رصد اخبار و شنیده ها
🔴فرانسه تعیین سفیر جدید در ایران را معلق نگاه داشته است ▫️رسانههای فرانسوی گزارش دادهاند دولت این
✍رویترز: فرانسه برای معرفی سفیر جدید در ایران شرط گذاشته است
🔺خبرگزاری رویترز به نقل از چند منبع که نام آنها را ذکر نکرده نوشته است فرانسه تا هنگامی که ایران از طرح ادعایی بمبگذاری در نشست مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) در پاریس اطلاعاتی به فرانسه ندهد سفیر جدید خود را به جمهوری اسلامی معرفی نمی کند.
🔴نزدیکان آشنا، قبح زدایی از رسانههای ضدانقلاب را کلید زدند!
🔹🔸تنها ۵ روز پس از مصاحبه علی علیزاده با شبکه منوتو و ایجاد چالش "شفافیت مالی این شبکه صهونیستی"، پوریا آسترکی از نزدیکان مشاور پرحاشیه حسن روحانی در مصاحبه تصویری با شبکه بی بی سی فارسی، سعی کرد قبح مصاحبه با رسانههای ضدانقلاب را بِزُداید.
در این باره چندنکته گفتنی است؛
1⃣ - علی علیزاده(تحلیلگر) مدتهاست که ساکن لندن بوده و در برخی موارد نزدیک به نگاه های جمهوری اسلامی بوده که از این باب مورد توجه رسانههای انقلابی قرار گرفته است، ولی پوریا آسترکی(نزدیک به آشنا)فردی بوده که با دولت جمهوری اسلامی همکاری هایی دارد و از داخل ایران با بی بی سی فارسی اقدام به مصاحبه کرده که در نوع خود تابوشکنی به حساب میآید.
2⃣ - پوریا آسترکی اگر بدون هماهنگی با ارگان های نظارتی اقدام به مصاحبه با بی بی سی کرده، باید تحت پیگرد قرار بگیرد و اگر قبل از مصاحبه با بی بی سی با ارگانی دولتی هماهنگی های برای ارتباط با رسانه وزارت خارجه انگلستان داشته، باید نام آن افشا شود تا همگان متوجه این موضوع شوند که پروژه عادی سازی ارتباط با رسانه های ضدانقلاب، توسط کدام قسمت از دولت در حال پیگیری است.
3⃣ - مشاوران نام آشنای دولتی به دنبال این هستند که از بسترهای رسانه ای ضدانقلاب باید در موارد مختلف استفاده کنند، شبکه های ضدانقلاب که طبیعتاً مورد استفاده جناح منتقد دولت قرار نخواهد گرفت، بستر جدید فعالیت دولتی ها خواهد شد ولی قبل از هر چیزی باید شاخک نهادهای نظارتی داخل کشور نسبت به آن بیحس شود.
4⃣ - آسترکی در نشست بی بی سی با مریم معمار صادقی(از تند ترین افراد ضدانقلاب که گرایشات بهائی گری دارد) همکلام میشود که فارغ از محتوا، بازی دوسرباخت برای ایران است.
رصد اخبار و شنیده ها
💢 #سپیده_گلریز (مترجم وزارت خارجه جمهوری اسلامی!) لطف کردند در محرم از شخصیت یزید تعریف کردند، روزها
واکنش وزارت خارجه به انتشار یک متن توهین آمیز
روابط عمومی وزارت امور خارجه:
🔹به دنبال انتشار مطلبی موهن علیه سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) توسط فردی تحت عنوان «مترجم وزارت امور خارجه»، اعلام می شود چنین فردی هیچگاه کارمند وزارت امور خارجه نبوده و نیست.
🔹وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن هرگونه جسارت به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین، نشر و بازنشر و بدتر از همه تقطیع برخی اظهارات آن توسط برخی مدعیان دروغین را توهین بی شرمانه و غیرقابل بخشش به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله (ع) در روز عاشورا دانست.
🚩تلآویو چه خوابی برای عراق دیده است؟/ ۲۰ کشته و ۳۰۰ زخمی آمار تلفات اعتراضات بصره
🔹️دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در بصره در تازهترین آمار از کشته شدن 20 نفر و زخمی شدن بیش از 300 نفر دیگر در تظاهرات و اعتراضاتی که طی هفتههای اخیر در بصره جریان داشت، خبر داد.
🔹️فرمانده اطلاعات نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در تلاش برای منحرف کردن افکارعمومی از تحرکات منفی و خطرناک صهیونیستها در کشورهای منطقه مدعی نفوذ نظامی ایران در داخل عراق شد و گفت یک سال قبل، هرگز عراق را تحت نظر نداشتیم، اما اکنون به طور جدی توانمندیهای ایران را در عراق دنبال میکنیم.
ظریف: آمریکا باید مانند کشور نرمال رفتار کند
وزیر امور خارجه در توییتی نوشت:
🔹اینکه منطقه ما و صلح و امنیت بینالملل با تهدید مواجه است، درست است: آن تهدید این احساس دولت ترامپ است که حق دارد همراه همدستان سرکش خود در منطقه، جهان را بیثبات کند. ایالات متحده دیگر باید مانند یک کشور عادی رفتار کند.
روحانی: پیشنهاد ترامپ برای مذاکره صادقانه نیست/تسلیم تحریم نمیشویم
رئیسجمهور کشورمان طی یادداشتی در واشنگتنپست:
🔹دولت آمریکا تحت تأثیر اطلاعات نادرست و تحلیلهای جعلی ارائه شده از سوی گروه های تروریستی و اسرائیل دچار این توهم شده که احیای تحریمها باعث امتیازدهی ایران خواهد شد.
🔹پیشنهاد ترامپ برای گفتوگوی مستقیم با ایران صادقانه یا واقعی نیست. ما چطور میتوانیم به صداقت وی اعتماد داشته باشیم وقتی وزیر خارجهاش تا آنجا پیش میرود که فهرستی طویل از پیششرطهای توهینآمیز برای گفتوگو تهیه میکند؟
🔹چطور ما میتوانیم به دولت آمریکا که حالا رسماً تعهدات بینالمللیاش به ویژه قطعنامه ۲۲۳۱ را زیر پاگذاشته اعتماد کنیم؟
🔹چطور ایران و دیگران به آمریکا اعتماد کنند وقتی که کشورهای دیگر را بابت اجرای همان قطعنامهای که خودش از آن حمایت کرد و به آن رأی داد، تهدید به تنبیه میکند؟
🔹من اطمینان دارم که دولت آمریکا یکبار دیگر مجبور خواهد شد تغییر رویه بدهد.
🔹اکنون مانند روز روشن شده که اکثر کشورها در دنیا با یکجانبه گرایی آمریکا مخالف هستند و از شنیدن زور بیزارند.
🔹ما حتی اگر در کوتاهمدت در روابط اقتصادیمان دچار مشکلاتی شویم، همراه با شریکانمان برای حل مشکلات تلاش خواهیم کرد و این روزها خواهند گذشت.
🔴 کم اثر شدن ابزاررتحریم
💢 واشنگتن تایمز: در حال حاضر آمریکا علیه یک دهم از کشورهای جهان تحریم یا تدابیر تنبیهی اقتصادی اعمال کرده است. رژیم ها و افراد تحریم شده در حال پیوستن به نیروهایی هستند که در صدد ایجاد یک نظام مالی موازی به دور از دست های آمریکا هستند.
🔸جلوگیری از این اقدام باید اولویت دولت ترامپ و حتی مخالفین دموکرات باشد. در غیر اینصورت ممکن است رئیس جمهوری بعدی شاهد از دست رفتن اهرم های قدرت اقتصادی اش در صحنه بین المللی باشد.
اگر گزینه اقتصادی از بین برود، ما در برابر دشمنان خارجی یا باید دست روی دست بگذاریم یا از قدرت نظامی استفاده کنیم. شاید تشکیل یک ناتو اقتصادی ضرورت داشته باشد.