⭕️ تنها ۹ درصد از شاغلان ایرانی به کار خود تعهد و دلبستگی دارند!
🔹بر اساس آخرین نظرسنجی موسسه گالوپ، تنها ۲۱ درصد از افراد شاغل در سراسر جهان نسبت به کار خود تعهد و دلبستگی دارند. این عدد برای شاغلین در ایران برابر ۹ درصد است!
🔹نظرسنجی گالوپ درباره «وضعیت محیط کار» هر ساله در تعداد زیادی از کشورهای جهان برگزار میشود. جامعه آماری این پژوهش افراد شاغل در هر کشور محسوب میشوند.
🔹لازم به تذکر است که گالوپ برای تعیین میزان افراد شاغلی که نسبت به کار خود تعهد دارند، از یک فرمول مشخص استفاده میکند که شامل ۱۲ گویه درباره تجربیات ادراکی، عاطفی و رفتاری افراد
در محیط کار است./ کیو آنالتیکز
@Rasad_tahlil
⭕️ میزان سپرده بانکی هر استان به ازای هر نفر جمعیت استان
▪️نود اقتصادی:
🔹محاسبات نسبت سپردههای بانکی (پس از کسر سپرده قانونی) نشان میدهد به ازای هر تهرانی ۲۰۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان سپرده در بانکهای تهران وجود دارد. این رقم ۱۰ تا ۱۶ برابر سرانه سپرده استانهای محروم است.
🔹قابل ذکر است بخشی از دلیل بالا بودن رقم سپرده در استانهایی مثل تهران و بوشهر و یزد مربوط به سهم بالای سپرده بانکی اشخاص حقوقی است اما در مجموع بررسیها نشان میدهد در نظام بانکی ایران، سهم اشخاص حقوقی از کل سپردههای بانکی حدود ۳۵ درصد و سهم اشخاص حقیقی ۶۵ درصد است.
@Rasad_tahlil
⭕️ وقتی مسئول حراست می تواند یک کنسرت را برهم بزند، حتما می تواند جلوی تولیدات یک کارخانه را هم بگیرد
🗞روزنامه اعتماد نوشت:
🔹برای صاحبان سرمایه امنیت حقوق مالکیت مهم است. واقعا اگر کسی سرمایهای داشته باشد، حاضر است آن را در ایران سرمایهگذاری کند؟ ریسک از میان رفتن سرمایهاش چقدر است؟ شاید دولت بگوید که صد درصد تضمین شده است. ولی اینچنین نیست.
🔹نمونه؟ هنگامی که یک گروه فعال فرهنگی مجوز برگزاری یک کنسرت را با هزار بدبختی میگیرد، هزینه سالن را پیشاپیش پرداخت میکند، مردم هم بلیت میخرند و با زحمت زیاد برنامهریزی کرده و کنسرت برگزار میشود، سپس در میان کار یک نفر به نام حراست وارد میشود و آن را لغو میکند.
🔹 این یعنی مالکیت امنیت ندارد. یعنی حکومت مقتدر نیست. گویا مجوزهای صادره توسط حکومت، برای بخشهای دیگرش فاقد «اعتبار» و «ارزش» است.
🔹«بیاعتباری» اقدامات حکومت مرکزی توسط مقامهای محلی و تخصصی، به این معناست که برخی از آقایان در عمل، حکومت را به عنوان مصداقی از حاکمیت ملی به رسمیت نمیشناسند.
🔹 این بدان معنی است که حکومت مرکزی و مقتدر، در حال گذار به یک ساختار ملوکالطوایفی است و این اقدامی براندازانه است.
🔹 یا در نمونه دیگر عدهای با سر و صدا کنسرت را به هم میزنند، یعنی دولت قدرت دفاع از حقوق مالکیت مردم را ندارد.
@rasad_tahlil
📊 دوقطبی در جوامع اروپایی
در حمایت از عملکرد رهبران سیاسی در جنگ روسیه و اوکراین
✍ نتایج موج سوم پیمایش موسسه (yougov) نشان میدهد شهروندان ۶ کشور اروپایی، اختلاف نظر قابل توجهی بر سر اعتماد به تصمیم رهبران سیاسی خود در موضوع جنگ روسیه و اوکراین دارند.
بر این اساس بیشترین میزان اعتماد مردم به تصمیم رهبران سیاسی مربوط به لهستان بوده و کمترین میزان اعتماد را شهروندان اسپانیا گزارش کردهاند.
کیو آنالتیکز؛ جهان از دریچه اعداد
اینستاگرام | توییتر
✅ ایران دارای پایین ترین میزان «استطاعت پذیری مسکن» در قاره آسیا
🔹ایران دارای پایین ترین میزان استطاعت پذیری تهیه (خرید یا اجاره) مسکن توسط مردم در قاره آسیا (پس از سوریه و سریلانکا) است.
🔹ضعف، اهمال، بی برنامگی و بی مسئولیتی دولت از یک سو و شدت رهاسازی، به بازارسپاری و مالی سازی (سفته بازی و سوداگری و کالای سرمایه ای سازی) در بخش مسکن در سوی دیگر همراه با اهرم شوک های قیمت ارز، شرایطی را فراهم آورده است که در کشوری با زمین فراوان و ارزان ترین هزینه تولید مسکن (کارگر ارزان مهاجر و تولید مصالح ساختمانی انرژی بر با انرژی بسیار ارزان)، مردم کمترین استطاعت خرید مسکن را داشته باشند.
🔹شوکهای قیمت ارز و در سوی دیگر فعالیت های سفته بازانه و سوداگرانه و تبدیل مسکن به کالای سفته بازی و سرمایه ای (به سبب معافیت گسترده املاک و مستغلات از مالیات، اعم از خانه های اضافی یا خالی، عایدی سرمایه، ویلا و مسکن لوکس، سوداگری و …) مهم ترین دلیل رالی قیمت ها در زمین و مسکن است.
@rasad_tahlil
📸 وزیر خارجه آمریکا: ما تحریم هایی را علیه موجودیت های حقوقی تجارت کننده نفت و پتروشیمی ایران اعمال کرده ایم
🔹️ ما بکارگیری اقتدارمان را در هدف قرار دادن صادرات این تولیدات ایران ادامه خواهیم داد تا آن هنگام که ایران آماده بازگشت به اجرای کامل به تعهدات خود در بازگشت متقابل به برجام باشد.
▪️جزئیات تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران
اسامی شرکتهای تحریمشده به شرح زیر است:
🔹شرکت بلوکاکتوس برای تجهیزات سنگین و تجارت قطعات یدگی دستگاهها، مستقر در امارات، به بهانه ارتباط با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس؛
🔹شرکت «فرول کانیون»، مستقر در چین، به بهانه ارتباط با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس؛
🔹شرکت کشتیرانی گلدون واریر، مستقر در چین، ذیل فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۴۶؛
🔹شرکت مدیریت کشتیرانی پایونیر، مستقر در سنگاپور، ذیل فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۴۶؛
🔹شرکت تجارت زنفر، مستقر در مالزی، به بهانه ارتباط با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس؛
🔹شرکت تجارت بینالمللی شکوفی، مستقر در چین، به بهانه ارتباط با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس.
🔹نفتکش گلوری هاروست، تحت پرچم پاناما، بهانه ارتباط با شرکت گلدن واریر/فارس
@rasad_tahlil
⭕️آقای رئیس جمهور! زمان انتخابات هم با مساله حجاب مثل امروز برخورد میکنید؟
✍ صادق زیباکلام
🔹جناب آقای رئیس جمهور در جلسهای که با اعضاء «ستاد امر بمعروف و نهی از منکر» داشتند، از آنها خواستند که تسلیم جوسازیها نشده و بوظائف قانونیشان در مورد حجاب عمل کنند.
🔹جناب رئیسی تنها چهرۀ اصولگرا نیستند که در قبال اعتراضاتی که نسبت به اعمال فشار و برخوردهای ناخوشایندی که نسبت به بانوان بدحجاب صورت گرفته، سکوت اختیار کردهاند. کِاَنَّهُ آن رفتارهای تاسفآور در ایران نبوده و در کشور دیگری آنگونه با زنان رفتار شده. ایشان حتی تلویحاً از «ستاد امر بمعروف» میخواهند که بدون توجه به جوسازیها، قرص و محکم قانون را باجرا بگذارند.
🔹گمان نمیرود که معنی سخنان ایشان و موضعگیریشان در قبال اجرا «حجاب اجباری» خیلی جای تردید داشته باشد. موضوع چیز دیگری است. موضوع، برخورد دوگانه در خصوص مسئلۀ حجاب، قبل و بعد از انتخابات است.
🔹میتوانیم چشمانمان را ببندیم و دو سه سال دیگر را تصور کنیم که جناب رئیسی به همراه چند چهرۀ اصولگرای دیگر دارند مناظرۀ انتخاباتی برگزار میکنند و جناب دکتر حیدری، مصاحبهکنندۀ برجستۀ صدا و سیما از نامزدها در مورد حجاب پرسیدهاند.
🔹آیا جناب رئیسی در فضای انتخابات هم همچنان بسر وقت «ستاد امر بمعروف» و سایر دستگاههای اجرایی میروند و به آنها یادآوری میکنند که مرعوب جوسازیها نشده و قانون حجاب را قرص و محکم اجرا نمایند؟
@ rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ احسان حسینی، خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به جدول بالا:
🔹تقریبا یک سال گذشت و هنوز معلوم نیست برنامه دولت سیزدهم برای اجرای ۲۴ ابرپروژه بهینهسازی مصرف سوخت چیه.
🔹بیتوجهی به کنترل مصرف ادامه داره و تراز سوخت در حال منفی شدنه، یعنی الان نه تنها صادرکننده نیستیم بلکه داریم واردکننده سوخت هم میشیم.
@Rasad_tahlil
⭕️ چند توییت پیرامون خبر کشتن ایمن الظواهری
👤 صادق زیباکلام، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹ایمن الظواهری نه نخستین رهبر القاعده بود که بدست آمریکاییها کشته شد و نه آخرین آنها.چند سال قبل هم آنها اسامه بنلادن را کشتند.آمریکاییها تاکنون دهها رهبر القاعده را در یمن،سوریه،عراق و سایر کشورها کشته اند.معذالک نوادگان دایی جان ناپلئون درایران القاعده را ساخته امریکامیدانند.
👤 عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه همشهری:
🔹تجربه طولانی ترورهای آمریکا در جهان نشان می دهد که ترور را به محض دسترسی به طرف انجام نمی دهند بلکه هنگام نیاز انجام می دهند.عمده این نیاز قبل از انتخابات خودنمایی می کند.ظاهراً ترور در رای آوري موثر است
👤 علی صمدزاده، پژوهشگر امنیت و روابط بینالملل:
🔹عموماً حذف یک رهبر در شرایط اشراف اطلاعاتی با دو هدف صورت میپذیرد: نخست، کسب دستاورد سیاسی؛ دوم، اثرگذاری بر معادلات داخلی گروه مورد هدف.
🔹باید منتظر بود و دید با حذف ايمن الظواهري وضعیت شاخه مرکزی القاعدة در رقابت برابر شاخههای منطقهای چگونه میشود و کدام جریان فکری، هدایت القاعدة را در دست میگیرد و توازن داخلی آن به چه نحو پیش میرود. به طور حتم، تحلیل هدف دوم از اولی بسیار مهمتر است.
🔹باید در نظر داشت شاخه مرکزی در بسیاری موارد رویکرد و دیدگاهاش بسیار متفاوت از شاخههای منطقهای نظیر داعش و جبهةالنصرة بوده است.
🔹آمریکا حضور الظواهری در کابل را نقض آشکار توافقات دوحه در سال ۲۰۲۰ میداند که طی آن طالبان متعهد شده بودند از القاعده در خاک خود میزبانی نکنند. طالبان هم آمریکا را متهم کرده که با حمله به خاک آنها از این توافقنامه سرپیچی کرده است. این جنگ زرگری هم نیازمند تحلیل نیست!
👤 امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا:
🔹اهداف بایدن برای صدور فرمان کشتن ایمن الظواهری در تابستان 2022:
1️⃣ رفع تصویر ویرانگر از شیوه خروج آمریکا از افغانستان، همزمان با نخستین سالگرد آن
2️⃣ کمک تبلیغاتی به نامزدهای دموکرات در انتخابات میاندوره ای سه ماه آینده آمریکا
@Rasad_tahlil
⭕️ ادعای شکستخوردگی دولت رئیسی توهمی بیش نیست/ این دولت به همه اهداف خودش رسیده است
👤 کاظم انبارلویی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی:
🔹بیان اینکه این دولت شکست خورده و به اهدافش نرسیده، تورهمی بیش نیست و فقط در ذهن کسانی است که آرزو دارند مملکت را تسلیم آمریکا کنند.
🔹دولت آقای روحانی با وجودی که می دید روند مذاکرات به خسارت محض رسیده، نفت نمی فروخت چون می گفت «FATF باید تصویب شود»؛ مطالبات مردم را پاسخ نمی داد، می گفت «با مشکل اداره کشور مواجه ایم، باید با دنیا ارتباط داشته باشیم و برای نیل به این مقصود نیز راهی نیست جز آنکه با آمریکا و اروپا بسازیم»؛ این رویکرد بن بستی در روابط جمهوری اسلامی با دنیا ایجاد کرده بود.
🔹دولت روحانی کلی امتیاز به آمریکا و اروپا داد به این امید که تحریم ها لغو شود اما نه تنها تحریم ها لغو نشد بلکه دو برابر نیز شد
🔹دولت آقای رئیسی ضمن آنکه کرکره مذاکرات را پایین نکشید، توسعه روابط با بسیاری کشورهای دنیا از جمله چین، روسیه، هند و همسایگان ایران را در دستورکار قرار داد و گشایشی در حوزه روابط خارجی به وجود آورد. از طرفی در جریان مذاکرات مشخص شد آمریکایی ها نه تنها امتیاز نمی دهند بلکه می خواستند امتیازهای جدیدی بگیرند.
🔹دولت سیزدهم توانست بسیاری از بدهی های دولت گذشته را پرداخت و توازنی در پرداخت ها و دریافت ها ایجاد کند. همچنین امروز ایران به طور متوسط یک میلیون و 100 هزار بشکه نفت می فروشد و پول آن را هم نقد می گیرد که این مسئله در حل مشکلات مردم بسیار موثر واقع شده است.
🔹مسئولان این دولت در حوادث غیرمترقبه همچون سیل و زلزله کنار مردم بودند و پرهیز داشتند که بحران را از پشت میز مدیریت کنند بنابراین این دولت به همه اهداف خودش رسیده است. در حوزه مسکن هم اقداماتی انجام شد اما مشکلاتی وجود دارد که هم اکنون مسئولان در حال حل آنها هستند. در مجموع فکر نمی کنم مسئولان این دولت اراده ای برای رسیدن به هدفی کرده باشند اما به آن هدف نرسیده باشند./ نامه نیوز
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 محمد جواد ساداتینژاد، وزیر جهاد کشاورزی:
🔹چرا شب عید و ماه رمضان در کشور ما بهشت سودا گران میشود؟ در آمریکا موقع کریسمس بوقلمون به قیمت پفک میرسد ولی در کشور ما برعکس است/ نود اقتصادی
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پناهیان: نمایندگان مجلس طغیان نکنند!
🔹نمایندهای که از مردم رای گرفته، حالا به مردم میگوید گروه فشار! چرا به مردم توهین میکنید؟
🔹همین گروه فشار به تو رای دادند که در مجلس بشینی، حالا در مجلس طغیان میکنی؟
🔹شما نمایندگان مجلس نوکر مردم هستید، این مردم ارباب شما هستند و گاهی میخواهند سر شما داد بزنند.
@rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حرکت دولت مانند حرکت کسی است که روی تردمیل میدود و مسافتی طی نمیشود
👤 مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم و عضو کمیسیون امنیت مجلس:
🔹 اگر پای صحبت تک تک نمایندگان بنشینید جز اندکی شاید رضایت وجدانی از حضورشان در مجلس نداشته باشند زیرا نقشی از مجلس در حل مشکلات عمیق جامعه نمی بییند و هر روز در حوزه انتخابیه با انتقاد و پرخاش مردم روبرو هستند اما تاثیری در حل مشکلات آنها در کارشان نمی بینند.
🔹 امروز حرکت دولت مانند حرکت کسی است که روی تردمیل می دود و مسافتی طی نمی شود؛ امروز نقطه ( الف ) و ( ب ) شما کجاست که ارزیابی کنیم پیشرفتی در امور اتفاق افتاده یا خیر؟
🔹 آقای رئیس جمهور! یک چهارم فرصت خدمت شما گذشت آیا یک چهارم اهدافی که باید طی کنید وصول شده است و به آن رسیده اید؟ فرصت ها مانند ابر می گذرد./ ایلنا
@rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس اینترنشنال:
🔹آمریکا و اروپا آنقدر باید ایران را تحریم کنند تا ایران به شرایط اقتصادی و سیاسی عراق تبدیل شود که عملا تمام سامانه های اقتصادی و اجتماعی آن متلاشی شود!"
@rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا همه، کسری مصرف برق را از بخش صنعت تامین میکنند؟/ قطعی برق نسبت به پارسال منظم شده، ولی ساعات آن بیشتر شده است!/ برق واحد صنعتی ما ۱۱ صبح میرود، ۱۰ شب میآید
👤 آرین قصری، تولید کننده محصولات پزشکی، پلیمری و دارویی
🔹 امسال تصمیم گرفتند تمام قطعی برق را به جای واحدهای مسکونی از واحدهای صنعتی تامین کنند
🔹 این اتفاق قطعی برق ما را به نسبت به سالهای گذشته بیشتر کرد
🔹 ۳۶ درصد مصرف برق کشور صنعتی، ۱۴ درصد کشاورزی و خانگی ۳۱ درصد است
🔹 خیلی از کارگاههای کوچک توانایی خرید موتور برق ندارند و وقتی برق را قطع میکنند، این واحدها مجبورند واحدهای خود را تعطیل کنند.
@rasad_tahlil
👤امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل بینالملل
🔹برای اعضای «باشگاه تحریم شوندگان»، سفر نانسی پلوسی به تایوان ناخواسته یک موهبت است، موهبت تشدید تنش میان اقتصاد اول جهان و اقتصاد دوم جهان.
🔹هرچه تنش میان آمریکا و چین افزایش یابد، اعضای «باشگاه تحریم شوندگان» امکان بیشتری برای کاهش اثرگذاری تحریم های غرب می یابند.
@rasad_tahlil
⌛️ رصد چهارشنبه (12مرداد، 5محرم و 3آگوست)
1358؛ برگزاری انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی
1358؛ درگذشت استاد "جواد بدیع زاده" موسیقی دان معاصر
1359؛ تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
1392؛ درگذشت مرشد ولیالله ترابی از نقالهای برجسته تئاتر ایران
1219ق؛ شكست و عقب نشيني روسها در نبرد "ايروان" در زمان فتحعلي شاه قاجار
@Rasad_tahlil
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب یزد، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
@Rasad_tahlil