گروهک نیاورانی ها بابرگزاری جلسات محرمانه درجماران واندرزگو سعی دارن بادکترین تغییردرسیاست های راهبردی نظام؛نظام انقلابی رابه جمهوری شبیه لیبرال با پروسه برجامیزاسیون مستعمره تبدیل کنند؛بنابراین تصویب #FATF به احتمال زیاد خواهد شد وآثار آن سال۹۸با بهم ریختن کشور نمایان میگردد
سفر عصر روز یکشنبه #عمر_البشیر، رئیس جمهور سودان به سوریه، بعد از سفر چند وقت پیش #پوتین به یک پایگاه نظامی روسیه در غرب سوریه، اولین سفر رسمی یک رئیس کشور(علی الخصوص عربی) بعد از آغاز بحران داخلی #سوریه به این کشور محسوب میشود؛ فارغ از اینکه چرا هنوز رئیس جمهور کشور ما به سوریه سفر نکرده، قطعاً هدف سفر رئیس جمهور #سودان میتواند میانجیگری جهت فراهم آوردن مقدمات عضویت سوریه در #اتحادیه_عرب باشد یا انتقال پیامی به ایران !!
💢جلیلی در دانشگاه شریف: الان میگویند غرب همه عالم نیست! اگر نیست چرا خود را معطل چند کشور اروپایی نگه داشته اید؟
🔹🔸نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی:
♦️جوری میگویند "مگر دنیا یعنی آمریکا ؟" که انگار دیگران میگفتند بدون کدخدا هر دیپلماسی محکوم به شکست است.
♦️تا دیروز تئوری هایی می دادند که فرجام آن شکست است. امروز شکست های خود را تئوریزه می کنند.
♦️باید برجام خوانی را در دانشگاه شروع کنید،نباید اجازه دهید عدهای گستاخانه مانع حقوق ملت شوند.
♦️حدود صد حق ملت در برجام انصراف شده که از ان یک سومش حق تحقیق و توسعه است و به صراحت گفته شده که ملت ما نباید در این حوزه تحقیق و توسعه انجام دهد.
♦️الان میگویند غرب همه عالم نیست! اگر نیست چرا خود را معطل چند کشور اروپایی نگه داشته اید؟
♦️اگر نیست پس چرا میگویید به دلیل بهانه گیری چند کشور اروپایی باید فلان کنوانسیون را بپذیریم.
♦️اگر نیست پس مترسکهایی که از غرب بلند کردید را زمین بگذارید.
♦️اگر برجام یک سود داشت آن همان تجربه برجام بود ولی یک عده میخواهند نعل وارونه بزنند!
♦️آیا امضای کری تضمین بود یا نه ؟آیا باغ گلابی برجام بار دارد یا نه؟ آیا برجام آفتاب تابان است یا چراغ خاموش؟
♦️کدام معامله عاقلانه ای وجود دارد که یک طرف به تمامی تعهدات خود پایبند باشد اما طرف دیگر زیر توافق بزند؟
#ویژه_تحلیلگران_زمانه
🔴برجام و دیپلماسی معاصر در" تراز و عیار" تاریخ سیاسی ایران
🔻 یکی از موضوعات حساس و اختلاف انگیز در جامعه ما و بخصوص در بین جناح های سیاسی بحث تقابل و رقابت "دیپلماسی مقاومتی " و "دیپلماسی تعاملی" می باشد۰ در تاریخ تحولات سیاسی ایران در ارتباط با قدرت های فرامنطقه ای سه سیاست مختلف قابل تحقیق است ۰ امروز با نگاهی به آینه تاریخ میخواهیم به ارزیابی وضع موجود با عیار نوعی فرهنگ سیاسی در تاریخ تحولات ایران بنشینیم ۰ ابتدا با این سه مفهوم آشنا شویم :
1⃣ سیاست #موازنه_منفی که سیاست نهضت ها و حرکت های بزرگ اسلامی و ملی اصیل است و ماحصل آن این است که به هیچ قدرت بزرگ بین المللی نباید متکی بود ؛ این سیاست را میتوان در رجالی مثل #عباس_میرزا و #امیرکبیر و #مدرس و #میرزای_شیرازی در تاریخ ایران مشاهده نمود و تکامل و تداوم آن را در نظریه امام خمینی و شعار" نه شرقی و نه غربی" در جمهوری اسلامی شاهد بود۰
2⃣ سیاست " #موازنه_مثبت " است که دقیقا عکس نظریه قبلی است و ماحصل آن امتیازدهی و یا باج دهی مساوی یا به نوبت به یکی از قدرت های جهانی است ۰ البته در نهایت این نظریه خفتبار به وابستگی و اتکا به یکی از قدرت های بزرگ جهانی منجر می گردیده است۰
در تاریخ ایران در مقطعی این قدرت ، روسیه تزاری و یا روسیه کمونیست و در زمانی انگلستان بوده اند؛ به پیروان عملی سیاست طرفدار روسیه به اصطلاح " روس و فیل" و به طرفداران انگلیس ، انگلوفیل می گویند و از وابستگان تا طیف طرفداران به اجانب در آن قرار می گیرند.
تفاوت سیاست موازنه منفی با سیاست موازنه مثبت تفاوت "خدمت با خیانت " میتواند ارزیابی شود؛ البته ادامه این سیاست به سلطه و نفوذ آمریکا در ایران منجر گردید و رجال عصر پهلوی عمدتا در این رده قرار می گیرند۰
3⃣سیاست " #نیروی_سوم " است که معتقد است بایستی برای کم کردن نفوذ قدرتهای بزرگ از یک و یا چند قدرت بزرگ دیگر که مطمئن و منصف تر هستند استفاده نمود ۰ البته سیاست نیروی سوم گاهی در ترکیب با دو سیاست قبلی هم می تواند دیده شود۰ ارزیابی و عیار میزان موفق بودن تاریخی این سیاست به عوامل فرهنگی و اجتماعی و سیاسی مختلف و کاردانی و زیرکی سیاستمداران پخته و تیزهوش و دیپلماتهای فرهیخته و غیرتمند بستگی دارد۰ در تاریخ ایران زمانی آلمان و فرانسه و در دوره ای امریکای قبل از جنگ بین الملل و زمانی چین و یا برخی دولتهای بیطرف اروپایی به عنوان نیروی سوم مطرح بوده اند ؛ و به نظر می رسد از دوره دکتر مصدق تاکنون این سیاست که نوعی استقلال نظر ولی بدون مقاومت خواهی دارد همواره مدنظر سیاستمداران بوده و هست.
✅با این سطوح و ملاکهای سه گانه گفته شده میتوان به نتایج و آینده و ارزیابی دقیق تر برجام و یا هر قرارداد و معاهده بین المللی دیگر با نوعی شاخص داخلی و ملی پرداخت. در یک جمع بندی می توان اذعان نمود واقعیت و ذات انقلاب اسلامی نظریه "سیاست موازنه منفی" را تایید میکند همچنانکه شعار نه شرقی و نه غربی موید این نکته است ؛ ولی به نظر می رسد در صحنه سیاست خارجی برخی مواقع در پاره ای مواضع بین المللی و دیپلماتیک نوعی سیاست ترکیبی از سه سیاست مذکور به منصه ظهور رسیده است ! و لذا نوعی نقد جدی با شاخص های تاریخی و نظری بر دستگاه سیاست خارجی معاصر ایران وارد است
#عبدالله_نوری پس از سالها که از قدرت کناره گیری کرده، بابت اشتباهاتش از "همه" عذرخواهی نموده و به درستی گفته بعد از چهل سال مستحق زندگی بهتری هستیم اما ای کاش آن زمان که بر صندلی قدرت تکیه زده بود و بعنوان مثال کارخانه #رشت_الکتریک را پشت قباله همسر خودش و دوستانش میانداخت و به دنبال فتنه انگیزی و ایجاد اغتشاش در کشور بود کمی به فکر "همه" بود تا هم لازم نباشد امروز عذرخواهی کند و هم مردم نیز همچون خودشان زندگی بهتری داشتند!!
🔴چالش های عبور از روحانی...
🔻جریان اصلاحات براوردهای لازم برای عبور از اعتدال را ترسیم، و فرمان جداسازی آرام را به نخبگانش مخابره کرده است؛ و اکنون نیز در حال انتقال این پیام به بدنه اجتماعی خودش است. نقطه ثقل این براورد بر وعده های اجرا نشده ای است که روحانی قادر به تحقق آن نبوده است. البته روحانی نیز که دست انها را خوانده ، اجرایی نشدن وعده هایش را برگردن حاکمیت و نبودن بودجه می اندازد.
🔰با این وجود جریان اصلاحات در یک برزخ سه وجهی گیر افتاده است:
🔺یکی وجه اینکه کلیات عملکرد دولت اعتدال به پای جریان اصلاحات نوشته شده است. زیرا آنها بودند که روحانی را به پاستور رساندند. حالا اعلام برائت از او به معنای نوعی خودانتقادی است که در نهایت ممکن است تبدیل به خودانتحاری شود.
🔺وجه دیگر آنکه جدا شدن از روحانی یعنی رقیبِ او شدن در انتخابات. و این موضوع منجر به تحریک وی شده و به نوعی باعث می شود تا آتش توپخانه اعتدالیون بر اصلاحات نیز بریزد؛ مثلا اقای واعظی با ناشکری تمام می گوید:"طبیعی است که در هر انتخاباتی گروهی از فردی حمایت کنند...با هیچ گروهی ائتلاف نکردیم نه در سال ۱۳۹۲ و نه در سال ۹۶..با اصلاحطلبان تندرو روابط خوبی نداریم". و ثمره این چیزی نیست جز ایجاد دوگانگی و انشقاق در بدنه اجتماعی.
🔺وجه سوم اینکه اصلاحات گزینه ای در قامت شهردار تهران ندارد که آبرو ریزی نکند، چه برسد برای ریاست جمهوری که باید از فیلتر شورای نگهبان هم بگذرد. لذا در هر دوره ای ناچارند که با تابلویی دیگر ورود نمایند.
🔹اصلاح طلبان برای خروج از این برزخ ناگزیرند یکی به نعل بزنند یکی به میخ؛ گاهی از روحانی حمایت کنند و گاهی بر طبل عبور از او بکوبند.
❌ حمله لیزری سلاح لیزری هوافضای سپاه به ماهواره جاسوسی آمریکا"
▪️ دوستان و کاربران عزیزی که پیگیر منبع این خبر با عنوان بالا بوده اند میتوانند از لینک زیر متن انگلیسی و کامل این خبر رو مشاهده کنند:
🌐 سایت واشنگتن اگزمینر: yon.ir/q5ikB