🔴 محرمانههای سفر اسد به تهران
🔹بشار اسد با اسکورتی کوچک، اما قوی و آزموده، فرودگاه مهرآباد را به مقصد محل دیدارهای رهبر انقلاب در انتهای خیابان فلسطین ترک کرد و بدون طی تشریفات متداول، وارد ساختمان مقصد شد
🔹مهمانان دعوت شده به اتاق ملاقاتهای رهبری که ساعتی قبلتر به این دیدار دعوت شده بودند میدانستند که جمهوری اسلامی میزبان یکی از رهبران جبهه مقاومت است، اما نام مهمان را نمیدانستند
🔹موضوع سفر اسد از مدتها قبل در دستور کار بود؛ اما زمانش سرّی نگه داشته میشد
🔹بشار اسد بلافاصله بعد از دیدار با رهبر انقلاب، راهی دفتر رییسجمهور شد؛ روحانی یک روز پیشتر در جریان سفر قرار داشت و دعوت از وزیر خارجه در اختیار وی بود. اما او ترجیح داد موضوع را با کمتر کسی درمیان بگذارد و همین موجب قرار نگرفتن پرچم سوریه در دیدار شد
🔹 تیم همراه بشار اسد نیز بسیار محدود بود و وزیر خارجه سوریه هم مثل وزیر خارجه ایران از این سفر خبر نداشت.
🔹تا زمانی که اسد به سوریه برگردد، تیم عکاسان و فیلمبرداران در قرنطینه قرار داشتند و بعد از آنکه پیغام فرمانده رسید، خبررسانی این سفر صورت گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به آشوب کشیده شدن مجلس در جلسه علنی امروز، هنگامی که وکیلی نماینده اصلاح طلب در حال تمجید از یکی از سران فتنه یعنی محمد خاتمی بود...
حجت الاسلام ذوالنور : فتنه گری رحمت نیست فتنه خط قرمز نظامه...
🔺روایتی تازه از استعفای ۳۰ ساعته ظریف
هفتهنامه اصلاحطلب « #صدا »/ ظریف در جلسه با فراکسیون امید مجلس:
🔹قاسم سلیمانی قبلا درباره موضوع سفر بشار اسد به تهران به وی اطلاع داده بود
🔹مدتی است روحانی و واعظی عملاً یک دستگاه سیاست خارجی در نهاد ریاست جمهوری شکل دادهاند
🔺هفته نامه صدا از قول یک منبع مطلع: روحانی به شدت از اقدام ظریف عصبانی شده و حتی مخالف رایزنی برای بازگشت او بوده است.
🔴 سفر به عراق؛ دیر اما موثر
🔻سفر رئیسجمهور روحانی به عراق که نخستین سفر ایشان به این کشور از سال ۹۲ تاکنون محسوب میشود، یکی از مهمترین رخدادهای حوزه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در پایان سال ۹۷ است که از ابعاد مختلف قابل بررسی است. در ادامه دو نکته در این خصوص میآید:
🔸این سفر اگر در شرایطی که آمریکا از برجام خارج نشده و تحریمهای پیشین را بازاعمال نمیکرد، انجام میشد، قدرت چانهزنی ایران بهمراتب بیشتر از آن چیزی بود که اکنون در سفر دکتر روحانی صورت گرفته است. واقعیت این است که مقامات عراقی باوجود علاقه به گسترش روابط با ایران، عراق را در شرایط تحریمی، ریه تنفسی ایران میدانند و از این منظر، این تصور میتواند در توان چانهزنی ما و آنها مؤثر واقع شود. لذا با احتساب همه مسائل ازجمله انتخابات و تشکیل کابینه در عراق، اگر این سفر زودتر انجام شده بود، با یک برنامه دقیق، قدرت چانهزنی ایران بیشتر از این بود که هست.
🔸با اینوجود، این سفر را باید مهم و مؤثر تلقی کرد. نیازهای ساختاری عراق به ایران بهگونهای است که امکان یافتن جایگزین را برای بغداد سخت کرده است. نیاز عراق به برق که امری راهبردی محسوب میشود، تا اطلاع ثانوی، فقط از ایران – بهصورت عمده- تأمین میشود. از سوی دیگر اما ایران نیز در شرایط تحریمی، به عراق نیازمند است. این نیازهای متقابل به همراه اشتراکات فرهنگی گسترده، مانعی بزرگ در مقابل رقبا و متخاصمانی است که در پی برهم زدن این روابط هستند. سفر دکتر روحانی به عراق، فارغ از همه دستاوردهای عینی، تأکیدی مجدد بر این نکته است.
🔴 حجتالاسلام یا آیتالله !؟
🔻 اخیراً دوباره بحث حجتالاسلام و آیتالله درباره آقای #رئیسی مطرح شد، لازم دیدم نکاتی رو بگم:
1⃣ در تاریخ شیعه تقریبا هیچ (شما بخوانید هیچ) قاعدهای برای این القاب وجود نداشته. بزرگترین علمای اسلام به اسم شیخ و سید و شهید و ... مطرح بودن. مثل شیخ طوسی، شیخ انصاری، سیدمرتضی و شهید اول و ثانی. بعضی القاب تقریبا اختصاصی بودن؛ مثلا وقتی توی فقه میگن «آیتالله»، مخصوص علامه حلی است یا «شیخالطائفه» مخصوص شیخ طوسی و «شیخ اعظم» مخصوص شیخ انصاری است.
2⃣ تا قبل از ۷۰ _ ۶۰ سال پیش هنوز القاب به همین صورت به کار میرفت. مثلا موسس حوزه آشیخ عبدالکریم بود و فقیه تهران شیخ فضلالله نوری یا سیدضیاء عراقی و آسیدابوالحسن اصفهانی که مرجع عام شیعیان نیز بود.از حدود ۶۰ سال پیش و به صورت عرفی این رویه به وجود آمد که به مراجع آیتالله العظمی، به افراد مجتهد و مدرس درس خارج جاافتاده در حوزه علمیه، آیتالله، به طلاب درس خارج، حجتالاسلام و المسلمین و به طلاب سطح، حجتالاسلام گفته شود.
3⃣ در بین این رویهها نکات دیگری هم وجود داشت: مثلا اینکه یک مرجع تقلید، مرجع تقلید دیگر را آیتالله العظمی نمیخواند یا از به کار بردن یک عبارت نمیتوان دریافت که فردی مجتهد است یا نه.
🔺 از عبارات امام خمینی و رهبر انقلاب مشخص است که ایشان مراجع و علمای بزرگ حوزه را آیتالله و غیر آن را حجتالاسلام میخواندهاند. مثلا با اینکه شرط ریاست دیوانعالی کشور و دادستانی کل کشور، اجتهاد بوده، اما امام خمینی شهید بهشتی و آقای موسوی اردبیلی را حجتالاسلام خطاب کردهاست.
4⃣ متاسفانه این القاب در برخی موارد رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است. مثل علامه خواندن سیدحسن خمینی توسط هاشمی یا تلاش برخی افراد برای آیتالله شدن در رسانهها به جای آیتالله شدن در حوزه!
💢 برخی تلاش کردند از عبارت حجتالاسلام رئیسی در حکم رهبری برداشت کنند ایشان مجتهد نیست که این حرف اشتباه است: زیرا آقای رئیسی سمتهایی داشتهاند که شرط آن اجتهاد بوده، مثل دادستانی کل کشور یا عضویت در خبرگان و همچنین شرط ریاست قوه قضاییه بر اساس اصل ۱۵۷ قانون اساسی #اجتهاد است
کاخ سفید وضعیت اضطراری در رابطه با ایران را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ عجیبی که پایگاه اطلاعرسانی دولت از سفر روحانی به عراق منتشر و پس از دقایقی حذف کرد!
🔻در این کلیپ ادعا شده که سفر روحانی حاوی این پیام است که عراق لازم نیست با سایر نهادها یا چهرههای نظامی درباره مصالحه تاکتیکی گفتوگو کنند!
🔻در بخش دیگر این کلیپ نیز با اشاره به دیدار روحانی و آیتالله سیستانی گفته شده این دیدار حاوی پیام به رهبران ایران است!
🔹به نظر میرسد دولت باید فورا درباره این کلیپ موهن و عوامل انتشار و البته حذف آن پاسخگو باشد.
رصد اخبار و شنیده ها
🎥 کلیپ عجیبی که پایگاه اطلاعرسانی دولت از سفر روحانی به عراق منتشر و پس از دقایقی حذف کرد! 🔻در این
عذرخواهی پایگاه اطلاع رسانی دولت به دلیل انتشار یک کلیپ
🔹عصر دیروز کلیپی در پایگاه اطلاع رسانی دولت منتشر شد که حاوی مطالب عجیبی پیرامون دیدار احتمالی روحانی و آیت الله سیستانی بود که پس از مدتی از کانال و سایت این پایگاه حذف شد و علت انتشار این کلیپ، سهلانگاری و اشتباه سهوی همکاران اعلام شد.
🔴معرکه گیری نفوذی ها و منافقین نام آشنا
باور کنیداین متن از پایگاه خبری دولت است:
اولین پیام(سفر) به رهبران عراق است که نشان خواهد داد روحانی از قدرت قابل توجهی برخوردار است و لازم نیست آنها به سایر نهاد یا چهرههای نظامی درباره مصالحه تاکتیکی گفتگو کنند.میتوانند این کار را با روحانی بعنوان رئیس دولت ایران انجام دهند
رفتارهای مشکوکی می بینیم از آشناها تا دیگر رسانه های تحت سلطه دولت روحانی که میتواند دستاوردهای سفر عراق را به ضد خودش تبدیل کند.
بگذارید کمی بدبین باشیم وقتی دیدیم که در طی سفر بشار اسد به ایران در درون دولت کاری کردند که ظریف استعفا دهد و آن سفر مهم را به حاشیه ببرند ، حالا هم هرچند طبق ظواهر ، سفر روحانی به بغداد دستاوردهای بی نظیری برای مردم داشته است اما دیدن رفتارهایی مانند آن توییت حسام آشنا و آن فیلم کذایی منتشر شده در سایت دولت کمی باعث میشود که با نگاهی بدبینانه به این فکر کنیم که شاید سناریویی دیگر طراحی شده تا دستاوردهای سفر روحانی را به ضد آن تبدیل کند و خنجری را از پشت بر جبهه مقاومت وارد کنند...
هنوز دروغپراکنی های رسانه های دولتی مانند ایسنا و..در تابستان برای تفرقه انگیزی و فتنه گری بین دو ملت ایران و عراق را فراموش نکرده ایم
⭕️ماجرای مرجان شیخالاسلام و #FATF
🔹خانم #شیخ_الاسلام چه از جنس مشارکتیها و روزنانه شرقیها و آدمهایی مثل محمدرضا خاتمی و صباآذرپیک و مسیح علینژاد باشد و چه از جنس اصولگرایان مستقلی مثل سعید ابوطالب الان مهم نیست. مهم این است که او در چهره دو جناح سیاسی کشور و حتی در قالب قرارداد با قرارگاه خاتم الانبیا سپاه متهم به فساد و خارج کردن پول این فساد از کشور است.
