📮 #توییت
⭕️ صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹دیالوگهای یادگار
🔹همه:دکتر جنگ میشه؟
🔹زیباکلام: نه نمیشه.
🔹همه : استاد جدی میگین؟
🔹زیباکلام:آره.البته تندروهای هردو طرف بدشوننمیاد درگیری بشه اما ترامپ بدنبال جنگ نیست.
🔹همه:چرا؟
🔹زیباکلام:چون هنوز جنگ نشده،رسالت پرافتخار آمریکا ستیزی تورم را رسانده به ۵۰درصد و رشدمان هم شده منفی۶.
🌐 #امور_خارجه | #سیاسی | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️آقای پور محمدی، ما را گرفتهاید یا خود را به آن کوچه زدهاید؟
✍️ مصطفی داننده
▪️ مصطفی پورمحمدی عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز گفته است:
🔸آمارهای موجود، امروز مردم ما از نظر رفاه از اروپا وضعیت بهتری دارند
🔸 فقر ایران، فقر گرسنگی نیست بلکه فقر تمتع و رفاه و فقر اشتغال مطلوب است چرا که نوع توقعات بر اساس مطالبات جدید است.
🔹این نوع ادبیات باعث میشود آدمی به این فکر کند برخی از مسؤولان و چهرههای سیاسی به جای دیدن مشکلات در حال ماست مالی کردن اوضاع کشور هستند.
🔹البته انکار نباید کرد میزان بیمه شدگان در ایران و کسانی که یارانه میگیرند، از نظر آماری می تواند حکایت از رفاه ایرانیان داشته باشد اما در واقعیت مردم باید برای زندگی بهتر در جستجوی رفاه باشد.
🔹در همان اروپا، مردم به راحتی آب خوردن میتوانند برای آینده خود برنامه ریزی کنند. آنها میدانند اگر از یک مسیر مشخص حرکت کنند حتما در زمان معینی به هدف خود خواهند رسید. در ایران اما متاسفانه بخش هایی از مردم برای فردای خود، چرا فردا، برای 10 ساعت پیش روی خود هم نمیتوانند برنامه ریزی درستی داشته باشند.
🔹بهتر است به جای اینکه بگوییم اوضاع ما بهتر از اروپاست به دنبال این سوال بگردیم که چرا با وجود بیمه و یارانه، اوضاع ما به اینجا رسیده است؟ یا دست کم این احساس چرا وجود دارد؟
🔹نکته دیگر تبعیض است. مثلا اگر در کارگاهی به همه 500 هزار تومان پاداش دهند و به یک نفر دو میلیون تومان بقیه به جای خوش حالی احساس تبعیض می کنند. یکی از مهم ترین دلایل نارضایتی به نسبت دهه 60 همین تفاوت ها و تبعیض هاست.
💢مردم بعد از شنیدن این حرفها با خود میگویند که آنها یا در کشوری دیگر زندگی میکنند یا ما را گرفتهاند و یا تلاش میکنند خود را به آن کوچه بزنند که انگار نه انگار.
@Rasad_tahlil
#تجارب_فرنگی
#عکس_تحلیلی
🔹تابلوی ابراز احترام به مادران کشته شدگان جنگ در پارکی در مسکو
🔹تصویر دو مادری که هر کدام ۹ پسر خود را به جنگ فرستاده اند که تعدادی از آن ها کشته شدند.
🔹هفتاد و پنج سال از جنگ جهانی دوم گذشته است./فرنگ نوشت
@Rasad_tahlil
⭕️ دولت در ماههای آینده با کمبود گندم رو به رو میشود/ ۶۰ درصد اماکن دامی خالی است
👤احمدعلی کیخا،نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس
🔹به دلیل سیل اخیر مزارع گندم در استانهای ایلام، خوزستان، لرستان ۱۰۰ درصد دچار خسارت شدهاند، به همین جهت در آینده با کمبود تولید مواجه خواهیم شد، بنابراین در ماههای آینده دولت با کمبود شدید گندم روبهرو خواهد شد و باید این کمبود را از طریق واردات با قیمت گرانتر تأمین کند.
🔹متأسفانه بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد اماکن دامی کشور خالی از دام هستند، بنابراین دامی وجود ندارد که بتوان گوشت مورد نیاز کشور را تولید و مابقی را از طریق واردات تأمین کرد و گرایش وزارت جهاد کشاورزی برای تنظیم بازار بیشتر به سمت واردات گوشت است که اجرای این سیاست موفق نخواهد بود و چالشهایی را در بحث تأمین گوشت قرمز در کشور ایجاد خواهد کرد.
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد جمعه (27اردیبهشت، 11رمضان، 17می):
1359؛ ورود امام خميني(ره) به جماران
1388؛ رحلت آیت الله عظمی بهجت از مراجع تقلید
1865م؛ روز جهاني ارتباطات
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ امیر خجسته، نماینده مردم همدان در مجلس و رئیس فراكسيون مبارزه با مفاسد اقتصادى:
🔹چند وقت پیش ستاد مبارزه با قاچاق کالا را ستاد هماهنگی قاچاق کالا توصیف کردم! گویا به زودی قرار است این مسئله در قالبی رسمی و تحت عنوان معاونت جدیدی در ریاست جمهوری شکل پذیرد!
🔹#نه_به_وزارت_بازرگانی
🔹#نه_به_فساد
▪️پ.ن:
👤 محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور:
🔹در صورت عدم تصویب این لایحه (لایحه تفکیک وزارت صمت)، پیشنهاد جدیدی به رئیس جمهوری ارائه شده تا بر اساس آن «معاونت بازرگانی» متشکل از بخش هایی از وزرات جهاد کشاورزی و وزارت صنعت؛ معدن و تجارت تشکیل شود.
🔹طبیعی است که دولت باید بازار را سر و سامان بدهد، اما در دولت هر فعالیت و اقدامی متولی خود را دارد.
🔹بحث تولید محصولات کشاورزی اولویت نخست وزرات جهاد کشاورزی است و وزارت صنعت معدن و تجارت هم به طور ذاتی به دنبال تولید صنعتی است. آنچه این وسط میماند، رهاشدگی بازار است./ ایرنا
#دولت | #صمت | #کشاورزی | #بازرگانی| #اقتصادی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ مهدی محمدی، کارشناس مسائل سیاسی:
🔹نکته بسیار کلیدی این است و نباید در این دام افتاد: امریکا می داند ایران بی تردید به تحریم ها و فشارهای بی سابقه با استفاده از ابزارهای قدرت خود واکنش نشان خواهد داد و با عملیات روانی درباره دروغی به نام جنگ می خواهد جلوی این کار را بگیرد.
🔹تقریبا همه تحلیل های معتبر می گوید تمرکز امریکا همچنان بر تحریم های اقتصادی است و منتظر است که از آن نتیجه بگیرد. یکی از هدف های مهم آدرس غلط جنگ، مختل کردن تمرکز ایران روی مسئله اصلی است.
🔹ظاهرا امریکا اینگونه طراحی کرده (البته قرار است کسی نفهمد!): حکومت در ایران باید کاملا مطمئن شود که جنگی در راه نیست (از طریق پیغام و پسغام های فراوان و پی در پی) و مردم در ایران باید کاملا حس کنند جنگ در راه است (از طریق نمایش های نظامی و جنگ روانی و لفظی)
🌐 #امور_خارجه | #جنگ | #سیاسی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹بالاترین مقامات ایران و آمریکا جنگ را رد کرده اند اما بازیگران ثالثی برای ویران کردن بخش بزرگی از دنیا عجله دارند.باید یک میز قرمز در عراق یا قطر از مسولان دو طرف تشکیل شود.کار ویژه این میز مدیریت تنش است.
