هدایت شده از اصحاب انقلاب
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️⭕️ علی لاریجانی دیکتاتور پارلمان (2) / افشاگری مهم...
🔵🔴⚫️ براستی آیا جان مردم برای علی لاریجانی مهم است؟؟
❌جلوگیری علی لاریجانی از انتشار گزارش کمیسیون عمران مجلس در خصوص علت حادثه سقوط هواپیمای مسافربری در یاسوج
🔺اقای لاریجانی، گفته است به هیچ وجه این گزارش منتشر نشود!😱😱
🔸سه بار تا الان تذکر داده ایم که گزارش حادثه ای که این تعداد انسان جان شان را از دست داده اند منتشر کنید.
ماجرا چیست؟
مسئول این حادثه از نزدیکان فکری علی لاریجانی است و او نمی خواهد اسمش در جامعه مطرح شود!
#محاکمه_علی_لاریجانی_مطالبه_مردم
اصحاب انقلاب:
@a_enghelab
(رسایی)چه کسی کشور را تعطیل کرد.mp3
52.22M
.
🎤 سخنرانی حمید رسایی
♨️ چه کسی کشور را تعطیل کرد
🔸دانشگاه آزاد رشت/ ۱۶ آذر / روز دانشجو
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ به کی رأی بدهیم
🔹 از نظر شهید حاج ابراهیم همت، چطور بفهمیم نیروهای خودی چه کسانی هستند و در انتخاباتها به چه کسانی رأی بدهیم.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ شما به مالک اشتر رای میدهید یا کمیل
💢 اگر دو نفر از اصحاب خاص امیرالمومنین برای #انتخابات نامزد شوند، شما به کدام یک رای نمیدهید؟
مالک اشترنخعی یا کمیل ؟
چرا؟
✅ چرا به مالک اشتر رای میدهیم؟
در واقع سئوال مهمتر این است که چرا به کمیل رای نمیدهیم؟
✅ دعای کمیل معروف رو امام علی(ع) به همین حضرت کمیل بن زیاد تعلیم داد
هر دوی این شخصیتها، انسانهای خوبی هستند
اما مگر انسان خوب، ضرورتا سیاستمدار و مسئول خوبی هم هست؟
هر دوی اینها، در بسیار از مراتب و مقامات شاید هم سطح باشن
✅ اما چرا به کمیل #رای نمیدهیم؟
مسأله اینجاست.
✅تاریخ را بخوانید:👇👇👇
در سال ۳۹هـ. ق. کمیل بن زیاد از طرف امیرالمؤمین (علیه السلام) به فرمانداری شهر هیت منصوب شد. پس از مدتی خبر به وی رسید که یاران معاویه به فرماندهی «سفیان بن عوف» قصد یورش به هیت را دارند، به خیال اینکه آنها در «قرقیسا» هستند، بدون اجازه امام علی (علیه السلام) ۵۰ نیروی مسلح را برای دفاع در شهر گذاشت و خود و یارانش به طرف آنجا حرکت کرد، تا در جنگ پیشدستی کرده باشد.
سپاهیان معاویه از فرصت استفاده کرده به هیت حمله کردند و به غارت پرداختند. امام علی (ع) نامهای به کمیل بن زیاد نوشت و او را سرزنش کرد.
✅ ناراحتی و گلایه امام علی(ع) از کمیل:
سستی انسان در انجام کارهایی که بر عهده اوست و پافشاری در کاری که از مسئولیّت او خارج است، نشانه ناتوانی آشکار و اندیشه ویرانگر است. اقدام تو به تاراج مردم «قرقیسا» در مقابل رها کردنِ مرزهایی که تو را بر آن گمارده بودیم و کسی در آنجا نیست تا آنجا را حفظ کند، و سپاه دشمن را از آن مرزها دور سازد، اندیشهای باطل است.
تو در آنجا پلی شدهای که دشمنان تو از آن بگذرند و بر دوستانت هجوم آورند، نه قدرتی داری که در کنار تو نبرد کنند، و نه هیبتی داری که از تو بترسند و بگریزند، نه مرزی را میتوانی حفظ کنی، و نه شوکت دشمن را میتوانی درهم بشکنی، نه نیازهای مردم دیارت را کفایت میکنی، و نه امام خود را راضی نگه میداری
✅ اما نظر امام علی(ع) در مورد #مالک_اشتر:
«مالک! مالک چه بود! به خدا اگر کوه بود، کوهی بود جدا از دیگر کوهها و اگر سنگ بود، سنگی بود خارا که سم هیچ ستور به ستیغ آن نرسد و هیچ پرنده بر فراز آن نپرد. خدا رحمت کند #مالک را، او برایم چنان بود که من برای رسول خدا صلی الله علیه و آله بودم.
آدم خوب بودن دلیل بر نماینده، رییس جمهور یا سیاستمدار خوب بودن نیست.
حکومت اسلامی، مالک اشتر میخواهد.
#مالک_اشتر سپر بلای علی(ع) بود بخاطر همین #رهبر_انقلاب فرمودند:
آدمهایی را انتخاب بکنند که وقتی رفت در آن مسند نشست - حالا آن مسند هر چه باشد؛ چه مسند عضویّت در مجلس خبرگان باشد یا در مجلس شورای اسلامی باشد یا ریاست جمهوری باشد - خودش را #سپر بلای مشکلات کشور قرار بدهد، فانی در خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشد، کشور را به دشمن نفروشد، مصالح کشور را برای رودربایستی با این و آن زیر پا نگذارد؛ باید این را انتخاب کنند. این میشود یک انتخابات خوب.
این نظر و معیار را با نامزدهای انتخاباتی پیش رو مقایسه کنید.
نهج البلاغه، ص ۴۰.شهیدی، نهج البلاغه، ص ۴۴۰، کلمات قصار،ش ۴۴۳.ابن أبی الحدید، شرح نهج البلاغة، ج ۱۵، ص ۹۸.
✍ دیدهبان انقلاب
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ همینقدر وقیحاند این جماعت...
راهحل نماینده عالی دولت در استان خراسان رضوی برای حل مشکلات اقتصادی مردم: خانمهای خراسانی طلا و جواهرشون را بفروشند بزنند به زخم زندگی!
این جملات را اگر «نگهبان» دفتر امام جمعه مشهد گفته بود، تا الان مشاور آشنا چند تا توییت حواله کرده بود، علی مطهری به حسن روحانی نامه نوشته بود و هیأت بررسی موضوع به دستور رییس مثلا جمهور کارش را آغاز کرده بود، روزنامه اعتماد الیاس حضرتی و روزنامه شرق و دیگر نشریات وسایتهای خبری این جماعت هم تا یک هفته روی آن مانور میدادند که بععععله...
همینقدر وقیحاند این جماعت...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
17.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 دیدن این فیلم برای همه لازم است
کسانی که سال ۸۲ از حاکمیت خروج کردند، حالا نه تنها به برکت دولت حسن روحانی از در و پنجره به حاکمیت برگشتهاند و زندگی مردم را فلج کردهاند، معترضند که چرا برای ورودشان در مجلس فرش قرمز پهن نشده؟!
انتخابات مجلس یازدهم در اسفند سال ۹۸ برگزار خواهد شد و این قطعه از تاریخ مربوط میشود به زمستان سال ۸۲ در اخرین روزهای مجلس ششم.
یعنی جوان ۲۲ ساله امروز که پیگیر انتخابات و اخبار آن است، وقتی این حوادث اتفاق افتاد، شش ساله بود. بسیاری از ما هم فراموش کردهایم که ریشه برخی دولتمردان و اصلاح طلبان امروز، از چه تفکری شکل گرفته است.
دیدن این فیلم برای همه لازم است.
#سرطان_اصلاحات
#خائنان_همیشگی_نظام
#نظارت_استصوابی
#فریب_دهندگان_مردم
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ نطق حمید رسایی (به عنوان طراح) درباره حذف ماده قانونی حقوق مدیران در مجلس هشتم / حتما ببینید
🔰 حمید رسایی: این روزها به بهانه انتشار فیش هزینههای نمایندگی یکی از نمایندگان (که به صورت شیطنتآمیزی فیش حقوقی نمایندگان معرفی شده) مجددا موضوع #حقوق_مادامالعمر مورد سؤال افکار عمومی شده.
در حالی که اساسا چیزی به نام #حقوق_مادام_العمر نداشتیم و نداریم. بلکه مسأله، تبصره ۳ ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشور بود که مطابق آن، مدیران پس از دوران مدیریت و تنزّل مقام، همچنان حقوق دوره مدیریتشان را دریافت میکردند تا افزایش حقوق به صورت سالانه به آن میزان برسد.
