♻️ وعده های محقق شده با کلید روحانی
🔹 من ارزش پول ملی را احیا میکنم.
🔸 من عزت را به گذرنامه ایرانی برمیگردانم.
🔹 من مشکلات اقتصادی را ۱۰۰ روزه حل میکنم.
🔸 من تحریم های غیرهسته ای را هم لغو میکنم.
🔹من سایه جنگ را از سر کشور برمیدارم.
#مردم_یادتان_هست واقعآ به قولش عمل کرد، فقط برعکس!
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📽 حتما ببینید
♻️ شمه ای از جنگ روانی ستاد انتخاباتی روحانی درانتخابات سال۹۶
ستاد وی با انتشار چنین کلیپهایی مردم را فریب داد و رای گرفت.
حالا همه آن دروغها در دولت روحانی درحال تحقق است!
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 324 ام می خوانید:
💠القاء جنگ، دروغ و تبلیغ به نفع دشمن است
🔸هشدار دوماه قبل رهبر انقلاب به همه فعالان سیاسی، نظامی و انقلابی
🔰نزدیک به دو ماه قبل رهبر معظم انقلاب در بیانات سالانه خود در حرم امام خمینی به تشریح نقشه دشمن در سال پیش رو پرداختند. ایشان در بخشی از بیانات خود فرمودند: «امروز نقشهی دشمن این سه چیز است: فشار اقتصادی، فشار روانی، و فشار عملی» و در بخشی از توضیحات خود پیرامون فشار روانی دشمن افزودند: «امروز هم کسانی درصدد این هستند که یک شکل معیوب از برجام را بر کشور تحمیل کنند؛ دولتهای خارجی دنبال این هستند و یک عدّهای در داخل تبلیغ میکنند که اگر این نشود، جنگ خواهد شد؛ نه آقا، این دروغ است، این تبلیغ به نفع دشمن است. هدف دشمن معلوم است؛ دشمن درصدد آن است که ما از نقاط قوّت خودمان صرفنظر کنیم، از عناصر اقتدار ملّی خودمان دست برداریم»
🔰علی رغم این تاکید صریح رهبر انقلاب در دروغ انگاری گزاره «جنگ» برخی دولتمردان و به ویژه رئیس جمهور چند وقتی است در بیانات خود به گونه ای سخن می گوید که می توان از آن بوی درپیش بودن جنگ را استشمام کرد.
🔰برخی تحلیلگران این ادبیات را در راستای پیش برد برجامهای منطقه ای و موشکی ارزیابی می کنند؛ یعنی همان نکته ای که رهبر انقلاب نسبت به آن هشدار داده بودند.
🔰در این باره گفتنی های زیادی وجود دارد که تیتر یک 9دی این هفته به ابعادی از همین مساله پرداخته است؛ اما آنچه در اینجا باید ذکر شود اینکه؛
🔰اولاً آمریکا در شرایط فعلی توان جنگ نظامی را ندارد؛ شرایط وخیم اقتصادی این کشور (اقدامات تجاری ترامپ علیه دیگر کشورها و وعده های انتخاباتیش همگی در راستای بهبود این اوضاع است) و شکستهای پی در پی آنها در عملیاتهای نظامی چند سال اخیرشان در منطقه تنها بخشی از این دلایل منطقی است.
🔰ثانیاً اساسا ترامپ تا کنون بالابتدا ایران را تهدید نظامی نکرده است و هر چه بوده تهدید اقتصادی و تحریم بوده است.
🔰لذا همانگونه که رهبری فرموده اند جنگ کنونی جنگ اقتصادی است و راهبردها و راهکارهای مقابله با تهدیدات اقتصادی هم در این جنگ باید از جنس اقتصادی باشد.
🔰رهبر انقلاب: «دشمن ما اتاق جنگ را برده است در وزارت خزانهداری؛ [اتاق] جنگ علیه ما به جای وزارت دفاع، وزارت خزانهداری آنها است، به شکل فعّال هم مشغولند. (02/03/97)»
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
حالا که پس از رو شدن نتايج هزينه های سازش، افول اين جربان رقم خورده، روحانی به دنبال آن است که هزينه های سازش را به عنوان هزينه های مقاومت به مردم قالب کند...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ میدانید چرا دولت قادر به کنترل و مهار قیمت ارز و سکه نیست؟
قسمت اول🔻
چون اصلاً قرار نیست آنها را #کنترل و #مهار کند!