🌐 #امور_خارجه
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد شنبه (28اردیبهشت، 12رمضان، 18می):
1298؛ نظامیان ارتش سرخ شوروی در ساحل انزلی پیاده شدند
1330؛ دولت امریكا قانون ملی شدن صنعت نفت ایران را خلاف قوانین بین المللی اعلام کرد
1365؛ سقوط منطقه مهران توسط رژیم بعث عراق در جریان جنگ تحمیلی
1392؛ محمد قهرمان شاعر و استاد برجسته درگذشت
1ق؛ انجام عقد اخوت ميان رسول خدا(ص) و حضرت علي(ع)
2ق؛ خروج مسلمانان از مدينه جهت شرکت در غزوه بدر
1974م؛ اولين آزمايش هستهاي هندوستان
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صدا و سیما:
🔹در برخی آییننامههای دولتی که دقت میکنید، بندهایی هست که با عقل جور در نمیآید. وقتی فکر میکنید چرا چنین بندی در آییننامه وجود دارد، به نظر میرسد برخی تنظیمکنندگان و تصویب کنندگان با نگاهی به منافع خودشان آن بند را اضافه کردهاند.
🔹طبق تبصره ۴ ماده ۷۹ آییننامه استخدامی اعضای هیات علمی، اگر یک مربی یا استادیار دانشگاه به مدت دو سال وزیر، معاون وزیر، سفیر یا نماینده مجلس بشود، تا پایان عمر از حقوق و مزایای معادل رتبه «استاد تمام» (Full Professor) برخوردار میشود!
🔹در حالی که رسیدن به مرتبه «استاد تمام» برای یک عضو هیات علمی گاهی ۲۰ - ۳۰ سال زحمت دارد، تصور کنید یک مربی با مدرک فوق لیسانس دو سال معاون وزیر شود و به دلیل این مجاهدت عظیم (!) تا پایان عمر حقوق او معادل یک «استاد تمام» پرداخت شود.
زیبا نیست؟
#علوم
@Rasad_tahlil
📊 #شاخص | معمای قیمت صادراتی زعفران
🔹در روندی عجیب، قیمت صادراتی هر کیلو زعفران از سال 92 نصف شده و از حدود سه هزار دلار در هر کیلو به کمتر از 1300 دلار رسیده است. صادرات ریالی، ضعف زیرساخت تجمیع تولیدات خرد، ضعف برندسازی و طبق معمول جولان دلالان از جمله عوامل آشفتگی دیرینه صادرات محصولی است که ایران لقب تولیدکننده انحصاری آن را دردنیا داراست. (آمار: دنیای زعفران)/ خراسان
#کشاورزی | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 افشاگری ضرغامی درباره وضعیت شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔹عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی دلیل تشکیل نشدن جلسات این نهاد را عدم تمایل رئیسجمهور عنوان کرد و گفت: آقا روحانی گفته تا وقتی ضرغامی و رحیم پور ازغدی هستند، جلسات را تشکیل نمیدهم!/ مهر
@Rasad_tahlil
⭕️ بستن تنگه هرمز، تئوري اسرائيلي است
👤 اکبر ترکان، وزیر اسبق دفاع و مشاور سابق رئیس جمهور:
🔹(عنوان میشود اگر نفت ایران از تنگه هرمز عبور نکند ما اجازه نخواهیم داد نفت دیگر کشورهای صادرکننده نیز از این تنگه عبور کند. تحلیل شما در باب این موضوع چیست؟) هیچکس نگفته ایران قصد دارد تنگه هرمز را ببندد. تاکنون هیچکدام از مسئولان رسمی جمهوری اسلامی عنوان نکردهاند که ایران قصد دارد تنگه هرمز را ببندند. این چیزی است که اسرائیلیها بهدنبال ایجاد آن هستند.
🔹ایران با هر تهدیدی برای بستن تنگه هرمز مقاومت میکند و هیچگاه بهدنبال بستن این تنگه نبوده و نخواهد بود. موج خبری ناشی از این مساله نیز توسط اسرائیل ایجادشده که قصد دارند در بین کشورهای منطقه تنش و درگیری ایجاد کنند.
