فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
حرکتهای امیدآفرین در دولت جدید
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ دو نکته در باره تصاویر زندان اوین
🔰 حمید رسایی: حرکت اصلاحی رییس جدید دستگاه قضا با دقت و سرعت بیشتری حتی نسبت به دوره آقای رییسی، سبب امیدواری بیشتری در دلسوزان و علاقمندان به نظام اسلامی شده است.
۱ . برخی از تصاویر منتشر شده از #زندان_اوین در وزهای اخیر که حکایت از وضعیت حاکم بر برخی عوامل زندان میکند، اگر چه به نظر میرسد با هدف تخریب اقدامات مثبت آقای محسنی اژهای است اما به هر حال، دردآور و غیرقابل توجیه و دفاع است. با این وجود باید آن را فرصتی برای آقای محسنی اژهای دانست تا به این بهانه، شمشیر را از رو ببندد و وارد فاز دیگری از حرکت اصلاحی خود شود. برای شروع میتوان خاطیان را علنا محاکمه، حد را بر آنها جاری و تصاویرش را منتشر کرد.
در #الحیات ج ۹ ص ۱۶۵ علامه #حکیمی آمده: "حضرت علی ع به قنبر دستور داد مردی را حد بزند، قنبر #اشتباها سه تازیانه بیشتر زد. حضرت، سه تازیانه زیادی را قصاص کرد." ایشان در ادامه مینویسند: حمایت از #مامور_خطاکار، بزرگترین عامل تضعیف، خود نظام است.
نیاز به تأکيد نیست که مجازات یک رفتار #اشتباه با رفتارهای ناشی از #عصبانیت و #تعمد، به یک اندازه نیست.
۲ . عذرخواهی رسمی رییس سازمان زندانها و دستور رییس دستگاه قضا برای برخورد با خاطیان قاصر و مقصر، حکایت از عزم و اراده مسئولان عالی این نهاد در برخورد با این معضلات میکند. برخی تلاش میکند تا این موارد و مصادیق را دلیلی بر فساد ساختاری نشان دهند! در حالی که فساد ساختاری مربوط به جایی است که این رفتارها با علم و اطلاع مسئولان مربوطه رخ دهد یا اگر هم اطلاع نداشتهاند، در صورت مواجه با بیتفاوتی از کنار آن عبور کنند یا پس از اطلاع به توجیه آنها بپردازند.
در واقع وجود فساد، نشانه سیستماتیک بودن آن نیست بلکه تقویتش یا بیعملی در برابر آن یا توجیهاش توسط مسئولان مربوطه را باید دلیل بر نهادینه شدن فساد در یک نهاد دانست که در مثل برخورد با تصاویر زندان اوین، هیچ کدام رخ نداد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از روزنه
منتظری؛ از تجویز شکنجه متهمان امنیتی تا ژست حقوق بشر!
بازنشر به مناسبت وارونهنمایی تاریخی و سیاهنمایی #جریان_منتظری علیه نظام اسلامی به بهانه تصاویر دوربینهای اوین
🔻حسینعلی منتظری:
▫️اگر موضوعی از اهمیت قابل توجهی برخوردار باشد، مانند حفظ نظام، که احتمال ضعیف هم در آن منجز است، و با فرض آنکه حفظ نظام منوط بر تعزیر متهم برای کشف مسئلهای است، آنگاه میتوان براساس باب تزاحم، روا بودن #تنبیه و #ایذای_متهم را قبول کرد، زیرا بنابر قاعده باب تزاحم، مصلحت امر واجب و مهم، با امر حرامی که مفسده آن در حد مصلحت آن واجب نبوده تزاحم پیدا کرده و پذیرفتن اولی، از ارجحیت برخوردار است.
(مبانی فقهی حکومت اسلامی، ج3، ص 576 ؛ همچنین، ج3، ص 592؛ نیز ج4 ، 390)
🔶حاشیه روزنه
بازخوانی این قبیل مواضع آقای منتظری لزوما به معنای تأیید آن نیست و بازنشر این اسناد تاریخی صرفا برای تبیین وارونهنمایی جریان منتظری و تناقضات بیپایه و بیپایان آنان در امور سیاسی و حکومتی است.
این جریان رادیکال و خشک و خشن و بدسابقه، اساسا از نظر اخلاقی و پیشینه تاریخی، در مقامی نیست که بخواهد نظام اسلامی را متهم نماید و ژست صلحطلبی و طرفداری از حقوق زندانیان به خود بگیرد.
کتمان برخی حقائق تاریخی موجب آن شده که عناصر بدسابقه سیاسی، نعل وارونه بزنند و به جای پاسخگویی در مورد افکار و عملکرد گذشته، از مردم و نظام اسلامی طلبکار شوند!
جریان منتظری که فیلمهای زندان اوین را بهانه تهاجم به نظام قرار داده، پاسخگو باشد!
🔘 روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
دیروز سالگرد درگذشت حجتالاسلام و المسلمین روحالله حسینیان بود. برای شادی روح این دوست عزیز و دکتر علیاصغر زارعی، فاتحه و صلوات بر محمد و آل محمد هدیه کنید.
پن: تصویر مربوط به نماز جماعت بعد از افطار در یک شب ماه رمضانی است که در اطراف تهران میهمان آقا روح الله بودیم. این ترکیب چهار نفره در اکثر عملیاتهای داخل صحن علنی، با هم عملیات میکردیم. برای سلامتی دوست عزیز جناب کوچک زاده هم دعا میکنیم.
این مطالب را هم بخوانید:
eitaa.com/rasaee/3865
eitaa.com/rasaee/3830
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
مصاحبه با مرکز اسناد.docx
110.7K
.
♻️ حسینیان شخصیتی نبود که مواضع گرد داشته باشد
🔰 بخشهایی از گفتگوی حمید رسایی درباره شخصیت مرحوم حجتالاسلام و المسلمین روحالله حسینیان که به مناسبت سالگرد درگذشت این روحانی مجاهد در ویژهنامهای توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی با عنوان روحانی مجاهد منتشر شده است:
🔹این که بعد از فوت آقای حسینیان عدهای از بدنامها و فاحشههای سیاسی، علیه حسینیان شروع به لجنپراکنی کردند، نشانه سلامت و طریق درستی است که ایشان طی کرد. آقای حسینیان شخصیتی نبود که وسط لحاف بخوابد و در بزنگاه ها مواضع گرد داشته باشد.
🔹جوری حرف نمیزد که به کسی برنخورد، چون بعضیها مواضعشان این شکلی است و طوری حرف میزنند که به کسی برنخورد. مواضع مرحوم آقای حسینیان گرد نبود و در بزنگاههای مختلف، از قصه آقای منتظری گرفته تا فتنههای بعدی و فتنه سال 88 و برجام و در مواجه با دولت لیبرال و غربزده روحانی وارد میدان میشد. چه در قصه آقای منتظری، چه در قصه اصلاحات، چه در قصه قتلهای زنجیرهای، جاهائی بودند که صدای کسی در نمیآمد و واقعاً کسی جرئت نمیکرد حرف بزند. یک کسی بیاید و خرق عادت کند و خلاف اینها چیزی بگوید خیلی مهم است.
🔹در جاهائی که شمشیر میزد و موضعگیری میکرد، به خاطر شهرت و عشق دیده شدن نبود. هر جا به میدان میآمد، واقعاً مثل بولدوزر عمل میکرد و به خاطر سابقه و پیشینه و وجاهت قبلی حرفش پیش می رفت خصوصا که با صراحت و شجاعت بیان می شد. من همواره مرحوم حسینیان را مثل یک شیر نر میدیدم. واقعاً یک مرد بود آن هم در دنیای نامردیهای سیاسی، واقعاً مرد بود.
🔹متن کامل را در فایل پیوست بخوانید
🔻 @rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ حال خوب
🔰 حمید رسایی: چقدر راحت مردم عصبانی با رییس جمهورشان حرف میزنند! دیدن این صحنهها آن هم در #روز_جمعه و دو روز بعد از آغاز به کار دولت آقای رییسی، حال آدم را خوب میکند. برای سلامتی آقای رییسی و همه خادمان مردم دعا کنیم.
خدا لعنت کند کسی را که هشت سال عمامه به سر داشت و حتی نتوانست برای یک بار چنین ارتباطی با مردم برقرار کند. یعد از اینکه با گران کردن بنزین آتش به زندگی مردم زد، #روز_جمعه جلوی دوربین کرکر میخندید و میگفت منم امروز فهمیدم بنزین گران شد!
سمبل اشرافیت، غربزدگی، وادادگی، تنبلی و خیانت به آرمانهای این انقلاب بود. ان شالله شاهد محاکمهاش باشیم.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔸یکی از ترس کرونا حدود یک سال و نیم از دفترش بیرون نیامد و مملکت را رها کرده بود و مردم دعا میکردند تا کرونا بگیرد و راحت شوند.
🔸یکی دیگر دومین روز شروع کابینهاش در روز جمعه سفر استانی رفته خوزستان پیگیر مشکلات به زمین مانده و مردم برای سلامتیاش دعا میکنند تا کرونا نگیرید.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ زیارتنامه امام خمینی(ره) درست یا غلط؟
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر موضوع قرائت زیارتنامه در حرم امام خمینی (ره) به هنگام حضور هیأت دولت، به محل بحث در فضای مجازی تبدیل شده و جماعتی از عمامه بهسرهایی که میخواهند پز روشنفکری بدهند و خود را متفاوت نشان دهند، در فضای مجازی فریاد وا اسلاما سر دادهاند که چه نشستهاید بدعتی جدید در دین رخ داده! برای برخی هم سئوال شده که آیا این کار درست است یا غلط؟
۱. «بدعت» در لغت به معنای نو و جدید است و در اصطلاح دینی یعنی «وارد کردن چیزی در دین درحالی که از دین (شرع) نیست.» (ذکری الشیعه، شهید اول، ج۲، ص۱۸۳)
۲. اگر به متون دینی مراجعه کنیم، روایات متعددی از زبان اهل بیت پیامبر در خصوص سفارش به زیارت قبور انبیاء و اولیاء و علما و مؤمنین میبینیم. (کافی: ج۳، ص۲۲۸، ج۷، ص۴۱۵، بحارالانوار: ج۹۹، ص۲۹۵ و ...)
۳. در زیارت قبور از اهل اسلام و خصوصا علمای دینی یا شهدای اسلام حتی در زیارت قبور پدر و مادر، توصیه شده تا برای آنها طلب رحمت و مغفرت کنیم، آنها را مورد اکرام قرار دهیم، با احترام خطابشان کنیم و حتی از آنها طلب شفاعت کنیم.
