رصد اخبار و شنیده ها
🔴اگر هدف از این سخنان نگران کردن مردم نیست پس چیست؟ نوبخت معاون رئیس جمهور: 🔹در حوزه صادرات نفتی به
🔴پاسخ رئیس بانک مرکزی به سخنان یاس آفرین و ایجاد نگرانی های اقتصادی توسط برخی دولتی ها در بین مردم
📲رئیس كل بانك مركزی: در شرايط تحريم و فشار اقتصادی، طرح مشكلات و اظهارات از سوی مسئولين بايد در چارچوب استراتژی باشد.
💢 تهدید به استعفا توسط ناکارآمدهای خسارتآفرین!
🔹🔸شنیده شده چندتن از وزرای دولت بنفش پس از شکست در همسونمودن مردم و نظام با پروژه خسارتبار جدید خود، با ارسال نامهای به #امام_خامنه_ای درصدد تحمیل #fatf برآمده و برای پیشبرد برنامهی عجیب خود، تهدید به استعفا در صورت عدم تصویب آن، کردهاند.
♦️این افراد که کشور را در چالهی #برجام انداخته و اکنون بدون هیچ پاسخی به ملت، ژستی طلبکارانه نیز به خود گرفتهاند، ظاهرا در جدیدترین ماموریت خود موظف به انداختن کشور در چاه #fatf شدهاند.
آنان باید بدانند استعفای وزرا که هیچ، بلکه طرح عدم کفایت روحانی امروز مطالبه حداکثری تودههای مختلف مردم است اما صرفا بنابر نظر ولی امر مسلمین که بر مصالح عالیه نظام اسلامی منطبق است، از پیگیری حقوقی و میدانی این مطالبه چشمپوشی کردهاند.
♦️حالا اگر به دلیل بنبست در توخالی بودن شعارها، دنبال بهانهای برای شانهخالیکردن از پذیرش مسوولیت آنچه بر سر کشور آوردهاند، هستند، بدانند مردم از استعفای این جماعت خرسند خواهند شد.
مَرد و حرفش!
🔴 جنگ روایت ها....
🔻موسوی خوئینی ها پس از سه دهه از رهبری آیت الله العظمی خامنه ای در مورد اعتقاد واقعی ایشان به دمکراسی گفته است: در انتخابات۷۶ یکوقت متوجه شدیم خبرهایی میآید که بالاخره میخواهند یکجوری بازی انتخابات را بههم بزنند و بناست همان کسی را که میخواهند روی کار بیاورند! من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی. آقای هاشمی در پاسخ گفت: "اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است اما من میگویم «شما بگویید نظرتان چهکسی است ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود»"
🔹همین یک جمله باعث دلخوری، گلایه و حتی جنگ رسانه ای برخی لیدرهای اصلاحات علیه همدیگر شده است.
🔻 اما چند برداشت و نکته از این موضوع:
1⃣ جنگ روانی معاویه علیه مولای متقیان همچنان هم قربانی میگیرد، خودشان بره ها را می دزدیدند و میگفتند علی برده!!
مخالفان دموکراسی مدعی دموکراسی شده و در سال ۷۶ در بوق و کرنا میکردند که هیچ کس برای رهبری هاشمی نمیشود و رهبری مخالف دموکراسی است..
2⃣در شرایط فعلی که بسیاری از رسانه ها در دست حاکمیت است،جنگ روانی به گونه ای علیه حاکم اسلامی شدت دارد که سخنان ولی مسلمین منتشر می شود اما روایت سازی برای آن صورت نمی گیرد.
3⃣ عدم تحمل برخی اصلاح طلبان در قبال این چند جمله در طول هفته اخیر باعث می شود جریان روشنگری از درون این جریان در انتقاد از غیر واقعی بودن ادعاهایشان خاموش شود.
اگر زمانی برسد که به همت جوانان انقلابی و آتش به اختیار، رهبری همانگونه که هست به مردم شناسانده و دستورات او به اجرا گذاشته شود، آنموقع است که طعم شیرین زندگی در پرتو ولایت بیشتر در کامها احساس می شود.
🔸جيمز پرلف، نويسنده آمريكايى:
🔸احتمالاً هرگونه ناآرامى در ايران با حمايت سيا و موساد انجام مىشود.
🔸ايران بزرگتر از آن است كه بتوان مغلوبش كرد، پس بهترين راهكار اين است كه در ايران انشقاق داخلى ايجاد كنيم تا غرب بتواند (مثل تمامى كشورهاى ديگرى كه بىثباتشان كرد) از "شورشيان معتدل" پشتيبانى كرده و ايران را بالكانيزه كند (به چند كشور كوچك تجزيه كند) تا مسير براى ايجاد اسرائيلى بزرگتر هموار شود.
رصد اخبار و شنیده ها
اگه خواستید مشاور و ایدهپرداز رسمی شورا شهر تهران بشید، نه نیاز به تحصیلات دارید، نه سابقه کاری و م
🔴هوشیاری نسبت به احتمال توطئه های ضدامنیتی....
اینکه در کنار طراحی های گسترده آمریکا برای به آشوب کشاندن کشور می بینیم که شورای شهر و شهرداری یک کلان شهر بجای استفاده از متخصصان شهرسازی بدنبال بکارگیری عناصر بدسابقه ضدامنیتی و آشوبگر هستند برای ما یک معنا بیشتر نمیدهد و آنهم اینکه اتاق فرمان اجرای توطئه های آمریکایی در شهرداری و شورای شهر مستقر شده است....
ازین به بعد همه تحرکات شهرداری و شورای شهر را با نگاهی امنیتی و بدبینانه رصد خواهیم کرد
آیت الله آملی لاریجانی خواستار بررسی و ملاحظات جدی درباره لایحه الحاق ایران به پالرمو شد.
رصد اخبار و شنیده ها
آیت الله آملی لاریجانی خواستار بررسی و ملاحظات جدی درباره لایحه الحاق ایران به پالرمو شد.
🔹مطالبه جریان انقلابی اثر گذاشت.
🔹ظریف دست خالی از مجمع تشخیص مصلحت نطام به دولت برگشت.
🔹توقف دو هفته ای در بررسی لوایح استعماری کنواسيون FATF
میگویند اختیارات ولایت فقیه زیاد است
قانون اساسی ۱۷۷ اصل دارد
۳۸ مورد اصل اختیارات رئیس جمهور
۳۷ مورد مجلس
۱۸ مورد قوهقضائیه
و ۵ مورد رهبری
۹۳٪ بودجه نیز دست رئیسجمهور است
اگر مردم انتظار دارند رهبری مشکلات کشور را درست کند باید اختیارات رهبر مانند رئیسجمهور گستردهتر شود