«#ناکارآمد» است؟
بله، امّا این موضوع ربطی به #کارآمدی ندارد!
#قیمت_سکه به 4.5 میلیون و #قیمت_دلار به 12 هزار رسیده، چون شما در #مرحله_چهارم «#شوک_درمانی» قرار دارید.
رشته توئیت زیر که توسط نادر فتوره چی منتشر شده را بخوانید:
1-کتاب «نائومی کلاین» با نام «دکترین شوک» یک دهه قبل تمامی مراحلی که امروز درحال تجربهی آن هستیم را به ترتیب و نوبت تشریح کرده است.
مکانیزم عمل «شوک درمانی اقتصادی»، درست شبیه مکانیسم عمل «شوک درمانی روانی» ست: ایجاد یک ضربه مهیب به قربانی، خالی کردن ذهن او و سپس در اختیارگرفتن کنترلش.
2- شوک درمانی روانی، طرح دکتر «ایوون کامرون» بود که از طریق وارد کردن «شوک الکتریکی»، به گفته خودش «موجب میشود ذهن به لوح های پاک و نانوشته تبدیل شود که بتوان روی آن نوشت». جملهای که جرج اورول در کتاب «1984» اینگونه نوشت: «اونقدر فشارتون میدیم تا خوب تخلیه شید. بعد خودمون پرتون می کنیم».
3- شوک درمانی اقتصادی، الگویی مشابه شوک درمانی روانی دارد: بهرهبرداری از «فرصت» یک «فاجعه» (جنگ، زلزله، سقوط بازار، تحریم اقتصادی و ...) برای «افزایش قیمتها» و «کاهش تعهدات دولت به شهروندان» و سپس بهرهگیری از استیصال قربانی برای انطباقپذیر کردن او با «شرایط جدید».
4- مکانیزم عمل «شوک درمانی» چه در عرصه «رواندرمانی»، چه در «اقتصاد سیاسی»، به زبان سادهتر این است:
وقتی مشت اول را زدی و قربانی گیج شد، از گیجی استفاده کن و مشت دوم را محکمتر بزن.
5- نخستین مورد از «شوک درمانی اقتصادی» در شیلی به وقوع پیوست. جایی که «میلتون فریدمن»، استاد دانشگاه شیکاگو به همراه جمعی از دانش آموختگانش، پس از کودتای پینوشه در سال 1973 به کاخ ریاست جمهوری شیلی نقل مکان کردند و به سمت «مشاور اقتصادی پینوشه» منصوب شد.
6- او به پینوشه توصیه کرد: «دولت جدید حدوداً 3 تا 6 ماه وقت دارد و اگر از فرصت استفاده نکند و دست به اقدام نزند، دیگر فرصت مشابهی نخواهد یافت».
منظور از تغییرات این بود: کاهش مالیات، آزادسازی تجارت، خصوصیسازی آب، برق و تلفن، قطع بیمههای اجتماعی، آزادسازی قیمت سوخت، برداشتن تمامی سوبسیدها.
7- شیلی پس از کودتا، توسط فریدمن لقب «آزمایشگاه» گرفت. بعدها دولت تاچر با سرکوب اتحادیههای کارگری و شکستن «اعتصابات» نسخه فریدمن را اجراء کرد. عراق پس از اشغال، نیو اورلئان پس از طوفان کاترینا، روسیه پس از فروپاشی، آرژانتین دوران «ژنرال ها» و لهستان پس از اشغال نمونههای دیگرند.
8- نتیجه «شوک درمانی» فریدمن در «آزمایشگاه شیلی» این بود: 30سال رکود تورمی، زندگی بیش از 40 درصد جامعه زیر «خط فقر»، تشکیل طبقه نوکیسه ابرسرمایهدار (با آقازادهها و خانمزادههای ریچکیدز) که به خود لقب «کارآفرین» دادهاند و همه نیز «خیریه» دارند!
9- ما تا کنون سه مرحله از «شوک درمانی» را تجربه کردهایم:
مرحله اول: دهه 70 و استفاده از گیجی جامعه پس از جنگ و تصویب قانون خصوصی سازی.
مرحله دوم: دهه 80 و قطع سوبسید و برنامههای حمایتی با نام «طرح تحول اقتصادی» و «هدفمندی».
مرحله سوم: شوک قیمتی 93 و افزایش 3 برابری تمام کالاها و خدمات.
10- شیوهی عمل شوک درمانی مرحله چهارم:
الف- افزایش 3 برابر قیمتها
ب- ایجاد شرایط ذهنی جامعه با کمک رسانهها برای افزایش بیشتر
ج- وحشت در جامعه
د- ایجاد نمایش «تلاش برای مهار قیمت»
ه- ایجاد احساس رضایت از بیشتر نشدن قیمتهای پیشبینی شده در رسانهها
و- افزایش بیشتر قیمتها
ز- تثبیت 3 برابر قیمتها
11- دعوای رسانهای «ناکارآمدی» نباید ما را گول بزند. دولت میتواند با بازگرداندن وجوهی که بشکل «وام» به آقازادهها داده، بازگرداندن دلارهای خارج شده توسط وابستگان و بستگان، بازپسگیری دارایی «خصوصی/غارت شده» و دهها برنامه دیگر، قیمتها راکنترل کند اما نمیکند، چون این مرحله چهارم «شوک درمانی»ست.
12- مقدمات «تغییر رفتار» با چشمانداز دستیابی به اقتصاد بازار آزاد (مثلاً اقتصاد پویا) مستلزم این شوک قیمتیست. ما بزودی بعد از پایان رجزخوانی به بازار جهانی خواهیم پیوست و قیمتها باید بر اساس وزنمان در بازارجهانی «واقعی» شود: سقوط پول ملی به معنای ارزان شدن نیروی کار و ابزار تولید است.
13- برای آنکه انگیزهی حکومت در چینش دردناک این مقدمات «پیوستن» به بازار جهانی از طریق وارد کردن «شوک قیمتی» را بهتر درک کنید، زمزمهی عضویت در معاهده پالرمو (FATF)، زمزمهی اقتصاد بدون نفت (توریسم) و اجرای طرح کارورزی را مد نظر داشته باشید.
ادامه در پست بعد👇
🔺کانال حمید رسایی🔻
.eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ میدانید چرا دولت قادر به کنترل و مهار قیمت ارز و سکه نیست؟
قسمت دوم🔻
14- بر اساس FATF، ایران با نشان دادن «اولین سیگنال نورمالیزاسیون» آمادهی مذاکره برای پیوستن به «بازار جهانی» میشود و سپس با توجه به سقوط شدید ارزش پول ملی، «کارگر ارزان» یکی از «محصولات»ش در بازار جهانی خواهد بود که بعد از اجرای «اصلاحات نمایشی-بن سلمانی»، میتواند با آن «نمایش رونق»
15- دولت طرح کارورزی را با ادعای «اشتغالزایی» راه انداخت، امّا عملاً شغلی ایجاد نشد، بلکه برای «بازار جهانی» یک ارزیابی صورت گرفت که در ایران میتوان «نیروی کار» را بدون بیمه و با حقوق روزانه زیر 1 دلار (و حتی زیر 50 سنت) استثمار کرد. میلیونها نفر در این طرح «بردگی» بطور داوطلبانه ثبت نام کردند.
16- تبدیل شدن نیروی کار به «کالا»ی قابل عرضه در بازار جهانی را با یک مثال بسنجیم: فرض کنیم شرکت سامسونگ یا فیات و... بگوید میآیم در کویر لوت خط تولید میزنم و به هر داوطلب که بتواند با 400 هزار تومان و بدون بیمه کار کند، شغل میدهم. فکر میکنید چند صد هزار نفر داوطلب میشوند؟ بیشمار!
17- مقدمات فقط به شوک قیمتی، زمزمهی تصویب معاهدهی پالرمو و طرح کارورزی محدود نیست. دولت در کنار این موارد، میکوشد «اقتصاد بدون نفت» (توریسم) را که یک «رویا» برای ایرانیان است «کمی بیش از یک نمایش» به راه اندازد. «توریسم» اما «آزادی اجتماعی» لازم دارد.
18- جانشین کردن «صنعت توریسم» به جای «صنعت نفت» مستلزم انجام یکسری «اصلاحات نمایشی-بنسلمانی» است که بهترین زمان برای اجرای آنها در لحظۀ «شوک اقتصادی» و «گیجی» جامعه است.
19- «چهارشنبههای سفید»، ایجاد جو خبری برای آزادی ورود زنان به استادیوم، جو خبری دست دادن فلان داور با داور زن، جو خبری به آغوش کشیدن بازیکن تیم کرواسی توسط رئیس جمهور زن این کشور، شرکت زنان بدون حجاب در المپیاد دانشگاه بهشتی و... زمینهچینی برای اجرای این «اصلاحات بنسلمانی»ست.
20- همین حالا اگر بگویند دلاری که میرود 20 هزارشود، 8 هزار و حجاب دربرخی جاها اختیاری و شغل 400 هزاری در کویر فراهم و خواستههای «جامعه جهانی» درباره امنیت اسرائیل داده شده، بخشهایی از جامعه (چه طبقهی متوسط که خواهان آزادی اجتماعی و اعتبار پاسپورت است، چه طبقه فرودست که نان میخواهد) آرام میشوند.
21- تصویری که در بالا داده شد را در پرتو این نکته ببینید: «شوک درمانی» یعنی زدن ضربه دوّم به کسی که گیج ضربه اوّل است و بعد «پر کردن لوح سفید»ش با مواد و مصالح دلخواه. از این حیث حکومت ما را به مرگ گرفته تا به تب راضی شویم و وقتی در وحشت مرگ به سر میبریم، تب را به شکل «درمان» ببینیم.
22- مسیر حرکت کنونی، چنین مسیریست. مرحلهی «شوک» به اوج رسیده و مرحله «اصلاحات پس از شوک» عنقریب فرا میرسد. آنگاه خواهید دید چرا بارها گفته شد «رژیمچنج همان برجام2 ست» و چرا خواستیم منابع مالی رسانههای نوظهور که به افکار عمومی جهت میدهند را بدانیم و چرا به «فعّالان» گفتیم «کارمندان»!
23- این مسیر مملو از ابهام و امّا و اگر است. هزاران حادثه و رخداد پیشبینی نشده میتواند کل بازی را عوض کند. فساد، بیکلاه ماندن سر برخی در «سفرهی بازار جهانی» و خیلی چیزهای دیگر ممکن است این مسیر را کُند و یا تغییر دهد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
.eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بد نیست بدانید #ولی_الله_سیف شوهرخاله این #آقازاده است! ایکاش به جای اینکه برای توجیه رانتی نبودن ثروتش به شهدا اهانت کند، درباره محل اقامت جدیدِ خانواده شوهرخالهٔ محترم هم کمی افاضه میکرد!
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره 325 ام هفته نامه ۹دی؛ فردا روی دکه های مطبوعات
🔸رأی مردم به عدم کفایت روحانی
🔹ساکت فتنه و گرانی؛ ناطق مذاکره!
🔹تحلیل 9دی از چرایی فروکش کردن ناگهانی ژست انقلابی گری روحانی و مذاکره طلب شدن ناطق نوری در نقش سخنگوی غیر رسمی روحانی
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ انگلیس ها چطور کامیاب شدند
«چه شد که غربیها، مشخصا #انگلیسیها، در این مساله [#مشروطه] کامیاب شدند؛ از چه شگردی استفاده کردند که کامیاب شدند. در حالی که مردم که جمعیت اصلی هستند، میتوانستند در اختیار علما باقی بمانند و اجازه داده نشود که[#مرجع_شهید] شیخ فضلالله[نوری] جلو چشم همین مردم به دار کشیده شود؛ قاعدهی قضیه این بود. به نظر من مشکل کار از اینجا پیش آمد که اینها[جریان غربگرای مشروطه] توانستند یک عدهای از اعضای جبههی عدالتخواهی - یعنی همان اعضای دینی و عمدتا #علما - را فریب بدهند و حقیقت را برای اینها پوشیده نگه دارند و #اختلاف ایجاد کنند... انسان میبیند که حساسیت آنها را در مقابل #انحراف کم کردهاند؛ اما حساسیت بعضیها مثل[ #مرجع_شهید ] مرحوم آشیخ فضلالله [نوری] باقی ماند... یک جمع دیگری از همین جبهه،[آخوند محمد کاظم خراسانی، ملا عبدالله مازندرانی، شیخ محمد حسین نائینی، سید محمد طباطبایی، سید عبدالله بهبهانی و...] این حساسیت را از دست دادند و دچار خوشباوری و حسنظن و شاید هم نوعی تغافل شدند.
البته انسان حدس میزند که بعضی از ضعف شخصیتیها و ضعفهای اخلاقی و هوای نفس بیتاثیر نبود.» مقام معظم رهبری ۱۳۸۵/۰۲/۰۹
🌹به مناسبت ۱۱ مرداد سالروز شهادت مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری اعلی الله مقامه رهبر نهضت اسلام خواهی مشروطه(مشروعه) به دست مزدوران فراماسون انگلیس خبیث.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1