این تبصره در مجلس هشتم با طرحی که بنده و ۱۴ نماینده دیگر از جمله مرحوم حسینیان و زارعی ارائه دادیم، حذف شد و دیگر چنین بندی نداریم.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رو که نیست...
🔰 حمید رسایی: امیرکبیر مرد بزرگی بود. تا جایی که نوکران نظام سلطه برای مرگش نقشه کشیدند. شما و مثل شما چی حضرت والا ؟ دشمنان این خاک کجا برایتان نقشه کشیدهاند؟ شما خود به نوکران نظام سلطه و نقطه امید آنها تبدیل شدهاید.
علی شکوری راد، عضو سابق حزب منحله مشارکت، از جمله نمایندگان متحصن مجلس ششم که اعلام کردند از حاکمیت خروج میکنند، از فعالان کودتای سال ۸۸ در حالی که معتقد است حتی اگر کسی اسلام را نخواهد میتواند مسئولیت را در کشور اسلامی به دست بگیرد...
حالا چنین فردی با چنین سابقهای کاندیدای مجلس یازدهم شده و ادعا کرده که قانون اساسی را قبول دارد و به آن ملتزم است، اما رد صلاحیت شده و دو قورت و نیمش هم باقی است که چرا هیأت اجرایی ردش کرده است!
آخه مرد حسابی با این سابقه درخشان، چطور میتوانست تأییدت کند...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔹 رفتن روحانی با کدام رویکرد
♻️ استیضاح مسئولانه یا استعفای طلبکارانه
🔰 حمید رسایی: مدتی است بحث استعفای حسن روحانی، یکی از موضوعات مورد توجه برخی از رسانهها و چهرههای سیاسی کشور شده است. عدهای آن را از سر خیرخواهی مطرح و برخی چون روحانی را مسبب وضع فعلی میدانند، معتقدند که او باید برود. اما سئوال این است که چرا موضوع رفتن روحانی مطرح شده است؟
بدیهی است که وقتی افکار عمومی تا این اندازه درگیر موضوعی میشود، یعنی جامعه مشکلی را حس میکند و عدهای راهحل برون رفت از این مشکل را در نبودن این دولت و رییس آن میبینند یعنی معتقدند این دولت، خودش اصل مشکل است و برای حل مشکل، باید آن را از سر راه برداشت.
مثل بیماری که علت بیماری او قرار داشتن غده ای در شریان اصلی انتقال خونش است و اکثر ناظرین به این نتیجه رسیدهاند که راه حل درمان و عبور از این بیماری، فقط برداشتن غده است. منتهی بحث در شیوه برداشتن این غده سرطانی است.
🔹 کدام رویکرد مطلوب است
در حال حاضر دو نظر وجود دارد. عده ای استعفای روحانی را مطرح میکنند که عمدتا حامیان حسن روحانی و دولتش هستند. مدل مطلوب این جماعت، «استعفای طلبکارانه» است، استعفای همراه با مظلومنمایی، استعفایی برای فرار از پاسخگویی. قطعا این کار به نفع کشور نیست.
استعفای طلبکارانه و همراه با مظلومنمایی ریشه این غده سرطانی را باقی میگذارد و حتما پس از بازسازی، مجددا رشد خواهد کرد و مشکلساز خواهد شد.
در مقابل عدهای به «استیضاح مسئولانه» معتقدند. ما معتقدیم حسن روحانی باید پاسخ بدهد و برود نه اینکه با مظلومنمایی این جایگاه را ترک کند. روحانی تا الان شش سال، فرصتهای کشور را در راهی که بارها تجربه شده و شکست خورده بود، ذبح کرده. روحانی با سیاستهای غلطلی که به کار گرفت، مردم را به جایی رسانده که میگویند نمیتوانیم دو سال دیگر هم بودن این دولت را تحمل کنیم برای همین هم لحظه شماری میکنند تا روحانی زودتر برود.
🔹 تفاوت دو نگاه در کجاست
تفاوت نگاه استعفای طلبکارانه با استیضاح مسئولانه، در این است که روحانی با رای ملت آمده با رای ملت هم باید برود. مردم یا باید این دولت را تا سال ۱۴۰۰ تحمل کنند و در انتخابات ریاست جمهوری بعدی به فرد دیگری رأی بدهند یا باید در انتخابات مجلس، به ترکیبی از نمایندگان در سراسر کشور و خصوصا تهران رأی بدهند که از حسن روحانی حساب بکشند.
علاوه بر موضوع مظلونمایی و فرار از پاسخگویی یا حسابکشی و حاکم بودن نگاه مردم، پروژه استعفای روحانی، همسو با پروژههای اجرا شده در لبنان که فرار سعد حریری از پاسخگویی را به دنبال داشت و پروژه اجرا شده در عراق که استعفای عادل عبدالمهدی و آشوبهای داخلی را حاکم کرد، خواهد بود. بدیهی است که با استعفای رییس دولت، هرج و مرج حاکم میشود لما استیضاح یعنی نظر مردم که در رأی نمایندگان آنها جاری است.
مشخص است که چه کسانی در بوق استعفای روحانی میدمند. دقیقا حامیان دیروز او این روزها دنبال استعفای رییس دولت بنفش هستند چون نمیخواهند پاسخگوی عملکرد دولت مورد حمایتشان باشند.
طبعا جریانی که دنبال پروژه استعفاست، این اقدام را قبل از انتخابات مجلس در اسفند ماه نیاز دارد تا بلکه با این اقدام، انتخابات به تأخیر بیفتد و از شکست قطعیای که محصول عملکرد دولت فعلی و مجلس هم جهت و همسوی اوست، عبور کند و بتواند در فرصت اضافی خود را بازسازی کند.
🔹 رویکرد مجلس فعلی و دیدگاه رهبر انقلاب
اینکه چرا مجلس فعلی چنین اقدام را نمیکند، مشخص است. بدیهی است که مجلس فعلی نه میتواند روحانی را استیضاح و برکنار کند و نه به چنین اقدامی معتقد است.
این مجلس، شریک جرم دولت روحانی است. تا الان همسو و هم پیمان او بوده. تا جایی که برخی معتقدند روحانی اصلی علی لاریجانی بود. مجلس فعلی مثل عروسکی میماند که دولت، دست و پایش را تکان میداد.
در پاسخ به کسانی که معتقدند رهبر معظم انقلاب مخالف این اقدام هستند، باید گفت، قطعا ایشان مخالف تغییر دولت بدون دخالت مکانیزم رای ملت و بواسطه استعفا هستند همانطور که سال قبل در پاسخ به مطالبه استعفای روحانی توسط برخی چهره های مشهور، آن را اعلام کردند.
اما اینکه مردم در انتخابات پیش رو، مجلسی با رویکرد متفاوت از دولت روحانی انتخاب کنند، دولت فعلی هم همچنان مطالبات به حق مردم را مانند شش سال گذشته بر زمین بگذارد و اقدامی نکند و مجلس بخواهد به وظیفهاش عمل کند و رهبری مخالفت کنند، من اینطور احساس نمیکنم. همانطور که رهبر انقلاب در قامت رییس جمهور وقت با استغفای طلبکارانه میرحسین موسوی در سال 67 مخالف بودند اما با استیضاح مسئولانه بنیصدر به ده دلیل موافق بودند که اتفاقا آن دلایل، امروز بر عملکرد روحانی صادق است. البته نقشه راه نهایی طبعا در سایه مواضع خیرخواهانه امام جامعه تعیین میشود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻ شماره ۳۸۶ ام هفته نامه ۹دی؛ شنبه روی دكه های مطبوعات
🔸 تدبیر آلوده!
🔹 درحالی که با کم کاری و بیتدبیری دولت، بخشی از اهواز در محاصره سیلاب و فاضلاب قرارگرفته، روحانی در ژاپن به دنبال یافتن میانجی برای مذاکره با ترامپ و «تدبیر» مشکلات است
🔸تنگی نفس در هوای اعتدال
🔹 رکوردشکنی آلودگی هوای تهران با مدیریت ناسالم دولت و اصلاح طلبان
🔸 رفتن روحانی با کدام رویکرد؟ استیضاح مسئولانه آری؛ استعفای طلبکارانه، نه!
🔸 سراب «آبه»
🔹 بعد از شوک بنزینی دولت به مردم، روحانی در ژاپن به دنبال مذاکره با ترامپ است
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee