May 11
May 11
⭕️ سکانس سریال طنز پایتخت ۵
🔺مسئولین برگزاری جشن، بچه را با یک ماشین شارژی از بالای درخت می کشانند پایین!
🔺همه در حال رقص و پایکوبی هستند و کسی نمیداند پشت صحنه چه خبر است؛ مسئولین برگزاری میخواهند که خواننده بهتر بخواند و گرمتر کند مجلس را...
🔺از طرفی ارسطو و رحمت مهمانان ساده را با نقشهای جالب سرگرم رفتن مجانی به ترکیه میکنند
🔺بچه وارد اتاق میشود و در از پشت قفل میگردد، حالا یک بچهی بیدفاع داریم و یک ترامپ!
🔺ترامپ آب نبات نشان میدهد و بچه را میبرد سمت خودش...
🔺بچه با «آب نبات» گول میخورد و نزدیک ترامپ میرود، حالا قیچی بیرون میآید تا بچه ختنه شود. (البته چارهای جز تسلیم نداشت)
🔺پشت درهای بسته بچه دارد ختنه میشود و جیغ میکشد اما صدای رقص و آواز آنقدر بلند است که هیچکس صدای نالهی پسربچهی بیچاره را نمیشنود!
🔺ترامپ کار خودش را کرد، با اینکه روی پلاکاردش نوشته بود بدون درد و خونریزی، اما هم درد داشت هم خونریزی! کسی نفهمید که چه بلایی بر سر بچه آمد. همه سرگرم مسایل حاشیهای که ارسطو و مسئولین جشن طراحی کرده بودند، هستند...
🔺و چقدر این قصه آشناست...
#برجام
👇👇👇
eitaa.com/rasadefarhang
🔴 اگر دغدغه حفظ فرهنگ ایران زمین را دارید، کانال #رصد_فرهنگی در ایتا را به دوستانتان معرفی کنید👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 نمایش #تئاتر «سوی کابوی» هر شب ساعت 20:30 در نمایشخانه «چهار دیوار» خیابان طالقانی تهران
نمایش «سوی کابوی» با شیوهای نو، تلفیق نمایش ایرانی(روحوضی با سن گرد که اجازه تجسم فضا را می دهد) و غربی (دارای دکور که اجازه تجسم فضا را نمی دهد) با بیانی ساده و معنادار، به معضلات امروز اجتماع از جمله پیامدهای ولع سفرهای تایلند و آنتالیا، میپردازد.
آنچه که این نمایش به خوبی نشان داده است، زیپ باز و سطح پایین ادب، منش و فرهنگ نفرات خواهان این نوع سفرها هست.
در عین حال مخاطبین این نمایش هم جالب هستند. تیپ هایی که تداعی کننده همان آدم های داخل نمایش است.
پسر و دختران، مردان و زنانی که برخی محرم و نامحرم برایشان مفهوم نداشت، بد و بی حجابی و بغل کردن نامحرم برایشان طبیعی است و البته فضایی بسته و بارگونه که مصرف دخانیات دختران‼️ فضای «چهار دیوار» را مه آلود، برای برخی ناخوشایند و برای اغلب خوشایند می ساخت‼️
با دیدن این سالن، نسخه ای از «زیر پوست شهر» را درک خواهید کرد.
hadafgir.ir/images/estate_images/6068/1.jpg
به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعترافات شهرام مکری در مورد همجنسبازانه بودن #فیلم_سینمایی هجوم‼️
📡 کانال #رصد_فرهنگی 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 بررسی آثار ایرانی در جشنوارههای غربی
وقتی فهرست آثار را که از ایران به جشنوارههای غربی راه یافتهاند، مرور میکنیم، به چند فیلمساز ثابت برمیخوریم. در مقابل، بسیاری از سینماگران مطرح ایرانی که آثار شاخصی ساختهاند، هیچگاه در چنین جشنوارههایی دیده نشدهاند. برای نمونه، در جشنوارههایی چون برلین، کن، ونیز، مراسم اسکار و... هیچ اسمی از ابراهیم حاتمیکیا، ابوالقاسم طالبی و... نمیبینیم؛ اما در مقابل، همیشه اسم جعفر پناهی، مانی حقیقی، محمد رسولاف و... در این جشنوارهها به چشم میخورد. برای بسیاری از مردم جای سؤال است که چرا چنین وضعیتی پیش آمده است؟ در این باره میتوان گفت، به جز جنبه سیاسی، مسائل اقتصادی نیز دخیل است؛ یعنی ما با واسطههایی مواجه هستیم که با دلالی فیلم به خارج از کشور، به سود مالی میرسند. این واسطهها در اصطلاح عامیانه به دلال شناخته میشوند. البته این افراد هیچگاه خود را دلال یا واسطه معرفی نمیکنند؛ بلکه نام «پخشکننده بینالمللی» را بر خود نهادهاند. آنها معمولاً آثاری را معرفی میکنند که به دلیل جنبههای سیاسی و تبلیغاتی علیه ایران، با استقبال مسئولان جشنوارهها و جوایز خارجی روبهرو میشود.
از اتفاقات منفی این دوره از جشنواره فیلم برلین، این بود که یکی از نمایندگان سینمای کشورمان در بخش فیلمهایی با محتوای دگرباشی نامزد دریافت جایزه شد! هر چند که قبلاً هم فیلمهایی به کارگردانی فیلمسازان ایرانی مقیم خارج در این بخش نامزد شده بودند؛ اما این اولین بار است که فیلمی رسمی که با مجوز وزارت ارشاد ساخته شده و به نمایش درآمده، در بخش آثاری درباره همجنسخواهی نامزد شده است. در این اتفاق نیز ردّ پای همان دلالها دیده میشود و این افراد، فیلم مذکور را به منظور ترویج همجنسخواهی به جشنواره برلین معرفی کردهاند. نکته مهم این است که سیاستگذاری خاص جشنوارههای غربی در حمایت از فیلمهایی با مضامین اینچنینی و همچنین فعالیت دلالها برای انتقال آثاری با محتوای انحرافی سبب شده است برخی از فیلمسازان دست به کار ساختن فیلمهایی شوند که از آنها برداشت همجنسبازی میشود. حتی یکی از فیلمهای سیوششمین جشنواره فجر نیز که در چند بخش نامزد سیمرغ شد، به چنین موضوعی آلوده است.
منبع: هفته نامه صبح صادق
#فیلم_سینمایی
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 نفوذ فرهنگی
در محافل فرهنگی شنیده شده است که نفوذ فرهنگی کاملا برنامه ریزی شده در حال اجرا است.
در عالم سینما فیلم نامه و هزینه ساخت را مستقیم یا غیرمستقیم برای برخی تأمین می کنند، در جشنواره این افراد را اول می کنند، تا در محافل فرهنگی داخل کشورش مورد نظر مطرح شده و خواسته های دشمن را در این نفوذ سازمان یافته، دنبال کند.
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 اغلب تماشاگران #فیلم_سینمایی «هاری» را یک فیلم خوب یاد می کنند که داستان فیلم برایشان جذاب بوده و تا انتها داستان فیلم را رها نکردند.
داستانی که برایشان قابل پیش بینی نبود ولی درعین حال پر از نمادهای بیماری های اخلاقی و فرهنگی نظیر قمار، مصرف مواد دخانی و مشروبات، زن بارگی و ... است که برخلاف آنکه برای زیر 18 سال توصیه نشده برای زیر 25 سال، جوانی که از آب و گل در نیامده توصیه نمی شود.
شاید به علت عدم تناسب فرهنگ ایرانیان با فرهنگی که در فیلم روایت می شود، رویدادهای فیلم برای تماشاچی قابل پیش بینی نیست و همین این نظر را تقویت می کند که این فیلم برداشتی از یک داستان بیگانه ولی در عین حال قوی و جذاب است.
در پایان این فیلم پلیس پیروز نمی شود، چون پلیسی وجود ندارد، تنها وجدان یک بیمار اخلاقی است که برای درمان خود را به قانون می سپارد.
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d