🔹کسانی که چنین مسائلی را مطرح میکنند بهدنبال این هستند که به افکار عمومی جهان این نکته را القا کنند که ایران در تنگه هرمز بهعنوان یکی آبراهههای حیاتی جهان اخلال ایجاد میکند. این در حالی است که ایران علاوه براینکه ضامن امنیت تنگه هرمز است در آبهای دیگر جهان نیز نقشآفرینی میکند و هنگامی که کشتیهای کشورهای دیگر مورد حمله قرار میگیرند نیروهای مسلح ایران به کمک آنها میروند./ آرمان
🌐 #امور_خارجه
@Rasad_tahlil
⭕️ تحلیل عباس عبدی از ترکیب سنی سیاسیونی که با روحانی دیدار کردند
✍️ عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب در روزنامه اعتماد نوشت:
🔹بیش از 30 نفر از فعالان سیاسی اصولگرا و اصلاحطلب در دیدار با آقای روحانی شرکت داشتند.
🔹میانگین سن این افراد چقدر است؟ بهطور متوسط آنان متولد سال 1332 هستند. یعنی 66 سال.
🔹اگر قرار باشد به 40 سال پیش یا دهه اول انقلاب برگردیم، تقریبا همه این افراد جز دو، سه نفرشان که در آن زمان کمسن و سال بودند دیگران از فعالان و کنشگران و مسوولان آن زمان بودهاند
🔹اکنون در پایان دهه چهارم جز چند نفر را نتوانستهاند به درون ساختار خود راه دهند.
🔹این وضعیت به معنای پایان خط است. بخش جوان جامعه در مسیر دیگری حرکت کرد و اتفاقا چون نتوانست مسیر خود را درون ساختار رسمی پیدا کند، زاویه تفاوت مسیر خود را بیشتر و بیشتر کرد و به کلی از ساختار فاصله گرفت.
🔹اگر قرار است سیاستورزی معطوف به انسان و پاسخ به مطالبات او باشد، این مجموعه محترم قادر به نمایندگی چنین مطالباتی نیست.
🔹در این میان جناح غالب در ساختار رسمی نیز کوشید تا جوانان تابع خود را به میدان آورد ولی مجموعه آن چیزی بهتر از کارگزاران دولت قبلی نشد و نخواهد شد، زیرا این نوع آوردن جوانان به سیاست ابزاری و فرصتطلبانه بود به همین دلیل نتیجهاش یا فساد گسترده شد یا افزایش بیشتر شکاف نسلی./ خبرآنلاین
#سیاسی
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_خند
🎥/ با یک ماه یارانه، چه کارهایی میتوان کرد؟
۲۲ عدد زولبیا + ۴۲ عدد بامیه 😶
@Rasad_tahlil
📮#توییت
👤علی صابری تولایی استاد حقوق دانشگاه امام صادق از تحول در دستگاه قضا می گوید:
🔹تحول یعنی بدانیم در روز کارگر چه کسانی، به خاطر چه رفتاری و تحت چه اتهامی بازداشت شدند و در مورد ادعای تست بکارت دانشجوی دختر بازداشتی گزارش بگیریم و اعلام کنیم که آیا این مساله یک رویه قانونی برای همه است یا موردی و به دستور بازپرس است و اساسا چرا باید وجود داشته باشد.
@Rasad_tahlil
⭕️خاتمی میگوید من اگر "تکرار" هم کنم، دیگر مردم رأی نمیدهند
👤مصطفی تاجزاده در گفت و گو با روزنامه همشهری گفته است:
🔹پس از اعتراضات دی ماه 1396 در شهرهای ایران، "تردید نسبت به بهبود اوضاع و امور کشور با روند جاری به حدی بالا رفته است که آقای خاتمی میگوید: من اگر "تکرار" هم کنم، دیگر مردم رأی نمیدهند.
🔹 انتخابات۹۴ برای بقا بود. از مردم خواستیم به لیست امید رای دهند تا لیست حزب پادگانی رای نیاورد. الان شرایط کشور به گونهای شده که آن لیست دیگر پاسخگوی نیازهای امروز نیست اما در سال ۹۴ بود.
@Rasad_tahlil
⭕️دلیل هجوم پروانه ها چیست؟
👤اسماعیل کهرم، بومشناس و مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست
🔹 پروانه یک موجود بسیار سبک است که با جریانات باد به مناطق مختلف منتقل میشود، کافی است که در یک منطقه بادی با یک قدرتی بوزد و به تهران برسد تا با چنین اتفاقی در این شهر مواجه شویم.
🔹جریانات هوا این پروانهها را به تهران آورده، حالا هم آنها تخمگذاری میکنند و بعد از چند روز میمیرند. شاید هفته دیگر از تعداد این پروانهها به شدت کم شده باشد.
🔹(برخی از کارشناسان ایرانی دلیل حضور پروانههای ایرانی را در کشور تغییراقلیم میدانند.نظر شما چیست؟) هرکسی این حرف را زده، از اقلیم بیاطلاع است. وقتی یک بار ۴۰هزار پروانه وارد شهر شده چگونه میتوانیم با قطعیت بگوییم تغییراقلیم رخ داده؟ تغییراقلیم شواهد دیگری دارد، این حرفها از روی بیاطلاعی گفته میشود.
▪️پروانهها به آفت گیاهی تبدیل میشوند؟
🔹این پروانهها وقتی کرم هستند، شروع به خوردن گیاهان میکنند، اما وقتی به حالت پروانه در میآیند دیگر دستگاه هاضمه ندارند و فقط دستگاههای تولید مثل آنها کار میکند. در نتیجه آنها به هیچ عنوان آفت گیاهی نیستند.
🔹در واقع این پروانهها به غذای پرندگان تبدیل میشوند و حتی با انجام گرده افشانی تنوع زیستی را افزایش میدهند.
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پلیس شخصی پولی!!
🎥مکتوبات نوشت:
🔸تمامی کانکس های پلیس در مناطق مرفه نشین تهران چنین بنری را بر سر در خود نصب کرده اند..
🔹معنا و مفهومش هم ساده و کوتاه است، "امنیت تان راهم باید بخرید" و اگر نمی توانید امنیت تان را بخرید محلتان می شود شوش، مولوی و ... که از سر و رویش جرم می ریزد و ناامنی در آن بیداد می کند..
🔸یادمان نرود اولین و بدیهی ترین وظیفه حاکمیت که اصلا برای همین هم شکل گرفته، برقراری امنیت برای تمامی شهروندان است.
🔹و حالا می بینیم که بی عدالتی در توزیع امنیت اشکارا از سوی پلیس کشورمان تبلیغ نیز می شود..
——-
📹 ویدیو را هم ببینید که دارد از مرکز مونتورینگ هوشمند منازلی که خدمات پلیسی خریده اند حرف می زند.. اندوه.. اندوه..
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نبرد غولهای تجاری
🔹جنگ اقتصادی چین و آمریکااز کجا شروع شد و به کجا می رسد؟ /ایرنا
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد یکشنبه (29اردیبهشت، 13رمضان، 19می):
1291؛ كشته شدن "یپرم خان اَرمنی" از قاتلان شیخ "فضل اللَّه نوری"
1361؛ آزادی منطقه كوشك از دشمن بعثی توسط قوای اسلام
1362؛ دستگیری گسترده اعضای خانواده "آیت اللَّه حكیم" توسط رژیم بعث عراق
1374؛ درگذشت علامه بزرگ "محمد تقی شوشتری" عالم بزرگ اسلام
95ق؛ مرگ "حجاج بن يوسف ثقفي" حاكم خونخوار عراق بعد از مرضي سخت
985ق؛ درگذشت "شاه اسماعيل دوم صفوی
1521م؛ تصرف شهر بلگراد پایتخت یوگسلاوی توسط سپاهیان عثمانی
@Rasad_tahlil