۴. در خصوص زیارت ائمه معصومین(ع) به صورت مستند، از زبان ایشان زیارتنامههایی نقل شده است که در بردارنده مضامین عالی و ارزشمندی است، مثل زیارت امین الله، زیارت جامع کبیره، زیارت عاشورا و ... در خصوص متون برخی از زیارتنامههای معصومین و حتی زیارتنامه برخی از امامزادگان مشهور اما وضعیت به این روشنی نیست. این البته به معنی باطل بودن این زیارتنامهها نیست. مضمون این زیارتنامهها نیز طلب آمرزش و مغفرت و سلام و درود بر آن فرد محترم است که از زبان زائر گفته میشود و هیچ مشکلی هم ندارد.
۵. زیارتنامهها غالبا به زبان عربی و با سلام و صلوات بر صاحب قبر و پیشوایان دینی آغاز میگردد و در آن به جایگاه صاحب قبر و مفاهیمی مانند محبت، مودت، موالات، اطاعت، شفاعت، توسل، وفا، دعوت، تسلیم، تصدیق، امر به معروف و نهی از منکر، جهاد، تولی، تبری و لعن دشمنان پیامبر و خاندان معصوم ایشان اشاره میشود.
۶. بر این اساس، خواندن متنی عربی که شامل سلام و درود بر امام خمینی(ره) به عنوان پیشوا و رهبر جامعه اسلامی است که در آن بر تلاش ایشان بر تقویت دین جدش اذعان میشود و ... بدون این ادعا که این زیارتنامه مأثور و به نقل از اهل بیت عصمت و طهارت است، هیچ امر عجیبی نیست. نه بدعت در دین است و نه امری خلاف عرف!
۷. مسأله در زیارت مرقد حضرت روحالله از این قاعده مستثنی نیست. کسی رهبر فقید انقلاب را فرد معصوم نمیداند. اطلاق واژه "امام" به معنای پیشوای معصوم نیست بلکه به معنای رهبر جامعه اسلامی است. مضمون متن زیارتنامهای که درباره ایشان است نیز حاوی هیچ مسأله و موضوع خلاف شرعی نيست الا صلوات بر انبیای الهی و رسول گرامی اسلام و خاندان معصوم ایشان و سپس سلام بر ایشان به عنوان یک عالم دینی که برای گسترش دین خدا تلاش کرده است و برای ایشان دعا شده است. دست روی سینه گذاشتن و اموری از این دست، نه واجب است و نه مختص زیات اهل بیت، عملی عرفی به نشانه اکرام و احترام ایشان است. در صفحه اینترنتی و رسمی مختص به امام خمینی (ره) تصریح شده که "زیارتنامه ای برای ایشان توسط آیت الله جوادی آملی انشاء شده که در برخی کتابها نیز آمده است."
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
گویند پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است». سال ۹۲ که حسن روحانی بر صندلی پاستور تکیه زد، در درون جریان اصلاحطلب هرکسی تلاش داشت تا تکهای از این پیروزی را به نام خود بزند، ولی پس از شکست سنگین در انتخابات اخیر، این رفاقت خیلی سریع به رقابت کشیده شد. صفآرایی دو برآیند در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شکستی شد که حالا هیچکس حاضر نیست مسئولیت آن را بر عهده بگیرد...
متن کامل گفتگوی رسایی را اینجا بخوانبد
http://eitaa.com/rasaee/5142
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ ردای رهبری اصلاحات در تن لاریجانی
میگویند پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است». سال ۹۲ که حسن روحانی بر صندلی پاستور تکیه زد، در درون جریان اصلاحطلب هرکسی تلاش داشت تا تکهای از این پیروزی را به نام خود بزند، ولی پس از شکست سنگین در انتخابات اخیر، این رفاقت خیلی سریع به رقابت کشیده شد.
صفآرایی دو برآیند در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شکستی شد که حالا هیچکس حاضر نیست مسئولیت آن را بر عهده بگیرد؛ کارگزاران (نزدیک به مشی مرحوم هاشمی رفسنجانی) و حزب منحله مشارکت که حالا در قالب حزب اتحاد ملت (از مریدان محمد خاتمی) فعالیت خود را ادامه میدهند، دو سر این نزاع درون گفتمانی هستند.
به نظر میرسد کارگزاران از رئیس دولت اصلاحات عبور کرده و سازوکارهای اجماعی آنها که بلافاصله پس از تشکیل، تسخیر تندروهای این جریان میشود را نیز قبول ندارند، ولی خلأ رهبر معنوی و سیاسی بهشدت در این حزب حس میشود. در این بین برخی معتقدند علی لاریجانی میتواند آن فردی باشد که کارگزارانیها به دنبالش هستند. رئیس سابق مجلس نیز مدتهاست چرخشهای سیاسی خود را آغاز کرده و اکنون البته مشخص نیست در کفه ترازوی کدام تفکر سیاسی و جریانی ایستاده است! اما اینکه لاریجانی در دوره پساروحانی از چنین ظرفیتی برخوردار بوده که بتواند جا پای هاشمی رفسنجانی بگذارد و در قامت پدر معنوی اصلاحطلبان میانهرو ظاهر شود، خود سؤال بزرگی است.
