8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خبر جالبی که رهبر انقلاب از اغتشاشات دیماه گذشته دادند
🇮🇷 نکاتی از بیانات مهم رهبری معظم
📚 بیانات امروز رهبری معظم انقلاب بسیار مهم بود. ایشان به مثابه یک فرمانده مقتدر و متفکر با اشراف کامل؛ تحلیل جامعی از شرایط کشور ارائه فرمودند. در این رابطه به برخی نکات اشاره می شود.
🔻۱. (مهم) در شرایط فعلی؛ #ادبیات_بحران بیشترین خسارت (حتی بیش از تحریم ها) را به کشور وارد کرده است. شرایط فعلی راه حل های شناخته شده دارد و مهم ترین شرط برای بهبود وضعیت اقتصادی؛ پرهیز از بن بست انگاری، سیاه نمایی و ناامیدی است.
🔻۲. به رغم بی تدبیری ها و اقدامات نابهنگام و ضعیف دولت در پیش بینی و مواجهه با تلاطمات اقتصادی، دولت فعلی می تواند کشور را از این مرحله عبور دهد. مطالبه برای استعفا در این شرایط منطقی و مقدور نیست و مطالبه صحیح باید تحرک و تدبیر قوی تر از همین دولت باشد.
🔻۳. آدرس غلط مذاکره دوباره با آمریکا که با بازی انحرافی با/بدون پیش شرط همراه شده است کاملا بی حاصل و تله ای برای وقت تلفی و ایجاد اختلاف است.
🔻۴. اگر اشکالات مدیریتی و خطاهای سیاستگذاری کاهش یابد کشور بسلامت و به آسانی از مرحله کنونی عبور می کند. اعتماد دولت اعتدال به غرب یک اشتباه راهبردی سنگین بود. اما قرار نیست اشتباه را با اشتباهی بزرگتر جایگزین کنیم. دولت خدعه گر و خیانت پیشه آمریکا باید بفهمد با خروج از برجام همه درها بر روی ما بسته نیست و کشور ما مقتدر تر و با ثبات تر از آن است که با تصمیمات آنها متاثر شویم و دولتی برود و دولتی بیاید.
🔻۵. همان گونه که رهبری عزیز فرمودند به دلیل ناامیدی دشمن از جنگ نظامی _امنیتی _فرهنگی آنها به جنگ اقتصادی روی آورده اند. خسارت هایی که تاکنون در جنگ اقتصادی دیده ایم مقدمه ای برای #بیدارباش و تحول و#مصون سازی در عرصه اقتصادی است. همانطور که توانستیم بازدارندگی نظامی ایجاد کنیم با بازسازی و اقدامات درست و اصولی می بایست به بازدارندگی اقتصادی در برابر دشمن دست یابیم.
🔴 معنا و مفهومِ "اشتباه کردم" مقام معظم رهبری...
🔹🔸اگر امروز مقام معظم رهبری که بارها از غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و خوشبین نبودنشان به مذاکرات سخن گفتهاند، احیاناً فرموده باشند که "اشتباه کردم اجازه دادم..." میتواند دارای پیام روشنی به دو طیف خاص باشد که بایستی دیگر از فکر مذاکرات بعدی بیرون بیایند؛
1⃣ - آن دسته از کسانی که همچنان سعی در بزک کردنِ #برجام دارند و گاه گاهی از کفرانِ آن از سوی منتقدانش و عایداتِ آن برای کشور سخن میگویند و در محافل خود همچنان به مذاکراتی از این جنس فکر میکنند...
2⃣ - خناسانی که در بیرون کشور، همچنان روی مذاکراتی از جنس موشکی و منطقهای و #تغییر_رفتار ایران حساب میکنند....
♦️عدهای هم در این بین سعی دارند به ظاهر در لباس انقلابیگری اشکال وارد کنند که "دیدید رهبر اشتباه کرد؟!" که باید در جواب این خودعمّار پندارها هم گفت: اولاً درست است که در روزگار فعلی انصافاً حکیم تر از ایشان ندیدهایم اما کسی هم ادعای #عصمت ایشان را نداشته و ندارد، درثانی #اشتباه_کردم مقام معظم رهبری، به اعتماد ایشان به تیم دیپلماسیِ باسواد و زبان بلد! برمیگردد، نه آمریکایی که بارها به بیاعتمادی به آن اذعان کردهاند؛ البته بماند که این "اشتباه"، صورت پذیرفت تا شاید مردم و مسئولین بفهمند که باید روی پای خود بایستند و بعدها نگویند که بهتر بود با آمریکاییها مذاکره میکردیم!!
رصد اخبار و شنیده ها
🔴 معنا و مفهومِ "اشتباه کردم" مقام معظم رهبری... 🔹🔸اگر امروز مقام معظم رهبری که بارها از غیرقابل اع
🔴سانسور بیانات رهبری و هزینهسازی های بیت رهبری
🔹🔸باز هم ماجرای حذف بخشی بیانات رهبرمعطم انقلاب توسط بیت رهبری حاشیه ساز شده. اما ماجرا چیست؟
1⃣ - برخلاف تصور عمومی که وجود دارد، نه سایت Khamenei.ir و نه صدا و سیما هیچکدام متن و فیلم دیدارهای رهبری را حذف نمیکنند، یعنی اصلا و اساسا اجازه این کار را ندارند. اگر دو سایت leader.ir و Khamenei.ir را رصد کرده باشید، دقایقی پس از دیدار، «خبر دیدار» که حاوی رئوس مطالب مطرح شده توسط رهبری و گاهی «عین برخی جملات» است منتشر میشود.
♦️چند ساعت بعد هم «متن بیانات» که پیاده شده صحبتهای رهبری است منتشر میشود. متن بیانات که اهمیت بیشتری دارد، توسط «دفتر رهبری» که زیر نظر آقای حجازی است تهیه میشود و سایر رسانهها- حتی سایت Khamenei.ir - موظفند آن متن را منتشر کنند. صدا و سیما نیز نسخه فیلمی از دیدار را پخش میکند که توسط دفتر رهبری تدوین و برایش ارسال شده است.
2⃣ - واقعیت آن است که آقای حجازی از طرف شخص رهبری، اجازه دخل و تصرف در متن بیانات منتشره را دارند. اما یک سوال! هدف از حذف برخی جملات رهبری چیست؟ غیر از این است که حول آن صحبت در فضای رسانهای «حاشیهسازی» نشود؟ حالا یک سوال دیگر! اگر ما در این فرآیند جوری عمل کنیم که منجر به «هزینهزایی مضاعف» شود چه؟ چند مورد جنجالی سالهای اخیر را مرور کنیم. جمعی از دانشجویان در دیداری که سالی یکبار برگزار میشود حاضر بودهاند و از ایشان شنیدهاند که «من استالین نیستم» یا شنیدهاند که تلویحا تسخیر سفارت انگلیس را محکوم کردهاند. یا در دیدار اخیر مردم از رهبری شنیدهاند که در قضیه مذاکره با آمریکا اشتباه کردم به دولت اجازه دادم. بعد در تیتر و خبرهای منتشره توسط بیت رهبری، آن جمله سانسور شود. چه اتفاقی میافتد؟ کلی جنجال توسط افراد حاضر در دیدار و رسانههای مغرض و غیر مغرض داخلی و خارجی _از احمدینژادیهای کینه به دل گرفته از رهبری تا بیبیسی _ به راه میافتد که فلان جمله حذف شده توسط سایت رهبری چه بود؟ چرا سخنان رهبری سانسور میشود؟ چه کسی سخنان رهبری را سانسور میکند و کلی تیتر و مطلب و تحلیل های این مدلی.
♦️خب بینی و بینالله این کار دفتر رهبری حاشیهسازتر و آسیببزاتر است یا انتشار همان یک جمله؟ شما با سانسور آن جمله و تعبیر میخواهید جلوی انتشارش را بگیرید ولی با این کارتان هم آن جمله بیشتر شنیده شده و بلکه در فضای خبری ترکیده؛ هم کلی حاشیه و جنجال و فحش از طرف جاهلان و مغرضان و کلی شبهه از طرف دوستان به رهبری و بیت رهبری بار کردهاید. غیر از این است؟
3⃣ - نکته قابل توجه دیگر این است که اساسا چرا نباید این فرآیند تهیه بیانات رهبری به اطلاع مردم برسد؟ اینکه هر دفعه سر حذف بخشی از بیانات رهبری، عدهای سایت Khamenei.ir را شماتت کنند، عدهای صدا و سیما و عدهای آقای حجازی و دفتر را و به خاطر سکوت همه این مجموعهها در اینباره، جریان حزباللهی هم بر شبهاتش افزوده شود بهتر است یا اینکه یک بار این فرآیند و ابعادش تبیین شود و به این سوال پاسخ داده شود که چرا بیانات رهبری که در جمع عمومی بیان میشود سانسور میشود؟ آیا با این کار آن حاشیهسازیهای مغرض و مسموم ضدانقلاب و بدخواهان بیاثر و شبهات دوستان برطرف نمیشود؟
♦️از چه چیزی میترسیم؟ وقتی رهبری حرفی را در علن و در دیدار عمومی میزنند چرا باید برخی جملاتش حذف شود و آن اقدام اینچنین حاشیهساز شود؟ میفرمایند تصمیم بر این است؟ باشد، نتیجهاش را که دیدهاید، بهتر نیست بازخوردهای این اقدام را ارزیابی کرده و اگر اشتباه است اصلاحش کنیم؟
♦️از این میترسیم که مردم بشنوند رهبری گفته من اشتباه کردم؟ با این نگاه باید آن بخش از منشور روحانیت که امامخمینی فرمود "من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود، گر چه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم" یا آن صحبت مرداد 58 که گفتند ما در مسامحه با ضدانقلاب اشتباه کردیم و "من توبه میکنم از این اشتباهی که کردم" را هم از تاریخ حذف کنیم!!
🔶 اخبار کوتاه
◄ روزنامه صهیونیستی «معاریو» نوشت: «تسویکا ووگل» ژنرال صهیونیستی که پیشتر فرماندهی نیروهای این رژیم را برعهده داشت، اذعان کرد تلآویو در برابر جنبش مقاومت اسلامی حماس تسلیم شده است. وی در این باره گفت: در مقابل حماس پرچم سفید را بالا بردیم و تسلیم شدیم و مقامات کنونی این رژیم برای تلآویو ننگ به ارمغان آوردهاند. رژیم صهیونیستی که در آن واحد سه کشور را شکست داده بود، اکنون از شکست دادن حماس در غزه عاجز شده است. ووگل تأکید کرد، تنها چیزی که برای نتانیاهو مهم است، نشستن بر کرسی قدرت است.
◄ محمدرضا باهنر گفت: تصور میکنم اکنون وقت مناسبی برای نقد کردن دولت نیست، حتی برخی از اصلاحطلبان در دو ماه گذشته شعار عبور از روحانی را مطرح کردند و این از نظر سیاسی کار صحیحی نیست. وی افزود: آقای روحانی هم باید برای ایجاد رضایت عمومی یک خانهتکانی در دولت انجام دهد، این خانهتکانی را بارها اعلام کردیم و حتی بنده به صورت چهره به چهره این موضوع را با دولتیها مطرح کردم که با توجه به بحران اقتصادی موجود باید در تیم اقتصادی خانهتکانی صورت گیرد.
◄ حجتالاسلام علیاکبر ناطقنوری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در مراسم رونمایی از کتاب «الف لام خمینی» اظهار داشت: مردم در ابتدای انقلاب، با کوپن و جیره زیر بمباران زندگی میکردند و بچههای خود را به جبهه میفرستادند؛ در عین حال به حضرت امام(ره) هم عشق میورزیدند، اما امروز متأسفانه اعتماد مردم به دلیل عملکرد ما کم شده است. وی افزود: به نظر من، ما از قبل هم مشکل خارجی داشتیم، اما آنها را طی کردیم؛ ما مسائل داخلی داریم.
◄ محمد خوشچهره، استاد دانشگاه و اقتصاددان با بیان اینکه درباره بازار ثانویه ارادهای از پیش وجود داشت که سازمانیافته عملیاتی شد، گفت: الآن نباید مجلس را شفابخش بدانیم، اکنون باید مرکزیتی باشد تا تصمیمات استراتژیک و کلان اقتصادی در آن اتخاذ شود. وی با تأکید بر اینکه سیاست مالیات باید به نفع تولیدکننده باشد نه به ضرر آنها، خاطرنشان کرد: در ایران اشرافيون هزینه اشرافیت را پرداخت نمیکنند و نظام مالیاتی را با فشار مالیاتی اشتباه گرفتهایم.
◄ عادل آذر، رئیس دیوان محاسبات گفت: با نظارت پیشگیرانه دیوان برای صیانت از بیتالمال و حسابهای خزانهای دستگاههای دولتی، در بخش ریالی 13 هزار میلیارد تومان و بخش ارزی 4 میلیارد دلار شناسایی و وارد خزانه شده است.
دست رد فتاح بر سینه دولتیها
🔹پنجشنبه گذشته پس از رأی مجلس به استیضاح علی ربیعی، اسحاق جهانگیری با پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) مذاکراتی را جهت دیدار با حسن روحانی و حضور در هیئت دولت صورت داده است که این پیشنهاد با مخالفت فتاح مواجه شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: یک انبار لوازم خانگی مربوط به یکی از برندهای کشور آلمان در استان البرز کشف شد که بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان جنس احتکار کرده بود.