آقا میری و فحش به نظام و بسیج
و بعد از همه ی این برنامه ها افتاده دنبال
کسری بسیج .
@rasadname
گره خوردن مذهب و دین به سیاست دوره ای کشورها.
در حاشیه ی پیمان ایران _ عربستان
ابراز خرسندی یک شهروند سعودی از قرار گرفتن شهر مشهد ایران در لیست هواپیمایی عربستان
@rasadname
در تلمود از کتب یهودیان آمده که پزشکِ یهودی نباید بیمارِ غیریهودی رو درمان کنه،
اما الان ۹۸ درصدِ شرکتهای شیمیائی و داروسازی جهان متعلق به خاندان راکفلر های یهودیه!
@rasadname
اگر به دنبال نمونه ای می گردید از کسی که هدفش هر وسیله ای را مجاز میشمارد ، سراغ محمد توحیدی را بگیرید.
طرف برای پیشبرد سنی ستیزی اش راحت ترین راه همراه شدن با اسلام ستیزان را در نظر گرفته ، زیرا اکثر مسلمانان سنی مذهب اند و البته از نظر او بسیاری از شیعیان منهای ( شیعه های انگلیسی ) هم سنی زده اند.
@rasadname
بر اساس مشاهدات و سخنان مختلف، اوضاع نه تنها ناامیدکننده نیست بلکه بر پایه آخرین پیمایش های علمی معتبر بیش از ۷۵ درصد مردم ایران دیندارند.
شکی نیست روحانیون هم به سبب کوتاهی هایشان مسئولند و به سهم خود باید پاسخگو باشند اما این افراد با روش شناسی نادرست به علت شناسی پرداخته اند. چون پدیده پیچیده ای مثل تحول فرهنگی جامعه را تک عاملی دیده اند.
اما واقعیت این است که پدیده تحول فرهنگی به تصریح اهل تحقیق تحت تاثیر عوامل مختلف است.
۱_ آزاد و مختار بودن انسان در انتخاب
۲_ نقش خانواده
۳_ نقش محیط اجتماعی
۴_ کارکرد وپیامد توسعه و نوسازی ، تغییر باور ها و ارزش ها و...
از طرفی تکنوکرات ها ، توسعه بخصوص توسعه ی سیاسی را بر پایه ی یک الگوی غربی انتخاب کرده تا تحول بنیادین فرهنگی ایران را رقم بزنند.
@rasadname
حجاب اجباری
ازدواج اجباری
رمضان اجباری
دین اجباری
انگار یک عده دوست دارند ایران جنگل باشد و اروپا باغ...
در هیچ کجای دنیا نمی بینیم انتهای هر کلمه ای که به قانونی منجر میشود را با اجباری یدک بکشند و بگویند ما آزادی خواهیم.
@rasadname
رسانه های ضد دین و ضد انقلاب شروع به شبهه افکنی بر اساس دوگانه ی نوروز_رمضان نموده اند.
این دوگانه این طور تو اذهان ایجاد میشه که یا روزه(نماد دینداری) یا مسافرت و دید و بازدید(نماد نوروز و ایرانیت) رو باید انتخاب کرد.
مبلغان ماه رمضان امسال قطعا با شبهاتی از این دست مواجه خواهند بود.
@rasadname
تمام ارزش های دنیا به منزله ی صفر است . هزاران صفر را کنار هم بگذاریم اما آن یگانه ی یکتا را کنار صفرها قرار ندهیم پشیزی نمی ارزد.
برخی ثروت دارند ، قدرت دارند ، دنیا را دارند اما آن یک (۱) را ندارند و نتیجه اش در نهایت می شود آنچه این اتفاق را رقم زده است.
@rasadname
در فضای حقیقی جمهوری اسلامی هیچ گاه نمی گوییم که اجازه دهیم در کنار تعلیم قرآن و آموزش و پرورش سالم، شراب فروشی، کاباره، قمارخانه، فروش مواد مخدر، روابط آزاد و فساد جنسی هم داشته باشیم؛ زیرا در تقابل با مبانی و محکمات دینی ما و همچنین فلسفه تشکیل جمهوری اسلامی است .
👈 اما در #فضایمجازی جمهوری اسلامی سال هاست که همه اینها – متناسب با قالب مجازی – به صورت انفجاری به وقوع پیوسته است❗️
فضای مجازی، بخشی از زندگی حقیقی ماست و نمی توان آن را از فضای حقیقی جدا کرد. در مورد فضای مجازی، با توجه به ظرفیت های نشر و اقتضائاتی که دارد، اتفاقاً گاهی اوقات باید حساس تر باشیم. و اینکه آیا می توانیم بگوییم کانال یا صفحه ی هرکس حریم خصوصی اوست؟ و اخلاقا آیا در این فضا می توان آنچه مطابق با #دین_اسلام نیست را به وضوح نشر داد و عادی انگاشت؟
@rasadname
49.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از ابتکارات روزهای اخیر در فضای مجازی روایت گری ۱۴۰۱ تو قالب یک کلیپ هست.
این روایت رو ببینید گرچه برخی جاها قابل اشکال هست ولی روایت کاملی است.
@rasadname
سفر ، از منظر اسلام فقط سیر و سیاحت نیست .
اهداف دیگری هم دارد.
@rasadname
اعلام برائت مورخان و نظریه پردازان مطرح دنیا از شورش هرزه ها برای حفظ آبروی علمی خود/ دیروز گلدستون، امروز آبراهامیان، فردا؟
چند روز بعد از مصاحبه تاریخی #جک_گلدستون علیه "شورش زن، زندگی، آزادی" که پرسشهای جدی را نسبت به وقوع انقلاب در ایران مطرح کرد و گفت: "اگر کسی فکر کند همینکه اعتراض کند و خشمش را نشان بدهد اوضاع دگرگون میشود خوشباوری است" این بار پرفسور #آبراهامیان استاد تاریخ دانشگاه های آکسفورد، پرینستون و باروک که کتابهایش جزو کتب مورد علاقه جریان روشنفکری در ایران است آب پاکی را روی دست اپوزیسیون ریخته و ضمن تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی پابرجا خواهد ماند، حتی حاضر نشده نام انقلاب را برای ناآرامی های اخیر به کار ببرد و آن را "شورش" توصیف کرده است.
وی این تحولات را صرفا چندپارگی های اجتماعی دانسته و حتی وارد میدان شدن فردی مثل رضاپهلوی را هم به ضرر جریان اپوزیسیون تحلیل نموده و ظاهرا با گذشت ۶ماه از ناآرامی های اخیر که بیشتر از آنکه ریشه در داخل داشته باشد حاصل یک جریان مهندسی شده تحمیلی از خارج از کشور بود، حالا یکی یکی اندیشمندان علوم سیاسی مختلف که هیچکدام شان هم سمپات جمهوری اسلامی نیستند با اعلام برائت از این شورش، درصدد حفظ آبروی علمی خود هستند
زیرا به خوبی میدانند که مواضع آنها درباره این اتفاقات در تاریخ ثبت خواهد شد و هر نوع سخن هیجانی و غیرواقع بینانه، اعتبار علمی و تئوریک آنها را به شدت مخدوش خواهد کرد.
شاید حتی اگر امروز سید جواد طباطبایی نیز در قید حیات بود از اظهار نظر عجولانه قبلی اش که این شورش های کور را انقلاب ملی! توصیف کرده بود برائت می جست چون هر فرد آگاه و واقع بینی از همان ابتدا میفهمید نام انقلاب برای این شورش کور که ریشه اش نیز توطئه خارجی بود، چقدر مضحک و خیال پردازانه است. در ادامه اهم سخنان آبراهامیان با یورونیوز را میخوانید:
در مورد اعتراضات در ایران یا آنطور که من آنها را شورش مینامم، انتظارات اغراقآمیز یا خوشبینانهای ایجاد شد که این شورشها به انقلاب منجر میشود.
انقلاب به فرآیندی گفته میشود که یک قیام عمومی از پایین صورت گرفته و رژیم را سرنگون میکند. با این توصیفها آنچه در سال ۱۹۷۹ در ایران رخ داد یک انقلاب واقعی بود.
مردمی که در خیابانهای ایران حضور داشتند امیدوار بودند که همان اتفاقات سال ۱۹۷۹ بار دیگر رخ دهد اما مسئله این است که حکومت شاه هیچ مشروعیتی نداشت و این مشکل اصلی رژیم او بود... هنوز جمهوری اسلامی مشروعیت دارد.
ما هیچ نشانهای مبنی بر اینکه رژیم به سمت فروپاشی برود، نداریم من فکر میکنم حضور شاهزاده جوان یا هر چیز دیگری که میتوان اسمش را گذاشت به عنوان رهبر، باعث تضعیف اعتراضات و تقویت رژیم خواهد شد. چراکه مردم خواهند پرسید اعتبار دموکراتیک و سکولار او از کجا آمده؟
در ادامه خبرنگار که ظاهرا از پاسخهای آبراهامیان تعجب کرده از او می پرسد: "گروهی از مخالفان جمهوری اسلامی معتقدند که آرام شدن نسبی اعتراضات در یک روند انقلابی عادی است. ممکن است مردم خشمگین دوباره پس از مدتی به خیابانها بازگردند و روند سقوط جمهوری اسلامی را تسریع بخشند.
آیا میتوان شرایط امروز را با مقطعی پیش از انقلاب ۵۷ مقایسه کرد؟" اما پاسخ آبراهامیان جالب است:
"خیر. چون همچنان مسئله مشروعیت است. شاه در ۲۸مرداد مجبور شد از نیروهای خارجی برای ادامه حکومت خود استفاده کند در نتیجه دیگر نمیتوانست از مشروعیت سخن بگوید. اما در مورد جمهوری اسلامی هنوز بخشی از مردم مشروعیت رژیم را قبول دارند ضمن اینکه هیچ نشانهای مبنی بر ریزش در سپاه پاسداران وجود ندارد."
این بار خبرنگار با سماجت بیشتری از آبراهامیان می پرسد: "شما به مشروعیت مذهبی در ایران اشاره کردید اما در جنبش اخیر ما شاهد این بودیم که اتفاقا حملاتی به روحانیون صورت گرفت. از عمامه پراکنی گرفته تا حملات لفظی وفیزیکی. آیا این به معنی پایان تقدس روحانیت در ایران مدرن نیست؟"
اما بازهم پاسخ آبراهامیان جالب است:
"خیر. اینطور فکرنمیکنم. این قبلا هم بوده. ۲۰سال قبل هم مثلا بعضی تاکسیها در خیابان روحانیون را سوار نمیکردند.
همواره شاخصهایی در تاریخ بوده که این نگاه نسبت به روحانیون وجود داشته. از صادق هدایت نمیتوانید کسی را ضد روحانیتتر پیدا کنید یا مثلا کسروی. با این حال هنوز رابطهای بین بخشی از جوامع محلی وروحانیت وجود دارد که جایگاه روحانیت را محترم میشمارند وفکر نمیکنم این از بین برود"
امیرحسین ثابتی
@rasadname
🔷 با این تصویر حرف بزن!
گفته شده اين عكس در ٢٨ اسفند ١٣٦٣ در جنوب بصره، گرفته شده است وقتی استخبارات عراق، خبرنگاران را به بازديد صحنه درگيری با ايران برده، عكاسی به نام پاولوسكی، این صحنه را جاودانه میکند.
میدانیم که در آستانه سال نو هستیم و هزاران دغدغه ذهنتان را مشغول کرده است. اما پیشنهاد می دهیم به این عکس به دقت نگاه کنید و چند دقیقه با خودتان خلوت کنید.
چه خون ها که ریخته شد تا امنیت سیاسی ، فرهنگی و... در سایه ی همین نظام اتفاق افتد.
@rasadname
از سالها پیش شروع کردند به ایراد از احکام اسلام که چرا در کتاب احکام امام خمینی(ره) ، چند خطی در مورد ازدواج با کودکان هم نوشته شده است و حملاتشان به اسلام و قوانینش کلید خورد.
حالا پس از چند سال غرب نه تنها پدوفیلی را علنا تبلیغ میکند بلکه آن را به رسمیت می شناسد و در موردش هزاران فیلم می سازد و از کشورهای مسلمان بیشترین تماشاگران را دارند ، در نماوا و تلوبیون این فیلم های تبلیغی دوبله شده و به راحتی در اختیار نوجوانان قرار می گیرد.
و وزارت ارشاد هنوز نمی داند با مجوز دادن به این شبکه های خانگی و عدم نظارت بر آنها چه فاجعه ای را به بار آورده است.
@rasadname
تیتری که فارس زده👇
میکلآنژ از پیامآوران هنر ضد دینی و انسانگرایی در فرهنگ و هنر است.
@rasadname
هدایت شده از KHAMENEI.IR
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 سال "مهار تورم، رشد تولید"🌺
📹 ببینید | فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲
💫 #مهارتورم_رشدتولید
🔍 متن کامل پیام👇
https://khl.ink/f/52249
رصد نامه 🇮🇷 🇸🇩 🇱🇧
رسانه های ضد دین و ضد انقلاب شروع به شبهه افکنی بر اساس دوگانه ی نوروز_رمضان نموده اند. این دوگانه
حضور مردم در یک جشن ملی (نوروز) در اماکن مذهبی نشان از همگرایی دو هویت ایرانی و اسلامی ، و البته مهر ابطالی بود بر پروژه های دوگانه سازی ایران و اسلام .
@rasadname
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چه می شود که در فتنه ها و آزمایشات سیاسی، فهم یک قهرمان پرورش اندام از برخی سیاسیون و روحانیون پیشی می گیرد؟
علت، همانی است که رهبری فرمودند:
☘ امروز یکی از کارهای مهم، اغوای خواصّ جامعه است، کسانی که عنوانی دارند و امکانی دارند و احیاناً سوادی دارند و مانند اینها.
☘ چون وقتی خواص اغوا شدند، اگر به این خواصّ اغواشده فرصت داده بشود و امکان داده بشود، راحت تودهی مردم را اغوا خواهند کرد.
☘ یکی از سنگینترین جنگهای نرم تاریخ کشور ما امروز در همین زمینه در جریان است. دارند دائم با مزدور پروری، با حرامخوارسازی، با لطایفالحیل افرادی را حرام_خوار می کنند؛
☘ وقتی حرامخوار شد، مثل حیوان جلّال، دیگر خیلی مشکل می شود او را از حرامخواری دور کرد.
☘ مزدورپروری میکنند؛ بعضیها را با تهدید ، بعضیها را با تطمیع و انواع و اقسام این چیزها. خب بنابراین الان یک جنگ_نرم سختی وجود دارد.
@rasadname
طبقه جدیدی که از دین و مظاهر آن، به دنبال منافع فردی است.
این طبقه مغز دین که اطاعت خدا، حب الله و بغض طاغوت است را تهی کرده و با پوسته آن عیاشی می کند.
این طبقه خود را متشرع می داند و متشرع را افراطی؛ چرا که چارچوب زندگی انسان التقاطی، نفس است و قواعد خوب و بد را خود او جعل می کند.
با مرجع تقلید دیدار می کند اما نه برای اطاعت...
کار خیر می کند اما برای لذت...
هیئت می رود اما برای همسویی با مردم شهر...
کنار زمین بازی ذکر می گوید، به محرم و نامحرم اعتقادی ندارد، خود را سیاسی نمی داند اما علیه نظام حاکم کشور موضع می گیرد، از ظرفیتهای اقتصادی کشور استفاده می کند اما حاضر به پذیرش قواعدی که محدودش می کند نیست و ده ها تعارض دیگر!
پراگماتیسم در جمهوری اسلامی توسط این طبقه در حال نهادینه سازی است.
@rasadname