.
♻️ آیا مجلس به کسی که نقش محوری در تحمیل برجام داشته و از افتخاراتش، عکاسی با موبایل از وندی شرمن آمریکایی است، به عنوان وزیر امور خارجه رأی اعتماد میدهد؟ در آن صورت چه چهرهای از این مجلس در نگاه مردم نقش میبندد!
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
هدایت شده از تبلیغات هفتهنامه ۹ دی
🕊 سهم شما در پذیرایی و #اطعام_زائرین_اربعین چقدر است؟
امام صادق(ع): برای هر درهمى که شخصی برای امام حسین(ع) هزینه کند، ده هزار برابر حساب میشود.
🏮به عشق آقا امام حسین (ع) سفره دار زائر آقا باشید ؛ موکب مجموعه در نوار مرزی غرب کشور میزبان هزاران زائر سیدالشهدا ع خواهد بود.
شماره کارت #رسمی به نام مجموعه جهادی #چشم_به_راه
(🍕هر سهم اسکان و اطعام زائرین حدود ۱۰۰ هزار)
●
6063737005258387●
6063731105809819●
5041721112091989●
5892107046668854کد دستوری👈
*6655*1*33#🌐 خدمات اربعینی#چشم_به_راه را اینجا ببینید🔽 ┏━━━━━━━━━━━━━━━🇮🇷┓ https://eitaa.com/S7QfvmVIh2MaXNEm ┗🕊━━━━━━━━━━━━━━━┛
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻مهجوریّت نظریۀ نظامِ انقلابی:
نهادهای «نظام» یا «انقلاب»؟!
🖊مهدی جمشیدی
۱. یکی از دوستانم که از پژوهشگرانِ متعهد و کاربلد در زمینۀ ارتباطات و فرهنگ است میگفت چند ماه اخیر، همکاری علمیِ اندکی با مرکز پژوهشهای مجلس داشتم و چند مطالعۀ جدّی در این باره برای آنها انجام دادم، اما در نهایت، واکنش آنها این بود که نوشتههای تو، جنبۀ ایدئولوژیک دارند، درحالیکه ما به مطالعات تکنیکی و کارشناسی نیاز داریم و بدینجهت، نمیتوانیم با شما همکاری کنیم. این دوستِ پژوهشگر میگفت مقصود آنها از ایدئولوژیکنویسی، ارجاعدادن به امام خمینی و رهبر انقلاب و بزرگان فکریِ انقلاب بود، ولی من افزون بر این، تمام مقالات جدیدِ غربی در زمینۀ پژوهشم را نیز میخواندم و به آنها نیز ارجاع میدادم، اما استفادۀ نهاییام در مقام نتیجه و تجویز، مبتنی بر گفتمان انقلاب بود، و همواره نیز بر سرِ این روش من، مناقشه وجود داشت و با برچسب نگاه ایدئولوژیک، طرد و تخطئه میشدم. دوستِ پژوهشگر در پاسخ به آنها، استدلال کرده بود که اینجا، نهادِ سیاستگذارِ نظام است و باید به صورت مستقیم و صریح، در خدمات غایات انقلاب باشد و نباید خطوط اصلیِ سیاستنامهنویسی را از جای دیگری به آن تحمیل کرد. جالب اینکه مدیر این بخش، هیچ تخصصی در زمینۀ ارتباطات و فرهنگ نداشته و بااینحال، هم بر کرسی مدیریت، تکیه زده و هم دربارۀ نوشتههای اصحاب نظر و معرفت، اظهار فضل میکند. بههرحال، گفتگوی وی به سرانجام نرسید و پروندۀ تجربۀ تلخ او در این مرکز، بسته شد. وقتی مرکزی که باید نقش قوّۀ عاقلۀ مجلس را ایفا کند، اینچنین گرفتار علوم انسانیِ تجدّدی است، توقع دارید کدام گره گشوده شود؟!
۲. بنده نیز به سفارش یکی از دفاتر این مرکز، پژوهشی با عنوان «طراحی رویکردهای تحوّلزا در حکمرانی فرهنگ: پیشنهادهای برای فصل فرهنگ در لایحۀ برنامۀ هفتم» نگاشتم که حاصل سالها مطالعهام بود و عصاره و چکیده محسوب میشد، اما بدون ارائۀ هیچ توضیح مکتوبی به من، کار را رد کردند. این مهم نیست، بلکه مسأله این است که پس از ارائۀ کار، مبلغ چهار میلیون تومان از ده میلیون تومان به حسابم واریز کردند که با وجود گذشت چندین ماه، همچنان در اختیار من است و مرکز پژوهشهای مجلس، واکنشی برای عودتدادن این مبلغ نشان نداده است. حتی یکبار هم در اینجا، همین مسأله را نوشتم اما دریغ از هیچ واکنشی. همچنان که تجدّدزدگی و وادادگی نسبت به نظریههای غربی، برخلاف اقتضای انقلابیگری است، سهلانگاری در قلمرو بیتالمال نیز چنین حکمی دارد. دلیل این بیاعتناییها چیست؟! در سالهای نخستین انقلاب، نمایندگان مجلس از گرفتن حقوق، پروا داشتند و آن را برخلاف انقلابیگری میشمردند، اما اینک، ورق برگشته و حاشیههای گزندهای پدید آمدهاند که سرمایههای اجتماعی را میسوزانند. حسّاسیّتهای دهه شصتی، تاریخنشین و منزوی شدهاند و لقمههای آلوده، سکۀ رایج.
۳. دوستان دیگری نیز دربارۀ این مرکز و وضع هویّتی آن، روایتهای تأسّفباری داشتهاند که نقل نمیکنم. من و شما در تجربههای خویش، شاهد همین تکهواقعیّتها هستیم و از کنار هم نشاندن آنها، ذهنیّت سیاسیمان شکل میگیرد. البته این تکهواقعیّتهای ناموجّه، موردی و ناچیز نیستند، بلکه در ظرف تجربه و ادراک ما، تجلّیِ تکهای دارند، اما در واقعیّتِ فینفسه، بیماریهای ساختاریِ مزمنی هستند که به جان نظریۀ نظامِ انقلابی افتادهاند. نهادهای رسمی، محتاج خانهتکانی هستند؛ چون غبار عادات دیوانی و تعلّقات تجدّدی، بر روی آنها نشسته است. در همهجا، عدّهای تکنوکرات و بوروکرات نشستهاند و دربارۀ نظام، تصمیم میگیرند، اما در وجه بیرونی و رسانهای، اینگونه بازنمایی میشود که نظام در اختیار انقلابیهای آنچنانی است. دهههاست که اقلّیّتِ مؤمنِ انقلابی، حاشیهنشین و بیاختیار شدهاند و سکولارهای اداری یا شبهانقلابیهای محافظهکار، سلطنت میکنند. بدنۀ قدرت، چنین وصفی دارد و از انقلابیگری، جز رگههای باریک و ناچیزی مشاهده نمیشود. نظریۀ نظامِ انقلابی، در درون خودِ ساختار، با چالش مواجه گردیده و کسانی از قدرتنشینان میکوشند از انقلاب به نظام عبور کنند. عادیسازی، ایدهای نیست که فقط سعید حجاریان بر زبان براند، بلکه در عمل، همین شبهانقلابیهای تکنوکرات، بهترین هوادار آن هستند. مسألۀ این دو جریان سیاسی با یکدیگر، قدرت است و نه معرفت. هر دو، به جمعبندی مشترک رسیدهاند و در مقام احیای لیبرالیسم مذهبی هستند و فقط نزاعشان معطوف به این است که کدامیک، عهدهدار انجام و اجرا بشوند. روایتی که شبهانقلابیهای تکنوکرات از حکمرانی نو و عقلانیّت انقلابی دارند، چیزی از طرح عادیسازی کم ندارد؛ آنها برای مقاصد یکسان، اصطلاحات مختلف جعل میکنند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 اعتراف کارشناس تلویزیون فارسیزبان موساد به قدرت یکپارچه ایران و محور مقاومت، پروژه دروغین اینترنشنال را نقش بر آب کرد؛ ایران و محور مقاومت میتوانند اسرائیل را ویران کنند!
