.
🔴 آیا دولت تلگرام را فیلتر کرد؟
🔰 حمید رسایی: مطابق قانون، کارگروهی مسئول فیلترینگ کشور است که ۱۳ عضو دارد. اعضای این کارگروه عبارتند از :
1-دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
2-رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما
3- فرمانده نیروی انتظامی
4- یک فرد خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی
5-یک نماینده عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی
6-رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
7- نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی
8- وزیر اطلاعات
9- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
10- وزیر دادگستری
11-وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
12- وزیر علوم تحقیقات و فناوری
13-وزیر آموزش و پرورش یا نمایندگانی از این وزرا.
از این افراد، ۷ عضو مستقیما از طرف دولت در جلسه این کارگروه شرکت می کنند یعنی اکثریت اعضای آن دولتی هستند حتی اگر ۲ عضو مجلس که همسو با دولت هستند را به آن اضافه نکنیم.
با این همه حسن روحانی و جریان رسانه ای منتسب به او، ژست مخالفت با فیلترینگ به خود می گیرد. این که چرا رییس دولت اینگونه منافقانه رفتار می کند را باید در دستان خالی روحانی جست.
او علیرغم گذشت ۵ سال از عمر دولتش، چیزی برای ارائه ندارد. با این ترکیب کابینه، برای سه سال آینده هم وضع به همین منوال است!
این مصیبت بزرگی است با دولتی مواجه باشیم که در میان این همه مشکلات مردم، دستآوردش به جای آن که یک اقدام اقتصادی یا فرهنگی مبتنی بر باورهای ملی باشد، یک پیام رسان مبتنی بر ضد ارزشهاست که از قضا کلیدش هم در اختیار بیگانه است.
ضرغامی: اگر محرمانه نداریم، بهتر است متن توافقات دولت با تلگرام منتشر شود
عضو شورای عالی فضای مجازی:
🔹رئیس مرکز ملی فضای مجازی و وزیر ارتباطات که ارکان اصلی سیاستگذاری و اجرا در این حوزه هستند هر دو منصوب رئیس جمهورند.
🔹اینکه دو قوه باهم دعوا دارند و یا قوه مقننه باید قانون بگذارد؛ خُب بروند با هم حل کنند. چرا اختلافات را به میان مردم میکشند؟
🔹جلسه سران قوا «خاله بازی نیست» که از دفتر این به دفتر آن بروند و با لبخندهای مصنوعی عکس یادگاری بگیرند؛ برای حل این مسائل است.
🔹رییس جمهور علاقهمند است که با صدای بلند بگوید دولت مزاحم هیچ پیامرسان خارجی نیست. قبول! ولی اگر آن جوان روسی به تعهدات خود در مقابل جمهوری اسلامی ایران عمل نکرد و عملا مردم را تحقیر کرد و از دوپینگ فنی و سیاسی ما نهایت سوء استفاده را کرد رئیس جمهور برای حفظ استقلال کشور می تواند سکوت کند؟
🔹اگر محرمانه نداریم یا سفارشی نداریم، بهتر است متن توافقات دولت با پیامرسان تلگرام برای اطلاع عموم منتشر شود.
💢نباید حرف رئیسجمهور در جلسات داخلی و خارجی 180 درجه تناقض داشته باشد
🔹🔸حسن رحیمپور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن انتقاد از اظهارات اخیر روحانی گفت:
♦️الان چند سال است مملکت در اختیار آقای روحانی است و نمیتواند مشکلات را بر گردن دیگران بیاندازد.
♦️در تلگرام بدترین چیزها آموزش داده می شود، حتی آموزش رابطه جنسی خواهر و برادر! بعدا میگویند حقوق مردم است و نباید قطع شود!
♦️2 سال پیش آقای روحانی گفت تحریم ها برداشته شد و همه مشکلات اقتصادی حل خواهد شد، پس چه شد؟
♦️جمهوری اسلامی وعده دروغ نمیدهد و رئیس جمهور مخصوصا اگر آخوند باشد نباید حرفش در جلسه داخلی و خارجی 180 درجه تناقض داشته باشد.
🔹سیاست در عراق با چراغ راهنمای مرجعیت
🔸بیانیه آیتالله سیستانی دیروز توسط نماینده ایشان در خطبههای نماز جمعه کربلای معلی خوانده شد. این بیانیه که به مناسبت انتخابات پارلمانی این کشور صادر شده، علاوه بر مباحث انتخاباتی، خط و مشی سیاسی آیتالله را بار دیگر آشکار ساخت.
🔸در بحث انتخابات، مرجعیت اعلای عراق همچنان بر پاکدستی نامزدها و ضدیت آنها با فساد تاکید دارند. فساد اداری و مالی یکی از مصیبتهای عراق است که اگرچه ریشه در سالهای تاریک ریاست صدام بر آن و سپس اشغالگری آمریکا دارد اما همچنان ارادهای جدی برای مواجهه با آن وجود نداشته و به فراخور مسائل روز، مبارزه با آن در بند سیاستبازی مقامات قرار میگیرد.
🔸نکته قابل تامل دیگر، مخالفت مداوم آیتالله سیستانی با مداخله خارجی در عراق است. ایشان علاوه بر تاکید بر استقلال کشور به عنوان یک خط قرمز، ممانعت از مداخله خارجی در انتخابات به صورت مالی و با روشهای دیگر را یک ضرورت دانسته و یکی از ملاکهای نامزد اصلح را عدم سرسپردگی به خارج عنوان کردهاند. این، رویه همیشگی آیتالله است. چه آن زمانی که به نماینده پل برمر حاکم آمریکایی عراق اجازه دیدار نداد، چه آن روزی که تونی بلر نخست وزیر وقت انگلیس را در بیمارستان به حضور نپذیرفت.
🔸پرهیز از حکومت فردی و استبدادی، حق مردم در تعیین سرنوشت خود، درس گرفتن از گذشته، ممانعت از سوءاستفاده از نام مرجعیت و ... از دیگر مواردی است که در این بیانیه ذکر شده است.
🔻با وجود این تاکیدات اما به نظر میرسد صحنه انتخاباتی عراق، همچنان درگیر حاشیهها و تخریبها و سیاستبازیها است. عمدهی گروهها و به خصوص برخی گروههای شیعه میکوشند به مرجعیت احترام بگذارند اما در عمل، منافع حزبی و سهم از قدرت است که رفتارهای آنان را شکل میدهد.
🔻موافقت دولت با فیلتر تلگرام، علیرغم ژست مخالفت
روزنامه اصلاحطلب ابتکار:
🔹رفتار فعلی دولت به نحوی است که اینگونه استنباط می شود که آنها بخشی از موافقان فیلترینگ در جلسات مسئولان بخش های مختلف نظام هستند و در بیرون برای حفظ وجهه، راضی نگه داشتن بدنه اجتماعی حامی دولت و شهید نشدن حرف رئیس جمهوری ژست مخالفت به خود می گیرند.
🔹آنچه مردم نیاز دارند صداقت در عمل و گفتار چه در درون و چه در بیرون است، برای همین هم شاید صدور صدها اطلاعیه این چنینی رضایتی در مردم ایجاد نکند.
🔴 آیا ترامپ از برجام خارج می شود؟
💠 ترامپ تا دوازدهم ماه می (۲۲ اردیبهشت ۹۷) به کنگره آمریکا و کشورهای اروپایی فرصت داده تا برجام را اصلاح کنند و تهدید کرده که در غیر این صورت از برجام خارج خواهد شد.
👈 سوال : آیا ترامپ از برجام خارج خواهد شد؟
در پاسخ ، به نکاتی اشاره می شود:
🔻۱. علی رغم فضاسازی سنگین و تهدیدات مکرر _ اگر حادثه جدیدی رخ ندهد_ همه قرائن از پائین بودن احتمال خروج آمریکا از برجام حکایت دارد. به #احتمال_قوی ترامپ در برجام باقی خواهد ماند اما آن را تمدید (wave) نخواهد کرد تا به #توافق_مکمل با ایران دست یابند. عدم تمدید به معنی اعمال مجدد برخی تحریم های هسته ای علیه ایران است.
🔻۲. اقدام ترامپ که در راستای سیاست #تشدید_تنش (افزایش فشار) است، دو نکته برجسته دارد:
🔸الف ؛ اروپا به بهانه حفظ آمریکا در برجام، با افزایش فشار به ایران، خواهان امتیازات بیشتری از ایران خواهد بود. مهم ترین امتیاز ، ورود ایران به دو پرونده منطقه ای و موشکی و در قالب #توافق_مکمل است و نه مذاکرات مجدد پیرامون برجام. (مهم)
🔸ب ؛ آمریکا نیز در مقابل با هدف ِ اخذ امتیازات بیشتر ، اما در پوشش درخواست سران اروپا و حفظ اتحاد با آنها، از برجام خارج نخواهد شد.
🔻۳. ترامپ امیدوار است با عدم خروج از برجام در کنار عدم تمدید آن به این نتایج دست یابد:
🔸الف. هزینه خروج از برجام را نپردازد.
🔸ب. با عدم تمدید، عملا برجام را در حوزه لغو یا تعلیق تحریم ها #بی_اثر و بی خاصیت نماید.
🔸ج. فشار لازم را از طریق #اجماع_سازی علیه ایران برای اخذ امتیازات جدید وارد آورد.
🔸د. با فعال شدن اروپا در به دست آوردن یک #توافق_مکمل ، عدم خروج از برجام را به اروپایی ها فروخته و در مقابل امتیازات بیشتری را نیز از ایران اخذ نماید.
🔴رونمایی بلومبرگ از پایان برجام: آمریکا با اعلام «ضربالاجل» از توافق خارج میشود
بلومبرگ با اشاره به نزدیک شدن به موعد ضربالاجل ترامپ برای خروج از برجام:
🔹یکی از سناریوهای محتمل این است که رئیس جمهوری آمریکا خروج از توافق و اعمال دوباره تحریمها را اعلام کند اما پیش از آنکه این تحریمها اجرا شوند، فرجهای را در نظر بگیرد؛ و طی این مدت فشارهای جدیدی را روی متحدان اروپایی خود وارد میکند تا بر سر اصلاح آنچه از نظر آمریکا بزرگترین نواقص این توافق هستند، بار دیگر مصالحه کنند
🔹دولت آمریکا روی این حساب میکند که فشارهای اقتصادی بر ایران و چشمانداز انزوای بیشتر در صورت متلاشیشدن توافق، نهایتا این کشور را به پای میز مذاکره میکشاند
🔴محرمانه نداریم؟!🔴
🔷آقای روحانی در واکنش به مسدود شدن تلگرام، ژست شفافیت گرفتند و مدعی شدند که محرمانه نداریم.
🔷اگر آقای روحانی بر سر ادعایشان هستند؛ نقش خود در ماجرای مک فارلین را شفاف بیان کنند و اجازه دهند اسناد مربوط به این پرونده، در داخل کشور ترجمه و منتشر شود. اگر محرمانه نداریم؛ دادگاه حسین فریدون علنی برگزار شود. اگر محرمانه نداریم؛ توضیح دهند چگونه صاحب خانه #نجومی چند ده میلیارد تومانی در ولنجک شدند؟
🔷آقای روحانی، #زنگ_انشاء و جمله سازی تمام شده است. باید در #زنگ_حساب به مردم جواب بدهید که کلید تدبیرتان پس از پنج سال، کدام قفل را باز کرده است.
❌ترامپ به تغییر رژیم در ایران متعهد است!
⬅️«رودی جولیانی» شهردار سابق نیویورک و وکیل فعلی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا، طی سخنرانی در همایش گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن خواستار خروج واشنگتن از توافق هستهای ایران شد
✴️جولیانی بر لزوم تغییر حکومت در ایران تاکید کرده و گفت: «ما رئیسجمهوری داریم که به تغییر رژیم (ایران) متعهد است»
⚔وی با به زبان آوردن آرزوهای خود، افزود: «ایران زمانی نه تنها متحد آمریکا، بلکه متحد اسرائیل نیز بود. این اتفاق میتواند (با تغییر رژیم ایران) دوباره رخ دهد»
⭕️آیا #مجلس سه پاس گل به #ترامپ می دهد؟
امروز مجلس سه لایحه را با قید فوریت بررسی میکند که از مطالبات گروه ویژه اقدام مالی FATF است. این سه لایحه با اصرار دولت آمده است، با همان توجیه برجام. #دولت_فروشنده می گوید که اگر این لوایح تصویب شود مشکلات بانکی ما حل خواهد شد. همان روش و همان دروغ ها و همان فریب ها.
الان نمایندگان مجلس در وضعیت حساسی هستند که باید تصمیم بگیرند. یا با دولت فروشنده همراهی کنند و فروشنده باشند یا از تجربه تلخ برجام درس عبرت بگیرند و مقابل این جریان فروشنده بایستند.
نمایندگان باید انتخاب کنند یا 3 پاس گل به ترامپ بدهند تا ایران را بیشتر تحت فشار قرار دهد و تحقیر کند و یا 3 تودهنی به ترامپ بزنند. زمان زمان انتخاب است.
#آینده_روشن
🔴 آزمون خطیر نمایندگان ملت...
اکنون که لوایح سه گانه #FATF با اصرار دولت و با قید فوریت در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی میباشد، موافقان تصویب این لوایح اعلام میدارند که ایران می تواند با #حق_شرط _ این شرط که مصادیق #تروریسم بر اساس قوانین داخلی ایران صورت گیرد_ این لوایح را تصویب کند بدون اینکه اشکالی ایجاد شود .
اما این نظر کاملا اشتباه است؛ زیرا براساس #کنوانسیون_وین که مربوط به حقوق معاهدات است، سه ویژگی برای شرط اعلامی از سوی دولت هایی که می خواهند به کنوانسیونی بپیوندند، گذاشته شده است:
1⃣ شرط اعلامی با روح معاهده متناقض نباشد...
2⃣ محدودیتی برای اجرای معاهده ایجاد نکند...
3⃣ هیچ کشور ثاثلی به شرط اعلامی اعتراض نکند...
👈 بدیهی است که تصویب این لوایح در مجلس با این شرط اعلامی از سوی دولت به لحاظ #حقوق_بینالملل با مشکل مواجه است و نهاد بین المللی FATF را راضی نمی کند؛ هر چند که تجربه ثابت کرده است که این کارگروه در هیچ شرایطی راضی نخواهد شد !!
✳چرا انتخابات زودهنگام؟
✅پشت پرده انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری ترکیه/ چرا اردوغان زمان ریاستش را کوتاه کرد؟
⏺برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری در ترکیه به معنای عجله ۱۷ ماهه در آغاز تغییر نظام سیاسی در این کشور و افزایش قابل توجه اختیارات مقام ریاست جمهوری است.
⏺عامل دیگر تایید انتخابات زودهنگام از سوی اردوغان در رابطه با عملیات صورت گرفته در منطقه عفرین سوریه است. به اعتقاد اطرافیان اردوغان انجام این عملیات نوعی بسیج ملی و مردمی به نفع دولت و رئیسجمهور ایجاد کرده و حزب عدالت و توسعه میخواهد از این فضا به بهترین شکل استفاده کند.