هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
🔹ظریف امشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت:
🔻«از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید (!)
🔻اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمیگیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوانتر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمیگیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز میگیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی میگیرید».
🔹ظریفی در واکنش به این سخنان ظریف نوشت: یک دختر جوان ۲۰ ساله یهودی و بدون سابقه وزارت، می تواند بالاترین امتیازات را کسب کند!
🔹اما از این طنز تلخ که بگذریم، ظریف چگونه فردای عاشورای حسینی به خود اجازه می دهد در مملکت اهل بیت علیهم السلام، شیعه بودن را عامل امتیاز منفی برای وزارت معرفی می کند و داشتن دین و مذهبی دیگر را عامل رجحان بداند؟ و اصلا چرا اصرار دارد به اختلافات مذهبی دامن بزند و در این میان، اکثریت را کنار بگذارد؟!
@IMANI_mohammad
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 مرحوم علامه کورانی (نویسنده کتاب مشهور عصر ظهور که حاصل بیش از ۲۰ سال تحقیق است): سید خراسانی، یعنی حاکم ایران.
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
داستان طی الارض پیرمردی که
با حجتالاسلام بهلول گنابادی
به کربلا رفتند....
با بهلول بیشتر آشنا شوید
irna.ir/news/83887016
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 تفاوت یک لیبرالِ غربگرا با یک عنصر دینمدار پایبند به اصول در دو دقیقه
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
.
🎥 آغاز کابوس رژیم صهیونیستی با پهباد انصارالله یمن به نام یافا
رسانههای رژیم صهیونیستی به نقل از منابع امنیتی گزارش دادند که یک پهپاد بزرگ از سمت دریا در ارتفاع پائین به تلآویو نزدیک شد و مشخص نیست که چگونه توانسته از همه لایههای سیستمهای دفاعی عبور و به ساختمانی در تلآویو برخورد کند. فیلم این حمله بیسابقه هم منتشر شده است.
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
.
♻️ ریشه ایمان راسخ یمنیها از کجاست؟
🔰 حمید رسایی: به موضع و اراده محکم یمنیها در مقابله با نظام سلطه نگاه کنید. فکر میکنید این ایمان راسخ از کجاست؟
در سال دهم هجری حضرت محمد (ص) با هدف دعوت به اسلام، خالد بن وليد را به سوی یمن روانه كرد اما عليرغم توقف ششماهه خالد، او توفيقی در اين زمينه كسب نكرد. بعد از او پيامبر، علی بن ابیطالب(ع) را به اين ماموريت گمارد که ایشان در فتح دل اهالی یمن بویژه قبيله همدان بسیار موفق بود. این قبیله در طول تاريخ اسلام منشا بسياری از تحولات شدند. قبيله مذحج کمی در برابر علی(ع) مقاومت کردند اما آنها هم خیلی زود اسلام را پذیرفتند. پس از مدتی قبيله نخع به همراهی مالک بن حارث نخعی با امیرالمؤمنین ملاقات كردند و نخعيان همگی دعوت علی(ع) به اسلام را قبول كردند و به همين واسطه، زمينه مودت و دوستی شديد ميان علی(ع) و مالک اشتر نخعی رقم خورد.
دوستی ميان يمنیها و اميرالمؤمنين به حدی بود كه از تعداد ۲۳نفری كه هسته اوليه تشيع بعداز ماجرای سقيفه را تشكيل دادند، ۱۰نفر از انصار يمنی بودند. در دوران امام حسين(ع) نيز بسیاری از اهالی يمن در شمار دعوتكنندگان امام بودند. حتی زمانی كه امام قصد رفتن به كوفه داشت، عبدالله بن عباس از ایشان خواست تا به جای كوفه، يمن را برای سكونت انتخاب كند اما امام به دلایلی که روشن است نپذیرفت. در منابع آمده است از مجموع شهدای روز عاشورا ۳۴ نفر از اهالی یمن بودند. بله، شهد ایمان از زبان و عمل علی (ع) در دل یمنیها نشست.
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 بهت و حیرت خبرنگار و تحلیلگران صهیونیست تلویزیون فارسیزبان موساد از شاهکار یمنیها: اینجا قلب تلآویو و این پهپادی است که نه آمریکا و نه اسرائیل نتوانستند آن را رهگیری کنند!
تحلیلگران صهیونیست اینترنشنال:
🔺ایرانیان سیستم دفاعی اسرائیل را به سخره گرفتند؛ نفوذ این پهپاد به قلب تلآویو بسیار عجیب است!
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
.
♻️ آقای پزشکیان! شیعه بودن امتیاز است
با عنایت به این روایت و بیانات متعدد دیگر، برای اعطای مناصب مدیریتی، در صورت تساوی همه شرایط بین گزینههای مختلف از ادیان و مذاهب دیگر، شیعه امیرالمومنین و اعتقاد به ولایت اهل بیت علیهم السلام امتیاز است.
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
.
♻️ حمید رسایی: بر خلاف برداشت و ترجمهای که وزیر سابق ارایه کرده، روشن است که امیرالمومنین در این بیان نورانی خود در صدد رسمیت بخشیدن یا امتیاز دادن به اهل کتاب و فرق و مذاهب دیگر یا بیان حقوق شهروندی آنها نیست. بلکه با اشاره به دانش الهی خود، تسلط ولایت بر واقعیتهای ادیان دیگر را نشان میدهد.
👈 متن کامل روایت امیرالمومنین و یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/14451
.
♻️ تحریف معنوی کلام امیرالمومنین توسط وزیر سابق
🔰 حمید رسایی: بعد از اینکه دستورالعمل چینش کابینه دولت آقای پزشکیان بر اساس ملاکهای عجیبی اعلام شد و آقای ظریف اعلام کرد که شیعه امیرالمومنین بودن برای مدیران امتیازی نیست اما اگر از مذاهب اسلامی یا ادیان دیگر باشید، برای کسب مدیریت امتیاز کسب میکند، وزیر دیگر روحانی برای توجیه این خطای غیرقابل گذشت با اشاره به روایتی از علی علیه السلام نوشت:
به خدا سوگند! اگر مسندی برای من آماده شود و بر آن بنشینم، برای پیروان تورات به توراتشان فتوا دهم و برای پیروان انجیل به انجیلشان و برای اهل قرآن به قرآنشان… این منش علی علیه السلام است… شنیدن صدای اقلیتها و توجه به حقوق شهروندی آنها سیره علی علیه السلام است.
آیا برداشت آقای آذری جهرمی از این روایت درست است! برای فهم این موضوع، کافی است اصل روایت را مرور کنید.
اصبغ بن نباته میگوید: امام علی علیه السلام روزی در ایّام خلافتش به سوی مسجد رفت، در حالی که ردای پیغمبر را پوشیده و عمّامه آن جناب را بر سر گذارده بود، بر روی منبر قرار گرفت و حمد و ثنای الهی را بجا آورد و مردم را پند داد، سپس با کمال وقار و آرامش به منبر تکیه داده و انگشتان را از هم باز نموده بر بالای شکم خود قرار داد و فرمود:
سَلُونی قَبْلَ اَنْ تَفْقِدوُنی، سَلُونی فَاِنَّ عِنْدی عِلْمُ الْأوَّلینَ وَ الْاخِرینَ اَما وَ اللَّهِ لَوْ ثُنِیِّ لِیَ الْوَسادَةُ لَحَکَمْتُ بَیْنَ اَهْلِ الْتَوْرایَةِ بِتَوْراتِهِمْ وَ بَیْنَ اَهْلِ الْاِنجیلِ بِاِنْجیلِهِمْ وَ بَیْنَ اَهْلِ الزَّبُورِ بِزَبُورِهِمْ وَ بَیْنَ اَهْلِ الْفُرقانِ (الْقُرآنُ) بِفرْقانِهِمْ حَتّی ...
«ای مردم هرچه میخواهید از من بپرسید پیش از آنکه مرا نیابید که دانش گذشتگان و آیندگان در نزد من است. سوگند به خدا اگر امکان داوری برایم حاصل شود، هر آینه حکم میکنم
میان اهل تورات با تورات آنها،
و میان اهل انجیل با انجیلشان
و میان اهل زبور با زبورشان،
و میان اهل قرآن با قرآن آنها،
و حقایق هر یک از این کتب را براستی آشکار میسازم، به گونهای که اگر خداوند آن کتابها را گویا کند و به نطق آورد، اظهار میدارند که: خدایا علی به حکم واقعی داوری نمود. به خدا سوگند، از تمام مردمی که ادّعای علم و دانش در مورد قرآن میکنند من به حقایق و تأویلات آن از همه آنها واقفتر و داناترم، اگر آیهای نبود باز هم من، از تمام پیش آمدهائی که تا روز قیامت میشوند شما را با خبر میساختم...»
بر خلاف برداشت و ترجمهای که وزیر سابق ارایه کرده، روشن است که امیرالمومنین در این بیان نورانی خود در صدد رسمیت بخشیدن یا امتیاز دادن به اهل کتاب و فرق و مذاهب دیگر یا بیان حقوق شهروندی آنها نیست. بلکه با اشاره به دانش الهی خود، تسلط ولایت بر واقعیتهای ادیان دیگر را نشان میدهد.
اتفاقا با عنایت به این روایت و بیانات متعدد دیگر، برای اعطای مناسب مدیریتی، در صورت تساوی همه شرایط بین گزینههای مختلف از ادیان و مذاهب دیگر، شیعه امیرالمومنین و اعتقاد به ولایت اهل بیت علیهم السلام امتیاز است.
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee