♻️ چرا باید خواص پشیمان در برجام را نقد کرد
«اگر امثال شَبَثْ بن ربْعی در یک لحظهی حسّاس، به جای اینکه از ابن زیاد بترسند، از خدا میترسیدند، تاریخ عوض میشد. گیرم که عوامْ متفرّق شدند؛ چرا خواصِ مؤمنی که دوْر مسلم بودند، از او دست کشیدند؟ بین اینها افرادی خوب و حسابی بودند که بعضیشان بعداً در کربلا شهید شدند؛ اما اینجا، اشتباه کردند.
البته آنهایی که در کربلا شهید شدند، کفّارهی اشتباهشان داده شد. دربارهی آنها بحثی نیست و اسمشان را هم نمیآوریم. اما کسانی از خواص، به کربلا هم نرفتند. نتوانستند بروند؛ توفیق پیدا نکردند و البته، بعد مجبور شدند جزو توّابین شوند. چه فایده؟! وقتی امام حسین علیهالسّلام کشته شد؛ وقتی فرزند پیغمبر از دست رفت؛ وقتی فاجعه اتّفاق افتاد؛ وقتی حرکت تاریخ به سمت سراشیب آغاز شد، دیگر چه فایده؟!
لذاست که در تاریخ، عدّهی توّابین، چند برابر عدّهی شهدای کربلاست. شهدای کربلا همه در یک روز کشته شدند؛ توّابین نیز همه در یک روز کشته شدند. اما اثری که توّابین در تاریخ گذاشتند، یک هزارم اثری که شهدای کربلا گذاشتند، نیست!
بهخاطر اینکه در وقت خود نیامدند. کار را در لحظهی خود انجام ندادند. دیر تصمیم گرفتند و دیر تشخیص دادند ... از هر طرف حرکت میکنیم، به خواص میرسیم. تصمیمگیریِ خواص در وقت لازم؛ تشخیص خواص در وقت لازم؛ گذشتِ خواص از دنیا در لحظهی لازم؛ اقدام خواص برای خدا در لحظهی لازم.
اینهاست که تاریخ و ارزشها را نجات میدهد و حفظ میکند! در لحظهی لازم، باید حرکتِ لازم را انجام داد. اگر تأمّل کردید و وقت گذشت، دیگر فایده ندارد. .. اگر خواصْ امری را که تشخیص دادند به موقع و بدون فوتِ وقت عمل کنند، تاریخ نجات پیدا میکند و دیگر حسینبنعلیها به کربلاها کشانده نمیشوند. اگر خواصْ بد فهمیدند، دیر فهمیدند، فهمیدند اما با هم اختلاف کردند؛ کربلاها در تاریخ تکرار خواهد شد.» (مقام معظم رهبری، ۷۵/۳/۲۰)
🔰حمید رسایی: با مرور این جملات رهبر انقلاب، خواصی را به یاد می آورم که در بزنگاه مذاکرات هسته ای و تحمیل توافقنامه برجام یا سکوت کردند یا در حمایت از تحمیل کنندگان این توافقنامه سخن گفتند و یا به توجیه خطاها و عبورشان از خط قرمزها پرداختند و الان در چرخشی ۱۸۰ درجه ای هر روز در یکی از شبکه های تلویزیونی یا رسانه های سراسری، در نقد برجام شمشیر می کشند و آن را بدتر از ترکمنچای می خوانند.
از وقتی مقدمات توافق هسته ای با 5+1 در این دولت چیده شد، شاهد ایفای نقش سه دسته از خواص هستیم. دسته اول را خوش خیال هایی تشکیل می دادند که با تمام وجود به غرب اعتماد داشتند و برای آمریکا شأن کدخدایی قائل بودند. در مقابل آنها اما کسانی بودند که بر اساس تجربه تاریخی انقلاب اسلامی و مطابق بر وعده های قرآن، هیچ سطحی از اعتماد به غرب بویژه آمریکا را باور نداشتند و نتیجه آن را خساران می دانستند. در این بین اما دسته سومی از خواص هم بودند که مهمترین نقش آنها در بزنگاه ها نه تنها تقویت استدلال ها و مبانی فکری امام خامنه ای نبود که به نوعی تنفس مصنوعی به جریان اول بود.
اما ایا این خواص می توانند به عنوان کانون های مرجع عوام قرار بگیرند؟ دسته اول خواص که خود در گمراهی اند، قطعا صلاحیت دائمی ندارند به عنوان یکی از گروه های مرجع برای توده های عمومی مردم باشند، اما دسته سوم چطور، آیا صلاحیت دارند؟ این دسته به طریق اولی تا به صورت کامل هزینه های غفلت خود را جبران نکرده اند، چنین صلاحیتی را ندارند و همین، محکم ترین دلیل بر لزوم نقد مواضع گذشته آنهاست. شاید همین نقدها سبب شود تا در برجام های تحمیلی دیگر از جمله برجام موشکی این عده از خواص، مواضع قابل دفاعی اختصاص کنند.
آقایان خواص! شما راوی تجربه برجام نیستید بلکه جزیی از تجربه برجام هستید. لطفاً تلاش کنید در آینده تجربه دیگری نباشید.
#ولایتی
#ظریف
#لاریجانی
#روحانی
#هاشمی
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره 317 ام هفته نامه ۹دی؛ فردا روی دکه های مطبوعات
🔸دیوار «تعلیق» ترک برداشت
🔸 دستور رهبر انقلاب برای از سرگیری فوری فعالیتهای هسته ای
🔹 با روحانی به عقب بازگشتیم!
🔹 با سیاستهای دولت روحانی هم دیوار تحریمها مستحکم تر شد هم به لحاظ علمی به قبل از سال 84 برگشتیم
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
♻️ روز قدس زمینه ساز نابودی رژیم صهیونیستی است
🔰حمید رسایی: نماینده سابق مجلس با اشاره به نتایج راهپیمایی روز قدس، گفت: روز قدس در آینده سبب می شود نظام جعلی اسراییل از صفحه روزگار حذف شده و همانطور که خداوند وعده داده آینده متعلق به مستضعفین است.
حجت الاسلام حمید رسایی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ضمن حضور در راهپیمایی روز قدس در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: راهپیمایی روز قدس که یک سنت از سوی امام راحل(ره) برای مسلمانان است پس از چهل سال نشان می دهد این مردم همچنان برآرمان مقدس قدس پایبند هستند.
وی ادامه داد: علیرغم تبلیغات مسمومی که در این سالها انجام شده و مشکلاتی که مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند این اقدام قرآنی یعنی حمایت مظلومان و مسلمانان دیگر نقاط جهان از سوی مردم ایران اسلامی همچنان ادامه دارد.
حجت الاسلام رسایی با اشاره به اهمیت و نتایج راهپیمایی روز قدرس، گفت: تبلیغات علیه راهپیمایی روز قدس هیچ تاثیری در اراده مردم ندارد. دشمنان هرسال با یک ادبیات تلاش می کنند مردم را دلسرد کنند ولی همین روز قدس سبب می شود نظام جعلی اسراییل از صفحه روزگار حذف شده و همانطور که خداوند وعده داده آینده متعلق به مستضعفین است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
رسایی در راهپیمایی روز قدس: حضور نسل چهارم انقلاب در راهپیمایی روز قدس، حکایت از ریشه دواندن ارمانهای امام راحل در اندیشه مردم ایران دارد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هیئت مدافعان ولایت
جلسه ماهانه هیئت رزمندگان اسلام شهرگلستان
با سخنرانی حجةالاسلام
#حمید_رسایی
#پاجای_پای_شهدا_میگذاریم
••••••••••••••••••
🔸جوانان عاشورایی هیئت رزمندگان اسلام
👇👇👇
@MV1396
♻️خود کرده را تدبیر نیست
در برابر رییس مجلسی که در بزنگاه ها آیین نامه داخلی مجلس را لگدمال می کند تا به خواسته اش برسد، چاره ای جز آنچه نمایندگان مخالف aftf کردند، نیست
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ به عقب بازگشتیم!
#قسمتـاول
🔰حمید رسایی: با انتخاب حسن روحانی قرار بود به عقب بر نگردند! به دوره ای که ما را تحریم می کردند! قرار بود کاسبان تحریم مورد ادعا خلع سلاح شوند تا دیگر از تحریم های جدید خبری نباشد! حتی روحانی آب و صابون آماده کرده بود تا کاسبان تحریم روی شان را بشویند! قرار بود تا 1400 با حسن روحانی یک فرمان بروند! بروند به روزگاری که با مذاکره مشکل آب خوردن و مشکل محیط زیست مان را هم حل کنند! ادعا می کردند که اگر کلید دار شوند، هم چرخ سانترفیوژها را می چرخانند هم چرخ کارخانه ها را ...
اینها مدینه فاضله ای بود که برای مردم تصویرکردند و رای شان را گرفتند اما حالا که پنج سال از آمدنشان می گذرد، نتیجه چه شده؟ تقریبا هیچ! ما برگشته ایم به عقب تر از وضعیت سال 84 وقتی خاتمی رییس جمهور بود و حسن روحانی مسئول تیم مذاکره کننده و در کنارش ظریف و عراقچی و تخت روانچی و چی چی های دیگر، پای میز مذاکره با سه کشور اروپایی بودند.
سال 82 در دور اول مذاکرات، وزرای خارجه بریتانیا، فرانسه و آلمان پشت میز مذاکره نشستند. سیاست اصلی جمهوری اسلامی، همکاری با اروپا و جلب اعتماد جامعه جهانی با سیاست تنش زدایی و دور کردن پرونده از شورای امنیت بود. بر همین اساس توافق شد تا قبل از تصویب مجلس، پروتکل الحاقی معاهده منع گسترش سلاح های اتمی از سوی دولت ایران به صورت داوطلبانه اجرا شود، بازرسی های گسترده تر از تأسیسات اتمی آغاز و تزریق گاز به سانتریفوژهای تأسیسات هسته ای نطنز به صورت داوطلبانه تعلیق شود که البته در ادامه این مسیر کار به تعلیق کلیه فعالیت های اتمی ایران رسید، یعنی حتی عملیات ساخت و ساز مراکز در حال توسعه را هم تعلیق کردیم.
قرار بود قبل از این توقف و تعلیق، سه کشور اروپایی از ارسال پرونده اتمی ایران به شورای امنیت مانع شوند و حتی در صورت ارسال پرونده به شورای امنیت از حق وتوی خود استفاده کنند. اروپایی ها همچنین اعلام آمادگی کردند تا در حمایت از درخواست ایران برای عضویت در سازمان تجارت جهانی و بهبود همکاری اتحادیه اروپا در زمینه های اقتصادی، سیاسی- امنیتی و فناوری «تلاش» کنند! نتیجه این شد که ما همه تعهدات مشخص و معین خود را انجام دادیم اما اروپایی ها به همان تعهدات مبهم و کلی خود عمل نکردند.
