نقطه تا پایان سال به نزدیک ۴۰ درصد میرسد. ما این آسیب را از نواحی دیگر تجربه نکردیم الا از ناحیه افزایش حجم نقدینگی که آنهم ناشی از تولید پول پرقدرت توسط بانکها است.
🔹 دو بانک معروف هستند که مدیران عامل آن در یک شب هزار میلیارد تومان پول پرقدرت خلق کردند. عدد خلق پول پر قدرت اصلا کوچک نیست. رقمهایی مانند ۱۲ هزار میلیارد تومان و... غیره که از آن صحبت میکنند، در برابر گزارشهایی که ما از میزان خلق پول پر قدرت داریم، بسیار ناچیز است.
🔹پولهایی که توسط بانکها خلق شده و حالا دست مردم است، کاری میکنند که مجبور شویم دلار ۷ هزار تومانی را ۷۰ هزار تومان بخریم./ایلنا
@Rasad_tahlil
⭕️مردم عسلویه یا بمیرند یا بروندیا پالایشگاه ها بروند/ اگر بنزین گران نشود وزارت نفت نمی تواند سوخت را بهبود بخشد
👤کلانتری، رئیس سازمان محیط زیست
🔹بر اساس کوتاهیهای صورت گرفته مردم عسلویه یا باید بمیرند و یا جابجا شوند و یا صنعت گاز و پتروشیمی ما تعطیل شود.
🔹 این چه کاری است که قانونگذار می گویند صنایع آلاینده یک درصد تولیدات خود را بابت آلایندگی جریمه دهند آیا این یک راهکار برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست محسوب می شود.
🔹 از نظر قوانین محیط زیستی عسلویه باید همین امروز تعطیل شود و اگر بخواهیم استانداردهای بین المللی در حوزه محیط زیست را رعایت کنیم می بایست ۸۰ درصد از صنایع کشور امروز تعطیل شوند این صنایع شامل نیروگاه ها، پالایشگاهها و حتی صنایع تولید مواد غذایی است، باید تأکید کرد که همین امروز به عنوان مثال پالایشگاه تهران باید تعطیل شود.
🔹هیچ کس نمیتواند ۴۸ ساعت در عسلویه زندگی کند و از نظر قوانین زیست محیطی همین الان باید عسلویه تعطیل شود و اگر بخواهیم طبق استانداردهای بین المللی عمل کنیم، باید تمام صنایع خودروسازی نیز تعطیل شوند؛ همچنین بسیاری از نیروگاهها، پالایشگاهها، تولید کنندگان مواد غذایی و دامداریها باید تعطیل شوند و برای حرکت در چارچوب قانون صدها یا هزاران میلیارد سرمایه نیاز داریم.
🔹 شاغلان در عسلویه هیچ جایی برای فرار ندارند، چرا که شهرها بین پالایشگاهها احاطه شدند و به دلیل اینکه باید هزینههایی صورت میگرفت، این پالایشگاهها جابجا نشدند.
🔹 ۱۲۰ میلیارد دلار در عسلویه سرمایه گذاری شده است و در حالی که برای جابجایی پالایشگاهها تنها یک میلیارد دلار هزینه لازم بود، اما بر اساس کوتاهیهای صورت گرفته مردم عسلویه یا باید بمیرند و یا جابجا شوند و یا صنعت گاز و پتروشیمی ما تعطیل شود.
🔹 صنعت گاز و پتروشیمی سالیانه ۴۵۰ میلیارد تومان جریمه به استانداری پرداخت میکند و استانداری به جای اختصاص این رقم به عسلویه آن را بین شهرهای اطراف مانند بوشهر تقسیم میکند که این نقض قانون است.
🔹 برای حفاظت از محیط زیست، باید همین امروز پالایشگاه تهران تعطیل شود. آیا میتوانید صفهای چند کیلومتری پمپ بنزین را تحمل کنید؟ حرف زدن آسان است، اما در مرحله اجرا با مشکلات عدیدهای مواجه هستیم، چرا که از ابتدا مسائل زیست محیطی در هیچ طرحی بررسی نشده است.
🔹مردم سم خالص استشمام می کردند
🔹 در ۴ روز از تیر سال جاری «بنزن» موجود در هوا بیش از PPM 150 بود، این یعنی مردم سم خالص استشمام میکردند، اما به دلیل آنکه هیچ کس نمیبیند،شهر تعطیل نشد.
🔹 وجود یک ماشین به ازای هر دو نفر عامل اصلی آلودگی هواست. اگر سوخت مصرفی گران نشود، وزارت نفت نمیتواند سوخت موجود را بهبود بخشد./ایرنا
@Rasad_tahlil
⭕️دختر و دامادم با موتور سر کار می روند/ دخترم 4 میلیون حقوق می گیرد
👤 مسعود پزشکیان؛ نایب رئیس اول مجلس
🔹 زندگی افرادی که حرف از حق و عدالت میزنند را باید نگاه کنیم که چقدر با حق و عدالت تطابق دارد. چه کسی حاضر است اجازه بدهد که از وضعیت زندگیاش فیلم بگیرند و آن را به مردم نشان دهند؟ من حاضر هستم از هر شخصی و از هر جایی از زندگی من فیلم بگیرند و منتشر کنند.
بیایید نشان دهید که بچههای من، برادرزادهها و خواهرزادههای من چگونه زندگی میکنند و چند نفر از برادرزادهها و خواهرزادههای من بیکار هستند؟
🔹من 4 فرزند داشتم که یکی از آنها فوت کرده و 3 فرزند دیگر دارم همچنین 3 نوه دارم که به زودی 4 نوه میشوند.
🔹یکی از فرزندانم مدرک PHD فیزیک خود را با معدل بالای 17 از دانشگاه شریف اخذ کرده و اکنون عضو هیات علمی دانشگاه سهند است، یکی دیگر از فرزندانم در حال گذراندن پایاننامه در مقطع PHD در رشته کنترل برق است که بورسیه خارج بود ولی اکنون در ایران است.
🔹من نمیدانستم دخترم چقدر حقوق دریافت میکند وقتی که برخی افراد مسائلی را گفتند از دخترم پرسیدم که تو 10 میلیون حقوق میگیری؟ گفت نه، به تازگی حدود 4 میلیون حقوق دریافت میکنم. از دخترم پرسیدم که معاون جم هستی؟ گفت نه من مسئول یک پروژه هستم و بعد از اتمام پروژه، کار من هم تمام میشود. آیا این شغل دختر من خارج از عرف است؟
🔹دختر من و همسرش با موتور به اداره میروند و بر میگردند. کدام یک از بچههای این افراد با موتور به اداره میروند و بر میگردند؟ بعد بروید فرزندان آنها را هم ببینید.
🔹مدتها پیش گفتم به من پول مفت میدهند! فقط به من چنین پولی نمیدهند، بلکه به همه پزشکان این مقدار پول میدهند، کدام پزشکی چنین حرفی را میزند؟ معتقدم این حقوقی که به من میدهند، اضافه است، کدام یک از این افراد جرات میکند بگوید، دریافتی ما اضافه است و حقم نیست؟
🔹 حاضرم «ندید» زندگی خودم را با این افراد مدعی معاوضه کنم، در حالیکه من فوق تخصص جراحی قلب هستم و آنها یک کارمند معمولی هستند.
🔹من اگر حرف نزنم و بروم جراحی قلب را ادامه بدهم با همین تعرفهها ماهیانه 500 تا 600 میلیون تومان درآمد کسب میکنم./آرمان
@Rasad_tahlil
📮#توییت
🔹ابتکار بدهی های عراق به ایران را بیشتر کرد
🔹خسارات حمله به ایران + خسارات زیست محیطی به ایران در جنگ عراق و کویت
@Rasad_tahlil