🔸کارشناس برنامه در واکنش به پروژه جعلی شبکه صهیونیستی اینترنشنال در مورد اختلاف برای خونخواهی شهید هنیه و انصراف ایران از گرفتن انتقام گفت:
🔺شما طول و عرض جغرافیایی اسرائیل را در نقشه ببینید؛ اگر به قول آقای خامنهای شرایط، حسینی شود اسرائیل بسیار آسیب میبیند؛ ایران و محور مقاومت میتوانند اسرائیل را ویران کنند!
همین الآن اقتصاد اسرائیل بسیار آسیب دیده و حمله ایران سرعت مهاجرت معکوس و خروج سرمایه را از اسرائیل افزایش میدهد!
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
.
♻️ تحجّر خطرناک، تحجّر سیاسی
ما وقتی میگوییم تحجّر، فوراً ذهنمان میرود به تحجّر مذهبی؛ بله آن هم یک نوع تحجّر است، اما تحجّر فقط تحجّر مذهبی نیست، بلکه خطرناکتر از آن، تحجّر سیاسی است؛ تحجّرهای ناشی از شکلبندی تحزّب و سازمانهای سیاسی است که اصلًا امکان فکر کردن به کسی نمیدهند. اگر ده دلیل قانعکننده برای حقّانیت یک موضع ذکر کنیم، قبول میکند، اما در عمل طور دیگری نشان میدهد! چرا؟ چون حزب، آن تشکیلات سیاسی بالای سر- مثل پدرخواندهی مافیا- از او اینگونه خواسته است.
رهبر انقلاب ـ دیدار دانشجویان ـ ۷ آذر ۱۳۸۱
#تحجر
#انتخابات
#پدرخواندهها
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.🎥 عصبانیت مجری رادیو «103Fm» اسرائیل: کل کشور در انتظار است؛ ایران و نصرالله ما را بازیچه خودشان کردند؛ ما داریم تاوان میدهیم!
🔺فشارهای روانی برای کشوری در انتظار بسیار شده و افرادی که نمیدانند قرار است این اتفاقات به کجا ختم شود؟! مکانهایی که معمولا شلوغ بودند، اکنون خالی شدند و مردم دیگر بیرون نمیروند!
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 حتی هویدا نخست وزیر بهائی و فاسد پهلوی هم امثال کیمیا علیزاده را در حالی که به کشورشان پشت کردهاند، گردن نمیگیرند اما عدهای تلاش میکنند امثال او را به عنوان قهرمان دور از وطن معرفی کنند.
برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
@www_rasaee_ir
.
♻️ توضیحات وزیر اطلاعات در کمیسیون فرهنگی درباره استعلامات، استعفای ظریف و ...
همانطور که قبلا نوشتم این توضیحات نشان میدهد که آقای ظریف به میل خودش استعفا نداده بلکه به دلیل منع قانونی اساسا نمیتوانسته در دولت مسئولیت داشته باشد. در خصوص موارد دیگری هم که شائبه تابعیت وجود دارد، پیگیری میشود. مرجع استعلامات فقط وزارت اطلاعات نیست و اطلاعات سپاه هم یکی از مراجع قانونی است.
این پست را ببینید:
eitaa.com/rasaee/14820
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
🔴 اولین واکنش عارف پس از استعفای ظریف
معاون اول رئیس جمهور:
راهبرد انتخاب مدیران و وزرا در این دولت توجه به تفکر سیاسی نیست و باید مدیران دولت چهاردهم به دنبال تحقق آرمانها و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مطالبات مردم و وعدههای داده شده توسط رئیسجمهور و در رأس همه آنها حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم باشند.
این پست را ببینید: eitaa.com/rasaee/14835
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کربلا اینجاست
نینوا اینجاست
عاشورا اینجاست
طفلان بی کس کربلا اینجاست
غزه تنهاست
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تصاویری از کوچ مظلومانه مردم غزه
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee