⭕️شیب ملایم تا فیلترینگ تلگرام
▪️با دستور مركز ملي فضاي مجازي؛ تلگرام كند ميشود
🔹"شرکت ارتباطات زيرساخت" در راستاي شفافيت ساختارمند كه آن را راهبردي اساسي در مجموعه ي "وزارت ارتباطات" مي داند، به اطلاع عموم مي رساند:
🔹عصر روز گذشته ابلاغیهای توسط رئیس محترم مرکز ملی فضای مجازی واصل شد که بر اساس آن، مجوز قانونی صادره ي آن مرکز در سال ۱۳۹۵ در خصوص استقرار سرورهای شبکه توزیع محتوای پیام رسان تلگرام(CDN) در ایران لغو و باطل اعلام شده است.
🔹بر اساس روالهای قانونی، "شرکت ارتباطات زیرساخت" موظف است نسبت به خروج این سرورها از مدار اقدام نمايد و از این پس، ترافیک این پیام رسان تنها از طریق "ارتباطات بین الملل کشور" قابل راهیابی خواهد بود
🔹لازم به ذكر است، اجرای اين ابلاغيه مركز ملي فضاي مجازي، ممکن است کاهش کیفیت استفاده از اين پيام رسان را در پی داشته باشد/ انتخاب
▪️تصاویر و فیلم ها در تلگرام به سختی دانلود میشود
🔹پس از دستور فیروز آبادی، دبیر شورای عالی مجازی، از امروز صبح تصاویر و ویدیوها در تلگرام به سختی مشاهده میشوند.
@Rasad_tahlil
⭕️برجام چه تاثیر مثبتی بر اقتصاد داشت که خروج از برجام تاثیر منفی داشته باشد؟
👤محمدرضا پورابراهیمی ، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس
🔹خروج آمریکاییها از برجام و حتی لغو آن با توجه به اینکه به ویژه در حوزه پولی و بانکی گشایش خاصی صورت نگرفته است، تاثیر چندانی نمیتواند در این زمینه روی اقتصاد بگذارد اما نوسانات ارزی پیش آمده نشان دهنده برخی سوء مدیریتها است که باید تصمیمگیریها و سیاستگذاریها کارشناسی و با نظر متخصصان انجام شود.
🔹مشخص نیست که با وجود مثبت بودن تراز ارزی کشور چرا نوسانات ارزی اخیر تا این حد روی بازار اثر گذاشت چرا که حدود 50 میلیارد دلار در سال صادرات نفت داریم و حدود 45 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی که میزان واردات نیز تقریبا در همین حدود است.
🔹از سوی دیگر نیز شاهد افزایش قیمت جهانی اقلام اساسی هستیم. به عنوان مثال در سالهای گذشته هر بشکه نفت 30 دلار صادر میشد اما امروز به حدود 60 دلار رسیده است و سنگ آهن حدود دو برابر افزایش قیمت داشته و متوسط قیمت جهانی محصولات پتروشیمی و مس به ترتیب 60 و 75 درصد نسبت به گذشته افزایش داشته است. پس سوال اینجاست که چرا باید شاهد مشکلات کنونی باشیم که به نظر یکی از عوامل آن سوء مدیریت مفرط در بانک مرکزی است .
🔹سود سپردههای بانکی را به غلط از 15 درصد به 20 درصد افزایش دادهاند تا التهابات بازار ارزی را مدیریت کنند.تقریبا همه مسئولان اقتصادی مخالف با این سیاستگذاری بودند و این مسئله به شدت نمایندگان را نگران کرده که پس چه کسی موافق این سیاستگذاری بوده و تصمیمات اقتصادی کشور را چه کسانی میگیرند؟
🔹دلار 4200 تومان را مطرح کردهاند. نباید اینگونه رفتار کرد چراکه بازار غیررسمی در کنار بازار رسمی شکل میگیرد و باید به جای آن در حوزه ارزی بازار متشکلی ایجاد کنیم که همه متقاضیان و مصرفکنندگان از ابتدا تا انتها در وضعیت شفافی مشخص باشد که البته سامانه نیما هم میخواهد همین کار را انجام بدهد که مورد تایید نمایندگان مجلس است.
@Rasad_tahlil
📮#توییت
🔹واکنش الهه کولایی به مقوله حجاب اختیاری :
🔹حجاب اجباری روح قانون را نقض کرده است !
@Rasad_tahlil
⭕️ دوستی با کفار موجب فساد کبیر در زمین میشود
⭕️ تسلط کفار بر برخی کشورهای اسلامی بخاطر عدم تمسک به قرآن است
👤 رهبر انقلاب در دیدار با شرکتکنندگان در سی و پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم:
🔹اگر چنانچه این ولایت بین مؤمنین و قطع ولایت بین مؤمنین و کفار بهوجود نیاید، در زمین فساد کبیر بهوجود میآید. امروز در منطقه اسلامی ما جنگ داخلی هست، فشارهای فراوان هست، دولتهای بیعقل و عقبمانده بعضی از کشورها علیه کشورهای دیگر وارد جنگ میشوند، وارد جنایتکاری میشوند، امروز مردم یمن دچار چه مصیبتی هستند! عروسیشان عزا میشود، بمباران میکنند، مردم کوچه و بازار و مسجد را نابود میکنند در افغانستان یک جور دیگر در پاکستان یک جور دیگر، در سوریه به یک نحو دیگر. این بخاطر این است که ما مسلمانها ولایت بین مؤمنین را فراموش کردیم، یعنی به قرآن عمل نمیکنیم، اگر به قرآن عمل بکنیم عزت پیدا میکنیم. این راهی است که مسلمانها را خوشبخت میکند.
🔹امروز به قرآن احتیاج داریم، راه صحیح جوامع اسلامی و امت اسلامی عمل به قرآن است. در یک روایتی میفرماید: «ان هذا القرآن حبل الله و هو نور المبین» خاصیت نور چیست؟ نور راه را به انسان نشان میدهد. ما دارای عقل و تواناییهای گوناگون و قدرت فکری هستیم اما اگر نور نباشد اینها نمیتواند به ما کمک کند، این نور قرآن است «و شفاء نافع» مریضیم دیگر، بیماری داریم، عقبماندگی کشورهای اسلامی را ببینید، تسلّط کفار بر بسیاری از کشورهای اسلامی را ملاحظه کنید! اینکه رئیس جمهور آمریکا با کمال وقاحت میگوید اگر ما نباشیم بعضی از کشورهای عربی یک هفته هم نمیتوانند خودشان را حفظ کنند، این تذلیل ملتهای مسلمان است، این بیماری است، از بیماری ذلت هیچ بیماریای بالاتر نیست، این بخاطر عدم تمسک به قرآن است، ما این شفاء و درمان را از دست دادیم.
@Rasad_tahlil
⭕️ مرتضوی را آزاد کنید اما ...
👤 احسان محمدی؛ روزنامه نگار
🔹همه ما مدعی هستیم که عدالت را دوست داریم اما حقیقت آن است که بیشتر ما موافق اعمال عدالت در حق دیگران هستیم و امیدواریم در مورد خودمان با تسامح و تساهل برخورد شود و «سخت نگیرند».
🔹سعید مرتضوی یا چنان که دوست داشت قاضی مرتضوی بازداشت و به زندان تحویل داده شد. زمانه خوبی برای نقل خاطره ها و شکستن بغض های آنان رسیده که در دوران اوج او مورد نوازش قرار گرفتند.
🔹تعداد بی شمار کاریکاتورها و مطالب طنز هجوآمیز درباره او خبر از ترکیدن یک بغض می دهد. از سوی دیگر حتی دوستان دیرین اش هم مهر سکوت بر لب زده اند. انگار که هرگز او را نمی شناسند و در روزگاری که نماد برخوردهای قهرآمیز با روزنامه نگاران بود و یکه تازی می کرد جاده را برایش صاف نمی کردند!
🔹کسانی هم البته با فروتنی گفته اند که «فتاده را پای زدن مردی نیست» و حالا که از اسب افتاده است بهتر است از در رحمت و گذشت با او وارد شد و همین اندازه هم کسی را کفایت می کند که زمانی یکه تازه می کرد.
🔹اما فارغ از این نگاه های اخلاقی یا خشم و خنده ها آیا می توان از محاکمه، بازداشت و زندانی شدن مرتضوی خوشحال بود؟
🔹آیا مرتضوی به تنهایی و بر اساس خواست و اراده فردی دست به این اقدامات زد؟
🔹خلاصه کردن برخی ماجراها در یک فرد، دست کمی از پاک کردن صورت مسئله ندارد. اینکه چرا و چطور کسی مثل خاوری و مرتضوی به چنین اختیاراتی دست پیدا می کند نکته اصلی ماجراست نه تخلف فردی او.
🔹تا زمانی که زمینه و بستری برای رشد این افراد وجود دارد و دست هایی که احتمالاً می گویند «تو برو جلو ما پشتت هستیم» مرتضوی ها و خاوری ها رشد خواهند کرد و تاوان بسیاری خواهیم داد. همه. از افرادی که در چنگال آنها اسیر می شوند تا احترام و اعتبار حاکمیت.
🔹مرتضوی را آزاد کنید اما این ساختار را اصلاح کنید!/ کانال احسان محمدی
@Rasad_tahlil
⭕️ ترامپ: دیدگاه ماکرون در قبال ایران تغییر کرد/ ایرانیها در دوره من «مرگ بر آمریکا» نمیگویند
👤 دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا:
🔹(درباره نتایج سفر ماکرون به واشنگتن) ما دستاوردهای زیادی داشتیم. واقعا دستاوردهای زیادی داشتیم، بیش از آنچه هرکسی میداند، دستاوردهایمان را شاهد خواهید بود.
🔹معتقدم که اکنون دیدگاه او نسبت به ایران، در مقایسه با دیدگاهش پیش از آمدن به کاخ سفید، بسیار متفاوت شده است. و این بسیار مهم است. او میداند در مسئله ایران، حرف من چیست... رئیسجمهور توافق وحشتناکی با این کشور کرد، منظورم از رئیسجمهور، دولت پیشین است که توافق وحشتناکی کرد و ۱۵۰ میلیارد دلار، که ۱.۸ میلیارد دلار آن نقد بود، به آنها پرداخت کرد. پول واقعی، در بشکه و جعبه با هواپیما. این غیر قابل تحمل است.
🔹آن وقت آنچه آنها انجام دادند این بود که فریاد بزنند "مرگ بر آمریکا، مرگ بر آمریکا." البته دیگر چنین فریادی نمیزنند، زمان او (باراک اوباما رئیسجمهور سابق آمریکا) بود که چنین فریادی میزدند، زمان من چنین فریاد نمیزنند. این اواخر دیگر ندیدهایم که قایقهای کوچک آنها در اقیانوس دور کشتیهای ما گشت بزنند، چون میدانند که اگر دور کشتیهای ما گشت بزنند، دیگر اثری از آنها (قایقها) باقی نمیماند.
🔹در مسئله کره شمالی داریم خیلی خوب عمل میکنیم، خواهیم دید که چه میشود. اولا، من مثل اوباما نیستم که [جان] کری [وزیر خارجه سابق آمریکا] را که بدترین مذاکرهکننده است برای توافق هستهای بفرستم. او هرگز [مذاکرات را] ترک نکرد. او باید ترک میکرد، اگر نمیتوانست به توافق بسیار بهتری برسد، باید ترک میکرد./ فارس
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 واکنش آذری جهرمی به استفاده از القاب تملق آمیز برای مسئولان: «بعضی از عنوان ها برای مسئولان مانند من سم است،ممکن است باورمان شود.»/ ایرنا
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد جمعه (7اردیبهشت، 10شعبان، 27آوریل):
1330؛ آغاز نخستوزیری دكتر "محمد مصدق" در نوبت اول
1344؛ محاكمه 13 نفر از متهمان به قتل حسنعلی منصور در دادگاه نظامی ارتش آغاز شد
1349؛ هیأتی از سرمایه داران امریكایی به رهبری راكفلر، وارد تهران شد
1363؛ امضای قرارداد كمكهای تسلیحاتی شوروی به رژیم عراق در جریان جنگ
1375؛ رحلت دانشمند معظم، حجت الاسلام و المسلمین "سیدرضا برقعی"
1972م؛ مرگ "قوام نِكْرومه" سیاستمدار افریقایی و بانی استقلال غنا
1231م؛ تأسیس دادگاه تفتیش عقاید معروف به "انكیزیسیون" در اسپانیا
@Rasad_tahlil
⭕️ خسارت یک واحد مونتاژکار بدون واحد تحقیق و توسعه و چشمانداز تولید واقعی، بیش از خسارت واردات است
👤 سیدیاسر جبرائیلی؛ کارشناس اقتصاد سیاسی
🔹چند روز پیش دانشجویی مراجعه کرد و پرسید شما که حامی تولید داخلی هستید، چرا گوشی ایرانی استفاده نمیکنید؟ پاسخ دادم به این دلیل که گوشی داخلی نداریم و آنچه میبینید، صرفا سرهمسازی قطعات وارداتی است.
🔹همان اندازه که واردات مذموم است، مونتاژکاری صرف نیز مذموم است. بنگاهی که اثری از واحد تحقیق و توسعه در آن دیده نمیشود و صرفا مشغول واردات قطعات و سرهم کردن آنهاست، نه تنها هیچ کمکی به پیشرفت کشور نمیکند، بلکه اشتغالی هم که ایجاد میکند در نگاه کلان کاملا کاذب است. اشتغال کاذب یعنی اشتغالی که ارزش افزوده آن تقریبا هیچ باشد و زنجیره ارزش اصلی محصولی که تولید میشود، در خارج از کشور باشد.
🔹مونتاژکاران به نام تولید داخلی و با معافیتهای گمرکی و امتیازات و تسهیلات فوقالعادهای که دریافت میکنند، هزینهای بسیار بیشتر از حقوقی که به کارگران میپردازند، به کشور تحمیل میکنند. به این دلیل است که خسارت یک واحد مونتاژکار بدون واحد تحقیق و توسعه و چشمانداز تولید واقعی، بیش از خسارت واردات است.
🔹در سال حمایت از تولید داخلی، خوب است دولت همه تولیدکنندگان را مکلف کند که میزان داخلی بودن قطعات محصول را -بر حسب ارزش- بر روی جعبه کالا درج کرده و برنامه دقیق خود را برای داخلیسازی بیشتر قطعات به مشتری اعلام کنند. یعنی دقیقا به مشتری بگویند چند درصد سود سالیانه را هزینه تحقیق و توسعه میکنند، واحد تحقیق و توسعهشان در حال کار بر روی کدام فناوری است، یا با کدام شرکت دانش بنیان درباره ارتقای فناوری قرارداد دارند و زمانبندی پروژه چگونه است.
🔹آن مونتاژکاری که نه تنها از تولید داخلی استفاده نمیکند، نه تنها واحد تحقیق و توسعه ندارد، بلکه برنامهای هم برای این کار ندارد، به هیچ وجه شایسته حمایت نیست. شرط هرگونه حمایتی، باید ارائه برنامه مشخص برای تغییر رویکرد از مونتاژکاری به نوآوری باشد./ کانال سیدیاسر جبرائیلی
@Rasad_tahlil
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #موشن_گرافیک | خبط بزرگ
🔹 رضاخان با ساخت راه آهن چگونه به ایران خدمت کرد!
@Rasad_tahlil