نیاز ابزاری اصلاحطلبان و لاریجانی به همدیگر
حمید رسایی سیاستمدار و نماینده سابق درپاسخ به این پرسش روزنامه قدس میگوید: اصلاحطلبان پس از فتنه سال ۸۸ وقتی متوجه اشتباه خود شدند که کاملاً در آغوش دشمنان قسمخورده این ملت بودند، اما از آنجا که دچار ضعف شدید ایدئولوژیک، مبانی غلط در شیوه حکمرانی و آلوده به برخی مفاسد بودند، جرئت و توان بازگشت از این مسیر را نداشتند، برای همین به دنبال یک رحم اجارهای بودند تا بتوانند در ساختار سیاسی کشور و در ارکان قدرت باقی بمانند. نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس در اینباره افزود: هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی دو شخصیتی بودند که اصلاحطلبان برای مشروعیت سیاسی و بهرهمندی از قدرت درون حاکمیت به آنها نیاز داشتند. پس از مرگ هاشمی، یکی از مهمترین تکیهگاههای آنها از بین رفت اما به دلیل حضور در دولت روحانی، همچنان حضورشان را حفظ کردند. وی افزود: از طرفی علی لاریجانی که در مقابله با دولت احمدینژاد و بعد از آن در حمایت از روحانی، با این طیف سیاسی هممسیر شده بود، وقتی جایگاه خودش را در بدنه اجتماعی همسو با انقلاب، از دسترفته دید و از طرف دیگر با نبود هاشمی، و از طرف دیگر با نبود هاشمی، نیاز اصلاحطلبان به تکیهگاهی که درون نظام جایگاه و پایگاه داشته باشد را حس کرد، کوشید بتواند جایگزین هاشمی در این طیف سیاسی باشد. در حقیقت اصلاحطلبانِ تجدیدنظرطلب به لاریجانی نیاز دارند و لاریجانی به آنها. هر یک از این دو به دیگری نگاه ابزاری دارد و تنها چون رویکرد هر دو دستیابی به قدرت است، یکدیگر را تحمل میکنند. رسایی در انتها تأکید کرد: لاریجانی هرگز نمیتواند یک جایگزین خوب برای جای خالی هاشمی باشد؛ نه از سابقه او برخوردار است و نه ریشه او را در بدنه مدیریتی کشور دارد. مضافاً که هاشمی از حمایت بدنه اجتماعی برخوردار بود و شخصیتی کاریزماتیک داشت، اما لاریجانیها اساساً از این مقبولیت در بدنه جامعه برخوردار نیستند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
«مردم» سرمایهای که روحانی سوزاند و رییسی به دنبال بازگردندان آن است.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ٤٥١ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 آمریکا رفت اسرائیل هم میرود
🔹 آمریكا پس از ٢٠ سال جنایت و وحشىگری از افغانستان فرار كرد/ آغاز دومینوى اخراج اشغالگران از منطقه
🔻 صبح جمعه با مردم
🔹 مردم و اعتماد مردم؛ سرمایههایی که روحانی سوزاند و رئیسی به دنبال بازگرداندن آنهاست
🔸 ملت امام حسین
🔸 داوری دربارۀ ماهیّت «طب سنّتی» و «طب جدید»
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
🔰اعتراف تلخ یا تلاش برای تبرئه/ شرکای وضع موجود، منتقد شدند
🔻روزنامه شرق: «کدخدا» خواندن آمریکا اشتباه بود/ دولت قبل «میدان» را برای «مذاکره» میخواست
🚨تلاش «جریان تحریف» برای تبرئه خود: تقصیر روحانی بود!
🔹رجا نیوز: از «امضای کری تضمین است» تا «روحانی نباید آمریکا را کدخدا میخواند» شش سال فاصله است. شش سالی که طی آن جریان غربگرا با تمام قدرت به دنبال بزک آمرکا و تحریف چهره اصلی دشمن شماره یک ملت ایران بود. عجله و دستپاچگی این جریان برای ارتباط با آمریکا البته آن قدر زیاد بود که حتی مانع درخواست مذاکره با قاتل حاج قاسم سلیمانی هم نشد. درخواستی که البته با دست رد ترامپ روبرو شد و همچون همیشه ذلت و خواری برای تشنگان مذاکره به جا گذاشت.
🔹حالا و پس از تحویل دولت روحانی، غربگرایان به فکر آسیبشناسی و ترمیم وجهه خود افتادهاند. برای آن که نشان دهند حرفهای بهظاهر آکادمیکشان غلط نبوده، تقصیرها را به گردن روحانی میاندازند و خودشان کنار میایستند. گویی فراموششان شده که در زمان انعقاد توافق پر اشکال برجام با تیترهای «آغاز پایان تحریمها»، «پیروزی بدون جنگ»، «فروپاشی سازمان تحریمها» و «اینک بدون تحریم» به استقبال برجام رفته بودند. حالا گویا قرار است همه چیز بر سر روحانی خراب شده و «جریان تحریف» به جای آمریکا، این بار گذشته خودش را بزک کند.
🔹روزنامه شرق در یادداشتی که به بررسی وضعیت سیاست خارجی ایران پرداخته، اعترافات جالبی از هشت سال دیپلماسی دولت روحانی ارائه داده است. نویسنده در ابتدا با ذکر این نکته که «تاکنون سیاست خارجی ایران از غرب به منطقه برای افزایش قدرت چانهزنی تعمیم مییافت، اکنون برعکس شده و از طریق منطقه به غرب تعمیم مییابد» صراحتا اعلام میکند که نگرش غربگرایان به فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی، چیزی جز ابزاری برای معامله با غرب نبوده است. این سخنان که متاسفانه نزدیکی زیادی به واقعیت دارد، سالها از سوی همین جریان به شکلی وارونه روایت میشد و اوج این تحریف را باید در سخنان محمدجواد ظریف در آن مصاحبه محرمانه جستجو کرد.
🔹وزیر سابق امور خارجه در مصاحبه مذکور مدعی بود که در جمهوری اسلامی اصالت با «میدان» است و نه «دیپلماسی». این ادعای ظریف البته بیشتر شبیه توجیهی بود تا شکستهای دیپلماتیک دولت در عرصه بینالمللی به حوزه فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی گره بخورد و به بهانه اولویت دادن به میدان، سرپوشی بر ضعفهای متعدد مذاکراتی خود بگذارد. با وجود این ادعای ظریف، حقیقت اما حکایت از این دارد که همانطور که روزنامه شرق اشاره کرده، اتهام هزینهکرد میدان به نفع دیپلماسی غربگرا، بیش از همه به نام دولت روحانی نوشته میشود. ضعف دیپلماسی در دولت یازدهم و دوازدهم به حدی بود که حتی اقتدار حاصل از میدان نیز به پای دیپلماسی خوشخیال و اعتماد نابجا به غرب، بدون هیچ منفعتی هزینه شد.
🔹نکته حائز اهمیت دیگر این یادداشت، نقدی است که این روزنامه به «کدخدا» خواندن آمریکا از سوی روحانی کرده و مینویسد: «رئیس دولت قبلی با عدم دقت در «کدخدا» خواندن آمریکا در سیاست جهانی این تصور باطل را در آمریکاییها تقویت کرد که تثبیت جایگاه منطقهای ایران از طریق کاهش تنش با غرب و آمریکا صورت میگیرد؛ همین تصویرسازی بعدها منجر به آزردگی روسها، چینیها، اروپاییها، کشورهای عربی منطقه و ترکیه شد.» این روزنامه با انتقاد درست اما دیرهنگام خود، تصویرسازی روحانی از نگرش ایران به آمریکا را زیر سوال برده اما هیچ اشارهای به دستگاه عظیم و پرتلاش «جریان تحریف» برای «بزک آمریکا» در داخل کشور نمیکند. گویا تنها یک جمله روحانی که به غلط آمریکا را «کدخدا» دانسته بود، مسیر هشت ساله سیاست خارجی کشور را تعیین کرد و رسانههای نزدیک به دولت از جمله روزنامه شرق، هیچ نقشی در ایجاد این تصویر غلط در داخل و خارج از کشور نداشتند.
🔹این جریان در طول هشت سال گذشته کوچکترین نقدی را به حساب کاسبی تحریم میگذاشت و منتقدان را با الفاظی که همه میدانند تحقیر میکرد و حالا ادعای نقد روحانی دارد. جریانی که تیترهای درخشانی چون «امضای کری تضمین است» را برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت کرده و باید نماد عبرت آیندگان باشد، امروز پیشقدم نقد دولت قبل شده و از سهم خودش در ناگواریهای این هشت سال به سادگی عبور میکند. مردم فراموش نخواهند کرد که مدیرمسئول همین روزنامه درباره اغراقهای صورت گرفته درباره برجام گفت: «این مبالغهها باید میشد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند.»
🔹امروز اگر قرار است آسیبشناسی صورت بگیرد، در کنار «جریان غیرانقلابی درون نظام» به عنوان متهم ردیف اول، حتما «جریان تحریف» به عنوان متهم ردیف دوم حضور دارد و باید در پیشگاه ملت پاسخگو باشد.
@rasaee
سریال #گاندو مجموعهای موفق و جذاب برای مردم بود و نگاه تودههای عمومی جامعه به دستگاههای امنیتی کشور را ارتقا داد. از نیروهای خدوم امنیتی کشور که خالق اصلی این آثار هستند، از عوامل تولید این سریال که به خوبی در آن ایفای نقش کردند و از سیما ج.ا که از آن حمایت کرد، سپاسگزارم.
البته بعد از دیدن آخرین قسمت سریال #گاندو۲ به این نتیجه میرسیم که ما موفق شدیم دبیر دوم سفارت انگلیس را عامل نفوذی خود کنیم درحالی که انگلیس، سالهاست یکی از مقامات کشور ما را عامل نفوذی خود کرده بود. اکنون مهمترین سئوال مردم این است که آیا او #محاکمه میشود؟
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین و جامعترین پاسخ به جماعت مدعی عدالتطلبی که هر از گاهی با نیش و کنایه دلسوزان انقلاب از جمله رهبر انقلاب را مورد خطاب قرار میدهند و اخیرا دلسوز افغانستان شدهاند و دست نظام اسلامی را آغشته به خون پنجشیر میدانند، این دیالوگ ماندگار سریال مختار است. جماعت به ظاهر دلسوز که هیچگاه ضرورتهای زمانه خود را نشناختند و با توییتهای صد من یه غاز، همصدا با جماعت آن طرف آب شدند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
برادر ارجمند جناب اقای دکتر حسن رحیم پور ازغدی، ارتحال پدر بزرگوارتان که بیشک از جمله مصادیق امروزی این آیه شریفه بود را به شما و خانواده محترمتان تسلیت میگویم. قطعا حضرتعالی ادامه دهنده راه آن پدر گرامی
بوده و خواهید بود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ پاسخ رسایی به سئوال این روزهای افکار عمومی
چرا تغییر دولت روحانی در مرحله انتخاب وزرای جدید متوقف مانده؟! چرا وزرای دولت، معاونین، استانداران و مدیران ستادی را تغییر نمیدهند!ج
ظاهرا مهمترین دلیل این وقفه، تأخير سئوال برانگیز نهادامنیتی (که همچنان مدیران دولت روحانیاند) درپاسخ به استعلامات است! پاسخی که قبلا چند روزه داده میشد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 452 امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 جهش در واردات واکسن با دیپلماسی فعال
🔹 اهتمام دولت رئیسی در حل مشکل واکسن، ناتوانی دولت روحانی و ظریف در تامین واکسن را آشکار کرد
🔻 برکناری امامجمعه عدالتخواه!
🔹 اقدام سؤالبرانگیز شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در برکناری حجتالاسلام لواسانی
🔸 لزوم تسریع در تعیین مدیران میانی دولت
🔸 ضلالتهای نصیری در عصر حیرت!
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
.
♻️ بلاتکلیفی در تعیین مدیریتهای میانی دولت رییسی، چرا؟!
🔰 حمید رسایی: هنوز صدای امام خامنهای در گوشها طنینانداز است که در روز تنفیذ حکم ریاست جمهوری حجت الاسلام رئیسی فرمودند: «یک توصیه لازم اینجا وجود دارد و آن این است که در تشکیل دولت انشاءالله بایستی سرعت عمل به خرج داده بشود؛ یعنی شرایط کشور اقتضا نمیکند که تشکیل دولت تأخیر بیفتد.» این تاکید رهبر انقلاب و به ویژه اشاره به شرایط خاص کشور، گویا تنها درباره وزرای دولت جدید مورد توجه قرار گرفته که یادآوری نکاتی در این باره ضرورت دارد.
دولت فقط شامل وزرا نمیشود!
هر چند رئیس جمهور و مجلس در تشکیل کابینه و انتخاب وزرا به این توصیه و تاکید رهبر انقلاب عمل کردند، اما نکته قابل توجه این است که تغییر دولت روحانی تا مرحله انتخاب وزرا متوقف مانده است در حالی که دولت، تنها از وزرا تشکیل نشده است. دولت مجموعه ای از مدیران ارشد، از وزرا گرفته تا معاونین وزرا و روسای سازمانها و مراکز مهم، استانداران، فرمانداران، مدیران کل ستادی و استانی را شامل میشود.
تمامی تصمیمات وزرا از طریق معاونین آنها و مدیران کل ستادی و استانی پیگیری و صورت میگیرد؛ استانداران به عنوان مسئول دولت و بالاترین مقام دولت در هر استان، مجرا و مجری سیاستهای دولت در استان هستند. تاکنون به جز یک استان، تکلیف بقیه استانداران و بالطبع مدیران استانی هنوز مشخص نشده است. تقریبا تمامی معاونین وزرا همچنان همان افراد دولت قبل هستند، در حالی که بر اساس اخبار موجود ، بسیاری از وزرا پس از بررسیهای اولیه افراد مورد نظر خود را تعیین کردهاند.
از طرفی برخی مدیریتهای مهم و اصلی ستادی در نهاد ریاست جمهوری و مدیران ارشد ملی و مهم دیگر مانند رئیس بانک مرکزی، سخنگوی دولت، رئیس سازمان استاندارد، رئیس گمرک و .... یا تعیین نشدهاند و یا همچنان توسط مدیران دولت قبل اداره میشوند!
مجری مصوبات سفرهای استانی رییس جمهور کیست؟!
از سوی دیگر رئیس جمهور هر هفته در اقدامی پسندیده به سفر استانی در مناطق محروم کشور میرود. رئیسی تلاش میکند با سرعت هر چه بیشتر فاصله ایجاد شده بین مردم و حاکمیت در دولت قبل را کم کند و اعتماد مردم به نظام و مسئولین را بازگرداند؛ اما سوال این است که مصوبات این سفرها و دیگر مصوبات هیات دولت توسط چه کسانی قرار است پیگیری و اجرا شود؟ مگر نه این است که مجریان این مصوبات و کارگزاران دولت سیزدهم همین مدیران میانی، استانداران، معاونین وزرا، مدیران کل ستادی و استانی و برخی رؤسای مراکز مهم مانند بانک مرکزی هستند؟ آیا مدیران خسته و ناکارآمد دولت روحانی قرار است فاصله میان مردم و مسئولین را پر کنند؟ بدیهی است تا زمانی که مدیران اجرایی میانی و استانداران تغییر نکنند، مردم تغییر ریل دولت را حس نمیکنند هر چند اقدامات رییس جمهور محترم کاملا برخلاف حسن روحانی و در راستای پر کردن این شکاف بودا است؟
بد نیست بدانید که حسن روحانی در ابتدای تشکیل دولتش در سال ۹۲ در کمتر از یک ماه پس از تغییر کابینه، مدیریتهای ارشد میانی و ستادی را تغییر داد. در برخی از وزراتخانهها مثل نهاد ریاست جمهوری، وزارت اطلاعات و وزارت کشور، سرعت این تغییر خیلی بیشتر بود.
تأخیر در پاسخ به استعلامات
بنابراین آنچه بیش از همه ضروری مینماید، تسریع در فرایند انتخاب مدیران دولتی است. بنا بر آنچه شنیده می شود ظاهرا یکی از دلایل اصلی این تأخير، عدم پاسخ نهادهای امنیتی به استعلامات مدیران انتخابی است؛ در حالی که پیش از این چنین تأخیری صورت نمیگرفت.
به نظر میرسد رئیس جمهور باید این موضوع را از وزیر اطلاعات مطالبه کند. خصوصا که مدیران ارشد این وزارتخانه همچنان مدیران ارشد دولت روحانی هستند! این در حالی است که پیش از این، استعالامات چند روزه و به صورت شفاهی پاسخ داده میشد تا مراحل کتبی آن طی میشد.
اکنون نیمی از سال 1400، سه ماه از انتخاب رئیسی و یک ماه از روی کار آمدن او به عنوان رئیس دولت گذشته است. زیرساخت اصلی و مقدمه همه تحولات وعده داده شده از سوی دکتر رئیسی، مدیران میانی و استانی دولت هستند. با توجه به انبوه مشکلاتی که دولت قبل برجای گذاشته، انتظار این است که دولت مردمی و تحولخواه رئیسی از لحظه به لحظه فرصتها استفاده کند و تأخیر را جایز نداند. خصوصا که این موضوع، مطالبه به حق امام خامنهای هم بوده است و تأخير در آن به معنای بیبرنامگی دولت، عدم برخورداری دولت رییسی از نیروی انسانی همسو و در نتیجه القای ناامیدی خواهد بود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻از تمام روستاهای لواسان بازدید میدانی داشتهام/ شورای فرهنگ لواسان رتبه اول تهران را کسب کرده است
🚨میخواستند با تراکم فروشی در لواسان به من خانه بدهند قبول نکردم
🔰دفتر امام جمعه را خودم ساختم/ بخاطر وقت زیادی که در لواسان گذاشتم به دانشگاه بدهکار شدم
حجتالاسلام لواسانی در گفتگو با رجانیوز:
🔹به خود من شفاف اعلام نشده که چرا این اتفاق می افتد. فقط به من اعلام کردند که به این نتیجه رسیده ایم که کسی دیگر جایگزین شود و هیچ دلیلی برای این اتفاق ذکر نشده است.
🔹من به جرات اعلام میکنم که تمام روستاها را گشتهام و با دقت مسائل را رصد کردهام. نه اینکه مثل آقای روحانی با ماشین بروم و سر بزنم، تک تک مناطق را شخصا در میان مردم حضور داشتهام و از مشکلات مردم خبر دارم.
🔹اگر منظور دوستان کار فرهنگی گزارشی است، بله بنده فعال نبودهام ولی اگر منظور حل مسائل و مشکلات مردم است، به هیچ وجه قبول ندارم.
🔹اگر هم ملاک دوستان بحث شورای فرهنگ عمومی است که شورای فرهنگ لواسان در استان تهران رتبه اول را کسب کرد. در غالب مناطق امام جمعه این مسئولیت را به فرماندار میسپارد ولی بنده خودم تمام مدت حضور داشتم و نقشآفرین بودم.
🔹بنده نه استعفا دادهام و نه اظهار تمایل برای ترک این مسئولیت داشتهام. هیچگاه هم اظهار خستگی یا پشیمانی نداشتهام و همواره تاکید کردهام که نظر مشورتی من این است که روند باید ادامه پیدا کند.
🔹قرار بود شهرداری مکانی در اختیار ما قرار دهد و از قضا مکان بسیار شیک و مناسبی هم بود. از معاون وقت شهرداری سوال کردم که این مکان را شما چطور میگیرید؟ گفتند یه کارهایی میکنیم، تراکم میفروشیم. خب این یعنی حرام. من گفتم این کار حرام است و من نمیخواهم و قبول نکردم.
🔹به من یک ماشینی از شهرداری دادند که هزار منت میگذاشتند و من این را هم پس دادم و گفتم نمیخواهم دستم زیر ساطور شما باشد. این امام جمعه اصلا نمیتواند حرف بزند و مقابل مفاسد بایستد.
🔹من آمدم به نزدیکترین نقطه ممکن به مصلای لواسان ساکن شدم و یک ربع تا دفتر و محل نماز جمعه فاصله دارم. جالب این است که مسافت من از آن نقطهای که شهرداری لواسان در نظر گرفته بود به اندازه مسافتی است که همین حالا تا مصلا دارم.
🔹این موضوع نه فقط برای لواسان، بلکه بسیاری از مناطق دیگر نیز صادق است که البته آقایان مشکلی با آنان ندارند. ما مناطقی داریم که امام جمعه بیست کیلومتر با محل اقامه نماز فاصله دارد و هیچ خللی هم در انجام وظایف خود ندارد و کسی هم اشکالی به آنان نمیگیرد.
🔹امام جمعه قبلی لواسان دفتری در این منطقه نداشت و بنده به محض ورودم، دفتر امام جمعه را خودم ساختم و تاسیس کردم. آدرس ما لواسان، میدان قائم، مصلی لواسانات است. طبقه اول ستاد است، طبقه دوم دفتر است. همه اینها کاملا مشخص است. اصلا دفتر را خودم ساختم. قبلا اینجا دفتر نداشته است.
🔹بنده از اول صبح تا آخر وقت در محل کارم حضور داشتم و بجز زمانهایی که برای تدریس به حکیمیه میرفتم، باقی زمان را در دفتری بودم که خودم ساختم و قبل از من وجود نداشت. من بخاطر رسیدگی به مشکلات مردم و منطقه آن قدر زمان گذاشتم که حتی الان بابت اینکه درسهای کمتری ارائه دادم به دانشگاه بدهی دارم. البته محل تدریس من هم فاصله کمی با لواسان دارد و رفت و آمد من زمان زیادی نمیگرفت. امام جمعه جدید هم البته هیات علمی دانشگاه خوارزمی هستند و فاصله ایشان از منطقه ماموریت از بنده بیشتر است.
⬅️متن کامل این گفتگو را در رجانیوز بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/350975
✅ @Rajanews
.
♻️ سامانه معرفی مدیران اخلال دارد
۱. وقتی یکی از مدیران دولت قبل درحالی که قبلا فیش #حقوق_نجومی او روی سایتهای خبری منتشر شده، در هيأت دولت آقای رییسی بعنوان استاندار یکی از محرومترین استانها انتخاب میشود، یعنی سامانه معرفی و انتخاب مدیران دولت مردمی، دچار #اخلال است و باید در آن بازنگری شود.
۲. مطمئنم رییس جمهور مردمی به انتقادات دلسوزانهای که در پی انتصاب استاندار سیستان بلوچستان ابراز شده، توجه میکنند و عذرتراشی بیوجه برخی، تأثیری نخواهد داشت چرا که امام خامنهای فرمودند: در قضیّه حقوقهای نجومی برای متخلّف اصلاً نباید عذر تراشید؛ برخورد هم بایستی قاطع باشد. ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
#مدرس_خیابانی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
#رشتو
#مدرس_خیابانی
۱. باشگاه خبرنگاران توضیحات و فیشی در مورد حقوق نجومی مدرس خیابانی در تیر۱۴۰۰ منتشر کرده که خوب است ماجرا را بیشتر باز کند؛
ابتدا تبریک عرض میکنم انتصابِ "عباس هنرمند" مدیرعامل باشگاه خبرنگاران جوان را به سمت "معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهوری"
۲. هنوز ۸ روز تا پایان ماهِ شهریور ۱۴۰۰ مانده؛ باشگاه خبرنگاران چگونه فیشِ حقوقیِ ماهی که تمام نشده را منتشر کرده؟! آنهم در حالی که فیش نجومی برای تیرماه۱۴۰۰ بوده!
*براساس حکم هیات وزیران، مدرس خیابانی از روز گذشته دیگر در شرکت سرمایهگذاری امید، مدیر نیست!
۳. طبق گفته محمد اسدی _معاون مالی و اداری شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید_ بخاطر حجم کار بالای "مدرس خیابانی"، سقف اضافهکار قانونی ۷۰ ساعت برای این مدیر به ۱۲۰ ساعت تغییر کرده؛ چطور در شهریور ماه این مدیر فعال هیچ اضافهکاری نداشته است؟!
۴. طبق جزء ۷ بند الف تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، سقف ناخالص حقوق و مزایای مستمر و غیر مستمر (مجموع دریافتی) گروههای مختلف حقوقبگیر نباید از ۱۵ برابر حداقل حقوق و دستمزد (۲۲۴۶۸۰۰۰) بیشتر شود یعنی نهایتا ۳۳۷۰۲۰۰۰۰ریال؛ چرا "مدرس خیابانی" بالای این سقف، دریافتی دارد؟!
۵. چرا آیتم اضافهکاری و کارکرد موثر در فیش شهریور۱۴۰۰ مدرس خیابانی، حذف شده؟!
خوب است بانک سپه فیشِ حقوقی مدرس خیابانی را از فروردین تا مردادِ ۱۴۰۰، همراه با صورت حسابهای بانکی پرداخت شده را منتشر کند!
۶. اگر مشکل فیشِ نجومی مدرس خیابانی هم نبود، باز هم در مورد عملکرد وی حرف و حدیثهای فراوانی وجود داشت!
نمونه بارز آن مسئولیتِ قبلی در دولت روحانی بود که باعث عدم رای اعتماد نمایندگان در وزارت صمت به او شد.
۷. او فرد مورد اطمینان دولتی است که بانی بخش زیادی از مشکلات امروز کشور است؛
دفاع رسمی، غلیظ و بسیار آشکار رئیس دفتر حسن روحانی از او _که شاید نمونه آن در مورد کمتر مدیر دولت روحانی رخ داده باشد_ مصداقِ بارز ادعایم است!
آقای رییسی در مورد مدرس خیابانی باید احتیاط کنند...
۸. درانتها؛ مشکل اصلی کشور پستوهایِ غیرقانونیِ نجومیساز با پوشش قانونیست که با مجوز وزیر و مدیران، نهاد و زیرمجموعهای را تشکیل میدهند که در شفافیتِ مالی و محاسبات حقوقی و انتصابات، هیچ کدام از الزامات کشور را لحاظ نمیکنند و نتیجهاش آسیب به مردم و انقلاب میشود!
✍ علی قلهکی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee