📮 #توییت
⭕️ محمدسعید احدیان، دستیار سیاسی و رسانهای رئیس مجلس با اشاره به تصویر بالا (تیتر یک سازندگی):
🔹واقعا این روزنامه های دوم خردادی چرا برای فریب افکار عمومی خجالت نمی کشند.
🔹مگر تا حالا برای کاندیداتوری ریاست جمهوری، رئیس مجلس، منصوبان رهبر انقلاب یا نظامیان، باید استعفا می دادند که حالا مجلس آن ها را مستثنا کرده است؟
🔹یعنی فراموش کردند رقیب آقای خاتمی ، رییس مجلس وقت بود
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 محمد صادق شهبازی:
🔹بودجه هزاروچهارصد کشور را با رقم توهمی فروش نفت که محقق نمیشود در بنبست خودساخته میگذارد یا تسلیم بشویم مقابل دشمن یا فشار و تورم به مردم تحمیل کنیم.
🔹 تنها راه رد کلیات_بودجه است. نماینده های مجلس اگر رد نکنند در عواقب کاری که دولت دارد میکند و به مردم فشار میاورد و کشور را در موضع تسلیم قرار میدهد، سهمیند./ صفحه توییتری محمد صادق شهبازی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ مجید شاکری، اقتصاددان:
🔹در صورت تاييد وزارت بهداشت بدون مشكل امكان خريد واكسن sputnik V يا واكسن چينى وجود داره. اما دستكم فعلا گير روي كانال كواكس تحريمي هست.
@Rasad_tahlil
⭕️تازه های کرونا در 24 ساعت گذشته
👤نمکی وزیر بهداشت:
🔹۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دُز واکسن #کرونا جزو سهمیه و سبد ما از سازوکار جهانی «کواکس» است.
🔸 تاکنون هیچموردی از بیماری کرونا جهشیافته که در انگلیس شایع شده، پید نشده است.
🔸سیاسی حرف نمیزنم، تأثیر اف ای تی اف (FATF) در موضوع نظام سلامت و (خرید) واکسن جدی نیست.
👤جلیلی، مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن ایرانی :
🔹اینکه بعد از واکسیناسیون در بدن انسان این واکسن تا چه زمانی می تواند در بدن فرد ایمنی ایجاد کند، سوالی است که با صرف زمان می توان به این سوال پاسخ دقیق داد.
🔹دنیا با مشکل تولید انبوه واکسن مواجه است. همین شرکت فایزر به جای چند صد میلیون دوز، اعلام کرد که نصف دوز متعهد شده را می تواند تحویل دهد.
🔹زیرساخت تولید انبوه واکسن ایرانی از مرداد ماه آغاز شده است.کارخانه در مقیاس محدود به بهره برداری رسیده است.
🔹کارهای مطالعاتی تولید انبوه به اتمام رسیده است و تجهیزات در حال نصب هستند.
👤«حمید سوری» استاد اپیدمیولوژی:
🔹جهش ویروس کرونا فعلاً روی علائم بیماری تأثیری نداشته است.
👤اوگور شاهین مدیرعامل شرکت دارویی «بایون تک» در آلمان
🔹از آنجایی که ۹۹ درصد پروتئین های سازنده این گونه، مشابه پروتئین های گونه اصلی است، اطمینان علمی وجود دارد که این واکسن می تواند از انسان در برابر این گونه ویروس محافظت کند.
❇️نتایج یک بررسی نشان می دهد احتمال انتقال کروناویروس از زنان باردار به نوزادان آنها وجود ندارد.
🔹همچنین به گفته محققان دانشکده پزشکی هاروارد، احتمال انتقال آنتی بادی کروناویروس به نوزادان کمتر از حد انتظار است./ ایسنا
@Rasad_tahlil
⭕️ نمیشود دولتی روی کار بیاید و کسی به او چیزی نگوید/ دوستانی که صحنه سیاست را ترک کرده و امروز منتقد مجلس یازدهم هستند، باید پاسخگو باشند/ اشتباه کردیم که انتظارات را از سیستم سیاسی بالا بردیم؛ انتظارات باید معقول باشد
👤 سید حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران:
🔹(اساسا رویکردی که تندروها به رئیسجمهور دارند، اگر برعکس بود و اصلاحطلبان چنین رویکردی را در مقابل یک دولت اصولگرا داشتند، چه اتفاقی می افتاد؟) اینها نمک سیاست است و نباید آنها را مانع مهمی برای کار رئیسجمهور دانست. مگر آن زمان هاشمی بود، مردم در خیابان علیه خانواده او شعار ندادند؟ یا این که در زمان خاتمی حادثه کوی دانشگاه پیش نیامد؟ این قضایا بسیار طبیعی است. نمیشود دولتی روی کار بیاید و کسی به او چیزی نگوید. [...] تریبون هایی که اصلاحطلبان برای نقد دارند از تریبون های اصولگرایان کمتر است.
🔹سیاست ما اصلاح کشور از کانال انتخابات است و در هر انتخاباتی، شرکت میکنیم و تا جایی که امکان داشته باشد، صحنه سیاست را ترک نمیکنیم. دوستانی که صحنه سیاست را ترک کرده و امروز منتقد مجلس یازدهم هستند، باید پاسخگو باشند که چرا صحنه را ترک کردند.
🔹طبیعی است که اگر با فرمان و سیاستهای کلی نظام حرکت نکنی، نمیتوانی سر پا بمانی. برای آینده کشور سه راه بیشتر نمیتوان، متصور بود. یکی ادامه دادن وضع مورد نظر دوستان انقلابی است که در آن صورت اصلاحات معنا ندارد. راه دوم تسلیم جو براندازان شدن است که آن موقع نیز چه کسی میخواهد اوضاع را جمع کند؟ اگر جمهوری اسلامی نباشد پس چه کسی وحدت ایران را حفظ و از فجایع پس از آن جلوگیری کند؟ اکنون اپوزیسیونی وجود ندارد. راه سوم نیز، تلطیف سیاستهای جمهوری اسلامی است که بتوانیم فشارهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را از مردم برداریم. بنابراین، راهی جز جمهوری اسلامی باقی نمیماند. در کشورهای دموکرات و پیشرفته فرق میکند اما در کشورهای منطقهای، سابقه ندارد که فردی منتقد باشد و در حکومت باقی بماند. مگر در ترکیه، آذربایجان و ... منتقد میتواند در حکومت باقی بماند؟
🔹اشتباه کردیم که انتظارات را از سیستم سیاسی بالا بردیم؛ انتظارات باید معقول باشد و تنها از مسیر حکومت است که میتوان، امور را اصلاح کرد. در کدام کشور در حال توسعه، نیروهای اجتماعی توانستند اصلاحات انجام دهند؟ در پررنگترین حالت میتوانند منجر به انقلاب شوند که داستان دوباره از نو آغاز میشود.
🔹چه کسی خوشش بیاید چه نیاید، بالاخره نهادهای امنیتی در کشور نقش دارند. سیاستمدار باید بتواند با تعامل با مردم و این نیروها کشور را از بنبست نجات دهد. [...] یک زمان ما رقیب ناطق نوری بودیم زیرا میخواستیم، شرایط را بهتر اداره کنیم اما اکنون از ایشان حمایت میکنیم زیرا برای مثال حمایت از او بر زاکانی ارجحیت دارد. باید به جای حرکات رادیکال، مردم را خٌرد خٌرد برای اصلاحات تدریجی و قانونمند، آماده کنیم./ برنا
@Rasad_tahlil
⭕️ تحلیل آماری هشتگ #واکسن_بخرید
🔹به گزارش شبکه دانا، ۳۰ آذر ماه در توییتر کلید واژه #واکسن_بخرید با این هدف محوری که مذاکره و پذیرش fatf را مانع واردات واکسن کرونا اعلام کند به چشم آمد.
🔹پایش این کمپین از تالک واکر نشان می دهد ۶ هزار و ۴۸۰ کاربر اعم از واقعی و ربات در این پویش شرکت و ۹۷ هزار توییت و بازنشر را انجام دادند. ۶۸ درصد از اکانتها خارج از کشور و ۵۸ درصد در آمریکا ساکن هستند.
🔹۲۰ درصد از ۹۷ هزار توییت یعنی حدود ۱۹ هزار مورد، منحصر به فرد و بقیه تکراری گزارش شده. مجموع بازدید این توییت ها ۴۴۹ هزار و ۲۵۰ بازدید است.
🔹 از ۱۰ کاربر اول تاثیرگذار این هشتگ ۹ نفر در واشنگتن و یک نفر در لیختن اشتاین ساکنند. کاربر ساکن لیختن اشتاین نوشته: #واکسن_بخرید کار و کاسبی ما دود شد رفت هوا!!... همچنین کاربر ساکن واشنگتن نوشته: واکسن بخرید فقط ما موندیم و ساکنین آمازون!
🔹سایتهایی که در این کمپین بیشترین تحرک را داشتند صدای آمریکا وابسته به دولت ترامپ، ایران اینترنشنال وابسته به پادشاهی سعودی و خبر آنلاین متعلق به معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور حسن روحانی است./ دانا
@Rasad_tahlil
⭕️ تورم حداقل ۶۰ درصدی رهاورد بودجه سال آینده/ دولتها حاضر به دادن هزینه اصلاحات ساختاری نیستند
👤 محمد صادق الحسینی، اقتصاددان:
🔹مشکل ساختاری بودجه ایران در دهههای گذشته این بوده که درآمد نفت به عنوان فروش سرمایه، بخشی از بودجه کشور و منابع عمومیآن تلقی شده است
🔹درآمد نفت بنا به تعریف اقتصادی و بنا به تعریف صندوق بینالمللی پول یک درآمد بین نسلی و ناشی از سرمایه و تجدیدناپذیر است لذا نباید به عنوان درآمد سالانه کشور لحاظ شود، در بودجه روی آن حساب شود و بر مبنایش بودجهها را ببندند.
🔹از لحاظ فلسفی، فروش نفت مانند این است که دولت یک ساختمان و یک دارایی را فروخته که جایگزینی ندارد پس نباید در بودجه سالانه بیاید تا معلوم شود فلان رقم کسری بودجه داریم و نباید این کسری را با نفت بپوشاند.
🔹اینکه ما درآمدهای نفتی را در بودجه میآوریم تبعات بسیار خطرناکی دارد. این کار به لحاظ پولی هیچ فرقی با استقراض دولت از بانک مرکزی ندارد.
🔹واقعیت این است که تورم ناشی از بودجه ۱۴۰۰ حداقل ۶۰ درصدی خواهد بود.
🔹اصلاحات ساختاری هم متولی میخواهد و هم اراده که دولتها تاکنون در ایران متولی نبوده و دنبال اصلاحات نرفته اند. چون تنها به فکر گذشتن سالهای عمرشان هستند و نمیخواهند هزینه بدهند. به هر حال هر اصلاحاتی هزینهای دارد و دولتها حاضر به دادن این هزینه نیستند. [...] مجلس به دلیل ساختار غلط انتخاباتی، به شدت درگیر مسائل محلی است و امکان اینکه بتواند نقش درستی در مسائل ملی بازی کند ندارد و معمولاً نقشی غیرمولد دارد./ قدس آنلاین
@Rasad_tahlil
⌛️رصد پنجشنبه (4دی، 9جمادی الاول، 24دسامبر):
1306؛ شهادت عالم مجاهد آیت اللَّه "آقانورالله نجفی اصفهانی" بوسیله رضاخان میرپنج
1306؛ مرگ "ناصرالملك" سیاستمدار و نایب السّلطنه قاجار
1307؛ قانون لباسهای متحدالشكل در مجلس شورای ملی به تصویب رسید
1353؛ آیتالله حسین غفاری در زندان به شهادت رسید و پیكرش برای تدفین به قم منتقل شد
786ق؛ شهادت "شمس الدين محمد بن حامد مَكّي عاملي" معروف به "شهيد اول"
1865م؛ تشكیل اولین گروه تروریستی و نژادپرست "كوكْلوكْسْ كِلان" در امریكا
@Rasad_tahlil