🔸فرض کنید ما همه الزامات برنامه اقدام #FATF را پذیرفته بودیم. آیا آمریکا یا هرکشور دیگر اروپایی به فرض متهم شدن خانم شیخ الاسلام در ایران به ایجاد شبکه سازمان یافته فساد و پولشویی، اموال او را بلوکه می کرد یا به ایران بر میگرداند؟
🔸یا اگر بازهم فرض کنیم واقعا میخواستند برگردانند، قوانین تحریمی آمریکا چنین اجازه میداد؟ (قوانین تحریمی آمریکا اولا اجازه #ارتباط_بانکی به هیچ بانک بین المللی در دنیا با ایران را نمیهد، ثانیا چون این پول بنا بود به دولت ایران برگردانده شود طبق قوانین آمریکا سختگیریها چندین برابر بود).
🔹اگر قرار بود از رخ دادن چنین فسادی در صنعت پتروشیمی یا توسط هرکس دیگری جلوگیری شود نیاز به چه چیزی بود؟ غیر از قوانین داخلی که مانع انتقال حجم عظیم ارز شود یا مانع خروج چنین شخصی یا #شفافیت در نحوه هزینه و درآمد؟
آیا برای جلوگیری از بروز چنین پدیده ای چیزی جز عدم وجود #رانت، محدودیت در مصرف ارز و شفافیتی از این جنس لازم بود؟
🔹این پرسشها و بروز چنین فسادهایی مشخص میکند که دعوا برای تصویب FATF نه دعوا برای شفافیت است و نه دعوا برای جلوگیری از فساد، چرا که اگر عزم و اراده جدی وجود داشت با چند قانون داخلی که به صورت فراگیر در قوانین پولشویی مرسوم در دنیا وجود دارد و ربطی به FATF هم ندارد جلوی چنین فسادی گرفته میشد.
کاش رسانههایی که از یک سخنرانیِ یک ساعتهی علامه #مصباح، یک بخش تقطیع و تحریف شده را بعنوان #تیتر برجسته کردند تا مثلاً گند بیتدبیریِ دولت متبوعشان در تنظیم بازار #گوشت را بنحوی بپوشانند و بیکفایتیاش در اذهان مردم را به حاشیه بکشانند، کمی هم به لقمهای که قرارست اینگونه سر سفرهشان ببرند فکر میکردند!!
#دیاثت_سیاسی
رصد اخبار و شنیده ها
کاش رسانههایی که از یک سخنرانیِ یک ساعتهی علامه #مصباح، یک بخش تقطیع و تحریف شده را بعنوان #تیتر ب
آیتالله مصباح یزدی درباره قیمت گوشت چه گفت؟
🔹 برخی رسانهها از صحبتهای آیتالله مصباح به گونهای تیتر زدند که گویا ایشان بخاطر گرانی قیمت گوشت عنوان کردند که گوشت گوسفند در برخی مواقع میتواند حرام باشد درحالی که اصل ماجرا چیز دیگری است.
🔹اما واقعیت این است که این تیترها، برشی شیطنتآمیز از صحبتهای آیتالله مصباح در اختتامیه اجلاسیه مسئولان انجمنهای هنری سازمان بسیج هنرمندان است چرا که ایشان در بخشی از صحبتهایشان به موضوع هنر اشاره کردند و از این دیدگاه که ذات هنر را ناپاک میداند، انتقاد کردند.
🔹در ادامه برای جاانداختن موضوع، این مثال را زدند: همانطور که گوشت گوسفندی که خوردنش مستحب است وقتی که دزدی باشد و یا ذبح شرعی شده باشد، حرام میشود هنر هم اگر ملاحظاتش رعایت نشود، حرام میشود.
💢سپاه صاحب بزرگترین ناوگان پهپاد بمب افکن تهاجمی منطقه شد
♦️رزمایش بزرگ پهپاد تهاجمی - رزمی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نام "الی بیت المقدس ۱" در منطقه عمومی خلیج فارس برگزار و با طلوع قدرت هوایی جدید کشور ، نیروی هوافضای سپاه صاحب بزرگترین ناوگان پهپاد بمب افکن تهاجمی منطقه شد.
♦️در تصویر فوق لحظه رهاسازی بمب سدید 342 از دهلیز داخلی بمب افکن شاهد 171 را مشاهده می کنید
♦️پهپاد بمب افکن شاهد 171، همان پهپادی است که سپاه در سوریه با استفاده از آن، مواضع داعش را در شرق فرات بمباران کرد
این پهپاد ، دو دهلیز داخلی برای حمل دو فروند بمب سدید 342 دارد.
🔴 #جنگ_نفتی با قطع برق‼️
🔻حملات سایبری آمریکا بخش عمده صادرات نفت ونزوئلا را متوقف کرد
🔹رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که بخش عمدهای از صادرات شرکت دولتی نفت ونزوئلا از هفته گذشته به علت قطع برق متوقف شده است
🔸به گفته منابع رویترز، بندر سن خوزه که نقطه اصلی صادرات نفت شرکت «پترولئوس دی ونزوئلا» است، در خاموشی فرو رفته و بر اساس آمار منتشر شده، هیچ تانکر نفتی از ۷ مارس ( ۱۶ اسفند) این بندر را ترک نکرده است
✴️«نیکلاس مادورو» رییس جمهوری ونزوئلا گفته که حملات سایبری آمریکا، مانع تلاشها برای ترمیم زیرساختهای توزیع برق این کشور است.
🔴 یک هشدار هوشمندانه و حکیمانه
🔹حضرت آیت الله خامنهای در دیدار امروز با اعضاء مجلس خبرگان رهبری؛ با وجود تأکید فراوان بر مرزبندی با دشمن، یک نکته حاشیهای اما ظریف را هم توصیه کردند و آن اینکه «نباید بخاطر تعصب بجا علیه دشمن، مخالفان نظر خود را به همراهی با دشمنان منتسب کرد».
🔹 ایشان در همین زمینه افزودند: وقتی فلان کنوانسیون یا معاهده در کشور مورد بحث است و موافقان و مخالفان استدلالها و دیدگاههای خود را مطرح میکنند دو طرف نباید یکدیگر را به همراهی با دشمن متهم کنند و به جان هم بیفتند.
🔹دشمن واقعی ما آمریکاست.
🔹از درگیری داخلی پرهیز کنیم و به تعبیر امام(ره) هرچه فریاد داریم بر سر امریکا بکشیم.
✳️ در این رابطه چند نکته کوتاه تقدیم می شود:
1⃣ یکی از اصول مرزبندی با دشمن این است که اختلافات داخلی به گونه ای #حاد نشود که به #سطح دشمنی برسد.
2⃣ برخی از فعالین سیاسی و رسانه ای با همان ادبیاتی که راجع به دشمن صحبت می کنند با همان شدت و غلظت؛ خودی ها را مخاطب قرار میدهند. این روش، خلاف ادب و انصاف و البته به دور از واقعیات است. کوتاهی و سهل اندیشی برخی مجریان دولتی در برابر نقشه های دشمن به دلیل آسیب نهفته در #مدل_تفکر آنهاست و بی انصافی است اگر خدای ناخواسته آنها را گماشته و جاسوس و... قلمداد کنیم.
3⃣ رواج ادبیات احساسی در میان جریانات کشور سبب واگرایی نیروها، القای بی اعتمادی و از دست رفتن ظرفیت های مشترک می شود. گروهای #برانداز، #ضدانقلاب ها و #اصحاب_فتنه بیشترین منفعت را از این جو مسموم می برند.
4⃣ برخی طرفداران دولت مدام انتقادهای گروه های ارزشی و انقلابی را با برچسب هایی نظیر افراطی، کاسبان تحریم، دلواپسان و حتی همراهان با ترامپ و نتانیاهو!!! تخطئه می کنند و در طرف مقابل نیز برخی مدام به اعضای دولت برچسب نفوذی و جاسوس و بیغیرت می زنند. نتیجه عملی این وضعیت این است که اولویت #اتحاد_داخلی در برابر دشمن اصلی (آمریکا)، تحت الشعاع قرار میگیرد.
5⃣ هشدار ظریف و هوشمندانه رهبری انقلاب به هر دو طرف است. این هشدار را جدی بگیریم و متوجه باشیم این #هشدار_فراجناحی است و شدت دغدغه و حساسیت معظم له را به مصالح کشور، نشان میدهد.
6⃣ این هشدار حکیمانه رهبری معظم؛ در کنار ضرورت بسیج حداکثری امکانات و ظرفیت های کشور در برابر #تحرکات حداکثری دشمن؛ معنا و موضوعیتی ویژه می یابد.
ایران گوشی سیاستمدار اسرائیل را هک کرد
🔹کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز مدعی شده ایران گوشی موبایل «بنی گانتز» رئیس حزب «انعطاف برای اسرائیل» رقیب «بنیامین نتانیاهو» برای نخستوزیری رژیم صهیونیستی را هک کرده است.
🔹سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل (شینبت) به گانتز گفته محتوای گوشی او از جمله اطلاعات شخصی و اطلاعات حساس موجود در آن در اختیار ایران قرار گرفته است.
🔴 گنبد آهنین یا گنبد پوشالی؟
در اینکه حملهی دیشب به #تلآویو، با موشک بوده یا راکت، نوع آنها چه بوده، با چه بردی و از سوی چه کسانی انجام شده، به هدف خورده است یا نه و...، فعلاً خیلی اهمیت ندارد؛ مهم پیامیست که صادر شده و آن اینست که با وجود کلی هزینه و تبلیغ که برای یک گنبد به اصطلاح آهنین! شده، هم توان عبور از آن وجود دارد و هم ارادهی زدنِ تلآویو !!
#دوران_بزن_در_رو_تمام_شده_است
#گنبد_پوشالی
#خانه_عنکبوت
#سقطت_اسرائیل
🔴 اسلام ستیزی با مسلمان کُشی
🔻 حمله مسلحانه به مسجدی در نیوزلند
🔹رسانههای محلی از کشته شدن حداقل ۲۸ نفر در تیراندازی به نمازگزاران جمعه در شهر کریستچرچ خبر میدهند.
🔹تعداد دقیق مهاجمان هنوز مشخص نیست ولی به دو مسجد به صورت همزمان حمله شده است.
🔹نخستوزیر نیوزلند با محکوم کردن حمله تروریستی به مسلمانان، گفت این یکی از سیاهترین روزهای این کشور بود.
🔹نخستوزیر استرالیا نیز اعلام کرد یکی از ضاربان این حمله تروریستی، استرالیایی بوده است.
👈 #انگیزه_قاتل
🔹یکی از مهاجمان با انتشار ویدئویی انگیزه خود را از حمله مسلحانه به نمازگران مسجد النور در شهر کرایست کرچ نیوزلند، "مقابله با مهاجرت مسلمانان" اعلام کرد.
🔹این فرد در این ویدئو خود را «برنتون تارانت» ۲۸ ساله، اصالتا اهل استرالیا، و یک «سفید پوست معمولی» معرفی کرده است.
🔹وی در این ویدئو میگوید: «میخواستم به مهاجمان (مسلمانان) بگویم که سرزمین ما هرگز سرزمین شما نخواهد شد؛ زمین ما متعلق به خود ماست؛ تا زمانی که یک سفید پوست زنده باشد، هرگز نمیتوانید به سرزمینهای ما هجوم بیاورید و هرگز جایگزین مردم ما نخواهید شد.»
#سفر_به_عراق
🔴 آنچه که پوشیده مانده است.....‼️
🔻روحانی در سفری مهم به عراق رفت! ؛ در واکنش به این سفر پمپئو برافروخت و نعره ها کشید ؛ اصحاب رسانه واکنش نشان دادند و "ماجد توهان الزبیدی " در روزنامه رایالیوم چاپ انگلیس نوشت:
«حضور روحانی و ظریف امروز در بغداد #سیلی_دردناکی به تمام تلاشهای سیاسی و نظامی آمریکا در طول دو سال گذشته است که برای ایجاد ائتلافی عربی- آمریکایی- صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی به کار بسته شد که تازهترین آن برگزاری #کنفرانس_ورشو بود. تمام این تلاشها در پی وزش باد صحرای عراق با نخستین ظهور شیخ معمم ایرانی در بغداد از هم فروپاشید! »
🔸 در داخل کشور در اتفاقی نادر اکثر روزنامه ها با استقبال و تمجید از این سفر در صفحه اول خود عکسی مشترک از دیدار آیت الله سیستانی و روحانی کار میکنند و نهایتاً ظریف هم در توئیت خود به زبان لاتین به ۸ دستاورد برجسته سفر روحانی اشاره میکند.
🔻 اکنون اهمیت این سفر بر کسی پوشیده نیست اما آنچه برای افکار عمومی پوشیده مانده است این است که:
1⃣ چرا با تاکیدات مکرر رهبر انقلاب مبنی به توجه بیشتر به ظرفیت روابط با همسایگان این سفر مهم با #تاخیر_فراوان صورت گرفت؟ در سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی که در سی بهمن ۱۳۹۲ از سوی رهبری ابلاغ شد بر توسعه پیوندهای راهبردی و گسترش همکاری و مشارکت با #همسایگان تاکید شده بود.
2⃣ اهمیت این سفر پشت صحنه و رمز جنگ رسانه ای انگلیسی و آمریکایی سال گذشته در #فتنه_بصره عیان کرد؛ اما رسانه ها و کسانی که تا دیروز در داخل کشور با همنوایی با رسانه های بیگانه به هر شایعه و بهانه ای برای تخریب روابط دو کشور ایران و عراق متوسل میشدند اکنون بایست پاسخگو باشند که آیا جاهل سیاسی بودند یا بازیگر زمین دشمن؟
3⃣ بدون شک بعد از این سفر ساکنان کاخ سفید و مزدوران رسانه ای بیکار نخواهند نشست ؛ آیا وزارت خارجه ج ا ایران برای تحکیم و تثبیت روابط راهبردی با عراق #تدابیر_هوشمندانه ، فعال و پیشگیرانه اتخاذ کرده است؟
4⃣ استقبال طیف های سیاسی و رسانه های اصولگرا و اصلاح طلب از سفر روحانی به عراق چه پیامی می تواند داشته باشد؟ آیا منتقدین وزارت خارجه با دیپلماسی و تعامل مخالفند یا رویکرد انفعالی و تمرکز بر غرب؟ آیا هدف منتقدین بازی های سیاسی است یا تامین منافع ملی؟
5⃣ اما مهم ترین دستاورد این سفر که در هیاهوی گشایش های تجاری مغفول و مظلوم ماند شاید در پاسخ به این سوال که " رمز راوبط راهبردی و عزت سیاسی ایران و عراق چه بود؟" نهفته باشد؛!
🔹 تصور کنید اگر در جنگ ایران و عراق صدام بعد از مهران ساکن تهران میشد و اگر در جنگ تکفیری علیه سوریه و عراق، داعش بعد از موصل ، بغداد را اشغال می کرد امروز چه کسانی پای میز مذاکره ایران و عراق می نشستند؟ صلح و مذاکره و دور شدن سایه شوم جنگ را مدیون چه کسانی باشیم؟!!
بدون شک دستاوردهای سیاسی و اقتصادی فراوان این سفر را بیش از همه مدیون #شهدای_عزیز هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«صوفی» وزیر تعاون دولت اصلاحات:
🔹جهانگیری اخیرا استعفا داد، اما رهبر انقلاب مصلحت ندیدند.
🔹محبوبیت روحانی به زیر ۱۰ درصد آمده است