با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی؛
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی به ریاست قوه قضائیه منصوب شد
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی را به ریاست قوهی قضائیه منصوب کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در این حکم با تأکید بر لزوم تحول در قوه قضائیه و آغاز پرقدرت دوران جدیدی که زیبنده گام دوم انقلاب باشد، از فقاهت، دانش، تجربه، سلامت، امانت و کارآمدی حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در مقاطع گوناگون خدمت و سوابق طولانی ایشان در قوه قضائیه و آشنایی کامل با همه زوایای آن، به عنوان دلایل این انتخاب یاد، و در ادامه هشت توصیه مهم خطاب به رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب مستطاب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی دامت برکاته
آغاز دههی پنجم انقلاب و گذشت چهل سال از تشکیل دادگستریِ مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی، ایجاب میکند که با تکیه بر تجربهها و دستاوردها و رهنمودهای انباشته در این نصاب زمانی، تحوّلی متناسب با نیازها و پیشرفتها و تنگناها در قوهی قضائیه صورت گیرد و دستگاه عدالت با نَفَسی تازه و انگیزهئی مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبندهی گام دوم انقلاب است، با قدرت و جدیت آغاز کند.
اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام که دارای سوابق طولانی در سطوح مختلف قوهی قضائیه و آشنا با همهی زوایای آن میباشید و از طرفی در کنار فقاهت از تحصیلات حقوقی و دانش و تجربه در این عرصه مهم برخوردارید، و سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان دادهاید.
سند تحول قضائی پیشنهادی جنابعالی را ملاحظه کردم. بر اساس مشورتها و نظرات کارشناسی، آنرا مفید و کارساز میدانم. با این حال چند نکته را مؤکداً به جنابعالی سفارش میکنم.
نخست آنکه برای همهی فصول این سند و بندهای ذیل آنها، زمان تعیین کنید و خود و همکارانتان را بر پایبندی به سرآمد برنامه الزام نمائید. در زمانبندیها نه عجله و نه مماطله نباید راه داده شود.
دوم آنکه در همهی فصول تحول، مردمی بودن و انقلابی بودن و ضد فساد بودن را رعایت کنید.
سوم آنکه عنصر نیروی انسانی صالح را در رأس عوامل تحول و پیشرفت قوه بدانید. سلامت قضات و پاکیِ دامن آنان از هر گونه فساد، شرط لازم و اوّل برای همه توفیقات شما است. در ریشهکنی فساد از درون قوه که مایهی مباهات شما و سرافرازی اکثریت قضات دادگاهها و دادسراها است، هیچ تردید و درنگ نکنید.
چهارم آنکه گسترش عدل و احیاء حقوق عامه و آزادیهای مشروع و نظارت بر اِعمال قانون را که در شمار هدفهای قوه قضائیه در قانون اساسی است در رأس برنامهها قرار دهید. این موجب اعتماد مردم و دلگرمی آنان به قوه قضائیه در حوادث و منازعات خواهد شد.
پنجم آنکه در برخورد قضائی ملاحظهی این و آن را نکنید.
ششم آنکه از جوانان صالح و انقلابی و فاضل در مسؤولیتهای قوه استفاده کنید.
هفتم آنکه قاضی و دادگاه را عزیز بدارید. احساس عزت و شرافت در قاضی، سدّ محکمی در برابر انگیزهها و عوامل نفوذ و انحراف است.
هشتم آنکه همکاری با قوای مجریه و مقننه و همافزایی با آنان را که سفارش همیشگی اینجانب است در نظر داشته باشید. آنان نیز موظف به همراهی و همکاری با شمایند.
در پایان لازم میدانم از آیت الله آملی بخاطر تلاشهای ارزشمندشان تشکر و قدردانی کنم و برای توفیق کامل جنابعالی و همکارانتان دست دعا و توسل به درگاه ربوبی بلند کنم و توجهات و دعای حضرت بقیة الله ارواحنا فداه را مسألت نمایم.
والسلام علیکم و رحمة الله
سید علی خامنهای
۱۶ اسفند ۱۳۹۷
🌐 رویکرد دوگانه دولت در قبال قرارگاه خاتم
⏪ یک هفته پس از سخنان حسن روحانی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر لزوم خروج نیروهای مسلح از اقتصاد، وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی در گفتوگو با روزنامه دولتی ایران تأکید میکند که «قرارگاه خاتم حسب درخواست دولت در پروژهها وارد میشود.» محمد اسلامی در این مصاحبه در پاسخ به این سؤال که «واگذاری پروژههای عمرانی و زیرساختی به شرکتها شرایط خاصی وجود دارد؟ چرا در چند ماه اخیر قرارگاه خاتم بیشترین سهم را در واگذاری طرحها برای ساخت داشته است؟» میگوید که «در واگذاری پروژهها فراخوان میدهیم و پروژهها را از طریق مناقصه واگذار میکنیم. قرارگاه خاتم حسب درخواست دولت در پروژهها وارد میشود. مشارکت قرارگاه به دلیل نوع تبادلات مالی و توان و رابطهای که با همه دولتها داشته، قانونی است و طبق قانون برنامه است که از ظرفیت قرارگاه استفاده شود. هر جا که دولت درخواست داده، قرارگاه مشارکت کرده است و اینطور نیست که قرارگاه با شرکتهای خصوصی رقابت کند و ما هیچ تبعیضی در واگذاری پروژهها به شرکتها نداریم.»
🔺این البته اول بار نیست که از زبان رئیس جمهور و دولتمردان یازدهم و دوازدهم این موضع شنیده میشود که قرارگاه خاتم برای کمک به دولت و با درخواست دولت انجام پروژههایی را که اجرایش از توانبخش خصوصی فراتر است، عهدهدار میشود؛ همانطور که اول بار نبود که رئیس جمهور علیه آنچه فعالیت اقتصادی نیروهای مسلح مینامد، موضع گرفته است. روال کلی دولت روحانی در این ۵ سال در مورد سپاه و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا این بوده که علیه نیروهای مسلح موضعگیری میکنند و وقتی پیمانکار برای انجام پروژهها پیدا نمیکنند، از قرارگاه خاتم تقاضای کمک میکنند، پروژه انجام میشود، رئیس جمهور یا وزیر مربوطه برای افتتاح میروند و فخر سازندگی بومی میفروشند و عکس تبلیغاتی میگیرند و بعد از مدتی هم مجدداً مواضع علیه فعالیتهای سازندگی سپاه را از سر میگیرند.
🔺حالا میزان بدهی دولت به قرارگاه خاتم بماند که یکی از اصلیترین دلایل رجوع دولت به قرارگاه است؛ کدام پیمانکار دیگری را میشناسند که بدون دریافت مطالباتش و فقط به خاطر ملت ایران کار کند؟!
🔺اصلاحطلبان مدام فریاد خروج نظامیان از اقتصاد سر میدهند، اگر این موضوع تا این حد برایشان مهم است، چرا از دولت خود نمیخواهند که پروژهها را به نظامیان ندهد؟!
🔴جزئیات مهم از پرونده حسین فریدون
♦️شنیده ها حکایت از این دارد پرونده حسین فریدون با سه عنوان اتهامی "انتساب افراد دونپایه"، "پولشویی"و "اخذ رشوه" در حال رسیدگی می باشد.
♦️حسین فریدون با مفسدان بانکی به نام های"دانیال زاده" و "شبدوست مالامیر" و توصیهی این افراد، کسانی چون "رستگار" را برای مدیریت بانک ملت، "صدقی" را برای مدیریت بانک رفاه و "حسین زاده" را برای مدیریت بانک ملی با اخذ رشوههای سنگین، توصیه کرده است.
♦️حواشی مالی اطرافیان فریدون به واسطهی اعمال نفوذش هم بسیار بالاست، افرادی چون حسین بهشتی(پدر داماد برادرش) و آذر غفوری همسر فریدون توانسته اند تخلفات مالی سنگینی را در سال های گذشته مرتکب شوند.
.
♦️دولت فعلی بارها دولت قبل را دولت رمالها میدانست، ولی جالب اینکه "طیبه خدابنده" رمال خانوادگی فریدونها بوده که نزدیک به ۱۰میلیارد تومان پول را از حسین فریدون گرفت و در حسابهای بانکیاش نگه میداشت.
♦️حسین فریدون مبلغ ۲۶ میلیارد تومان را از دانیال زاده به عنوان رشوه دریافت کرد که برای گمراه کردن ماموران در بازجوییها گفته بود که من این مبلغ را از دانیال زاده قرض گرفته ام، ولی بنا بر شواهد امر و انتقال مکرر این پولها در یک روز به ۱۰ حساب بانکی، نشان از کثیف بودن منابع آنها دارد.
♦️دانیال زاده در بازجوییهایش گفته که من این پول را به وی قرض داده بودم! ولی جرات پس گرفتن و شکایت کردن از حسین فریدون را تا به امروز نداشته ام.
"مسعود احمدی زاده"(متهم به تخلفات مالی) نیز که قبل از دستگیری توسط دستگاه اطلاعاتی با هشدار حسین فریدون از کشور گریخت، از اقدامات مشکوک حسین فریدون است.
♦️احمدی زاده با اعمال نفوذ، مجوز "شرکت شایلی" را گرفت که انحصار اسقاط خودرو کشور را در اختیار داشت.
منزلی در سعادت آباد به نام همسر فریدون، ویلا در منطقه ونک، خانه در خیابان ثارالله(جدای از منزل حسن روحانی) تنها بخشی از مایملک این خانواده بوده است. .
♦️افکار عمومی انتظار دادگاه علنی برای تخلفات سنگین اقتصادی حسین فریدون را می کشد، ولی تا کنون این مطالبه جامه عمل نپوشیده است.
🔴رئیس جدید قوهقضاییه یک تفاوت عمده با روسای پیشین دارد و آن ظرفیت اجتماعی ویژه اوست
ح.ا #رئیسی در حال حاضر بسیار بیشتر از آن ۱۶ میلیون رای دارد.همراهی این عدد با او کارش را برای مبارزه قاطع با مفاسد و گردنکلفتها آسان میکند. برای حفظ این ظرفیت هم ایشان باید کماکان مردمی بماند
💢 شنیده ها حاکیست در جلسه شورای اداری گیلان وقتی آقای روحانی درباره مذاکره صحبت کردن به سمت ایشون کفش پرتاب شده.رم تمام گوشی ها و دوربین ها رو چک کردن که عکسی از این صحنه منتشر نشه.
پرتاب #لنگه_کفش به رئیس جمهور مملکت نه کار درستی هست و نه خوشحال کننده. ولی این نوع واکنش ها نشان دهنده عمق نارضایتی مردم هست
بیانیه وزیر خارجه انگلیس درباره اعطای حمایت دیپلماتیک به نازنین زاغری
🔹امروز تصمیم گرفتهام که انگلیس گامی بسیار غیرمعمول برداشته و حمایت دیپلماتیک را [برای زاغری] به کار گیرد.
🔹بدین ترتیب، دولت انگلیس رسماً اذعان میدارد که رفتارها با او مطابق با تعهدات ایران ذیل قوانین بینالمللی نیست و مسئله را به یک مسئله رسمی فیمابین دولتهای دو کشور تبدیل میکند.
🔹تصمیم من یک گام مهم دیپلماتیک است که به تهران نشان میدهد رفتارش کاملاً نادرست است. بعید است این تصمیم معجزه کرده و به نتایج یک شبه منجر شود، اما به کل دنیا نشان میدهد که نازنین بیگناه است و انگلیس در برابر رفتارهایی تا این حد ناعادلانه با شهروندانش ساکت نخواهد نشست.
نازنین زاغری کیست؟
🔸زاغری که از سال ۱۳۹۵ به جرم فعالیتهای تبلیغی علیه نظام و تلاش برای براندازی نرم بازداشت و به ۵ سال زندان محکوم شده هم اکنون در حال گذراندن دوران محکومیت خود است. این شهروند ایرانی-انگلیسی، هنگام بازداشت به عنوان مدیر پروژه در شرکت رسانههای گروهی «تامسون رویترز» فعالیت میکرد.
🔹رسانههای غربی بعد از بازداشت زاغری با راهاندازی هجمههای شدید تبلیغاتی مدعی شده بودند سفر او به ایران بابت بازدید خانوادگی صورت گرفته بود و او هیچ مأموریت رسانهای یا کاری نداشته است.
🔹علیرغم این ادعاها، آبانماه سال ۱۳۹۶، «بوریس جانسون» وزیر خارجه وقت انگلیس در پارلمان این کشور به صورت ناخواسته فاش کرد که او هنگام بازداشت برای مأموریت کاری از جانب تامسون رویترز به ایران سفر کرده است.
🔹جانسون در جلسهای در آن زمان در پارلمان انگلیس گفت: «وقتی بررسی میکنم ببینم نازنین زاغری راتکلیف در حال انجام چه کاری بوده میبینم که او، - آنطور که من میدانم- فقط در حال آموزش روزنامهنگاران در ایران بوده است.»
🔹این سخنان جانسون با واکنشهای بسیار شدید و بیسابقه در انگلیس روبرو شد و تا آنجا پیش رفت که شماری از مقامها در این کشور خواستار استعفای وی شدند.
🔹«جرمی کوربین»، رهبر حزب کارگر و «صادق جان»، شهردار لندن، دو نفر از کسانی بودند که از او خواستند عذرخواهی کرده و از سمتش استعفا کند. عدهای از نمایندگان پارلمان انگلیس هم درخواست مشابهی مطرح کردند.
🔹وزیر خارجه وقت انگلیس، سرانجام تحت فشارهای این چنینی مجبور شد بابت اظهاراتش عذرخواهی کرده و همسو با هجمههای تبلیغاتی ادعا کند سفر زاغری تنها برای تعطیلات بوده است.
🚨 روحانی :"رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما در سال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران گرفته بودیم، مردم به شما رای دادن، تصمیم ما عوض شد."
📌فرض کنید الان سال ۹۱ است و کشورهای اروپایی به ایران حمله کردند...
▪️تاسیسات هسته ای را می زنند، اراک و نطنز و فردو تعطیل می شود...
▪️قیمت دلار تا ۱۸ هزار تومان بالا می رود...
▪️ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ، لبنیات و.... گران می شود و قیمتها تا ۳ برابر می رسد...
▪️ارزش پول ملی پایین می آید...
▪️کالاهای اساسی کوپنی می شود...
▪️خرید و فروش خانه راکد می شود...
▪️کارخانه ها تعطیل می شوند...
▪️ پراید ۵۰ میلیون و قیمت خودرو ۳ برابر می شود...
▪️آقازاده ها به خارج از کشور می روند...!
📌جناب #روحانی یعنی نفهمیدی با حضور شخص واداده ای مثل تو ، این دستاوردها برای دشمن بدون جنگ به دست آمد....؟!
پی نوشت :
این حربه #جنگ را فقط انسانهای ترسو باور میکنند وگرنه دشمنی که ضرب دست بچه های ما را خورده از این #غلطها نمیکند...
رصد اخبار و شنیده ها
💢 شنیده ها حاکیست در جلسه شورای اداری گیلان وقتی آقای روحانی درباره مذاکره صحبت کردن به سمت ایشون کف
📲معاون اطلاعرسانی دفتر ریاست جمهوری ادعای پرتاب لنگه کفش به سمت رئیسجمهور در جلسه شورای اداری گیلان را کذب محض خواند.
کاسبان تحریم
متهم ردیف ششم مرجان شیخ الاسلامی آل آقا، همسر مهدی خلجی (کارمند موسسه مطالعاتی انیستیتو واشنگتن حامی تحریم های ایران) در مجلس ششم بعنوان عضو جبهه مشارکت و در مجلس هشتم از طرف اصولگراها کاندیدا میشود و در مقطعی با جلب اعتماد شرکت نفت و گاز سپانیر به اسم دور زدن تحریم ها کلاهبرداری و به کانادا فرار میکند.
مرجان شیخ الاسلامی آل آقا (مدیر عامل شرکت بازرگانی دنیز و هترا تجارت)؛ از متهمان پرونده فساد در پتروشیمی است
پرونده مربوط به اتهامات متهمان بین سالهای ۸۹ تا ۹۲ است.رسیدگی به این پرونده در مرحله دادسرا بیش از ۵ سال با رقمی درحدود ۶.۶ میلیون دلار به طول انجامیده است.
-
نکته قابل توجه:
شیخ الاسلامی زمانی که یکشبه دبیر گروه خلقالساعه پارلمانی روزنامه همبستگی شد، به گفته همکارانش با ماشین و راننده وزارت ارشاد،متعلق به محل کار همسر سابقش، رفتوآمد میکرد
۲. #مسیح_علینژاد کارآموز او بود و بدون داشتن هیچ سابقهای توسط او برکشیده شد و خبرنگار پارلمانی شد.
🔴سیدمحمد خاتمی در دیدار اعضای فراکسیون امید: «امروز من از سوی مردم با این سوال مواجهم که ما را کشاندید پای صندوق رای، یک مورد نشان دهید که در راستای اصلاحات واقعی باشد؛ آیا قوه قضاییه و نحوه برخوردها بهتر شد یا بخش خصوصی سالم میتواند در عرصه حضور داشته باشد؟»
واقعا سوال مردم از خاتمی اینه که چرا قوه قضاییه بهتر نشده؟ یعنی ازش نمیپرسن چرا دولت و مجلس و شورای شهر اصلاحات عملکردشون اینه؟ چرا اصلاحطلبا تو فساد اینگونه مملکت رو به تاراج داده اند؟ و سوالهایی از این دست.