⭕️ نفس مردم دست دلالها
📝فرهیختگان نوشت:
🔹قیمت برخی داروهای اصلی کرونا ۱۲ برابر شده است، مردم را از این بی پناهی نجات دهید.
🔹این هزینهها و موارد صرفا بخشی از روند درمان بیماران کرونایی است. مهمتر از این، مساله دسترسی است. اینکه بیمار یا همراهان او امکان دسترسی به این داروها را داشته باشند، حتی بعد از ساعتها حضور و انتظار در صفهای طولانی جلوی داروخانهها، هفتخوان دیگری است که باید قبل از هزینه دارو به آن توجه کرد. براساس شواهد میدانی که خودم طی این چند روز از بیمارستانها و داروخانههای شاخص پایتخت داشتم، چند مساله اساسی و مشکل بزرگ پیش پای بیماران و همراهانشان بود. مساله اول عدموجود داروها یا بخشی از آنها در داروخانههای شاخص و معرفی شده است. داروخانههای خصوصی و معمولی هم که اصلا در جریان فروش و توزیع این داروها نیستند. مساله دوم عدم پوشش بیمهای بسیاری از داروها بهدلیل اولا کمبود، ثانیا بدقولی بیمهها و ثالثا الزام بر وجود مهر و امضای متخصص پای نسخه است.
@rasad_tahlil
⭕️مجلسِ پشت پرده و معمای تغییر آرا
✍کامبیز نوروزی
🔹 همۀ امور مجلس باید علنی باشد . حکم اصل 69 قانون اساسی و اقتضای ذات وظایف قانونی پارلمان است . اما در این دوره کار بر پاشنه ای دیگر می چرخد.
🔹 وقتی طرح تضییع حقوق کاربران برای اولین بار در مجلس مطرح شد ، نمایندگان یک جلسۀ غیرعلنی تشکیل دادند . همۀ حرفهای اصلی را در آن جلسۀ غیرعلنی گفتند و شنیدند . بعد جلسۀ علنی تشکیل دادند برای رأی گیری . در این جلسه تصویب کردند که طرح تضییع حقوق کاربران در فضای مجازی که نامش را به غلط "صیانت " گذاشته اند طبق اصل 85 قانون اساسی برای تصویب نهایی به کمیسیون داخلی سپرده شود .
🔹چند روزی گذشت و انتقادات متعدد حقوقی و فنی در رسانه ها و فضای مجازی نشان داد که هم این شیوۀ کار مجلس خلاف قانون اساسی است و هم خود این طرح ، طرحی سراسر زیانبار و نادرست و مغایر با قانون اساسی و حقوق ملت و نظام کسب و کار است .
🔹سپس چند نمایندۀ مجلس طرحی دیگر دادند که بررسی و تصویب طرح صیانت (بخوانید تضییع) مصوبۀ قبلی لغو شده و طرح نه در کمیسیون داخلی بلکه در صحن مجلس رسیدگی شود . انصاف را که تا همین مقدار باید از کار این چند نماینده تشکر کرد.
🔹در این مرحله مجلس دوباره جلسۀ غیرعلنی تشکیل می دهد و در مورد پیشنهاد جدید نمایندگان در خفا و در جلسۀ غیرعلنی بحث و گفتگو می کنند. آنطور که ایسنا گزارش داده "در جلسه غیرعلنی امروز مجلس شورای اسلامی رایگیری برای لغو این طرح به صورت استمزاجی صورت گرفت و نمایندگان با آن موافقت کردند.... برای لغو اصل هشتاد و پنجم (۸۵) شدن این طرح باید در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گیرد". به نوشته سایت جماران نیز براساس اخبار منتشر شده در یک رای گیری استمزاجی نمایندگان با ۱۴۴ رأی موافق و ۱۱۱ رأی مخالف با لغو بررسی این طرح طبق اصل ۸۵ قانون اساسی موافقت کردند. ".
🔹در ادامه، موضوع در حالی در جلسۀ علنی مطرح می شود و موافق و مخالف صحبت می کنند که اصل بحث ها در جلسۀ غیر علنی انجام شده است . اما در نهایت در جلسۀ علنی رأی دیگری می دهند . این پیشنهاد رأی نمی آورد زیرا باید اکثریت مطلق نمایندگان با آن موافق می بودند ولی برای حصول اکثریت ، 2 رأی کم دارد .نمایندگان با ۱۳۰ رای موافق، ۱۲۱رای مخالف و ۷ رای ممتنع از ۲۶۲ نماینده حاضر با بررسی این طرح در صحن علنی مجلس مخالفت کردند تا طرح بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون ویژه بررسی شود.!!!!
🔹آرای نمایندگان برای لغو بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران در کمیسیون ویژه
رأی استمزاجی در جلسۀ غیرعلنی: موافق 144 نفر---مخالف 111 نفر
رأی رسمی در جلسۀ علنی : موافق 130 نفر---مخالف 121 نفر
🔹در فاصلۀ جلسۀ غیرعلنی و آن رأی استمزاجی تا جلسۀ علنی و رأی گیری رسمی چه اتفاقاتی افتاده است که موجب تغییر رأی نمایندگان شده است ؟
🔹پنهانکاری دیگر این است که هنوز متن نهایی این طرح که قرار است در مجلس مطرح شود رسماً منتشر نشده است . تاکنون چندین بار این طرح تغییر کرده است ولی هنوز روشن نیست که مجلس کدام ویرایش این متن را در دستور کار گذاشته است . تاکنون حداقل سه ویرایش از این طرح منتشر شده است . یکی 37 ماده است . یکی 20 ماده و دیگری 34 ماده . معلوم نیست کدامیک از این طرحها در مجلس مطرح اند . به قرار شنیده ها آن متن 37 ماده ای متن اصلی است ولی رسماً معلوم نیست .برخی افراد مطلع می گویند طرحی که قرار است در مجلس بررسی شود هیچکدام از این سه ویرایش نیست و چیزی دیگر است اما این متن هنوز معلوم نیست کدام است و چیست!این را هم پنهان گذاشته اند./الف
@rasad_tahlil
⭕️ بلومبرگ: آمریکا بعد از شکست در سیاست فشار اقتصادی به دنبال توافق با ایران است
📝بلومبرگ نوشت:
🔹واشنگتن در حال بررسی گزینه های خود درباره توافق هستهای با ایران بوده و آماده است تا پس از شکست دولت آمریکا در فشار علیه تهران با اهرم تحریمهای اقتصادی، با ایران در خصوص پرونده هستهای آن به توافق برسد.
🔹واشنگتن آماده است به شکل مرحله ای تحریمها علیه ایران را کاهش دهد مشروط به اینکه تهران نیز اقدامات تحریک کننده خود را در زمینه پرونده هسته ای متوقف کند.
🔹 آمریکاییها معتقدند که دولت رئیسی نسبت به دولت قبلی انعطاف پذیری کمتری در زمینه پرونده هسته ای خواهد داشت.
🔹 بازبینی آمریکا در مواضع خود نسبت به پرونده هسته ای ایران ناشی از این واقعیت است که دولت «جو بایدن» رئیس جمهور جدید ایالات متحده تاکنون نتوانسته از تحریمهای اعمال شده علیه ایران توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به عنوان یک اهرم فشار ضد ایران استفاده کند تا بر اساس آن بتواند ایرانی ها را مجبور به نادیده گرفتن شرایط و خواسته های خود و توقف غنی سازی اورانیوم و بازگشت به مذاکرات وین گرداند.
@rasad_tahlil
👤محسن مهدیان
🔹هم هیئتی عزیز، ابزار مظلومیت هیئت امام حسین نشویم
@rasad_tahlil
▪️صفحه اتاق بازرگانی در توییتر
🔹دادههای مرکز آمار نشان میدهد سرانه مصرف آبزیان طی یک دهه اخیر با کاهش ۵۰ درصدی از ۴ کیلوگرم در سال ۱۳۹۰ به ۲ کیلوگرم در سال ۹۹ و سرانه مصرف گوشت قرمز طی این مدت با کاهش ۴۶ درصدی از ۱۳ کیلوگرم در سال ۱۳۹۰ به ۷ کیلوگرم در سال گذشته رسیده است.
کاوه زرگران
@rasad_tahlil
⌛️ رصد چهارشنبه (20مرداد، 2محرم، 11آگوست):
1357؛ راهپیمایی ضد رژیم مردم شیراز به مناسبت برگزاری "جشن هنر" در این شهر
61ق؛ ورود كاروان حضرت اباعبدالله الحسين (علیه السلام) به سرزمين كربلا
1529م؛ تأسیس رسمی مذهب "پروتستان" توسط "مارتین لوتر"
@Rasad_tahlil
#تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ مجیدرضا حریری، عضو اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین:
🔹بیست سال پیش صادرات فرش ایران حدود یک میلیارد دلار بود ، ۱۸ سال پیش مرکز ملی فرش تاسیس شد، سال ۹۹ مجموع صادرات فرش ۸۲ میلیون شد،یعنی کمتر از ۱۰ درصد بیست سال پیش!!!
🔹طرحی نو باید
@Rasad_tahlil
⭕️ تبعات تردید در انتخاب تیم اقتصادی کابینه
✍️ مهدی حسن زاده، دبیر گروه اقتصاد روزنامه خراسان
🔹خبرها حاکی از انتشار فهرست کابینه در روز جاری است. با این حال خبرهای غیررسمی و شنیده ها حاکی از این است که انتخاب تیم اقتصادی کابینه محل تردید و رایزنی هایی بوده که نهایی شدن گزینه ها را به تاخیر انداخته است.
🔹ممکن است تردید به دلیل انتخاب گزینه ای بهتر باشد ولی زمانی که با گزینه های دارای رویکرد متفاوت برای وزارتخانه مهم و از جنس سیاست گذاری مواجه هستیم، یعنی تردید در جهت گیری اقتصادی نیز وجود دارد.
🔹نمی توان انتظار داشت، شخص رئیس جمهور، مانند یک اقتصاددان بسیار عالم و محقق، دارای یک بینش اقتصادی مشخص باشد ولی حتما انتظار می رود که رئیس جمهور به ویژه در فرصت انتخاب شدن توسط مردم تا انتخاب کابینه، به یک دیدگاه مشخص در زمینه اقتصاد برسد.
🔹به عنوان نمونه در زمینه مدیریت ارزی در طیف اقتصاددان هایی که نزدیک به آقای رئیسی هستند، برخی قائل به لزوم کاهش نرخ ارز و پرداخت ارز 4200 با تشدید نظارت هستند و برخی دیگر، قائل به شناورسازی نرخ ارز متناسب با شرایط اقتصادی و حذف ارز 4200 و توزیع نقدی مابه التفاوت آن با ارز آزاد هستند. در چنین شرایطی فارغ از این که کدام دیدگاه در زمینه مدیریت ارزی در شرایط فعلی صحیح است، اگر قرار باشد در تیم اقتصادی، به ویژه در مثلث کلیدی و سیاستگذار آن یعنی سازمان برنامه، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد، افرادی متفاوت حضور داشته باشند، در وضعیت سخت فعلی از بحران عبور نخواهیم کرد.
🔹حتی در صورت معرفی کابینه و شکل گیری یک کابینه ائتلافی و با دیدگاه های متفاوت در تیم اقتصادی، رسیدن رئیس دولت به یک دیدگاه مشخص و نهایی در زمینه هایی که اختلاف دیدگاه بین اقتصاددانان کشور وجود دارد، ضروری است/ خراسان
@Rasad_tahlil
⭕️ دولت رئیسی هزینه ایجاد 1 میلیون مسکن را به توسعه صنعت و مشاغل پایدار اختصاص دهد
👤 داریوش قنبری، عضو شورای مرکزی حزب مردمسالاری (اصلاح طلب):
🔹آقای رئیسی قولهای فراوانی دادهاند و اعلام کردند که سالانه یک میلیون شغل و یک میلیون مسکن ایجاد میکنند که من فکر میکنم هزینه ایجاد یک میلیون مسکن را به توسعه صنعت و مشاغل پایدار اختصاص دهند، مفیدتر خواهد بود.
🔹اگر شغل مردم و جوانان تأمین شود، به تناسب مسکن آنها نیز تأمین خواهد شد بر همین اساس آنچه که وظیفه دولت است، ایجاد اشتغال است و بحث ایجاد اشتغال باید در صدر اولویتها قرار بگیرد. بنابراین به نظر من اولویت از احداث مسکن باید به سمت ایجاد اشتغال تعدیل شود.
🔹فقر عمومی در حال تهدید کشور است و آقای رئیسی باید به فکر افزایش درآمد کشور باشد و این از طریق اشتغال مولد و پایدار ایجاد خواهد شد.
🔹خودشان اعلام کردند که دولتی فراجناحی تشکیل خواهند داد اما حتی اگر نخواهند که دولتشان فراجناحی باشد، میتوانند از متخصصانی استفاده کنند که کمتر گرایش سیاسی دارند. حوزه اقتصاد حوزه شوآف نیست و باید تیمی کاربلد و متخصص در آن حضور داشته باشند/ ایلنا
@Rasad_tahlil
⭕️ افت شدید سرانه مصرف اقلام خوراکی ایرانیان
▪️دنیای اقتصاد:
🔹تغییرات مصرف غذای ایرانیان در دهه ۹۰ نشان میدهد سرانه مصرف برخی از اقلام خوراکی از جمله محصولات پروتئینی در کشور، کاهش هشداردهندهای (۵۰درصد) داشته است.
🔹نتایج یک بررسی کارشناسی نشان میدهد نه تنها سرانه مصرف اقلام خوراکی ایرانیان بهشدت افت کرده که هزینه بیشتری بابت مواد غذایی مختلف اعم از آبزیان، گوشت قرمز، قند و شکر، برنج و همچنین لبنیات از سوی خانوارها پرداخت میشود؛ موضوعی که امنیت غذایی کشور را مورد تهدید قرار داده است.
🔹بهنظر میرسد که عامل اصلی کوچک شدن سفره خانوارها، وقوع دو قله تورمی در ابتدا و انتهای دهه ۹۰ است که باعث شده درآمد خانوار، از رشد قابل توجه قیمتها عقب بیفتد. کارشناسان اقتصادی همچنین تاکید میکنند که علاوه بر تورم بالا در کشور، رشد اقتصادی نزدیک به صفر در دهه۹۰، مصرف خانوارهای ایرانی را تحت تاثیر قرار داده است.
@Rasad_tahlil
⭕️ لیست سیاه سفر ایرانیان به خارج از کشور
▪️پیامدهای تزریق واکسن برکت بدون تایید رسمی سازمان بهداشت جهانی
▪️تجارت نیوز:
🔹سازمان بهداشت جهانی چندی پیش تاکید کرد هر واکسنی که برای استفاده اضطراری مجوز دارد باید از سوی کشورها به رسمیت شناخته و به افراد واکسینه شده اجازه سفر داده شود.
🔹اما صرف واکسیناسیون گاهی کفایت نمیکند و افراد حتی با دریافت واکسن نیز ممکن است نتوانند به برخی کشورها سفر کنند.
🔹سینوفارم اولین واکسن آسیایی است که توانست مجوز استفاده اضطراری بگیرد اما برخی کشورها دریافت این واکسن را برای ورود به کشور خود نمیپذیرند.
🔹در مورد حج عمره نیز این ابهام وجود دارد . واکسن سینوفارم که یکی از ستونهای اصلی واکسناسیون را در ایران تشکیل میدهد، مورد تایید عربستان نیست.
🔹محسن حاجی سعید، فعال گردشگری هم میگوید کشورهای اروپایی زیادی هم هستند که مسافرت به آنها با تزریق سینوفارم ممکن نیست.
🔹واکسن برکت هم فقط تاییدیه نهاد رگولاتور ایران یعنی سازمان غذا و دارو را دریافت کرده، اما هنوز به صورت رسمی به تایید سازمان بهداشت جهانی نرسیده است.
🔹صنعتهای هوایی نیز اقدام به اجرای طرح گذرنامههای واکسن کووید-۱۹ کردند. اتحادیه اروپا نیز قصد دارد برای افرادی که تحت واکسیناسیون کامل قرار گرفتهاند، این گذرنامه را صادر کند.
🔹با شرایط واردات واکسن و تولید داخلی واکسن برکت، میتوان گفت در آیندهای نزدیک اگر واکسن برکت و دیگر واکسنهای ایرانی نتوانند مجوز رسمی را از سازمان بهداشت جهانی دریافت کند، باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای صنعت هوایی کشور و متقاضیان سفرهای خارجی میشود.
🔹از طرفی حالا هم بعضی از کشورها فهرست ممنوعهای برای ورود اتباع کشورهای مختلف دارند. برای مثال عمان و بحرین ورود ایرانیان را به خاک خود تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کردهاند. در مورد سفر به عربستان برای حج عمره اما اخبار ضد و نقیضی وجود دارد./ تجارتنیوز
@Rasad_tahlil
⭕️ مطهری: قرنطینه هم اعلام شود باز عده زیادی از مردم رعایت نمی کنند/ فائزه هاشمی: نیروهای نظامی را به جای مقابله با حجاب و اعتراضات مردمی، برای مقابله با تجمعات استفاده کنند
👤 علی مطهری، نماینده سابق مجلس:
🔹اگر بتوانند بودجه لازم را فراهم کنند و قرنطینه کلی انجام شود خیلی خوب است/ دولت بیشتر به خاطر مشکلات مالی حاضر به انجام این کار نیست/ اجرای سیاست قرنطینه نیازمند امکانات و ابزارهای لازم است. مثلا بودجهای باید آماده باشد تا افراد روزمزد در جامعه تامین مالی شده و بخش زیادی از مردم دچار مشکل مالی نشوند.
🔹اگر مردم ما مردمی کاملا قانونمند بودند و از دولت حساب میبردند، این کار مفید بود اما مطمئن باشید که حتی اگر قرنطینه هم اعلام شود و نیاز مالی روزمزدها هم تامین شود، باز هم عده زیادی از مردم رعایت نکرده و این سیاست خیلی مفید نخواهد بود./ اگر قرنطینه در حدی باشد که دولت به شدت بر اجرای قرنطینه نظارت کند و حتی مثلا نیروی ارتش را به میدان آوریم، امکانپذیر است که این سیاست مفید واقع شود. همه این لوازم باید در کنار هم جمع شود تا این کار نتیجه مثبت داشته باشد.
👤 فائزه هاشمی رفسنجانی، نماینده پنجمین دوره مجلس به تاثیر در پیش بودن ایام سوگواری محرم در اتخاذ این رویکرد ستاد مقابله با کرونا اشاره کرده و میگوید:
🔹من فکر نمیکنم که مسائل اقتصادی ناشی از قرنطینه و سختی که گفته میشود برای دولت ایجاد میکند، خیلی نقشی در این تصمیمات داشته باشد. چون بالاخره سلامتی جامعه و کاهش دادن آمار فوتیها و مبتلایان به مراتب مهمتر از مساله معاش است. تاکنون هم چندین نوبت تعطیلیهایی اعلام و معاش مردم دچار مشکل شده است لذا فکر میکنم که اکنون مساله این نیست.
🔹حداقل میتوانند بخشهایی را تعطیل کنند. مثلا راهها را بسته و مانع سفرها شوند. دورهمیها را کنترل کرده و کاهش دهند.
🔹ما نیروی پلیسی کم نداریم. البته برای نجات مردم و کشور باید نیروهای انتظامی، بسیج، سپاه و ارتش را نیز به کار گرفت. به جای اینکه از اینها برای مراقبت از حجاب مردم و… استفاده کنند، میتوانند سازماندهی کنند تا راه خروجی شهرها را ببندند و کنترلها را افزایش دهند. مثلا در شهرهای کوچک تجمعاتی مثل عروسی و عزا و … کاملا مشخص و به سادگی قابل کنترل است. به جای اینکه این نیروها را برای مقابله با اعتراضات مردمی سازماندهی کنند، در محلات و سطح شهر استفاده کنند تا مانع تجمع مردم شوند./ جهان صنعت
@Rasad_tahlil
⭕️ فهرست وزرای پیشنهادی رئیس جمهور، تقدیم مجلس شورای اسلامی شد
▪️اسامی لیست کابینه پیشنهادی دولت سیزدهم
🔹وزارت ورزش حمیدرضا سجادی
🔹وزارت ارتباطات زارعپور
🔹وزارت کشور احمد وحیدی
🔹وزارت اطلاعات خطیب
🔹وزارت نیرو محرابیان
🔹وزارت خارجه امیر عبدالهیان
🔹وزارت اقتصاد سید احسان خاندوزی
🔹وزارت آموزش و پرورش حسین باغگلی
🔹وزارت راه و شهرسازی رستم قاسمی
🔹وزارت میراث فرهنگی ضرغامی
🔹وزارت کار حجت عبدالملکی
🔹وزارت علوم محمدعلی زلفیگل
🔹وزارت دفاع امیر آشتیانی
🔹وزارت کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد
🔹وزارت بهداشت بهرام عین اللهی
🔹وزارت ارشاد محمد مهدی اسماعیلی
🔹وزارت صمت سید رضا فاطمی امین
🔹وزارت نفت جواد اوجی
🔹وزارت دادگستری رحیمی/ آخرین خبر
@Rasad_tahlil
⭕️ مسئولان برای تولیدداخلی و واردات واکسن کرونا تلاش مضاعف کنند/ مجالس عزای حسینی مایه برکت و رحمت است، نگذارید وسیله شیوع کرونا شود
👤 رهبر انقلاب صبح امروز در پیام تلویزیونی:
🔹وقتی که بیماری، ویروس، دشمن شکل جدیدی پیدا میکند، آرایش دفاعی ما و شیوهی کار ما هم بایستی تغییر پیدا کند. او با شیوهی جدیدی وارد میشود، ما هم بایستی شیوهنامه و روشهای جدید و مستحکم و مواضع محکم را باید اتخاذ کنیم
🔹در یک روز بیش از پانصد خانواده داغدار بشوند، این چیز کمی است؟
🔹در اول جریان کرونا آزمایشهای بیماریابی عمومی رایج شد و این بسیار کار خوبی بود، این کار بایستی انجام بگیرد/ هم شبکهی بهداشت، هم کمک بسیج، در این زمینه فعالیت کنند و بتوانند آزمایش تشخیص بیماری را به صورت رایگان، به صورت وسیع برای همه فراهم کنند.
🔹هم برای واردات، هم برای تولید داخلی باید تلاش مضاعف بشود و بتوانند واکسن را هر جور که ممکن است برای همهی مردم برسانند
🔹میشنویم که دارو در داروخانهها یا بیمارستانها نیست یا کم است [...] اما در بازار آزاد با چند برابر قیمت است./ اگر این راست هست، این نشاندهندهی مشکل اساسی در شبکهِی توزیع است./ بایستی حتماً با این مسئله برخورد بشود و جلوی آن گرفته بشود. دارو باید در اختیار مردم قرار بگیرد.
🔹یک جاهایی گفته میشود که مقدار ملاحظهی مردم ۴۰ درصد یا ۳۵ درصد است. خب این خیلی کم است، باید صد درصد مردم رعایت بکنند./ لااقل اکثریت قاطع مردم باید این را رعایت بکنند.
🔹مجالس عزای حسینی و عاشورا مایهی برکت و رحمت الهی است/ با دقت شیوهنامهها رعایت بشود، فاصلهها رعایت بشود./ نگذارند که این مجالس خدای نکرده وسیلهی شیوع بشود
@Rasad_tahlil
📊مردم كشورهاي جهان از چه چيز بيشتر ميترسند؟
🔹٧٦ درصد مردم مالزي: كرونا
🔹٦٣ مردم سوئد: جرم و جنايت
🔹٦٢ درصد مردم آفريقاي جنوبي: بيكاري
🔹٥٩ درصد مردم ژاپن: كرونا
🔹٥٨ درصد مردم روسيه: فقر
🔹٥٧ درصد مردم كره جنوبي: كرونا
🔹٥٧ درصد مردم مكزيك: جرم و جنايت
🔹٥٥ درصد مردم كلمبيا: فساد
🔹٥٥ درصد مردم ايتاليا: بيكاري
🔹٣٣ درصد مردم آمريكا: جرم و جنايت
@rasad_tahlil
⭕️وزیر بهداشت پیشنهادی رئیسی؛ مخالف واردات واکسنهای کرونای آمریکایی و انگلیسی
🔹نام بهرام عیناللهی وزیر پیشنهادی بهداشت دولت سیزدهم، در بین اسامی امضاکنندگان نامهای است که در آن، از رئیسجمهوری وقت حسن روحانی خواسته بودند تا جلوی واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی را بگیرد.
🔹این نامه ۲۳ دی ۹۹ منتشر شده و خبرگزاریهای اصولگرا مدعی بودند که بیش از ۲۵۰۰ پزشک و عضو هیات علمی و ... آن را امضا کردهاند که البته نام همه آنها منتشر نشد.
🔹آنها خواسته بودند تا علاوه بر واکسنهای آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی، «برخی واکسنهای مربوط به ساز و کار کوواکس نیز که ماهیت مورد شبهه و مشکوک به ارتباط با جریانات کاملا مسئلهدار بینالمللی دارد، خریداری نشود».
🔹امضاکنندگان این نامه گفته بودند که «ابهامات جدی و قابل تأمل در خصوص سیر اعطا تائیدیههای رسمی به واکسنهای تولیدی شرکتهای آمریکایی وجود دارد».
🔹به این ترتیب وزیر بهداشت پیشنهادی رئیسی به همراه زاکانی، زهره الهیان، مرندی تاییدیههای FDA برای واکسنهای آمریکایی را زیر سوال برده بودند./روزآروز
@rasad_tahlil
⭕️ما آمارهای مرگ و میر را از سازمان جهانی بهداشت پنهان کردیم
👤دکتر زالی، رییس ستاد کرونا تهران
🔹 به دلیل قیمت واکسن جلوی واردات را گرفتند
🔹 وقتی اولین مورد کرونا در قم مشاهده شد خواهان قرنطینه قم شدم و گفتم انتخابات شهر قم تعطیل شود، اما بعضیها مرا مسخره کردند و گفتند این بیماری را براحتی کنترل میکنیم.
🔸 وقتی کارشناسان سازمان جهانی بهداشت به ایران آمدند ما به جای مشورت با آنها مدام از آنها میخواستیم در رسانهها از نظام سلامت ایران تعریف کنند. ما آمارهای مرگ و میر را از سازمان جهانی بهداشت پنهان کردیم.
🔹 کمکهای جهانی و پزشکان بدون مرز را از فرودگاه برگرداندیم در حالی که اطلاعات چندانی درباره ویروس نداشتیم و از مشاورههای بین المللی استفاده نکردیم. چرا چین که دوست صمیمی ما است به ما واکسن کافی نمیدهد؟
🔹 خبرهای خیلی تلخ تری برای هفتههای آینده داریم و شرایط بسیار بدتر خواهد شد. دلتا ۳ ماه در هند طول کشید، آنها به سرعت همه را واکسینه کردند.
🔹ما نباید غصه قیمت واکسن را بخوریم حتی باید ۲ برابر قیمت بخریم و مردم را واکسینه کنیم.
🔹 ما ۷۲۰ میلیون یورو خرج رمدسیویر کردیم و این پول را باید خرج واکسن میکردیم
🔹چطور در تحریم حاضریم تجهیزات نفتی را ۳ برابر قیمت بخریم، ولی در مورد واکسن این کار را نمیکنیم.
🔹هیچ راهی نداریم جز ۲ هفته تعطیلی که از همین امروز باید آغاز شود.
🔹 ما فقط برای ۵ روز ذخیره واکسن داریم و نمیتوانیم سرعت را زیاد کنیم، اگر واکسن زیاد بود ما مراکز را ۲ برابر میکردیم.
🔹نیروهای طرح تحول سلامت ۴ ماه است حقوق نگرفته اند، افراد حاضر در