سه کشور اروپایی خرسند از نتیجه مذاکراتی بودند که هم تحریم های ظالمانه در آن ادامه داشت و هم فعالیت های هسته ای دانشمندان ما متوقف بود. دولت وقت که ریاستش بر عهده محمد خاتمی بود و تیم مذاکره کننده حسن روحانی در قبال این عهدشکنی هیچ برنامه ای در دستور نداشتند تا اینکه امام خامنه ای همانطور که وعده داده بودند، ورود کردند:
«من همان وقت هم در جلسه مسئولین - که از تلویزیون پخش شد - گفتم اگر چنانچه بخواهند به این روند مطالبه پی درپی ادامه بدهند، بنده خودم وارد میدان می شوم؛ همین کار را هم کردم. بنده گفتم که بایستی این روند عقب نشینی متوقف شود و تبدیل بشود به روند پیشروی، و اولین قدمش هم باید در همان دولتی انجام بگیرد که این عقب نشینی در آن دولت انجام گرفته بود؛ و همین کار هم شد. در زمان دولت قبل، اولین قدم به سمت پیشرفت برداشته شد؛ تصمیم گرفته شد که کارخانه یو. سی. اف اصفهان راهاندازی شود، و راهاندازی هم شد، و دنبالش هم بحمداللَّه این پیشرفت های بعدی است تا امروز.» (در جمع دانشجویان یزد 13/10/86)
بعد از این مقطع و پایان دولت خاتمی و تغییر تیم مذاکره کننده هسته ای و روی کار آمدن دولت احمدی نژاد، علی لاریجانی سکان هدایت تیم مذاکره کننده را برعهده گرفت. وی از منتقدان شیوه مذاکره در دوره حسن روحانی بود تا جایی که در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان تاکید کرد: «در آن زمان که آقای روحانی مسئول مذاکرات مسائل هسته ای ایران بودند، از راه هایی استفاده می کردند که راه های صحیحی برای مذاکره نبود و من مکرراً به آنها در خصوص عواقب اینگونه مذاکرات هشدار داده بودم و هنوز هم معتقدم در آن زمان دُر غلتان را دادیم و آب نبات گرفتیم.»
در دوره 26 ماهه ای که لاریجانی مذاکرات را بر عهده داشت، پرونده ایران به شورای امنیت ارجاع شد و قطعنامه های شماره ۱۶۹۶، ۱۷۳۷، ۱۷۴۷ علیه جمهوری اسلامی صادر و تحریم های جدید وضع شد. در نهایت هم پرونده ایران ذیل بند 41 فصل هغت (و نه کلّیت فصل هفت) که موضوع آن تهدید صلح و امنیت جهانی است، قرار گرفت. اما واقعیت این است که این قطعنامه ها و قرار گرفتن ایران ذیل بند 41 فصل هفت منشور سازمان ملل، محصول مدیریت و مذاکرات لاریجانی نبود بلکه ارمغان خوش خیالی ها و عقب نشینی هایی بود که در دولت خاتمی و توسط روحانی رقم خورده بود هر چند همه اینها ناجوانمردانه در طول سال های گذشته بویژه در تبلیغات انتخاباتی، به نام احمدی نژاد و محصول مذاکرات سعید جلیلی نوشته شد و لاریجانی سکوت کرد.
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/481
.
♻️ به عقب بازگشتیم!
#قسمتـدوم
حمید رسایی: بعد از ایستادگی مقام معظم رهبری و فک پلمپ ها در روزهای پایانی دولت خاتمی و با تلاشی که در دولت نهم و دهم صورت گرفت، پیشرفت های زیادی در هسته ای به دست آوردیم، پیشرفت هایی که بعد از روی کار آمدن مجدد همان تیم مذاکره کننده در سال 92 همه آنها در قمار اعتماد مجدد به غرب از بین رفت و مجددا همان نتایج برای ما و غربی ها به دست آمد.
حالا آنهایی که روزگاری با انتخاب حسن روحانی شعار می دادند به عقب بازنمی گردیم، مجبورند طعم تلخ این بازگشت را به خاطر انتخاب حسن روحانی مجددا حس کنند، هر چند همان «عقبی» که از بازگشت به آن می ترسیدند هم، محصول حسن روحانی و خوش بینی او و یارانش به غرب بود. سیاست انفعال و عقب نشینی در برابر جبهه استکبار تنها یک نتیجه دارد، حراج استقلال و اعمال فشار بیشتر.
هفته گذشته و یک ماه بعد از خروج ترامپ از برجام، رهبر معظم انقلاب با دستور قاطعی، خاطره پایان بخشیدن به عقب نشینی ها و انفعال دولتمردان و مذاکره کنندگان در سال 84 را در اذهان زنده کردند. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به برخی حرف های مسئولان اروپایی فرمودند:
«به نظر می آید این دولت ها توقع دارند ملت ایران هم تحریم ها را تحمل کند، هم از فعالیت های هسته ای که نیاز قطعی آینده ایران است دست بردارد و هم محدودیت های تحمیل شده بر ایران را ادامه دهد اما آنها بدانند که این خواب آشفته تعبیر نخواهد شد. ملت و دولت ایران این را تحمل نخواهد کرد که هم تحریم باشد هم در محدودیت و حبس هسته ای. ایشان مسئولان سازمان انرژی هسته ای موظف اند از همین فردا آمادگی های لازم را برای رسیدن به ۱۹۰ هزار سو (البته فعلاً در چارچوب برجام) فراهم آورند و مقدمات اجرای مسائلی را که رئیس جمهور دستور داده اند از همین فردا آغاز کنند.»
نکته مهم اینجاست که دستور رئیس جمهور به سازمان انرژی اتمی، درست در همان روزی بود که ترامپ از برجام خارج و تحریم ها را با قوت بیشتری اعمال کرد (18 اردیبهشت) اما از آن روز تا 14 خرداد یعنی حدود یک ماه هیچ اقدامی صورت نگرفته است به طوری که رهبر معظم انقلاب برای پایان بخشیدن بر این انفعال و بی تحرکی دولت، تاکید می کنند که دستور مذکور نباید روی کاغذ بماند و از همین فردا باید عملیات اجرایی آن آغاز شود.
چاره ای نیست یا باید گام به گام عقب نشینی کنیم و غربی ها هم گام به گام بر حجم تحقیرها، توهین ها و تحریم هایشان بیفزایند یا باید از عزت و غیرتمان دفاع کنیم و در برابر زورگویی های آنها کوتاه نیائیم که البته تجربه انقلاب اسلامی و وعده الهی در قرآن این است که در صورت مقاومت و ایستادگی بر موضع حق، به دست مومنین جریان کفر نابود می شود:
«أَلَا تُقَاتِلُونَ قَوْمًا نَكَثُوا أَيْمَانَهُمْ وَهَمُّوا بِإِخْرَاجِ الرَّسُولِ وَهُمْ بَدَءُوكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ/ قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ (سوره توبه آیه 13 و 14)
چرا با گروهى كه سوگندهاى خود را شكستند و بر آن شدند كه فرستاده [خدا] را بيرون كنند و آنان بودند كه نخستين بار [جنگ را] با شما آغاز كردند، نمى جنگيد؟ آيا از آنان مى ترسيد با اينكه اگر مؤمنيد، خدا سزاوارتر است كه از او بترسيد/ با آنان بجنگيد. خدا آنان را به دست شما عذاب و رسوايشان مى كند و شما را بر ايشان پيروزى مى بخشد و دل هاى گروه مؤمنان را خنك مى گرداند.»
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
https://eitaa.com/rasaee/480
🔺این یادداشت در هفته نامه ۹ دی این هفته به چاپ رسید🔻
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی از دیکتاتوری پارلمانی در مجلس
🔷 آیا FATF هم اینگونه تصویب میشود!؟
🔸بخشهای دیگری از این گفتگو در روزهای آینده منتشر میشود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 317 ام می خوانید:
🔰 دیوار «تعلیق» ترک برداشت / بخش اول
🔸دستور رهبر انقلاب برای از سرگیری فوری فعالیتهای هسته ای
🔸نتیجه عملکرد دولت روحانی، «تعلیق» فعالیتهای هستهای، رکود اقتصادی و مستحکم تر شدن دیوار تحریمها بود
احمد صدیقی
🔸دستور رهبر معظم انقلاب در خصوص از بین بردن حبس هسته ای پیرامون فعالیت های صنعتی ایران، یکی از مهمترین (و شاید مهمترین) اقدامات متقابل ایران در پاسخ به خروج آمریکا از برجام بوده است. دستوری که آغازی بود بر پایان «تعلیق هسته ای» و ترک خوردن دیوار «تعلیق».
🔸سوای از مسائل فنی پیرامون این دستور و الزامات رسیدن به 190 هزار سو و مسائل مربوط به مقدورات ملی برای رسیدن به این موضوع، این دستور، پیام هایی از جمله بازگشت اعتماد به نفس ملی، عزت ملی، تغییر محیط سیاسی در برابر غرب و برخی دیگر از نکات راشامل می شود که در این مطلب ، به برخی از آن ها اشاره خواهد شد.
1⃣بازگشت اعتماد به نفس ملی
یکی از مهمترین و شاید مهمترین پیام این دستور رهبرمعظم انقلاب این بود که اعتماد به نفس ملی را در میان ایرانیان دوباره زنده کرد. در خصوص مسئله برجام از همان ابتدا که رهبر انقلاب شروط 9 گانه ای را به عنوان پیش شرط های امضا این سند لحاظ کردند و برخی از این شروط مورد توجه قرار نگرفت، در کشور دو دیدگاه نسبت به برجام شکل گرفت.
🔸نخستین دیدگاه این بود که این سند «یک دستاورد تاریخی» است و این دستاورد تاریخی سبب حل شدن مشکلات اقتصادی و مسائل سیاسی بین المللی پیرامون ایران خواهد شد. طبق این دیدگاه نفس رسیدن به توافق هسته ای مشهور به برجام، مسئله ای مهم و حیاتی برای ایران تلقی می شود.
🔸دومین دیدگاه بر آن بود که به دلیل عدم رعایت شروط هسته ای رهبر انقلاب منفذی برای سو استفاده از ظرفیت های بازرسی، نظارت و سایر ارکان موجود در برجام فراهم می شود و همین موضوع سبب نوعی از بین رفتن اعتماد به نفس ملی در بین این بخش از جامعه شد. بخش بزرگی از مطالبات این بخش از جامعه به این مربوط می شد که چرا «توان هسته ای ایران» دچار بن بست شد و در مقابل تعهداتی از طرف مقابل که به مرحله عمل هم نمی رسد، مورد استناد قرار گرفت.
🔸در این سه سالی که از توافق هسته ای ایران و 5+1 می گذرد، صحنه سیاسی کشور صحنه دیالوگ بر سر همین موضوع و مسئله بود که غرب با سوء استفاده از حسن نیت ایران، محیط و کارزار نبرد اساسی خود علیه تهران را به مرحله ظهور رساند و همین موضوع سبب شد تا آمالی که پیش از برجام برای آن ها آرزو های دست نیافتنی بود، در قالب برجام تبدیل به گزینه های عملی شود.
🔸دستور رهبرمعظم انقلاب در این بستر مورد مطالعه و توجه است. برای بخش اول که تصور می کردند برجام مشکلات اقتصادی کشور را حل می کند، این موضوع نه تنها به مرحله عمل نرسید، بلکه بسیاری از آن ها خود را در مواجهه با محیطی می دیدند که خروج آمریکا از برجام، این سند را به واقع تبدیل به سندی کاملا بی خاصیت کرده بود. برجام اگر هیچ دستاوردی به لحاظ اقتصادی نداشت و سبب شد چند سال فرآیند سیاسی و اقتصادی کشور معطل این سند شود، یک دستاورد ملی داشت و آن این بود که ایران را هم کاسه تر و متحد تر در خصوص مواجهه با غرب کرد.
🔸در چارچوب همین اتحاد مردم ایران، دستور رهبر معظم انقلاب برای از بین بردن و شکستن حبس هسته ای، به واقع دستوری در چارچوب اساسی حس اعتماد به نفس ملی برای هر دو گروه فوق بوده است. برای گروه اول این دستور و این بازگشت به سمت تکنولوژی ملی شده هسته ای، واکنش و اقدام متقابل در برابر غرب بود و برای گروه دوم بازگشت غرور ملی هسته ای ایران وحس اعتماد به نفس ملی ایرانیان، قطعا در چارچوب این دستور تحریک و برانگیخته شد.
ادامه در قسمت بعد 👇
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
........
♻️ اگر با اعدام عوامل داعش در برابر ساختمان مجلس موافقید، با ارسال این پست به دیگران، در تبدیل آن مطالبه عمومی شدن ان سهیم شوید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1